Referat af bestyrelsesmøde nr Dagsorden. Lørdag d. 14. januar 2017, kl på Novotel Paris Bercy Hotel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde nr Dagsorden. Lørdag d. 14. januar 2017, kl på Novotel Paris Bercy Hotel."

Transkript

1 Brøndby den 18. januar 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr Lørdag d. 14. januar 2017, kl på Novotel Paris Bercy Hotel Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen (CGL), Poul Wrang (PW), Ove Leegaard (OL), Mogens Mulle Johansen (MMJ), Birger Dahl (BD), Tina Fensdal (TF), Betina Lyng Bjerre (BLB), Jens Christensen (JCH), Morten Stig Christensen (MOC), Henrik M. Jacobsen (HMJ), Frank Smith (FS) Afbud fra Jan Kampman, Anker Nielsen og Michael Sahl-Hansen Dagsorden Åben del: Sager til beslutning Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 6 d.10. december Godkendt uden bemærkninger. Punkt 2 Indstilling fra HRØ U16 / U-18 projekt Indstillingen er en anelse tilrettet ift den tidligere fremsendte. Den tidligere benævnte løn er nu ændret til godtgørelse for at drive projektet over de to år. BD nævnte, at såfremt man siger ja til en ny elitestruktur, er det også nødvendigt at sige ja til dette projekt. Projektet skal stoppe det store frafald på U-16 og U-18 årgangene. BLB var uenig med HRØ om hvor indsatsen skal gøres. Hun fandt, at frafaldet er forankret et andet sted. Hun fandt endvidere, at indstillingen er baseret på et oplevelses incitament. Hun argumenterede for, at det er vigtigt at man viderefører den viden, der er indhentet i andre projekter. BLB kunne ikke genkende nogen elementer fra de tidligere projekter for fastholdelse. BD fastslog, at det er de spillere, der bliver presset ud pga elite, der skal fastholdes. Han var enig i, at dette ikke kunne bruges steder, hvor der ikke er elite. BLB fastholdt, at hun ikke kunne se ideen i dette projekt. MMJ kunne genkende problemstillingen med de frafaldne spillere grundet presset fra eliten. Han kunne derfor bakke op om projektet. PB fandt, at holdfællesskaberne har ødelagt meget for ungdomshåndbolden i form af frafald. Men han var også af den opfattelse, at klubånden ikke er den samme som tidligere. I dag skifter man hurtigere klub.

2 TF bemærkede, at % af de ungdomshold, der ligger i de bedste rækker, er holdfællesskaber. Vi har talt om denne problemstilling i mange år - uden at der har været nogen reel handling på det. Vi har ikke yderligere mange år at arbejde med. For U-16 og U-18 spillerne flygter væk fra håndbolden. MOC fandt, at der har været fokus på og viden om denne problemstilling de seneste 10 år. Men primært en stationær turneringsstruktur har forhindret dette i at blive ændret. Endvidere fandt MOC, at iværksættelse af et pilotprojekt skal betyde, at udkommet skal kunne anvendes andre steder. CGL fandt, at der i store byer kun er eliteklubber. Der mangler breddetilbud. Derfor synes han at projektet er glimrende for at få erfaring. TF nævnte, at dette projekt er alene tiltænkt de store byer, hvor elite presser bredden væk. OL bemærkede, at fra U-14 spilles der ud over kredsgrænser i Jylland. Han tilføjede, at problemerne ikke så meget er storbyer. Det er nærmere der, hvor der er liga og 1. Div. Klubber. Men på Mors har man virkelig formået at samle op på de unge. Således har HF Mors 3 U-18 hold. BLB fandt, at der i projektet er tale om en brandslukning. Hun ville hellere være med til at sikre, at man har en langt bredere forankring. At man i stedet undgår at havne i den situation, der ligger til grund for projektet. At der er sammenhæng mellem de forskellige tiltag, som vi gør. OL kunne godt tænke sig, at projektet kører 4 steder i landet frem for et sted - for at kunne samle op på den indhøstede viden. At der i stedet for 100 t. Kr., skal anvendes 400 t. Kr. MOC advarede mod at der laves 4 projekter. Han anbefalede at man støtter op om dette projekt. At der sættes ind med et Knæk Kurven 2, når der bliver ansat en ny udviklingschef. At man skal passe på ikke at miste overblikket. At man ikke må lave nogle projekter, der ikke hænger helt sammen. BLB fandt, at man må tage fat i Århus, hvor der ligger et projekt at tilsvarende karakter. PB bad om at sikre, at der sker tilbagemelding til BRUD om projektet og de indhøstede erfaringer. Efter en lang debat, kunne bestyrelsen tilslutte sig indstillingen fra HRØ. Bestyrelsen vedtog det indstillede projekt, herunder at ansøge foreningen om finansiering på 100 t. kr. over to år. Punkt 3 Forslag til ændring af DHF s love 15 bestyrelsens ret til at foretage konstituering FS forelagde et forslag, som bestyrelsen bør fremsætte overfor repræsentantskabet. Vedtages forslaget, har bestyrelsen mandat til at kunne konstituere næstformand, formand for BRUD

3 samt økonomiansvarlig, såfremt de valgte personer får forfald i længere tid. Endvidere kan bestyrelsen så konstituere medlemmer til Appelinstansen samt formand for Håndboldens Voldgift. Bestyrelsen vedtog at fremsætte det forelagte forslag på repræsentantskabsmødet i juni måned. Bestyrelsen vedtog endvidere, at såfremt et menigt bestyrelsesmedlem konstitueres i en af de nævnte roller, fratræder vedkommende som menigt bestyrelsesmedlem. Det pågældende forbund kan derefter udpege et nyt menigt medlem i konstitureringsperioden. Punkt 4 Indstilling fra Beach Udvalget ændring af turneringsregler FS oplyste på vegne af Beach Udvalget, at de foreslåede ændringer primært handler om at man nu benævner stævnerne som 18 eller 20 points stævner. Hvilke steder der 18 og 20 points stævner, fremgår herefter af en liste offentliggjort på dhf.dk. Dette betyder, at reglementet ikke skal ændres hvis et stævne skifter fra et 18 til et 20 points stævne etc. Endvidere indsættes en fast puljefordeling for de ti bedst kvalificerede hold. Der var ingen bemærkninger til forslaget. Bestyrelsen vedtog forslaget. Punkt 5 Bestyrelsesmedlemmer som delegerede / observatører i a. Klubkampe i Danmark b. Kampe i Danmarksturneringen c. Internationale kampe Punkterne drøftet under et. PB nævnte, at Jan Kampman nu er udpeget som delegeret af EHF. På den baggrund har Dommerudvalget anmodet om at måtte bruge Jan Kampman som delegeret/obs i danske kampe. Bestyrelsen har tidligere truffet beslutning om at bestyrelsesmedlemmer ikke kan virke som OBS/delegeret. MMJ fandt, at man skal have lov til at virke som OBS, idet vi har et uafhængigt retssystem til at tage hånd om evt. sager, der måtte opstå. CGL var uenig, idet man som bestyrelsesmedlem har en særlig status og hvor det er nødvendigt, at undgå, at man kan komme i en situation, der kan medføre negativ fokus. MMJ fandt, at der skal gives tilladelse til JK - samt at tage spørgsmålet op fra sag til sag.

4 Spørgsmålet om Sigurd Skovbords virke som tidtager/sekretær blev i den forbindelse drøftet. Der var dog enighed om, at da han har orlov fra bestyrelsen, er dette ikke et issue på nuværende tidspunkt. Bestyrelsen besluttede /fastholdt tidligere beslutning om at bestyrelsesmedlemmer ikke kan virke som observatør eller tidtager/sekretær i danske kampe eller i landskampe på dansk grund. Bestyrelsen fandt, at det var en god ide, såfremt JK er med som føl placeret bag dommerbordet, for derved at opsamle erfaring til brug i sit virke for EHF. Sager til orientering / drøftelse Punkt 6 Orientering fra a. Formand PB orienterede om at alle beskyttelsesmaterialer (knæbind /albuebeskytter) skal fremsendes til IHF til forlods godkendelse for at undgå, at der bliver taget stilling umiddelbart før kampen og fra kamp til kamp. Ingen beskyttelse må indeholde metaldele eller hård plastic. Dette gjaldt også under OL i Rio. Der blev givet afslag til Rene Tofts albuebeskytter, idet denne indeholdt disse dele. DHF fremkom med en løsningsmodel. Denne model blev afvist af IHFs medicinske professor. PB har deltaget i et møde med spillerne på hotellet, idet de havde overvejelser om ikke at stille op. Spillerne havde gode argumenter, hvorefter dette betød, at DHF fremsendte ansøgning til IHF om en dispensation. Denne ansøgning resulterede i at IHF gav en dispensation, dog afhængig af at de øvrige nationer, som DK skal spille i mod, accepterede denne. For tiden mangler der kun en underskrift fra Sverige i indledende runde. Dette kan betyde efterfølgende problemstillinger i relation til klub- og EC kampe b. Næstformand Der bør tages en beslutning om hvor Beach landsholdene fremover hører til. Der bør fremkomme et oplæg hertil til det kommende B-møde. I den kommende uge udsendes invitation til Talentseminar d. 4. marts. Alle deltager får udleveret en ATK 2 bog. Der skal træffes en stor beslutning om fysisk træning. Hvordan gør vi det? BLB nævnte, at breddeklubberne efterspørger en beslutning herom. Der skal laves både en strategi og noget uddannelsesmateriale herom. MOC bemærkede, at det er vigtigt at skelne mellem elite og bredde. Der er ikke tale om samme krav.

5 c. Administration MOC oplyste, at Søren Simonsen har fået job i Tommerup, hvorfor der skal rekrutteres en ny udviklingschef. MOC er I gang med at udarbejde en profil. Han vil tage kontakt til formændene for distriktsforbundene og BRUD for at få input hertil. d. Divisionsforeningen JC oplyste, at der netop er afviklet det første Final Four for damer. Der var et besøg af landstræneren til finalekampen. Der manglede lidt tilskuere til disse kampe. Er i fuld gang med billetsalget til herrernes Final Four i februar i Aalborg. Punkt 7 Orientering fra a. Dommergruppen OL oplyste, at der foreligger en indstilling om et breddedommerudvalg til B-mødet d. 2. februar b. Strukturgruppen PB oplyste, at gruppen tager hul på arbejdet i februar måned. Derfor intet nyt på nuværende tidspunkt. c. Turneringsgruppen TF anmodede om godkendelse af at Flemming Tuborg Larsen indtræder i gruppen i stedet for Claus Hansen. Der var enighed herom. d. Rekrutteringsgruppen Intet. e. Uddannelsesgruppen Har netop afholdt møde. Referat er udsendt umiddelbart lige før bestyrelsesmødet. Punkt 8 Punkt 9 Referater (bilag) a. IT-udvalget 14. november 2016 b. BRUD 14. november 2016 BD bemærkede, at man ikke kommer videre med det etiske holdningssæt, såfremt turneringsstrukturen får skyld for alt. c. DU 8. november 2016 d. EU 8. november 2016 e. ORKO 05. december 2016 Der var ikke bemærkninger til referaterne udover de i punkt b. nævnte. Evt. Intet. FS

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Brøndby den 15. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2016-2017 Lørdag d. 10. december 2016, kl. 09.00 på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 7. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2016-2017 Lørdag d. 26. november 2016, kl. 08.30 på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 20. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2017-2018 Tirsdag d. 17. april 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Brøndby den 23. maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 11 2016-2017 Tirsdag d. 9. maj 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. juni 2016 Journal nr. 1335-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 1 2016-2017 Lørdag d. 11. juni, kl. 14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Brøndby den 11. april 2014 Journal nr. 1285-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2013-2014 Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Deltagere: Per

Læs mere

Bestyrelsen drøftede indlægget. Fremtrædende nøgleord fra debatten var hhv. mod og ejerskab.

Bestyrelsen drøftede indlægget. Fremtrædende nøgleord fra debatten var hhv. mod og ejerskab. Brøndby d. 7. januar 2016 Journal nr. 1011-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2015-2016 Lørdag d. 19. december 2015, kl. 09.00-13.00 på Hotel Eyde, Mindegade 2, 7400 Herning Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur Brøndby den 9. oktober 2012 Journal nr. 2153-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2012-2013 Tirsdag d. 2. oktober 2012, kl. 17.00-21.30 på Hotel Sabro Kro, Viborgvej 789, 8471 Sabro Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Brøndby den 23. april 2015 Journal nr. 1253-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Lørdag d. 11. april 2014, kl. 09.00-14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Lørdag d. 4. marts 2017, kl på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding

Lørdag d. 4. marts 2017, kl på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding Brøndby den 9. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2016-2017 Lørdag d. 4. marts 2017, kl. 09.00 på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 31. august 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Brøndby den 20. januar 2012 Journal nr. 1099-12-FS Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Torsdag d. 12. januar 2012, kl. 17.00 21.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Deltagere:

Læs mere

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 23. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2018-2019 Tirsdag d. 9. april 2019, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Brøndby den 9.marts 2015 Journal nr. 1175-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Fredag d. 27. februar lørdag d. 28. februar 2015 i TRE-For Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Torsdag d. 2. februar 2017, kl på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Torsdag d. 2. februar 2017, kl på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 7. februar 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2016-2017 Torsdag d. 2. februar 2017, kl. 17.30 på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Mandag d. 10. april 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

Mandag d. 10. april 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Brøndby den 18. april 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2016-2017 Mandag d. 10. april 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 2. januar 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2018-2019 Mandag d. 17. december 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Fredag d. 23. september 2016, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Fredag d. 23. september 2016, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 30. september 2016 Journal nr. 1767-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2016-2017 Fredag d. 23. september 2016, kl. 17.30 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Brøndby den 29. september 2014 Journal nr. 1927-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Torsdag d. 23. september 2014, kl. 17.30 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Brøndby den 28. oktober 2015 Journal nr. 2022 15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2015-2016 Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere:

Læs mere

Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla

Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla Brøndby den 29. januar 2013 Journal nr.1099-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2012-2013 Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger.

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger. Brøndby den 1. november 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2017-2018 Mandag d. 23. oktober 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 18. september 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2019-2020 Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. februar 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2017-2018 Onsdag d. 7. februar 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015 Brøndby den 19. maj 2015 Journal nr. 1303-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015 Mandag d. 18. maj 2015, kl. 17.30-22.00 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015 Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2153-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015 Lørdag d. 15. november 2014, kl. 08.00-16.00 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle Deltagere:

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 25. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2018-2019 Lørdag d. 9. marts 2019, kl. 09.00 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK), Anker

Læs mere

Mandag d. 29. august 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 29. august 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 31. august 2016 Journal nr. 1600-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2016-2017 Mandag d. 29. august 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016. Brøndby d. 12. december 2016 Referat af møde nr. 1 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Tirsdag d. 29. november 2016, kl. 09.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Lørdag d. 18. november 2017, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 18. november 2017, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 23. november 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2017-2018 Lørdag d. 18. november 2017, kl. 08.30 på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet Brøndby den 18. marts 2019 Referat af møde nr. 3 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, onsdag d. 6. marts 2019, kl. 9-11 på hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

JBR fandt, at det ville være hensigtsmæssigt at foretage en præcisering af lovene.

JBR fandt, at det ville være hensigtsmæssigt at foretage en præcisering af lovene. Brøndby den 17. april 2018 Referat af møde nr. 4 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 4. april 2018, kl. 9-12.30 på Hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Det årlige møde med Dommerudvalget OFP nævnte, at det ofte er problematisk med at det er U-10 spillere, der fungerer som gulvaftørrere.

Det årlige møde med Dommerudvalget OFP nævnte, at det ofte er problematisk med at det er U-10 spillere, der fungerer som gulvaftørrere. Brøndby den 15. februar 2017 Referat af møde nr. 2 i Udvalget for Professionel Håndbold 2016-2017 Torsdag d. 9. februar 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Lørdag d. 10. november 2018, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 10. november 2018, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby d. 23. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2018-2019 Lørdag d. 10. november 2018, kl. 08.30 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Brøndby den 15. oktober 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2018-2019 Torsdag d. 27. september 2018, kl. 17.00 i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Brøndby den 30. august 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2018-2019 Mandag d. 27. august 2018, kl. 17.30 på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 4 d. 17. maj 2017 Beslutning: Godkendt uden bemærkninger

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 4 d. 17. maj 2017 Beslutning: Godkendt uden bemærkninger Brøndby den 26. september 2017 Referat af møde nr. 1 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. september 2017, kl. 09.00 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere:

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Lørdag d. 1. marts 2014, kl. 09.00 i TRE-FOR Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding

Lørdag d. 1. marts 2014, kl. 09.00 i TRE-FOR Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding Brøndby den 12. marts 2014 Journal nr. 1220-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2013-2014 Lørdag d. 1. marts 2014, kl. 09.00 i TRE-FOR Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015 Brøndby den 10. februar 2015 Journal nr.1116-15-fs Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015 Mandag d. 26. januar 2015, kl. 09.00 12.30 på W Hotel, Doha, Qatar Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet.

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet. Brøndby den 10. september 2012 Journal nr. 2014-12 -FS Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 1 2012-2013 Onsdag d. 22. august 2012, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver.

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver. Brøndby den 15. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2017-2018 Lørdag d. 10. marts 2018, kl. 08.30 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Onsdag d. 11. maj 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 11. maj 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 18. maj 2016 Journal nr. 1269-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2015-2016 Onsdag d. 11. maj 2016, kl. 17.30-21.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

a. Referater fra EXEC marts 2013, CC, MC, BC, februar 2013 samt WHB, PHB, NB marts 2013.

a. Referater fra EXEC marts 2013, CC, MC, BC, februar 2013 samt WHB, PHB, NB marts 2013. Brøndby, den 17. maj 2013 Journalnummer 1424-13-kkc REFERAT Internationalt Udvalg Møde mandag d. 13. maj 2013 Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Per Bertelsen, Henrik La

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding

Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding Brøndby, den 16. juni 2017 Journalnummer 1136-17-FS Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding Formand Per Bertelsen bød velkommen til DHF s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Tilstede til mødet: John Kruse, Tina Schou, Trine Wenholt, Brian Thenning, Jens Carl Nielsen og Christian Køhler.

Tilstede til mødet: John Kruse, Tina Schou, Trine Wenholt, Brian Thenning, Jens Carl Nielsen og Christian Køhler. Nyborg, d. 8. februar 2016 Journalnr. 1090-16 / CHKO Dagsorden DHF Beach Handball Udvalg Onsdag den 3. februar 2016, kl. 17.30 3F Vestfyn, Langelandsvej 3, 5500 Middelfart Tilstede til mødet: John Kruse,

Læs mere

Referat af DU-møde den 6. januar 2017

Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Brøndby den 22. januar 2017 Journalnummer 1046-17-mcn Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Fredag den 6. januar 2017 kl. 15.00 i Skjern Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

------------------------------------

------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 28. november 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 1. oktober 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SJ), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense. Brøndby den 30. november 2017 Journal nr. 1190-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 30. november 2017, kl. 18-22 Dalumhallen, Odense. Deltagere: Troels Hansen

Læs mere

Møde med Thomas Bach (DIF) Thomas Bach (TB) gav en kort præsentation af sig selv og sin rolle som DIF s kontaktperson til DHF.

Møde med Thomas Bach (DIF) Thomas Bach (TB) gav en kort præsentation af sig selv og sin rolle som DIF s kontaktperson til DHF. Brøndby den 27. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2017-2018 Mandag d. 25. september 2017, kl. 17.30 på Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat. DHF Beach Handball Udvalg Torsdag d. 3. oktober 2019 kl Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV

Referat. DHF Beach Handball Udvalg Torsdag d. 3. oktober 2019 kl Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Brøndby, d. 22. oktober 2019 Referat DHF Beach Handball Udvalg Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 18.00 Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Til stede ved mødet: Tina Schou (TS), Morten Ziemann (MZ),

Læs mere

Til Bestyrelsen Viby J. den 13. april 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 8. april 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SS), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy Nielsen

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret.

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret. 1 Viby J., den 18. november 2013. Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl. 17.30 på Forbundskontoret. Deltagere: Lars Nielsen, Carsten Goul, Niels Lindholm, Andreas Kaarsholm,

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat af. Ordinært repræsentantskabsmøde. Den 20. april 2013, kl. 10.00. i Rishøj Idrætscenter

Referat af. Ordinært repræsentantskabsmøde. Den 20. april 2013, kl. 10.00. i Rishøj Idrætscenter Referat af Ordinært repræsentantskabsmøde Den 20. april 2013, kl. 10.00 i Rishøj Idrætscenter Dagsorden jf. lovenes 12. Formand Birger Dahl bød velkommen. Regionens nye fane blev derpå indviet på behørig

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Tarm-Foersum GF indgivne protestsag.

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Tarm-Foersum GF indgivne protestsag. Tarm-Foersum GF og SK Aarhus Elitehåndbold A/S Brøndby den 17. december 2012 Journal nr. 2361-12-12 Afgørelse i protestsag indgivet af Tarm-Foersum GF under kamp nr. 430162 afviklet den 25. november 2012

Læs mere

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS)

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS) Til Bestyrelsen + udvalgsformændene Viby J. den 8. september 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 30. august 2014 i Viborg Lounge kl. 9.00. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense. Brøndby den 2. oktober 2017 Journal nr. 1168-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2017-2018 Mandag d. 2. oktober 2017, kl. 18-22 på Scandic, Odense. Deltagere: Troels Hansen (TH)

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Referat af møde i DHF s UU - Elite

Referat af møde i DHF s UU - Elite Nyborg, den 19. november 2013 J.nr. 2256.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 4. november 2013 kl. 12.30 16.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Jan Larsen

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 17. september 2018, kl på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 17. september 2018, kl på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense. Brøndby den 17. september 2018 Journal nr. 1074-18 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2018-2019 Mandag d. 17. september 2018, kl. 18-22 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense.

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Reglement for stående udvalg

Reglement for stående udvalg Reglement for stående udvalg TURNERINGSUDVALG Udvalget består af en formand valgt af repræsentantskabet, samt 1 medlem udpeget af hvert af de distriktsforbund/region, der ikke besætter formandsposten.

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere