Dansk Arbejder Idrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Arbejder Idrætsforbund"

Transkript

1 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-08/11 Dato 18. august 2009 kl Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen, Jens-Halvor Zoffmann og Palle Thomsen Afbud fra Mogens Damgaard og Holger Krontoft Referat til Regionerne, udvalgsformænd, personale, m.fl. Nyt møde 15. september Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 4-08/ Opfølgning af sager 2.3. Møde i samarbejdsudvalget 15. juni 3. Sager til behandling 3.1. Ansøgning fra Region Hovedstaden om ansættelse af idrætskonsulent 3.2. Ens hjemmesider for forbund og regioner 3.3. Samarbejde med KBU om Futsal 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger 5. Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget 5.2. Regionsudvikling og organisatorisk struktur 5.3. Idræt for sindslidende 5.4. Senioridræt 5.5. Uddannelse 5.6. Internationalt arbejde 5.7. Politisk udvalg 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Optagelse af foreninger 6.2. Udmeldelse af foreninger 6.3. Personalesituationen 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen 15. september 7.2. Idrætsforum september 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Budgetmøde i DIF september 8.2. CSIT Generalforsamling oktober i Vilnius, Litauen 8.3. CSIT Youth Conference oktober i Vilnius, Litauen

2 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen JL bød velkommen. Dagsordenen blev godkendt. 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 4-08/11 Godkendt Opfølgning af sager Det indsendte budget til ministeriet for det nye projekt Målrettet træning af ældre med kroniske lidelser, har desværre givet nogle budgettekniske vanskeligheder, der uden held har været forsøgt løst hen over sommeren. Sagen ligger nu på bordet hos en kontorchef i departementet. Der har været gennemført et heldagsmøde med proceskonsulenter i Servicestyrelsen med henblik på at få lavet en mere detaljeret projektbeskrivelse. De gav stor ros til projektets idé og opbygning. PT er kommet med i DIF s arbejdsgruppe omkring forpligtende samarbejde mellem DIF og specialforbund, og første møde i en lang møderække har været afholdt. Indstillingen af AN til DIF s udviklingsudvalg bliver behandlet i DIF s bestyrelse i august. Der er uddelt kr. i støtte fra DAI s Ungdomsfond til KFUM Idræt i Odense Møde i samarbejdsudvalget 15. juni Oplægget omkring uddannelse blev modtaget godt og gav anledning til en god drøftelse, der også efterfølgende er fortsat ude i organisationen. Senioridrætsudvalgets ønske om at kunne deltage med en repræsentant på møder i samarbejdsudvalget blev forelagt på mødet, og et enigt samarbejdsudvalg kunne ikke imødekomme dette ønske. Man foreslog i stedet at indbyde personer fra et område eller en idræt, hvis der skal ske en drøftelse af den pågældende idræt eller område på mødet. Det blev besluttet at imødekomme samarbejdsudvalgets indstilling. 3. Sager til behandling 3.1. Ansøgning fra Region Hovedstaden om ansættelse af idrætskonsulent Der forelå ansøgning fra DAI Region Hovedstaden om ansættelse af en idrætskonsulent. Forbundsledelsen kunne tilslutte sig, at der er behov for konsulenthjælp til Region Hovedstaden men også til Region Sjælland og vil arbejde velvilligt på at imødekomme ønsket. Det er imidlertid vigtigt at sikre sig, at økonomien er til stede i en årrække samt, at opgaverne kan løses i samspil med udvalgsmedlemmer og øvrige konsulenter i DAI. Regionens igangsatte strukturarbejde (herunder visionsseminar i efteråret) skal også inddrages Ens hjemmesider for forbund og regioner Foranlediget af forespørgsel på møde i samarbejdsudvalget 15. juni er der blevet indhentet tilbud på oprettelse af hjemmesiden for regionerne i programmet Fusion og med samme skabelon som forbundets hjemmeside. Det vil komme til at koste et sted mellem kr. og kr., hvilket beløb forbundsledelsen accepterede at betale. Spørgsmålet vil blive taget med til drøftelse på mødet for regionsformændene 25. september for her at få klarlagt, hvilke regioner, der vil være med samt, hvordan regionerne får sikret sig, at hjemmesiden bliver vedligeholdt med indhold.

3 3.3. Samarbejde med KBU om Futsal Oplægget til en fælles øverste række i Futsal i København er blevet godkendt af KBU s bestyrelse til igangsættelse i førstkommende sæson. Hvis en af DAI s foreninger kvalificerer sig til at skulle spille om DM, bliver den meldt ind i KBU således, at den opfylder DBU s krav. Forbundsledelsen accepterede, at der fremover kan udtages spillere fra en KBU klub til udvalgte hold i DAI (til CSIT-mesterskaber o.l.) hvis klubben og spilleren har deltaget i den fælles øverste række. Der er således grønt lys for at indlede samarbejdet, og der vil blive gjort en del ud af at få offentliggjort det udadtil for at vise, at et sådan samarbejde kan lade sig gøre. 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger Der har den 2. juni været gennemført kritisk revision af årsregnskabet for Der er lavet halvårsregnskaber for forbundet, senioridræt og IFS. Ansøgning fra DAI Region Nordjylland om et tilskud på kr. til borde og stole til mødelokale samt hæve/sænkebord og kontorstol til kontorhjælp blev imødekommet med et tilskud på kr. 5. Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget Rolf Haugaard har meddelt, at han med øjeblikkelig virkning trækker sig fra sine tillidsposter i DAI og fra sin funktion som sekretær for CSIT s tekniske komité for karate. Årsagen skal findes i uenighed med forbundsledelsen omkring organiseringen af karate i DAI. Det blev besluttet at tage hans beslutning til efterretning samt indbyde Jens Bjerrekær og en person fra en klub i Kolding til et møde for at nå frem til en fælles forståelse af den fremtidige organisering af karate. Der er også et hængeparti omkring udformning de etiske regler, som karateudvalget har haft ønske om at få nedfældet omkring nye medlemsforeningers deltagelse i stævner og mesterskaber. Idrætsudvalget har fået to nye medlemmer: Kurt Jacobsen fra Region Syddanmark og Poul Larsen fra Senioridrætsudvalget. Næste møde afholdes 7. september. AN, PR og Jesper Kjærgaard har været til møde med dartklub i Nakskov, der sammen med 3-4 andre klubber i området kan gå hen og blive omdrejningspunkt for flere nye aktiviteter Regionsudvikling og organisatorisk struktur DAI region Hovedstaden har nedsat et lov og strukturudvalg, der har til opgave at forberede årsmødet i PT er tilknyttet udvalget, og som start på arbejdet vil der 24. oktober blive afholdt et visionsseminar for udvalgsmedlemmer og interesserede klubrepræsentanter. Som opfølgning på aftalen med Senioridrætsudvalget omkring fremtidig organisering forelå der en organisationsplan, der beskriver organiseringen efter 1. januar Taget til efterretning. Der er nedsat et kampsportsudvalg i Region Syddanmark Idræt for sindslidende JL og PT besøgte idrætsfestivalen i Vejle, og besøget gav et godt indtryk af et fantastisk flot arrangement. Sidste del af visionsseminar er ved at blive datofastsat i september/oktober.

4 5.4. Senioridræt Der er møde i Senioridrætsudvalget 21. august Uddannelse JHZ gav en status på arbejdet med uddannelse. Det fælles uddannelses og kursuskatalog er tæt på at være færdigt. Sidste møde herom afholdes 24. august, hvor efter det bliver gjort færdigt og sat i tryk. Forbundsledelsen kunne tilslutte sig oplæg om, at prisen for at deltage i et kursus kunne differere alt efter, om der eksisterer eksterne bevillinger til målgruppen eller ej; eksempelvis til personer over 60 år. Vil også blive vendt med Senioridrætsudvalget. Man kunne også tilslutte sig, at uddannelsesgruppen kunne fortsætte i den form og sammensætning, den har nu; altså med JHZ og konsulenter med ansvar for uddannelse. Kan ændres, hvis behovet herfor opstår Internationalt arbejde DAI har deltaget med to hold i CSIT-mesterskaberne i tennis for hold juni i Tampere, Finland, hvor det blev til en 4. og en 6. plads ud af 10 hold. DAI deltog med 3 børn og 2 mødre i børnesportsfestival juni i Frankrig. Deltagelsen var en stor oplevelse, og de fik en del inspiration med sig hjem, der bl.a. kan bruges på den årlige karatesommerlejr på Livø. PT har deltaget i møde i CSIT s forretningsudvalg juni i Tampere samt med foredrag om sport på arbejdspladsen på et internationalt seminar i samme tidsrum Politisk udvalg Der har ikke været behov for at samle udvalget. 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Optagelse af foreninger Hovedstaden: Real Renten, PSB (begge fodbold), NFK Futsal (fodbold, futsal), Sundparken (senioridræt). Sjælland: Seniorkrolf og Aktiviteter (krolf og senioridræt). Syddanmark: Idræt for alle (gymnastik og bevægelse), IF Koldinghus 09 (IFS), Slotskroens Dart. Midtjylland: Klub 60 Romalt (senioridræt), Randers Seniorkrolf, Randers Naturmotion (senioridræt m.m.). Nordjylland: Østerild Seniorklub. Ekstraordinære: Drosthuset Glostrup, Brumbassen Glostrup, Lille Skole for Voksne Odense, Tønder Medborgerhus, Sønderborg kommune (alle IFS) Udmeldelse af foreninger Følgende foreninger er meldt ud/slettet: Hovedstaden: Dansk Arbejdergolf, F.I.O.V. Statsfængslet, Ajax København, Prometheus, Kastrup, Henchoz Drenge, Den Brede Degn, Team Punanni, Roskilde Santana, West Ham, FC Stenbroen 2002, Rekordmeister, Frit Forum RUC, FC Fjæs, Froggsnappers, Filmskolen BK. Sjælland: Interkulturel oplysningsforbund. Syddanmark: IDH Motion.

5 6.3. Personalesituationen Problemerne omkring budgettet for bevillingen til det nye projekt omkring ældre med kroniske lidelser (omtalt under punkt 2.2.) har forhindret, at der kunne laves ansættelseskontrakter for Margit Vestergaard og Michael Sorgenfri pr. 1. oktober. Man bliver nødt til at afvente en afklaring fra ministeriet. Poul Danborg har meddelt at han holder forældreorlov i perioden 9. november 2009 til 29. januar Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen 15. september Afholdes 15. september kl i Brøndby. Der skal bl.a. tages fat på budget for Idrætsforum september Der er udsendt forvarsel. Selve Idrætsforum afholdes kun lørdag. Fredag er der idrætsforum for senioridrætten, møde for regionsformændene samt møder i forretningsudvalgene for walking, krolf og karate. Lørdag formiddag vil der blive givet orientering om uddannelse. 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Budgetmøde i DIF september Det blev besluttet at deltage med JL, JJN og PT CSIT Generalforsamling oktober i Vilnius, Litauen Det var planen at deltage med PR, PT, Ole Juhl og Rolf Haugaard. Tilmeldingen af Rolf Haugaard trækkes nu tilbage CSIT Youth Conference oktober i Vilnius, Litauen Det blev besluttet at spørge Torsten Nielsen om han vil deltage. Brøndby, den 25. august 2009 Referent: Palle Thomsen

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-08/11 Dato 15. december 2008 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-11/14 Dato 13.-14. september 2013 Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-11/14 Dato 13. august 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-11/14 Dato 22. august 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-11/14 Dato 13. december 2011 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-08/11 Dato 24. januar 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-08/11 Dato 16. februar 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Jens-Halvor

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-05/08 Dato 16. april 2007 kl. 17.00 Sted Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-14/17 Dato 5. januar 2015 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-11/14 Dato 6. december 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde 10. januar 2012 Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-11/14 Dato 12. - 13. april 2013 Sted Vilcon Hotel og konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-11/14 Dato 11. marts 2013 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-11/14 Dato 7. februar 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-08/11 Dato 12. maj 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-05/08 Dato 11. oktober 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-05/08 Dato 30. august 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-05/08 Dato 27. november 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-08/11 Dato 30. marts 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-08/11 Dato 28. marts 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-08/11 Dato 26. april 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-05/08 Dato 20. marts 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-11/14 Dato 14. maj 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-05/08 Dato 15. juni 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-05/08 Dato 19. august 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-05/08 Dato 13. maj 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-05/08 Dato 17. august 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-05/08 Dato 19. juni 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Kristensen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 24-08/11 Dato 9. juni 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-11/14 Dato 26.-27. oktober 2012. Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 2-05/08 Dato 13.-14. januar 2006 på Fangel Kro og Hotel Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-08/11 Dato 31. maj 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-05/08 Dato 19. december 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET Dansk Arbejder Idrætsforbund DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT 20. 21. september 2013 Idrætsforum 2013 Velkommen til Idrætsforum 2013 Idrætten har nu arbejdet i ca. 1 1/2 år efter de retningslinier,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 28-02/05 Dato 6. oktober 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-14/17 Dato 8.-9. april 2016 Sted Vilcon Hotel & Konferencegård Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Stolzenbach (AS), Peter Rasmussen

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Dansk arbejder Idrætsforbund

Dansk arbejder Idrætsforbund Referat Dansk arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 29-02/05 Dato 27. oktober 2005 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Rolf Haugaard, Jens-Halvor Jessen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-11/14 Dato 23. 24. marts 2012 Sted Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-11/14 Dato 25.-26. april 2014 Sted Vilcon Hotel og Konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 10-05/08 Dato 2. januar 2007 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-05/08 Dato 15. marts 2007 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Kristensen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-05/08 Dato 21. februar 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013.

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Fredag den 20. september.

Læs mere

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted Referat Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl. 17.00 20.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Poul Larsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-05/08 Dato 4. maj 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21.

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21. DAI Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 20. - 21. september 2013 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider 1 2 3 DAI Præsentation DAI Senioridræt IFS Idræt For Sindet 4 DAI's hjemmeside 5 Regionernes hjemmesider En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk En præsentation af Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015 DAI Idrætsforum 2015 Idræt og Kommunikation Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 27. - 28. februar 2015 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 Region Hovedstaden Rønnegade 9, 1. 2100 København Ø Telefon 39 29 12 11 DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, mandag den 19.3.2012. Til stede:

Læs mere

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum.

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Deltagere: Region Syddanmark: Ole Sick, Kurt Andersen (fra kl. 13), Susanne Hansen (fra kl. 13). Region Sjælland: Elna Harder, Aksel Tagmos Region

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Ad. 1 Valg af dirigent Fodboldudvalget foreslog Bruno Cavagnaro, Regionsformand som dirigent.

Ad. 1 Valg af dirigent Fodboldudvalget foreslog Bruno Cavagnaro, Regionsformand som dirigent. Referat af fodboldmødet 3. december 2012 i Valbyhallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af mødereferent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af dagsorden 5. Godkendelse af forretningsorden 6.

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI Region Hovedstadens 1. Regionsmøde, mandag den 29.3. 2010

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Referat HB 02 Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 18. september 2006

Bestyrelsesmøde 18. september 2006 Bestyrelsesmøde 18. september 2006 Bestyrelsesmøde i Dansk Klatreforbund Mandag den 18. september 2006 kl. 17 på Dansk Klatreforbunds kontor. Tilstede: Peter Harremoës Niels Staun Mads Winsløv Kristensen

Læs mere

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost MØDE IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl. 11.30 15.00 STED DELTAGER Genforeningspladsen Kbh. NV Tilstede: Bruno Cavagnaro, Anette Schneider, Per Aune, Vibeke Frandsen,

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 14. januar 2008 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.15-14.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/66 Institutionsbesøg...

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse

Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse Dagsorden Følgegruppen for forebyggelse Tidspunkt: Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 8.30-11.00 Sted: Mødelokale 4, Praksisenheden i Kolding (Kokholm 3B) Deltager: Helle Adolfsen, Sygeplejefaglig direktør,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere