Desværre har familien Skovmand (Aslak 2.kl og Freja 1. kl.) valgt at tage afsked med os og valgt en anden skole. Vi ønsker dem held og lykke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desværre har familien Skovmand (Aslak 2.kl og Freja 1. kl.) valgt at tage afsked med os og valgt en anden skole. Vi ønsker dem held og lykke."

Transkript

1 Uge 49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Så fik vi skudt december måned godt i gang. Tak til 1. klasses forældre for et godt julemarked. I forlængelse heraf, havde vi en rigtig god juleklippedag i mandags, så nu er skolen pyntet rigtigt op til julen, der nærmer sig med raske skridt. Elevrådet sender i ugebrevet en tilmelding til julefest. Læs længere inde i ugebrevet. Desværre er vi endnu ikke på den anden side af influenza epidemien. Også i denne uge har vi haft en hel del syge elever og lærere. Til vores møde i Pædagogisk Råd, har vi drøftet hvilke regler der er for at have fodtøj på i klasserne. Vi er blevet enige om, at af hensyn til at passe på vores gulve, at eleverne ikke må have udendørs fodtøj på i klasseværelserne. Der er kun gulvvarme i de nye grupperum og derfor vil det være en rigtig god ide, at eleverne medbringer indesko. Det kan være hjemmesko eller andet fodtøj som kun bruges indenfor. Desværre har familien Skovmand (Aslak 2.kl og Freja 1. kl.) valgt at tage afsked med os og valgt en anden skole. Vi ønsker dem held og lykke. Stor tak til alle Luciapigerne for at flot optog, både på Gjerrild Kro og Stenvadcenteret.

2 Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 7. december. Astrid 7 (Lisbeth og Peder) Freja 1 (Line) Sara 2 Susanne og Karl Åge) Isabella 1 (Jannie og Dan) Lørdag den 15. december. Johan 2 (Janne og Sigvard) Vibe 3 (Malene og Lars) Oliver (Kristine og Jens) Naja (Lisette og Lars) Rasmus 5 (Hanne) Sune 7 (Pia) Kathrine 2 (Birgit og Kenn) God weekend Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Så er der igen julefest på skole. Efter de sidste mange års succes, har vi på elevrådet valgt at holde julefest igen. Det hele starter torsdag d.13/12 kl hvor vi skal spise og hygge. Efter det er der sjov og leg og måske kommer der julemanden. Det hele koster 20 kroner og sidste tilmelding er mandag d.10/12. Navn Klasse Forældreunderskrift Penge skal være vedlagt tilmeldingen. Afleveres til Elevrådsformand Rasmus Thrane eller Trine Thorning De bedste julehilsner. Elevrådet.

3 DANS! Hej alle dansepiger fra bh. klassen! Nu starter dans for alle piger som elsker at danse! Vi starter: onsdag d. 2 januar 2008 klokken 12:10 til 12:55. Kom og dans hvis I vil. Hilsen Sofie, Johanne, Astrid og Frederikke fra 4.kl. Tilmelding til dans Navn: Forældreunderskrift: Børnehaveklassen 2007/08 UGE 50 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Fortsætter vores julerier + på biblioteket + vi snakker om krybbespil I egne klasser: fortsætter vores arbejde Hurra for Josefine gymnastik + arbejdet fortsætter Til fødselsdag hos Emma og Josefine - efter Lucia optoget. Arbejdet fortsættes Vi er startet på et forløb om engle, hvor vi startede med at lave en brainstorm om hvad vi egentlig vidste om engle. Det blev en snak om både feer og engle, det er for nogle næsten det samme. De har valgt sig på forskellige værksteder - musik, træ, tegne, klippe og klistrer, og disse værksteder

4 fortsætter vi med et par dage endnu. Efterfølgende vil vi snakke om hvilke værksteder de bedst kan lide at være på, for at tydeliggøre hvordan de arbejder bedst - ved at lytte, arbejde, skrive eller bruge kroppen. Det tager vi op igen senere. Nogle gange når vi sidder og snakker efter morgensamlingen om dagens program, kan vi kommer ind på nogle emner, som de bare har brug for at snakke om. I onsdags var det om børnelokkere, og hvad man skulle gøre hvis man mødte sådan en. Jeg forsøger at svare så godt jeg kan, men jeg har jo ikke svar på alle deres spørgsmål! Jeg tænker at I nok der hjemme har hørt lidt om denne snak, bl.a. fordi de kom ind på at hvis man blev kidnappet og puttet ind i en bil, så havde man et problem.! Og så var det at de kom til at snakke om, at så var det bare med at få åbnet en dør eller et vindue og komme ud, også selvom bilen kørte! Men det er jo dødfarligt, hvad gør man så... Jeg fortalte at det jo nok ikke skete at man blev taget af en fremmede, men hvis de tænkte på at hoppe ud af en bil, skulle de sørge for at der ikke var ret meget fart på bilen. Vær lige opmærksom på om de begynder at snakke om dette derhjemme. Hvis I fornemmer at det fylder meget for dem, vil jeg gerne at I ringer til mig herom, så jeg kan tage det op igen med dem. På tirsdag har vi valgt at blive i vores egne klasser til temadagen, fordi vi alle har brug for at gøre noget færdigt i klasserne. Husk et frimærke i løbet af ugen. God weekend Sus og Heidi. Advarsel: Amor er en engel der flyver rundt med pile og rammer menneskene med dem, og så bliver de forelsket. (hørt i børnehaveklassen - red. ) BH-KLASSENS FÆLLESSPISNING 30/ : Tak for sidst til alle der var mødt op til vores første fællesspisning torsdag den 30/11, her et kort referat: Forældrerådet vil et par gange om året lave fællesarrangement. Sæt kryds i kalenderen den 29/2-1/3. Her har forældrerådet planer om at arrangere en hyttetur for børn og deres forældre med hygge, socialt samvær og et par aktiviteter. Mere herom senere i det nye år. Forældrerådet har oprettet en klasse konto i Sparekassen Djursland, hvorpå overskud fra forskellige arrangementer vil blive sat ind. Bl.a. overskuddet fra fællesspisningen 30/11, som denne gang beløb sig til 1191,50Kr. Der blev snakket om at bruge kontoen som opsparing, hvor hver elev en gang om året (til foråret) indbetaler 200,- Ordningen er frivillig. Er der ikke enighed om opsparingen, gemmes ideen. Umiddelbart modtog de fremmødte forældre ideen som ok, så derfor kommer forældrerådet tilbage med ideen til foråret.

5 Ved fødselsdag opfordres der til at ringe til de børn(forældre) der ikke har svaret på indbydelsen, således den ikke bliver glemt i tasken og et barn risikerer ikke at komme med. Vedr. gaver til fødselsdag blev der foreslået at man kunne lægge sammen, således fødselsdagsbarnet fik en større gave - evt. kunne man gå nogle stykker sammen, hvis man kan arrangere det. Dette fordi det er svært at finde noget til 20,-. Evt. kan man have et par gaver liggende, således der er noget at tage af. Forældre til allergibørn opfordres til at give besked vedr. hvad de må spise, så der er mad til alle ved fødselsdagen. Til fastelavn vender forældrerådet tilbage, når vi i samarbejde med Borgerforeningen har fundet ud af hvorledes vi skal planlægge dette arrangement. Der plejer efter gudstjeneste at være fastelavnsfest med tøndeslagning og kaffe på friskolen, hvor BH-klassens forældre hjælper til. Med venlig hilsen Forældrerådet i BH-klassen (Helle, Kenneth og Birgit) SFO.. Her næsten midt i december tør jeg godt sige at I gerne må komme ind i fritteren igen. Julegave-værkstedet er afløst af vores julekalender, der hver dag afslører en lille eller stor aktivitet vi kan hygge os med. Vi har både haft Julebio, Adventskrans, Moon-car race og så videre. Det store Moon-car race var noget der kunne sætte sindene og konkurrencegenerne i kog. Efter mange heats og tætte afgørelser, endte det med at der kunne kåres en vinder. Det blev Jørgen der vandt, med Majken på andenpladsen og på tredjepladsen kom Line. Der var godt med spænding på, og det er godt at der også er mere rolige ting i kalenderen. Hvis I har brug for SFO en onsdag d. 2. januar skal vi vide det senest på onsdag af hensyn til planlægningen. Til sidst har jeg en lille bøn til jer forældre når I henter jeres børn i fritteren. I må meget gerne hjælpe os med, at børnene får ryddet op efter sig inden de går hjem. Vi bruger rigtig meget tid sidst på dagen, på at rydde op og sortere farver, tusser og spil og andre sager. Den tid vil vi hellere bruge sammen med de børn der er længe i fritteren. Jeg håber i hvert fald at I vil bakke op om dette tiltag. Hilsen Flemming "Vi (1. klasse + forældre) vil gerne takke for den store opbakning ved vores julestue på skolen i søndags. Rigtig mange kiggede forbi. Der var godt gang i bageriet. Både med klejnedej og trylledej. Juledekorationen var der også mulighed for at få fabrikeret og man kunne næsten ikke undgå at få en præmie med hjem :-)

6 Det hele kunne nydes med kaffe, gløg og æbleskiver. Vi vil ønske alle en glædelig jul og godt nytår, når vi når dertil. Mange julehilsner fra 1. klasse og forældre" 1.klasse, dansk m.m. I denne uge er vi nået til b s.25. Der er evt. krydser i bogen. Vi har arbejdet med ordet og og mimet udsagnsord (nej selve ordet er endnu ikke introduceret på dette stadium!). På tirsdag, temadag bliver vi i egne klasser og snupper et par bogstaver mere håber vi når at blive færdige til jul så. Vi starter på nogle jule-dansk-værksteder i næste uge sammen med Lene, som vi kører resten af tiden frem til ferien sideløbende med de sidste bogstaver i bogen. Der byttes bøger på livet løs til læsekontrakten, Det smutter ind imellem at alle får byttet, men vi er i hvert fald godt i gang. I p-fag og kristendom er vi gået i gang med en fineste julekrybbe. Da de jo sidste år selv var agerende i krybbespil i kirken til vores juleafslutning, har de ret godt styr på hvem der egentlig skal være med, bortset fra dyrene.. der kom mange alternative forslag til dyr, som kunne beundre det lille Jesusbarn se tegning! Der er i øvrigt megen sygdom over hele linien rigtig god bedring til alle de syge God weekend! Trine 1. klasse matematik Børnene har igen lektier for. Jeg markerer dem med store krydser i bogen. Der er mange der glemmer lektierne, men de skal jo også lige ind i rutinen igen. Matematikken handler pt. om at tælle og lægge sammen. Vi er også begyndt at se på gode venner - to tal der tilsammen giver 10. Vh Kim

7 2.klasse, matematik Vi arbejder med minus at trække fra, at give noget væk, at mangle noget, og vi har snakket om det interessante faktum at minus faktisk er det modsatte af plus. Vi har også prøvet at forklare for hinanden hvordan vi tænker/regner, når vi minusser - det var de gode til! Der er krydser i bogen, lidt forskelligt for de forskellige. Jeg kan godt se i øjnene nu, at vi ikke når at blive helt færdige med bog 1 inden jul, men mine beregninger siger, at vi når at blive færdige med kurus 2 og lave testen (siden sidst-siderne) som afslutning. Klassen har generelt arbejdet godt og med stor ihærdighed. God weekend! Trine 2. klasse dansk Tirsdag havde vi sidste temadag om H.C. Andersen. Vi har hørt, set, skrevet og tegnet eventyr, spillet skuespil og lavet papirklip. Næste temadag handler om jul. Det er også temaet i dansk hele december. I denne uge lagde vi ud med læse- og skriveværksted. Lene er med i fire af ugens dansktimer, og vi arbejder meget koncentreret. Vores undervisning koncentrerer sig i den næste periode næsten helt om læsning. Jeg har talt med ungerne om at være nisser for hinanden. I 2. klasse skal vi være gode nisser, der kun gør gode ting for hinanden. Vi har haft besøg af Aslak, der er begyndt på Vestre Skole. Jeg håber, han stadig bliver ved med at lege med sine tidligere klassekammerater. Det var tydelig, at flere gode venner sagde farvel til hinanden. Der er lus i klassen, så I må nok desværre se børnene efter... Vh Kim Dansk 3. klasse Vi har haft en noget anderledes uge, idet der var juleklippedag i mandags og teatertur torsdag. Onsdag gik vi igang med at øve på diktat. Alle har et øveark i deres lilla mappe, og de ord skal øves til mandag. Vi arbejder med vokalerne. De kan lyde som andre vokaler - slik lyder som slek. Husk også læsekontrakterne. Fredag og i næste uge vil vi pynte op i klassen. Vi vil også gerne nå noget juledansk. I øvrigt har I forhåbentlig forstået på jeres børn, at det var et forrygende teaterstykke, vi så i dag. En rigtig god teateroplevelse. Mange hilsner og god 2. søndag i advent. Anne Birthe 3. kl. matematik: Det har jo været en lidt alternativ uge, så det er kun blevet til en blok med matematik. Men det er jo dejligt at lave så mange andre spændende ting også. Det har været lidt svært stof, vi har arbejdet med. Stof og hjemmearbejde, hvor det er rigtig godt, at der er nogen derhjemme, der kan hjælpe. Det går rigtig godt med 6-tabellen. Vi arbejder med den en sidste gang på mandag, så sidder den der hele vejen rundt. God weekend Allan

8 3. klasse - engelsk Der er vikar på mandag i næste uge, da jeg ikke kommer, så de skal alle medbringe deres nye bog Let s do it, den skal de arbejde i. God weekend til jer alle. Anni Matematik i 4. klasse Der er blevet arbejdet med areal i sidste og denne uge (kun onsdag). Jeg var syg i sidste uge, og der var en opgave med at måle værelset op og tegne det i målestoksforhold. Det er der ikke helt fulgt op på, og det vil vi gøre mere ved i næste uge. Areal og størrelsesforhold er ganske svære begreber, men der arbejdes godt på det. Lige pludselig skal gangetabellerne bruges til noget andet end bare gangestykker. God weekend og mange hilsner Anne Birthe 4. klasse engelsk Der har været vikar på i dag, da jeg holder fri, men de er begyndt på en lille planche om enten et kæledyr eller en hobby. Jeg glæder mig til at se, hvor godt de er kommet i gang, når vi er sammen på torsdag. God weekend til jer alle. Anni 5. kl. dansk mm: Det blev kun til en blok med dansk i denne dejlige uge. Vi fik alle figurerne til vores nissestykke på plads og fik snakket noget mere om handlingen og figurernes indbyrdes relationer og sammenspil. Og det er godt. I næste uge kører vi så på med i fællesskab at få hæftet de endelige replikker på det skelet, vi efterhånden har opbygget, og som jeg i weekenden vil skrive ned til en drejebog. Der bliver også en del arbejde med at finde/fremstille forskellige rekvisitter. Her håber vi, I vil være os behjælpelige, hvis I ligger inde med noget, vi kan låne. Samtidig har vi aftalt, at alle på mandag har deres nissekostume med i en plasticpose mærket med nissenavn. De ved alle, hvordan de gerne vil klædes på. - Ud over nissehuen, skulle det meste være påklædning, som man i forvejen ligger inde med. I dag fredag, er det så julegaveindkøbstur til Randers Storcenter. Vi har jo prøvet det før, så vi glæder os til nogle hyggelige timer sammen. Til sidst vil jeg endnu en gang minde om, at vores Premiere og nissefest finder sted torsdag den 20. december fra kl Program og invitation udsendes senere. God weekend Allan 6. klasse tysk og engelsk I engelsk arbejder vi stadig med temaet Australien og skal på fredag afslutte vores projekt om dyr i Australien, så der bliver undtagelsesvis ingen arbejde med grammatik den fredag.

9 I tysk er vi kommet til 4. kapitel, og eleverne arbejder godt i timerne, selv om der stadig for let opstår uro i klassen specielt i forbindelse med gruppearbejde. (Det gælder også for engelsk!) Men jeg arbejder ihærdigt på sagen, og de synes jo selv det er dejligt når der faktisk er arbejdsro! For begge fag gælder det, at for mange glemmer at lave deres lektier og tage deres bøger/hæfte med, derfor har jeg indført et kryds-system har nogen tre kryds i forhold til glemte lektier eller bøger kommer der en seddel med hjem som forældrene skal underskrive. God weekend, mange hilsener Kirsten til ALLE 6.kl. forældre, næste "Bogensholmmøde" TIRSDAG d.8.januar kl tak fra fru thygesen 7.klasse, dansk Så har vi afsluttet vores romanarbejde for denne gang. Næste uge går det løs med kunstbilleder. Vi skal både arbejde praktisk og kreativt. God weekend, Lene 7. klasse idræt. På torsdag skal i være ude uanset vind og vejr. Husk at tage tøj på efter vejret. God weekend Bjarne 8./9. klasse dansk Der har været vikar på i dag, da jeg holder fri og på mandag kommer Kathrine igen og tager mine timer. Der arbejdes med retstavning og romanen Den kroniske uskyld, så husk at have det hele med. God weekend til jer alle. Anni 8./9. klasse tysk og engelsk I tysk arbejder vi med Schweiz for øjeblikket, og eleverne har i denne uge læst en tekst om Henri Dunant, som grundlagde Røde Kors. Jeg regner med at vi afslutter temaet i næste uge og så bliver der også plads til lidt julehygge med et lille tema omkring Weihnachten.

10 I engelsk beskæftiger vi os stadig med Advertising, altså reklame, og lige nu er eleverne i gang med at lave deres egen lille reklamekampagne enten på video, som skuespil eller plakat. Klassen arbejder som sædvanligt godt, så jeg har intet at klage over det er altid en fornøjelse at være sammen med dem! God weekend, Kirsten Storegruppen p-fag - konfektholdet På tirsdag er det anden afdeling af konfekt-produktionen, de der er på holdet skal huske at medbringe materialer f.eks. marcipan, nougat, overtrækschokolade mv. Det er også en god idé at tage en dåse eller plastbeholder med, så I kan transportere konfekten hjem igen. Tag også gerne lidt julemusik med, så vi kan få stemningen i top. Anni

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08 Uge 48 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til de forældre der gav

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Aktuelt. Husk også at der i dag er indvielse af de nye lokaler til mellemgruppen. Kig forbi hvis I har tid. Vi byder på pølser, sodavand og øl.

Aktuelt. Husk også at der i dag er indvielse af de nye lokaler til mellemgruppen. Kig forbi hvis I har tid. Vi byder på pølser, sodavand og øl. Uge48 GjerrildBønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.86384422, Epost: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 86384460 Aktuelt Det sørme, det sandt, december.

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Tilbage er kun at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Tilbage er kun at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og godt nytår. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer det sidste ugebrev

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 Sammenlægningsfest Så er det i dag, at vi har sammenlægningsfest med Solbærkrogen. Vi håber at have nogle gode billeder at vise i næste uge. Naturtjek Christine har fortalt

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 01 Årgang 6

UGEBREV nr. 19 uge 01 Årgang 6 UGEBREV nr. 19 uge 01 Årgang 6 Så er vi kommet godt ind i det nye år, heldigvis uden nogen skader fra nytårsaften, så alle har nok opført sig fornuftigt med nytårskrudtet. Det er som sædvanligt rart at

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Fredag den 23. november.

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Fredag den 23. november. Uge 47 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det ugebrevstid igen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

For sidste skoledag før ferien er programmet flg.:

For sidste skoledag før ferien er programmet flg.: Uge50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer kalenderårets næstsidste

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

UGEBREV nr. 37 uge 23

UGEBREV nr. 37 uge 23 UGEBREV nr. 37 uge 23 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Nu kom sommeren for fuld kraft. Det har været så rart at kunne flytte undervisningen udenfor. At vi er meget udenfor betyder også at det er nødvendigt

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober UGEBREV nr. 7 uge 38 Årgang 7 Arbejdslørdag Tusind tak til alle de fremmødte for jeres gode arbejde til arbejdslørdag i sidste uge. Det er dejligt, at I har lyst til at at bakke op om friskolen, så vi

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Vi er kommet godt i gang med skolen efter en dejlig lang juleferie. Der har godt nok været mange børn syge her i den første uge, så influenzaen

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

UGEBREV nr. 9 uge 41 Årgang 9

UGEBREV nr. 9 uge 41 Årgang 9 UGEBREV nr. 9 uge 41 Årgang 9 Kære forældre Tak for i dag til jer der havde mulighed for selv at komme eller som havde sendt andre familiemedlemmer herop. Det er rart med så mange tilskuere til at bakke

Læs mere

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15.

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Til morgensamlingerne i denne

Læs mere

UGEBREV nr. 30 uge 14

UGEBREV nr. 30 uge 14 UGEBREV nr. 30 uge 14 Husk arbejdslørdagen i morgen - vejrudsigten lover tørvejr! Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag, hvor vi forskønner vores allesammens skole. Vi starter kl. 9 med kaffe

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 18. og 19. december: Jule-kor eller

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere