Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet"

Transkript

1 Viega Advantix Vario Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet

2 Viega Advantix Vario INDIVIDUALITET I SMUKKESTE FORM Elegant design og materialer af høj kvalitet har længe været standarden for moderne badeværelsesindretning i dag bliver der planlagt og designet lige så omhyggeligt, som den øvrige boligindretning. Foruden et rent udtryk og høj kvalitet, spiller ønsket om individualitet også en stor rolle. Med Viega Advantix Vario afløbsrende og -vægafløb er det let at opfylde alle ønsker.

3 Afløbsrender og vægafløb efter mål Det bedste ved Viega Advantix Vario afløbsrender og vægafløb er deres individualitet. Uden det store besvær kan de afkortes med millimeters præcision og afløbsrenden kan forlænges efter behov. De kan endvideres lægges med hjørner, placeres frit i rummet eller i selve væggen. Det ekstremt smalle vægafløb findes fra 30 til 120 cm. Og afløbsrenden kan lægges som en lige linje fra 30 til 280 cm og som hjørnekonstruktion med en maksimal vinkellængde på 160 cm. Dette giver mulighed for en individuel indretning af badeværelset. Flotte farvevarianter Med de fire forskellige farver integrerer Viega Advantix Vario sig harmonisk i alle badeværelsesmiljøer. Ud over de klassiske varianter i mat eller poleret rustfrit stål findes der også varianter i sort og hvid. Prisvindende design En smuk detalje i ethvert badeværelse: Den flotte rist i rustfrit stål skaber en elegant harmoni med alle slags fliser, og den valgfri ramme mod flisekanten giver flere designmuligheder. Så det er ikke uden grund, at Advantix Vario modellerne har vundet flere anerkendte designpriser. Advantix Vario vægafløb er lige så udsøgt. Risten i rustfrit stål placeres horisontalt i væggen, herved kan gulvbelægningen lægges uden tilskæring af fliserne. Alt efter smag og behag kan risten undlades.

4 4 Viega Advantix Vario Viega Advantix Vario varianterne ALTID I BEDSTE FORM. Viega Advantix Vario afløbsrende og vægafløb tilbyder flere installationsvarianter til enhver tænkelig situation. Og elementernes højde kan uden problemer tilpasses forholdene. Advantix Vario modellerne åbner op for størst mulig fleksibilitet ved monteringen og maksimal individualitet i designet. Advantix Vario afløbsrende Advantix Vario afløbsrende kan lægges på tre forskellige måder. Enten som en lige linje frit i rummet eller direkte ved væggen. Desuden er det muligt at installere den omkring et hjørne eller, indramme hele bruseområdet i U-form. Også i højden byder afløbsrenden på stor fleksibilitet. Den kan justeres frit mellem 95 og 165 mm og selv ved den mest lave indbygninghøjde er højdeforskellen mellem afløbsstudsen og fundamentet kun 25 mm. Ved standardfald kan der lægges 2,5 m tilslutningsrør, uden at afløbsrenden skal hæves. Afløbskapaciteten er 0,4 til 0,8 l/s alt efter monteringssituation og kan fordobles ved at forbinde to afløbsrender. Fordele Individuel længde fra 300 til mm Kan lægges i lige linje, L- eller U-form Afløbskapacitet mellem 0,4 og 0,8 l/s eller maks. 2,4 l/s Nem installation og fremragende hygiejneegenskaber Advantix Vario vægafløb Advantix Vario vægafløb kan med sin variable længde fra 300 til mm ligeledes installeres på tre forskellige måder. Enten frit placeret i væggen, på en sidevæg til højre eller venstre eller nøjagtigt tilpasset i brusenichen. Med sin minimale indbygningsdybde på 25 mm er der plads i enhver væg, hvilket tillader montering af væg- og gulvbelægninger op til 28 mm. Afløbets højde kan justeres mellem 90 og 165 mm, afløbskapaciteten er mellem 0,6 og 0,75 l/s. Hvis risten i rustfrit stål anvendes, reduceres afløbsspaltens højde fra 20 til kun 8 mm over og under risten. Fordele Minimal indbygningsdybde på 25 mm Ingen tilskæring af fliser ved lægning af gulv Nem rengøring på grund af rene flader og ingen smudsfælder Enkelt design med rist og lille dækplade i fire farver

5 Viega Advantix Vario 5 Renovering Advantix Vario afløbsrender er også velegnede til renoveringer. Dertil findes der en variant med særdeles lavt afløb. Både ved afløbsrenden og vægafløbet er monteringshøjden kun 70 mm. På trods af den lave højde opretholdes en tilstrækkelig spærrevandshøjde til at forhindre lugtgener. Afløbsrendens afløbskapacitet er på 0,6 l/s, men kan fordobles ved at installere en ekstra afløbsrende. Ved vægafløbet opnås en kapacitet på 0,5 l/s.

6 Viega Advantix Vario afløbsrende DEN FØRSTE AFLØBSRENDE EFTER MÅL.

7 Viega Advantix Vario afløbsrende Enkel og hurtig montering i kun tre trin (fig. 1) Trin 1: Afkort afløbsrendens grundelement ved hjælp af en nedstryger og savkasse, afgrat grænsefladen, sæt endestykkerne på, og skru sammen. Trin 2: Find byggehøjden, afkort højdeudligningsstykket og afløbssættet, og monter monteringsfødderne. Trin 3: Juster afløbsrenden, slut den til afløbsledningen, og fastgør benene. Færdig. Sikkert tætningskoncept (fig. 2) En varig og praktisk tætning er det vigtigste tekniske krav til et brusebad uden barrierer. Sammen med Advantix Vario afløbsrenden medfølger alle de nødvendige materialer, som speciallim og tætningsbånd. Tæt forbindelse Der findes ekstra forbindelsesstykker til lange lige, L- eller U-varianter. Grænsefladerne til renden er forsynet med en speciel pakning, der sikrer en permanent sikker tilslutning. Højdejusterbar rist (fig. 3) Ved hjælp af et justerbart beslag kan ristens højde justeres præcist til flisehøjder fra 5 til 20 mm. Hvis der bruges kraftigere gulvbelægninger, f.eks. natursten, kan risten justeres på maks. 33 mm ved hjælp af et tilbehørssæt. Selvrensende afløb Takket være det specielt konstruerede Advantix afløbssæt er det muligt, at få et afløb uden slam ved hjælp af lav strømningsmodstand og høj flowhastighed. Også Advantix Vario afløbsrende er ekstrem let at rengøre: For det første på grund af den smalle konstruktion, for det andet på grund af at der indvendigt ikke findes smudsbarrierer, idet risten ikke har brug for støtteben. Også variabel i højden: Afløbsrendens monteringshøjde kan justeres mellem 95 og 165 mm. Ekstrem lav: Med afløbet specielt til renovering er monteringshøjden kun 70 mm.

8 Viega Advantix Vario vægafløb IMPONERER MED MINIMAL INDBYGNINGSDYBDE, FREMRAGENDE HYGIEJNEEGENSKABER OG MODERNE DESIGN.

9 Viega Advantix Vario vægafløb 9 Rendeelementet afkortes med en nedstryger. Derefter beregnes byggehøjden, afløbssættet monteres og vægafløbet justeres. Efter tætning af vægafløbet justeres fliseskinnen og skrues fast. Hvis det ønskes, sættes risten og de små afslutningsplader i til sidst. Ekstra smalt vægafløb Viega Advantix Vario vægafløb overbeviser med dens utrolige fleksibilitet og ekstremt smalle konstruktion. Det kan afkortes individuelt mellem 300 og mm, og med lige netop 25 mm indbygningsdybde kan det anvendes til næsten enhver monteringssituation. Monteringen kan foretages i massive vægge, elementbyggede vægge eller installationsvægge pudset i en tilsvarende tykkelse eller en enkel XPS-skumplade er nok til at integrere afløbsprofilen i væggen. Vægafløbet kan også anvendes på offentlig tilgængeligt område her skal man blot tage hensyn til en tykkelse på 25 mm ved valget af den passende beklædning. 0 Tekniske detaljer Dræningen af Advantix Vario vægafløbet sker i hele længden og et fald på 1 til 2 % er tilstrækkeligt. Derfor er den tidsrøvende tilskæring af fliser til fald ikke nødvendig. Konstruktionen tillader, at der kan lægges fliser direkte hen til afløbsspalten både på gulvet og på væggen. Enkel og hurtig montering Viega Advantix Vario vægafløbet monteres på samme måde som afløbsrenden: Hurtigt, enkelt og fuldstændigt ukompliceret. Desuden indeholder leverancen et sæt til mureren, der forenkler samarbejdet mellem de forskellige håndværkere. Monteringsværktøjet letter justeringen af fliseskinnen og gør det muligt at indstille afløbsspalten præcist på 20 mm og at lægge fliser med en ren afslutning hen mod kanten. Yderligere medfølger en savkasse samt en rengøringsbørste. Sikkert tætningskoncept Til Advantix Vario vægafløb leverer Viega også et komplet sæt til tætningen. Alle nødvendige materialer følger med leverancen. Desuden er flangefladerne beskyttet med en tapestrimmel og afløbsspalten med skumplast i byggefasen for at forhindre tilsmudsning under monteringsfasen. Nem rengøring For en nem og hygiejnisk rengøring er Viega Advantix Vario vægafløb konstrueret således, at der ikke opstår steder hvor snavs eller hår kan samles. Med en rengøringsklud eller rengøringsbørste er afløbsprofilen nem at rengøre. Multiværktøjet fungerer endvidere som indføringshjælp til en rengøringsspiral. Også variabel i højden: Monteringshøjde mellem 90 og 165 mm. Ekstrem lav: Det specielle afløb til renovering reducerer monteringshøjden til 70 mm.

10 10 Viega Advantix Vario Viega Advantix Vario afløbsrende SORTIMENTET. Viega Advantix Vario afløbsrenden indeholder alle nødvendige tilbehørsdele til en hurtig og ren installation. Desuden findes der særlige tilbehørssæt til hjørnemontering til særdeles lange varianter eller gulve i natursten med højde op til 33 mm. Advantix Vario afløbsrende, grundelement, mm Model , renoveringsmodel Advantix Vario rist til afløbsrende, mm* Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Advantix Vario tilbehørssæt til naturstensbelægning op til 33 mm tykkelse Model Advantix Vario endestykke Model , renoveringsmodel Advantix Vario forbindelsesstykke Model Advantix Vario forbindelsesstykke, 90 Model , renoveringsmodel Advantix Vario ristsæt til afløbsrende, 200 mm* Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Advantix Vario udskiftningssæt til ende- og forbindelsesstykke Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Advantix Vario tilbehørssæt til forbindelsesstykke, 90 */** Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Renseadapter Model Afgrater Model 2043 Udtagningsværktøj Model

11 Viega Advantix Vario 11 Viega Advantix Vario vægafløb SORTIMENTET. Advantix Vario vægafløb, grundelement, mm* Model , renoveringsmodel Advantix Vario rist til vægafløb, mm* Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Advantix Vario tilbehørssæt til vægafløb* Model mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort, hvid Afgrater Model 2043 Udtagningsværktøj Model * Alle riste og monteringssæt fås i mat rustfrit stål, poleret rustfrit stål, sort og hvid. ** Fra en sidelængde på mere end 120 cm kræves desuden risten på 20 cm.

12 DK / Ændringer forbeholdt. Viega A/S Blokken Birkerød Danmark Telefon +45 (0) Telefax +45 (0) viega.dk

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål.

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål. Viega Advantix Vario Den første afløbsrende efter mål. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario Kan afkortes MED MILLIMETERS NØJAGTIGHED. Kan bruges overalt. En succeshistorie i alle størrelser Viega Advantix Vario

Læs mere

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart.

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. Viega Advantix afløbsrende Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. 2 Viega Advantix afløbsrende Viega Advantix afløbsrende FLOT I ETHVERT BADEVÆRELSE. Kravene til badeværelsesdesignet er højere i dag

Læs mere

Advantix afløbsrender med Advantix Top

Advantix afløbsrender med Advantix Top Afløbsteknik 2 Advantix afløbsrender med Advantix Top Nyere badeværelser er ofte designet i rene linjer og uden afgrænsning til bruseområdet. Det kræver et effektivt afløbssystem. Advantix badeværelsesafløb

Læs mere

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB ØSNINGER TI DIT BADEVÆRESE RENE AFØB DESIGNAFØB BIVER MERE OG MERE POPUÆRE Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS 2 TOKYO DISKRET HIGH-TECH ELEGANCE Med TOKYO risten til WaterLine baderumsrender får du alle muligheder. Risten er nemlig udformet

Læs mere

Easy Drain Waterstop. Det funktionelle afløb Komplet løsning incl. dug til vådrumstætning ( 3 m² ) Den rigtige løsning...

Easy Drain Waterstop. Det funktionelle afløb Komplet løsning incl. dug til vådrumstætning ( 3 m² ) Den rigtige løsning... Easy Drain Waterstop Det funktionelle afløb Komplet løsning incl. dug til vådrumstætning ( 3 m² ) Den rigtige løsning... Easy Drain Waterstop Findes i længde 70, 80, 90, 100 & 120 cm 2 forskellige ristdesign:

Læs mere

Modulo Design Modulo Design

Modulo Design Modulo Design Z- Zero+ forkromet rustfrit stål 21 MO Easy Drain Den originale 60 drejbar, højde Justerbar afløbskapacitet 4 l/min Easy Drain Modulo kan placeres overalt i brusekabinen, og med den stilfulde indramning

Læs mere

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain

Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Eksklusivt design enkel montering ShowerDrain Indhold Den elegante afløbsrende 4-7 ShowerDrain fordele 4-5 Produkt til flere segmenter 6-7 Produkt information 10-19 Design og funktion 12 ShowerDrain 14

Læs mere

F TA Modulo Modulo TAF

F TA Modulo Modulo TAF Zero+ børstet rustfrit stål MO Easy Drain Den originale 60 drejbar, højde Justerbar afløbskapacitet 4 l/min Easy Drain Modulo kan placeres overalt i brusekabinen, og med den stilfulde indramning med tilhørende

Læs mere

Advantix-hjørneafløb. Brugsanvisning. til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte fra 01/2007. da_dk

Advantix-hjørneafløb. Brugsanvisning. til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte fra 01/2007. da_dk Advantix-hjørneafløb Brugsanvisning til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte Model Byggeår: 4972.80 fra 01/2007 da_dk Advantix-hjørneafløb 2 fra 31 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Bruseløsninger uden profiler

Bruseløsninger uden profiler Bruseløsninger uden profiler 5 års produktgaranti Bruseløsninger uden profiler brusevægselementer er uden profiler og forsynede med flotte beslag i kromoptik, som får brusebadene til at virke elegante.

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

VALG AF GULVBOKS. VIP SERIES by BAASTRUP COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN BAASTRUP A/S

VALG AF GULVBOKS. VIP SERIES by BAASTRUP COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN BAASTRUP A/S VALG AF GULVBOKS VIP SERIES by BAASTRUP BAASTRUP A/S COPENHAGEN NEW YORK TOKYO BERLIN Guidelines Guidelines til valg af den korrekte gulvboks GUIDELINE no 1: Designmuligheder GUIDELINE no 2: Installation

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

ÆSTETIK OG FUNKTION. For HighLine

ÆSTETIK OG FUNKTION. For HighLine HIGHLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION Unidrain er kendt for elegant og strømlinet gulvafløbsdesign, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 15 år, siden Unidrain lancerede

Læs mere

Purus Line Vinyl Plus

Purus Line Vinyl Plus Danska Purus Line Vinyl Plus Følg de gældende regler Installation af gulvafløb kræver autorisation. Gulvafløbet skal monteres af en autoriseret VVS installatør eller kloakmester, i samråd med en faglært

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

Afløbsteknik. X3 Reservedele

Afløbsteknik. X3 Reservedele Afløbsteknik X3 Reservedele X3 572 Reservedele X3 Indholdsfortegnelse Advantix Afløbsrender 574 Advantix systemmål 100 Badafløb 578 Advantix systemmål 145 Gulvafløb 580 Kellermeister 581 Højvandslukkere

Læs mere

Viega seminarer. Mere viden - større succes.

Viega seminarer. Mere viden - større succes. Viega seminarer Mere viden - større succes. Kære seminardeltager I mere end 115 år har Viega været en integreret del af VVS industrien. Gennem årene har vi været med til at forme og påvirke markedet, og

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere

Montagevejledning for Purus Line

Montagevejledning for Purus Line Montagevejledning for Purus Line Purus Line er universal til op mod væg-montage eller frit placeret i gulvet. Ved fri montage anbefaler vi, at du placerer afløbsrenden ved åbningen til brusenichen. Hermed

Læs mere

Schlüter -KERDI-SHOWER. Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau

Schlüter -KERDI-SHOWER. Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau Schlüter -KERDI-SHOWER Systemprodukter til brusekabiner i gulvniveau Fordele Let og sikker installation Afl øbet er tilgængeligt ved montering på afl øbsrøret, og det giver mulighed for en let og sikker

Læs mere

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Montagevejledning 8368ZN-R Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Model: Glas-væg 90, i plan Monteres på højre side med åbning

Læs mere

Advantix Top-badafløb grundelement. Brugsanvisning. til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte fra 01/2010.

Advantix Top-badafløb grundelement. Brugsanvisning. til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte fra 01/2010. Advantix Top-badafløb grundelement Brugsanvisning til vådrumsmembran (flisebeklædt brusebad) med tætningsmåtte Model Byggeår: 4914.2 fra 01/2010 da_dk Advantix Top-badafløb grundelement 2 fra 24 Indholdsfortegnelse

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere

PURUS LINE & PURUS CORNER. Made in Sweden

PURUS LINE & PURUS CORNER. Made in Sweden Made in Sweden PURUS LINE & PURUS CORNER Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde til Vinyl Sampak 2 PURUS sampak

Læs mere

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. w w w. a c o.

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure. w w w. a c o. ACO VVS A C O S h o w e r D r a i n Gældende for februar 0 D e s i g n & f u n k t i o n ACO ShowerDrain Vandret- og lodret udløb Teknisk brochure w w w. a c o. d k ACO ShowerDrain Design & funktion...

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette 3. Etablering af vaskesøjle 4. Rengøring af gulvafløb (a c) 5. Rensning af ventilations udsugningsventil (a c) 1. Generel info om badeværelset

Læs mere

Tillykke med din nye cisterne

Tillykke med din nye cisterne Installations- og brugervejledning Indbygningscisterner Tillykke med din nye cisterne Med købet af et JOMO Indbygningscisterne har du valgt et kvalitetsprodukt. Vi er overbevist om, at du i fremtiden vil

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150

Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150 Eksklusivt design enkel montering Boligafløb EG150 Indhold Eksklusivt design enkel montering 4-5 Et produkt flere anvendelsesmuligheder 4 Boligafløb design 5 Produkt information 6-15 Design og funktion

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette og cisternen (a c) 3. Gulvarme 4. Tilslutning af vasketårn 5. Rengøring af gulvafløb (a c) 6. Rensning af ventilations udsugningsventil

Læs mere

Nye tider INTRODUKTION

Nye tider INTRODUKTION Produktkatalog Danmark 2009 Nye tider Unidrain har ændret gulvafløbet fra et uskønt hul i gulvet til et designobjekt, der skaber nye muligheder i baderummet. Og samtidig har Unidrain løst problemerne

Læs mere

Geberit Duofix installationselementer / Duofix System

Geberit Duofix installationselementer / Duofix System Geberit Duofix installationselementer / Duofix System S A N I T E T S T E K N I K I S Y S T E M Teknisk information Den nye Duofix frontbetjente cisterne Ny cisterne med væsentlige forbedringer Endnu engang

Læs mere

DANSK DESIGN. Gitterbakker. EL-UP Effektivt & Elegant. - Elegant - Effektivt - Ingen bolte - Glides sammen - Stærke samlinger

DANSK DESIGN. Gitterbakker. EL-UP Effektivt & Elegant. - Elegant - Effektivt - Ingen bolte - Glides sammen - Stærke samlinger DNSK DESIGN Gitterbakker E-UP Effektivt & Elegant - Elegant - Effektivt - Ingen bolte - Glides sammen - Stærke samlinger E-UP Gitterbakker til ethvert formål Dana Metal Danmark Dana Metal Danmark er en

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o.

ACO VVS. A C O S h o w e r D r a i n. D e s i g n & f u n k t i o n. ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o. ACO VVS A C O S h o w e r D r a i n D e s i g n & f u n k t i o n ACO ShowerDrain Teknisk brochure inkl. vejledende udsalgspriser w w w. a c o. d k ACO ShowerDrain Design & funktion... I vores enkle design

Læs mere

Betjeningsplader til indbygning

Betjeningsplader til indbygning Betjeningsplader til indbygning Elegant variant Godt design er ofte kendetegnet ved at være diskret. Og det er netop den diskrete elegance, man lægger mærke til ved de betjeningsvarianter i serierne Visign

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER PRISMA 122 RS3000 / RS3100 124 Skyggefugeramme 126 BASIC 120 EXCLUSIVE Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller CLASSIC

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

s~êáç= cççëâê~äéêáëíé

s~êáç= cççëâê~äéêáëíé s~êáç= cççëâê~äéêáëíé pí~åçë=ëå~îëéí=îéç=ç êéå== ^`l=ñççëâê~äéêáëíéëóëíéã= Ñçê=ìÇÉåJ=çÖ=áåÇÉåÇ êëãçåíéêáåö= cççëâê~äéêáëí= Lav snavset blive ved døren Det første indtryk er vigtigt - Ved en sådan dobbelt

Læs mere

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Tak, fordi du har valgt et af vores produkter. Vi bestræber os på at yde dig den bedst mulige service, og vi beder dig læse denne vejledning omhyggeligt før installation.

Læs mere

ACO Vej og anlæg. P-dæk afvanding. ACO SPIN -afløb til flade tage. belastningsklasse A15, B125 og C 250

ACO Vej og anlæg. P-dæk afvanding. ACO SPIN -afløb til flade tage. belastningsklasse A15, B125 og C 250 ACO Vej og anlæg P-dæk afvanding ACO SPIN -afløb til flade tage belastningsklasse A15, B125 og C 250 ACO SPIN -afløb og render for afvanding af flade tage i støbejern og specialstål Der er to kategorier

Læs mere

Norsk English svensk dansk. Designed for care

Norsk English svensk dansk. Designed for care MONTERINGSANVISNING INDBYGGET CISTERNE Designed for care www.banodk.dka aug. 2011 LØSE CISTERNEDELE 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 DETTE MEDFØLGER TIL BANO CISTERNE 01 Beskyttelsesboks

Læs mere

AFSNIT 6: BADEVÆRELSE

AFSNIT 6: BADEVÆRELSE AFSNIT 6: BADEVÆRELSE Den 23.04.2018 47 Badeværelset i din lejlighed er en såkaldt badekabine, der leveres nøglefærdigt på byggepladsen og monteres samtidig med facader og vægge. Væggene er lavet af krydsarmeret

Læs mere

Katherm NK. Gulvkonvektoropvarmning

Katherm NK. Gulvkonvektoropvarmning Katherm NK Gulvkonvektoropvarmning Gearet til fremtiden Med Katherm NK investerer du i fremtidssikret kvalitet. Effektiv i drift, selv ved lave vandtemperaturer, hvorved driftsudgifterne holdes på et permanent

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET ISOLERET RØR-PANEL DS 452 ISOLERET TESTET AF DANSK TEKNOLOGISK INSTITUT April 2005 Monteringsvejledning SfB (51)x VIGTIGT! 1. Anvend kun originale Gabotherm-dele af hensyn til Kierulff a/s produktgaranti.

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com En gang hvid, altid hvid noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler Kontakt din forhandler for at få nærmere oplysninger om hele Nobo-tavleserien. Hovedegenskaber

Læs mere

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning PRO3-VAQ B. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning PRO3-VAQ B Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker systemet består af en vacuumisoleret vandbeholder og en Nordic hane til kogende vand eller

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

INTRODUKTION 5 BYGGEKONSTRUKTION 10 MONTAGEPRINCIP GLASSLINE 12 LØSNINGER 14

INTRODUKTION 5 BYGGEKONSTRUKTION 10 MONTAGEPRINCIP GLASSLINE 12 LØSNINGER 14 PRODUKTKATALOG DK 3 INTRODUKTION 5 BYGGEKONSTRUKTION 10 MONTAGEPRINCIP GLASSLINE 12 LØSNINGER 14 AFLØBSARMATUR LINJE VÆG 16 AFLØBSAMATUR HJØRNE VÆG 18 MONTAGESÆT VÆG GULV 19 MONTAGE ELEMENT VÆG 19 UDLØBSHUS

Læs mere

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink TAG- OG FACADESYSTEMER tag- og facadesystem - klassisk nytænkning i zink - en smagfuld løsning VMZ Adeka er en ny stilfuld mulighed for tag og facade til både ny og bestående arkitektur. På grund af dens

Læs mere

Den optimale sugearm for industrielle miljøer.

Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Ny teknik i kombination med nye materialer og fokus på design giver sugearm, type PR, mange nye og vigtige fordele: - Unikt letmanøvreret. - Ekstremt positionsstabil.

Læs mere

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest

Læs mere

SafeBOX. Kanylebokse til smittefarligt og skarpt affald

SafeBOX. Kanylebokse til smittefarligt og skarpt affald SafeBOX Kanylebokse til smittefarligt og skarpt affald 27.07.2011 SafeBox 0,5 liter - Kan stables indeni hinanden for at mindske behovet for lagerplads. - Markeret med maks. fyldeniveau. - Autoklaverbar.

Læs mere

Montagevejledning for Purus Corner

Montagevejledning for Purus Corner Montagevejledning for Purus Corner Purus Corner er universal til montering i hjørne eller op mod væg. VIGTIGT Klinke/flisetykkelsen skal kendes før montage af Purus Corner. Læs hele denne anvisning før

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN

8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN INNOVATIONER MED PROFIL 8.2 Schlüter -KERDI-DRAIN AFLØB GULVAFLØB TIL SAMLINGSTÆTNINGER Anvendelse og funktion Schlüter -KERDI-DRAIN er et gulvafløbssystem til enkel og sikker etablering af samlingstætninger

Læs mere

Underkonstruktion. Underkonstruktion til lysbånd og rytterlys. VELUX ovenlysmoduler. VELUX ovenlysmodul. Underkonstruktion

Underkonstruktion. Underkonstruktion til lysbånd og rytterlys. VELUX ovenlysmoduler. VELUX ovenlysmodul. Underkonstruktion ovenlysmoduler Underkonstruktion ovenlysmodul + Underkonstruktion Underkonstruktion til lysbånd og rytterlys ovenlysmoduler etableres på en underkonstruktion af enten træ, beton eller stål. Underkonstruktionen

Læs mere

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER Badekar VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER SIDE C2 C3 C5 SIDE SIDDEBADEKAR MED HELFRONTSTATIV C24 C26 1051 Siddebadekar 1050x650 mm C24 1501 Siddebadekar 1500x700

Læs mere

Nyhed. glassline. brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE

Nyhed. glassline. brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE Nyhed glassline brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE Gulvafløb ClassicLine Square DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE I 2003 opfandt unidrain det aflange gulvafløb og placerede det op ad væggen i brusenichen.

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

AFLØBS- RENDER. www.polysan.dk GØR DET SELV AFVANDING. - Nem, effektiv og billig løsning til bortledning af overfladevand...

AFLØBS- RENDER. www.polysan.dk GØR DET SELV AFVANDING. - Nem, effektiv og billig løsning til bortledning af overfladevand... AFLØBS- RENDER - Nem, effektiv og billig løsning til bortledning af overfladevand... GDS AFVAN- DING 01/04/08 AFSNIT 2 (2.8) www.polysan.dk GØR DET SELV AFVANDING 3 PAK 3 meter med det hele 3 meter Sapolite

Læs mere

Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien

Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien Opvarm 100 kvm for kun 4000 kr årligt. Opvarm med miljørigtige træpiller og få luft i økonomien Konvektions pilleovne Ecoteck har et stort udvalg af konvektionspilleovne. Vi tilbyder pilleovne med topafgang,

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Montagevejledning. wedi Fundo gulvelementer med indbygget fald og afløb DKNYHED

Montagevejledning. wedi Fundo gulvelementer med indbygget fald og afløb DKNYHED Montagevejledning wedi Fundo gulvelementer med indbygget fald og afløb DKNYHED Fordele med wedi gulvløsninger wedi produkter er 100 % vandtætte og du opnår dermed ingen former for fugt og ingen skimmelsvamp

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem, med sine skræddersyede døre på op til 2,5 m i bredden og 3,5 m i højden, der kompromisløst tilpasses

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED

RIGTIG VARME PÅ DET RIGTIGE STED PURMO Rettig Varme ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen T +45 75 55 56 11, info@purmo.dk, www.purmo.dk Dette dokument er udarbejdet med størst mulig grundighed. Dokumentet må hverken helt eller delvist reproduceres

Læs mere

Designet og let at installere.

Designet og let at installere. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 98 www.geberit.dk Designet og let at installere. DK/da/01.12/18557 by Geberit AB Nyhed Elegant design. Nem installation. kombinerer tidløst

Læs mere

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR RENSE- OG INSPEKTIONSBRØND 1000 MM. Installationsvejledning Uponor rense- og inspektionsbrønd 1000 mm

UPONOR INFRASTRUKTUR UPONOR RENSE- OG INSPEKTIONSBRØND 1000 MM. Installationsvejledning Uponor rense- og inspektionsbrønd 1000 mm UPONOR INFRSTRUKTUR UPONOR RENSE- OG INSPEKTIONSBRØND 1000 MM Installationsvejledning Uponor rense- og inspektionsbrønd 1000 mm 05 2011 61005 Uponor renseog inspektionsbrønd 1000 mm Generel information

Læs mere

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse!

introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! introduktion ivarclick Cedral stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Den elegante løsning, hvor teglsten på facaden kombineres med ivarclick en elegant materiale kontrast. Stern og udhæng

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA 1 1. Vægprofil 2. Væggummi 3. Hængselsprofil 4. Gummiliste 5. Sidestykke venstre 6. Sidestykke højre 7. Tagrende 8. Hængselsprofil (identisk

Læs mere

Tysk teknik møder italiensk design

Tysk teknik møder italiensk design Elevator Technology Tysk teknik møder italiensk design Individuelt tilpasset H100 platformslift med spindelteknik 2 H100 tysk teknik møder italiensk design 3 H100 tysk teknik møder italiensk design Driftsikker

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO GLASRÆKVÆRK Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt

Læs mere