Rejsebrev fra udvekslingsophold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejsebrev fra udvekslingsophold"

Transkript

1 Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Rumænien Navn: Kristina Kaas Sørensen Tlf. nr Evt. rejsekammerat: Mai Dalsgaard Lassen Hjem-institution: VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen i Århus Holdnummer: 071A Værts-institution/Universitet: The Post Secondary Nursing School "Carol Davila" Pitesti, Rumænien Praktikplads/Hospital: Pitesti hospital (voksne), Children in Distress, Pædiatrisk hospital Speciale: Ortopædkirurgisk, radiologisk, medicinsk, endokrinologisk, neonatal, cardiologisk, plastikkirurgisk, intensiv, skadestuen, kirurgisk, gynækologisk afdeling og laboratoriet Pædiatrisk hospital: skadestuen, ortopædkirurgisk afdeling, intensiv afdeling. Udvekslingsperiode: Marts 2009 Hvorfor valgte du at tage på udveksling? Jeg valgte at tage på udveksling, fordi jeg synes, at det er en enestående chance for at lære et land og en anden kultur at kende indefra. Endvidere så jeg det som en optimal mulighed for at få et indblik i et andet lands kulturelle sygdoms-, sundheds- og omsorgsopfattelse.

2 Jeg synes, at det spændende at sætte sin egen forståelse af sygdom, sundhed og omsorg op i forhold til et andet lands forhold til disse ting. Mine erfaringer vil jeg formentlig kunne anvende i mit fremtidige job som sygeplejerske i det danske sundhedsvæsen, hvor en stor del af patienterne er af anden etnisk baggrund end dansk. Hvorfor valgte du det specifikke sted? Jeg valgte at rejse til Rumænien, fordi jeg ønskede, at besøge et land, hvor alt er meget anderledes. Rumænien er et land, som meget få danskere har besøgt, men mange har en bestemt mening og opfattelse af landet. Jeg fandt det interessant at vælge Rumænien, fordi det er et land, som ikke har et særlig godt rygte her i Danmark, hvilket gør det ekstra interessant at se og opleve det med egne øjne. Din forberedelse til udvekslingsopholdet I december købte vi flybillet fra København til Bucharest via SAS. Vi kom af med 1500 kr. pr billet. Udvekslingsperioden lå samtidig med min praktik i psykiatrien, hvormed jeg informerede min vejleder om mine udvekslingsplaner, så snart jeg fik bekræftelse på opholdet. Vi søgte økonomisk støtte flere steder, men fik afslag. Det kan anbefales at starte i rigtig god tid med at søge legater, for mange af fonderne har en sidste ansøgningsdag. Hvis ikke man har hepatitis A+B vaccinerne, skal man have dette. Jeg havde dog mine, så ved ikke hvad de koster. Kort før vi skulle af sted fik vi en mail fra Ms. Elena, som er rektor på sygeplejeskolen i Pitesti, her fik vi informationer om, hvor vi skulle bo. Fagligt udbytte Arbejdet med mine læringsmål

3 Selvom udvekslingsopholdet kun er af observerende karakter, synes jeg, at jeg fik et stort fagligt udbytte ud af udvekslingen. Fokus på 5. semester er blandt andet organisation og ledelse. Igennem observationer af og samtaler med personalet på hospitalet, fik jeg et indblik i, hvordan man organiserer sygeplejen i Rumænien. En sygeplejerske fortalte, at de gennemsnitlig er en sygeplejerske til 20 patienter. Endvidere har jeg udarbejdet et tamaforløb med fokus på sundhedsfremme og forebyggelse. Her har jeg sammenlignet, hvordan man i Rumænien forebygger diabetes samt diabetiske senkomplikationer i forhold til Danmark og WHO s anbefalinger. Hvordan var kontakten til vejledere? Vi havde en tæt kontakt til vores vejleder Julia under hele forløbet. Hun gjorde alt, hvad hun kunne, for at vi skulle få det optimale ud af vores ophold. Kontakten til patienter Vi besøgte mange stuer, hvor patienterne var yderst interesserede i at tale med os. Vores vejleder fungerede som tolk og forsøgte at oversætte, så godt som hun kunne. Der var mange gange, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne tale rumænsk, idet patienterne virkelig gerne ville fortælle en masse. Kulturelt udbytte Hvad lærte du om landets kultur De folk, som vi mødte, var yderst interesserede i at fortælle os en masse om deres kultur. Det rumænske folk er meget venlige og gæstfrie. De ville meget gerne vise deres land fra den bedste side, samtidig med at de gjorde det klart for os, at det ikke er let at være rumæner. Det er hårdt at leve i et land, hvor der er meget korruption samt arbejdsløshed. Meget hurtigt kunne jeg observere, at rumænerne er hårdføre folk, der ikke klager over småting. Hvis en patient oplevede smerte under en behandling, var det tydeligt at observere, at patienten gjorde alt hvad han kunne for at bide det i sig. Det virkede som om, at man som patient ikke ønsker at belemre personalet med sine problemer. Denne måde hvorpå patienterne reagerede på smerte, siger meget om den kulturelle sygdomsopfattelse, der er i landet. Denne erfaring vil

4 jeg kunne anvende i fremtiden. Blot fordi en patient ikke fortæller direkte, at han oplever smerte, kan det sagtens tænkes, at der alligevel er behov for smertedækning. Om kulturen i landets sundhedsvæsen Det rumænske sundhedsvæsen er meget anderledes end det danske. Der er f.eks. ikke noget der hedder sygeplejersker. Disse benævnes som lægens assistenter, hvilket også skinner klart igennem på hospitalet, hvor der ikke er nogen tvivl om, at det er lægen, der har magten. Det rumænske sundhedsvæsen har i gennem mange år være påvirket af Rusland, hvor systemet var meget langsomt og præget af store forskelle i behandlingen af folk. Siden revolutionen i 1989 er Rumænien gået i en mere vestlig retning, også hvad angår sundhedssystemet. Der er indført offentlig sygesikring i Rumænien. Det er desværre dog sådan, at der stadig er meget korruption i det rumænske sundhedsvæsen. Vi talte med mange lokale, der fortalte os, at det forventes, at man betaler både læger og sygeplejersker penge under bordet, når man bliver indlagt. Dette gør man for at sikre sig en god behandling også selvom, man allerede har en sygeforsikring. På det hospital vi besøgte, tager en sygeplejerske sig gennemsnitlig af 20 patienter pr. dag. Sygeplejen er hovedsageligt organiseret som rundepleje, hvor hver sygeplejerske varetager en bestemt type pleje hos samtlige patienter. Dette gør, at patienterne ikke har en bestemt sygeplejerske tilknyttet. Det hele foregår mere eller mindre efter samlebåndsprincippet. De pårørende er hermed en vigtig del af sygeplejen på hospitalerne. Det er dem der står for al den basale pleje af patienterne herunder at give dem et bad og mad. Social erfaring Den første dag på sygeplejeskolen mødte vi en ung underviser, som var meget begejstret over at møde udvekslingsstuderende. Hun spurgte om vi havde lyst til at gå ud med hende og hendes venner. Dette så vi som oplagt mulighed for at komme nærmere den unge del af lokalbefolkningen. De unge mennesker, som vi mødte var utrolig søde og venlige. De talte alle godt engelsk og vi havde to rigtig hyggelige og sjove uger sammen med dem. De var virkelig ivrige efter, at vi skulle have det bedste ud af vores ophold. Den tid, vi tilbragte sammen med den unge flok, gav os et helt særligt indblik i, hvordan det er at være ung i Rumænien.

5 Vigtige erfaringer gjort under udvekslingsopholdet Mit ophold i Rumænien har gjort det endnu mere klart for mig, hvor godt vi har det i Danmark. Jeg har erfaret, at der kan være stor forskel på, hvordan man yder omsorg i forskellige kulturer. Endvidere har jeg erfaret, at det rumænske folk er utrolig venlige og gæstfrie. Trods stor fattigdom og korruption i landet viser folk en vilje og gåpåmod til ændre tingene i fremtiden. Rumænerne vil virkelig gerne vise deres land fra den bedste side og de gik meget op i, hvad vi syntes om landet. Andet du synes andre bør vide om udveksling Udveksling er ikke kun den optimale måde at lære en masse om et andet land og en anden kultur, det får også en til at se på sit eget land og sundhedsvæsen med helt andre briller. Jeg kan stærkt anbefale at tage af sted og vil ønske for alle, at de tager imod dette fantastiske tilbud!

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Rumænien, Pitesti. Navn: Mai Dalsgaard Lassen E-mail: Mai_lassen19@hotmail.com Tlf. nr. 29464708 Evt. rejsekammerat: Kristina Kaas Sørensen Hjem-institution:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Nanna Elisa Wermuth jensen E-mail: wermuth1@hotmai.dk Tlf. nr. 2258 0003 Hjem-institution: VIA University College, Århus Sygeplejeskole Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Mette Villadsen Evt. rejsekammerat: Camilla Margrethe Lyhne Thomsen Hjem-institution: University College Sjælland Campus Næstved Holdnummer:

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark. Rejsebrev fra udvekslingsophold

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark. Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Tortosa, Tarragona, Spanien Navn: Pernille Lundholm Rasmussen E-mail: pernillelundholm@hotmail.com Tlf. nr. 004521134265 Evt. rejsekammerat: Rejser alene

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok Udvekslingsperiode: D. 25.01.14 24.04.14 Navn: Malene Hjort Knudsen Email: 167839@viauc.dk & malenehjort@hotmail.com Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Line Axelsen &

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Cape Town, Sydafrika Udvekslingsperiode: Modul 13, 04.02.2013 til 01.03.2013 Navn: Email: Christine Ingemann christine@ingemann.de Tlf. nr. 31 44 13 71 Navn: Email: Anette Lyngholm

Læs mere

Julies rejsebrev fra Thailand

Julies rejsebrev fra Thailand Julies rejsebrev fra Thailand Navn: Julie Lind Faurschou Hjeminstitution: VIA University college, Holstebro. Hold: E2007 Semester: Udveksling som valgfag på 7. semester. Udvekslingsland: Thailand Klinisk

Læs mere

Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009

Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009 Emilys rejsebrev fra Thailand udvekslingsperiode aug. okt. 2009 Navn: Emily Stacey Prince Evt. rejsekammerat: Malene Anusha Christensen Hjem-institution: University College Nordjylland Holdnummer: H08V

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Sofie Trempenau og Camilla Soelgaard Jensen E-mail: s_trempenau@hotmail.com og mille_7@hotmail.com Tlf. nr. 24415664 og 25121736 Evt. rejsekammerat:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Navn: Ida Kirstine Hedemand Email: iad2cool@hotmail.com Tlf. nr. 25322787 Evt. rejsekammerat: Ditte Hjem-institution: VIA, sygeplejeskolen i Aarhus

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Udveksling til (land): Navn: E-mail: Tlf. nr: Hjem-institution: Holdnummer: Værts-institution/Universitet:

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Udveksling til (land): Navn: E-mail: Tlf. nr: Hjem-institution: Holdnummer: Værts-institution/Universitet: Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Spanien, Madrid Navn: Line J. Andersen Anne S. Larsen E-mail: linesir@hotmail.com anneslarsen100@gmail.com Tlf. nr: Line: +45 28 30 22 56 Anne: +45

Læs mere

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga

Binta Diallo. Rejsebrev fra Malaga modul 11. Perioden: 27 januar til den 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga Binta Diallo Rejsebrev fra Malaga modul 11 Perioden: 27 januar til den 28 april 2014 Rejsebrev fra Malaga -Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling i Malaga Jeg valgte at tage af sted fordi jeg elsker,

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Sverige Navn: Maiken Lindgaard Hansen Rejsekammerat: Line Linn Jensen Hjem-institution: VIA University College, Viborg Værst-institution/Universitet: School

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11

Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Rejsebrev Australien Forår 2011 modul 11 Navn: Karen Sloth, email: 98402@viauc.dk, Viborg Sygeplejeskole. Holdnr. 98402. UTAS University of Tasmania. Concord Hospital, Sydney. Operations afdeling fra den

Læs mere

REJSEBREV FRA ENGLAND

REJSEBREV FRA ENGLAND REJSEBREV FRA ENGLAND UDVEKSLINGSPERIODE PERIODE: August november/2010 NAVN: Mette Alsted Christensen HJEM INSTITUTION: VIA University College, Randers sygeplejeskole HOLD NUMMER: F08 VÆRTSINSTITUTION/UNIVERSITET:

Læs mere

Rejsebrev. Hold nr: E07

Rejsebrev. Hold nr: E07 Rejsebrev Navn: Mette Tang Thomsen & Mette Tomzak Teglgaard Jakobsen E-mail: mettett@hotmail.com & mettetomzak@hotmail.com Tlf: 28343817 & 28298551 Hjem institution: VIA University College - Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Holdnummer: Sep11B

Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Holdnummer: Sep11B Rejsebrev Tines rejsebrev fra Málaga, Spanien - modul 6 Udvekslingsperiode 28. januar 28. april 2013 Udveksling til: Málaga, Spanien Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland

Læs mere

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til

Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til Periode: 2 Nov - 31 Jan 2010 Modul 6: Primær sektor Hospital: Lira referal Hospital Skrevet af: Anika Dahl og Eva Galbiati Må gerne udleveres til andre og offentliggøres Forberedelsen: For os har drømmen

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Mit navn er Ásthildur Eygló Ástudóttir, jeg har taget på udveksling til Island, Vík í Mýrdal, på et lille plejehjem der hedder Hjallatún. Min email adresse er: eygloo@gmail.com

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Sydney, Australien Udvekslingsperiode: Modul 11, februar - maj Navn: Linn Wittendorff Larsen Email: Linn_wittendorff@hotmail.com Tlf. nr. 60622554 Evt. rejsekammerat: Hjem-institution:

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Norge: Navn: Charlotte Lilbæk Meldgaard Hjem-institution: VIA University College Viborg Holdnummer: 164939 Værts-institution/Universitet: Høgskolen Gjøvik Praktikplads/Hospital:

Læs mere

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense

University College Lillebælt Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Udveksling til Bodø, Norge Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Cecilie Kragh Jespersen E-mail: cecilie_kragh3@hotmail.com Tlf. nr. 2878 1830 Evt. rejsekammerat: Betina Winsig Hansen og Ditte Struwe Bødker

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til England: Navn: Pernille Paulsen Evt. rejsekammerat: - Hjem-institution: VIAUC Thisted Holdnummer: STS2010 Rapport fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet: Southampton University

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Rumænien Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Sofia Uggerhøj Hansen, Lene Hedegaard og Lena Andersen E-mail: lena.andersen.mail@gmail.com, Tlf. nr. Sofia: 20668979 Lene: 61301593 Lena:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Udveksling til: Thailand Navn: Louise Andersen E-mail: louiseandersenn@gmail.com Evt. rejsekammerat: Pernille Jensen Hjem-institution:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold. Udveksling til Kina: SYGEPLEJESKOLERNE I DANMARK. Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl

Rapport fra udvekslingsophold. Udveksling til Kina: SYGEPLEJESKOLERNE I DANMARK. Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Kina: Navn: Nadia Brandhøj Sørensen og Stine Buus Rokkedahl Hjem-institution: Viborg sygeplejeskole Værts-institution/Universitet: Sichuan University Chengdu,

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Thailand, Bangkok. Navn: Pernille Jensen E-mail: pernillejensen51@gmail.com Evt. rejsekammerat: Louise Andersen Hjem-institution: Bornholms Sundheds-

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Island, byen Selfoss avn: Janet Yasmin Tekaia E-mail: janet_smukke@hotmail.com Tlf. nr: 28122086 Rejsebrev fra udvekslingsophold Hjem-institution: University College Lillebælt, sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Rejserapport. Navn: Katrine Winkler Sørensen. Rejsekammerat: Lone Kristensen. Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole

Rejserapport. Navn: Katrine Winkler Sørensen. Rejsekammerat: Lone Kristensen. Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole Rejserapport Navn: Katrine Winkler Sørensen Rejsekammerat: Lone Kristensen Hjem-institution: Viborg Sygeplejeskole Værts-institution/Universitet: Agder Universitet Praktikplads/Hospital: Frivoltun, Grimstad

Læs mere

Christina K. Christensen. Rejsebrev fra udvekslingsophold

Christina K. Christensen. Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: Modul 6. Fra d. 29/1-13/4 2013 Navn: Christina Krogsgaard Christensen E-mail: 166069@viauc.dk Telefonnummer: 28185594 Evt.

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Pernille Højlund Udveksling til: Thailand E- mail: pernillehoejlund@gmail.com Tlf. Nr. 25780049 Hjem-institution: Bornholms Sundhed og

Læs mere

Rejsebrev fra Australien

Rejsebrev fra Australien Rejsebrev fra Australien Udvekslingsperiode: Marts 2013 Juli 2013 Udveksling til: Melbourne, Australien Navn: Linda Lindholm Email: 165580@viauc.dk Hjem-institution: VIA University College, Viborg Holdnummer:

Læs mere

Hvorfor valgte du at tage på udveksling?

Hvorfor valgte du at tage på udveksling? Udvekslings periode: Foråret 2013 (4/2-13 12/4-13) Navn: Simone Kirstine Rask Nielsen E-mail: 166083@viauc.dk Tlf: 28 25 23 17 Rejsekammerater: Isa E. røgen, Christina Krogsgaard Christensen og Anne Therese

Læs mere

Rejsebrev. Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien

Rejsebrev. Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien Rejsebrev Et udvekslingsophold i Melbourne, Australien Louise Winther Larsen E-mail: louisewintherlarsen@gmail.com Hjem-institution: VIA University College Aarhus Hold: 11IID Værtsinstitution/Universitet:

Læs mere

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Norge Stavanger Modul 6 forår 2017 Rikke Juul Olsen Camilla le Févre Simonsen UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Hvorfor tog vi på udveksling? Vi ville begge gerne ud i verden og se en anden kultur

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital.

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital. Rejsebrev fra udvekslingsophold i Australien, Sydney, Concord Hospital. Fra : Natasja Blicher Hansen Email: Galehus@msn.com. Sygeplejeskolen i Slagelse, CVU Vestsjælland. Hold: feb04f. Værts-institution:

Læs mere

Rejsebrev fra Glasgow, Skotland

Rejsebrev fra Glasgow, Skotland Rejsebrev fra Glasgow, Skotland Mine oplysninger: Sygeplejestuderende v. UC Lillebælt, Odense Pernille Bruun Kristensen, A06II Sniller_k@hotmail.com Tlf.: 20218353 Rejsekammerat: Maria Bjerre Jakobsen

Læs mere

Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11

Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11 Første rejsebrev fra Finland Camilla Wolf Olsen udveksling til Helsinki/Helsingfors i Finland i modul 11 Periode fra den 27/1 2014 til den 21/4 2014 1 Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling til Finland

Læs mere

Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England

Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England Klinisk uddannelse På Kirurgisk afdeling, Queen Elisabeth Hospital i Kings Lynn, England Rapporten er udarbejdet af Sygeplejestuderende Tina Zinckernagel, sep. 01-F august 2004 Formålet med denne rapport:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Hjem-institution: University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Holdnummer: SOA10

Rejsebrev fra udvekslingsophold. Hjem-institution: University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Odense Holdnummer: SOA10 Udveksling til Edinburgh i Skotland: Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Elsebeth Leander Larsen E-mail: elsebethlarsen_5@hotmail.com Tlf. nr.: 28723315 Evt. rejsekammerat: ingen Hjem-institution: University

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Island Navn: Gyða Sjöfn Njálsdóttir E-mail: gydan@hotmail.com Tlf.nr.: 20836055 Billede 1: Akureyri og fjeldet Súlur Hjem institution: UCL- Lillebælt, Sygeplejeuddannelsen

Læs mere

Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester

Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester Rejsebrev Valgfagsperioden 7. semester Udvekslingssted: Thailand, Phuket. Phuket International Hospital. Observationsstudier på bl.a. skadestue, operationsgang, dialyseafsnit og forskellige sengeafsnit.

Læs mere

Rejsebrev fra Eastbourne, England.

Rejsebrev fra Eastbourne, England. Rejsebrev fra Eastbourne, England. Udveksling til: England Navn: Kamilla Andersen Email: 105590@viauc.dk Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen i Randers Holdnummer: F09 Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Maasaifamilien vi besøgte i Amboseli Navn: Gitte Skoust Evt. rejsekammerat: Anja Fønss Møller Hjem-institution: Viauc Thisted Holdnummer: ST08

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold til Polen

Rapport fra udvekslingsophold til Polen Udveksling til (land): Rapport fra udvekslingsophold til Polen Navn: Rhodora Corvera Hjem-institution: Viborg Sygeplejerskeskolen Holdnummer:STF09 Værts-institution/Universitet: Poznan University of Medical

Læs mere

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen.

Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Bodø! 6. semesters praktik-12 uger. 1½ uge på Opvågning, 4 ½ uge på Hjerteovervågning og 6 uger på Børneafdelingen. Mine forventninger til opholdet var at opleve et andet sundhedsvæsen og kultur. Jeg valgte

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: 21-04-2012 01-07-2012 Navn: Email: Nanna van Roon nanna-van-roon jubii.dk Tlf. nr. 60166260 Evt. rejsekammerat: Trine Fogsgaard Mikkelsen og Roseanne Tangkjær

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010 Rejsebrev fra udvekslingsophold i Borås, Sverige i perioden maj-juni 2010 Informationer om udrejsende: Navn: Marie Stenstrup Holm Email: Mariesholm@hotmail.com Tlf: 20993095 Hjeminstitution: University

Læs mere

Rejsebrev. Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014

Rejsebrev. Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014 Rejsebrev Tines rejsebrev fra Skien, Norge - modul 11 Udvekslingsperiode 25. august 21. september 2014 Udveksling til: Skien, Norge Navn: Tine Hollendsted Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland

Læs mere

Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6

Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6 Rejsebrev Udveksling i Thailand, modul 6 Navn: Tina Heiberg Olsen Uddannelsessted: UC Diakonissestiftelsen, København Hold nr.: s2013 Email: tinaolsen19@gmail.com Tlf. nr.: 28746646 Værts-institution:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab Navn på universitet i udlandet: Bishop University Land: Canada Periode: Fra: 10.01.12 Til: 01.05.12 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Rejsebrev fra Australien

Rejsebrev fra Australien Rejsebrev fra Australien Udvekslingsperiode: 3. februar 2014 26. april 2014 Udveksling til: Australien, Sydney Navn: Sabrina Bjørch Christensen Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Holdnummer:

Læs mere

Personalia. Udveksling. Navn: Charlotte Hansen Gabel. Email: charlottegabel@gmail.com. tlf: 51902492. Hjemskole: Århus sygeplejeskole.

Personalia. Udveksling. Navn: Charlotte Hansen Gabel. Email: charlottegabel@gmail.com. tlf: 51902492. Hjemskole: Århus sygeplejeskole. Personalia Navn: Charlotte Hansen Gabel Email: charlottegabel@gmail.com tlf: 51902492 Hjemskole: Århus sygeplejeskole Hold: 071A Udvekslingsland: England, Leeds Værtsinstitution: University of Leeds Klinisk

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Melbourne, Australien modul 5 og 8 Navn: Sandra Chochoe Ama Adjei Email: sandra_adjei@hotmail.com Evt rejsekammerat: Maria Tækker og Mette Tagmose Hjem institution:

Læs mere

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Rejsebeskrivelse 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Jeg har længe drømt om at bruge sygeplejeuddannelsen i udlandet, det var blandt andet også derfor jeg valgte uddannelsen i sin tid. Dette både for at

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Australien Rapport fra udvekslingsophold Navn: Nichole Antonia Mouritsen Email: 142192@viauc.dk Tlf. nr.: 26232067 Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: VIA University Collage Viborg Holdnummer:

Læs mere

Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling?

Hvorfor jeg valgte at tage på udveksling? Carina Belsing Hingstrøm Hjem-institution: VIA University College - Viborg Holdnummer: Modul 11 Værts-institution/Universitet: Helsinki Metropolia University of Applied Sciences Praktikplads: 1. Vuosaari

Læs mere

Evalueringsbrev. - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8

Evalueringsbrev. - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8 Evalueringsbrev - Evaluering af mit udvekslingsophold i Jönköping 2015, modul 6 og 8 Sygeplejefagligt fokus Der er ikke det store forskelle mellem det danske og det svenske sundhedssystem. En ting som

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kettering England Navn: Anni Bro Andersen og Simone Weidemann Hejlesen E-mail: bro.and@hotmail.com Simone_vogensen@hotmail.com Tlf. nr. Hjem-institution:

Læs mere

Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010

Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010 Maries rejsebrev fra Thailand Udvekslingsperiode aug. okt. 2010 Navn: Marie Albèr Evt. rejsekammerat: Helene Utecht Hjem institution: Faculty of Nursing Copenhagen Metropolitan University College Holdnummer:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013.

Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013. Rejsebrev fra udvekslingsophold marts 2013. Mit navn er Helle Maria Geertsen og fra den 4 marts til den 15 marts, var jeg sammen med, min hold kammeret Line Hansen, i Baskerlandet i praktik. Vi var 2 dage

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark

VIA University College Sygeplejerskeuddannelserne/Sygeplejerskeuddannelserne i Danmark Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Storbritannien Navn: Trine Koefoed E-mail: trine_koefoed@yahoo.dk Tlf. nr. 40556029 Hjem-institution: Sygeplejerskeskolen i Århus Holdnummer:091B Værts-institution:

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Bruxelles, Belgien Email: chno1@stud.ucl.dk Tlf. r.: 28 56 18 12 Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen på University College Lillebælt (UCL) Holdnummer:

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Evalueringsbrev. Trimester 1 Deakin University

Evalueringsbrev. Trimester 1 Deakin University Evalueringsbrev Trimester 1 Deakin University S12 Hold K, Julie Bredsdorff-Larsen Udvekslingsland: Australien Værtsinstitution: Deakin University Udvekslingsperiode: 10/3-2014 - 11/7 2014 Modul: Modul

Læs mere

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Vi har været i praktik i 10 uger på statshospitalet Katatura hospital i Windhoek, Namibias

Læs mere

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011

Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Rejsebrev fra Australien udvekslingsperioden 1. februar 2011 29. April 2011 Navn: Sanne Christensen, mobil: 27623544, sanne.k.c@jubii.dk Hjem-institution: VIA University College Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Rejsebrev Uganda modul 6

Rejsebrev Uganda modul 6 Malene Schwarz Primær klinik 1 Rejsebrev Uganda modul 6 Vejen fra vores hjem i Awir, Apac til hospitalet Forberedelse: Jeg havde inden min studiestart besluttet at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Læs mere

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri

Værts-institution: Glasgow Caledonian University Praktikplads: Florence St Resource Center / Broadford Ward (Stobhill Hospital) Speciale: Psykiatri Rejsebrev Udveksling til Skotland Navn: Maria Bjerre Jakobsen Email: bjerre.m@gmail.com Tlf. nr.: 26335119 Rejsekammerat: Pernille Bruun Kristensen Hjem-institution: UC Lillebælt Holdnr.: A06II Værts-institution:

Læs mere

Udveksling til: Australien

Udveksling til: Australien Udveksling til: Australien Navn: Anne-Mette G. Justesen Email: 240366@via.dk Hjem-institution: Via University College - Viborg Holdnummer: SVS15 Værts-institution/Universitet: Deakin University Burwood

Læs mere

Rejsebrev fra Nuuk, Grønland. Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue

Rejsebrev fra Nuuk, Grønland. Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue Rejsebrev fra Nuuk, Grønland Ut. med udsigten fra patienternes opholdsstue Sus Thorsøe Mail: Sus.Thorsoe@gmail.com Tlf.nr.: +45 30319960 Hjemskole: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Hold: Sypl- feb-12

Læs mere

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE

REJSEBREV FRA BODØ, NORGE REJSEBREV FRA BODØ, NORGE Christine Pauline Sølvsten Mail: christine.soelvsten@gmail.com Tel.nr.: +45 30 25 17 11 Hjemskole: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Hold: BosE13 Udvekslingsland: Norge Værtsinstitution:

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011

Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011 Rejsebrev fra udvekslingsophold til Tasmanien 2011 Navn: Emilie Middelhede E-mail: emilie_middelhede@hotmail.com Tlf. nr. 31 26 92 24 Hjem-institution: Sygeplejeskolen i Århus Holdnummer: 082A Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Leicester University Land: England Periode: Fra: 23/9 2013 Til: 24/1 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

Rejsebrev fra Edinburgh

Rejsebrev fra Edinburgh Rejsebrev fra Edinburgh Mette Valdersdorf Jensen, SOB11, Udlandspraktik på modul 8. Ellen s Glen House, Liberton, Edinburgh. 23. April 30. Juni 2013. Beskrivelse af faktuelle oplysninger At rejse udenlands

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til: Kina Navn: Berit Rogild Hansen Email: 105560@viauc.dk Tlf. nr. +45 20 81 17 59 Evt. rejsekammerat: Jesper Bech Østerlev Sambleben Hjem-institution: VIA University

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold Namsos - Norge

Rapport fra udvekslingsophold Namsos - Norge Rapport fra udvekslingsophold Namsos - Norge Navn: Pernille Vendelbo Hjem-institution: VIA University College Thisted Holdnummer: STS 2012 Værts-institution/Universitet: Høgskolen i Nord Trøndelag (HINT)

Læs mere

27 Januar 2014 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga - Rusel Siena

27 Januar 2014 28 april 2014. Rejsebrev fra Malaga - Rusel Siena Rejsebrev fra Malaga - Rusel Siena Hvorfor Malaga? Der er et par specifikke årsager til min interesse for netop dette Malaga. Først og fremmest er jeg meget interesseret i at få indblik i det spanske sundhedssystem.

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til Vietnam Navn: Stine Holm Lassen og Luise Birkekær Hjem-institution: Sygeplejerskeuddannelsen, VIA Viborg Holdnummer: SVS11 Værts-institution/Universitet: National

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28.01.13 Til: 07.06.13 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg er meget tilfreds, det har været godt, skidt osv. osv. men en helt uvurderlig oplevelse.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg er meget tilfreds, det har været godt, skidt osv. osv. men en helt uvurderlig oplevelse. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: International Virksomhedskommunikation Engelsk og Fransk Navn på universitet i udlandet: Université Paris Nord 13 Land: Frankrig Periode: Fra:15.

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kenya Udvekslingsperiode: d. 21/04-12 til d. 29/06-12 Navn: Roseanne Tangkjær Fuchs Email: Roseanne_fuchs@hotmail.com Tlf. nr. 29 909 746 Evt. rejsekammerat: Trine Mikkelsen og Nanna

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 83 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er helt

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY PRAKTISK INFORMATION SYDNEY FORBEREDELSE PAKKEN Der vil i god tid inden afrejse blive inviteret til en forberedelsesdag, hvor du vil få lejlighed til at møde både studerende, der tidligere har været på

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Kina Navn: Ditte Brodersen Ernø Email: Ditzen_@hotmail.com Tlf. nr. 60190524 Evt. rejsekammerat: Ida Kirstine Hedemand Hjem-institution: Århus Sygeplejeskole

Læs mere

Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B

Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B Rejserapport fra Namibia 1. september - 14. november 2008 Cæcilie Kongsgaard Balle, Gitte Bang og Christa Hjernø Hansen, Hold Februar 2006 B Cæcilie, Gitte og Christa Katutura State Hospital Vi har i ti

Læs mere

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt.

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Turen til Norge, Mo i Rana Jeg havde glædet mig meget til at komme til Norge i min specialepraktik. Jeg ville gerne udnytte muligheden, at

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsstudent i Australien

Rejsebrev fra udvekslingsstudent i Australien Rejsebrev fra udvekslingsstudent i Australien Navn: Frederikke Vestbo Gregersen E-mail: 211821@via.dk Mobilnummer: 28 45 16 76 Hjemmeinstitution: Via University College Campus Silkeborg Klassenummer: Hold

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør - Architectural Engineering

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør - Architectural Engineering US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør - Architectural Engineering Navn på universitet i udlandet: University College London - UCL Land: UK Periode: Fra:15.09.2013 Til:15.01.2014

Læs mere

Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009

Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009 Mais rejsebrev fra Australien udvekslingsperiode marts juni 2009 Navn: Mai Skovgaard Sørensen Hjem-institution: VIA University College; Sygeplejerskeuddannelsen i Viborg Udvekslingssted: Deakin University,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: Deakin university Land: Australien Periode: Fra:25 juni 2012 Til:4 december 2012

Læs mere