Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d kl hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud)."

Transkript

1 Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d kl hos Maiken Til stede: Fraværende: Dagsorden: Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, medlem Allan Sørensen, samt bestyrelsessuppleant Maiken Dreier. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud). Forhandling: 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2010 d blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt: 12.1: Mogens kontingent 3. Opfølgning på sidste referat Køb af DKK-telt: DKK-teltene var udsolgt før jul. Charlotte holder øje med hvornår de kan købes igen. Ansøgning om udvidelse af lysanlæg: Allan skriver og sender ansøgningen til kommunen i denne uge. Indgravering af rallypokal fra DGI-turneringen: Maiken sørger for indgravering af rallypokalen, som vi vandt til DGI-turneringen. Tekst: 2010 DAF Silkeborg. Det undersøges om det er foreningen eller DGI, der skal betale indgraveringen. Pokaler til Klubmesterskabet: Der blev indkøbt en ny begynder-pokal til jule-klubmesterskabet, da der ikke var plads til yderligere indgraveringer på den gamle vandrepræmie (et fad). Det står nu i Hundehuset. Den let øvede agilitypokal er ikke blevet afleveret af vinderen fra forårets klubmesterskab. Stævneudvalget følger op på dette. Den meget øvede pokal er ikke mere i anvendelse, efter nedlægning af holdet. Pokalen står i Hundehuset. 4. Kommende aktiviteter Der blev taget udgangspunkt i den vedlagte aktivitetskalender Generalforsamling (arr. bestyrelsen) Bliver behandlet under pkt. 6)

2 02.04 Leg med din hund (arr. Inger og Else) Arrangementet finder sted på vores træningsplads kl , og lige som tidligere år vil hunde og førere kunne lære nye tricks og øvelser Løvspringsturen (arr. aktivitetsudvalget) Charlotte informerer aktivitetsudvalget om datoerne for både løvsprings- og løvfaldsturen. Der skal desuden hurtigst muligt findes datoer for: - Førstehjælpskursus v. Dyrlægerne Vestergade (Inger) Dyrlægerne er med på ideen. Der findes en dato i februar. - Sporkursus (Charlotte) Blodspor i skoven. Skovtilladelse indhentes. Foregår efter april. - Klikkerkurser for trænere og medlemmer (Charlotte) Der planlægges et 2-dages kursus i foråret og et i efteråret. Hvert kursus løber over to dage med mellemrum i mellem, så deltagerne kan nå at træne hjemme. 5. Annoncering for andres Vil vi annoncere for andres aktiviteter i Godbidden? aktiviteter Vi har modtaget en forespørgsel fra Dorit Johansen angående muligheden for at annoncere for andres foredrag i Godbidden. Det blev besluttet at almindelige, generelle reklamer for firmaer osv. gerne må indrykkes, men omtale af konkrete arrangementer ikke vil blive optaget i bladet, da det vi selv står for lignende arrangementer. Charlotte giver Dorit besked. 6. Generalforsamlingen Generalforsamling mandag d. 22. februar: Afholdes i Medborgerhuset, Sal D, Bindslevs Plads, Silkeborg kl (vi har lokalet fra kl. 18) Opgaver der skal løses: - PR (i Godbidden og Hundehuset (Inger), hjemmesiden og nyhedsbreve (Jens)) - Kopiering af dagsordener (Inger sender til Bent, som kopierer) - Valg af dirigent (Charlotte spørger Dorit) - Bestyrelsens beretning (Charlotte) - Det reviderede regnskab (Jens, se pkt. 7) - Forplejning (Inger bestiller kaffe/te og kage) - Gaver (Charlotte laver en gaveliste, Bent køber ind) - Sange (Foreningssangen på pc/projektor) - Billeder fra 2010 (Inger) - PC (Jens) (projektor findes i Medborgerhuset) - Foredrag: efter den formelle del af generalforsamlingen holder Charlotte et foredrag om klikkertræning (½-1 time). Inger undersøger om vi må medbringe en hund på Medborgerhuset. Kandidater til bestyrelse og revisor/suppleant: På valg er: Jens, Inger og Allan, suppleanterne Maiken (alle genopstiller) og Marie (Charlotte spørger), samt revisor Else Nielsen og revisorsuppleant Lisette Jessen (Jens spørger disse). Bestyrelsen konstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde.

3 7. Regnskab for 2010 Regnskabet for 2010 Jens fremlagde det revidere regnskab og det blev underskrevet. Årets resultat efter afskrivning blev et overskud på 6.116,01 kr., samt nye forhindringer indkøbt for kr. Uddannelse var en større udgift end forventet, mens Godbidden var en mindre udgift end anslået pga. salg af annoncer i bladet. Jens forelægger regnskabet for vores revisor Else Nielsen. 8. Visioner Indsatsområderne D1-D2 og A4 blev behandlet: A4. Højne præstationsniveauet (til træning og stævner) Vi vil opnå dette i 2011 vha.: - Interne kurser (bl.a. klikkerkurser og agilitykurser) - Arrangere 1-2 stævner, så medlemmerne kan få stævneerfaring - Uddannelse af trænere, aspiranter og føl (internt og eksternt) Pt. er vi i gang med at afprøve klikkertræning som træningsmetode på FH-holdet. Efter afprøvning og evaluering kan det blive nødvendigt at revidere målsætninger for FH-holdet samt hvalpeholdet. D1. Flere trænere Vi har pt. tre føl i gang, hvoraf Daniel Eichler netop er startet som føl på det nystartede Ag-begynderhold. Tre er et passende antal føl. Vi er for tiden to trænere/aspriranter/føl på næsten alle hold. Desuden kører de uddannede trænere lige nu i en form for følordning hos hinanden, så alle kan blive opdateret omkring de nye træningsmetoder. Der er således ikke akut mangel på føl, men vi skal dog holde øje med nye føl-emner til hold senere på året. D2. Involverende kultur Det blev konstateret at vi har mange deltagere, men altid kan bruge flere hjælpere. Ellers kom der ingen nye ideer frem vedrørende dette emne. Se i øvrigt opsummering af visionerne, som er vedlagt. 9. Aktiviteter siden sidst Arrangementer siden sidst blev kort evalueret: Julefrokost (arr. Marianne og Maiken) Rekordhøj deltagelse af 22 trænere, bestyrelse og vedhæng. Vi startede med bowling efterfulgt af en julebuffet. Hyggelig aften Jule-klubmesterskab (arr. stævneudvalget) 73 deltagere (8 hvalpe, 7 FH, 8 Rally-ultrabeg, 6 rally-begynder (øvet hold), 3 agility-nybegyndere, 14 begyndere, 10 let øvede og 17 øvede). Flot debut af det nye stævneudvalg. Det fastholdes at man stiller op på det hold, man træner på (f.eks. agility øvet) uanset stævneerfaring. Selv om man er skiftet til et begynderhold, men plejer at gå på et øvet hold, stiller man stadig op på det øvede hold til klubmesterskaber. Der gøres tydeligt opmærksom på dette ved invitationen til næste klubmesterskab. Der kom en fotograf på besøg. Hans billeder kan ses på jkphoto.dk. De må gerne anvendes, men kun med kildehenvisning.

4 03.12 Kursus i springteknik Inger har for egen regning deltaget i et kursus i springteknik hos Sanne Ammitzbøll i Hedensted. Godt kursus, som gav mange nye inputs. 10. Prisstigning på DGI-kurser Pr. 1/1 er prisen på Agilityteknik-kurserne steget kraftigt. DGItilskuddet er dog uændret. Trænerudvalget har derfor valgt at afmelde Martha og Lone, som skulle have været af sted i foråret 2011, da hele budgettet ellers ville blive brugt på disse kurser. Det er uklart om prisstigningen også gælder Grunduddannelsen. Samtidig er det faglige indhold på kurserne ikke i overensstemmelse med vores nye træningsmetoder på agilityholdene (fokus på motivation, fart og fremadsendelse mod mad). Af disse to grunde blev det diskuteret om vi kan finde andre uddannelsesmuligheder i fremtiden, enten - DGI-grunduddannelsen og agilityteknik-kurserne i Jylland - Interne kurser (aften- og weekends) m. interne/eksterne undervisere - Fælles kurser sammen med andre lokalforeninger Trænerudvalget arbejder videre med ideerne. 11. Orientering Sponsorudvalget: Udvalget består nu af Bent og Daniel Eichler. Prisen pr. reklameside stiger fra de nuværende 300 kr. til ca. 500 kr. Af hensyn til kassereren bør beløbet ikke være det samme som kontingentsatsen, da det er svært at gennemskue indbetalingerne. Børneattester indhentet Charlotte har før jul indhentet børneattester på trænere. Resultatet sendes til DGI. Posen er i stykker Indgangspartien til den gule pose er gået i stykker. Bane- og forhindringsudvalget ser på det. Aktiv Hundeskole er flyttet til Thorning Foreningen er flyttet fra Gødvad til Thorning, kan man læse på deres hjemmeside. Lone Greva er sygemeldt Vi kan ikke pt. henvise til hundepsykolog Lone Greva, da hun på sin hjemmeside skriver at hun er langtidssygemeldt. Hun henviser dog til en anden adfærdsbehandler. 12. Tilføjede punkter Mogens kontingent Mogens har været i gang som føl siden sept. 2010, dvs. ca. 3½ mdr. Derfor er han ikke kontingentfri i foråret, men først fra august Charlotte meddeler ham dette pr. mail.

5 13. Til trænermødet/udvalg Følgende emner som skal tages op på næste trænermøde: - Kontingentforhøjelse for medlemmer pr. 1/ Føl er først kontingentfrie efter 6 mdr. - Føl og aspiranter er kun kontingentfrie med 1 hund/hold - Tilskud til trænertøj i 2011: 1000 kr. for trænere / 500 kr. for asp. - Der ydes ikke tilskud til DAF-cup og DGI-turneringen i Næste møder Mødedatoer for 2011 blev planlagt: kl hos Charlotte. Bl.a. konstituering af bestyrelsen kl Her revideres visionerne bl.a kl Behandling af budget og handlingsplan Eventuelt Jens opdaterer hjemmesiden så linket til træningsplanerne refererer til 2011 (ikke 2010). Slut Referent Dagsorden udsendt Mødet sluttede ca. kl (hvorefter der var kaffe). Inger L. Drengsgaard 1. udgave d. 16/1 2011, 2.udgave d. 23/ Bilag vedlagt: Aktivitetskalender 2011 pr. 16/ Visioner opsummering pr. 16/1 2011

6 Aktivitetskalender for DAF-Silkeborg 2011 (revideret d ) Dato Kl. Aktiviteter 2011 Arrangør Man Februar Man Lør Man Søn Søn Man Søn Ons Bestyrelsesmøde hos Maiken Bestyrelsen Førstehjælp til hunde Inger v/ Dyrlægerne Vestergade (for alle medlemmer) Generalforsamling Bestyrelsen Medborgerhuset, Silkeborg Leg med din hund / sjove tricks Else og Inger På træningspladsen Bestyrelsesmøde Bestyrelsen hos Charlotte Løvspringstur Aktivitetsudvalget v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven DAF-cup forår Randers eller Grenaa Klubmesterskab forår Stævneudvalget på træningspladsen Bestyrelsesmøde Bestyrelsen DAF-cup efterår Randers eller Grenaa Løvfaldstur Aktivitetsudvalget v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Julefrokost Søn Øvrige aktiviteter: 3 Trænermøder Jule-klubmesterskab på træningspladsen Stævneudvalget 2 DAF-cups (I Randers og Grenå) 3 DGI-turneringer (eller ekstra dage/aftner med rally?) 1-2 åbne stævner (agility / rally) Landstræf og Landsmesterskab 3 ag-kurser m. Sanne Ammitzbøll (trænere) 1 dg. Rally-workshop m. Janni / Inger (trænere) 2 dg. Klikker-workshop m. Charlotte (trænere) 2 dg. Intro til klikkeren m. Charlotte (alle medlemmer) Spor m. Charlotte (alle) Skandinavisk Dyrepark (se på ulve) (alle)

7 Klubbladet Godbidden i 2011 Nummer: 1/2011 2/2011 3/2011 4/2011 5/2011 Deadline: Udgivelse: Noter: Indkaldelse til generalforsaml. Træningstider pr. april Træningstider pr. 1/8 Træningstider pr. 1/1 2012

8 Visioner Opsummering af tiltag og nye beslutninger pr. 16/ A. Vi har alsidige aktiviteter A3. Fastholde høj konkurrencedeltagelse Økonomiske tilskud til stævnedeltagelse i DGI-regi I 2010 blev der ydet tilskud til ½-delen af deltagergebyret ved DGI-turneringerne og DAF-cuppen. I 2011 ydes der ikke tilskud til DGI-turneringer og DAF-cup, da det høje deltagerantal forventes at kunne bibeholdes uden tilskud. Der evalueres efterfølgende på stævnedeltagelsen. Til gengæld yder vi fortsat tilskud til Landsstævne, Landsmesterskab og Landstræf. I 2011 på 200 kr. pr. deltagende medlem. A4. Højne præstationsniveauet (til træning og stævner) Revidering af holdenes målsætninger og oprykningskriterier Agility- og rallyholdene er revideret i foråret Vi bør også revidere hvalpe- og FH-holdene efter afsluttet test af klikkertræning på FH-holdet. Kurser (for trænere og medlemmer) - Ekstra fællestræning (foråret 2010) - 3 agilitykurser for trænerne m. Sanne Ammitzbøll i foråret 2011 (internt kursus) - Klikkertræning (internt kursus) Workshop m. udveksling af ideer blandt trænerne Det er vigtigt at have fælles fodslag blandt trænerne. Opstart i foråret Fortsætter i Vidensdeling - Nye trænersammensætninger og hold, så trænerne kan lære fra hinanden (rokade) - Inspirationsmapper Meget øvet / øvet hold får træner pr. august 2010 Der dannes to øvede hold på samme niveau og meget øvet hold nedlægges. Stævnearrangør - Arrangør af 1-2 åbne stævner i 2011 så medlemmerne kan få stævneerfaring - Arrangere en del af DGI-turneringen 2011 A5. Kørekort til hund Besluttet ikke at gøre yderligere pt. Vi fokuserer i stedet på agility og rally. B. Vi har gode forhold B1. Lysanlæg Der er i efteråret 2010 opsat en ekstra lampe, som manuelt kan tændes og slukkes efter behov på hvalpebanen. Lampen er transportabel (NB! Lampen skal være slukket under transporten). Permanent udvidelse af lysanlæg ønskes med flere lamper på FH-banen / hestefolden Karen har givet tilladelse til dette. Allan har udarbejdet en skitse med placering af lysmaster, skur, hegn og P-plads: - Lysmaster: 6 stk. (foruden den ene der står der i dag) - Skur: der kunne evt. opsættes et ekstra skur til forhindringer. (NB! det blev ikke endeligt besluttet at opføre et skur til). - Hegn: opsat på tværs af FH-banen/hestefolden og kunne være midlertidigt eller permanent. Allan ansøger i efteråret 2010 Silkeborg Kommune om tilladelse til udvidelse af lysanlæg og opsætning af et skur. Hvis vi opnår tilladelse, vil vi have 3 år til at opføre anlægget og skuret. B2. Bedre vilkår for vintertræning P-plads Karen har givet tilladelse til at vi lægger grus/stenmel på P-pladsen. P-plads kan etableres m. Exponet eller grus/stenmel. Punktet er udsat til 2012 pga. økonomi. Tages op igen vedrørende budgetforhandlinger for 2012.

9 Sneberedskabsplan Er diskuteret. B4. Hundehuset Hylder er sat op til skriftligt materiale til medlemmerne, samt reklamemateriale fra sponsorer Pokalhylde: opsættes i Hundehuset i foråret 2011 til foreningens vandrepokaler Evt. udvidelse Vi har ikke umiddelbart behov for at ændre eller udvide Hundehuset i C. Vi formidler relevant viden Pt. ingen indsatsområder. D. Vi har nok frivillige D1. Flere trænere Følnetværksmøder Opstart i foråret Fastholde eksisterende trænere - Intern uddannelse, kurser og workshops - Føl ordning og trænerrotation for uddannede trænere, for at sikre trænerne opdatering, inspiration og motivation D2. Involverende kultur - Hjemmeside m. blog og facebookprofil, forår Diskussion af emnet ved generalforsamlingen Tipskupon, august Opgaver skal begrænses og beskrives - Klubmesterskabet (telte placeres mere centralt) - Forslag om sommerfest. Medlemmerne opfordres til at arrangere dette på facebook. - Diverse ideer angående klubmesterskabet (er diskuteret) - Sociale kaffepauser på holdene (for at styrke sammenholdet) (ude eller inde, efter træningen eller evt. midtvejs). Her kan trænerne informere om arrangementer mm. og den gode historie kan fortælles (f.eks. fra stævner).

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d. 03.01.13 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 kl. 18.30 hos Inger Til stede: Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud)

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud) Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2011 d. 05.09.11 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d. 18.01.12 kl. 18.30 hos Jens Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2014 d. 09.04.14 kl. 18.30 hos Peter Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2015 d. 08.04.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt.

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2013 d. 04.12.13 kl. 18.30 hos Allan Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj Til stede: Afbud:

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2012 d. 06.09.12 kl. 18.30 hos Peter Til

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede: Fra bestyrelsen: formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14 kl. 18.30 hos Maiken Til stede: Formand

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 1 år og 25 år I år er en speciel situation, da vi i bestyrelsen ikke bare skal se tilbage på 2011 og gøre status på det netop forgange år. Vi skal også se tilbage på 25 år.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Bliv træner/frivillig. Frivillighedspolitik. for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning)

Bliv træner/frivillig. Frivillighedspolitik. for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning) Bliv træner/frivillig Frivillighedspolitik for hundeklubben Hpot.dk (hundens pleje og træning) Overvejelser Hvorfor vil vi have en frivillighedspolitik? Hvem skal foreningens frivillighedspolitik rette

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Generalforsamling d 2/2 2015

Generalforsamling d 2/2 2015 Generalforsamling d 2/2 2015 Dagorden: 1) Valg af dirigent: Bjarne Boe Nielsen og referent: Maria Sund 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Se den her 3) Fremlæggelse af regnskab, side 1 og side

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår.

Retningslinjer for kursustilskud Bestyrelsen henviser til håndbogen hvor tydelig beskrivelse af retningslinjer fremgår. Indhold Bestyrelsesmøde... 3 Generalforsamling... 3 Kandidater til bestyrelsen... 3 Pokaler for årstitler... 3 Vedtægter... 3 Gaver til jubilarer... 3 Mad... 3 Emner til drøftelse på generalforsamlingen...

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

VEDTÆGTER for Kvistgård Agility Forening anno 1990

VEDTÆGTER for Kvistgård Agility Forening anno 1990 VEDTÆGTER for Kvistgård Agility Forening anno 1990 1 FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Kvistgård Agility Forening. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens adresse er den til enhver tid

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset 1. Konstituering Første punkt på mødet var jf. dagsordenen godkendelse af referaterne fra hhv. seneste bestyrelsesmøde samt for generalforsamlingen.

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub

Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub Vedtægter for : Helsingør Sports Billard Klub 1 Klubbens Navn og hjemsted: Klubben er stiftet den 16. oktober 1935 under navnet Industriforeningens Billard Klub Klubben har den 10. juni 1988 skiftet navn

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS)

Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) Vedtægter Fagligt selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS) 1 Navn Selskabets navn er Fagligt Selskab for Ortopædkirurgiske Sygeplejersker (FSOS). 2 Formål Selskabets formål er: At støtte og

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018

Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018 Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018 Punkt 1: Referent: Freja Dirigent: Peter Om generalforsamlingen er lovlig: Det er den Fremmødte: Bo*, Peter*, Anna*, Freja*, Kenneth Boa Med * er markeret

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Tilmeldingsblanket Præmier. Annoncering hjemmeside/facebook

Tilmeldingsblanket Præmier. Annoncering hjemmeside/facebook Overskrift Konkret og Juleafslutning Delopgave sforbrug Hvornår? Book lokale/hal 5 min 3 mdr før Lave program 30 min Tilmeldingsblanket 1 time Præmier Forplejning 1 time Annoncering hjemmeside/facebook

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere