Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glostrup Bio. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen."

Transkript

1 Glostrup Bio Glostrup Bio er i 7½ år blevet drevet i et samarbejde mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken. Den 1. juni 2008 overgik ansvaret for driften af Glostrup Bio alene til Sofarækken. Sofarækken modtager et økonomisk driftstilskud fra Glostrup Kommune, og har overtaget ansvaret for ansættelsen af den daglige leder. Sofarækkens bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar, og udfærdiger budget samt regnskab for driften af biografen. De frivillige passerhold varetager den daglige drift; afvikling af de daglige forestillinger i både billet- og cafésalg samt i operatørrum. Passerholdende er behjælpelige med daglig lettere rengøring i publikumsområderne, opfyldning af varer samt div. praktiske vedligeholdelsesopgaver. Den daglige leder varetager den daglige administration, filmbooking, programlægning, annoncering, indkøb og er rengøringsansvarlig. Biograflederen deltager i branchenetværk, ofte sammen med repræsentanter fra Sofarækken. Biograflederen deltager i operatørmøderne, Forretningsudvalgsmøderne og fungerer som sekretær i Koordinationsudvalgets og Bestyrelsens møder, samt i de øvrige møder der skulle være behov for. I tæt samarbejde mellem de frivillige og den daglige leder varetages opdatering af hjemmeside, trykning af AKTIV bladet, planlægning og udførelse af arrangementer og events i forbindelse med film, kulturnat m.m. Foreningen ledes af en valgt bestyrelse, der ud over de generalforsamlingsvalgte 4 medlemmer (formand, økonomiansvarlig, cafégruppen, operatørgruppen) også tæller 2 repræsentanter fra Kommunalbestyrelsen i Glostrup Kommune, samt den daglige leder som sekretær. Koordinationsudvalget fungerer som arbejdsgruppernes talerør, således at alle grupper er repræsenteret her. Udvalget består af udvalgets formand, 8 medlemmer, da der er grupper der repræsenteres af den samme person, samt den daglige leder som sekretær.

2 Der er nedsat 10 arbejdsgrupper: Cafégruppen Operatørgruppen Servicegruppen Arrangementsgruppen Bladuddelergruppen Redaktionen Medlemsadministrationen IT Sponsor og Reklamen Børnefilmklubben Koordinationsudvalget kan indstille sager til behandling i bestyrelsen. Forretningsudvalget består af 3 personer, foreningens formand, koordinationsudvalgets formand samt den daglige leder. Der holdes ugentlige møder hvor den daglige drift gennemgås. Sofarækkens medlemstal pr var 452, heraf er ca. 70 personer aktive i den daglige drift. Børnefilmklubben har 238 medlemmer.

3 Underskrivelse af driftsaftale Den 7. maj 2008 underskrev Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken en driftsaftale vedrørende biografdrift i, den af Glostrup Kommune ejede, bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup. Underskrivelse af driftsaftale var samtidig den endelige bekræftelse på overdragelsen af driften af Glostrup Bio fra kommunen til biografforeningen. På vegne af Kommunalbestyrelsen underskrev borgmester Søren Enemark og kommunaldirektør Lone Lyrskov, og på vegne af biografforeningen Sofarækken underskrev formand Henning Richard Jensen, næstformand Flemming Ravn og bestyrelsesmedlem Flemming Petersen. Driftsaftalen er en beskrivelse af alle de praktiske forhold, der er omkring drift af en biograf, så som bygning, udstyr, forsikring, personale, regnskab m.m. Desuden indeholder driftsaftalen også beskrivelsen af den brugerafgift, foreningen skal betale til Kommunen og det driftsstilskud Kommunen yder foreningen

4 Årsberetning Forestillinger og billetsalg Der er i 2008 afviklet 709 forestillinger og solgt billetter. Det er en fremgang på 41,36 % i forhold til Publikumsgennemsnittet pr. forestilling er steget med 17,66 % fra 2007 til 42,17 gæster pr. forestilling. Denne fremgang er landsdækkende. Det har været et fremragende film år, og især har dansk film igen markeret sig som et stærkt alternativ til de amerikanske Blockbusters, faktisk er det 27 år siden dansk film har oplevet et tilsvarende succes år. Intet år uden nye tiltag, i 2007 holdt teknikken sit indtog i biografens billetsalg da der blev indført edb billetsystem. Dette system blev i det forgangne år grundlaget for den nye hjemmeside. IT gruppen i Glostrup Bio har udviklet en ny fantastisk hjemmeside i tæt samarbejde med ebillet. Hjemmesiden indeholder nu alle ønskelige funktioner, er meget imødekommende og nem at bruge og så har den hele AKTIV delen, hvor alle aktive kan gå ind og opdatere sig. Solgte billetter Billetindtægt Antal forestillinger Publikum gennemsnit kr kr kr kr kr kr kr Salg af rabatkort og gavekort Det er muligt at købe gavekort og rabatkort i biografens billetsalg, og i forbindelse med den nye hjemmeside er der også lukket op salg af gavekort via nettet.

5 Prisen på rabatkort steg midt i februar måned fra 450 kr. til 500 kr. Rabatkortet består af 10 billetter, det gælder til forestillinger med en billetpris på op til 60 kr., ved billetpriser på 65 kr. og derover opkræves der ekstra betaling i billetsalget. Solgte rabatkort Solgte rabatkort Solgte gavekort Indtægt gavekort á 360 kr kr á 360 kr kr á 360 kr kr á 400 kr kr á 400 kr kr á 450 kr kr á 450 kr kr á 450 kr. 115 á 500 kr kr. Billetpriser, pakketilbud, leje af biograf 2008 Se alle priser og gebyrer i de vedhæftede bilag. Forsalg af billetter Glostrup Bio samarbejder med Centerservice i Glostrup Storcenter, Glostrup Fritidscenter og Glostrup Bibliotek om salg af billetter til forestillinger og andre arrangementer. Denne service værdsættes især af de ældre kunder, samt af de børnefamilier der gerne vil sikre sig billetter til en speciel forestilling eller til en speciel plads i salen. Desuden undgås den ofte lange kø i biografens billetsalg. Denne service går selvfølgelig begge veje, så Glostrup Bio sælger også billetter til bibliotekets og kommunens arrangementer. Flere og flere benytter sig af til at foretage deres reservationer og køb. Internet køb Antal billetter Beløb kr. I reservationer Antal billetter

6 Danmarkspremierer i 2008 Glostrup Bio kunne i 2008 tilbyde sit publikum Danmarkspremierer på 14 titler, heraf var en enkelt Verdenspremiere. Måned Film Antal visninger Solgte billetter Gennemsnit pr. visning Netto billetindtægt Februar Frode og alle , de andre rødder Marts Tempelriddernes , Skat III Maj Eye for an Eye Maj Indiana Jones , Juli Narnia , August Dig og Mig , August Blå Mænd , September Anja & Viktor , Oktober Far til Fire Oktober Disco Ormene , November November Madagascar , December Max Pinlig , December The Day The Earth , Arrangementer 2008 Januar Aktiv arrangement Søndag den 20. januar blev der afholdt et aften arrangement for alle aktive I Sofarækken. Der var inviteret til lidt at spise og drikke og derefter blev den fantastiske film Das Leben Der Anderen vist.

7 Februar Center for Undervisningsmidler Tirsdag den 26. februar havde Center for Undervisningsmidlet lejet salen fra kl Der var inviteret 120 skolebibliotekarer til en temadag om naturfag. Der blev serveret kaffe, te, vand og kage i foyerområdet. Marts Generalforsamling Søndag den 30. marts blev der afhold generalforsamling i Sofarækken, her blev den nye styreform vedtaget. Efterfølgende blev filmen Forfalskerne vist.

8 Den 9.marts blev der afviklet et aktivarrangementet hvor filmen Goodbye Bafana blev vist. April Promenadekoncert Lørdag den 26. april afholdt Glostrup Byorkester den årlige Promenadekoncert i salen. Maj Acces Personel Onsdag den 28. Maj havde Acces Personel inviteret 320 kunder til et arrangement med Chris Macdonnald. Pep talk om sundhed og motion blev skyllet ned med frugt, croissanter, vand og kaffe i foyerområdet. August Kulturprisen Torsdag den 14. august modtog Biografforeningen Sofarækken Glostrup Kommunes Kulturpris. Prisen bestod, foruden Borgmesterens tale, af en smuk krukke fra Kähler keramik, et diplom, kr. og den store ære.

9 September Kasper Barfoed og Kandidaten Fredag den 19. september havde Glostrup Bio besøg af filminstruktøren Kasper Barfoed, der indledte aftenens forestilling af Kandidaten.

10 Kasper Barfod blev selvfølgelig æresmedlem af Sofarækken

11 Oktober Kulturnat Lørdag den 25. oktober var der traditionen tro Kulturnat i Glostrup. I biografen var der Breakdance med Hotsteppers, derefter koncert med Marziti og til sidst blev filmen De Fortabte Sjæles Ø vist for 184 gæster.

12 November Gert Fredholm og En enkelt til Korsør Lørdag den 1. november gæstede Gert Fredholm Glostrup Bio, og efter en kort introduktion til hans nyeste film En enkelt til Korsør blev han til en efterfølgende snak med publikum i biografens foyer. Gert blev endnu et æresmedlem af Sofarækken.

13 Modeshow 5ifty 6ix Søndag den 2. november holdt 56 det årlige modeshow i Glostrup Bio. Der var 170 gæster til lækkert tøj, lækker mad og god underholdning med både mavedans på gulvet og optræden fra scenen.

14 007 Quantum of Solace Fredag den 7. november holdt Glostrup Bio galla forestilling på den nye 007 film. Den røde løber var ude, der blev shaket i hjørnet og skænket champagne op mellem kandelaberne. Den bedste Bond-look-alike og den bedste Bond- Babe blev kåret blandet det festklædte publikum. TV Glad optog hele aftenen til en kommende TV udsendelse.

15 Julekoncert Lørdag den 22. november afholdt Glostrup Byorkester den årlige julekoncert i Glostrup Bio. Øvrige arrangementer Baby- og Senior Bio Der er i årets løb blevet vist 22 forskellige film for forældre og deres babyer. Filmene vises om formiddagen, lyd niveauet er ikke så højt, og der er dæmpet lys i salen. Der kan pusles på handikaptoilettet og varmes flasker i caféen. Der har i 2008 været 336 voksne publikummer til disse forestillinger, og et ukendt antal babyer. Senior Bio foregår på en tidlig torsdag eftermiddag og der er gratis kaffe i caféen før filmstart.

16 Der er blevet vist 18 forskellige film og der har i 2008 været publikummer til disse forestillinger. Skoleforestillinger Der er i 2008 blevet afviklet 5 forestillinger for skoler og fritidsordninger. Disse forestillinger er forgået i dagstimerne og er udover de annoncerede forestillinger i Med Skolen i Biografen og Børnebiffen på tur. Børnefilmklub Børnefilmklubbens sæson går fra oktober april. I januar, marts og april blev sæsonen , tre sidste forestillinger afviklet, og i oktober blev der taget hul på sæson Der vises 5 film på lørdage formiddage, det koster 100 kr. at være medlem og medlemmerne opnår yderligere 5 kr. i rabat på billetprisen, når de går en tur i biografen. Personaleklubber 3M s personaleforening er flittige brugere af Glostrup Bio. I 2008 har de været her i alt 7 gange. De har købt 225 billetter i løbet af året. Foreningen betaler normalt 75 kr. pr billet, der inkluderer en lille popcorn, en øl/vand/te/kaffe og en pose slik til 10 kr. Glostrup Kommunes HK klub har været i biografen en enkelt gang, som et fyraftens arrangement. AOF og Ældresagen i Glostrup I foråret 2008 arrangerede AOF og Ældresagen 3 foredrag i Glostrup Bio. Birgitte Bruun, Kim Wilsborg Sørensen og Aggi Jensen var de optrædende. AOF stod for foredragsholderne og biografen lagde sal og teknik til, samt serverede kaffe og kage i pausen. Desværre er aktiviteten nedlagt grundet manglende tilslutning. Med Skolen I Biografen Med Skolen I Biografen er et tilbud til alle undervisningsinstitutioner i Storkøbenhavn. Det arrangeres af Det Danske Filminstitut og Center for Undervisningsmidler, og skal vække interessen for film som kunstart og inddrage film i undervisningen. Glostrup Bio har i 2008 afviklet 10 forestillinger for i alt elever og lærere.

17 Børnebiffen på tur Børnebiffen på tur er et tilbud til alle dagsinstitutioner i Glostrup Kommune. Det arrangeres i et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, Glostrup Kommune, Glostrup Biograf og Danske Børnefilmklubber. Tiltaget er igangsat på baggrund af de pædagogiske læreplaner, hvor børn på forskellig vis skal møde kunsten. Glostrup Bio har i 2008 vist 6 små filmpakker, for i alt 896 børn og pædagoger. Andre aktiviteter Medlemmer af Sofarækken har sammen med biograflederen deltaget i filmtræf i Vejle, København og Svendborg, samt i generalforsamling i FMMB (Foreningen af Mindre og Mellemstore Biografer) i Vig. Biograflederen sidder i bestyrelsen for FMMB samt i DB s (Danske Biografer) bestyrelse. DB er en brancheforening der favner samtlige danske biografer. Desuden deltager i biograflederen i flere grupper hvor biograffolk og filmudlejere arbejder sammen om besøgsfremmende tiltag for det danske biografmarked.

18 Beretninger fra arbejdsgrupperne Cafégruppen Vores nye billetsystem, ebillet, har nu været i brug i snart 2 år og alle passere er blevet fortrolige med systemet. Der er stoppet nogle få passerer i årets løb, mens nye er kommet til. Det er blevet til 5 oplærte passere dette år. Det har været et travlt efterår med mange forestillinger og Danmarkspremierer. Det har været sjovt, fordi der har været mange publikummer til filmene, hvilket giver en masse liv og sjove oplevelser for passerne. I årets løb har der været 4 store passermøder, hvor vi har mødtes og talt om oplevelser, ønsker til forbedringer og ændringer og nye tiltag i biografen.

19 Operatørgruppen Der var i 2008, 13 operatører der i alt viste 709 forestillinger. De brugte timer i biografen, det er 171 timer pr. operatør. Servicegruppen Servicegruppen beskæftiger sig med mindre vedligeholdelsesopgaver. I 2008 har det været: - Udskiftning af defekte sæder i salen. Der er nu nedtaget de 4 forreste rækker, adskillige sæder ud mod sidegangene på gulvet, samt plads til 4 handikapkørestole, i alt ca. 150 stole. Reservelager af stole er nu brugt op. Vi erstatter derfor defekte sæder med sæder fra række 5 (den forreste række). Der er nu 272 pladser i salen, samt 4 kørestolepladser. - Opstilling og nedtagning af scene ved særlige arrangementer. - Udskiftning af defekte pærer i salen, foyer og udhængsskabe. - Afkalkning af blandingsbatterier. - Reparation af toiletsæder. - Reserve for udbringning af meddelelser til foreningens støttemedlemmer.

20 - Herudover forefaldende arbejde vedr. indvendig drift og vedligeholdelse. Vi har i år indkøbt en fritstående aluminiumsskydestige, således at vi ikke beskadiger de nye vægge i salen. Vi har tidligere oplyst at vi var for få i gruppen, men vi har nu fundet en rytme som fungerer fint. Vi har dog ikke noget imod at blive et par stykker til, så vi f.eks. i sommerperioden kunne afløse hinanden ved akutte situationer. Arrangementsgruppen Det er ikke blevet til så mange arrangementer i årets løb. Til Børnefilmklubbens tilmeldingsdag stod arrangementsgruppen for ansigtsmaling af de mange fremmødte børn. Der blev slanger, drager, mariehøns og meget mere. Traditionen tro var biografen proppet til Kulturnatten, hvor over 200 børn og unge kom for at se og danse break dance, høre koncert og se film. Biografen var pyntet i ægte halloween-stil med græskarhoveder, edderkopper, hekse og spøgelser. Den 7. November var der premiere på James Bond Quantum of Solace. Den røde løber, de 5-armede stager lysestager og hvide duge kom frem i anledningen.

21 Gæsterne strømmede til biografen, flere i smoking eller lange kjoler. Der blev serveret Vesper, champagne og vin inden filmen. Inden filmen gik i gang, blev der kåret den flotteste Bond look-a-like og den hotteste Bond-babe. Hele arrangementet blev filmet af TV-Glad. Biografen har desuden haft besøg af 2 instruktører. Første gang var den 19. september, hvor Kaper Barfoed besøgte biografen i forbindelse med sin film Kandidaten. Den anden gang var den 1. November, hvor Gert Fredholm introducerede En enkelt til Korsør og blev til filmen var færdig, så han kunne tale med publikum og diskutere filmen. Bladuddelergruppen Bladuddelergruppens største opgave er at sørge for pakning og omdeling af Sofarækkens medlemsblade og eventuel anden skriftlig kommunikation til vores medlemmer.

22 I 2008 har vi uddelt medlemsblade fire gange til alle vore medlemmer med bopæl i Glostrup kommune og til medlemmer i en del af Albertslund og Brøndby kommuner. Uddelingen betyder en besparelse på foreningens portokonto på omkring kr. på årsbasis. I løbet af året har vi fået to nye bladomdelere og gruppen består p.t. af 9 medlemmer. Redaktionsgruppen Redaktionsgruppens opgave er at varetage eller bistå med den eksterne og interne information om Sofarækken og Glostrup Bio. Som led i relanceringen af biografen efter at Sofarækken havde overtaget ansvaret for biografens drift er der i 2008 arbejdet med den måde, biografen præsenteres og markedsføres på. Dette har medført nyt logo og som den væsentligste nyskabelse en nyudviklet hjemmeside. Selve billetsystemet, som leveres fra ebillet, er som det eneste overført uændret fra den hidtidige hjemmeside. Resten er nyudviklet. I modsætning til hidtil kan siderne nu opdateres løbende, således at det nu er muligt at være helt aktuel. En både bred og hierarkisk opbygning af hjemmesiden har gjort det muligt at medtage en stor mænge information, uden at dette har kostet på overskueligheden. Et medlem af redaktionsgruppen varetager hvervet som web-master i samarbejde med gruppeformænd og biografleder. Løbende målinger har vist, at den nye hjemmeside benyttes væsentligt mere end den hidtidige. Ud over de alment tilgængelige sider indeholder hjemmesiden nu et afsnit, der alene er tilgængeligt for de aktive. Her anbringes planer, mødereferater, aktuelle informationer og lignende. Den lette adgang til disse praktiske oplysninger har forbedret informationsniveauet for de aktive. Derudover formidles der beskrivelser af sociale og andre interne begivenheder i foreningen og biografen. Den væsentligste formidling af information til Sofarækken og Børnefilmklubbens medlemmer sker gennem medlemsbladet Film i Glostrup, der som planlagt er udgivet 4 gange i Bladet er normalt på 16 24

23 sider, og oplaget var ultimo på året på 750 eksemplarer. Bladet bringes ud af medlemmer af Bladuddelergruppen, hvor dette er muligt ellers med post. For de aktive medlemmer udgives bladet AKTIV i Glostrup Bio. Det indeholder mindre artikler, som regel illustrerede, vedrørende stort og småt fra biografens hverdag. Bladet er normalt på 2 A4-sider og udkommer efter behov. I 2008 udkom det med 10 numre. Bladet sendes til alle aktive med mailadresse, mens de øvrige henter et eksemplar i biografen. Redaktionsgruppen har udarbejdet informationer og artikler til især Folkebladet om forskellige begivenheder i forbindelse med biografen. Desuden har gruppen medvirket ved fremstilling af brochurer og præsentationsmateriale om biografens tilbud. Uden for redaktionsgruppens kerneområde har et medlem gennemført flere foredrag med udgangspunkt i de to biografer, der har været i Glostrup siden Dette videreføres i 2009.

24 Medlemsadministrationen Der var i 2008; 452 medlemmer af Sofarækken og 238 medlemmer af Børnefilmklubben. IT IT-gruppen blev oprettet i juli Dette skete fordi der var behov for styring af en række opgaver, der blev nødvendige i forbindelse med, at Sofarækken overtog ansvaret for biografens drift, og kappede nogle forbindelser til Glostrup Kommune. IT-gruppen kom til at bestå af én person. Fra starten blev defineret en række opgaver, som IT-gruppen skulle udføre: Overblik over den nuværende konfiguration vedr. IT og telefoni og forslag til, hvordan det kunne se ud fremover. Desuden gennemførelse af nødvendige ændringer. Biografen havde i mange år nydt godt af en kommunal internetforbindelse, men denne skulle laves om, så al kommunikation ud af huset blev gennem Sofarækkens forbindelser. Samtidig ønskede bestyrelsen at fremtidssikre vores IT-system, så vidt det var muligt. Den nye løsning, der er etableret i løbet af efteråret, har betydet, at biografens internetforbindelse er blevet væsentligt hurtigere end før. Publikum, der ønsker at reservere billetterne over internettet, har fået en svartid, der er 75 % kortere. Den nye konfiguration er forberedt, så det forholdsvis enkelt vil kunne lade sig gøre at koble sig på internetbaseret, digital reklame. Desuden er systemet forberedt for et eventuelt kommende trådløst netværk inde i biografsalen. Etablering af nyt varmestyringssystem. I forbindelse med vores selvstændige drift skulle vores varmestyring kobles fra kommunens anlæg og over til et privat firma. Selve internetforbindelsen, der var nødvendig for at dette kunne ske, blev ITgruppens opgave. Overtagelse af administration af mail-konti under glostrup.dk.

25 Oprettelse af en liste over alle IT og telefon aktiviteter i Sofarækken og biografen. Ud over ovennævnte opgaver, der skulle udføres forholdsvis hurtigt, fungerer IT-gruppen som den daglige IT og telefonsupport, som støtte for vores biografleder. Reklame og Sponsorgruppen Reklame og Sponsorgruppens opgave er, at skaffe sponsorer til biografforeningen, herunder Glostrup bio, samt skabe mulighed for at få reklameindtægter via salg af biografreklame og andre reklamemuligheder. Gruppen er også ansvarlig for salg af tilbud til firmaer og personaleforeninger. I løbet af året har vi arbejdet med at få etableret lokalreklamer, men er afhængig af køb og installation af projektor. Denne har vi søgt om tilskud til hos kommunen og Filminstituttet, dog uden at få støtte. Vedrørende tilbud til personaleforeninger har der været arbejdet med at få lavet en ny brochure, som gerne skulle kunne tiltrække flere personaleforeninger. Børnefilmklubben 2008 var vendepunktet for Glostrup Børnefilmklub.

26 Vi er gået fra at have 125 medlemmer i 2007 til i år at have 237 betalende medlemmer. I 2008 valgte vi at omdele programmer til udvalgte skoler i Brøndby og Albertslund samt alle skoler i Glostrup. Derudover har vi lagt vores programmer i nabokommunernes biblioteker. Fordelingen af medlemmer: Albertslund 12 Brøndby 62 Glostrup 152 Kastrup 1 Rødovre 2 Skovlunde 2 Valby 1 Vallensbæk 4 Vanløse 1 Som det fremgår, er Glostrup og Brøndby stadig dem der trækker mest, men vi tror stadig at vi kan nå ud til de andre omkringliggende kommuner. Vi har haft nogle gode lørdage med en sal fyldt med glade og forventningsfulde børn. Vi fortsætter vores lodtrækninger på børnenes medlemskort og i år forærede vi alle medlemmer en keyhanger ved udlevering af deres medlemskort. Vi vil også gerne takke de frivillige passere som møder op til hver lørdagsforestilling og forberede popcorn til 200 børn og i øvrigt hjælper med at modtage så mange på én gang. Uden jer kunne dette slet ikke lade sig gøre. Vi går næste sæson i møde med oprejst pande, og håber at Glostrup Børnefilmklub er blevet et sted børnene har lyst til at komme hos igen og igen

27 Bilag: Statistik måned for måned Oversigt over film og arrangementer 2008 Prisblad Gebyrblad

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2009 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2010 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 30. marts 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007

Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken den 11. marts 2007 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2010 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2011 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1.

GENERALFORSAMLING. Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts Dagsorden. 1. GENERALFORSAMLING Referat fra generalforsamling i biografforeningen Sofarækken Søndag den 12. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om foreningens virksomhed 4.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2011 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, den 2. marts 2012 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Generalforsamling 27. februar 2019

Generalforsamling 27. februar 2019 Generalforsamling 27. februar 2019 Foreningens virksomhed 2018 Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsen suppleret med et medlem. Desuden blev suppleanter valgt som suppleanter for alle bestyrelsens

Læs mere

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013

ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 20. februar 2013 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2012 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 20. februar 2013 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 11. marts 2012 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 11. marts 2012 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den tolvte i rækken og vi ser frem til mange flere. Henning Richard

Læs mere

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1

FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 Året 2017 0 Indhold FORENINGENS VIRKSOMHED... 1 2017... 1 ARRANGEMENTER... 2 BabyBio:... 3 SeniorBio:... 3 Med Skolen I Biografen (MSIB)... 3 FORMIDLING... 3 2018... 4 Samarbejde med Glostrup sogn... 4

Læs mere

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming,

GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2   Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken Lotte Warming, GLOSTRUP BIO Bryggergårdsvej 2 www.glostrupbio.dk Arne Christensen, formand for foreningen Sofarækken formand@glostrupbio.dk 4061 7180 Lotte Warming, biografleder glostrupbio@glostrupbio.dk 4396 0806 /

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015

ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, 25. februar 2015 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2014 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, 25. februar 2015 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45

Læs mere

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 2017 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... 1 ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Den 9. januar var Styregruppen for Datastuen klar med nye kursustilbud. De blev offentliggjort i Egtved Posten. Se

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN

ÅRSBERETNING 2018 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN ÅRSBERETNING 208 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN FORENINGEN SOFARÆKKENS VIRKSOMHED... ORGANISATION... 2 ARBEJDSGRUPPERNE... 3 ÅRSBERETNING VEDR. BIOGRAFDRIFTEN... 5 FORESTILLINGER OG BILLETSALG... 5 SALG

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016

ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN. Glostrup, februar 2016 Biografforeningen Hvor stjerner mødes ÅRSBERETNING 2015 BIOGRAFFORENINGEN SOFARÆKKEN Glostrup, februar 20 www.glostrupbio.dk Bryggergårdsvej 2, DK 2600 Glostrup Billet: +45 43 96 02 01 Kontor: +45 43 96

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 16. marts 2014 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 16. marts 2014 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den fjortende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Formidling af oplevelser

Formidling af oplevelser Formidling af oplevelser Baggrunden for at der skal tages politisk stilling til formidling af oplevelser i Rebild Kommune Kulturbladet Kulturen Et resultat af byrådets budgetforlig i oktober 2018 var gennemførelsen

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Vejledning for biografpassere

Vejledning for biografpassere Vejledning for biografpassere Biografpasser i Vig Bio Som biografpasser har du en vigtig funktion, fordi du er med til at sælge vores produkt, nemlig FILM. Du er med til at sørge for, at en biografforestilling

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE Idekatalog LYSERØD LØRDAG En del af STØT BRYSTERNE AKTIVITETER OG EVENT Motionsløb, cykel- eller vandretur Gå sammen med en eller flere lokale idrætsforeninger, og arranger et motionsløb, rulleskøjteløb,

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Så går det løs 24. juli til 1. august 2010 Skive Øvelsesterræn SEE pladsen SEE 20:10 Lejrpladsen set fra toppen af bakken ved scenen SEE 20:10 torvet

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer

Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer Bestyrelsens beretning 2013 Årsmødet 13. marts 2014. Ældresagen Danmark. Pr. 01. Marts 2014 - Havde man 676.000 medlemmer Det svarer til at hver anden dansker over 65 år er medlem. Ældresagen NORD pr.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på bosætningsfronten, været et rigtig godt år, når vi kigger

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Fjerritslev Kinos Venner d. 28. februar 2011

Referat fra generalforsamling i Fjerritslev Kinos Venner d. 28. februar 2011 Referat fra generalforsamling i Fjerritslev Kinos Venner d. 28. februar 2011 Formanden, Kirsten Korsbæk bød velkommen. Der var 45 deltagere til generalforsamlingen mod 43 i 2010. 1: Valg af dirigent Frank

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere