Bestyrelsens beretning 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "23-11-2010. Bestyrelsens beretning 2010"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning 2010 Dias 1 VELKOMST På bestyrelsens vegne vil vi gerne byde jer alle velkommen til Grundejerforeningens ordinære generalforsamling her i Vorbasse Fritidscenter. Vi glæder os til at fortælle lidt om hvad der er sket i grundejerforeningen det sidste års tid. Først vil vi starte med at vise jer: 2 min. vises fra 250 års jubilæum..(jørgen Møller fortrinligt samarbejde med lokalhistorisk arkiv tak for det) Egentligt ville vi nu gerne have vist den nye film fra dette års marked, men den er desværre først færdig primo næste uge. På julemessen den 5. december vil uddrag af den nye film kunne ses på vores stand. Dias 2 DIRIGENT Nu skal vi så over til den egentlige dagsorden, og vi vil gerne fra bestyrelsens side foreslå Kristian Schmidt som aftenens dirigent andre forslag? Dias 3 - MARKEDET var endnu et forrygende godt marked, og vi var yderst velforberedte. Tingene fungerede rigtigt godt. Det var samtidigt ét af de roligste markeder i flere år, og vi må jo nok indrømme, at vi igen var meget heldige med vejret. Dias 4 ÅBNING Henrik Dam Kristensen åbnede officielt markedet i år kl og det var vi rigtig glade for at han gerne ville. Traditionen tro hjalp de lokale daginstitutioner flittigt til med flagshejsningen. Som noget nyt havde vi i år inviteret Frihavnenes beboere og venner til Vorbasse Marked. Det startede med en køretur og lidt sightseeing på markedspladsen og sluttede med en rigtig markedsplatte i form af pølser og brød samt fadøl i Pubben. En succes som vi også helt sikkert vil gentage til næste år.

2 Dias 5 PARKERING/TRAFIK Parkeringstallene viser ca flere biler end i 2009, og vi kan konstatere, at P-tallene nærmest er eksploderet de sidste 2 år. En positiv udvikling som vi følger tæt. Et nyt hjemmeværn sørgede for at det trafikmæssige igen fungerede rigtig godt. Dias 6 STADEPLADSER/TIVOLI Alle stadepladser på såvel kram som smådyr var udsolgte allerede 1. april. Vi endte med en venteliste på knap 200 ansøgninger. I år kunne vi præsentere det flotteste og største tivoli i markedets historie, og vi skylder vores tivolier en kæmpe tak for indsatsen. Vi er glade for vores nye samarbejdsaftale med Herning Tivolipark og Kjærs Tivoli. Vi skal og vil udvikle, og det tror vi på vi kan i samarbejde med disse 2 tivolier. Aftalen løber til og med Dias 7 BEREDSKABET På politisiden hører vi ind under Sydøstjyllands Politi, og selve afviklingen og planlægningen ligger fortsat i Billund med Carsten Ørum i spidsen. Vi er meget glade for samarbejdet, og vi glæder os allerede nu til næste år det var en sand fornøjelse. På beredskabssiden kan vi også konstatere, at tingene også fungerer optimalt. Beredskabsplanerne for Vorbasse Marked 2010 blev godkendt uden anmærkninger af nogen art. KS-Vagt har vi nu arbejdet sammen med i 5 år, og vi har et rigtigt godt samarbejde. Også samarbejdet imellem Politiet, Beredskabet og KS-Vagt er rigtigt godt. Dias 8 AMBULIX Ambulix var også tilknyttet Vorbasse Marked i Ambulix sørger for at vi har et permanent brandberedskab i døgnets 24 timer, og derudover sørger de også for førstehjælpsdelen. Det er professionelle folk der ved hvad de har med at gøre. Vi har et ansvar for gæster, og det skaber en tryghed og en sikkerhed for os alle i relation til evt. ildløs og førstehjælpsdelen. Aftalen løber i endnu 2 år. Dias 9 HESTEPLADSEN Som flere sikkert har bemærket har vi nyindrettet og moderniseret hestepladsen. Det er sket i samarbejde med flere hestehandlere, tidligere dyrlæge Per Storm, som desværre ikke er iblandt os mere og ikke mindst vore frivillige hjælpere på hestepladsen. Heste- og smådyr var godt besøgt god tilførsel af heste (ca. 850) det største antal i flere år! Fin tilførsel af smådyr, selvom der stadigvæk ikke måtte komme ænder & gæs. Det var selvfølgelig glædeligt, at der igen i år var stor fokus og kontrol fra myndighederne side på hele dyrevelfærdsområdet. Selve hestesagen om kontrol af hestepas på landets hestemarkeder som bl.a. indeholder bestemmelse om at vi som arrangører skal finansiere denne kontrol, og her forventer vi en snarlig tilbagemelding fra myndighedernes side. Følg med på hjemmeside hvor vi vil informere løbende.

3 Dias 10 UNG & FAMILIECAMPING Ung- & Familiecamping drives, passes og plejes af Vejen Gardens Støtteforening. Alle pladser på familiecamping var reserveret og forudbetalt inden markedet og ca. 2/3 på ungcamping var også reserveret og forudbetalt inden markedet. Alt var udsolgt i markedsdagene! Den nye samarbejdsaftale med Vejen Gardens Støtteforening løber til og med markedet Aftale om leje af jorden med Kurt Damgaard løber til og med Dias 11 SPEJDERNES CAMPING Positiv udvikling er også sket på Spejdernes Camping, hvor vi også fortsat skal sikre en god service og oplevelse for vores campister. Vi kunne også her i år tilbyde udsendelse af invitationer til tidligere gæster samt online-booking det var yderst positivt, og det vil vi arbejde videre med. Tak til Spejdernes Camping for et godt samarbejde. Dias 12 RESTAURATIONSAFDELINGEN Restaurationsafdelingen består af Ølteltet, Pubben og Tivolibaren og fra bestyrelsens side er tilknyttet Dan Poulsen og Knud Johannesen. Der er nu i alt ca. 20 personer tilknyttet udvalget, og ser vi på udviklingen fra starten i 1998 og til nu, kan vi kun sige, at det har været rigtigt flot. Omsætningen i år var ca. kr mindre i forhold til 2009, men stadig et rigtigt flot resultat. Målet i 2010 var fortsat at få fyldt Ølteltet også i eftermiddagstimerne, og recepten er stadig at satse på musikdelen. Vi vil fortsat gerne satse på de rigtige navne frem for kopibands, såfremt økonomien tillader det. Pubben på hjørnet af Drivvejen var igen i fremgang, og her må vi sige, at musikken - SJU-BI- DUO igen var med til at forøge omsætningen. Herudover var Tivolibaren ude foran Ølteltet rigtig god i år, den er som bekendt meget vejrfølsom. Vi er allerede nu i gang med at se på underholdningsdelen for 2011, så har I ønsker/inputs, så er de meget velkomne. Vi kan allerede nu fortælle at Yo-Yo får en velfortjent pause, SJU-BI-BUO rykker over i det store Øltelt, og efter 6 års fravær glæder vi os igen til at kunne byde Junker & Skovhøj velkommen tilbage. De spiller i Pubben næste år fredag og lørdag aften. Dias 13 FYRVÆRKERI Fyrværkeriet var igen placeret v/rensningsanlægget på Bøgelundvej som er det eneste areal vi kan få godkendt af beredskabet til dette. Fyrværkeriet var klart flottere end tidligere år, men det var også et jubilæumsår.

4 Dias 14 MARKEDSFØRING Markedsføring er en fantastisk vigtig ting, men samtidigt også en svær størrelse, fordi den er svær at måle. Vi satte massivt ind på flere fronter, ikke mindst TV2 reklamer. Vi kørte i år med TV-Syd, TV-Fyn samt TV-Midt-Vest i 2 uger ( ), og vi er ikke spor i tvivl om, at det er en af grundende til bl.a. de flotte parkeringstal. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger, og man synes det var rigtig god reklame for Vorbasse i det hele taget. Vi overvejer nu hvordan vi skal gribe næste år an. På årets marked havde vi stort ryk ind af samtlige medier. Især torsdag og fredag hvor vi havde besøg af TV-Syd som sendte et kvarter live hver aften i programmet sommerjargongen det var også fantastisk reklame for vores lille by. Der var stort fokus på specielt hesteområdet. Dias 15 ERFA-GRUPPE MED HJALLERUP MARKED Vi har i år været samlet 2 gange med markedsudvalget fra Hjallerup. Vi "kendt" hinanden i mange år, og besøgt hinandens markeder adskillige gange, så det var helt naturligt, at vi såvel fra Hjallerups som vores side, havde ønsker om, at udveksle flere og dybere erfaringer som arrangører af vores markeder, da vores markeder ligner hinandens meget. Vi går godt i "spænd" sammen, og vi er allerede meget enige om, at Hjallerup er Nordeuropas største marked, og at vi i Vorbasse er Danmarks største:-)!!!! Vi har bl.a. drøftet: Hvordan er vi hver især organiserede? Håndtering af praktiske oplysninger iht. handlende/campister/gæster Frivillige goder - hvordan rekrutterer vi de frivillige hjælpere her og nu, men også fremover Håndtering af myndigheder, By- & Markedsfestforeningen etc. Trafik, Parkering, Tivoli Heste og smådyr - nye regler bl.a. for tilførsel af heste! Markedsføring Musik og underholdning Restaurationsafdelingen Håndtering af pressen Udvikling Vi er i fællesskab enige om, at vi skal hjælpe hinanden alt det vi kan. Første bevis på at samarbejdet også her fungerer rigtigt godt, er håndteringen af hele den famøse hestesag og generelt håndteringen af alt omkring heste og de faciliteter/veterinære regler der er. Vi har fået mange gode inputs, som vi er sikre på, at vi også kan udnytte til glæde og gavn for alle.

5 Dias 16 PROJEKTER Vi arbejder lige nu med nogle projekter som vi gerne skulle være færdige med inden næste års marked. Det er bl.a.: Genforhandling af aftale med Royal Unibrew Evt. ny teltaftale Fornyelse af markedets hjemmeside Opdatering af el Udvikling og opdatering af vores kræmmersystem Ny læsserampe på sydsiden af markedshallen Dias 17 ÅRETS RESULTAT Vi er i bestyrelsen glade for årets resultat, som vi betragter som meget tilfredsstillende. Regnskabet og redegørelse for bestyrelsens økonomiske dispositioner i 2010 vil Mogens komme ind på lidt senere. Vi har i bestyrelsen også bedt Mogens svare på evt. spørgsmål, der måtte komme til regnskabet. Dias 18 SENSOMMERFESTEN Det nye tiltag mht. Sensommerfesten havde en fantastisk opbakning hele dagen, og det er vi glade og stolte over. Aktiviteterne startede kl i Vorbasse Fritidscenter med høvdingebold (23 tilmeldte hold med over 200 mennesker, super seje navne og flot udklædte dystede i ca. 3 timer) - det var rigtig sjovt!! Svend Erik Schmidt og Jacob Mortensen havde roller som overhøvdinge, og delte ind i mellem flotte sponsorerede gaver ud, krydret med morsomme kommentarer - tusind tak for det... I svømmehallen deltog børn i børne-disko-dasko arrangementet hvor Thomas "Camping" gav den fuld gas ved mixerpulten... tak for det Thomas... Kl var der flot opvisning på P-pladsen af Rideklubbens heste og ryttere - det var rigtig flot! Selve festen om aftenen havde deltagelse af 528 spisende gæster, hvoraf ca. 130 var børn - det var dejligt igen at se SÅ mange glade mennesker til en rigtig god fest. Også stor tak til 9. klasserne og Lisbet for flot pyntning af hallen. Der var arrangeret aktiviteter for børnene i den "nye" hal og det var godt gang i den - tak til de 4 personer fra Hejnsvig som "passede" vores børn - det gjorde I flot. Hovborg UIF passede baren på vanlig god vis, og så fik vi igen dejlig mad fra Vorbasse Kro - også stor tak til jer for indsatsen. Musikken leverede "Sju-bi-duo" som kommer fra det sønderjyske - de må siges at spille forrygende, så glæd jer - de kommer igen til næste års sensommerfest, lørdag den 17. september... Der skal også lyde en kæmpe tak til festudvalget som bestod af: Jenni Wilhelmsen, Jan Larsen, Claus Larsen, Bjarne Pedersen, Dan Poulsen, Bjarne Olesen og Mogens Johansen.

6 Dias 19 KRIGSHAVNEN Den traditionelle søsætning påskelørdag gik fint. Korvetbærerlauget med storadmiral Jens Pradsgaard i spidsen, var inviteret på skipperlabskovs i februar måned, og det var som sædvanligt også meget hyggeligt. Er der nogen der har gode ideer til videreudvikling af søsætningen, er jeres inputs selvfølgelig meget velkomne. Også tak til vores havemand Knud Johannesen. Dias 20 TIDLIGERE BESTYRELSESMEDLEMMER I anledning af Vorbasse Markeds 280 års jubilæum var alle tidligere bestyrelsesmedlemmer siden 1965 inviteret på "stegt flæsk og persillesovs" i Æ Gåedshus, torsdag den 24. juni En hyggelig aften som bl.a. bød på film fra 1980 hvor markedet fejrede 250 års jubilæum og masser af historier samt sjove oplevelser. Siden 1965 har der "siddet" 30 bestyrelsesmedlemmer inkl. de nuværende 7 personer. 7 er desværre ikke iblandt os længere og det er: Jens Overgaard, Lambert Christensen, Erik Christensen, Immanuel K. Nielsen, Ingevald Damgaard, Gregers Nielsen og Anette Fyhn. I gennemsnit har hvert bestyrelsesmedlem "siddet" i over 10 år, hvor Aage Schmidt med 40 år (deraf 37 år som formand) har rekorden! Ud af de 16 som er tilbage deltog 13 tidligere bestyrelsesmedlemmer. Det var: Aage Schmidt, Kristian Johansen, Gunnar Jensen, Erling Larsen, Ib Jensen, Hans Damkjær, Aksel Jensen, Peter Henningsen, Bøje Mortensen, Bjarne Kristiansen, Mads T. Nielsen, Bent Pedersen og Mogens Johansen. Bjarne Juhl, Arne Madsen og Claus Larsen var desværre forhindrede. Dias 21 SNERYDNINGSORDNING Snerydningsordningen var et dyrt bekendtskab sidste vinter, og kostede ca ,- mere end i Mere er der såmænd ikke at fortælle om, og den fortsætter i lighed med sidste år, stadig med Park & Vej, Billund Kommune som samarbejdspartner. Dias 22 HJEMMESIDER Vi fortsætter naturligvis videreudviklingen af grundejerforeningens og markedets hjemmeside og vi er altid klar til at modtage dine gode ideer hertil. Selve markedets hjemmeside er vi i gang med at forny og opdatere vi forventer vi er klar senest marts 2011.

7 Dias 23 VGF s OPGAVE I Vorbasse Grundejerforenings bestyrelse er vi helt bevidste om vores opgave. Den primære opgave er nemlig at arrangere Vorbasse Marked. Vi vil ikke lægge skjul på, at min. 95 % af vores tid går med at tænke og arrangere Vorbasse Marked, som også iflg. vores vedtægter er formålet. Vi erkender blankt, at der ikke er plads til at involvere os i andre projekter, de menneskelige ressourcer er simpelthen ikke til stede. At Vorbasse Marked har en god og sund økonomi er altafgørende for at skabe og sikre de gode muligheder, som byens foreninger har i dag og som foreningerne nyder så STOR glæde af, og det skal de fortsat blive ved med. Vi ved hvad det kræver at arrangere og udvikle Vorbasse Marked, og vi anser det for vores fornemste opgave at fortsætte udviklingen af markedet, og det vil vi rigtigt gerne fortsætte med. Dias 24 ÅRETS JULEMESSE Danmarks største håndboldikon, Lars Christiansen besøger Vorbasse i forbindelse med årets julemesse i Vorbasse Fritidscenter, søndag den 5. december Erhvervsforeningen, som er arrangør af juleoptoget samt selve julemessen i Vorbasse, har forespurgt VGF og Vorbasse Marked, om vi kunne være interesseret i at støtte om årets julemesse, og samtidig være hovedsponsor for arrangementet. Vi har sagt "ja tak" til tilbuddet - vi synes, at Erhvervsforeningen gør et kæmpestort arbejde for at arrangere årets "jule-kom-sammen" i byen, og vi vil fra VGF s og Vorbasse Markeds side gerne bakke op om arrangementet og de nye tiltag. Det er i samarbejde med KIF Kolding, lykkedes os, at hente hele Danmarks håndboldikon Lars Christiansen til at besøge årets julemesse. Vi er yderst glade for, at det kunne passe ind i et i forvejen stramt program for den travle håndboldspiller. Lars Christiansen vil være tilknyttet VGF s og Vorbasse Markeds stand på julemessen, hvor han har lovet at skrive autografer til alle de der har lyst til at besøge os på julemessen. Glæd dig til en god dag i Vorbasse Fritidscenter - tak til Erhvervsforeningen for et godt initiativ. Dias 25 AFSLUTNING Vi er meget stolte af årets marked og ikke mindst det bedste resultat nogensinde, og vi har haft svært ved at få armene ned. Vi skylder den største tak til alle vores frivillige hjælpere! Uden jeres hjælp ville det simpelthen ikke være muligt at gennemføre et så stort arrangement som Vorbasse Marked. Tak til foreninger, foreningsledere og øvrige samarbejdspartnere og sponsorer for samarbejdet.

Trafik. Markedsinformation

Trafik. Markedsinformation Trafik Igen i år fungerede det godt med info-skiltene ved motorvejen. De blev flyttet efterhånden som de forskellige p-pladsser blev fyldt op. Vi kan helt klart se, at det giver færre biler gennem byen,

Læs mere

Formandens beretning!

Formandens beretning! Formandens beretning! TRAFIK Hjemmeværnet var igen i år på plads og der var et godt samarbejde! Dog havde vi lidt udfordringer fredag, hvor et par af hjemmeværnets nye hjælpere ikke fik dirigeret trafikken

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Trafik. Markedsinformation

Trafik. Markedsinformation Trafik Hjemmeværnet var igen i år på plads og der var igen et rigtig godt samarbejde. Torsdag havde vi rigtig mange biler på vores p-pladser, det blev til i alt ca. 25.000 parkerede biler under markedet.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Vi må konstatere, at der hele tiden kommer nye opgaver til og at vi ikke har set det hele endnu men det gør det jo også spændende at arbejde med.

Vi må konstatere, at der hele tiden kommer nye opgaver til og at vi ikke har set det hele endnu men det gør det jo også spændende at arbejde med. Trafik Årets nye helt store udfordring var den terror-sikring, som vi i samarbejde med politiets rådgiver skulle stille med. Det blev til store betonkoldser med blinklys på, som fungerede hastighedsdæmpende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Grib chancen Flyt til Vorbasse Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Hvis du får chancen for at flytte til Vorbasse, skal du gribe den. «Billund er BØRNENES HOVEDSTAD og Vorbasse er derfor

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere