ALTID ET SKRIDT FORAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ALTID ET SKRIDT FORAN"

Transkript

1 2010 ALTID ET SKRIDT FORAN

2 2 KABE 2010 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende. Følelsen af frihed at kunne bevæge sig frit, rejse hvorhen man vil uden, at man i forvejen behøver at booke værelse til overnatning, at slippe for at være bundet af arbejdet med eget sommerhus, at kunne tage af sted og skifte omgivelser, når som helst det falder én ind. Frihedsfølelsen er en vigtig grund til, at mange i dag vælger at feriere i egen autocamper. Det fine ved KABE Travel Master er, at den fra starten er fremstillet til vores nordiske klima. Du rejser lige bekvemt og bor lige godt og hyggeligt året rundt! Med vores holdning til sikkerhed og gedigne kvalitetskontrol kan du føle dig tryg, når du vælger en autocamper fra KABE. For os er alle detaljer, store som små, af lige stor vigtighed! Og når du sammenligner priser, skal du ikke glemme også at tjekke, hvad der indgår i prisen. KABE yder meget for pengene. Få autocampere kan matche konstruktionen og udstyret, som en KABE Travel Master har som standard. Derfor er vi også den førende svenske producent af autocampere til helårsbenyttelse!

3 KABE INDHOLD Derfor skal du købe en KABE Travel Master: Året rundt i en KABE... 4 Fordele, eksteriør... 6 Fordele, interiør... 8 KABE Travel Master KABE Travel Master KABE Travel Master KABE Travel Master Trygt og sikkert på vejen Hyndekollektion Ekstraudstyr Udstyr... 34

4 4 KABE 2010 Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE Travel Master virkelig holder, hvad vi lover. KABE Travel Master er bygget til anvendelse året rundt i alle typer klima! Vi ligger i toppen, når det gælder varmekomfort det viser sig ikke mindst i de uafhængige tests, som er blevet udført. Vi har ikke blot de bedste varmekilder; vores konstruktion fordeler desuden varmen jævnt i hele vognen. Du får lige så behagelig varme i boligdelen, som i de øvrige sektioner. Vi har lagt speciel vægt på ventilation, luftcirkulation og varmefordeling vigtige funktioner, som skal fungere 100% for at undgå kondens og for at få et behageligt indeklima året rundt. I vores effektive ventilationssystem indgår både ventilerende tapeter og indretning konstrueret således, at luften skal kunne cirkulere frit i hele autocamperen. Centralvarme Centralvarmefyret ALDE Compact 3010 har indbygget elpatron på hele 3 kw samt digitalt display. Integreret varmtvandsopvarmer og separat ekspansionskar. Automatisk effektstigning Fyret registrerer automatisk, når flaskegas er nødvendig for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12 V og 230 V cirkulationspumper. Effektiv varmecirkulation KABE s unikke, automatiske gulvvarmesystem AGS II og AGS II Pro med fire spiraler - er integreret med konvektorsystemet. Kører på både flaskegas og elpatroner. Intelligent elcentral El-systemet kan føle batteriernes kapacitet og lader dem automatisk op efter behov. Systemet holder styr på vandniveau, temperatur og batterispænding. Udvendig tilslutning til TV-udtag, kabel-tv og 12/230 V.

5 KABE Nyd de smukke dage. Med din KABE Travel Master behøver du ingen større forberedelser for at kunne tage de steder hen, hvor du kan nyde det, der giver dig livskvalitet skiløjper, bakker, strande, golfbaner eller søer med masser af fisk... Webasto varmeanlæg af forbrændingstypen KABE s autocampere er udstyret med Webasto varmeanlæg af forbrændingstypen til opvarmning af motorkredsen. Ved hjælp af varmeveksleren kan Webasto også give varme i boligdelen. Ekstra kraftig generator Vores ekstra kraftige elsystem øger batteriets levetid, også ved lave udendørstemperaturer. Ekstra varmeelement Under forsæderne har vi placeret et varmeelement med ventilator, som du kan ty til, når du har brug for ekstra varme, dvs. på rigtigt kolde dage. Varmeveksler Med varmeveksleren kan du nemt føre varmen fra motoren til boligdelen.

6 6 KABE 2010 Se nøje efter og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig efter nogle år. Vores tanke for kvalitet går igen i alle detaljer isolering, ventilation, varmesystem, vinduer og møbelkonstruktion. For at din autocamper skal være varm og dejlig om vinteren, kølig og komfortabel om sommeren, har vi ikke kun valgt de bedste materialer, der findes på markedet. Hvis vi ikke har kunnet finde noget, der kunne opfylde vores krav, har vi helt enkelt selv opfundet det, vi søgte. KABE Travel Master gør din kørsel maksimalt sikker og komfortabel, uanset vejbelægning og årstid.

7 KABE Stabilt og fugtsikkert karosseri Karosseriet, som bygges ifølge sandwichprincippet, er yderst stabilt og absolut fugtsikkert. Udefra og ind har du: Plastlaminat, 36 mm Ecoprim-isolering med lukkede celler, indervæg og vægtapet, som kan ånde. Effektiv fugtisolering Bjælker i plast isolerer bedre end træbjælker og giver en sikrere forbindelse mellem karosseriets forskellige dele. KABE har konstrueret og søgt patent på bjælker i plast med indstøbte luftkanaler, som vi monterer på alle fugtudsatte dele af karosseriet. Tætte loftsovergange Loftet i KABE Travel Master overlapper væggen. Garanteret ingen lækage! Vinklet kabelrende Elkablerne i KABE s autocampere ligger skjult i render over varmekonvektorerne. Vores unikke kabelrender er vinklede for at give luftstrømmen fri passage forbi vinduerne. Trygt og sikkert Maksimalt sikkerhedsudstyr indgår som standard i alle KABE s autocampere: Airbag, ABS-bremser og trepunktsseler i både fører- og beboelsesdel. Desuden lækindikator til manuel kontrol af flaskegassystemet. Tætte vinduer med smarte detaljer Vindueskarme i polyuretan endnu en af KABE s egne konstruktioner sikrer sammen med dobbeltglas optimal isolering. De udvendige plane og tonede vinduesruder beskytter mod varmeindtrængning. Indbygget myggenet og rullegardin i karmen.

8 8 KABE 2010 I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger. Vi ved, at vores KABE Travel Master vækker beundring, faktisk endnu mere nu, hvor vi har givet autocamperne ny form og farvesætning. Det er imidlertid lige så vigtigt, at det indvendige holder det, som ydersiden lover, og vi ved, at de, der stiger ind i autocamperen, ikke bliver skuffede. Elegancen i vores KABE Travel Master er slående. Håndværksmæssigt snedkerarbejde i førsteklasses materialer fra vores eget værksted, indbydende siddegrupper, veludstyrede baderum med bruser, praktiske køkkenafsnit plus et væld af praktiske detaljer er standard i alle vores autocampere. Vi har skabt en bolig, som i kvalitet vel skal kunne måle sig med dit almindelige hjem og har derfor ikke sparet ved valg af siddehynder og madrasser - du sidder bekvemt og sover garanteret skønt på springmadrasserne i dobbelt- eller enkeltsengene. KABE Travel Master er meget mere rummelige, men det faktum, at en autocamper tilbyder compact living, indebærer også, at hver kvadratcentimeter skal udnyttes på en smart måde. Og med alt standardudstyr, som også indgår i prisen, får du meget mere for pengene! Alle KABE Travel Master med nordiske specifikationer: Stort batteri på 100 A og generator på 160 A. Ekstra varmeelement under førersæderne. Partikelfilter God og jævn varmefordeling KABE s autocampere er konstrueret med henblik på den bedste varmespredning. Vi har sørget for, at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, gennem de ventilerede overskabe og op mod loftet. Ventilation i vægge og gulv KABE s ventilerende tapet slipper den varme luft igennem, som cirkulerer lang med væggene. Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yderkanten, og som tørrer, når du tænder for varmen. Varmeveksler (standard i 750, 880) Bekvem siddekomfort og skøn at sove i I en autocamper af mærket KABE sidder du på anatomisk udformede sofaer med Bultex-fyld. Og sengene er den rene drøm! Bekvemme sofaer Vores ergonomiske sofaer er fyldt med Bultex, et fleksibelt og holdbart polyetermateriale, som desuden kan genbruges fuldstændigt. Lyddæmpende loft Det bløde loft giver ekstra isolering og dæmper samtidig lyden udefra. KABE har som eneste fremstiller af autocampere fundet på denne løsning.

9 KABE AGS II automatisk gulvvarmesystem (AGS II Pro standard i 880) AES helautomatisk køleskab FIAT road assistance 2 år fra leveringsdato Opvarmet og isoleret spildevandstank Toilet med porcelænskumme Fuld luftcirkulation Indretningen er tilpasset med henblik på den optimale luftcirkulation. Afstanden mellem sofaer og senge og sofaryggenes vinkel er nøje udregnet. Overskabene har indbyggede luftkanaler og mellemvægge til fri luftpassage, også i lukkede og fyldte skabe. Superskønne senge Sengene i en KABE Travel Master er af meget høj kvalitet. Herlige spiralmadrasser og ekstra tykke topmadrasser giver en garanteret god nattesøvn! Luksuriøs hjemlig følelse Sengene er udstyret med lameller, som følger kroppen, når du hviler dig. Indstilleligt hovedgærde gør sengelæsningen ekstra bekvem. Endnu bedre varmekomfort Helt nyudviklet, patentanmeldt automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med fire spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling. Med AGS II Pro (standard i Royal 880) kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet.

10 10 KABE 2010 Modelprogram KABE Travel Master 700 KABE Travel Master 700 er specielt fremstillet til alle, som ønsker en mindre autocamper med bibeholdelse af KABE-kvaliteten. Her har vi ikke sparet på noget af det, som kendetegner hele vores vognpark. Du får samme fine varmesystem, isolering og luftgennemstrømning som i de større modeller og samme kvalitet i indretningen. Forskellen det, som gør KABE Travel Master 700 til det økonomiske autocamper-alternativ ligger i et noget enklere chassis og mindre udstyr. Supplerende udstyr kan altid fås som tilvalg. KABE Travel Master 700 fås i tre helt forskellige basismodeller. Travel Master 700 LXL et L-formet, velindrettet køkken og rummelig dobbeltseng. Travel Master 700 B med to bekvemme langsenge giver dig komfort i en åben planløsning. I 700 G-modellerne har vi udnyttet en del af bilens højde til en rummelig garage, hvor du får plads til mængder af udstyr, som du vil have med på rejsen. Med komfort- og sikkerhedspakken som tilvalg bliver din KABE Travel Master 700 fuldt udstyret.

11 KABE Travel Master 700 LXL Travel Master 700 B KABE Travel Master Royal 700 Alle vores 700-vogne fås i Royal-udgave: Nyt eksternt design Markise (sølvfarvet) Skyview tagvindue Aluminiumsfælge Nyhed! Travel Master 700 GB Travel Master 700 GD

12 12 KABE 2010 KABE Travel Master 700 LXL Genial planløsning på begrænset plads. KABE Travel Master 700 LXL kan rumme alt, hvad du behøver for at kunne bo bekvemt, og giver samtidig en følelse af plads. Praktisk L-formet køkken, herlig dobbeltseng, toilet med bruser og bekvem siddegruppe giver dig indvendig komfort. Planløsning 700 LXL Indvendig længde, beboelsesdel: 4550 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Indvendig bredde: 2235 mm Antal passagerer: 3 Indvendig højde: 1960 mm Soveområde, bagtil: 1960x1320/1115 mm Totallængde: 7075 mm Soveområde, dinette: 2180x1175/1150 mm Totalbredde: 2350 mm Lugeåbning: B/H=950/355 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 kg alt kg

13 KABE KABE Travel Master 700 B KABE Travel Master 700 B giver dig indvendig komfort i en klassisk planløsning praktisk køkkenafdeling og to bekvemme langsenge. KABE Travel Master 700 B har, som alle vores andre modeller, samme høje komfort, en ordentlig konstruktion og mange praktiske detaljer. Planløsning 700 B Indvendig længde, beboelsesdel: 4550 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Indvendig bredde: 2235 mm Antal passagerer: 3 Indvendig højde: 1960 mm Soveområde, bagtil: 2x1960/770 mm Totallængde: 7075 mm Soveområde, dinette: 2180x580/1175 mm Totalbredde: 2350 mm Lugeåbning: B/H=655x580 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 kg alt kg

14 14 KABE 2010 KABE Travel Master 700 GB Med den store garage, som rummer hele 2200 liter (!) er KABE Travel Master 700 GB den rene drøm der er plads til al din feriebagage i lastrummet. Fås med to skønne langsenge eller en herlig dobbeltseng, som ligger et par trin oppe i camperen. Planløsning 700 GB Indvendig længde, beboelsesdel: 4550 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Indvendig bredde: 2235 mm Antal passagerer: 3 Indvendig højde: 1960 mm Soveområde, bagtil: 2x1960/770 mm Totallængde: 7075 mm Soveområde, dinette: 2180x580/1175 mm Totalbredde: 2350 mm Lugeåbning: B/H=680/ /585 mm Totalhøjde: 2800 mm B/H/L=810/1190/2235 mm Totalvægt: 3500 kg alt kg

15 KABE KABE Travel Master 700 GD KABE Travel Master 700 GD giver dig komfort indendørs samtidig med, at der er plads til al din ferieoppakning i lastrummet. Vores populære garagemodel har her en generøs dobbeltseng. Indvendig er den lige så praktisk og bekvem som de øvrige KABE Travel Master modeller. Planløsning 700 GD Indvendig længde, beboelsesdel: 4550 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Indvendig bredde: 2235 mm Antal passagerer: 3 Indvendig højde: 1960 mm Soveområde, bagtil: 2080/1400 mm Totallængde: 7075 mm Soveområde, dinette: 2180x1175/1150 mm Totalbredde: 2350 mm Lugeåbning: B/H=680/ /585 mm Totalhøjde: 2800 mm B/H/L=810/1190/2235 mm Totalvægt: 3500 kg alt kg

16 16 KABE 2010 Modelprogram KABE Travel Master 740 Årets nyhed er en lidt større og mere rummelig variant af forrige års succesmodel KABE Travel Master 700. Planløsningen i 740 LB er udviklet i samarbejde mellem vores designere og vores kunder vi har gjort alt for at udnytte bilens gulvplads maksimalt samtidig med, at brugervenligheden og komforten er i fokus. Og resultatet er vi meget tilfredse med. Se og oplev KABE Travel Master 740 LB! Travel Master 740 LB NyheD! Travel Master 740 Royal Royal-udgaven: Nyt eksternt design Skyview tagvindue Markise (sølvfarvet) Aluminiumsfælge

17 KABE Planløsning 740 LB Indvendig længde, beboelsesdel: 4900 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Indvendig bredde: 2235 mm Antal passagerer: 3 Indvendig højde: 1960 mm Soveområde, bagtil: 2x1960/770 mm Totallængde: 7428 mm Soveområde, dinette: 2180x580/1175 mm Totalbredde: 2350 mm Lugeåbning: B/H=655x580 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 4000 kg

18 18 KABE 2010 Modelprogram KABE Travel Master 750 Alt det, der forbindes med KABE-kvalitet, finder du i KABE Travel Master 750! KABE Travel Master 750 fås i fire forskellige basismodeller. Vores unikke Flexlinesystem giver dig derudover ti forskellige planløsninger at vælge mellem fra dobbeltsengsløsninger til lang- og køjesenge! Travel Master 750 T Travel Master 750 B Travel Master 750 LXL Travel Master 750 GB

19 KABE

20 20 KABE 2010 KABE Travel Master 750 T Det rummelige toilet- og bruserum længst tilbage i bilen og to herlige langsenge i soverumsdelen bidrager til den luksusprægede følelse i KABE Travel Master 750 T. Den indbydende siddegruppe til samvær og afkobling og det veludstyrede, praktiske køkken forhøjer følelsen yderligere. Planløsning 750 T Indvendig længde, beboelsesdel: 4990 mm Indvendig bredde: 2240 mm Indvendig højde: 1960 mm Totallængde: 7520 mm Totalbredde: 2350 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 alt kg Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Soveområde, bagtil: 2x1930/1955x780 mm Soveområde, dinette: 1360/1100x1880 mm Lugeåbning: B/H=950/380 mm B/H=400/380 mm

21 KABE KABE Travel Master 750 LXL KABE Travel Master 750 LXL giver dig både godt med lastrum og indvendig komfort! Med sin indbydende, luftige planløsning, sin skræddersyede køkkenafdeling, bekvemme, polstrede møbler og skønne senge giver KABE Travel Master 750 LXL autocamperlivet en helt ny dimension! Planløsning 750 LXL Indvendig længde, beboelsesdel: 4990 mm Indvendig bredde: 2240 mm Indvendig højde: 1960 mm Totallængde: 7520 mm Totalbredde: 2350 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 alt kg Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Soveområde, bagtil: 1340x1930 mm Soveområde, dinette: 1360/950x2185 mm Lugeåbning: B/H=950/380 mm

22 22 KABE 2010 KABE Travel Master 750 B Travel Master 750 B er vores mest fleksible autocamper. Takket være vores unikke Flexlinesystem kan du vælge mellem syv forskellige planløsninger. Udform sovedelen, som du vil have den dobbeltseng, langsenge, køjesenge Indret til aktiv fritid, rene fornøjelsesrejser eller arbejde. En KABE Travel Master 750 B bliver det, du gør den til! Planløsning 750 B B2 2x1960x770 mm B3 2x1960x x860 mm B4 1960x1290/ x770 mm B5 1960x1400/1180 mm B9 2000x1380/ x1960x700 mm B6 4x1960x700 mm Indvendig længde, beboelsesdel: 4990 mm Indvendig bredde: 2240 mm Indvendig højde: 1960 mm Totallængde: 7520 mm Totalbredde: 2350 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 alt kg B7 1960x1290/ x770 mm Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Soveområde, dinette: 1200/980x1900 mm Lugeåbning: B/H=950/380 mm

23 KABE KABE Travel Master 750 GB Travel Master 750 GB har indbygget garage, hvor du får plads til næsten hvad som helst den generøse plads kan rumme hele liter! Vil du have en hel del udstyr med på rejsen, så er 750 GB modellen det rette alternativ. Planløsning 750 GB Indvendig længde, beboelsesdel: 4990 mm Indvendig bredde: 2240 mm Indvendig højde: 1960 mm Totallængde: 7520 mm Totalbredde: 2350 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 3500 alt kg Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Soveområde, bagtil: 2x1960x770 mm Soveområde, dinette: Lugeåbning: 1200/980x1900 mm B/H=950/640 mm B/H=640/1090 mm

24 24 KABE 2010 KABE Travel Master Royal 880 LT En konge blandt autocampere: KABE Travel Master Royal 880 er en fryd for den, som søger den ultimative autocamper! Med en størrelse på hele 8,8 m bygget på et tandemakslet AL-KO-chassis har du her en autocamper, der er lidt ud over det sædvanlige. Her har vi ikke givet afkald på noget: Den generøse siddegruppe med to brede, luksuriøse, bekvemme sofaer, det ekstra store L-formede køkken med 4-blus komfur med grillovn, to vidunderlige langsenge og den store toiletafdeling med separat brusekabine længst tilbage i bilen. Og selvfølgelig er KABE Travel Master Royal 880 rigeligt udstyret. Tag f.eks. GPS/bakkameraet, det store køleskab med AES, markisen, skyview, aluhjulene og alarmen, som er standard! Desuden er vores nye, patentanmeldte automatiske gulvvarmesystem AGS II Pro standard i alle vores 880-vogne. AGS II Pro er udstyret med et shuntsystem, som gør, at du kan køre alle gulvvarmens 4 spiraler separat. Det giver en konstant jævn og skøn varme i bilen! Vandbåren gulvvarme i kabinen. Søger du noget, som er helt ekstraordinært er, KABE Travel Master Royal 880 autocamperen lige noget for dig!

25 KABE Prototyp Planløsning 880 LT Indvendig længde, beboelsesdel: 6275 mm Indvendig bredde: 2235 mm Indvendig højde: 1960 mm Totallængde: 8800 mm Totalbredde: 2350 mm Totalhøjde: 2800 mm Totalvægt: 5000 kg Sovepladser inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Soveområde, bagtil: Soveområde, dinette: Lugeåbning: 2x1930/1955x780 mm 1260/1185x2195 mm B/H=680x1105 mm B/H=645x440 mm 645x355 mm

26 26 KABE 2010

27 KABE

28 28 KABE 2010 Trygt og sikkert på vejen Med en KABE Travel Master får du ikke blot det seneste, når det gælder udstyr og komfort. Alle vores autocampere bliver bygget på chassiser fra Fiat, en af Europas førende fabrikanter af transportkøretøjer. En KABE Travel Master giver god førerkomfort og er tryg at køre. KABE Travel Master 700 og 740 vogne bliver bygget på Fiats eget lavtbyggede specialchassis suppleret med AL-KO s rammeforlængelser. KABE bygger desuden ekstra forstærkninger ind med en stærk ramme mellem chassis og gulv, der sikrer, at autocamperen er maksimalt stabil selv, når den er fuldt lastet. Med Fiat road assistance (indgår i alle KABE Travel Master vogne) kan du føle dig ekstra tryg ved at ringe til Fiat Camper Services har du gratis hjælp på vejen i 45 lande i Europa, 24 timer i døgnet i 2 år (fra leveringsdato). KABE s autocampere er desuden udstyret med partikelfilter som standard (gælder ikke ved valg af automatgear). Med partikelfilter kører du ekstra miljøvenligt! KABE en miljøvenlig autocamper MED PARTIKEL- FILTER CHASSIS TIL KABE Travel Master 750 KABE Travel Master 750 bliver bygget på velrenommerede Fiat Ducato forsynet med galvaniseret AL-KO chassis som skræddersyes til KABE. Det lavtbyggede chassis kombineret med en kraftig 157 hk 3-liters motor og seksgears gearkasse giver en fremragende køredynamik. Det lave tyngdepunkt sammen med den bredere sporvidde bagtil og den helt individuelle baghjulsfjedring (som på en personbil) gør bilen stabil, tryg og smidig på vejen. ABS-bremser Trepunktsseler i beboelsesdel Dobbelte airbags Forlængede, el-opvarmede og el-justerbare bakspejle Anti-spin CHASSIS TIL KABE Travel Master Royal 880 Også 880 bliver bygget på et skræddersyet AL-KO-chassis. Tandemakslerne bagtil giver sammen med en lang akselafstand en generel vældig god kørestabilitet og minimerer også sidevindsfølsomheden. Tandemakslerne giver en roligere og mere stabil affjedring bagtil i en lang vogn, sammenlignet med, hvis den skulle have enkeltaksler, som så alene skulle klare at bære og affjedre det meste af beboelsesdelen, herunder et længere overhæng bagud. ABS-bremser Trepunktsseler i beboelsesdel Dobbelte airbags Forlængede, el-opvarmede og el-justerbare bakspejle Anti-spin

29 KABE Hyndekollektion 2010 LONDON KINGSTON SOFIA BERLIN MILANO PRAG LISSABON MADRID

30 30 KABE 2010 Ekstraudstyr Du ved allerede, at KABE autocampere er fuldt udstyret til bekvemme rejser. Uden noget ekstraudstyr overhovedet får du en meget praktisk og komfortabel vogn/feriebolig. Som du ved, er smag og behag forskellig, og alle har ikke behov for samme udstyr. Ønsker du at tilføje yderligere detaljer, så sig bare til. Vi monterer dit ekstraudstyr på fabrikken, således at du allerede har dem ved leveringen. Royalpakke 700, 740 Royal udvendigt design Markise (sølvfarvet) Skyview tagvindue Aluminiumsfælge Komfortpakke 700, 740 Fartkontrol Air-conditioning (AC), bildel Udvendige bakspejle, elektriske og opvarmede Sikkerhedspakke 700, 740 Anti-spin-system (ASR) Airbag på passagerplads Fiat 3,0 liters motor 157 hk 700, 740 Knopdæk 700, 740, 750 Y Y0377 På pladefælg, ekskl. fælg. MS-dæk 700, 740, 750 Y Y0376 På pladefælg, ekskl. fælg. Montering dæk på fælg Y0312 Air Premium luftaffjedring Til biler med AL-KO-chassis (750) Bedste affjederingskomfort mindre belastning på karosseri, indretning, last og passagerer. Bilen står altid plant i længderetningen, uanset last. Mulighed for manuelt at hæve eller sænke bilens bagende, f.eks. ved opkørsel på færge eller til nivellering for natten. Luftaffjedring er under udvikling for TM 880. Alufælge Y stk. 16 ekskl. dæk. Batteritankmåler Y0353 Flaskegasomkobler Y0338 Med betjeningspanel. Air Top tillægsluftaffjedring Til vogne med Fiat chassis og bladaffjedring (700, 740) Forbedrer stabiliteten og modvirker hårde affjedringsgenslag. Forhindrer desuden, at bilen hænger ned bagtil ved øget last. Giver visse muligheder for at justere kuglehøjden og kompensere for baglast, hvis vognen har trailertræk. Trækkrog 700 Y0360 / Y Y0340 / Y0363 Støtteben, bagtil Lange Y0367 Korte Y0368 Webasto Y0370 Med tidsstyrning Varmeveksler Ekstra beboelsesbatteri 115 A Y0373 Indvendige skærme Y0348 Med stænkskærme. Stænkskærme Y0178 Bag bageste hjulpar. Automatgear til 3,0 l motor Obs: Partikelfilter og ASR udgår.

31 KABE Markise Omnistor 4,5 meter, sølvmetallisk (750). Omnistor 4,0 meter, hvid (700). Sky View Stort tagvindue, der kan åbnes. Miniheki Y stk. Myggenetsdør Y0328 Holder insekterne ude, også når du lader døren stå vidt åben. Mørklægningsgardin Y0342 Seitz. Forrude og sidevindue, kabine Stige Y0319 Tagrails Y0337 Lastbærer Y0347 Frontbøjle Y0357 Kun ved kg. Cykelholder Y0335 Til tre cykler med manuel lift. Solcellepanel Y0163 Scooterstativ Y0354 Udvendig brusebadstilslutning Udvendigt flaskegasudtag 85 W inkl. regulator og overvågningspanel. Med rampe til 750 G. Med varmtvand. Vandlås Y0374

32 32 KABE 2010 GPS Navigator Y0343 PIONEER AVIC-HD3BT Med ekstra stor skærm, som bliver indbygget i instrumentbrættet. Bakkamera indgår, 30 Gb harddisk, 7 -skærm, Bluetooth håndfri Bakkamera Y0317 LCD i farver. Kamera med mikrofon. GPS og bakkamera PIONEER AVIC-F900BT/ND-BC2 Y0364 Med dette tilvalg til din KABE autocamper får du en mængde nye nyttefunktioner og fantastisk megen underholdning med på vejen! Monteres i én enhed, helt integreret i instrumentpanelet på din autocamper. - GPS-navigering i over 33 europæiske lande. - TMC-funktion som advarer om eventuelle problemer på din rute. - Bakkameraet, som automatisk kommer op på skærmen, når du sætter vognen i bakgear. - Film- og musikunderholdning fra dvd, SD-kort, USB-hukommelse eller ipod. - Håndfri mobiltelefon via Bluetooth. - Koordinatsøgning. Bakkamera Y0345 Waeco, 17. Dobbelt objektiv. Sikkerhedsalarm Y0314 Alarm, som klarer det meste: Tunge og lette narkosegasser, flaskegas og brandrøg. IR-detektor Y0315 Anvendes sammen med alarmen. Udendørsbelysning Y0366 Med bevægelsessensor Indbrudsalarm Y0167 Alarm, hvor beboelsesdelen overvåges af 3 stk. mikrobølgedetektorer, og som styres af almindelig fjernkontrol til centrallåsen. Alarmfunktion i døre og vinduer. Som tillæg fås en GSM/ GPS-modul Y0378 Brandslukker Y0355 Sikkerhedsskab Y0382 / Y0383

33 KABE Ovn med grill Stort køleskab/fryser Komfur med 3 blus Mikrobølgeovn Indvendig belysning, dobbelt glas og børnesikret. Volumen 20 liter. Monteres i køkkenbordet. Køleskabet på hele 160 liter med separat fryser. Lysliste Y0001 Diode, 3 stk, 90 cm. Mikrobølgeovn til enklere madlavning og opvarmning/optøning, 800 W. Læderbetræk Læderbetrukne sæder fortil Centrallås beboelsesdør Y0362 Klimaanlæg Fås i elegant beige eller sort. DOMETIC B2200. Sørger for et behageligt klima i beboelsesafdelingen og affugter. Loftsmontering. LCD-TV med indbygget digitalmodtager Y0351 Med kortplads og indbygget DVDafspilller. 12 V og 220 V. Cd/radio med højtaler Y0361 (standard 750) CD/DVD Y0381 Højttaler, bagtil (700, 740) Y0372 Højttalerpakke Pioneer, deluxe, med 4 højttalere Y0379 (standard i 880) Centralstøvsuger Y0349 Kompakt udførelse med lang slange. Fast monteret i sengeboksen. Parabol Y0352 Håndklædetørrer Gulvtæppe i kabine Y0339 Gulvvarme AGS II Pro EasySat, 85 cm. Selvsøgende. Til eftermontering. Eldrevet Y0132 Vandbåren 750T Y0307 I brusekabine 750L Y0346 Vægudtag Ekstra stik kan monteres efter ønske. 230 V. Enkelt/forsænket Y0108 Ikke forsænket Y0109 Shuntsystemet, der gør, at gulvvarmens 4 spiraler kan køres separat, giver en konstant varme.

34 34 KABE 2010 Udstyr Travel Master 700 LXL Travel Master 700 B Travel Master 700 GB Travel Master 700 GD Bildel Travel Master 740 LB Travel Master 750 LXL Travel Master 750 B Travel Master 750 GB Travel Master 750 T Beboelsesdel Travel Master 880 LT Fiat 2,3 liters motor, 130 hk Fiat 3,0 liters motor, 157 hk Fiat specialchassis 40 heavy, 16 hjul Fiat AL-KO-chassis 42 heavy 16 hjul Akselafstand Gearkasse, 6 gear Forstærkede dæk Hjulsider Lakeret kofanger, foran Batterikapacitet, 100 A Brændstoftank, 80 liter ABS-bremser Antispin-system (ASR) SP SP SP SP Airbag til førersædet Airbag på passagerpladserne SP SP SP SP SP Fjernstyret centrallås Tonede ruder Elruder Fartkontrol KP KP KP KP KP Partikelfilter (ikke ved valg af automatgear) Norden-specifikation Air-condition (AC), bildel KP KP KP KP KP Udvendige bakspejle, elektriske og opvarmede KP KP KP KP KP Udvendige bakspejle med forlængede arme Ekstra varmeelement under forsæderne Webasto motorvarmer Webasto med tidsstyring Varmeveksler Fører- og passagersæde med højdejustering Fører- og passagersæde med drejelig underdel Fører- og passagersæde med dobbelte armlæn Antenne monteret i bakspejl Afskærmning under forsæder CD-Radio højttalere i kabine / H = Højttalerpakke Pioneer H Generator, 160 A Handskerum Spærrelås (Deadlock) Fiat road assistance Ecoprim-isolering (gulv / tag og vægge) 36/36 36/36 36/36 36/36 36/36 65/36 65/36 65/36 65/36 36/36 Bjælker i plast Tonede dobbeltruder med rullegardin Myggenet i vinduer, der kan åbnes Køkkenvindue Tagvinduer med myggenet og mørklægningsgardiner Spiralmadras 12 cm + topmadrasser 6 cm Kombidækken mellem kabine og beboelsesdel, til brug året rundt Lydisolerende, blødt loft Anatomisk udformede siddehynder i Bultex Ventilerende vægtapet SP = Sikkerhedspakke (ekstraudstyr), KP = Komfortpakke (ekstraudstyr)

35 KABE Travel Master 700 LXL Køkken / WC /VVS Varme Travel Master 700 B El / Tv / Sikkerhed Travel Master 700 GB Travel Master 700 GD Travel Master 740 LB Travel Master 750 LXL Travel Master 750 B Travel Master 750 GB Travel Master 750 T Travel Master 880 LT Køkkenbord med flaskegaskomfur: 2 blus = 2, 3 blus = 3, 4 blus med grillovn = Emhætte med motor og fedtfilter Køleskab, liter Affaldsbeholder med sorteringsmulighed Ferskvandstank, 90 liter Spildevandstank, 90 liter Etgrebs-vandhane i køkken og på toilet Toiletrum med vask, brusekar og skab (D=separat brusekabine) D D D D Håndbruser i toiletrummet Drejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømning Alde Compact 3010 centralvarme med touchscreen-panel, display til ur, indendørs- og udendørstemperatur 12 V / 230 V cirkulationspumper Elpatron, 230 V, 3 kw, 3-trins Varmtvandopvarmer Varmeveksler med cirkulationspumpe Automatisk gulvvarmesystem AGS II / AGS II Pro Pro Vandbåren gulvvarme i kabinen Elcentral, 230 V (16 A) Servicecenter med kontrolpanel Lysdæmper forreste loftslampe Lyslister Garderobebelysning Højttalere, bagtil Klargjort til indbygget CD Holder til LCD-tv TV-antenne med forstærker Brandalarm Jordfejlsafbryder Lækindikator for flaskegas KABE tager forbehold for eventuelle trykfejl og fejlbeskrivelser. KABE forbeholder sig retten til ændringer af konstruktion og data uden forudgående varsel. Billederne i dette katalog kan indeholde noget ekstraudstyr.

36 DK Din KABE-forhandler KABE Husvagnar AB, Sverige Generalimportør i Danmark: Intercamp A/S, Industrivej 11, DK-6640 Lunderskov Tlf: , Fax: , mail@intercamp.dk

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

En sikker oplevelse.

En sikker oplevelse. AUTOCAMPERE 2008 En sikker oplevelse. Solrige, herlige dage. Lune aftener og fine tørre veje. Eller iskolde nætter og snoede veje, der er glatte af regn? Vejret og rejsemålene varierer. Men målet er oftest

Læs mere

KABE under luppen...

KABE under luppen... KABE under luppen... En unik campingvogn! En unik campingvogn! At du har glæde af din KABE både vinter, forår, sommer og efterår skyldes 40 års udviklingsarbejde på vor fabrik i Småland. Læs fra ende til

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Prisliste 2017 Pr

Prisliste 2017 Pr Prisliste 2017 Prisliste 2017 Pr. 01.09.2016 Autocampere - Fiat Ducato MultiJet Light Modell 2,3 l 130 hk Modell 2,3 l 130 hk A 68 554.000 T 65 567.000 A 70 587.000 T 66 567.000 A 72 593.000 T 67 587.000

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

Veludstyret fra begyndelsen.

Veludstyret fra begyndelsen. TILBEHØR 2008 Smart, indbygget garderobe med tv-beslag. Drømmeskønne senge med indstillelig hovedende. Et veludstyret og moderne køkken, der spreder madglæde. Veludstyret fra begyndelsen. En Cabby er allerede

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret Blødt, isolerende loft iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Tætte loftsovergange Karosseri i sandwich Energivindue i polyuretankarm Aluminiumsprofil

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

Kondens i moderne byggeri

Kondens i moderne byggeri Kondens i moderne byggeri Kondens er et naturligt fænomen og ikke et produktproblem. Det er tegn på høj luftfugtighed, hvilket betyder, at øget ventilation er nødvendig. En gennemsnitlig familie på fire

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010 Autocamper Tekniske Specifikationer 010 Vores forestillinger om kvalitet...! At beslutte sig for den rigtige autocamper kræver en masse informationer. Vi vil gerne hjælpe Dem, for en Bürstner udmærker

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen.

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen. Herning Camping- og ferieudstillingen i Herning var en kæmpesucces med stor tilfredshed, som både udstillere og besøgende så rigeligt gav udtryk for, hvilket absolut ikke kunne siges om den tilsvarende

Læs mere

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL.

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL. BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL SWAN 699 Mercedes B SWAN B 1 cm DAG SWAN 599 NAT SWAN SWANdobbeltseng 636 197 x 10. Bravia Swan 599 - den kompakte model - lige under 6 meter, opbygget med tværstillet Ved

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2009 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 KABE 2009 Campingvognen, som altid har lidt mere at byde på INDHOLD Når du vil bo og rejse på første klasse... 5-6 Unikke løsninger... 6-7 Campingvogne, som

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL www.fritidsbiler.dk SWAN 599 SWAN 636 SWAN 699 SWAN 599 Mercedes B 190 cm DAG SWAN 599 SWAN 599 NAT SWAN 4 191 cm 182 cm SWANdobbeltseng 636 197 x 140. Bravia Swan 599 -

Læs mere

Gør det selv ventilation

Gør det selv ventilation Gør det selv ventilation TRIN FOR TRIN De lyse nætter synger på sidste vers. Selvom dagene stadig kan være dejligt varme, er nætterne ved at blive kolde, og inden efterårets kølige favntag overvælder én

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8

Nyhed! www.wiking.com. made by. Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic. Se mere på s. 8 Nyhed! Op til 40% * mere varme med WIKING Automatic Se mere på s. 8 made by www.wiking.com 1 WIKING Miro 1 / WIKING Miro 2 WIKING Miro 1 og WIKING Miro 2 er de mindste brændeovne i WIKING Miro serien.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

PRISLISTE CAMPINGVOGNE

PRISLISTE CAMPINGVOGNE PRISLISTE CAMPINGVOGNE ALT DETTE INDGÅR I VORES SERIER Belastningsvagt LED-belysning i garderobeskabe, sengeskuffe, lastluge og gaskasse Mere luksuriøs bordplade 2-DIN stereo cd/dvd Bluetooth Gasovn Gasudtag

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! Lunderskov, den 24. august 2016 KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! VOGNE KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic, som er blevet børnefamiliernes store favorit,

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Vejledning om varmeforsyning

Vejledning om varmeforsyning Vejledning om varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014. Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk

Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014. Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014 Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk Anvendelsesområde: - Kørsel med let gods (spande og minicontainere) Størrelse og antal lastbiler:

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

Der ønskes samlet pris på levering af 5 stk. varebiler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser.

Der ønskes samlet pris på levering af 5 stk. varebiler iht. nedenstående specifikationer samt betingelser. NOTAT TIL: Udarbejdet af: Tilbudsgivere på biler. Finn Jessen VEDR.: Indkøb varebiler 2011 DATO: 18. maj 2011 Tilbud på varebiler 2011 Der ønskes samlet pris på levering af 5 stk. varebiler iht. nedenstående

Læs mere

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE Lunderskov, den 17. august 2017 NYHEDER: KABE VOGNE 2018 Til modelåret 2018 præsenterer KABE et helt nyt karosseri til campingvognene i Ædelsten-, Royal-, Imperial- og Hacienda-serierne. Det nye eksteriør

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Santex Vinterhaver - Star

Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver Star Vil du gerne have et rum, du kan nyde året rundt, så skal du vælge en vinterhave. Hvis du derudover gerne vil have samme nydelse år efter år, så vælger

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

Ifor Williams hestetrailere

Ifor Williams hestetrailere Ifor Williams hestetrailere Since 1958 - et klogt træk... Storbritanniens foretrukne valg I 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden leveret kvalitetstrailere

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

2007 Made for Denmark

2007 Made for Denmark 2007 Made for Denmark Når du vælger KABE får du kvalitet! KABE er Sveriges ældste campingvognsfabrik, som stadig er i produktion! Den første campingvogn blev bygget allerede i 1958, og siden da har KABE

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs DETHLEFFS LIFETIME-PLUS * Rustet til al slags vejr I Alperne kender man alt til streng vinterkulde og det er her, Dethleffs har haft

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD DK MUSTANG trailers ELITE ALLROUND STANDARD Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet og varmeforsyning 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG R R 3020 4090 Soveværelse 12.40 m² Forkant overlukning U.K. gipsskørt 2350mm 600 3020 3650 Værelse/kontor 11.10 m² Værelse3 10.20 m² Fransk dør 3020 1500 3020 80x80

Læs mere

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn.

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere