Workshops FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER KOM OG VÆR MED! for børn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Workshops FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER KOM OG VÆR MED! for børn"

Transkript

1 Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 5. juni - 5. juli 2015 Mellem Tangkrogen og Ballehage Workshops FOR SKOLER OG DAGINSTITUTIONER KOM OG VÆR MED! Sculpture by the Sea er her igen. Skulpturudstillingen er Danmarks største internationale kunstudstilling, og den kombinerer strand, skov og vand med udstillede skulpturer af høj international og kunstnerisk kvalitet. Der er 56 skulpturer udstillet mellem Tangkrogen og Ballehage på en rute, der er 4 km lang. Vi byder velkommen til en stor begivenhed og en ny oplevelse af kunst i samspil med naturen. Aktiviteterne og unge arrangeres af Børnekulturhuset i Aarhus og støttes af Børn og Unge i Aarhus Kommune.

2 KALENDER Juni Juli Målgruppe Susi Nyholm NETVÆRK Hilde A. Danielsen BYG I BAMBUS Louise Sparre HUD - OG ANDRE TING... Brigitte Jurack FORVREDNE FORMER Hanne Stubberup Randel SKULPTURDANS Pernille Bøggild / Lisbeth Bank UNATURLIGE OVERVEJELSER... Lucy Humphrey VEND HORISONTEN Charlotte Thrane MED REB OG TYL 3-6 år 6-12 år 6-12 år 0. kl. og op 0. kl. og op klasse 2. kl. og op 2. kl. og op Karl-Christian Geleff KAN DU STRIKKE - I EN RUNDKREDS? 3. kl. og op Hilde A. Danielsen BYG I BAMBUS Gjøde og Povlsgaard BYG DIN EGEN BRO Allan Lillelund Andersen KREATIV SKRIVNING Katja Richter / Helge-Björn Meyer Din krop/min krop Louise Sparre HUD - OG ANDRE TING... Salah Saouli SVÆRME AF GRENE Fonden Jakob GRATIS TURSEJLADS klasse klasse klasse 5. kl. og op 5. kl. og op 5. kl. og op Daginst. Skoler Smugkig for lærere Onsdag d. 3. juni kl ved Marselisborg Kajak Club, Ørneredevej 1, 8000 Aarhus C med indgang fra strandsiden lige efter Helnan Marselis Hotel. Her vil der være information om undervisningsmaterialet efterfulgt af en guidet tur, hvor vi møder mindst én af de udstillende kunstnere. Gratis deltagelse Tilmelding hos Astrid Guldhammer på mailadressen: asg@aarhus.dk

3 Side 3 NETVÆRK OG MØNSTER James Rogers: MOIRÉBUGT Susi Nyholm 3-6 år Mandag d. 22. juni kl og Tirsdag d. 23. juni kl og Onsdag d. 24. juni kl og Torsdag d. 25. juni kl og Fredag d. 26. juni kl og Mandag d. 29. juni kl og Tirsdag d. 30. juni kl og Susis workshop tager udgangspunkt i James Rogers skulptur Moirébugt. Moiré er navnet på et mønster, hvor linjerne i et net forskydes lidt i forhold til hinanden, eller man lægger to netmønstre oven på hinanden. Sammen med Susi skal I klippe geometriske figurer ud af netværk, der så sættes sammen og giver en fin lille skulptur med forskudte netmønstre. Susi er egentlig uddannet billedvæver, men har de sidste mange år arbejdet meget med skulptur, hvor hun har eksperimenteret med metaltråd, træ og fiberbeton. Hun er fast underviser på Viborg Billedskole og på Sculpture by the Sea, hvor vi glæder os til at se Susi udfordre de yngste workshopdeltagere igen i år.

4 Side 4 BYG I BAMBUS Hilde A. Danielsen For 3. klasse og op: Mandag d. 8. juni kl og Tirsdag d. 9. juni kl og Onsdag d. 10. juni kl og Torsdag d. 11. juni kl og Fredag d. 12. juni kl og For 6-12 år (SFO er) Onsdag d. 1. juli kl og Torsdag d. 2. juli kl og Fredag d. 3. juli kl og Hilde A. Danielsen: TIDEN GÅR Hilde er god til at få skoleelever til at lave 3D-skitser med bambus, pinde og gummibånd. Hun har nemlig også undervist skolebørnene på Sculpture by the Sea i Australien. I mange lande bygger man stilladser i bambus, men også flere kunstnere har taget bambus og pilegrene til sig. Hilde synes især, at det er spændende at se, hvor hurtigt man kan gå fra idé til konstruktion, når man arbejder med at bygge i enkle materialer. Og det skal selvfølgelig udforskes i denne workshop. Hilde bor i Bergen i Norge, hvor hun også har taget sin uddannelse. Hun har en bred kunstnerisk baggrund med mange forskellige materialer som udgangspunkt for sin kunst. Hilde har udstillet på Sculpture by the Sea før både i Aarhus og i Australien. Og hun glæder sig til at lave workshops igen i Aarhus. Hilde taler meget forståeligt dansk-norsk.

5 Side 5 HUD - OG ANDRE TING, MAN KAN RØRE VED Louise Sparre: HUDTERNING Louise Sparre For 5. klasse og op: Mandag d. 22. juni kl og Tirsdag d. 23. juni kl og For 6-12 år (SFO er): Mandag d. 29. juni kl og Tirsdag d. 30. juni kl og Når Louise laver kunstværker, er det vigtig for hende at undersøge, hvordan det enkelte materiale virker på den, der ser på kunstværket. Workshoppen er en sanseoplevelse, der selvfølgelig vil tage udgangspunkt hendes værk Skin Cube/Hudterning og i menneskets hud, vores største sanseorgan. Louise kommer fra Aarhus og har udstillet sine kunstværker over hele Danmark, men også i Australien, hvor hun boede i flere år. Louise kan godt li at arbejde med modsætninger og kontraster i sine kunstværker, og de har ofte et sanseligt udgangspunkt.

6 Side 6 FORVREDNE FORMER Brigitte Jurack 0. klasse og op Mandag d. 15. juni kl og Tirsdag d. 16. juni kl og Onsdag d. 17. juni kl og Torsdag d. 18. juni kl og Brigitte Jurack: DE OPDAGELSESREJSENDE HOLDER TE-PAUSE Brigitte kan godt li at skabe asymmetriske og forvredne former, som bagefter får et ekstra tvist ved at male skøre mønstre på. Måske er det underlige planeter fra himmelrummet eller tangbeklædte sten under vandet, I ender med at få lavet? Brigitte er født i Tyskland, men har taget sin uddannelse i Skotland og England. Hun har arbejdet med keramik, men også med at tage udgangspunkt i genstande, som er lige foran vores øjne. Brigitte er i øjeblikket leder af skulpturafdelingen på Manchester School of Art. Brigitte taler både tysk og engelsk, men ikke dansk, så vi hjælper med at oversætte.

7 Side 7 SKULPTURDANS Hanne Stubberup Randel 0. klasse og op Onsdag d. 10. juni kl og Onsdag d. 17. juni kl og Skulpturdans fra Sculpture by the Sea Aarhus 2013 Mennesker i bevægelse Sammen med danser Hanne Stubberup Randel skaber børnene en fælles danseværktøjskasse, hvori de putter deres fælles skulpturoplevelser fra udstillingsområdet. Bagefter anvendes værktøjerne til at danse og koreografere deres helt egen dans. Hanne er uddannet danser på Skolen for Moderne Dans i København. Hun har undervist alle aldre og niveauer - lige fra børnehavebørn til professionelle dansere. Det er én af Østjyllands mest efterspurgte dansepædagoger, vi har fået ud til sin fjerde sæson som skulpturkoreograf på Sculpture by the Sea Aarhus.

8 Side 8 UNATURLIGE OVERVEJELSER / SAMLEREN Pernille Bøggild og Lisbeth Bank: TILBAGE TIL NATUREN NB! Klassen melder sig til én af de to workshops nedenfor Kunstnere: Pernille Bøggild og Lisbeth Bank klasse Onsdag d. 17. juni kl og Torsdag d. 18. juni kl og Fredag d. 19. juni kl og Workshop 1: Unaturlige overvejelser Pernille og Lisbeth vil sammen med eleverne lave kunst med udgangspunkt i flere naturtemaer: Camouflage: hvor dyret falder i et med sine omgivelser for at beskytte sig selv. Mimicry: et ufarligt eller ugiftigt dyr efterligner et farligt eller giftigt dyr for at undgå at blive spist af andre. Bionik: Mennesker efterligner naturen, bruger strukturer fra naturen i arkitektur, medicinalindustri, design osv. De har et udvalg af ting med, som eleverne kan lade sig inspirere af og derudfra opdigte en ny art, ny gevækst, et insekt eller et dyr, som de præsenterer på en kunstplanche. Workshop 2: Samleren Pernille og Lisbeth er samlere, og de medbringer billeder af gallesamling, fluesamling, kapselsamling o.a. Efter en introduktion skal eleverne nu ud og samle ting, som de finder omkring sig. Hvad fænger øjet, hvad finder man værdifuldt - eller hvad er interessant. Til sidst arrangeres de fundne ting på en fin måde på plancher. Pernille og Lisbeth har arbejdet sammen i flere sammenhænge og har tidligere arbejdet med insekter som udgangspunkt for andre kunstværker. De har i foråret 2015 været huskunstnere på Elise Smiths Skole i Aarhus.

9 Side 9 VEND HORISONTEN Lucy Humphrey 2. klasse og op Mandag d. 8. juni kl og Tirsdag d. 9. juni kl og Lucy Humphrey: HORISONT Ved at eksperimentere med vand og små beholdere vil eleverne sammen med Lucy lave deres egen Horisont -skulptur. Eleverne kommer til at udforske, hvordan vand kan bruges som skulpturmateriale og være med til at skabe en fortolkning af landskabet. Lucy er egentlig uddannet arkitekt, men hun er blevet mere og mere interesseret i at lave kunst og gerne noget med vand. Lucy kommer helt fra Australien, så hun taler engelsk med en sjov accent!

10 Side 10 MED REB OG TYL Charlotte Thrane 2. klasse og op Onsdag d. 17. juni kl og Torsdag d. 18. juni kl og Charlotte Thrane: EN HALVDEL Sammen med Charlotte skal eleverne skabe store skulpturer i form af snor og tekstiler. Der skal både sys, limes og knyttes for at få det hele til at hænge sammen og måske bliver skulpturen ligeså stor som en menneskekrop, ligesom Charlottes skulptur En halvdel. Vi skal arbejde ude ved hendes skulptur i skoven mellem kajakklubben og Varna. Charlotte kommer fra København og er er uddannet i London. Hun arbejder med mange forskellige materialer. F.eks. kan hun også lave animationsfilm med tekstilfigurer.

11 Side 11 KAN DU STRIKKE I EN RUNDKREDS? Karl-Christian Geleff 3. klasse og op Onsdag d. 10. juni kl og Torsdag d. 11. juni kl og Fredag d. 12. juni kl og Karl-Christian Geleff: STRIKKE-DUET Karl-Christian har taget en masse strikkepinde og nogle spændende snore og bånd med, og så skal der ellers strikkes i rundkreds, mens I hører om hvordan Karl-Christian laver sine strikke-kunstværker. Karl-Christian arbejder med 16 børn ad gangen. Imens går resten af klassen en tur med en guide, indtil det bliver deres tur. Alle i klassen når både workshop og tur. Sted: Vi mødes ude ved Karl-Christians værk på Ballehage indgang ad stien via Ørneredevej. Karl-Christian er født i Danmark, men har taget sin udannelse i England, hvor han bor nu. Han har strikket sig gennem adskillige udstillinger og er vant til at afholde workshops som del af sine kunstværker. Karl-Christian kan heldigvis stadig huske at tale dansk, for hans mor bor i Kerteminde!

12 Side 12 BYG DIN EGEN BRO Kunstnere: Gjøde og Povlsgaard klasse Onsdag d. 17. juni kl og Torsdag d. 18. juni kl og Fredag d. 19. juni kl og Gjøde og Povlsgaard: DEN UENDELIGE BRO Eleverne skal bygge deres egen bro i model. Først skal eleverne have noget at vide om arkitekttegnede broer, og så skal de selv lave en skitse og derefter en model af deres egen bro, så ideerne kan afprøves rumligt og praktisk. Volumen, skala, materialer, farver, lys og lyd bliver vigtige ingredienser for at opnå et flot, æstetisk udtryk. Sted: Vi skal starte ud ved broen, der ligger nedenfor Varna. Johan Gjøde og Niels Povlsgaard har deres tegnestue her i Aarhus. De har stået bag mange forskellige arkitektoniske projekter; lige fra cykelparkering ved Tall Ships Races 2013 til udstillingsdesigns på adskillige kunstmuseer samt tegning af private villaer.

13 Side 13 KREATIV SKRIVNING Allan Lillelund Andersen klasse Mandag d. 15. juni kl og Tirsdag d. 16. juni kl og Workshop under Sculpture by the Sea Aarhus 2013 Skulptur som anslag inspiration til novelleskrivning Skriv et anslag til en novelle ud fra en af de mange skulpturer, der pryder Sculpture by the Sea. Vi tager udgangspunkt i udstillingen og finder fængende åbninger til fortællinger, der kan skrives videre på. Allan vil indføre eleverne i, hvordan man skriver et godt anslag tii en novelle. Eleverne kommer til at arbejde med åbningssætningen, hvor elementer fra de forskellige skulpturer vil indgå. Allan er cand.mag. i Nordisk og Begivenhedskultur fra Aarhus Universitet. Han har udgivet en novellesamling samt diverse tekster i antologier. Allan er en af idémagerne bag Løve s Bogcafé i Aarhus og oversætter for Løvens Forlag. Han underviser på Aarhus Billed- og Medieskoles Forfatterskole og på Viborg Forfatterskole.

14 Side 14 DIN KROP/MIN KROP Kunstnere: Katja Richter og Helge-Björn Meyer 5. kl. og op Fredag d. 12. juni kl og Meyer/Richter/Marx: BODIES IN THE WIND Katja og Helge-Björns kunstværk på SXS er en performance, hvor de bevæger sig rundt mellem skulpturerne. I deres workshop skal I arbejde med rum og tid og med at få kroppens sanser skærpet. I vil skabe en masse nye bevægelser, som så bliver til en danseimprovisation, når de individuelle dele sættes sammen. Alle øvelser følger den samme formel: Oplev lær genkend! Katja og Helge-Björn bor i Berlin, hvor de har arbejdet sammen i et performance-kollektiv i flere år. De arbejder især i offentlige rum, og senest har de haft stor succes med at involvere borgere i Beirut i en danseperformance ude i gaderne. Workshoppen kan foregå på engelsk eller tysk, alt efter hvad klassen ønsker. Da der arbejdes meget med kropssprog, kan den tyske version fint forstås, hvis klassen har tysk.

15 Side 15 SVÆRME AF GRENE Salah Saouli 5. kl. og op Mandag d. 8. juni kl , og Tirsdag d. 9. juni kl Salah Saouli: SVÆRM Når Salah har fortalt om sit værk, er det tid til selv at gå i gang. Først skal der tegnes skitser, og så skal eleverne i grupper bygge værker med grene, hvor Salah hjælper til med at give grenene den rette form både med inspiration fra hans egen skulptur, men selvfølgelig også ud fra elevernes egne ideer. Salah er oprindeligt født i Libanon, men har taget sin uddannelse i Berlin, hvor han bor nu. Han har været i Danmark flere gange ikke blot for at udstille, men også for at lave workshops og symposier. Salah taler engelsk og tysk, men vi skal nok oversætte for ham.

16 Side 16 GRATIS TURSEJLADS Arrangør: Fonden Jakob Daginstitutioner og skoler Hverdage i hele udstillingsperioden. Fra mandag d. 8. juni - fredag d. 3. juli. Afgang fra Marselis Lystbådehavn kl Afgang fra Ballehage kl Tursejlads - se skulpturerne fra søsiden Fonden Jakob tilbyder daginstitutioner og skoler gratis sejlads mellem Marselisborg Havn og Ballehage anløbsbro. Tursejladsen er en alletiders mulighed for at se skulpturudstillingen fra søsiden. Skoleklasser og daginstitutioner sejler gratis på disse afgange og skal forhåndsreservere ved Ellen på: ellen.ellerbaek@gmail.com Børnene får ikke redningsveste på under sejladsen men der er redningsveste til alle ombord. Børnene skal være ledsaget af en voksen. Tilbuddet udbydes i samarbejde med Aarhus Kommune og med venlige sponsorater stillet til rådighed af lokale virksomheder.

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

Lav din egen skulptur

Lav din egen skulptur Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 5. juni - 5. juli 2015 Mellem Tangkrogen og Ballehage Lav din egen skulptur TIL SKOLER KOM OG VÆR MED! Sculpture by the Sea er her igen. Skulpturudstillingen er Danmarks

Læs mere

Workshops Sculpture by the Sea

Workshops Sculpture by the Sea Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 1.-30. juni 2013 Mellem Tangkrogen og Ballehage Workshops Sculpture by the Sea Tilmeld jer på mobil 41 85 66 23 Fra 30. april Dato Workshop 1 Alder Workshop 2 Alder

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

KUNSTLAB. transportable. Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015

KUNSTLAB. transportable. Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015 Kunstworkshops for skoler / Efterår 2015 Børnekulturhuset udbyder en omgang workshops i efteråret med billedkunsterne Ole Grøn, Susi Nyholm og Marianne Thingholm samt musikerne Christian Dietrichsen og

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 5. juni - 5. juli 2015 Mellem Tangkrogen og Ballehage Undervisningsmateriale TIL SKOLER KOM OG VÆR MED! Sculpture by the Sea er her igen. Skulpturudstillingen er Danmarks

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

Øjnene der ser. www.arfikaforbørn.dk

Øjnene der ser. www.arfikaforbørn.dk Øjnene der ser Dette undervisningsmateriale er udviklet af Louisiana Børnehus til projektet Afrika for børn. Materialet er gratis og frit tilgængeligt på www.afrikaforbørn.dk Skulpturer set med forskellige

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

Thomas Larsen (tla) Med venlig hilsen / Best regards. Niels Østergaard.

Thomas Larsen (tla) Med venlig hilsen / Best regards. Niels Østergaard. Thomas Larsen (tla) Fra: Niels Østergaard Sendt: 12. april 2016 12:32 Til: $Kystdirektoratet (kdi) Emne: Ansøgning om opstilling af skulptur. Aarhus bugten Vedhæftede filer: 2. Den uendelige

Læs mere

Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til?

Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til? Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til? Besøg BIBLIOTEKET Besøg VANDREHALLEN Besøg BIBLIOTEKET Hvordan kan skolen bruge biblioteket? Hvorfor biblioteksbesøg? Tilbuddene veksler mellem kulturel oplevelse

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Til skoler i Aarhus Kommune Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Kære (klasse)lærere i 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune Aarhus, d. 16.

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AKADEMIET FOR WWW.VlSUEL-lNNOVATlON.DK børnenes design INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest kreative og inspirerende

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 Foto af planche udlånt af Statens Naturhistoriske Museum 6. SEMESTER FORÅR

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AVI AKADEMIET FOR WWW. VlSUEL - lnnovatlon. DK designskole for børn INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest

Læs mere

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR LOUISIANA LEJRSKOLE EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR 19.8-23.8.2019 VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Frederik Højfeldt Nielsen Med Louisiana Lejrskole

Læs mere

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur

Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Øjne der ser - Byg din skraldeskulptur Indhold i forløbet - arbejdsopgaver Byg din skulptur ud fra det skrald klassen har indsamlet over længere tid. Mal din skulptur. Giv din skulptur et navn. Lave en

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

HERLEV BILLEDSKOLE

HERLEV BILLEDSKOLE HERLEV BILLEDSKOLE 2018-19 PRAKTISKE OPLYSNINGER Adresse Herlev Billedskole Herlev Bygade 30 2730 Herlev www.herlevbilledskole.dk billedskolen@herlev.dk Billedskoleleder Signe Dahlerup Tlf.: 4452 5785

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2016/2017 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 28.8 1.9.2017 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Louisiana Lejrskole er Tid til

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien

Aktiviteter i Efterårsferien Aktiviteter i Efterårsferien 2015 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din efterårsferie. Du

Læs mere

Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse.

Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse. Foto: Jens Hemmel Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse. Et danseprojekt med otte kommuner og 39 børnehaver på Sjælland i efteråret 2010 og foråret 2011.

Læs mere

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015

Susan Hiller. 14. november 2014-1. marts 2015 En lærerguide Susan Hiller 14. november 2014-1. marts 2015 Susan Hiller, Channels (2013). Installation at Matt s Gallery, London. Photograph by Peter White courtesy the artist, Matt s Gallery and Timothy

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Analysemodeller og -metoder

Analysemodeller og -metoder Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 5. juni - 5. juli 2015 Mellem Tangkrogen og Ballehage Analysemodeller og -metoder TIL SKOLER KOM OG VÆR MED! Sculpture by the Sea er her igen. Skulpturudstillingen

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve

Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Kroppens begrænsninger - kunsten at flyve Afgangsprojekt - Kroppen udtrykt i kunsten Mira & Andreas Art & performance Flakkebjerg Efterskole Problemstilling og indledning Eksperimentere med at flyve. Kunsten

Læs mere

Udstillingsperiode: 20/06/16-20/12/16

Udstillingsperiode: 20/06/16-20/12/16 Projektbeskrivelse Charlotte Thrane Titel på projekt: Løbende formationer (arbejdstitel) Udstillingssted: Byens Hegn Sønder Boulevard 47 1720 København V Udstillingsperiode: 20/06/16-20/12/16 Type udstilling:

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. 12.00-12.45 Lilla Hold Lilla Hold Lilla hold Lilla hold SFO Hvidt hold Mads Gult hold Mads

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. 12.00-12.45 Lilla Hold Lilla Hold Lilla hold Lilla hold SFO Hvidt hold Mads Gult hold Mads Velkommen til SFOen. Randers lilleskoles SFO holder til i underetagen i Lindehuset. Vi er tre pædagoger, Mads, Malene og Janet og to pædagogmedhjælpere Jacob og Lisa, der i tæt samarbejde med skolen, står

Læs mere

M A T E R I A L E T I L D A G T I L B U D

M A T E R I A L E T I L D A G T I L B U D M A T E R I A L E T I L D A G T I L B U D I forbindelse med besøgene på Esbjerg Kunstmuseum under projekt SMART SKOLESTART 3.0 Mangfoldighed som grundtema: Gennem hele forløbet både i børnehaven, førskolen

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Den første periode med Forenings-SFO er ved at være slut, og vi kan se tilbage på et rigtig godt forløb, som takket være de

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

Type udstilling: Der søges midler til: Vi folder drømmenes faner ud. Michael Strunge (1986) Projektbeskrivelse

Type udstilling: Der søges midler til: Vi folder drømmenes faner ud. Michael Strunge (1986) Projektbeskrivelse Projektbeskrivelse Titel på projekt: At folde rummets flader ud - med hilsen til Andre og Michael Udstillingssted: Udstillingsperiode: Galleri North 03/11/16-26/11/16 Nørregade 7C, kælderen 1165 København

Læs mere

KulTUR for alle efterår 2016

KulTUR for alle efterår 2016 KulTUR for alle efterår 2016 Undervisningstilbud ifm. KulTUR for alle, efteråret 2016 Bussen kører tirsdage, onsdage og torsdage i ugerne 45-48. HEART og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum tilbyder

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn.

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. Pressemeddelelse Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. - En del af udstillingen er en golfbil produceret af Garia og designet af Poul

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Naturen, byen og kunsten

Naturen, byen og kunsten Tekst: Katrine Minddal Redigering: Karsten Elmose Vad Layout og grafik: Inger Chamilla Schäffer, Grafikhuset Naturen, byen og kunsten Fag Formål Billedkunst og dansk Træning i billedanalyse. Kendskab til

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Værkstedet:

LÆRERVEJLEDNING. Værkstedet: Værkstedet: Formål Værkstedet er den mere interaktive del af Klatværket, hvor eleverne selv kan afprøve billedkunstens virkemidler gennem små opgaver og film. Formålet er at eksperimentere med materialer,

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2017/18 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART OPLEV KUNSTEN Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART Oplev Kunsten sætter sanserne i spil, ansporer det personlige engagement og åbner en mangfoldighed af tilgange

Læs mere

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Skovgaard Museet. Formidling 2013/2014

Skovgaard Museet. Formidling 2013/2014 Skovgaard Museet Formidling 2013/2014 Kalender 2013/2014 SÆRUdstillinger 30. maj - 1. september 2013 De ved, hvad de gør! Jørgen Haugen Sørensen Bidske hunde, ansigtsgrimasser og en grædende gris. Oplev

Læs mere

Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog

Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 v/ FORMANDEN Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog I april kom vi frem

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

RUM FAG: DANSK MÅLGRUPPE: ELEVER I UDSKOLINGEN

RUM FAG: DANSK MÅLGRUPPE: ELEVER I UDSKOLINGEN RUM FAG: DANSK MÅLGRUPPE: ELEVER I UDSKOLINGEN PÅ SPORET AF KUNSTEN OVERORDNET INTRODUKTION På sporet af Kunsten er et digitalt oplevelses- og undervisningskoncept, hvor eleverne kan udforske og opleve

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006 BILLEDSKOLEN PROGRAM 2005 2006 Velkommen til Billedskolens 10. sæson Billedskolen tilbyder undervisning for elever fra 2.-10. klassetrin, som er bosat i Høje-Taastrup Kommune. I Reerslev, Fløng og Sengeløse

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Den hemmelige. hule. Lærervejledning klassetrin

Den hemmelige. hule. Lærervejledning klassetrin Arkitekturundervisning i hele Danmark side 1 0. - 3. klassetrin Foto: Mariella Harpelunde Jensen er et kreativt undervisningsforløb, hvor eleverne eksperimenterer med at bygge modeller med inspiration

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

HERLEV BILLEDSKOLE

HERLEV BILLEDSKOLE HERLEV BILLEDSKOLE 2016-2017 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Adresse Herlev Billedskole Herlev Bygade 30,1 2730 Herlev www.herlevbilledskole.dk billedskolen@herlev.dk Billedskoleleder Niels Christensen Tlf.: 4452

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2018 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00. Onsdag:

Læs mere

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp uge_24_guidevejl_superhelte_og_prinsesser.indd

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM Kære Børnehaver i Horsens Kommune, Hermed fremsendes et inspirationsmateriale, som henvender sig til børnehavebørn fra 3 års alderen

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2017 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00. Onsdag:

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 Jens Galschiøt 28. juni - 31. august 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Jens Galschiøt lørdag den 28.juni

Læs mere