Referat fra beboermøde den 29. september husstande var repræsenteret. Hyldetryk nr. 328 og 329 var uddelt til mødet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra beboermøde den 29. september 2011 23 husstande var repræsenteret. Hyldetryk nr. 328 og 329 var uddelt til mødet."

Transkript

1 Referat fra beboermøde den 29. september husstande var repræsenteret. Hyldetryk nr. 328 og 329 var uddelt til mødet. Pkt. 1: Formalia, herunder valg af dirigent, valg af referenter og godkendelse af dagsorden jnf. forretningsorden for beboermødet Ole Kristensen blev valgt som dirigent og konstaterede beboermødets lovlige indvarsling. Sif Enevold blev valgt som fyldestgørende referent og Vinie Hansen som beslutningsreferent. Sif Enevold fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen til beboermødet til gæster fra BO-VEST og COWI, og foreslog mødeleder og referent. Ovenstående blev valgt, og som stemmeudvalg blev valgt Michael Jensen og Michael Kassow. Pkt. 2: Status på helhedsplanen Jesper Rasmussen, BYG/BO-VEST, gav en redegørelse for Landsbyggefondens hjemmel og økonomiske midler samt ansøgningsprocessen. Med udgangspunkt i powerpoints (se gennemgik Jesper Rasmussen den proces der kræves, at vi skal gennemgå for at søge om en helhedsplan for Hyldespjældet i Landsbyggefonden. Første skridt er: analyse af økonomi, byggeteknisk tilstand og boligsociale forhold vurdering af udviklingen i afdelingen gennem længere tid Landsbyggefonden kigger på hvor meget huslejen kan bære at stige, bl.a. sammenlignet med nabobebyggelser og ud fra analysen af de boligsociale forhold. Der skal derfor laves et oplæg til en plan for en samlet indsats, der både omfatter en fysisk og en boligsocial opretning, og en økonomisk helhedsløsning (støttede lån, kapitaltilførsel, driftsstøtte, eventuelt VAs dispositionsfond, huslejestigning mv.). Landsbyggefonden skal sikre, at de penge de i givet fald giver i støtte /lån bruges fornuftigt. Et vigtigt kriterium for Landsbyggefonden er at sikre konkurrenceevnen med det mål at sikre afdelingens fremtid. Læs mere: (faneblad dokumenter). LBF støtter ikke ekstrainvesteringer i energiforbedringer. De støtter alene renovering efter bygningsreglementets krav hvis en energiforbedring er en konsekvens af bygningsreglements krav, så er det også støtteberettiget. På grund af det store behov for renovering er man nødt til at prioritere. Kan det betale sig, sker det af sig selv er LBFs filosofi. BO-VEST deltager i en del udviklingsprojekter, der skal være med til at gøre energitiltag mere rentable:

2 EUDP-projekt - energirenovering af 9 huse med bl.a. et i Hyldespjældet og 6 rækkehuse i Syd Gate 21 - projekt om energirigtig renovering AlmenNet projekt om nye finansieringsformer til energirenovering, med analyse af ESCO (EnergyServiceCOmpanies) og konkret projekt i Albertslund Nord. Den formelle proces i en helhedsplan omfatter godkendelse af skema A, B og C. Ansøgning og efterfølgende godkendelse af Skema A er grundlaget for at kunne optage byggelån. På ligger vejledninger der beskriver både processen frem til skema A og processen frem til skema B og C (den beboerdemokratiske proces 01 og 02). Vi er i gang med de elementer der ligger under idéudvikling. - Michael Vesterløkke, COWI, fortalte om beboerinddragelsprocessen, herunder spørgeskemaundersøgelsen og visionsmødet den 20. juni Hovedresultater fra rapporten blev gennemgået, og er gengivet i Hyldetryk. Rapporten er udarbejdet efter samtaler med byggeudvalg, cafémedarbejdere, enkelte beboere og besvarelser af husstandsomdelt spørgeskema og det efterfølgende visionsværksted. Det er positivt, at konklusionerne passer godt sammen med de elementer der er identificeret i den byggetekniske redegørelse. - Merete Hjort Rasmussen, COWI, gav en status på de tekniske undersøgelser og starten på renoveringsforslaget De tekniske undersøgelser er afsluttet og giver nu et samlet billede af byggeskaderne, som beskrevet i rapporterne der ligger på Hyldenet og er beskrevet i Hyldetryk. De omhandler kun bygningerne. COWI er nu i gang med renoveringsforslag. Det er ikke nødvendigvis det forslag der kommer nu, der bliver det endelige, men det danner grundlag for at kunne prissætte renoveringen. De supplerende undersøgelser er gennemført og viser, at der ikke er PCB. Der er åbnet i alt tre gulve, og er konstateret skimmelsvamp under gulvet, men det er indkapslet. Problemet skal undersøges nærmere inden man går i gang med at renovere. Problemer med utætte tage er accelereret. Forslaget til renovering tager udgangspunkt i de 8 bygningsdele hvor der primært er konstateret byggeskader, og vil give et bud på hvordan man kan udbedre de skader der er konstateret. Spørgsmål og svar Der blev stillet spørgsmål til skimmelsvamp under gulvet, og det blev oplyst at der var skimmel alle de tre steder hvor gulvet har været åbnet, men at man har undersøgt de rum der har allerstørst risiko. Det er under gulvbrædderne og ikke noget der er i direkte kontakt med boligen.

3 Der blev stillet spørgsmål til om problemet med fugerne kan laves uden at man isolerer udefra, og det blev oplyst, at det teoretisk kan lade sig gøre at reparere de lodrette fuger, men det vides ikke om det også kan lade sig gøre i praksis. Det kræver et pilotprojekt. De vandrette fuger kan nok ikke repareres, og der kan derfor ende med stadig at være kuldebroer efter en renovering. - Merete Østergaard Krappe, BYG/BO-VEST gennemgik tidsplanen. Tidsplanen henimod en helhedsplan blev uddelt og gennemgået, og kan ses på Hyldenet. Den skal tages med forbehold, da den dækker en lang periode med mange usikkerheder indtil mulig byggestart i Landsbyggefondens sagsbehandling har en ukendt tidshorisont. Rapport fra beboerprocessen og fra de tekniske undersøgelser sendes til LBF nu, med henblik på at give fonden et grundlag for at forhøje deres tidligere tilkendegivelse om reservation af støtte på 16 mio. kr. Renoveringsforslaget fremsendes januar 2012 med håb om en besigtigelse fra Landsbyggefonden i løbet af foråret Ved en besigtigelse ser LBF på boliger med eksempler på skader, og når LBF kommer på besigtigelse har de allerede lavet en indledende vurdering af hvad der kan støttes. De plejer at pege på muligheder i projektet i forhold til støttemulighederne, og kan give BO- VEST rådgivning om det videre arbejde, herunder om omfanget af kapitaltilførsel og driftsstøtte. I efteråret 2012 laves oplægget til helhedsplan, herunder involvering af arkitekt, beboerworkshops og følgegrupper. Når oplægget er klar skal det godkendes på et beboermøde, og det vil indeholde huslejekonsekvenserne. Hvis det bliver godkendt så starter myndighedsbehandlingen med skema A til kommunen og LBF. Når kommunen har godkendt skema A kommer rådgiverudbud. I vil der også være beboerworkshops og følgegrupper i løbet af rådgiverprojekteringen. Derefter skal projektet i EU-udbud på grund af størrelsen, og her vil komme en endelig pris. Byggestart medio Tagene og helheden Per Zoffmann spurgte om vi ikke kan fremrykke processen af hensyn til tagene. Jesper Rasmussen svarede, at normalt godkender LBF ikke en etapeopdeling. Tagene kan være et argument for at fremrykke hele sagen. Det er en meget vigtig milepæl at LBF kommer på besigtigelse. BO-VEST vurderer, at de tekniske undersøgelser klart indikerer et behov for at tage fat på mange bygningsdele. Povl Markussen pegede på, at hvis vi bruger lidt længere tid og først skal bygge i 2015, så vi bliver omfattet af næste bygningsreglement BR15 hvor kravene til isolering er 15% bedre, og vi derfor kan få støtte til det. Sif Enevold argumenterede for, at vi skal bruge den nødvendige tid til at få lavet et godt projekt der så vidt muligt fremtidssikrer både i forhold til energi og arkitektur og bliver en god helhedsløsning. Per Zoffmann pegede på, at vi

4 selv skal betale for at få tagene til at holde nogenlunde sammen. Merete Ø. Krabbe sagde, at det vil indgå i vurderingsgrundlaget hos LBF. Vinie Hansen mener ikke vi skal være bange for, at vi kommer til at betale for, at vi skal holde tagene tætte. LBF kigger på hvad vi i forvejen skal betale i husleje, og det afgør hvad vi kan komme til at betale efter helhedsplanen. Mette Nielsen mente, det er kritisabelt, at vi ikke stiger i husleje, så vi kan få lavet vores tage, når de er i så dårlig stand. De må laves med det samme når vi ikke ved om de holder tætte og vi har så mange vandskader. Jesper Rasmussen pegede på, at der er mulighed for, at vi kan få dækket vores reparationer som en del af den samlede helhedsplansag. Jytte Puls spurgte om man ikke allerede nu kan bruge nogen af de midler der er sat af på langtidsplanen til tagene. Henrik Borgstrøm ønskede at lave en midlertidig løsning nu. Michael Jensen fortalte, at der er fugt under tagpappet i isoleringen, så det er ikke så enkelt at udbedre. Vi tager fra henlæggelserne ved at reparere tage på konto 116. Det har indtil nu kunnet holdes under kr. om året, men i år er det eksploderet til omkring 1 mio. kr. Men det kommer ikke direkte ud på huslejen. Vinie Hansen fortalte, at de overvejelser indgår i afdelingsbestyrelsens arbejde med budget og økonomi. Huslejen er for høj, så vi skal ikke bruge mere end højest nødvendigt nu fordi vi er på vej til en helhedsplan, men samtidig er det en afvejning af, at her skal være fornuftigt at bo. Så hvis det er nødvendigt at bruge en million på tage, så skal de bruges. Fugt og skimmel Ann Dates spurgte om BO-VEST har været ude for at boliger i en helhedsplan er blevet erklæret uegnet til menneskebolig. Jesper Rasmussen svarede, at det har man ikke ved helhedsplan, men har oplevet enkelte i almindelige drift. Vinie Hansen sagde, at når der er konstateret skimmel, er det noget LBF vil se på. Det har altid været et problem i større eller mindre grad, og alle skal være påpasselige for ikke at få fugt /skimmel. Mette Nielsen mente at når der er kuldebroer, så kan man ikke alene med adfærd undgå at skaderne kommer. Povl Markussen sagde, at med tendens til fugt /skimmelsvamp er det ekstra vigtigt at man er opmærksom med sin adfærd. Michael Jensen pegede på, at det er vigtigt at skelne mellem konstruktionsmæssige ting og så decideret fugt som følge af vandindtrængning. EU-udbud Nina Rytter spurgte til EU-udbud og Merete Ø. Krabbe fortalte, at selvom det er et EU-udbud betyder det sjældent at udenlandske firmaer byder. Det har indtil nu været danske firmaer der har fået opgaverne. Hvis en enkelt udenlandsk aktør har budt, så har de typisk misforstået opgaven og byder på noget helt andet. Pkt. 3: Det Grønne Miljøudvalg, beretning, agendaplan og valg - Beretningen blev enstemmigt godkendt - Povl Markussen orienterede om det grønne regnskab - Forslag til agendaplan/miljøhandlingsplan blev enstemmigt godkendt

5 - Povl Markussen, Patrick Wilson og Helene Eskildsen blev valgt uden modkandidater. Povl Markussen henledte opmærksomheden på et par elementer fra beretningen. GMU har i år ikke - og vil heller ikke fremover - optrykke den store agendaplan, som det var planlagt. I stedet vil principperne for miljøarbejdet (vi bruger ikke sprøjtemidler, trykimprægneret træ mv.) blive samlet og forelagt til fornyet godkendelse på et beboermøde. Til projektet i Høkerlængen 2 har vi selv skaffet nogen af pengene, og andre har været med til at finansiere renoveringen. Nu skal det samlede projekt snart afrapporteres og vores hus er bare 1 af 9. Projektet er blevet en del dyrere end budgetteret og det betyder, at ekstraregningen skal fordeles inden EUDP-projekt kan lukkes. Der mangler nok ca. 1 mio. kr. og vi kommer nok også til at bidrage. En gruppe RUC-studerende har lavet en undersøgelse om nyindflytterønsker til aktiviteter mv. og deres rapport med både teori og konkrete anbefalinger til Hyldespjældet ligger på Hyldenet. 10. november 2011 kommer de studerende herud og fortæller om deres arbejde. Det er også en god lejlighed for os til at diskutere vores aktiviteter. På spørgsmål om vi kan sætte vindmøllen op igen blev svaret, at det ikke er vores vindmølle. Stangen er vores og den er lånt ud til Risø hvor de afprøver vindmøller. Det grønne regnskab er til orientering. I 90 erne besluttede vi langsigtede mål for Det gør vi ikke nu det giver ikke mening, at målene ligger så langt ud i fremtiden. Fremover sammenligner vi os i stedet med andre i kommunen og har mål om at ligge blandt de bedste. I Agendaplan 2012 blev opmærksomheden henledt på, at vi skal undersøge muligheden for over råderetten at lave individuelle solcelleanlæg. Projektet går ud på at finde ud af, om man kan lave en afdelingsløsning hvor man blot søger på Ejendomskontoret. Ideelt hvis husleje stiger med 100 kr. og el-regning falder med mindst 101 kr. Men der kan også være andre incitamenter. Per Zoffmann spurgte til, om vi ikke skal vente til efter vi har fået nye tage, og PM svarede, at det ikke betyder noget hvis solcellepanelerne står i baljer som de nuværende anlæg i Hyldespjældet. Når tagene skal renoveres flytter man bare baljerne og renoverer tagene. Der blev spurgt til hvad der skal ske med kompostgården, så den kommer til at se pæn ud og fungerer. Der blev svaret at der er et forslag på vej fra BO-VEST. Der skal laves nye plankeværker og fjernes nogen af kantstenene. Når tingene ryger udenfor båsene handler det om tømningsfrekvensen. Michael Jensen forklarede om kompostgården, at traktoren gik i stykker, og man kan ikke skubbe grene mv. ind med grabben, men der er forhåbentlig snart en løsning.

6 Ann Dates gjorde opmærksom på mulighed for at trække kr. fra på selvangivelsen ved frivilligt arbejde. PM svarede, at det ikke er noget vi som udvalg eller bebyggelse har noget med at gøre. Vinie Hansen sagde, at eneste sted lejerne kan bruge reglen er ved individuel råderet. Kun hvis man som privat hiver penge op af lommen. Pkt. 4: Udearealudvalget, beretning og valg - Beretningen blev enstemmigt godkendt - Ole Kristensen, Anne Tittmann, Ida Hjælmhof, Palle Nielsen og Grethe Dencker blev valgt uden modkandidater. Udearealudvalget har udarbejdet en skriftlig beretning, og Ole Kristensen spurgte om der var nogen bemærkninger. Det var der ikke. Pkt. 5: Indkomne forslag - Beboerhaver eller pil Det Grønne Miljøudvalgs forslag blev enstemmigt vedtaget: Senest den 1. marts skal interesserede beboere melde sig ift. beboerhaver eller pil, hvorefter GMU laver en indstilling til beboermødet i marts Povl Markussen fortalte om baggrunden for forslaget. Pilen på et område svarende til 4 haver er blevet fældet, selvom området var udlagt til pilelauget. Vi havde i gamle dage 20 haver, men omlagde de 5 til pil jf. beboermødebeslutning. Der er nu kun en person tilbage i pilelauget, som gerne vil passe den pil der er tilbage. Samtidig er 4 af de 15 gamle haver groet til plus de 4 nye haver som også er groet til. Forslaget handler om, at GMU med frist 1. marts får interesserede til at henvende sig, og med udgangspunkt i behovet for både haver og pil, laver et forslag til beboermødet i marts. Der var spørgsmål om man kan genplante pil hvis der ikke er søgning på haverne eller arealet kan bruges til andet og et andet spørgsmål om man kan lave en træbank på arealet. Der blev svaret at pil også skal passes ligesom haverne og at forslaget om en træbank kan tages med til mødet om aktiviteter 10/11. Pkt. 9: Godkendelse af beslutningsreferat Vinie Hansen læste beslutningsreferatet op, og det blev godkendt.

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra ekstraordinære beboermøde d. 21. januar 2013 Tilsted: 25 husstande repræsenterede med i alt 50 stemmer. 1. Formalia Vinie Hansen fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen og specielt velkomst

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 29. september 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 22. september 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere:

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære beboermøde, afholdt tirsdag d. 25. marts 2014 i Cafeen. Tilstede var 34 husstande repræsenteret med i alt 68 stemmer, dog var der fra punkt 4, 33 husstande og dermed 66 stemmer

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 20. februar 2012 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 30. januar 2012 kl. 18.00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermøde d. 21. september 2010 24 husstande var repræsenteret Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen (VH) fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen, og forslog

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra budgetbeboermødet den 26. september 2018 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 18 husstande var repræsenteret/36 stemmer 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter og stemmeudvalg, godkendelse

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermødet d. 26. april 2010 21 deltagere fordelt på 18 husstande og dermed 36 stemmer. Dirigent: Ole Kristensen (OK) Referent: Henning Larsen 1 Vinie Hansen fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen,

Læs mere

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder

1. Formalia: Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg, godkendelse af forretningsorden for afvikling af digitale beboermøder Referat fra det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet Afholdt mandag den 24. marts 2014 kl. 19.30 i beboerhuset Der deltog 38 husstande. Derudover deltog: Drift konsulent Dennis Malm, BO-VEST Projektleder

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7

Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Referat af budgetbeboermøde den 16. september 2015 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 Der deltog 24 husstande Derudover deltog: Ejendomsleder Bjarne Karlsen, Gadekæret Dina Staal, BO-VEST Vinie Hansen

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken,

Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, Ekstraordinært beboermøde Galgebakken, 06.12.2012 DAGSORDEN: 1: Valg af dirigenter 2: Valg af stemmeudvalg 3: Referat fra budgetbeboermødet den 12.09.2012 4: Godkendelse af forretningsorden og dagsorden

Læs mere

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017

Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 Referat fra Regnskabsbeboermødet d. 21. marts 2017 VH bød på afdelingsbestyrelsens vegne, velkommen til beboermødet. Der var 31 husstande med 62 stemmer til stede på beboermødet. 1) Formalia Valg af dirigent:

Læs mere

Gårdhusrenovering beboermøde

Gårdhusrenovering beboermøde Gårdhusrenovering beboermøde Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Forslag om godkendelse af foreløbigt renoveringsprojekt og økonomi (skema A) som opstillet i Landsbyggefondens

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra Beboermøde den 5. september 2016 kl. 19.00 i beboerhuset, Store Torv 7 25 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 349 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08.

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08. REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdt den: 07.02.2019 kl.19:00 til kl. 20.30, Hyldespjældets ejendomskontor. 08. FEBRUAR 2019 /KRO Fase: Rådgiverudbud Fase 4 Sags

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære budgetbeboermøde, afholdt mandag d. 9. september 2013. Tilstede var 24 husstande repræsenteret med i alt 48 stemmer. Vinie Hansen (VH) fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen. 1.

Læs mere

VA afd. 10, Hyldespjældet

VA afd. 10, Hyldespjældet Referat fra det ordinære budgetbeboermøde, afholdt mandag d. 10. september 2012. Tilstede var 27 husstande repræsenteret med i alt 54 stemmer. Vinie Hansen (VH) fra Afdelingsbestyrelsen bød velkommen.

Læs mere

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor.

VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: kl.18:00 til kl , Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT AF BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 17.05.2018 kl.18:00 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 23. maj 2018 /KRO Fase: Tilretning af helhedsplan

Læs mere

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl. 19.30 i beboerhuset, Store Torv 7 Der deltog 21 husstande Derudover deltog Ejendomsleder Jesper Handskemager,

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra beboermøde den 27. september 2017 kl. 19.00 i beboerhuset Store Torv 7 26 husstande var repræsenteret Hyldetryk nr. 354 1. Formalia: Valg af dirigent, referenter

Læs mere

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20.

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20. REFERAT 17. januar 2014 VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20 Deltagere: Afbud: Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen

Læs mere

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

Byggeudvalget: Vinie Hansen (VH), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 20. juni 2013 kl. 18.30-20:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor 25. juni 2013 AGF/NBJ Til stede: Byggeudvalget: Vinie Hansen

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 20. april 2010 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 20. april 2010 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Referat Møde for følgegruppen gårdhuse Dato: 20. april 2010 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Deltagere: Beboerrepræsentanter: Eigil Boel EB (AB Syd), Lars Bremer LB(AB Syd), Niels

Læs mere

Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013 kl. 16.00 18:00 i Hyldespjældets ejendomskontor.

Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013 kl. 16.00 18:00 i Hyldespjældets ejendomskontor. REFERAT Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. 31. januar 2013 AGF/NBJ Referat af: Afholdt den: Deltagere: Rådgivere: Niels Bloch Jensen og Andreas Gysting Frederiksen. 8. januar 2013

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Orientering

Læs mere

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK).

REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ. Byggeudvalg: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Per Zoffmann Jessen (PZ), Jan Dahl, (JD), Ole Kristensen (OK). REFERAT 31. maj 2013 AGF/NBJ Emne: Afdeling: Byggeudvalgsmøde. VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: Den 23. maj 2013 kl. 17.30 18.45 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor. Til stede: Byggeudvalg: Vinie Hansen

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet Status på helhedsplanen for Hyldespjældet I januar gennemført vi en registrering af skimmelangrebene i Hyldespjældet en positiv og god proces.derudover arbejder vi videre med at samle materialerne til

Læs mere

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi 1 Landsbyggefonden 18/10 2011 Studiestræde 50 mek/ 1554 København K Materialet omfatter: Tekniske forundersøgelser. Trin 1. Tilstandsundersøgelse. Rev. 1. december 2010. Udarbejdet af Cowi Tekniske forundersøgelser.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 05. december 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 17. november 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældet Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund 30. juni 2018 KRO/JRA Vedrørende Vridsløselille Andelsboligforenings afd. 10, Hyldespjældet, Skema A ansøgning for helhedsplan LBF

Læs mere

Status på helhedsplan og ansøgning til Landsbyggefonden ved NBJ

Status på helhedsplan og ansøgning til Landsbyggefonden ved NBJ REFERAT Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. 11. juli 2012 NBJ Referat af: Niels Bloch - Jensen Afholdt den: 7. juni 2012 kl. 17.30 i Hyldespjældets beboerhus, Møde 18:30. Deltagere:

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden. (0:10 Timer.) Godkendt, med ændringer af punkt 2.3 og punkt 3.1 der udgår.

1) Godkendelse af dagsorden. (0:10 Timer.) Godkendt, med ændringer af punkt 2.3 og punkt 3.1 der udgår. Referat VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: Deltagere: 11. juli 2014 /NBJ 26. juni 2014 kl. 17 19:30, i Hyldespjældets ejendomskontor. Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde den 10. november 2011 i Kongsholmcentrets festsal

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde den 10. november 2011 i Kongsholmcentrets festsal Referat af ekstraordinært afdelingsmøde den 10. november 2011 i Kongsholmcentrets festsal Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Forslag omgodkendelse af foreløbigt

Læs mere

Beretning 2014-15 Det Grønne Miljøudvalg (GMU)

Beretning 2014-15 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Beretning 2014-15 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Med udgangspunkt i den Agendaplan (miljøhandleplan), der blev vedtaget af beboermødet i september 2014, følger her en gennemgang af GMU s aktiviteter i det

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter.

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Til: Boligtagerne. 23. juni 2010 JR Afdeling 7 Elkærparken. Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Referat. 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. Kim

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen.

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen. Humlevænget SAB Referat fra eksordinært afdelingsmøde 20.09.2017. Helhedsplanen. Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Helhedsplan Gennemgang af planens omfang

Læs mere

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Hvad er en helhedsplan? Landsbyggefonden & helhedsplan Landsbyggefonden o Fond o Indtægter fra boligafdelingerne o Støtter helhedsplaner Helhedsplanen o Forny

Læs mere

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer.

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer. Albertslund Boligselskab 19. september 2012 Referat fra ekstraordinært selskabsbestyrelsesmøde den 5. september 2012 kl. 17.00 Deltagere: Karl Neumann, Hans Holm, John Christiansen, Dorte Nejrup, Lars

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober 2017 Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om status for helhedsplanen i Åhaven: - Hvad er der sket siden sidst. - Hvad skal der ske. - Skønnet tidsplan.

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Vi inviterer til Ekstraordinært beboermøde og afstemning om helhedsplanen for Hyldespjældet onsdag den 14. marts 2018 kl. 19:00-21:00 i Hyldespjældets beboerhus. Der er digital afstemning om helhedsplanen

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer

EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer EUDP workshop 31. oktober 2008 -visioner, vilkår og barrierer Energirenoveringer i BO-VEST regi Tæt / lavt elementbyggeri fra 1960erne og 1970erne Galgebakken - 687 boliger Hyldespjældet 383 boliger Gårdhusene

Læs mere

4) Orientering om møde og kommende proces med Jesper Skjoldborg fra arkitektfirmaet Friis og Moltke.

4) Orientering om møde og kommende proces med Jesper Skjoldborg fra arkitektfirmaet Friis og Moltke. REFERAT VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde 20 December 2014 Dato: Deltagere: 10. december 2013 kl. 18 20 i Hyldespjældets ejendomskontor. Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen (VH),

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken 1. Skema A Den samlede anskaffelsessum på de støttede i skema A er opgjort til 113.686.784

Læs mere

REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ

REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ REFERAT 9. oktober 2013 AGF/NBJ Emne: Byggeudvalgsmøde Afdeling: VA afd. 10 Hyldespjældet Dato: 2. september 2013 kl. 17:00 19:00 Sted: Hyldespjældets ejendomskontor/bestyrelseslokale Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Landsbyggefonden Boligselskabernes Hus. Lars Holmsgaard Käte Thorsen. - Byggetekniske konsulenter - Vejledning - ansøgninger

Landsbyggefonden Boligselskabernes Hus. Lars Holmsgaard Käte Thorsen. - Byggetekniske konsulenter - Vejledning - ansøgninger Præsentation og disposition Lars Holmsgaard Käte Thorsen - Byggetekniske konsulenter - Vejledning - ansøgninger Disposition O. Overblik hele processen 1. Proces frem til foreløbig helhedsplan 2. Tidsplan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Afdeling 1. Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2. Beholdnings- og afkastopgørelse på værdipapirer 3. Kort orientering om status på

Læs mere

Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU)

Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Med udgangspunkt i den Agendaplan / miljøhandleplan, der blev vedtaget af beboermødet i september 2013, følger her en gennemgang af GMU s aktiviteter i det

Læs mere

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund.

Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. Referat over forhandlinger i forbindelse med generalforsamlingen den 12. maj 2016 i Billund Boligforening, Billund. I generalforsamlingen deltog: På generalforsamlingen var 37 beboere mødt som repræsenterede

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1 Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015 Informationsmøde den 27. april 2015 1 Dagsorden 1. Velkomst 2. Helhedsplan - baggrund - omfang - tidsplan - økonomi 3. Genhusningsplaner 4. Organisation

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Side 1/6 Notat Afdeling 22 - Beboermøde den 15.04.2015, kl. 17.00, Lindholm Søpark 2. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 5. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 20 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd Vridsløselille Andelsboligforening Afdeling 4 Række Den 24. november 2010 Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Læs mere

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 3. september 2014

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 3. september 2014 Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række Onsdag d. 3. september 2014 Referat Der er repræsenteret 27 hustande på beboermødet. 54 stemmer i alt udleveret. Astrid Hansen bød velkommen til beboermødet 1. Valg

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Galgebakken - ekstraordinært beboermøde om helhedsplanen og prøvehusene, tirsdag den 26. april 2016

Galgebakken - ekstraordinært beboermøde om helhedsplanen og prøvehusene, tirsdag den 26. april 2016 Referat Galgebakken - ekstraordinært beboermøde om helhedsplanen og prøvehusene, tirsdag den 26. april 2016 Punkt 1. Valg af dirigent Vinie Hansen blev valgt som dirigent. Punkt 2. Valg af referent Pia

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 3. marts 2015 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen(AB): Per Zoffmann (PZ), Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Laila Kiss (LK) BO-VEST:

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup

Side1 af 4. Referat. Møde for følgegruppen gårdhuse. Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Referat Møde for følgegruppen gårdhuse Dato: 11. oktober 2011 Tid: kl. 19:00 Sted: BO-VEST, Malervangen 1, Glostrup Deltagere: Beboerrepræsentanter: Lars Bremer LB(AB Syd), Niels Petersen NP (AB Syd),

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet

Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Sydkystens Boligselskab Afdelingsbestyrelsen Snebærhegnet Referat af Afdelingsmøde d. 26. september 2016 i Snebærhegnet. Deltager: Driftschef Michael Christensen, økonomimedarbejder Anne Brønnum KAB. Henrik

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 1 KÆRE BEBOERE Renoveringsprojektet har været længe undervejs, men nu er det snart tid til, at I skal stemme om helhedsplanen for Gaulumparken. Du kan også

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Status på helhedsplanen for Hyldespjældet Byggeudvalget, BO-VEST og COWI vil gerne invitere til informationsmøde i beboerhuset den 25.10.2017 kl. 19-21 om helhedsplanen for Hyldespjældet. På informationsmødet

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Afdeling 23. Referat fra afdelingsmøde mandag den 7. september 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 13 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 23. Referat fra afdelingsmøde mandag den 7. september 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 13 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 7. september 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 13 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019.

VA Afdeling 10, Hyldespjældet. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 12. marts 2019. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen (AB): ), Vinie Hansen (VH), Henning Larsen (HL), Laila Kiss (LK), Peter Kristensen

Læs mere