10 råd til effektiv rekruttering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 råd til effektiv rekruttering"

Transkript

1 10 råd til effektiv rekruttering Af Nicolas Zangenberg CEO / Founder

2 Leder du efter de største talenter? Virksomheder som ansætter markedets bedste talenter udvikler relationer med potentielle kandidater, længe før de skal bruge kandidaten til en specifik stilling. Som Harvey Mackay, kendt og respekteret foredragsholder, siger om det at netværke, Grav din brønd før du bliver tørstig. Jo tidligere du tager denne teknik til dig, jo bedre vil din virksomhed stå i kampen om at finde de største talenter. Med venlig hilsen Nicolas Zangenberg CEO / Founder

3 1) Rekruttering af den ideelle kandidat En stillingsbeskrivelse, der beskriver de præcise krav og forventninger til stillingen er nyttig. Endnu mere anvendelig er den interne proces, du bruger til at udvikle stillingsbeskrivelsen, og de personlige kvalifikationer som din ideelle kandidat skal besidde. Sammensæt et team af dine bedste medarbejdere, udvalgt, fordi de besidder de bedste kvalifikationer, fra den samme eller en lignende stilling. Medtag ligeledes den ansættende leder. Start med at udvikle en stillingsbeskrivelse, der skitserer de vigtigste ansvarsområder og de opgaver, som indgår i selve stillingen. Derefter defineres kandidatens personlige kvalifikationer. Nu udformer du 5 til 10 punkter, som du vil screene CV er ud fra. Dernæst foretages telefon screening og udarbejd spørgsmål, du vil stille. Et alternativ til telefonscreening kan være online pre-screening, hvor der scores i forhold til de 5 til 10 punkter, som på forhånd er sat op i systemet. De kandidater, som har den højeste score eller matcher bedst de forskellige punkter indkaldes til jobsamtale. Lyder det som en stor opgave? Du får et langt bedre kendskab til, hvilke egenskaber den ideelle kandidat besidder, og din rekruttering holder fokus.

4 2) Benyt dine medarbejderes netværk Lad dine medarbejdere fortælle deres netværk at en given stilling er ledig. I denne tid med sociale og faglige netværk er der stor sandsynlighed for, at I i fællesskab er forbundet til hundredvis eller tusinder af potentielle kandidater til hver stilling. Hvis ikke du kan finde dem I dit eget eller medarbejdernes netværk, kan du begynde at annoncere efter dem. Conscribo hjælper med annoncering på Google, Facebook og Conscribo netværket. Benyt tiden på messer til at møde potentielle kandidater såvel som kunder. Opfordr medarbejderne til at indsamle visitkort og til at opbygge relationer med potentielle kandidater med gode kvalifikationer. I en af vores kunders virksomhed ansatte salgschefen for nylig en barndomsven, som netop var flyttet fra Jylland til Sjælland. Den nyansatte havde taget kontakt til alle i sit netværk inden han flyttede. Målet var at få et job. Salgschefens ansættelse er et succesfuldt eksempel på brugen af hans netværk. Du bør fortælle dine ansatte, hvor vigtigt det er, at de henviser kandidater i deres netværk. I nogle virksomheder udløses en bonus, når en ny person ansættes på baggrund af en intern henvisning. Det kan især være stillinger, som er særligt svære at besætte såsom stillinger ved udstationering eller stillinger, hvor det er jobansøgers marked. Informér eksempelvis medarbejderne på kick-off møder eller møder hvor vækstplaner formidles. Udnyt dine kontakter i industrien, branchen, brancheforeningen og hos konkurrenter til rekruttering af kandidater. Betal for at medarbejderne deltager i branchenetværk, går på konferencer og messer. Få lavet master-lister over branchens topfolk og andre potentielle medarbejdere såsom kunder, kolleger og venner. Udvikl en plan sammen med medarbejderne for hvordan relationer med personer på denne liste opbygges. Vær forberedt på at sende relevante stillingsbeskrivelser til dem via . Følg efterfølgende op løbende. Få løbende potentielle kandidater ind til interviews før du har ledige stillinger. Du bør måske også overveje at oprette et periodisk nyhedsbrev således, at du holder dine lister af potentielle medarbejdere, kunder og interesserede informeret omkring virksomhedens fremgang. Du kan distribuere disse nyhedsbreve via såvel som Post Danmark. Nogle kan godt lide nyhedsbreve andre vil hellere tilmelde sig en Facebook side eller LinkedIn gruppe. Disse medier vil også kunne bruges som redskab til at holde interesserede til ilden og til at dele nødvendig information omkring virksomhedens udvikling med dem. Conscribo hjælper gerne med at udvikle Facebook- og Linkedin-sider eller med etablering af Linkedin-grupper.

5 3) Brug din webside til rekruttering af ansøgere Sørg for på websidens jobsektion at beskrive virksomhedens vision, mission, værdier og ikke mindst kultur. Beskriver du endvidere, hvordan medarbejderne bliver værdsat? Udtrykker du dit fokus og medarbejdernes forpligtelse til at levere kvalitet og service overfor dine kunder? Hvis ikke, er du indtil nu gået glip af et stort potentiale, da informationen på jobsektionen er et af de vigtigste rekrutteringsværktøjer, når målet er at komme i kontakt med kompetente og nysgerrige medarbejdere, der ønsker at lære din virksomhed at kende. Som supplement til stillingsannoncerne på websiden bør jobsektionen også indeholde ovenstående information. Den kan indeholde Employer Branding webfilm, hvor virksomhedens CEO, ledere og medarbejdere giver udtryk for alt fra virksomhedens Employer brand, Employer value proposition (værdisæt) til, hvordan en normal dagligdag ser ud i den respektive stilling, som netop er slået op. Ved at integrere webfilm får du mulighed for at henvende dig mere personligt og samtidig skabe troværdighed. På denne måde vil den potentielle kandidat kunne tænke, at din virksomhed er noget for ham. En vigtig del af jobsektionen vil være muligheden for, at interesserede kan give sig til kende ift. ledige stillinger i fremtiden. Med andre ord gør din jobsektion til en jobportal. Et sted, hvor der kan skabes interaktion med potentielle kandidater til stillinger nu og i fremtiden. De skal samtidig have mulighed for på en personlig og troværdig måde, at få den information de ønsker. Dette kan ske via: - Optimering af stillingsannoncer til søgemaskinerne - Annoncer på Google med specifikke termer og søgeord - Facebook annoncer målrettet kandidater - Conscribo netværket (Mulighed for online annoncering på de største medier i Danmark) Facebook og Conscribo netværket giver dig mulighed for at komme i kontakt med de medarbejdere, som ofte er i høj kurs nemlig dem, som allerede er i job indenfor branchen, hos konkurrenter, kunder m.m., som du derfor ønsker at rekruttere til relevante stillinger. Annoncering for jobsektionen er en måde at få målrettet trafik ind på siden.

6 4) Hold kontakten løbende til interesserede Sørg for at holde kontakt med interesserede kandidater hyppigt. Alle ansøgere besvares præcist og gemmes jf. persondatalovens regler herom. Hold din dør åben og sig, at de er velkommen til at kigge forbi til frokost, næste gang de er i området. Således at du kan opbygge en relation til dem og holde kontakten. Det gælder nemlig, som vi tidligere har nævnt om at pleje og opbygge relationer til kandidater og kontakter. Husk at sikre dig at de interesserede tilmelder sig dit nyhedsbrev, facebook side eller LinkedIn gruppe således, at du løbende kan kommunikere med dem.

7 5) Vær dén arbejdsgiver jobsøgende kontakter først Tænk over, hvordan en potentiel kandidat opfatter din virksomhed, før din organisation eller virksomhed kontaktes. Er virksomheden stabil, tjener penge eller i vækst? Har du et image som værende god mod dine medarbejdere (F. eks. Novo Nordisk, Google)? Er din mission placeret i bevidstheden hos de personer, du ønsker at rekruttere? Vil en ny medarbejder føle sig en del af noget større end dem selv, hvis de tilslutter sig virksomheden? Vil din organisation pleje deres talent og tilbyde spændende muligheder for udfordringer og faglig udvikling? Kan du svare på disse spørgsmål? Analysér din rekrutteringsproces for at være sikker på, at du sender de rette signaler. Hvis du vil være virksomed som jobsøgende kontakter først, så må du opføre dig som arbejdsgiveren den jobsøgende kontakter. Endvidere må du kommunikere dette commitment til de potentielle kandidater. Kandidaters henvendelse skal besvares ved: - At du besvarer deres kald hurtigt. - At du reagerer på modtagelsen af deres ansøgning og CV. - At de ikke stilles de samme spørgsmål igen og igen til jobsamtalerne. - At du giver dem et kald, når en anden er udvalgt til ønske jobbet. (Ja du skal stadig sende et brev til de kandidater, du har haft til samtale, men de sætter stadig pris på, at der bliver fulgt op). - At de føler sig godt behandlet, når du kommunikerer med dem på . Et værktøj som kan være en god hjælp i forbindelse med at analysere din rekrutteringsproces, kan være Conscribo s HR-analyseværktøj.

8 6) Rekruttér ved brug af Internettet Internettet har udviklet sig til et stort mødested mellem arbejdsgivere, rekrutteringsfolk og medarbejdere. Ud over din egen virksomheds webside er det vigtigt, at du lærer at bruge Internettet til at finde og tiltrække de rigtige kandidater. I forhold til den stilling og medarbejder du søger, skal du også tænke på, hvor den ideelle kandidat færdes. Til elevrekruttering anvendes ikke nødvendigvis de samme medier som til rekruttering af en salgsdirektør. - Læg stillingsannoncen op på relevante organisationer, brancheforeningers webside - Overvej om jobdatabaserne (Stepstone, Jobindex) vil være noget eller, om du blot bliver et nummer i rækken af virksomheder, som søger, og at du ikke skiller dig ud. - Tag fat i Conscribo omkring annoncering via Google, Facebook-annoncer og Conscribo netværket. En effektiv målretning mod de unikke kandidater. - De fleste aviser har en on-line jobsektion, hvor du kan lægge stillingsopslaget ud - Benyt Sociale medier som Facebook og LinkedIn. Conscribo opretter Facebook- samt LinkedIn-sider og grupper, hvis du ønsker det. - Start en blog, hvor medarbejderne skriver om det at være ansat i virksomheden. Effektiv rekruttering. Her kan du lægge stillingsannoncer ud. Det har Intel bl.a. gjort. - Søg i diverse i fora.

9 7) Brug Headhunters og personalekonsulenter De bedste rekrutteringsbureauer har gjort et stort benarbejde for dig. Forvent at betal 20 til 35% af den nye medarbejders årsløn til specialisterne. Til særlige stillinger er dette dog givet godt ud, sammenlignet med den tid din afdeling og virksomhed investerer i, at rekruttere den rette og måske kunne det i sidste ende endda resultere i et mislykket forsøg. De fleste rekrutteringsfolk har allerede opbygget et netværk af potentielle kandidater. Der bliver ligeledes sat et par ekstra erfarne øjne på, som vil hjælpe dig med din udvælgelse. Hos Conscribo hjælper vi HR-afdelinger, Headhuntere og Rekrutteringsfolk med at generere målrettet trafik til virksomheders jobsektioner og Employer Branding kampagnesider. Vi hjælper med implementing af Employer Branding via kampagnesider og webfilm. Ved rekruttering og elevrekruttering kan Conscribo stå for tiltrækning af potentielle kandidater. Der kræves kendskab til målgruppens færden, og hvilke værdier målgruppen værdsætter.

10 8) Brug af vikarbureauer og midlertidigt ansatte Overvej at bruge interim medarbejdere, projekt ansættelse (Freelance ansatte) eller vikarer på Try and hire, som er et begreb inden for branchen, hvor virksomheder kan få vikarer på prøve for senere muligvis at ansætte dem. Vikaren får løn, men virksomheden har ikke samme commitment til opsigelse m.m. Denne type ansættelse kan være en fordel i de situationer, hvor du ikke ved, om du vil have brug for den pågældende stilling over tid. Vikarer kan også være en god buffer i spidsbelastningsperioder inden for forskellige brancher. Try and hire anvendes også af mange under perioder med store konjunktursvingninger. Vikarbureauer vil rekruttere og screene i forhold til dine specifikationer og tilbyder tilfredshedsgaranti. De sparer dit team en masse tid, og samtidig undersøger de personers straffeattest, baggrund m.m. I de fleste tilfælde når arbejdsgiveren møder de enkelte kandidater, er alt arbejdet undtagen selve jobsamtalerne færdiggjort, og dermed spares tid. I takt med at vikarbureauerne bliver fortrolige med dine behov og kender din virksomhed, vil de løbende søge efter talenter, der møder dine kriterier. Disse talenter kan senere blive stjernemedarbejdere.

11 9) Lær dine kandidater at kende Find ud af hvad dine kandidater læser. Læg mærke til hvilke websider de besøger. Hvilke nyhedsbreve de er tilmeldt; Hvilke fagblade og aviser de læser. Hvor søger de information fx. fora, grupper på LinkedIn, Facebook sider. Tag udgangspunkt i din egen virksomhed og tal med dine bedste medarbejdere. Brug denne information til selvfølgelig at screene ansøgninger og til at udvikle unikke spørgsmål, som du kan stille til jobsamtalerne. Vigtigst af alt: brug denne information til at udvikle kreative og sjove rekrutteringsstrategier til fremtidige stillinger. Sammensæt et team, som kunne være i målgruppen og få dem til at vurdere dine strategier undervejs. Samtidig kan du brainstorme med dem på alternative måder at rekruttere på. Energidrikken Cult rekrutterer eksempelvis deres promotion piger på diskoteker og gaden. En del virksomheder rekrutterer via kreative Facebook- og LinkedIn-sider samt kampagnesider på nettet udarbejdet af bureauer som Conscribo. Sponsorater kan endvidere være et alternativ, når der skal rekrutteres.

12 10) Omtale i medierne Den omtale din virksomhed modtager: i aviserne, på tryk, på tv, i radioen og online er uhyre vigtig for din rekruttering. Et par gode ord, en interessant artikel eller et stykke om din mission, der afspejler din virksomhed og medarbejdere i et gunstigt lys, vil resultere i at potentielle medarbejdere henvender sig, og er en effektiv måde at til trække de bedste medarbejdere på. Idéer til rekruttering er uendelige og altid udfordrende, men den tid og de kræfter, du investerer heri, er dét værd, når de resulterer i, at de største talenter kontakter din virksomhed.

13 Lersø Parkallé København Ø Tlf

Jobformidlere. Jobformidlere

Jobformidlere. Jobformidlere Jobformidlere Der fi ndes en række virksomheder, som lever af at hjælpe andre virksomheder med at skabe kontakt til jobsøgende og ad den vej besætte ledige stillinger. Under én hat kalder vi dem her for

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere

Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere Jobmarkedet Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere sandsynligt er det, at du får solgt dit

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager.

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. 2012 Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse 2012 Indhold 1. Baggrund side 2 2. Resume side 2 3. Nye tendenser i virksomhedernes

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Thomas Dahlgaard Rekrutteringsdirektør i Jobindex A/S Ansvar for rekrutteringsafdeling, tekst & kommunikationsafdeling, medieafdeling og annonceafdeling

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse Tiltrækning, udvikling og fastholdelse - en undersøgelse af virksomheders evne til at sikre de dygtigste medarbejdere Tiltrækning, fastholdelse og udvikling - fra viden til indsats Erhvervslivet står over

Læs mere

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning.

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning. Miniguide Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning LinkedIn er meget mere end en online profil, hvor du synliggør dit CV for omverdenen. Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

Rekrutteringsanalyse 2013/14

Rekrutteringsanalyse 2013/14 e s y l a n a s g n i r Rekrutte 2013/14 Indhold Baggrund Side 3 Resumé Side 4 Fire vigtige rekrutteringstendenser for jobsøgeren Side 5 Øvrige rekrutteringstendenser Side 17 Highlights fra rekrutteringsanalyserne

Læs mere

Rekruttering 3.0: Fremtidens rekruttering er allerede her

Rekruttering 3.0: Fremtidens rekruttering er allerede her Rekruttering 3.0: Fremtidens rekruttering er allerede her Ifølge en artikel i amerikanske Journal of Corporate Leadership som K2 Search har taget del i vedrørende forandringer for rekrutteringsbranchen

Læs mere

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland.

Employer Branding. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. En analyse af udbredelsen af Employer Branding i Region Nordjylland. Baggrund og formål NORDJYSKE Medier ønsker at samle en række større nordjyske virksomheder til et seminar om, for herigennem at inspirere

Læs mere

Regler om ansættelse

Regler om ansættelse Regler om ansættelse 2010 Holdning Det er holdningen i Ringsted Kommune, at der skal arbejdes professionelt med rekruttering Rekrutteringsprocessen afspejler, at der i Ringsted Kommune arbejdes efter værdierne

Læs mere

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING God planlægning sparer tid Sat lidt på spidsen kan målet med en rekruttering koges ned til at finde den bedst egnede medarbejder til jobbet og så hurtigt som muligt.

Læs mere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Ofir Recruiter 1 Fordele ved Ofir Recruiter Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Fleksibelt system med mulighed for tilpasning

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

Velkommen til kursus/workshop. Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet

Velkommen til kursus/workshop. Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet Velkommen til kursus/workshop Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet Dagsorden Velkomst og præsentation/alle CV og jobsøgning v/kate Jobagenter/databaser v/kate HK Karrieretelefon v/kate HK

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Inspirationsseminar bag om rekruttering

Inspirationsseminar bag om rekruttering Inspirationsseminar bag om rekruttering Tips og tricks til en god rekrutteringsproces August 2016, Aalborg 1 Indhold 1. Konstatering af behov for rekruttering 2. Annoncering 3. Screening/udvælgelse til

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 - All inclusive rekruttering - Delrekruttering screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition - Fuld B&L eksponering - MPA - Succesfuld rekruttering -

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning FORORD Denne lille guide om rekruttering er en af fem foldere der tilsammen dækker en større del af HR-området. Folderne er tænkt, dels som et værktøj og dels til inspiration til at arbejde struktureret

Læs mere

Region Hovedstadens Apotek HR-Afdelingen. Gode råd til de sociale medier

Region Hovedstadens Apotek HR-Afdelingen. Gode råd til de sociale medier Gode råd til de sociale medier 2018 Dine sociale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat mv.) er dine egne. Det er lige så legitimt at bruge dem til at skrive om Apoteket og Apotekets

Læs mere

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Rekruttering via sociale medier

Rekruttering via sociale medier Sociale medier styrker virksomheden i konkurrencen om fremtidens medarbejdere De adspurgte virksomheder forventer en stigende konkurrence om de bedste kandidater. Virksomhederne vil i 2013 bruge flere

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept

Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept Capacity er en del af Capacent People Groups unikke behovs baserede rekrutterings koncept Kunden Executive Search Capacity Shortlist Assessment Rådgivning Kapacitet Sourcing Vished Nøgleord 6 Konsekvent

Læs mere

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Basisbrugen af OHRMS Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2 Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Step 3: Opret en stillingsannonce til projektmappen side 6 Step 4: 1. sortering

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

A-kasserne formidler job til ledige

A-kasserne formidler job til ledige A-kasserne formidler job til ledige A-kasserne har en særlig styrke: De formidler job til deres medlemmer ud fra et indgående kendskab til medlemmernes fag. Læs mere om, hvad de fire a-kasser på FTF-området

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Offentlig politik for jobansøgere

Offentlig politik for jobansøgere Offentlig politik for jobansøgere 1. Indledning a. Når du søger en ledig stilling, eller sender en uopfordret ansøgning til Bovia, skal du være opmærksom på, at vi i forbindelse hermed behandler personoplysninger

Læs mere

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx FAQ Om ansøgersitet, registrering, processen... 2 Hvorfor skal jeg bruge et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvad er et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvordan får jeg ansøgersitet ind på min virksomheds

Læs mere

JobASE gode hoveder til ASE SMV erne

JobASE gode hoveder til ASE SMV erne JobASE gode hoveder til ASE SMV erne VISION Vi vil skabe en a-kasse, der matcher det moderne Danmarks ønsker og behov MISSION Vi kæmper for, at økonomisk tryghed på arbejdsmarkedet ikke skal være afhængig

Læs mere

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK ASE ANALYSE NR. 24, JULI 2006 www.ase.dk SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK Denne analyse fokuserer på, hvordan lønmodtagere finder et nyt job, samt hvordan virksomheder finder nye medarbejdere,

Læs mere

Politik for rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere. 22. februar 2005

Politik for rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere. 22. februar 2005 Politik for rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere 22. februar 2005 INDHOLDSFORTEGNELSE OVERORDNET MÅLSÆTNING... 2 DELMÅL... 2 GENTOFTE KOMMUNE SOM ARBEJDSPLADS UDADTIL... 2 ANNONCERING... 3 ANSÆTTELSESPROCEDURE...

Læs mere

Networking og Personlig branding med LinkedIn

Networking og Personlig branding med LinkedIn Foredrag hos Kost & Ernæringsforbundet 18. september 2012 Networking og Personlig branding med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

2Adecco. Construction

2Adecco. Construction 2 Professionel adgang til faglært og rutineret arbejdskraft Byggeprojekter skal være i gang. De skal holde både tempo og tidsplan. Det kræver planlægning og den rette bemanding i både projekteringsfase

Læs mere

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE København maj 2017 Tilbud/kontrakt ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning JOBMAPPE Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning Det ledige job: Valgt rekruttering Opslået pr.: " Online Rekruttering (CV + Annonce) Besættes inden: " Annonce Ansvarlig

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016 Rekruttering - All inclusive - rekruttering - Delrekruttering - screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition Jobopslag inklusiv match i CV bank - Fuld

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Indhold Oversigt over forskellige typer af fagligt indhold du kan vælge mellem ved en samtale i A-kassen...

Læs mere

Hvordan imødekommer Danmark bedst muligt behovet for specialiseret arbejdskraft i datacenter industrien.

Hvordan imødekommer Danmark bedst muligt behovet for specialiseret arbejdskraft i datacenter industrien. Hvordan imødekommer Danmark bedst muligt behovet for specialiseret arbejdskraft i datacenter industrien www.investindk.com Agenda Udgangspunkt og arbejdskrafts udfordringen Løsningsmodeller Next Step Om

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere HB mødebilag side 1/ 5 HB-møde: Marts 2014 Initialer: PJ Bilagsnr.: 2.5.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) X X Beslutningsbilag (B) ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7 Indhold Kjerulf & Partnere side 2 Kompetenceområder side 4 Præsentation side 5 Processen ved Executive Search side 6 Processen ved Selection side 7 Forskellen på Search & Selection side 8 Hvor tilfører

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Aktiviteter i Jobboxen 2016 januar februar marts Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Kurser Hvordan bruger jeg Jobnet? Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Rekrutteringsanalysen 2014

Rekrutteringsanalysen 2014 Rekrutteringsanalysen 2014 www.ballisager.com Indhold BAGGRUND Side 3 RESUMÉ Side 4 KAPITEL 1 - VIRKSOMHEDERNES REKRUTTERINGSKANALER Side 5 KAPITEL 2 - SÅDAN VIRKER UOPFORDRET JOBSØGNING Side 12 KAPITEL

Læs mere

Brand Equity. 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen

Brand Equity. 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen Brand Equity 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen Agenda Kort om Eniro Danmark Brand Equity Headlines på personlig branding Mine personlige erfaringer Eniros fokuspunkter Om Eniro Danmark A/S

Læs mere

KLIK FOR AT REDIGERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET

KLIK FOR AT REDIGERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET KICKSTART TYPOGRAFI DIN I MASTEREN KARRIERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET 1 TAL OG NØRDERI FRA MIN SIDE KORT PRTÆSENTATION FRA PANELET ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF SPØRG PANELET OPSAMLING

Læs mere

Date: 07-02-2012. Organisation: EMUC Event: HR & Crew Management konference Emne: www & maritime rekruttering

Date: 07-02-2012. Organisation: EMUC Event: HR & Crew Management konference Emne: www & maritime rekruttering Date: 07-02-2012 Organisation: EMUC Event: HR & Crew Management konference Emne: www & maritime rekruttering Jakob le Fevre Master Mariner Svendborg Navigationsskole 1998 40 år 24 års erfaring i marinebranchen

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

SKAT Rekrutteringskampagne 2007

SKAT Rekrutteringskampagne 2007 SKAT Rekrutteringskampagne 2007 Baggrund for kampagnen SKAT søgte i marts 2007 400 nye medarbejdere, som skulle være med til at opbygge verdens førende skatteforvaltning og sikre en retfærdig og effektiv

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Rekruttering Vi hjælper virksomheder med at rekruttere

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Velkommen til Bencke & Partners

Velkommen til Bencke & Partners 1 2 Velkommen til Bencke & Partners Bencke & Partners er en rekrutterings- og searchvirksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor servicering af HR-ydelser til danske og internationale virksomheder.

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

KM2JOB. Support til. Fleksibel rekruttering. 1. Annoncering og søgning: Fleksibel rekruttering KM2JOB. Indholdet af vores supportpakke ser således ud:

KM2JOB. Support til. Fleksibel rekruttering. 1. Annoncering og søgning: Fleksibel rekruttering KM2JOB. Indholdet af vores supportpakke ser således ud: Support til Vores koncept er fleksibelt. Derfor kan vi tilbyde at håndtere alle Jeres administrative opgaver i forbindelse med en rekrutteringsproces. Det vil sige fra annoncering over håndtering af ansøgninger

Læs mere

JOBMARKEDET ANNO 2011

JOBMARKEDET ANNO 2011 JOBMARKEDET ANNO 2011 - en undersøgelse blandt erhvervsaktive funktionærer Valg af medier ved jobsøgning, aktive og passive jobsøgende og præferencer ved et jobskifte Udarbejdet af Politiken Analyse 2011

Læs mere

Har din virksomhed en

Har din virksomhed en SÅDAN Har din virksomhed en SÅDAN rekrutteringsstrategi? DI SeRViCe DI giver dig gode råd til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere Kampen om medarbejderne er i gang Medarbejderne er et af de vigtigste

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE GUIDE 2016 MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE EFFEKTMÅLING DOKUMENTATION GENNEMSIGTIGHED PRIORITERING 2 KPI OVERBLIK VI KAN IKKE KOMME UDEN OM KPI ER EFFEKTMÅLING, DOKUMENTATION, GENNEMSIGTIGHED OG PRIORITERING.

Læs mere

Opsigelse fra krise til muligheder!

Opsigelse fra krise til muligheder! Opsigelse fra krise til muligheder! Vi er midt i en finanskrise og forhåbentlig snart på vej ud igen. Det er ikke alle, der er lige hårdt ramt, men krisen påvirker i øjeblikket de fleste virksomheder som

Læs mere

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden... 4 Evaluering

Læs mere

Videnmedarbejder. 3. april Værdi for fremtiden

Videnmedarbejder. 3. april Værdi for fremtiden Videnmedarbejder 3. april 2017 Værdi for fremtiden På agendaen Velkomst Thomas Damkjær Petersen Finn Helmer Joyce Duncan Kim Engmark Pause Brian Mikkelsen Per Bennetsen Afslutning før networking Networking

Læs mere

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland

Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland Generelle ideer til Messecenter Vesthimmerland I det følgende har jeg skrevet refleksioner, spørgsmål og tanker vedr. hvilke områder jeg ser i kan forbedre og måske bør se nærmere på. Tankerne er inddelt

Læs mere

September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CABI CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS MAJ 2017 PRÆSENTATION

September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CABI CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS MAJ 2017 PRÆSENTATION September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS CABI PRÆSENTATION MAJ 2017 MARKEDSANALYSE 2017 Om undersøgelsen KORT OM UNDERSØGELSEN B-t-B undersøgelse med 424 interviews gennemført

Læs mere

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET 1 CA Når din karriere er vigtig GRATIS STUDIEMEDLEMSSKAB FEDE KURSER & WORKSHOPS JOBSØGNING PERSONLIG UDVIKLING IT KURSER RÅDGIVNING

Læs mere

løn& udvikling nyt job sæt prıs på dig selv økonomaforeningen

løn& udvikling nyt job sæt prıs på dig selv økonomaforeningen løn& udvikling nyt job sæt prıs på dig selv økonomaforeningen Nyt job sæt pris på dig selv Layout: Torben Wilhelmsen Tryk: Eks Skolens Trykkeri økonomaforeningen oktober 2001 Må gengives med angivelse

Læs mere

Priser 2018 HEADaHEAD 1/1 2018

Priser 2018 HEADaHEAD 1/1 2018 Priser 2018 1 1/1 2018 Produkter 2018 Produkt Pris Ex. moms Produktbeskrivelse Search & Selection Læs mere Delrekruttering Læs mere Light Kr. 15.000 Læs mere Jobannoncer (opslag): Fra kr. 2.990 Læs mere

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Kom godt i gang med job-response.com

Kom godt i gang med job-response.com Kom godt i gang med job-response.com Hvad er job-response.com Job-response.com er en svarportal til at besvare jobansøgere med. Mange jobansøgere er frustrerede over de manglende svar på deres ansøgninger

Læs mere

Det sker i. Jobboxen. Januar, februar & marts Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen. Januar, februar & marts Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen Januar, februar & marts 2018 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- og uddannelsesmål Mange mennesker får i løbet af deres arbejdsliv brug

Læs mere

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation.

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation. Opsigelse fra krise til muligheder! Vi er midt i en finanskrise og forhåbentligt snart på vej ud igen. Det er ikke alle, der er lige hårdt ramt, men krisen påvirker i øjeblikket de fleste virksomheder

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere