varer og budskaber tættere på forbrugeren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "varer og budskaber tættere på forbrugeren"

Transkript

1 varer og budskaber tættere på forbrugeren

2

3 fra idé til færdigt koncept Vores løsninger skabes i tæt samarbejde med kunden. På den måde sikrer vi os, at produktet eksponeres optimalt og at salget øges, så det kan mærkes. Rådgivning Fremstilling Design Logistik

4

5 primær placering De fleste købsbeslutninger træffes i butikken. Synlighed og overblik er derfor altafgørende for at få flyttet sine produkter ned i kundernes indkøbskurve. Vi arbejder med mange løsninger primært til brug på butikshylden alle med fokus på at eksponere produkter i inspirerende og overskuelige omgivelser. MISSION Vi ønsker at skabe et attraktivt og sælgende in store -miljø, som giver kunden en god købsoplevelse. Vort BRANDman koncept dækker over de dele af vort sortiment, der typisk henvender sig direkte til mærkevareindustrien. Når man som et Brand ønsker at tage ejerskab på vareeksponeringen samt være involveret & præge den visuelle løsning i butikken. Konceptet bygger på standard- & semi-standard produkter samt direkte kunde/produkt specifikke løsninger.

6 sekundær placering En primær placering kan suppleres med en sekundær placering, hvilket oftest giver temmelig imponerende salgstal. Ved at krydseksponere eller særeksponere komplementærvarer stimuleres forbrugeren til at impulskøbe. Til den sekundære placering på gulv, disk og hylde, tager vi udgangspunkt i en standardløsning alternativt designer vi selv display eller løsning fra bunden.

7

8 Nedhængte topskilte pr trading har stærke kunderelationer til de fleste detailkæder og en lang række mærkevarefirmaer i Danmark og vi løser mange forskellige opgaver. Segmenterings profil (buet) Lys under hylderne Glasklare produkt afdelere (fleksible) Udgangspunktet er vores omfattende viden om detailhandlen og vores store, brede udvalg af standardløsninger. Løsninger, der giver overblik, øger købsoplevelsen og ikke mindst minimerer den enkelte medarbejders tidsforbrug. Vareskubbere Hyldeforkant til priserne Hyldemarkører til special priser Tester holdere Brochureholdere Konceptet Optishop dækker over de produkter, værktøjer og løsninger, som målrettet egner sig til detailhandlen. Fra skiltning af budskaber til eksponering af produkter. Fra velkomsten over frugt & grønt til bager, delikatesse, frost og mejeri og til loftskiltning, kassesluse og udendørs skiltning.

9

10 Hyldemarkører Vores hyldemarkører vil hjælpe med at profilere dine produkter. De er ikke kun til for at forsyne kunderne med produktinformation, de vil også skabe mere bevidsthed og synlighed for produkterne på hylden. Spotkit Vores brede sortiment indenfor segmenteringsløsninger vil hjælpe dig med at finde den mest anvendelige løsning til at få dit budskab igennem både horisontalt og vertikalt. Indhægtning & magnet. Skab opmærksomhed tag ejerskab! SkyLine I vor SkyLine serie finder du alt, hvad du behøver til ophængning af plakater og informationer. Gennemtænkte aluminiumsprofiler i forskellige designs og farver. Et bredt udvalg af tilbehør til brug ved ophæng og til brug ved montering af aktuelt budskab. Gulvdisplays & impulsdumpere Vi har flere løsninger til sær-eksponering af salgsvarer. Standard- såvel som kundespecifikke løsninger. Plast, pap og metal. Hexagon dumperen er til volumevarer trykt specifikt i kraftigt coated kvalitetspap.

11 Rammer Plast skilterammerne er tilgængelige i en række iøjenfaldende farver og holder dit budskab rent og pænt. Vi tilbyder et bredt udvalg af smart tilbehør herunder magneter og kroge til hurtig og nem montering på vægge, lofter, hylder eller kurve. Busstop BUSSTOP er en skiltegalge der med fordel kan bruges ved paller og hvor det ellers er svært at finde den rette skilteløsning. Den fås i både L- og T-udgave og kan uden besvær flyttes rundt i butikken. Teleskopfunktionen gør det nemt at justere højden efter behov. Datalister Vi har et stort udvalg af datalister. Med mere end 400 forskellige profiler findes der en løsning til alle typer hylder på markedet. RollerTrack RollerTrack er værktøjet til at sikre et perfekt varespejl og minimere tiden brugt på hyldepleje. Løsningen som består af små ruller monteres på eksisterende hylder. Er bl.a. særdeles effektfuldt i Mejeriafdelingen. Optimal+ Optimal+ er et fintunet trinløst afdelersystem. Det monteres på eksisterende hylder og sikrer overskuelighed for forbrugeren og lethed når varespejlet skal trimmes. Kan også udbygges med automatisk varefremføring og front-segmentering/produktinformationer. Akryl topskilt Med akrylskilte fra pr trading får din skiltning et eksklusivt look og du sikres en perfekt præsentation af dine budskaber - uanset format & montering!

12 case Diageo Denmark case Garmin Garmins ønske var at synliggøre deres produkter i butikkerne, så de var opsigtsvækkende, beskrivelserne informative og oplevelsen gjort aktiv, så kunden let var i stand til at vælge det rigtige produkt. Der skulle være mulighed for at bruge InVues sikkerhedsprodukter, informations-materiale og pc eller touch screen. Anvendte produkter og materialer Klar og hvid akryl i flere tykkelser, aluminium, Ad Lite, diverse fittings og InVue alarmsystem. Med vores korte tidsfrister og krav om en løsning der er tidløs og fleksibel, kom vi hurtigt til enighed om den optimale løsning. Demonstrationsdisplayet er blevet taget godt imod af vores forhandlere, som sætter stor pris på displayets udseende og den fleksible opbygning et veldesignet værktøj til gavn for både butikspersonalet og kunden. Diageo Denmark -RollerTrack Diageo ønskede mere synlighed på hylden hos NETTO. Deres produkter stod langt inde på hylden midt på dagen og mistede derfor synlighed og salg. Vi skulle samtidig gøre det nemmere for forbrugeren at finde den kategori, de søgte. Vi testede derfor vores produkt Roller- Track hos NETTO. Og meget hurtigt var det tydeligt, at RollerTrack ikke bare kunne give Diageo den ønskede synlighed. Det gav også NETTO et pænt varespejl, som gav forbrugeren overskuelighed og dermed et øget salg. Kommentarer fra Netto butikker: Det er genialt. Det vil vi gerne have til mælk m.m. Fungerer skide godt. RollerTracks gør det helt klart lettere for os at bestille hjem. Vi skal bare gøre det til en vane at fylde op. Det er det fedeste, der er blevet lavet i butikken. Fungerer super godt, og ser virkelig godt ud. Det er det sidste indtryk, kunden får, inden han/hun forlader butikken, så det er vigtigt. Det er meget nemmere at fylde op. Vi er glade for RollerTracks. Meget endda. Det fungerer rigtig godt. Medarbejderne har meget nemmere ved at fylde op. Det er super godt. Gør det hele meget lettere. Så hvis I vil komme og gøre det samme i vinafdelingen, vil det være rart. Det fungerer virkelig godt. Lidt om produktet Vi valgte at lave et gulvdisplay i klar akryl og aluminium med flere features. På bagsiden sidder to blå Ad Lite-rør, der kaster lys ind i akrylen og videre ud i siderne. Samtidig lyses væggen bag displayet op hvilket kan ses af kunden på lang afstand. Der er mulighed for informationsmateriale i A3-lommen øverst i ryggen af displayet og i de justerbare holdere på InVue produkterne. Trykket på den klare front kaster en skyggeeffekt ind på aluminiumskroppen og skaber en dybere effekt af trykket. Displayet kan placeres op af en væg eller frit i lokalet. Stefan Kjeldahl Hemmingsen, Marketingkoordinator hos Garmin udtaler: Vores samarbejde og sparring med konsulenten og designeren fra pr trading har været en effektiv og givende oplevelse.

13 case Carlsberg Danmark A/S case Thuesen Jensen Carlsberg Danmark A/S Carlsberg ville løfte salget og skabe mere synlighed på Carlsberg og Jacobsen øl og gøre det mere overskueligt for forbrugeren at finde de enkelte kategorier. Vi testede derfor vores produkt Ad Lite i Kvickly Farum for at skabe mere fokus og synlighed. Catrail og Inforail blev installeret for at give forbrugeren bedre overblik. Feedback Salgsløft er svært at måle. Dog viser testen, at butikspersonalet får mere tid til andet arbejde i butikken Systemet skaber et bedre miljø i butikkens afdelinger og giver forbrugeren en god købsoplevelse Løsningen har givet forbrugeren mere overskuelighed og man har kunnet guide forbrugeren rundt i afdelingen Jacobsen har i testperioden ligget på Index 174 Thuesen Jensen Kunden ønskede synlighed på hylden i midten med spot på produkter fra Pilliuyt. Krav var lys, der kunne flyttes rundt alt efter space og de nyheder, der kommer fremover fra Pilliuyt. Thuesen Jensen har oplevet stor kundetilfredshed efter de har fået Ad Lite. Løsningen har skabt optimal synlighed og har givet Pilliuyts produkter mulighed for at tage ejerskab på hylden.

14 case Matas case Telia Matas i Nygade en flagskibsbutik helt i front! Matas a/s har den 1. december 2010 åbnet en af landets flotteste butikker. Et flagskib af en Matas der med speciel fokus på de førende mærker af kosmetik og personlige dufte pirrer sanserne når forkælelse og indkøb skal være en oplevelse! Fra starten har der været fokus på koncept og implementering af de hotteste og nyeste muligheder indenfor butiksindretning. Rent visuelt byder butikken på mange spændende tiltag fx i form af en 8 meter lang LED skærm der aktivt understøtter aktiviteter i butikken. Videre er der implementeret Ad Lite på mere end 150 styk af butikkens hylder. Med Ad Lite sættes der fokus på den enkelte hylde. Med lyset monteret til dels under hylder og på samtlige hylder på toppen af hylden, skabes rammerne for, at det enkelte varespejl løftes med et endnu mere eksklusivt udseende. Løsningen har endvidere givet en oplagt mulighed for at brande og kommunikere budskaber omkring den enkelte serie. At få den bagerste del af vor Matas butik oplyst direkte på hyldeniveau, har givet os en mulighed at skabe opmærksomhed på den del af butikken. Videre er vor kommunikation på hyldeniveau løftet gevaldigt og gjort ensartet i store dele af butikken, påpeger Sarit Grube Virring, Floor Planning Manager, Matas a/s. En butik der skal opleves grundet et stærkt koncept & en imponerende indretning! Telia Verden er live Fremtiden er live produkter ude i butikkerne så man derved kan differentiere sig fra netbutikkerne, som vinder store markedsandele fra detailhandlen. Som alle andre havde Telia testet forskellige alarm systemer, og har valgt at benytte InVue s unikke sikring til deres live produkter i deres shops i hele Danmark. Telia havde et behov for en varesikring af deres telefoner og Tablets computere, og InVue har det stærkeste program indenfor ladekabler og innovative løsninger. En af InVue s mange fordele er, at alle vores alarmer er stand alone, og er derved utrolig enkle at montere. Denne enkle montering giver meget store besparelser på opstartsomkostningerne, og da alle alarmerne er stand alone, er de meget enkle at servicere der er ikke et kabel rod som er svært at holde styr på. Filosofien bag InVue er = Tough security made easy. Tiden med låste glasskabe og dummy telefoner, GPS og kameraer er ovre sæt strøm på og styrk dit salg. Ultimo august 2011 åbner endnu en flagskibsbutik i Lyngby Storcenter, Lyngby.

15 case ELLE-galan case Nutricia Elle-Galan Nutricia A/S Siden år 2007 har pr trading a/s været en (lille) del af det berømte ELLE-galan show. For 5. år i træk er vi fortsat leverandør af den flotte Award - produceret i et eksklusivt sort design. Ingen opgaver er for store eller små, da vi råder over en meget flexibel produktion. Vi har en helt unik designafdeling, der kan skræddersy og specialdesigne POS elementer til lige præcis dit produkt. Med udgangspunkt i din idé og dine målsætninger, udvikler vi en 3D tegning, der bliver til en prototype, inden det endelige produkt bliver laserskåret, fræset, bukket og limet fra idé til virkelighed. Et håndlavet kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Til brug på salgsarealet primært på apoteket har vi i tæt samarbejde med kunden designet, testet og produceret dette spændende metal gulvdisplay. Kravene var simple; at skabe en form for Shop n shop løsning, sikre fleksibel branding / budskab og designe en løsning, der med stor styrke vil have en lang levetid i et krævende butiksmiljø. Størrelse og dimensioner er naturligvis designet med udgangspunkt i produkternes fysiske mål og krav til displayets sortiment! Via et spændende design og et modigt farvevalg, er løsningen i dag en stor succes. Gulvdisplayet stråler, skaber opmærksomhed og har med simple midler skabt sit eget univers i butikken. At løsningen, præsentationen, prototypen og endelig levering skete på få uger har kun bidraget til succesens størrelse.

16 nyhed 3eBin nyhed Ad Pulse Ad Pulse - Ny teknologi skaber nye forretningsmuligheder Vores seneste nyhed, Ad Pulse, åbner en helt ny verden af kommunikationsmuligheder! Det lille digitale display sikrer, at afsenderen altid kommunikerer et korrekt og opdateret budskab til modtageren. Og modsat trykte medier er fordelen ved Ad Pulse, at et dynamisk og bevægeligt indhold giver en højere visuel indvirkning. Med den rigtige digitale løsning kan der ikke bare opnås en permanent stigning i salget. Forbrugerens købsoplevelse bliver tilmed intensiveret. Og omkostninger ved distribution og produktion sænkes. Hvad enten du ønsker Ad Pulse placeret tæt ved dit produkt, ved et særligt kategoriafnit eller i et udvalgt område i butikken, har vi helt sikkert en løsning, der passer. Skab nye forretningsforbindelser - med vores nye Bulk Bins Med Bulk Bin (3eBin) introducerer vi en helt ny serie af bins til både mærkevarefirmaer og detailhandel. Og vi kan tilbyde et væld af løsninger inden for både Gravity Bins og Scoop Bins, som giver både butik og kunde en lang række fordele. BULK konceptet er en god investering fordi: Kunderne køber præcis den mængde de ønsker Kunderne kan købe små mængder for at teste nye produkter Får et bedre dækningsbidrag FIFO princip - Først ind, først ud garanteret! Er enkel at installere Har et ergonomisk design Man tager hensyn til miljøet Har flere muligheder for skiltning Er nem at adskille og rengøre Mange kategorier er BULK best-sellers! Slik Snacks Ris Pasta Bønner Morgenmad Kaffe/the Krydderier Dyrefoder

17 nyhed Ad Lite nyhed RollerTrack Ad Lite - Fremhæv dine produkter med lys! Lyset er blevet en vigtig del af in-store kommunikation og merchandising i detailhandlen. Lyset er med til at skabe stemning og en tiltalende shopping atmosfære. Ad Lite er et energi- & omkostningsbesparende plug and play system - bygget på lavstrøm, som gør det nemt at installere og arbejde med. Ad Lite systemet fås både som lysrør og som power LED. RollerTrack Flot varespejl RollerTrack er et unikt fremføringssystem som sikrer et perfekt varespejl! Med RollerTrack ruller den næste vare automatisk frem, når den forreste er taget. Det betyder, at der aldrig kommer tomme pladser på hylden, men at varerne altid præsenteres harmonisk og attraktivt. RollerTrack er perfekt til tunge varekategorier som: Mejeri yoghurt, mælk m.m. Drikkevarer øl, vand, juice m.m. Hårfarve RollerTrack passer til alle hyldetyper, er utrolig fleksibel og nem at montere.

18 historie pr trading a/s er specialist i detailhandel. Vi leverer alt det materiale, der bringer varer og budskaber om varerne tættere på forbrugeren. På hylden, på disken, på gulvet, på væggen eller hængende ned fra loftet. Vi ved hvad der virker både rent praktisk og salgsmæssigt. Gennem 40 år har vi samarbejdet med detailhandelskæder og mærkevareleverandører om løsninger, der optimerer salgspladsen på få kvadratmeter. Gennem årene er vores sortiment vokset kolossalt til fordel for næsten alle brancher indenfor dansk detailhandel. Vi har udviklet en udpræget sans for de praktiske detaljer og forstår at gøre en løs idé til en unik prototype, som vi sammen med kunden kan tage stilling til. I vores egen produktion laserskærer, fræser, bukker og limer vi dine idéer til virkelighed. Og det vi ikke selv fremstiller, får vi fra vores hovedleverandør HL Display AB.

19

20 PR Trading a/s pr trading a/s Rugmarken 36 rugmarken Farum DK-3520 farum Tlf.: tlf.: Fax: fax:

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto.

Alle gangskilte er designet til at modstå det hårde butiksmiljø. Leveringsbetingelse: Ab lager, Farum. Betalingsbetingelse: 30 dage netto. Vores brede sortiment af skilteløsninger vil hjælpe dig med at finde den mest anvendelige og billige løsning til at få dit budskab igennem både horisontalt og vertikalt. Vores gangskilte vil hjælpe med

Læs mere

Skab nye forretningsmuligheder

Skab nye forretningsmuligheder Skab nye forretningsmuligheder 3eBin TM Hvorfor bulk? Kunde fordele Mere frihed Køb den præcise mængde ikke mere, intet mindre Et attraktivt prisforslag Reduceret emballageaffald... og reduceret CO2-udslip

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

proposter Prisliste 2014 Plakatskilte Gadeskilte Stormstativer pr trading a/s rugmarken 36 DK-3520 farum tlf. 44 95 33 22 fax nr.

proposter Prisliste 2014 Plakatskilte Gadeskilte Stormstativer pr trading a/s rugmarken 36 DK-3520 farum tlf. 44 95 33 22 fax nr. proposter pr trading a/s rugmarken 36 DK-3520 farum tlf. 44 95 33 22 fax nr. 44 95 82 83 Plakatskilte Gadeskilte Stormstativer www.pr-trading.dk info@pr-trading.dk Frame 45 Pavement25-T Prisliste 2014

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander E-motion LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse har

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD

OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD OPTIMERING AF SALGSAREALET MED INVENTAR OG LED LØSNINGER FRA INVENTA ET ORD ER ET ORD INVENTA ER EN AF DANMARKS FØRENDE NÅR DET GÆLDER BUTIKSINDRETNINGER OG BUTIKSINVENTAR Det har vi været i en menneskealder,

Læs mere

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af Løsningen til arkitekter, bilforhandlere, gartnere, advokater, reklamefolk, hotelejere, trykkere, detailhandlere og alle andre med en dynamisk hverdag... Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Light Pocket - LED Light Pocket er en forholdsvis ny måde at gøre salgsopstillinger mere synlige. Der bliver mere opmærksomhed omkring forretningen, og det giver en større stop-effekt

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Guide 7 tips til organisatorisk implementering.

Guide 7 tips til organisatorisk implementering. Guide 7 tips til organisatorisk implementering www.infosuite.dk 1 Den organisatoriske forankring er vigtig hvis du skal opnå succes med dit BI-projekt. Organisatorisk forankring af Business Intelligence

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Hvem er vi? Eni-Trade har eksisteret siden 1966, og vi er kendt som en pålidelig leverandør til en række industrier i Skandinavien og Nordeuropa herunder

Læs mere

T

T Børsen 1217 København K www.danskerhverv.dk info@danskerhverv.dk T. + 45 3374 6000 Notat Ny analyse om omnichannel Af: Matthias Lumby Vesterdal, politisk konsulent En stor del af danskernes indkøbsrejser

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Mersalg af dine varer! Hos Sander Design A/S tror vi på

Læs mere

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag Det er nemt Med GO LOCAL s dedikerede producenter og deres dejlige varer på hylderne i din butik, bliver det nemt for dine kunder at fylde køkkenet derhjemme med udvalgte, lækre specialiteter. Med Smagen

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Mission, vision og forretningsidé

Mission, vision og forretningsidé Mission, vision og forretningsidé Vision for ECCO A/S 2 Vision og mission for detailhandel 3 Fra ko til sko 4 Danske rødder 5 Forskellige forretningstyper 6 damkjær & vesterager 1 Vision for ECCO A/S ECCOs

Læs mere

Kick off. God fornøjelse, og tak til alle der har bidraget med god hjælp og højt humør i Fields!

Kick off. God fornøjelse, og tak til alle der har bidraget med god hjælp og højt humør i Fields! Spring 2013 Kick off Så er Kickoff Spring 2013 skudt i gang. Det er denne gang Fields der har lagt lokale til. På de følgende sider kan I skabe jer et overblik over det visuelle look, som alle jeres butikker

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

Digital Signage. Information på rette tid og sted

Digital Signage. Information på rette tid og sted Digital Signage Information på rette tid og sted Digital Signage Infoløsninger der formidler information hurtigt og enkelt Behovet for information i virksomheder, uddannelsesinstitutioner og butikker har

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

velkommen hos PAP emballage & display

velkommen hos PAP emballage & display velkommen hos PAP emballage & display 02 design & konstruktion 03 display løsninger 04 digital print 06 PAP inspiration 08 POS / POP 10 offset emballage 12 bølgepap & pallesvøb 14 præsentations produkter

Læs mere

fra papirklip til designerstol

fra papirklip til designerstol fra papirklip til designerstol flexible luxury De hollandske designere Tom Schouten og Douwe Jacobs står bag tilblivelsen af en af nutidens hotteste stole - flux chair. Stærkt inspireret af små foldede

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

RETAIL INTERSPORT EN DIGITAL BUTIKSOPLEVELSE

RETAIL INTERSPORT EN DIGITAL BUTIKSOPLEVELSE RETAIL INTERSPORT EN DIGITAL BUTIKSOPLEVELSE INTRODUKTION LEVENDE KOMMUNIKATION TIL RETAIL BRANCHEN INDHOLD... s02 INTRODUKTION s06 INTERSPORT/ACTION KANAL... s03 KUNDERNE UDTALER s08 POWER WALL... s04

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk

Emballager til vin og gaver. Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk Emballager til vin og gaver Indpakning med fokus på transport, miljø og branding. Bestil på emballageservice.dk 2 Vores nye webshop gør alt meget nemmere Du finder praktisk taget ALT i vores nye webshop:

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed De helt rigtige rammer til enhver virksomhed - smarte, praktiske og fleksible på samme tid STOFPRINT STOFPRINT MED LEDLYS STOFPRINT MED AKUSTIKPLADE Udsmykning af lokaler, butiksindretning, messe stande,

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op!

Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af vores luftfyldte løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft kan gøre. Går du med tanker og idéer

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse.

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. MEFA HARMONY Smukt design og masser af muligheder Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. HARMONISKE MEFA Opal (840) MEFA s kampvogn

Læs mere

Basic 2. Skræddersy din egen indretningsløsning

Basic 2. Skræddersy din egen indretningsløsning Basic 2 Skræddersy din egen indretningsløsning Basic 2 Enkel og overskuelig butiksindretning ed Basic 2 kan du præsentere dine kunder for en overskuelig, fleksibel og kundevenlig butiksindretning. Og samtidig

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig!

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! www.actonacompany.com 2 FORDELE Du kan afgive ordrer via vores website, når det passer dig. Få detaljeret produktinformation, når du har

Læs mere

lille investering, stor effekt!

lille investering, stor effekt! kan du sælge mere? lille investering, stor effekt! Salg i krisetider handler bl.a. om at sælge mere til de kunder, der allerede kommer i butikken - og til dette formål er mersalgsskabende initiativer uundværlige.

Læs mere

Emballager til vin og gaver

Emballager til vin og gaver Emballager til vin og gaver Sikker og lækker indpakning med fuld fokus på transport, miljø og branding Design din egen emballage Hos DS Smith finder I emballager for enhver smag og pengepung. I kan frit

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision. PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.dk Forhandler: M Ø D E I N D R E T N I N G D E S I G N I N S P I R AT I O

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T Plusserien bogvogne og DISPLAYELEMENTer DESIGN Eurobib direct bogvogne med omsorg for dig og dine behov Du finder flere forskellige bogvogne i Plus Serien, se hele udvalget på Eurobib.dk. Kombinér bogvognene

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus.

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus. 1 HARRY FILM Hos Elgiganten har du alle tiders mulighed for at forme din egen karriere og du vil i din tid hos os, blive udfordret på både personlige og faglige kompetencer. Du er lige nu i gang med CAT

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

T E T SPR AKTIESELSKABET X - OP H. Tlf.: 86 28 11 11 Fax: 86 28 12 12 DK - 8361 Hasselager Jegstrupvej 40, Aarhus www.x-ophan.

T E T SPR AKTIESELSKABET X - OP H. Tlf.: 86 28 11 11 Fax: 86 28 12 12 DK - 8361 Hasselager Jegstrupvej 40, Aarhus www.x-ophan. T E T SP P S Et vanvittig effektivt promoveringstrick En pose ses af 0-5 personer. Få firmanavn på pose i en fart og send dit budskab med kunder rundt. En god kvalitetspose har en enorm lang levetid og

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger do it yourself alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen Butiksløsninger til detailhandlen er Expedits kernekompetence. Derfor består vores kompetencepallette af alt fra konceptdesign

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere