Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i Sorø Antenneforening den 10/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i Sorø Antenneforening den 10/5 2012."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i Sorø Antenneforening den 10/ Så er der gået 11 måneder siden vores sidste generalforsamling. Igen må vi konstatere, at det har været begivenhedsrige måneder. Jeg har i de sidste par år stort set indledt på samme måde. Men det er et faktum som knytter sig til denne verden. Hvert år er der ændringer i teknik eller programsammensætning. Sådan har det været i de mange år jeg har været med, og det bliver det nok også ved med. Det kræver en indsats af alle hele vejen rundt. Forbrugerne, eller medlemmerne om man vil, skal forholde sig til ord som analog og digital. Jeg har i de sidste par måneder snakket med mange om deres tv. Jeg lytter til deres spørgsmål og stiller så nogle spørgsmål, så jeg bedre kan hjælpe folk med deres problem. Ser du programmerne analogt eller digitalt? Et ganske enkelt spørgsmål for mig og de øvrige i bestyrelsen. Så må det da også være enkelt at svare på for medlemmet. Her kommer så problemet. Mange kender slet ikke forskel. Så de forstår ikke mit spørgsmål. De kan forstå, at de ikke kan se det de plejer at se, men om det hedder analogt eller digitalt, det kan vel være lige meget. For os nørder, der jonglerer med computere og smartphones, apps og downloads og andre tekniske udtryk kan det undertiden være svært at forstå den teknologikløft, som findes.

2 Her kan det være klogt, at tænke tilbage på hvordan man selv kom i gang. Dengang en computer var ny og hele den verden med edb programmer og hvordan, det hele virkede også var nyt. Skolebørnene og de unge er vokset op med det. For dem er der ingen problemer. Men så er der hele før computer generationen, som bare er fulgt med fra dengang DR havde et program og hvor fremsynede folk gik i gang med at grave kabler ned i jorden og trække det helt frem til det enkelte hus, så man nu kunne se Sverige og Tyskland på sit tv. Det er den generation, som kommer i problemer nu, hvis de ikke er fulgt med tiden. Tiden står nemlig ikke stille. Teknikken står ikke stille. Den udvikler sig. Ikke for at gøre livet svært for os, men for at tilbyde os en masse nyt, som vi hurtigt kommer til at efterspørge alligevel. Hvad vil du se? Et analogt uskarpt billede? Eller vil du hellere se et skarpt digitalt billede. Vil du helst se tv på dit gamle analoge fjernsyn eller vil du hellere se tv på en ny fladskærm med et større billede og meget klarere billede? Når du så ser en fodboldkamp i SD, så vil du nok hellere se den i HD. Måske i 3D? Det kommer jo til os. Du kan se tv på din smartphone, hvis du har en og du ved hvordan, den bruges. Alt dette kræver en vis viden om teknologi og den viden er der en stor del af vores medlemmer, der ikke har. Mange har ikke en computer endnu i hjemmet.

3 Det er i den verden af forandring, at Stofa og Sorø Antenneforening arbejder. På den ene side er der kravet om at være med på det nyeste og bedste. Det er et krav, kan jeg fortælle jer. Hvis ikke Stofa og Sorø Antenneforening er med, så skifter kunderne måske til YouSee eller Boxer. Så vi er med. Vi vil gerne tilbyde de bedste billeder, programmer og muligheder til vores medlemmer. Vi vil gerne være en moderne forening. Det er bestyrelsens holdning. Vi kunne også have en anden holdning, nemlig den at være bevarende. Gammel teknologi og ikke alle de nye muligheder. Vi vil kun det billigste for vores medlemmer. Alting var godt nok for 10 år siden. Lad os nu blive ved det. Men den holdning har vi ikke. Men jeg møder mange af vores medlemmer, som ikke er så gode til at indstille deres tv på de nye tider, som mener, at kunne vi ikke bare lade tingene være som de var. Det er så op til Stofa og bestyrelsen at bringe de nye tider frem i forreste række. Stofa har nu lagt ud med en annoncekampagne, som siger undskyld til alle dem som synes det hele er lidt svært. Jeg tror, at det er rigtigt at have en lidt ydmyg holdning til problemstillingen. Det svarer lidt til, at man sætter et skilt op med Undskyld vi graver og så en forklaring på hvorfor man graver og generer folk. Det synes jeg er et godt tiltag. Stofa har jo også forbedret deres hjemmeside stofa.dk. Hvis I ikke har været inde på siden, så prøv den. Måske vil du selv få lyst til at ændre noget i dit abonnement. Så gå ind og se på de mange muligheder. Jeg er også bekendt med at der er flere nyheder på vej.

4 Nu vil jeg så gå over til begivenhederne her efter årsskiftet. Første begivenhed var jo at TV2 blev betalingskanal og at deres nyhedsudsendelse fra TVØst blev til en hel tvkanal. Betalingen for TV2 valgte vi at lægge ind i abonnementet, så det på den måde gav mindst muligt besvær for vores medlemmer. Så skulle de ikke hen og tilmelde sig individuelt. Det har så haft en indflydelse på abonnementet, men det er jo noget folketinget har bestemt, at TV2 nu skal koste licens. Jeg har kun haft 3 henvendelser fra folk, som ville ønske, at de havde haft den mulighed, at de kunne fravælge TV2. Men vi har set på flertallets ønsker. TV2 er Danmarks mest sete kanal. Som sagt så barslede TV2 med TVØst, som nu sender 24 timer i døgnet. Bevares, der er ikke programmer til 24 timer, så der er pauser og genudsendelser. Men det er en styrkelse af det regionale tv tilbud til medlemmerne. Så blev det den 17. januar. Telefonen glødede og der væltede mails ind i postkassen. Det samstemmende budskab var: mine kanaler er væk og jeg kan ikke finde ud af at indstille mit tv. En masse folk fik meget travlt. Folk ringede til Stofa og kunne ikke forstå, hvad der var sket. Stofa kunne sige, som sandt var, at alle havde fået et brev om ændringerne ind af døren. Jamen så havde de smidt det væk eller de kunne ikke forstå budskabet i brevet. Jamen, hvad gør vi nu? Vi kan ikke indstille vores tv. Det er jo ikke som sådan Stofas problem, men folk ringer alligevel. De ringede også til radioforhandlerne i byen for at få hjælp. Forhandlerne ansatte ekstra mandskab til at hjælpe folk for penge eller de solgte folk et nyt tv. De havde meget travlt.

5 Det havde Max Bekker og jeg også. De pensionister eller andre som fandt frem til vores hjemmeside eller så det på vores infokanal, ja de ringede, så det var en ren lyst. Max og jeg har været ude i rigtig mange hjem for at hjælpe folk med at genindstille deres tv apparater. Her oplever man på nærmeste hold, det jeg sagde tidligere. Det er svært eller måske nærmest umuligt for mange at bruge den nye teknik. Vi ved ikke hvordan man gør, var udsagnet fra folk. Men alle har fået hjælp og kan nu se tv igen. Men hvor mange dog glade, når vi forlod dem. En bestyrelse holder jo møder og beslutter noget. Her var Max og jeg ude og følge op på det i praksis. Vi var ude og gøre kløften mindre mellem nørderne og medlemmerne. Det var en god erfaring, vi fik af hele problematikken, som jeg indledte med. Hvad har vi så fået i Sorø? Vi har nu tre pakker i stedet for to. Digitalt altså. Der er ikke så mange fremskridt til folk, som kun har analogt tv. Der er mest tilbageskridt. En masse kanaler sendes i dag kun digitalt og i HD. I pakke 1 er der i dag 10 kanaler analogt og 23 digitalt. I den gamle pakke 2 er der 29 kanaler analogt og 45 digitalt. Der er derfor ikke nogen fordel ved at blive ved det gamle signal. Prisen er jo den samme, men du får mindre for pengene. I samarbejde med Stofa har vi nu valgt at have 3 pakker mod før 2 pakker. Det er gjort for at imødekomme medlemmer som synes, det er for dyrt med kr. 460 om måneden for at se tv. Det er jo kanalerne, som koster pengene. Det er hverken Stofa eller antenneforeningen, som får flere penge ud af de mange kanaler.

6 Det er tv selskaberne, der får pengene. Eller sagt med andre ord. Man får det, man vil betale for. Derfor nu 3 pakker mod før 2. Det betyder så, at det enkelte medlem må gøre op med sin pengepung og interesser, om man vil have pakke 1, 2 eller 3. Så er der derudover Frit Valg, hvor man kan gå ind og vælge enkeltkanaler. Så i dag er der blevet mange flere muligheder for at sammensætte sit tv valg, som man selv ønsker. I erkendelse af at mange ikke helt forstod ideen og indholdet bag temapakkerne har Stofa og antenneforeningen valgt, at man ikke længere kan vælge temapakker. Så nu er valgmulighederne som sagt pakke 1, 2 eller 3. For at få overblik over mulighederne, så er der to rigtig gode hjemmesider, man kan gå ind på: stofa.dk og 4180.dk. Vi har også vores små foldere, som gerne skulle ligge på biblioteket og hos tv forhandlerne. Her kan man også få overblikket. Selvfølgeligt er der noget resursemæssigt negativt ved at smide et tv ud, som jo fortsat virker. Det er der mange, som har sagt til os her i processen. Men det er jo det valg, vi som forbrugere står i hver dag. Kan den gamle bil holde et år til, eller skal jeg købe en ny? Min gamle computer virker jo endnu, skal jeg så have en ny? Rigtigt, men i tv verdenen går der altså en skillelinje mellem den analoge og den digitale teknik. Der er forskel på et billedrørsfjensyn og en moderne digital fladskærm. Opløsningen er ganske enkelt højere på de nye skærme. Tænk på fotoapparater. Man kunne med en sammenligning sige, at de apparater man kom film i er at sammenligne med den analoge teknik. I dag er alle apparater digitale. Det har vi jo taget til os.

7 Næste skridt er når Stofa og Sorø Antenneforening en dag siger farvel til det analoge signal, som jo kun eksisterer i fællesantenneanlæggene. I resten af Danmark er der slukket for den teknik. Der er dog ingen dato på et eventuelt sluk endnu i Sorø. I dag kan man heller ikke længere modtage analoge signaler fra Tyskland. Det er slukket. I Finland eksisterer det heller ikke i fællesantenneanlæggene. Zaptorboksen skal have en hilsen med på vejen. Den er blevet voksen og skifter nu navn til Smart TV. Der er mange, som skælder den ud, men jeg er selv ret så begejstret for den måde at se tv på. Man kan sagtens bruge den også foran et nyt tv. Du får som sagt mange fordele ved at bruge den. Den har en fin og nu opdateret brugerflade. Man kan sætte sit tv på pause, man kan spole, man kan leje film, man kan finde udsendelser fra DRs arkiv og udsendelser fra TV2, man kan høre radio. Der er en knap med radio på. Trykker man på den så får man 20 DAB radiokanaler. Så jeg synes mange flere burde overveje at købe eller leje en. Det er rigtigt, at så skal man have 2 fjernbetjeninger liggende på bordet. Det er også rigtigt at teknikken nogle gange driller, men jeg synes det opvejes af den indbyggede funktionalitet. For to dage siden kom så nyhed med at Smarttvboksen nu også kan fås med en harddiskoptager. DAB radio er sandelig også et af de emner, vi har beskæftiget os med i det forløbne år. I de sidste par år har man kunnet modtage DAB signalet ved at tilslutte sin FM radio til tv udtaget på antenneanlægget. Det har hjulpet rigtig mange, som har valgt den løsning til deres stereoanlæg. DAB signalet kan være svært at modtage i Sorø uden en udendørsantenne.

8 Stofa har nu valgt ud over landet, at man i stedet kan modtage DAB signalet på Smarttvboksen, og har derfor fjernet den tidligere mulighed. Det er både godt og skidt. Det gode er jo, at man nu kan modtage 20 DAB kanaler på sin boks, herunder alle DRs programmer. Det mindre gode er at muligheden nu er væk for at modtage signalet på sit stereoanlæg, med mindre man får fat i en Smarttvboks eller har mulighed for at tilslutte den, man har i forvejen. Mange har derfor mistet en del af radiolytningsmulighederne. Det har vi i bestyrelsen valgt at råde bod på. Vi bruger en del af vores opsparede kapital til at investere i nyt teknisk udstyr, så DAB signalerne kan konverteres til FM signal. Det har ikke været lovligt tidligere, men det er det nu. Vi håber på den måde at kunne styrke radiolytningen og give medlemmerne mulighed for at høre de danske kanaler, som ellers ikke var muligt længere. Vi håber det kommer på plads her i maj måned. Vi har allerede besluttet, at vi vil annoncere kraftigt om de ny muligheder, når de er klar til brug. Infokanalen. Vi har oplevet, at mange har gjort brug af Infokanalen i den svære tid, hvor tv apparaterne skulle indstilles. Mange fandt således frem til Max Bekker og mig via Infokanalen. Vi arbejder fortsat på at finde det rette indhold på kanalen. Der har været en del tekniske problemer med ting, som ikke har virket. Det har sat kreativiteten lidt i stå, men jeg håber på at de snart er overvundet, så vi kan få en endnu bedre Sorø Infokanal. Sorø Antenneforenings hjemmeside 4180.dk bliver også brugt. Vi kan hurtig lægge nye meddelelser på, når der er ændringer.

9 En anden ting, som vi ret ofte støder på i vores snakke med medlemmerne er, at mange bliver sure på os eller Stofa. Årsag: vores billeder er dårlige, utydelige, de pixelerer. Det må da være Stofas skyld eller min skyld, men det er aldrig deres egen skyld. Det har jo virket, men nu er det da pludselig blevet helt galt. For at komme med en sammenligning. Hvis vi ikke plejer og beskytter vores krop, så kan vi blive syge. Det ved vi, men ved vi at et antenneanlæg også kan blive syg? Selvfølgelig ikke feber og forkølelse, men små kortslutninger, kabler som har fået et knæk, en forstærker som er gået i stykker eller der kommet vand ind en ledning et sted. Der er mange fejlkilder, de kan ligge i ens eget hus eller ude på vejen. Fornyelig var der en del utilfredse medlemmer med et dårligt signal. De bor i området Glentevænget og Falkevænget. Stofafolkene havde været ude, men de kunne ikke umiddelbart finde nogen fejl, men efter flere snakke med beboerne og efter bestyrelsens mellemkomst og ikke mindst Nils Henriksens mellemkomst, så gik man i gang med det helt store måleudstyr. Fejlen blev fundet, men den var så langt væk som på Pedersborg Torv. Her var der trængt vand ind i nogle kabler. Fejlen viste sig flere kilometer længere væk. Jeg har haft en fejl i mit eget hus. 8 kanaler pixelerede. Andre kanaler var helt fine. Jamen hvorfor? Stofadoktoren kom med sit måleudstyr. Han fandt fejlen. En ledning nede i min egen kælder, som var trukket for flere år siden. Nu var der så en fejl på den. Den blev skiftet og fejlen forsvandt. Han satte også en ny moderne forstærker op. Ved samme lejlighed viste det sig at jeg havde en stikdåse, som var sat op for flere år siden. Den har virket fint, men den var sat op i de gode gamle analoge dage. Teknikeren skifte den og patienten blev rask.

10 Når jeg nævner disse eksempler, så er det fordi jeg gerne vil slå et slag for, at det godt kan betale sig med et sundhedscheck på sit anlæg, hvis en fejl viser sig. Det er bare et godt råd. Bag alt det lokale arbejde står bestyrelsen, som arbejder ganske frivilligt med at få det hele til at fungere på tv siden i Sorø. Vi arbejder tæt sammen med Stofa. Vi arbejder under den respekt, at det er Stofas anlæg, men vi har lokale holdninger og ønsker. Vi har fået CNN og Mezzo med i pakke 3. Det er efter ønske fra bestyrelsen. Vi synes, der skulle en international nyhedskanal med. Vi synes også, at der skulle være plads til en klassisk musikkanal på antenneantenneanlægget. Her er vi lidt specielle. Hermed overlader jeg beretningen til generalforsamlingen, og håber vi kan få en god debat om indholdet.

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Tirsdag 30. august 2016 siger vi farvel til Tårn-net TV og goddag til YouSee, som bliver boligorganisationen Tårnbyhuses nye TV-udbyder. Vi forsøger at

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten YouSee kabel-tv - en komplet løsning Per Eksten Det vil jeg fortælle om En digital og analog kabel-tv-løsning On Demand tv og film, når du vil Velkommen YouSee Clear - den ultimative tv-oplevelse Digitalt

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FAARBORG BYS ANTENNEFORENING MANDAG DEN 22. APRIL 2013 KL.1900 på Hotel Faaborg Fjord Svendborgvej 175 5600 Faaborg Bestyrelsens beretning for året 2012 I henhold til foreningens

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Læs og gem! Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark. Er du klar til det nye? Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES!

Læs og gem! Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark. Er du klar til det nye? Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES! Læs og gem! Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES! Er du klar til det nye? Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark Det gamle tv-signal til antenner går på pension Gennem mere end et halvt

Læs mere

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Som du får for dit årlige kontingent på 1.068 kr. i 2012 + du får adgangen til at kunne købe hele

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden 16. november 2009 Mette Korsbjerg Det bedste ved tv fra YouSee Du kan fortsætte med at se tv som du gør i dag Du får et bredt udvalg

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Få hjælp til at opnå et godt signal

Få hjælp til at opnå et godt signal Få hjælp til at opnå et godt signal Her på siden kan du læse mere om hvordan du sikrer dig et godt tv-signal, og hvordan du undgår fejlkilder, der kan føre til pixeleringer eller udfald af billede og lyd.

Læs mere

ANTENNEFORENINGEN BERETNING FOR 2011

ANTENNEFORENINGEN BERETNING FOR 2011 ANTENNEFORENINGEN BERETNING FOR 2011 Året 2011 har været et godt år for antenneforeningen, både økonomisk og teknisk, selvom der har været en del småproblemer fra YouSee med stabil levering af signal.

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Næstved, den 27. februar 2012. Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 Fensmark Antenneforening har 40 års jubilæum den 4. august. Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt besluttet sig for ikke, at bruge penge på et jubilæumsarrangement. RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark.

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark. FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 hverdage 8 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk Fensmark Antenneforenings

Læs mere

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Som I kan se, har vi i år prøvet en alternativ generalforsamling på en søndag formiddag, det har vi gjort fordi andre foreninger har

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt YouSee kabel-tv - en komplet løsning Antennelauget Masten 25.Januar 2012 Kasper Grønholt Det vil jeg fortælle om YouSee Clear - 3 programpakker og HD-TV Grundpakke Mellempakke Fuldpakke Stort radioudbud

Læs mere

Beretning Antenneforeningens 41. beretning.

Beretning Antenneforeningens 41. beretning. Beretning 2013. Antenneforeningens 41. beretning. Året 2013 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Bestyrelsen har i løbet af året holdt bestyrelsesmøder, en del af disse møder

Læs mere

Beretning for året 2008 Gørlev antenneforening

Beretning for året 2008 Gørlev antenneforening Beretning for året 2008 Gørlev antenneforening Opgraderingen af vores anlæg blev afsluttet den 31. januar 2008. nu kan vi fastslå at vi har et meget moderne og fremtidssikret anlæg, hvor fremtiden bare

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Nøragersminde antenneforening blev stiftet for 20 år siden. Den 19. Januar1988 afholdt Nøragersminde antenneforening stiftende generalforsamling

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker På baggrund af repræsentantskabets beslutning i 2009 har tv-udvalget og bestyrelsen undersøgt de tekniske muligheder for omlægning af vores tv-tilbud. Et forhold

Læs mere

Digitalt TV og Digital modtager

Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV er en betegnelse for det TV signal, du modtager. Når man taler Digitalt TV taler man også tit om DVB, henholdsvis DVB T, DVB C eller DVB S. DVB står for Digital

Læs mere

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Plus Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver.

Læs mere

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP «Navn» «Gade» 4632 Bjæverskov Så er tiden inde til et nyhedsbrev. Nyhedsbrev Maj 2012 VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP 01-07-2012 Hvilket vil betyde, at billedrørsfjernsyn og fladskærme med MPEG-2 tuner, kun

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet.

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet. A/B Kastanien, den 12. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Kastanien På bestyrelsen vegne skal jeg hermed indkalde foreningens medlemmer til ekstraordinær

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv.

KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv. Sådan kommer du i gang helt enkelt KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv.dk www: boxertv.dk BOXER

Læs mere

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899

Dianalund Antenneforening www.dianalund-antenneforening.dk CVR-nr. 11 86 40 90 Nordea 2301 0301535899 DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning.

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 0 / 2012-06-xx Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften YouSee kabel-tv - en komplet løsning 8. december 2011 A/B Bytoften Det vil jeg fortælle om YouSee En komplet løsning til jer Fordele og valgmuligheder Tilbud og etablering Velkommen Valget er jeres vi

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 1 / 2013-02-06 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

God billedkvalitet kræver gode stik og kabler!

God billedkvalitet kræver gode stik og kabler! God billedkvalitet kræver gode stik og kabler! For at få mest glæde af din kabel-tv pakke fra Antenneforeningen Horsens Syd kræver det, at du har en korrekt udført antenneinstallation i huset. Det vigtigste

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 seragershinde ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den rnålsætninq, vi altid har arbejdet ud fra,

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Nye tv-pakker i DOA. Bestem selv, hvad du vil se. Bestem selv, hvad du vil se. rnbetjeningsfolder_doa_100x267_dtp1.indd 1 28/01/09 14:

Nye tv-pakker i DOA. Bestem selv, hvad du vil se. Bestem selv, hvad du vil se. rnbetjeningsfolder_doa_100x267_dtp1.indd 1 28/01/09 14: Nye tv-pakker i DOA Bestem selv, hvad du vil se Bestem selv, hvad du vil se rnbetjeningsfolder_doa_100x267_dtp1.indd 1 28/01/09 14: DOA og Zaptor byder velkommen til fremtidens tv Nu bestemmer du. Med

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET DANMARKS BEDSTE INTERNET FOR 7. ÅR I TRÆK 2018 2017 2016 2015 Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 INTERNET SOM DET BURDE VÆRE FEDE FORDELE VÆLG PAKKEN DER PASSER TIL DIG

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Orientering Januar 2006

Orientering Januar 2006 Orientering Januar 2006 Indhold: Information fra bestyrelsen Indbydelse til informationsmøde den 1. februar 2006 Internet og telefoni Ny leverandør overtager den 1. april 2006 Hvad gør I, der i dag anvender

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk Holte, d.14-03-2014 Kære medlem af Holteavlsgaards Grundejerlaug. Generalforsamlingsbeslutning om lukning af

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner 30 Tema Rut råber og raser og kaster med sand Hun sprutter og taler så grimt som man kan Alle de griner og råber at Rut Er skolens trold og den sureste prut Når alle de leger, går Rut for sig selv For

Læs mere

Vi blænder op for digitalt tv

Vi blænder op for digitalt tv Kulturudvalget 2008-09 KUU alm. del ilag 221 Offentligt December 2008 overblik liv klar til digitalt tv Den 31. oktober 2009 erstattes det analoge signal til antenne-tv med et digitalt. Hvad kommer det

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden:

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden: DIANALUND ANTENNEFORENING Referat fra ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00 Holbergskolens Multisal 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt Dagsorden: 2. Beretning Ved sidste

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

Bredballe Antennelaug

Bredballe Antennelaug Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 3 2 0 0 6 DAB - Radio Digitalt TV Det digitale spejl Prisforhøjelser fra ViaSat Radio / TV Kanalændringer Programafstemning www.bredballe-antennelaug.dk - kontakt

Læs mere

DAB installations guide.

DAB installations guide. Indledning Det har vist sig at modtagelse af (Digital Audio Broadcast) giver - indtil sendenettet er fuldt udbygget - flere problemer end modtagelse af. Der er flere grunde til disse problemer, dels er

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Din antenneforening har valgt Canal Digital

Din antenneforening har valgt Canal Digital Din antenneforening har valgt Canal Digital Nu er det din tur til at vælge tv, internet og telefoni 10464_Brochure_Olstykke.indd 1 23/07/09 8:46:33 Digitalt kabel-tv fra 15. september 2009 Digitalt tv

Læs mere

GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION

GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION (OPDATERET JANUAR 2014) Med anbefalingerne Den gode antenneinstallation vil foreningen sætte fokus på modernisering af husets antenneinstallation. De seneste 25

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Det gamle tv-signal til antenner slukkes! Vigtig viden fra det offentlige til dig med egen tv-antenne.

Det gamle tv-signal til antenner slukkes! Vigtig viden fra det offentlige til dig med egen tv-antenne. Det gamle tv-signal til antenner slukkes! Vigtig viden fra det offentlige til dig med egen tv-antenne. Er du klar til at modtage det nye? 1-2-3: Sådan bliver du klar 1: Find ud af, om du skal gøre noget

Læs mere

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker TV & RADIO Pr. 1. marts 2013 Slå op og se: Tv til dit behov - med TilvalgsPakker Hele AN-TVs menu 23 radiokanaler Lige til at trække ud af antennestikket Ekstra tilbud: Digitale TvPakker Så er der SERVERET!

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation GF 29. maj 2017 Carsten Haun Larsen & Torben Wydojnik 1 2 TV & Underholdning DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Pakke 1 hos Stofa er markedets bredeste og dækker i dag

Læs mere