DEGIRO giver investorer mulighed for at handle med ekstraordinært lave gebyrer på børser verden over.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEGIRO giver investorer mulighed for at handle med ekstraordinært lave gebyrer på børser verden over."

Transkript

1 BROCHURE

2 DEGIRO 100% BROKER Hvem er vi? DEGIRO giver investorer mulighed for at handle med ekstraordinært lave gebyrer på børser verden over. I forbindelse med tidligere arbejdsgivere oplevede grundlæggerne af DEGIRO på nærmeste hold, hvordan børshandlen blev revolutioneret af internettet. Investorer fik adgang til realtidskurser og nyheder, og i takt med udviklingen af information og kommunikationsteknologi kunne de online brokere tilbyde lavere priser end de traditionelle banker. I dag er de oprindelige online brokere blevet en del af de etablerede udbydere, og på trods af de mange omkostningsfordele, disse brokere har fået i årenes løb, er deres kunders handelsomkostninger stagnerede. Ved udgangen af 2013 skulle de danske private investorer betale op til fire gange mere end nødvendigt for at handle med værdipapirer. DEGIRO tror ikke på, at investorerne har lyst til at betale for meget for noget så simpelt som at udføre en ordre. Ligesom de professionelle investorer handler de private også på børsen, og hos DEGIRO kan kunderne handle på børser verden over til de samme lave priser som de professionelle investorer. Disse priser er gennemsnitlig 80 procent lavere end den nuværende standard. Takket være de lave transaktionsomkostninger, en pålidelig struktur og en brugervenlig platform er DEGIRO den hurtigst voksende broker i Europa. DEGIRO tilbyder sine tjenester i 14 lande, og udfører ordrer på mere end 20 milliarder euro om året. Med ankomsten af DEGIRO forsvandt den sidste forhindring for private investorer. Handelsomkostningerne bestemmer ikke længere dit afkast. Det er vi stolte af hos DEGIRO. U.G. Nagel, Direktør

3 DEGIRO WORLDWIDE DEGIRO tilbyder deres services i 14 forskellige lande Holland Belgien Frankrig Italien Tyskland Østrig Polen Sverige Spanien Portugal Grækenland Ungarn Tjekkiet Danmark

4 8 GRUNDE TIL AT VÆLGE DEGIRO Svaret er simpelt 80 procent billigere Dine handelsomkostninger kan sluge dit afkast, men ikke hos DEGIRO. Med uhørte lave priser og mange handelsmuligheder er DEGIRO mægleren for investoren, der ønsker at handle online til lave priser. I gennemsnit er det 80 procent billigere at handle gennem DEGIRO end ved andre online mæglere. Lavere handelsomkostninger forbedrer dit afkast. Invester i hele verden DEGIRO har fungeret som mægler for aktive europæiske professionelle investorer i mange år, og vores infrastruktur er udviklet udelukkende in-house. Gennem vores Webtrader er det muligt at investere i de vigtigste aktiemarkeder verden over. Ligeledes tilbyder vi en bred vifte af forskellige investeringsinstrumenter. Ingen skjulte omkostninger Du kan uden beregning oprette en konto hos os, og du betaler kun de ekstraordinære lave kurtager, når du begynder at handle. Yderligere er DEGIROs priser yderst gennemsigtige og omfatter alle omkostninger. Dette sikrer, at du ved præcist, hvad du betaler for. Du undgår derfor ubehagelige overraskelser som eksempelvis inaktivitetsgebyr. Bedste ordreudførelse DEGIRO sikrer, at du kan placere dine ordrer på de vigtigste markeder verden over. Vi tilbyder dig også mulighed for at udføre speciale ordretyper, hvor du kan spare op til 10 procent af dine handelsomkostninger (kun tilgængeligt på Euronext).

5 Invester med høj margin Hos DEGIRO har vi udviklet et unikt system, hvor du har mulighed for en høj margin. Yderligere er det også muligt at handle short i en lang række finansielle produkter og holde position i længere tid. Vi anbefaler dog kun disse investeringsmuligheder til erfarne investorer. Få mere information om vores margin system på vores hjemmeside Innovativ teknologi Innovation er en af kerneværdierne hos DEGIRO, og vi forbedrer og udvikler konstant vores software for at forblive innovative. DEGIRO udmærker sig allerede ved sine lave kurtager, globale investeringsmuligheder samt vores revolutionære handelsplatform. I øjeblikket arbejder vi hårdt på at kunne introducere fraktionsinvesteringer og kombineret ordrer, hvilket gør det billigere og mere tilgængeligt for alle at købe aktier. Sikker & pålidelig DEGIRO har været en pålidelig partner for professionelle investorer i Holland i mange år, og gennem vores infrastruktur behandler vi millioner af transaktioner hvert år. Vores teknologi er fuld kompatibel med de nuværende bankstandarder. DEGIRO er under tilsyn af De Nederlandsche Bank (DNB) og Authority Financial Markets (AFM), og vores aktiviteter er desuden under tilsyn fra Finanstilsynet i Danmark. I modsætning til investeringer, der er lavet gennem den traditionelle banksektor, behøver du ikke at bekymre dig om kreditværdighed hos DEGIRO, da dine investeringer opbevares hos et separat selvstændigt selskab (depositar), og kontante indeståender opbevares i separate Cash Funds.

6 EKSTRAORDINÆRE LAVE PRISER Gennemsnitlig 80 procent billigere end vores konkurrenter Nedenfor har vi lavet en prissammenligning på forskellige produkter, så du nemmere kan se besparelserne ved at skifte til vores handelsplatform. Aktier Konkurrenternes gennemsnitlige pris Gennemsnitlig besparelse OMX Copenhagen Danskebank for DKK DKK 14,00 DKK 28,33 51% D/S Norden for DKK DKK 22,00 DKK 62,50 65% Lundbeck for DKK DKK 32,00 DKK 125,00 74% Euronext Paris Renault for DKK DKK 37,80 DKK 142,28 73% NASDAQ Google for DKK DKK 4,13 DKK 202,30 98%

7 Optioner Konkurrenternes Gennemsnitlig gennemsnitlige pris besparelse 1 CALL DAX DKK 12,00 DKK 347,68 99% 10 CALLS DAX DKK 120,00 DKK 1.644,59 98% Futures Konkurrenternes Gennemsnitlig gennemsnitlige pris besparelse 1 Future DAX DKK 7,45 DKK 400,44 98% 10 Futures DAX DKK 74,50 DKK 3.773,46 98% OBS: Potentielle kampagner er ikke medregnet i sammenligningstabellen. Investorer kan kvalificere sig til lavere priser igennem at handle et bestemt antal gange inden for en bestemt periode. De præcise tilbud kan blive fundet på de overnævntes hjemmesider eller ved telefonisk kontakt. Ydermere kan man vælge en alternativ investeringsprofil hos nogle brok, dette resultere i andre priser end de overnævnte. Dette er oftest afledt af højere faste udgifter. DEGIRO tilbyder også forskelle prisfordele. Afhængigt af ordrer typer, kan der tilbydes op til 10% rabat på standardomkostningerne. En komplet oversigt kan blive fundet på :

8 TRADING PLATFORM WEBTRADER Brugervenlig Handelsplatform Som privat investor skal du have adgang til en platform, der gør børshandel simpel. Vores Webtrader tilbyder smarte værktøjer og tilvalgsmuligheder og ingen unødvendige ekstra værktøjer. Webtraderen er fokuseret på en høj brugervenlighed, og du kan derfor nemt holde styr på din portefølje, dine ordrer, kurserne og søge efter nye produkter fra forsiden. Interaktive Grafer I Webtraderen har du mulighed for at benytte forskellige tekniske analyseværktøjer samt se en graf over kursudviklingen. Real-time Kurser I Webtraderen har du adgang til real-tidskurser på mere end 15 internationale børser. Flere Ordretyper Vi tilbyder Markedsordre, Stop-Loss Ordre, Limit Ordre, Stop-Limit Ordre m.fl. på udvalgte børser. På det danske marked har vi i øjeblikket kun mulighed for limit ordre.

9 TRADING PLATFORM MOBILE WEB APP Få adgang til din portefølje alle steder Vi arbejder i øjeblikket på at gøre vores Webtrader klar til mobile enheder, og i løbet af 2015 vil vi kunne tilbyde samme brugervenlighed, som på vores Webtrader, via din smartphone eller tablet. 9:41 AM 100% Portefølje Ordrer Transaktioner Logget in Realtime af Realtime z Por SMALET KONTI DAGLIG AENDRING DKK 5.988,19 DKK 100,19 Portefølje LIKVIDE MIDLER INVESTERBAR BELOB DKK 27,07 DKK 2.818,99 Order Transaktioner Ordrer Meddelelser DEGIROs Mobile Web App bliver uden beregning og kompatibel med alle mobile enheder.

10 SIKKER & PÅLIDELIG Dine investeringer er sikre hos DEGIRO Da dine investeringer opbevares hos et selvstændigt selskab (depositar), er de sikret. Som loven kræver, udfører depositaren ikke andre opgaver end at administrere dine investeringer sikkert. I det usandsynlige tilfælde af en konkurs, vil dine investeringer ikke være en del af konkursboet, men fortsat være aktiver hos depositaren. Det samme gælder for dine kontant indeståender, der opbevares i selvstændige Cash Funds. Hvem fører tilsyn med DEGIRO? DEGIRO er et hollandsk investeringsselskab, og er derfor under tilsyn af det hollandske finanstilsyn, Authority Financial Markets Authority (AFM), og af den hollandske national bank, De Nederlandsche Bank (DNB). DEGIRO opererer i Danmark under licens fra Finanstilsynet. Overfør penge sikkert til og fra DEGIRO Du kan sikkert overføre penge til og fra din konto hos DEGIRO. Vi kræver dog jævnfør de europæiske regler om hvidvaskning et bevis på kontoejerskab i form af en udskrift, hvorpå IBAN og fulde navn fremkommer, samt en kopi af gyldigt ID. Når vi har modtaget dette, kan du overføre penge til og fra DEGIRO, som det passer dig uden ekstra omkostninger.

11 BLIV KUNDE Det hele sker online Det er nemt at blive kunde hos DEGIRO, da du ikke behøver at udfylde en stor bunke kompliceret dokumenter. Det eneste, vi kræver, er, at du registrerer dig online via vores registreringsformular, og færdiggør de nødvendige trin, som udfyldelse af egnethedstest, og accepterer vores slutbrugeraftale. Desuden skal du sende en kopi af gyldigt ID samt en bankudskrift, hvorpå IBAN og navn fremgår tydeligt, til Når vi har modtaget din første overførsel, vil du automatisk få adgang til vores platform. Der kan dog gå op til to bankdage, fra du afsender overførslen, til vi modtager den. Åben en konto i dag på Med en prissætning på 12 kr. på hver aktiehandel, plus 0,2 promille af værdien af handlen, er Degiro nemlig langt billigere end konkurrenterne. Det er faktisk mere end en halvering af den billigste konkurrent, hvor Nordnet hidtil har ført an med en bundpris på 29 kr. for en aktiehandel. Berlingske Business Investor Degiro tilbyder et gratis online-depot, som kan sættes op via hjemmesiden på 10 minutter, hvorefter man kan overføre penge direkte fra sin bankkonto og gå i gang med at handle med aktier og andre værdipapirer i både Danmark samt en lang række internationale markeder. Finans.dk Degiros handelsplatform dækker udover Europa og USA, også adskillige asiatiske markeder. TV2 Finans

12 DEGIRO Rembrandt Tower - 9th floor Amstelplein HA Amsterdam T: M: kunder@degiro.dk I:

daytrader.dk Kundetyper DEGIRO opererer med tre kundeprofiler Basic, Active og Trader. Når man bliver oprettet som kunde, får man altid en

daytrader.dk Kundetyper DEGIRO opererer med tre kundeprofiler Basic, Active og Trader. Når man bliver oprettet som kunde, får man altid en DEGIRO anmeldelse Handelsplatformen DEGIRO blev grundlagt i Holland i 2008, som en platform for professionelle investorer. Først i september 2013 lancerede platformen også onlinehandel for private kunder.

Læs mere

Vil du i gang med at investere derhjemme eller på farten?

Vil du i gang med at investere derhjemme eller på farten? Vil du i gang med at investere derhjemme eller på farten? Kom godt i gang Uanset om du er hjemme eller på farten, giver vi dig mulighed for at følge dine investeringer. Du kan logge på Netbanken fra en

Læs mere

PRISSAMMENLIGNING af samlede årlige omkostninger gældende fra 29. januar 2018

PRISSAMMENLIGNING af samlede årlige omkostninger gældende fra 29. januar 2018 af samlede årlige gældende fra 29. januar 2018 Alle eksempler forudsætter en handelsfrekvens på 2 handler per måned. 2/3 af handlerne og porteføljeværdien udgøres af danske aktier og 1/3 udgøres af amerikanske

Læs mere

PRISER INVESTERING. INDHOLD Side DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 5 PULJEADMINISTRATION 5 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 6 01.06.

PRISER INVESTERING. INDHOLD Side DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 5 PULJEADMINISTRATION 5 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 6 01.06. INDHOLD Side DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 5 PULJEADMINISTRATION 5 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 6 01.06.2014/SIDE 1 DEPOTADMINISTRATION DEPOTADMINISTRATION PRIS BEMÆRKNINGER Obligationer registreret

Læs mere

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private Acceptblanket Investeringsservice Custody private Acceptblanket investeringsservice Custody private Udfyld navn og adresseoplysninger herunder for personen eller personerne (i forbindelse med en fælles

Læs mere

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER 2 INDHOLD 3 SKRÆDDERSY DIN PLATFORM EFTER DINE INVESTERINGSBEHOV 4 OPRET DIN PERSONLIGE BRUGERFLADE 5 OPRET ET PRIS OG HANDELSMODUL 6 OPRET EN

Læs mere

UDVIDET INVESTERING I NETBANK

UDVIDET INVESTERING I NETBANK UDVIDET INVESTERING I NETBANK Udvidet investering i netbank er en integreret del af Danske Netbank og giver dig et bedre overblik over dine værdipapirhandler, depoter og afkast. Du kan også bruge Udvidet

Læs mere

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Udfyld navn og adresseoplysninger for de juridiske personer, der vil være kunder hos DEGIRO. 1. Kontohaver

Læs mere

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 ER INVESTERING INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 20.01.2017/SIDE 1 ER INVESTERING DEPOTADMINISTRATION DEPOTGEBYRER Obligationer,,

Læs mere

Få mere til dig selv med SaxoInvestor

Få mere til dig selv med SaxoInvestor Få mere til dig selv med SaxoInvestor Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Fuldautomatisk porteføljepleje Test din risiko og

Læs mere

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 ER INVESTERING INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 20.12.2016/SIDE 1 ER INVESTERING DEPOTADMINISTRATION DEPOTADMINISTRATION Obligationer,,

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens*

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens* ! La Femme Mathias Davidsen Heigavegur 34 600 Saltangara, Færøerne Vi har glæden af at give dig helt unikke tilbud fra Google og Mamut Business Software: Gratis online annoncering + 1/2 pris på økonomisystem

Læs mere

Om investering og investeringsforeninger. v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest

Om investering og investeringsforeninger. v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest og investeringsforeninger v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest Agenda Hvorfor skal jeg investere? Hvad er en investeringsforening? Hvad tilbyder investeringsforeninger? Hvordan kommer jeg godt

Læs mere

Yderligere information investeringsservice. Ordrer- og ordreudførelsespolitik

Yderligere information investeringsservice. Ordrer- og ordreudførelsespolitik Yderligere information investeringsservice Ordrer- og ordreudførelsespolitik Indledning I Yderligere Informationer om Investeringsservice giver DEGIRO den detaljerede fortolkning af de kontraktuelle aftaler,

Læs mere

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4

PRISER INVESTERING /SIDE 1 INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 ER INVESTERING INDHOLD SIDE 2 FORMUEPLEJE PLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 23.09.2016/SIDE 1 ER INVESTERING Obligationer,, aktier a og samtlige investeringsforeninger registreret

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST

RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST Gælder fra den 1. november 2014 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1. Generelt Banken investerer efter eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 31/2019 12. juni 2019 Indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com

Læs mere

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets Certifikater - En investeringsmulighed i Jyske Bank V/Martin Munk Jyske Markets 1 Hvem udsteder Certifikaterne? Jyske Bank arbejder sammen med RBS på certifikatområdet i Danmark. RBS er verdens førende

Læs mere

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder.

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder. Nordnet anmeldelse Nordnet er Nordens største internetmægler med over 450.000 kunder fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Platformen har eksisteret siden 1996 og var dermed et af første selskaber

Læs mere

Få mere til dig selv med SaxoInvestor

Få mere til dig selv med SaxoInvestor Få mere til dig selv med SaxoInvestor Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Fuldautomatisk porteføljepleje Test din risiko og

Læs mere

PRISER INVESTERING INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG

PRISER INVESTERING INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG INDHOLD SIDE DEPOTADMINISTRATION 2 FORMUEPLEJEAFTALER 3 PULJEADMINISTRATION 3 VÆRDIPAPIRER KØB OG SALG 4 09.05.2016/SIDE 1 DEPOTADMINISTRATION DEPOTADMINISTRATION PRIS BEMÆRKNINGER Obligationer, aktier

Læs mere

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. maj 2015. Gebyr Min. Max. Frekvens

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. maj 2015. Gebyr Min. Max. Frekvens Kontogebyr Kontogebyr - oprettelse 0 Kontogebyr løbende pr. måned 0 Kopi af kontoudskrifter og kundeuddata pr. stk 50 Udskrifter, fast bestilling på papir pr. stk. 12 Udskrifter, fast bestilling via e-boks

Læs mere

Big Picture 3. kvartal 2017 WEB. Jeppe Christiansen CEO

Big Picture 3. kvartal 2017 WEB. Jeppe Christiansen CEO Big Picture 3. kvartal 2017 WEB Jeppe Christiansen CEO Big Picture Vækst i global økonomi (% p.a.) 6 % 5 % 4 % 3 % 2 % 1 % 0 % -1 % -2 % -3 % 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992

Læs mere

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master 1 Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master I Straticator kan man på sin egen konto automatisk følge erfarne investorers handler, så når de handler, så handles der automatisk på ens

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Der er 3 måder at købe investeringsbeviser i investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra med fondskoden

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2016 1. Generelt Vi investerer efter vores eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Køb via din netbank eller bankrådgiver Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra (Investin Demetra)

Læs mere

Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler

Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Bank Forsikring Pension Få mere til dig selv med InvestorPlus Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler InvestorPlus AB 21062018

Læs mere

Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7

Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7 Prisliste for Online Investeringsplatform pr. 1. januar 2014 Page 1 of 7 Kurtagesatser Frie midler Danske værdipapirer: Min. handelsstørrelse Aktier og noterede investeringsbeviser 0,10% min. 29 DKK 1.00

Læs mere

SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE

SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE SAXOINVESTOR FULDAUTOMATISK PORTEFØLJEPLEJE Test selv din risiko og vælg blandt flere porteføljer Vælg mellem aktive og passive investeringer Til både pension og frie midler SAXOINVESTOR SaxoInvestor er

Læs mere

EUROPEAN CONSUMER PAYMENT REPORT. Danmark

EUROPEAN CONSUMER PAYMENT REPORT. Danmark EUROPEAN CONSUMER PAYMENT REPORT 216 Danmark 1 Intrum Justitia har indsamlet data fra 21.317 forbrugere i 21 europæiske lande, for at få indsigt i de europæiske forbrugeres hverdag; deres forbrug og evne

Læs mere

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer Private Banking Portefølje et nyt perspektiv på dine investeringer Det er ikke et spørgsmål om enten aktier eller obligationer. Den bedste portefølje er som regel en blanding. 2 2 Private Banking Portefølje

Læs mere

VEJLEDNING TIL HANDEL AF ANDELE I KAPITALFORENINGEN BLS INVEST

VEJLEDNING TIL HANDEL AF ANDELE I KAPITALFORENINGEN BLS INVEST VEJLEDNING TIL HANDEL AF ANDELE I KAPITALFORENINGEN BLS INVEST 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Køb andele i BLS Invest gennem BLS Capital... 3 Køb af andele gennem netbank og mobile applikationer ved brug af nem-id...

Læs mere

Investering. Investpleje Mix. Investpleje Mix 1

Investering. Investpleje Mix. Investpleje Mix 1 Investering Investpleje Mix Investpleje Mix 1 Investpleje Mix Med Investpleje Mix er du sikret en god og enkelt investeringsløsning, der samtidigt er skræddersyet til netop din risikovillighed og tidshorisont.

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke Adgang til MobilePay Business-modulet MobilePay Business er en betalingsløsning, som gør det muligt for virksomheder at modtage betalinger fra MobilePay-brugere via smartphones og tablets. MobilePay Business

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. oktober 2013. Gebyr Min. Max. Frekvens

Gebyroversigt. Kontogebyr. Udbetaling. Valuta. Gældende fra: 1. oktober 2013. Gebyr Min. Max. Frekvens Kontogebyr Checkhæfte kontogebyr, uanset kontoform Kopi af kontoudskrifter og kundeuddata pr. stk 50 Udskrifter, fast bestilling på papir pr. stk. 12 Udskrifter, fast bestilling via e-boks pr. stk. 4 Udskrifter,

Læs mere

Yderligere information investeringsservice. Corporate actions

Yderligere information investeringsservice. Corporate actions Yderligere information investeringsservice Corporate actions Indledning I Yderligere informationer om Investeringsservice giver DEGIRO den detaljerede fortolkning af de kontraktuelle aftaler, som DEGIRO

Læs mere

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal København, den 25. oktober 2010 Analyse af Unit Link Pension: Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal Morningstar har analyseret på afkastet i Unit Link pensioner i 3. kvartal af 2010. Analysen

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Aktie derivater. Aktie TRS Her finder du en oversigt over de omkostningselementer, der er relateret til produktet eller investeringsservicen.

Aktie derivater. Aktie TRS Her finder du en oversigt over de omkostningselementer, der er relateret til produktet eller investeringsservicen. Aktie TRS Formålet med dette produkt er at periodisk udveksle afkastet på en specifik aktie-baseret eksponering fra en fastsat startdato til slutdato. Afkastet kan være baseret på f.eks. et aktie-indeks,

Læs mere

xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger

xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger Maj 2010 xxxxx Danske Invest Mix-afdelinger Fire gode alternativer til placering af overskudslikviditet eller værdipapirinvesteringer Henvender sig til aktie- og anpartsselskaber samt erhvervsdrivende

Læs mere

Forstå din Investeringsordning

Forstå din Investeringsordning Alm Brand Bank Forstå din Investeringsordning - En praktisk guide 1 Alm. Brand Investeringsordning Indhold I denne pdf finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Alm. Brand Investeringsordning 3

Læs mere

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer.

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Aftale om depot og handel med værdipapirer Navn Adresse CPR-nr. XXXXXXXX XXXXXXXX XXXXXX-XXXX indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Stamoplysninger

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet

Læs mere

Pr. 30.06.2014. Jyske Invest. Afdelingsoverblik

Pr. 30.06.2014. Jyske Invest. Afdelingsoverblik Pr. 30.06.2014 Afdelingsoverblik 1 Forvent en forskel er på mange måder en anderledes investeringspartner. Vi går gerne vores egne veje for at optimere investorernes afkast. Vores vision er at levere investeringsløsninger,

Læs mere

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1 Tilbud du ikke plejer at få Side 1 Side 2 Vores opskrift på succes. Stædighed og gode forbindelser. Med mere end 50 års erfaring med tilbudsformidling og et kundegrundlag i millionstørrelsen kan vi eksponere

Læs mere

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO

Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Vilkår og betingelser Short Handel DEGIRO Indhold Artikel 1. Definitioner... 3 Artikel 6. Positioner... 5 6.1 Overskud... 5 Artikel 7. Risici og sikkerhedsværdier... 6 Artikel 8. Øjeblikkelig Betalingspligt...

Læs mere

Udnyttelse af usædvanlig prisforskel på 2 typer olie DOKUMENTATION

Udnyttelse af usædvanlig prisforskel på 2 typer olie DOKUMENTATION Udnyttelse af usædvanlig prisforskel på 2 typer olie Lige nu er der en helt usædvanlig prisforskel på de to mest handlede olietyper, hvor Brent Crude Oil er 11 til 14 dollar dyrere end WTI Crude Oil. Historisk

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet

Læs mere

Faktaark Alm. Brand Bank

Faktaark Alm. Brand Bank Faktaark Alm. Brand Bank Hvad er OpsparingPlus? OpsparingPlus er et fuldmagtsprodukt som Alm. Brand Bank (Banken) forvalter på dine vegne. Målet med OpsparingPlus er at give dig det bedst mulige risikojusterede

Læs mere

Hermed følger til delegationerne dokument - COM(2017) 242 final BILAG 1.

Hermed følger til delegationerne dokument - COM(2017) 242 final BILAG 1. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 18. maj 2017 (OR. en) 9438/17 ADD 1 MAP 12 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 17. maj 2017 til: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør, på vegne af generalsekretæren for

Læs mere

I denne beskrivelse kan du læse om de ting, vi synes der især er værd at fremhæve om PortfolioManager.dk PDF PDF. Kapitalforvalter

I denne beskrivelse kan du læse om de ting, vi synes der især er værd at fremhæve om PortfolioManager.dk PDF PDF. Kapitalforvalter Kort beskrivelse I denne beskrivelse kan du læse om de ting, vi synes der især er værd at fremhæve om Bank 1 Bank 2 Bank 3 Bank 4 Kapitalforvalter Revisor Kunde Bogholder AG-informatik A/S Lyngby Hovedgade

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 25 / 2019 21. marts 2019 Indkaldelse ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S CVR-nr. 26518199

Læs mere

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Markets lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Det er meget vigtigt at starte ud forsigtigt, når man påbegynder sin karriere som day- eller swingtrader,

Læs mere

MIRANOVA ANALYSE. Uigennemskuelige strukturerede obligationer: Dreng, pige eller trold? Udgivet 11. december 2014

MIRANOVA ANALYSE. Uigennemskuelige strukturerede obligationer: Dreng, pige eller trold? Udgivet 11. december 2014 MIRANOVA ANALYSE Udarbejdet af: Oliver West, porteføljemanager Rune Wagenitz Sørensen, adm. direktør Udgivet 11. december 2014 Uigennemskuelige strukturerede obligationer: Dreng, pige eller trold? Strukturerede

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 Selskabsmeddelelse 35/ 2019 8. august 2019 CVR nr. 26518199 Offentliggørelse af NPinvestor.com A/S delårsrapport 2019 (alle beløb i DKK) Det finansielle

Læs mere

PRODUKT KATALOG REGNSKAB OG RAPPORTERING. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Værdiansættelse af ejendomme side 1. Ejendomsanalyse.

PRODUKT KATALOG REGNSKAB OG RAPPORTERING. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Værdiansættelse af ejendomme side 1. Ejendomsanalyse. REGNSKAB OG RAPPORTERING PRODUKT KATALOG Indhold Værdiansættelse af ejendomme side 1 Ejendomsanalyse. side 3 Nøglen til den rigtige løsning DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby 45 26 01 02 datea@datea.dk

Læs mere

Baggrundspapir til kapitel 3 - Udviklingen i handel med aktier

Baggrundspapir til kapitel 3 - Udviklingen i handel med aktier 1 af 6 21-08-2013 12:57 Baggrundspapir til kapitel 3 - Udviklingen i handel med aktier Journal nr. 4/0106-0100-0007/ISA/CS, MGH Udviklingen i handel med aktier Andelen af den samlede handel med aktier,

Læs mere

HVORDAN BETALER DE? HVORDAN VILLE DE GERNE BETALE?

HVORDAN BETALER DE? HVORDAN VILLE DE GERNE BETALE? HVORDAN BETALER DE? HVORDAN VILLE DE GERNE BETALE? 2/09/2008-22/10/2008 Der er 329 svar ud af 329, der opfylder dine kriterier DELTAGELSE LAND DE - Tyskland 55 (16.7%) PL - Polen 41 (12.5%) DK - Danmark

Læs mere

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst 2 BØRSNOTERING Børsnotering for små og mellemstore virksomheder er igen blevet muligt i Danmark. Børsnotering kan være særdeles fordelagtigt for virksomheder, der vokser har et kapitalbehov på mindst DKK

Læs mere

flexinvest forvaltning

flexinvest forvaltning DANSkE FORVALTNING flexinvest forvaltning aktiv investeringspleje og MuligHed for Højere afkast Professionel investeringspleje for private investorer Når værdipapirer plejes dagligt, øges muligheden for,

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis DET BEDSTE FRA HELE VERDEN der blev etableret i september 2010, er en aktiv forvaltet investeringsforening,

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Analyse af forbrugernes forventninger til Julehandlen 2008

Analyse af forbrugernes forventninger til Julehandlen 2008 Analyse af forbrugernes forventninger til Julehandlen 2008 Overblik Kvinderne er tidligt ude: Antallet af kvinder der allerede er begyndt deres julegave indkøb er betydeligt større end mænd. 76% af de

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2018 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1. Generelt Vi

Læs mere

DI s Kapitalmarkedsdag 2015

DI s Kapitalmarkedsdag 2015 - Finansier din virksomhed på nye måder 4. juni 2015 Dansk Faktura Børs A/S Part of the European Receivables Exchange danskfakturabors.dk / recx.eu Har dine kunder lange betalingsfrister? Du har udført

Læs mere

Sell in May? 13. oktober 2015. Af Peter Rixen Senior Porteføljemanager peter.rixen@skandia.dk 2.0% 1.5% 1.0% 0.5% 0.0% -0.5% -1.0%

Sell in May? 13. oktober 2015. Af Peter Rixen Senior Porteføljemanager peter.rixen@skandia.dk 2.0% 1.5% 1.0% 0.5% 0.0% -0.5% -1.0% Sell in May? Af Peter Rixen Senior Porteføljemanager peter.rixen@skandia.dk Det er ikke kun vejret, som har vist sig fra den kedelige side denne sommer. Aktiemarkedet har været ramt af en koldfront, der

Læs mere

19. november 2014 GEBYRSATSER

19. november 2014 GEBYRSATSER 19. november 2014 GEBYRSATSER Betalingsformidling Beløbsoverførsel til fremmed pengeinstitut (gratis via Netbank 30,00 pr. overførsel og ved faste betalinger) Beløbsoverførsel, fremsendelse af kvittering

Læs mere

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa!

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Nyhedsbrev Kbh. 5. maj. 2015 Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Efter 14 mdr. med stigninger kunne vi i april notere mindre fald på 0,4 % - 0,6 %. Den øgede optimisme

Læs mere

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012

INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 INVESTERINGSBREV FEBRUAR 2012 SCHMIEGELOW Investeringsrådgivning er 100 % uvildig og varetager alene kundens interesser. Vi modtager ikke honorar, kick-back eller lignende fra formueforvaltere eller andre.

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

StockRate Asset Management. Din uafhængige formueforvalter

StockRate Asset Management. Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter StockRate Asset Management Din uafhængige formueforvalter kvalitet og sikkerhed StockRate

Læs mere

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering?

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering? OM RISIKO Kender du muligheder og risici ved investering? Hvad sker der, når du investerer? Formålet med investeringer er at opnå et positivt afkast. Hvis du har forventning om et højt afkast, skal du

Læs mere

En guide til Central investorinformation den nye varedeklaration på alle investeringsbeviser

En guide til Central investorinformation den nye varedeklaration på alle investeringsbeviser En guide til Central investorinformation den nye varedeklaration på alle investeringsbeviser Klar varedeklaration på alle investeringsbeviser Det kan være vanskeligt at overskue de mange forskellige investeringsmuligheder

Læs mere

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året!

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! Nyhedsbrev Kbh. 3.okt 2014 Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! I september måned så vi en konsolidering på aktie- og obligationsmarkederne. Den svage europæiske økonomi og ECB kommende

Læs mere

Adresse: DEGIRO B.V. Rembrandt Tower - 9th Floor, Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam,

Adresse: DEGIRO B.V. Rembrandt Tower - 9th Floor, Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam, EUROPÆISK STANDARD FORBRUGERKREDITINFORMATION 1 IDENTITET OG ADRESSE PÅ KREDIT GIVEREN Kreditgiver: DEGIRO B.V. Adresse: DEGIRO B.V. Rembrandt Tower - 9th Floor, Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam, Holland

Læs mere

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1 Investering Investpleje Pension Investpleje Pension 1 Investpleje Pension For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers Bank A/S med Investeringsforeningen

Læs mere

PRIS OG GEBYROVERSIGT DEGIRO BASIC/ACTIVE/TRADER

PRIS OG GEBYROVERSIGT DEGIRO BASIC/ACTIVE/TRADER PRIS OG GEBYROVERSIGT DEGIRO BASIC/ACTIVE/TRADER AKTIER, CFD ER, GEARING-PRODUKTER & TEGNINGSRETTER PRIMÆRBØRSER Danmark Kr. 12 + 0,02 % - - Tyskland XETRA 4,00 + 0,04 % 60,00 - Tyskland Zertifikate-Börse

Læs mere

Investering. Webhandel. Hurtig genvej til værdipapirer. Webhandel 1

Investering. Webhandel. Hurtig genvej til værdipapirer. Webhandel 1 Investering Webhandel Hurtig genvej til værdipapirer Webhandel 1 Webhandel Andelskassen giver dig mulighed for at handle værdipapirer på inter nettet. Alt, hvad du behøver, er at klikke ind på vores Netbank:

Læs mere

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway

Internationale sponseringspolitikker. 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker 1. april 2015 Amway Internationale sponseringspolitikker Denne politik er gældende for alle europæiske markeder (Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig,

Læs mere

NYHEDSBREV. Max Drawdown og Duration - Kongetallene

NYHEDSBREV. Max Drawdown og Duration - Kongetallene NYHEDSBREV Max Drawdown og Duration - Kongetallene Kære læser Vi fortsætter i dette nyhedsbrev vores fokus på Risikostyring. I sidste måneds nyhedsbrev beskrev vi hvorfor God risikostyring er afgørende

Læs mere

DANICA SELECT TIL DIG, DER KAN OG VIL SELV. Få svar her og nu på Har du spørgsmål til Danica Select, sidder vi klar til at hjælpe dig.

DANICA SELECT TIL DIG, DER KAN OG VIL SELV. Få svar her og nu på Har du spørgsmål til Danica Select, sidder vi klar til at hjælpe dig. Få svar her og nu på 70 12 21 21 Har du spørgsmål til Danica Select, sidder vi klar til at hjælpe dig. Mandag onsdag Torsdag Fredag DANICA SELECT 08.45 16.15 08.45 17.30 10.00 16.00 Danica Pension Parallelvej

Læs mere

StockRate Asset Management

StockRate Asset Management StockRate Asset Management DIN PROFESSIONELLE INVESTERINGSRÅDGIVER KVALITET OG SIKKERHED StockRate Asset Management yder rådgivning om langsigtet opsparing inden for områderne: Aktier Obligationer Investeringsbeviser

Læs mere

Big Picture 3. kvartal 2016

Big Picture 3. kvartal 2016 Big Picture 3. kvartal 2016 Jeppe Christiansen CEO September 2016 Big Picture 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005

Læs mere

Aktieindekseret obligation knyttet til

Aktieindekseret obligation knyttet til Aktieindekseret obligation Danske Aktier Aktieindekseret obligation knyttet til kursudviklingen i 15 førende, danske aktieselskaber Notering på Københavns Fondsbørs 100 % hovedstolsgaranti Danske Aktier

Læs mere

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1

Investering. Investpleje Pension. Investpleje Pension 1 Investering Investpleje Pension Investpleje Pension 1 Investpleje Pension For at tilbyde dig den bedste og mest enkle investering af dine pensionsmidler samarbejder Danske Andelskassers Bank A/S med Investeringsforeningen

Læs mere

Euroland: Risiko for vækstskuffelse i Q2

Euroland: Risiko for vækstskuffelse i Q2 Euroland: Risiko for vækstskuffelse i Q2 13. august 2014 Tina Winther Frandsen Seniorøkonom Jyske Markets twf@jyskebank.dk +45 8989 7170 Side 1/12 Euroland: Risiko for vækstskuffelse i Q2 Vækstnøgletallene

Læs mere

Big Picture 3. kvartal 2015

Big Picture 3. kvartal 2015 Big Picture 3. kvartal 2015 Jeppe Christiansen CEO September 2015 The big picture 2 Økonomiske temaer Er USA i et økonomisk opsving? Vil Europa fortsætte sin fremgang? Vil finanskrisen i Kina blive global?

Læs mere

Værdipapirhandel og depot Kurtage aktier og investeringsbeviser

Værdipapirhandel og depot Kurtage aktier og investeringsbeviser Af kursværdi Danske aktier samt aktiebaserede investeringsbeviser min. 29 kr. Aktier fra Sverige min. 175 kr. handel via netbank 0,17 % min. 75 kr. handel via netbank 0,17 % Aktier fra Norge og Finland

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark Gymnasie håndbogen Indholdsfortegnelse Velkommen til 1calendar 2 Hvad er 1calendar? 3 Gymnasie kalender 3 Mobile applikationer 3 Online to-do 4 Lectio i din Outlook 4 Hvordan kommer vi i gang? 4 Hvad med

Læs mere