Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II"

Transkript

1 Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ /tka Direkte tlf Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259 afholdt torsdag den 13. november 2014 kl i selskabslokalet Der orienteret om følgende: 1) Midlertidige lejekontrakter. Hårde hvidevarer. Telefoni og internetopkobling. Connect me v/ Hans Henrik Barfoed, DAB Hans Henrik Barfoed bød velkommen og præsenterede de øvrige gæster: Karina Mary Andersen, NCC Christian Engkilde, Dominia Dennis og Bjørn Christensen, Bøgeskov flyttefirma DAB: Torben Andersen, arkitekt Dennis Christensen, udlejningschef Anne Katrine Bang, genhusningskonsulent Tine Kampmann, boligrådgiver Sabrina Kvistorf, boligrådgiver Merrit Rosberg, sekretær (referent) I har været til interview alle sammen. Der foregår et arbejde med at matche alle de boliger der er i Lyngby, i december måned vil I få en midlertidig lejekontrakt. I kan sige nej til det første tilbud, man skal sige ja anden gang, hvis man siger nej der, skal man genhuse sig selv. Ingen af jer bliver opsagt fra det gamle lejemål, og I kommer naturligvis tilbage til jeres egen lejlighed når renoveringen af jeres blok er færdig. I forsætter med at betale maksimalt den husleje som I betaler i Sorgenfrivang II. Varme skal I betale i genhusningslejemålet, det kan være det samme beløb, lavere eller lidt højere end I betaler nu. Alt andet betaler I som I plejer. Hvis internet er dyrere i Administration: DAB Telefonekspedition: Kontorets åbningstid: Toftebæksvej 21, st. 9 Telefax: mandag mandag onsdag Kgs. Lyngby Postgiro: tirsdag - onsdag torsdag Telefon: SE. Nr: torsdag Internet:

2 genhusningsboligen skal I ikke betale mere. I har ikke mulighed for at deltage i beboerdemokratiet i genhusningsafdelingen, men jeres beboerdemokratiske rettigheder fortsætter uændret her i Sorgenfrivang II. I kan dog bruge de fællesfaciliteter der er i genhusningsafdelingen, I skal her selv være opsøgende, og sørge for at få de fornødne papirer, nøgler m.m. Spørgsmål: Beboer: Internetopkobling i Astilbehaven (Virumgård), skal vi selv sørge for af få det lagt ind? Torben A.: Ja Beboer: Omkring lejekontrakterne, hvis man kommer til at bo i en mindre bolig end den man bor i nu? Hans Henrik: Vi prøver at matche så tilsvarende som det kan lade sig gøre, den kan være højere eller lavere i kvadratmeter., men ingen skal ikke betale mere end i Sorgenfrivang II uanset størrelse eller beliggenhed. Hvis du f.eks. bliver genhuset i et mindre lejemål, der måske er billigere, så du skal betale den billigste husleje. Beboer: Søgt om genhusning i 6 måned, hvad med huslejebetalingen efter denne periode? Hans Henrik B.: Sørger du selv for genhusning i den resterende periode. Der gælder den samme vilkår. Du er huslejefri i den resterende periode. Beboer: Det er ikke alle der har været til genhusningssamtale, jeg har f.eks. kun drøftet min flyttesag i 2 min. giver det mening? Hans Henrik B.: Alle uden undtagelse er inviteret til en samtale, hvis der er en lejer der er faldet ud af dette tilbud, er det meget beklageligt. I så fald må I meget gerne henvende jer til Lyngbykontoret. Hans Henrik B.: Hårde hvidevarer. Man kan flytte til en bolig med sit eget komfur og køleskab, hvis man bliver genhuset i en afdeling uden disse hårde hvidevarer. I så fald vil jeres hvidevarer bliver flyttet over i genhusningsboligen, og her blive stående til de næste der skal genhuses. Vaskemaskine og opvaskemaskine kan man også få med, HVIS der er plads i genhusningsboligen. Bøgeskov vil være behjælpelig med at få disse hvidevarer tilsluttet. Det koster ikke noget, hvis der er gjort klar til tilslutning i genhusningsboligen. Hvis der ikke er de fornødne installationer i boligen, vil Bøgeskov være behjælpelig med dette dog mod betaling. Beboer: Emhætter, bliver de også flyttet? Hans Henrik B.: De bliver ikke flyttet til genhusningslejemålet.

3 Beboer: Du snakkede om telefon og internet, hvad med TV? Allan O.: Der er kollektiv opsamling på det (afmelding her i Sorgenfrivang II), både i forhold til internet og You See (TV). Man skal dog selv sørge for at tilmelde sig i genhusningsafdelingen. Hans Henrik B.: Hvis man har en fastnet telefon, skal man selv opsige, eller sætte abonnementet på hold. Udgiften til flytning eller pause vedr. fastnettelefon bliver dækket af byggesagen. Det er desværre ikke muligt at flytte fastnettelefonen til pavillonerne. Beboer: Jeg vil gøre opmærksom på, at beboere med kaldeapparat til hjemmeplejen mv. ikke bør flytte til pavillonerne, da disse apparater ikke vil kunne fungere her. Hans Henrik B.: Dette er korrekt. 2) Skillevægge i lejemål i Sorgenfrivang II v/ Torben Andersen, DAB Vi har været undervejs med dette projekt i rigtig mange år. I nogle lejemål er der søgt om midlertidig at opsætte skillevægge. Der er nogen ca stk. der har fået sat skillevægge op. Der er andre der har opsat væge uden tilladelse. I det øjeblik vi skal have fjernet facaderne, hænger skillerummet fast i facaderen, dem der har søgt holdes skade fri over byggesagen. Før facaderne fjernes fjerner man det stykke skillevæg. Udgiften dækkes af byggesagen. Dem som ikke har en godkendt skillevæg, skal selv sørge for at fjerne den inden fraflytning. Arbejdet kan også udføres af NCC eller husets tømrer, for egen regning, priserne bliver oplyst senere. Der er nogen der har lavet skillevægge der ikke ender i facaden disse kan blive stående. Vær dog opmærksom på at sprossen ikke kommer til at være samme sted når facaden bliver reetableret. I starten skulle beboerne ikke genhuses, men hen ad vejen blev vi klar over at dette var nødvendigt. For at skaffe tilstrækkeligt med store boliger, har vi været nødsaget til at leje 20 pavilloner. Disse vil blive opsat på nyttehavearealet. Pavillonerne er nye og moderne, og der bliver etableret tilkørselsveje, postkasser lys m.m. Adressen bliver Grønnevej 243 plus et bogstav (A, B, C, D osv.). De er indrettet med køkken, bad, stue og værelser, og giver mulighed for at man som beboer kan blive boende i området. Beboer: Hvis man fik sine møbler i en pavillon kunne der komme vand ind hvis det regnede, har jeg hørt. Er dette korrekt? Torben A: Der er tag, døre i og de er helt tætte, det må være en skrøne Beboer: Hvad gør vi med vores hårde hvidevarer, når man skal genhuses i en pavillon?

4 Torben: Der er forberedt for alle hårde hvidevarer i pavillonerne. Der er dog IKKE forberedt for vaskemaskine/tørretumbler, der skal man bruge Sorgenfrivang II s eget vaskeri. Beboer: Kunne vi få Tine Kampmanns kontaktoplysninger? Hans Henrik B.: Ja, du kan få dem i pausen. Beboer: Der er to etager på pavillonerne, er der altan eller noget i pavillonerne? Torben A.: Pavillonerne er kun i 1 etage, enten stuen eller første sal, og der er en udvendig trappe. Beboer: Hvor mange rum er der på 120 kvadratmeter i pavillonerne? Torben A.: 4 af dem er på 80 kvadratmeter og 5 af dem er på 120 kvadratmeter vær opmærksom på at det ikke er tilladt at sætte skillevægge op. Beboer: Pavillonerne bliver vel alle brugt til beboerne i opgang 261, så der ikke er nogen ledige til dem der bor i 259 og først skal flytte til august 2015? Hans Henrik B.: Nej sådan vil det ikke være, vi har valgt at opføre 20 pavilloner. Det bliver alle matchet ud fra specifikke ønsker og behov, og ikke efter først til mølle princippet. 3) Orientering om pavillonboliger - beskrivelse medsendt v/ Torben Andersen, DAB Der henvises til teksten ovenfor. 4) Eksempel på Pixibog med information om genhusningsafdelingen v/ Torben Andersen, DAB Torben A.: Vi har fået lavet en pixibog for hver afdeling, der bidrager med genhusningslejemål. Her står alle vigtige oplysninger om den pågældende afdeling. Folderen udlevere til alle, sammen med genhusningslejekontrakten. Allan O.: Alle pixibøger kan også hentes på Sorgenfrivang II s hjemmeside. Beboer: Får man også kontrakt på, at man kommer tilbage i sin gamle lejlighed? Hans Henrik B.: Vi garanterer, at alle efter endt genhusning kommer hjem til eget lejemål igen.

5 5) Information om det medsendte Aktivitet for genhusning og Plan for genhusning v/ Christian Engkilde, Dominia Christian E. orienterede om planen for genhusningen. Der er 4 brune pletter, de viser hvor pulterrummene er, de viser således ikke takten for den almindelige genhusning. Som man kan se, er der nogle orange kasser (5 stk.) der ligger forskudt. Systemet er, at beboerne flytter oppe fra og ned. Dem der bor nederst flytter altså til sidst. Det samme gælder i forbindelse med tilbageflytningen - de øverste lejemål flytter først ind. Aktivitet for genhusning, er blevet udleveret til jer tidligere. Vi har været igennem de øverste punkter. Linje 5, Bøgeskov tager snart fat i jer. I skal selv pakke ned. I får flyttekasser udleveret af Bøgeskov. Nøgler til genhusningsboliger skal I selv hente i genhusningsboligen. På flyttedagen forventer vi, at I er tilstede, og at I har nøglerne til genhusningsboliger, så I skal hjælpe Bøgeskov med at flytte ind i den nye midlertidige bolig. Når I flytter ud af Sorgenfrivang II, skal NCC have nøglerne til jeres gamle lejlighed, så de kan komme i gang med renoveringsarbejdet. Der er også en proces for kælderrummene. I får udleveret flyttekasser som I skal selv pakker ned i, og på selve tømningsdagen kommer Bøgeskov og flytter dem over på et lager, hvor I som udgangspunkt ikke har adgang til. Flyttekasserne opbevares i en særskilt container. Det er vigtigt, at I afleverer hængelås og nøgler til Bøgeskov. Når Bøgeskov flytter tilbage igen, sætter de tingene ind, og afleverer nøglerne til ejendomskontoret. I skal så herefter aflevere flyttekasserne retur til Bøgeskov. Beboer: Hvor meget plads er der i opbevaringsrummene? Bøgeskov: Alt det der er i kælderrummene tager vi med. Beboer: Det sted vi flytter hen, er der også et kælderrum der? Hans Henrik B: Det pulterrum der hører til genhusningsboligen, kan i frit disponere over. Beboer: De ting vi har i kælderrummet bruger vi ret ofte. Hvordan kan få fat i dem? Hans Henrik B.: Har du noget, der jævnligt skal bruges, så tag det op i lejligheden. Beboer: Hvis nu tidsplanen ikke holder, så vi kører langt over 1 år, kan man så udsætte tilbageflytningen? - og har I en aftale med postvæsenet, adresseændringen kan kun holde i ½ år? Torben A.: Som udgangspunkt holder tidsplanen. Vi har brugt tid på, at det skal blive en succeshistorie. Hvis tidsplanen alligevel viser sig ikke at holde, skal man selvfølgelig ikke flytte fra genhusningsboligen. Man skal selv kontakte postvæsenet når der er gået et ½ år, med henblik på at forlænge den midlertidige adresseændring. Beboer: Alle de kasser vi pakker vores ting i, skal det være flyttekasser? Torben A.: Det kommer Bøgeskov ind på senere.

6 Beboer: Flytning af kælderrum. Jeg har gemt 1 kvadratmeter fliser til køkken, bad i min nuværende bolig, skal de flyttes frem og tilbage? Jeg har været nede og kigge efter flyttekasser, de kom først i dag. Torben A.: De gamle fliser skal ikke gemmes, da der installeres helt nye køkken og badeværelser i alle lejemål. Med hensyn til flyttekasser det er korrekt, at de blev lidt forsinket, men nu ER de kommet. 6) Kort status om helhedsplanen v/karina Mary Andersen, NCC Jeg har glædet mig til det første møde, jeg bliver i jeres liv de næste 3 år. Det er dog ikke mig der svinger mureskeen, det er håndværkerne Status på opstart: Vi starter i blok A i december Vi slutter i blok C i august måned Mandag den 24. november 2014 bliver der sat skurvogne ind i rosenhaven. Beboershoppen (med fremvisning af køkken og bad, tilbehør mv.) bliver placeret foran. Her kan man komme og orientere sig, inden for de områder hvor der bliver forskellige valgmuligheder. Der bliver opsat en postkassen, hvor man kan aflevere en blanket med sine ønsker. Der står en deadline på selve blanketten. Beboershoppen vil være åben dag. Hvis der er nogen, der får brug for råd om hvad man skal vælge, er der naturligvis personale i shoppen der kan hjælpe. De valg man foretager kan desværre ikke ændres senere. Vær desuden opmærksom på at valget skal være foretaget inden I flytter ud, hvis man ikke har valgt noget specifikt, vælger afdelingen en standard løsning til lejemålet. Byggepladsafgrænsning i starten af december måned. Den 8. december starter de første gravearbejder og sokkelisolering i blok A. Det røde areal afspærres, da vi skal grave langs facaden samt bagstykke bag blok a til materialeplads. P-pladsen foran bliver inddraget fra 8. december. Fra den 28 januar 2014 flytter I ud af blok A. Når I er flyttet inddrages stykket foran blok A. Når resten af blok A, er genhuset i august måned 2015, er hele området etableret som byggeplads. Varslinger vil blive udsendt i næste uge: Vi vil varsle kørsel med kranbil, skurvogne, gravearbejde langs med facader. Vi vil desuden varsle, når vi lukker for vand og strøm. Vi sørger for det bliver indenfor et tidsrum, hvor de generer mindst muligt. Sikkerheden sættes i højsædet. Vi prioriterer således adskillelsen af byggeplads og beboere meget højt. Beboerne må ikke færdes på byggepladsen, og alle må hjælpes ad med at sikre, at børn ikke kravler over hegnene. Vi stiller en hejs op til flyttefirmaet, den må ikke bruges af andre.

7 Generelt vil der blive arbejdet på hverdage, mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7 til kl. 18, fredag fra kl. 7 til kl. 16. Særligt støjende arbejde vil blive udført mandage til torsdage i tidsrummet mellem kl. 7 og kl , samt fredag mellem kl. 7 og kl Håndværkerene og byggeledelsen vil alle bære synlige ID kort. Hvad kan man så forvente som nabo til en byggeplads? Vi vil sørge for materialerne først kommer når vi skal bruge dem. Der vil være derfor være en jævn strøm af lastbiler, der kommer med materialer og kører fra afdelingen med byggeaffald mv. Til gengæld vil der ikke være en masse paller med byggematerialer rundt omkring i bebyggelsen alt vil blive placeret indenfor de opstillede trådhegn. For at sikre beboerne, håndværkerne samt ikke mindst bygningen bedst muligt, vil der blive lavet en totaloverdækning af blokken mens arbejdet står på. Spørgsmål: Allan O.: Er det både opgang 259 og opgang 261 der på nuværende tidspunkt skal vælge i shoppen. Karine A.: Ja, hele blok A skal vælge nu! Beboer: Hvad med fastmonterede lamper m.m.? Karine A.: Vi laver nye elinstallationer derfor skal lamper og lampeskinner tages ned inden I flytter. Torben A.: I det omfang man overhovedet har mulighed for det, skal man selv sørge for afmontering af lamper mv. Hvis der imidlertid er beboere, der ikke kan klare opgaven, kan man rekvirere hjælp eller råd og vejledning på ejendomskontoret. Beboer: Vi har haft elektriker til at sætte ting op i loftet, det kan ikke være rigtigt at vi selv skal sætte dem op igen? Torben: Det du nævner opfattes som ekstra tiltag (inventar), som lejligheden ikke er født med. Derfor skal du selv sørge for nedtagning og senere opsætning. Det skal i øvrigt bemærkes, at vi sammen med styregruppen har søgt at gøre projektet så rummeligt som overhovedet muligt. Men alt kan desværre ikke lade sig gøre hvis alle muligheder stod åbne og alle kunne få hjælp til alt, ville huslejen stige til op imod 1300 kr. pr. m2 pr. år Beboer: Er I klar over der er 2 handicapparkeringspladser? Karina A.: Inden vi inddrager p-pladser, vil vi tage en dialog sammen med Allan O.. Beboer: Da vi flyttede ind, var der indlagt elektriske lamper i vores køkken - under selve køkkenelementerne -bliver det også sådan i de nye køkkener? Karina A.: Ja, der kommer også lys under de nye køkkenelementer.

8 Beboer: Vil opgravning af rende foran/rundt om huset foregå, mens vi bor her? Karina A.: Ja, opgravning vil foregå på begge sider af blok A bl.a. for at lave isolering af kælderen. Det er et arbejde der skal gøres inden vi sætter de store elevatorplatforme op. Beboer: Cykelstativerne, forsvinder de også? Karina A.: Ja, de vil komme i depot fra den 8. december Beboer: Cykelkælderen. Cykelparkering i al almindelighed? Karina: Den cykelparkering der er på bagsiden af blok A., vil blive fjernet den 8. december Beboer: Hvad gør vi så med cyklerne? Karina A.: Vi taler med Allan O. om sagen. Allan O.: Vi må finde ud af det - eventuelt købe nogle ekstra cykelstativer og sætte dem i terrænet. Beboer: Vi har et nyt køkken, som vi godt kan bruge et andet sted. Hvornår skal det tages ned? Torben A.: Man skal tage det ned umiddelbart inden man fraflytter. Beboer: Hvad man legepladsen - Noahs ark? Karina: Vi har drøftet hvordan vi sikrer legepladsen bedst muligt, og den vil som udgangspunkt ikke blive lukket i forbindelse med renoveringen af blok A. Beboer: NCC har lige arbejdet på en bygning i Jylland, hvor en hel opgang pludselig styrtede sammen, kan vi være helt sikre på der ikke sker noget lignende her i Sorgenfrivang II? Karina A.: Jeg havde forventet at spørgsmålet kom. Vi er meget berørt af den pågældende sag, og jeg vil gerne fremhæve, at vi i forbindelse med renoveringen af Sorgenfrivang II ikke er inde og rode med bærende konstruktioner, som tilfældet var i den nævnte ulykkessag. 7) Flytning af indbo fra kælderrum og fra boligen, herunder flyttebrochuren og handyman v/ Bjørn Christensen, Bøgeskov flyttefirma Beboer: Vi får flyttekasser 2-3 uger inden fraflytning, men kan man ikke få dem tidligere? Bjørn C.: Ring til vores kontor så sender vi dem gerne før. Beboer: Et garderobeskab kan jo ikke være i en papkasse Bjørn C: Nej, derfor skal det bare skilles ad, så pakker vi det ind i pap eller bobleplast.

9 Beboer: Skade på indbo ved flytning, dækker I det? Bjørn C: Ja, det kan desværre ikke helt undgås. De skader vi laver bliver selvfølgelig dækket. Beboer: Er der nogen ting vi kan lade blive stående i lejemålet? Bjørn C: Nej, lejligheden skal tømmes helt. Beboer: Hvis man pakker i flyttekasser og flytter til sin genhusningsbolig og ikke har tænkt at pakke bøgerne ud, kan de da blive i flyttekasserne indtil tilbageflytningen? Bjørn C: Ja, I må gerne låne op til ca kasser rent administrativt lejer I dem mod et depositum, som I får tilbage når kasserne returneres til os. Beboer: Hvis jeg vælger at tage mit køkken med, må jeg så også tage komfuret med? Allan 0.: Det er således, at alle hvidevarer tilhører Sorgenfrivang II, så når I fraflytter skal de blive stående. Når I flytter vil vi bruge de bedste hvidevarer som reservedele i driften, eller de vil blive flyttet ud i de genhusningsboliger hvor der ikke som standard er opsat komfur eller køleskab. Beboer: Jeg har væg til væg gulvtæppe det kan jeg ikke gøre noget ved, før jeg er flyttet Bjørn C: Er det sat fast i gulvet? Beboer: Ja Bjørn C: I skal sørge for at det er fritlagt når vi kommer, så ruller vi tæppet sammen og tager det med. Beboer: Vi har selv flyttekasser i kælderen, skal vi pakke dem om og bruge jeres kasser? Bjørn C: Nej, I kan sætte dem I har ned i vores kasser. Det er en sikkerhed, når vi skal flytte dem. Beboer: Kunne det være en fordel at nummerere kasserne? Bjørn C: Ja, der bliver udleveret mærkater I kan skrive numre og tekst på. Beboer: Hvis der nu er installeret opvaskemaskine i genhusningslejemålet, hvad så med den jeg har her i Sorgenfrivang II? Bjørn C: Vi kan sætte din egen maskine ned i det kælderrum du har i genhusningsafdelingen. 8) Midlertidig postadresse og boligstøtte v/ Dennis Christensen, DAB Husk at melde flytning til postvæsenet inden I flytter til genhusningsboligen. Når man laver en midlertidig adresseændring hos postvæsenet, er den gældende i max 6 måneder, herefter skal man sørge for at forny den.

10 I skal imidlertid ikke ændre jeres folkeregisteradresse, da det kan få betydning for den boligstøtte i får. Ændringer i folkeregisteret bliver altid videreregisteret i Udbetaling Danmark. Beboer: Du nævnte, at man ikke skal ændre noget i folkeregisteret. Jeg skal genhuses i København, og jeg vil gerne have en p-licens, skal jeg så alligevel ikke flytte folkeregisteradresse? Dennis: Jo, det kan du roligt gøre, det er kun hvis du får boligstøtte at man skal være forsigtig med at ændre folkeregisteradresse. 9) Egen forsikring og flytteforsikring v/ Dennis Christensen, DAB Beboer: Hvis jeg skal have dele eller hele mit indbo opbevaret. Bliver det dækket af jeres indboforsikring? Dennis: Forsikringsselskabet skal vide, at I bor et andet sted. Få en skriftlig bekræftelse fra jeres forsikringsselskab som dokumentation for at I er flyttet midlertidig eller får indbo opbevaret. Hvis I ikke har en indboforsikring, anbefalet vi at I får tegnet en sådan. Hvis man ikke har en forsikring, f.eks. hvis jeres lejlighed brænder, vil I ikke få dækket noget. 10) Hjemmesiden i Sorgenfrivang II i genhusningsperioden v/ Allan Olsson, Sorgenfrivang II Vi har lavet en ny hjemmeside. Jeg ved ikke, hvor mange der har stiftet bekendtskab med denne?! Der står mange vigtige beskeder på og Beboer: Der er nok flere ligesom jeg, der ikke ved hvordan man kommer ind på hjemmesiden. Kan I hjælpe her? Allan O.: I Sorgenfrivang I har de lavet et IT-kursus. Afdelingsbestyrelsen i Sorgenfrivang II vil drøfte mulighederne på næste møde. Beboer: De omtalte Pixibøger, hvor ligger de på hjemmesiden? Allan: De ligger under helhedsplanen under genhusningsboliger. I får også en Pixi tilsendt sammen med jeres midlertidige lejekontrakt. 11) Garager v/ Torben Andersen, DAB Garageanlægget er ikke en del af helhedsplanen. Garagerne kan derfor benyttes som vanligt i hele byggeperioden. Bemærk, at effekter/indbo fra boligen der opbevares i garagen, ikke er dækket af indboforsikringen.

11 Beboer: I siger vi beholder vores garage, hvis jeg nu flytter til Lundtofteparken, skal jeg så fortsat betale for garagen? Hans Henrik B.: Ja, hvis du fortsat ønsker at leje den. Du bliver opkrævet som sædvanligt, sammen med huslejen. Men du kan naturligvis også vælge at opsige garagen, i så fald er der 1 måneds opsigelsesvarsel. 12) Tilbageflytning til Sorgenfrivang II v/ Torben Andersen, DAB Torben A.: I har modtaget et hav af informationer her i aften. Vi vil derfor vente med at informere jer om hvordan tilbageflytningen kommer til at foregå. I vil i stedet blive indkaldt til et nyt informationsmøde, når tiden nærmer sig. Med venlig hilsen LAB selskabsbestyrelsen, styregruppen, afdelingsbestyrelsen og DAB

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. Genhusningspjece DAB mrk. ASG-2014-10599 1706 AKB/KFC Dato November 2016 1706 Kære Beboere i Sorgenfrivang II Sorgenfrivang II er i gang med en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning Vejledning og guide Renovering/Genhusning Indholdsfortegnelse Introduktion til genhusning Spørgsmål til genhusning Genhusningsboligen Opbevaring, tæpper og målere Husleje, forbrug m.m. Paraboler, husdyr

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info Ny afdeling 20 Trige Parkvej Genhusning praktiske info Kære beboer I denne folder kan I læse om jeres muligheder og rettigheder i renoveringsfasen. Folderen er tænkt som en hjælp, når du skal udfylde det

Læs mere

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12 AFDELING 801 RØDKÆRSBRO GENHUSNING AFDELING 801 Østervang 10-32 Østerled 4-12 GENHUSNING På et afstemmende beboermøde den 25. oktober 2011 er det besluttet at renovere boligerne i afdeling 801, Østervang

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Maj 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg besked,

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Genhusning Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Genhusning som boligselskabet arrangerer...3 Flyttesyn, indskud og anciennitet...5 Dine rettigheder...6

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING Januar 2017 Kære kommende beboere på Gl. Skolevej Med henvisning til vores afdelingsinformation nr. 05 af den 20. december 2016 følger her lidt praktisk information omkring

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

MIDLERTIDIG GENHUSNING

MIDLERTIDIG GENHUSNING Information om MIDLERTIDIG GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19. november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

GENHUSNING I GÅRDHUSENE

GENHUSNING I GÅRDHUSENE Renoveringen af ALBERTSLUND VEST 3. udgave September 2016 GENHUSNING I GÅRDHUSENE Genhusning Indhold Beboerne i afdeling VA Vest Gårdhuse har på et beboermøde besluttet, at gårdhusene i Albertslund Vest

Læs mere

Genhusning. - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12

Genhusning. - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12 Genhusning - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12 Opstart af genhusning: Genhusningsprocessen starter med en individuel samtale med en genhusningskoordinator om: Dine ønsker

Læs mere

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7 GENHUSNING Information om genhusning af beboere i afdeling 7 BoligKorsør marts 2013 INDHOLD Genhusningspjecen...1 Hvad betyder genhusning?...3 Muligheder for genhusning...5 Udgifter i forbindelse med flytningen...10

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING PRAKTISK INFO OM GENHUSNING Oktober 2014 Kære beboere på Gl. Skolevej Hvor var det dejligt at se, at så mange af jer beboere kunne afse en mandag aften til orienteringsmødet om den kommende og nødvendige

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Januar 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 4. udgave, marts 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål:

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: F A Q Svar på ofte stillede spørgsmål. Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: Hvordan får jeg den bedste

Læs mere

ENGPARKEN GENHUSNING FRA A TIL Å. Læs inde i bladet

ENGPARKEN GENHUSNING FRA A TIL Å. Læs inde i bladet ENGPARKEN Information om genhusning til beboere på Abildgårdsvej 21-29 og 42-48 November 2015 GENHUSNING FRA A TIL Å I forbindelse med den omfattende renovering og modernisering af Afdeling 7, Engparken,

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 5. udgave, august 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev

Afdeling 10 Asa-/Jættegården Helhedsplan - Nyhedsbrev I den periode, hvor Helhedsplanen gennemføres, vil der løbende blive udsendt Nyhedsbreve med informationer om projekterne. På hjemmesiden www.asa10.dk kan du finde yderligere oplysninger om projektet.

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 3. udgave, februar 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang.

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang. Så er renoveringerne i fuld gang. Først lidt billeder og fortælling. Afd. 9 Munkebjergparken Bramstrupvej NYE ADRESSER Bramstrupvej 7 A, st. Bramstrupvej 9 A, St. Bramstrupvej 11 A, st. Bramstrupvej

Læs mere

Når du flytter ind i din nye bolig.

Når du flytter ind i din nye bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter ind i din nye bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ind i din nye bolig? Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Retningslinjer for genhusning

Retningslinjer for genhusning Retningslinjer for genhusning Hvem skal genhuses? Hvem der skal genhuses, afhænger af hvad der skal laves i den enkelte bolig Nogle beboere skal ikke genhuses, men kan blive boende i boligen mens der renoveres

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Grønnedalen 14, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - 3 lejligheder får

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk FOLDER OM GENHUSNING Marts 2013 2. Udgave Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk INDHOLDSFORTEGNELSE FOLDER OM GENHUSNING HVORFOR GENHUSES? HVORNÅR GENHUSES? HVOR BLIVER

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen . Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen Dagsorden Byggeproces og genhusning Genhusningsmuligheder Genhusningsvilkår Boligerne i Ellebo Spørgsmål . Byggeproces og genhusning Byggeperiode

Læs mere

Information til dig som skal genhuses

Information til dig som skal genhuses Information til dig som skal genhuses Følg renoveringsprocessen på www.civica-civica.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FOLDER OM GENHUSNING 3 HVORFOR GENHUSES? 3 HVORNÅR GENHUSES? 3 HVOR BLIVER VI MIDLERTIDIGT

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 BYGGERIET NU SKER DER NOGET! Byggeriet udføres som hovedentreprise af NCC Construction Danmark A/S. NCC har sat deres skurby op over garageanlægget og afspærret

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Genhusning - renovering af Østparken

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Når du flytter fra din bolig.

Når du flytter fra din bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Indholdsfortegnelse Opsigelse af din

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Velkommen til Informationsmøde for beboerne Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Mogens Tokkesdal 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering

Læs mere

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde:

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde: Ringsted, den 16. oktober 2014 Til alle beboere i Margrethegården Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni

naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni TIDEN ER IKKE GÅET I STÅ! For mange beboere såvel nye som gamle

Læs mere

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56 GENHUSNING Af beboerne i Søndergade 42-56 Hvornår genhuses man? Renoveringen indebærer, at ejendommen ikke er beboelig i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses i en anden bolig. Der gives varsel

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 12-03-2014 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 69A, 69B og 69C 1

Velkommen til etapemøde! 12-03-2014 BLOKKENE AFD.42 LØGET CENTER 69A, 69B og 69C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Center 69, afd. 42! Facader og tagrenovering - Blokken får nye vinduer, døre, tag, facader og tagrender Køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Køkkener

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011

FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011 FAQ: Svar på ofte stillede spørgsmål 11. november 2011 Renovering af Lundens bygninger m.m. er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål:

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken.

Afd. 9 Munkebjergparken. Plan for genhusning ved gennemførsel af Helhedsplanen. Siden sidst: Vi går nu i gang med de individuelle samtaler på Bramstrupvej 13 og 11 i denne rækkefølge. Vi vil kontakte jer og aftale nærmere tidspunkt

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej November 2015 Renoveringens ABC Ravnkildevej Din afdeling skal Afdelingsmødet, der er den øverste myndighed i den afdeling af Himmerland Boligforening, som du bor i, har besluttet at din afdeling skal

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 27, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - 2 lejligheder får nyt gavlvindue Boligen - køkken og bad - Alle

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Råderet - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Hvad er råderet? Din bolig er dit hjem. Den er din, så længe du bor der, og her er det dig, der bestemmer. Ikke bare med hensyn til hvilke farver,

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 17, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - Nyt gavlvindue Løget

Læs mere

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk I denne

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro BIRKEPARKEN Hørsholm almene Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40 Finsensvej

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Taastrup almennyttige Boligselskab Side 1 af 8 sider RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere