Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl i Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom, Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard. Referent: Eva Buxbom Pkt.1 Bemærkninger til sidste mødereferat Ingen bemærkninger til referatet. Pkt.2 Opfølgning på sidste mødes beslutninger Anskaffelse af pen og mærkning af DSFs materiale Henning vil købe en pen, og bestyrelsen vil arbejde mod, at DFSs materiale vil blive mærket. Stævnekontrakt, er det stadig relevant? Da der allerede er klare retningslinier for afholdelse af stævner på hjemmesiden, vil disse blive sendt ud, når en klub vælger at arrangere et stævne. Derved bliver en stævnekontrakt overflødig. Information på hjemmesiden, der kræver tilmelding står nu længere tid på siden. Mathias er forpligtet til at stå for landsholdssamlingerne på landsholdet et år ad gangen. Frivilligt arbejde og lønnet arbejde. Der har tidligere været en maildebat mellem bestyrelsens medlemmer om forskellen på lønnet arbejde og frivilligt arbejde i forhold til uddannelse, breddetræf og andre aktiviteter. Det blev fremhævet at uanset, om der er tale om uddannelse, breddetræf eller andre typer aktiviteter, så vil der kunne gives midler til dette, forudsat at de samlede udgifter og indtægter som et minimum går i nul. Beslutninger tages fra gang til gang i bestyrelsen ud fra de anbefalinger udviklingskonsulenten/ breddeudvalget eller uddannelsesudvalget måtte komme med. Tilstrækkeligt med opbakning deltagermæssigt til en aktivitet samt optjening af point i fordelingsnøglen vil selvfølgelig have stor betydning. Det skyldes, at det ellers vil være en udgift, der ikke er budgetteret med, og derfor kan der ikke aflønnes. Angående aktiviteter under uddannelse forholder det sig anderledes. Der har ved disse aktiviteter været en egenbetaling og samtidig har det været muligt at optjene point i fordelingsnøglen. Derfor er der mulighed for at trække folk ind, som vil kunne aflønnes,

2 såfremt det skønnes relevant. Derudover er der afsat et mindre beløb til uddannelsesudvalget til brug for afholdelse af uddannelse. Ud fra overstående var der flertal for at kurset Smerte og styrketræning skulle udbyde under DSFs uddannelser og kurser i en version tilpasset styrkeløft, og underviserne holder kurset til under halv pris af det originale (som annonceret på maxer.dk ( Da udviklingskonsulenten har taget initiativ til dette kursus og indhentet tilbud, var der flertal for, at det i denne sammenhæng ikke har nogen relevans, at Jacob Beermann er ejer af maxer.dk og bestyrelsesmedlem i DSF. Det blev endvidere set som en fordel, at Jacob i forvejen holder disse kurser mod en betaling fra deltagere. Peter Andersen vil fremhæve Jacobs kvalifikationer og uddannelser i forhold til kurset, når det udbydes. Under dagsordenens punkter og orientering fra de forskellige udvalg, vil der blive fulgt op på de resterende beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde. Pkt.3. Regnskab Regnskabet blev gennemgået. Peter har udarbejdet noter, der giver en uddybende forklaring på de forskellige poster. Disse noter blev ligeledes gennemgået og vil blive sendt ud sammen med regnskabet inden R- mødet. Pkt.4. Orientering fra de forskellige udvalg: Stævneudvalget Vurderinger af økonomi ved uddeling af medaljer. Der er et økonomisk loft på kr. Har det været muligt at forhandle bestilling af de 1800 medaljer? Stævneudvalget er i gang med en genforhandling med et forsat loft på kr. Derudover arbejder udvalget videre på økonomiske fordelagtige løsninger i forhold til medaljer. Herunder hvordan medaljer ved Øst og Vest liga bliver fordelt? Hvor og hvornår skal der bruges diplomer, og hvordan det praktisk skal foregå? Køb af to sæt udstyr og køb af to kuffeter. Det blev besluttet ved sidste bestyrelsesmøde, at der skulle indkøbes, to sæt udstyr og to kuffeter, hvor udstyret skal kunne opbevares i. Jacob vil undersøge priser. Der er afsat til det samlede udstyr. Der blev lagt vægt på, at der ikke skulle købes dyrt kamera ind, før det var blevet bevist, at ordningen med at holde udstyret samlet var afprøvet. Derudover skal bestyrelsen til enhver tid vide, hvor udstyret var. Ordningen skal afprøves i praksis ved DM A og DM RAW, og derefter vurderes ordningen. Udstyret skal blandt andet indeholde en lille computer, som ikke må overstige jvf Kim Dahl tilbud. Jacob vil løbende holde kasserer Peter Bøgh underrettet.

3 Breddeudvalget Udviklingskonsulenten Peter Andersen sparrer med Eva omkring løbende aktiviteter og nye tiltag, der er knyttet til breddearbejdet. Dette samarbejde forsætter. DIF kontakt og internationalt arbejde. Dagsorden og danske forslag ved kongresser vil blive et fast punkt på dagsordenen ved bestyrelsesmøder. Derved kan bestyrelsen være med til gennemgangen og komme med vigtige vinkler og input. Herved er det også muligt at gennemgå danske forslag, inden de bliver fremført under kongressen. Dog vil udvalget ikke lægge sig fast på endelig beslutninger, da beslutningsgrundlaget kan ændres under debatterne ved kongresserne. Dommerudvalget Udvalget vil sende mails ud for at sikre, at de dommere, der er registrerede, er aktive. Der er ved at blive udarbejdet nye dommerbøger. Det er nu krav om, at dommere er aktive mindst tre gange inden for en periode af to år. Der vil under dommeruddannelse blive lagt særligt vægt på undervisning i forhold til den internationale dommerprøve, der foregår på engelsk. Derfor vil dommerudvalget arbejde for afholdelse af et kursus med uddannelse af internationale dommere. I 2015 vil der blive afholdt både et A- og et B- dommerkursus. Antidopingudvalget Der vil fremover blive lagt mere vægt på blodprøver i forbindelse med test. Test udenfor konkurrence er stadig i fokus. Der er ikke blevet registreret positive test i Danmark, og de gode resultater både nationalt og internationalt skyldes blandt andet brugen af facebook. Uddannelsesudvalget Dette udvalgt forsætter deres gode arbejde. Masterudvalget Udvalget har arbejdet for en fordeling af indkøbte landsholdsdragter, som blev drøftet se drøftelserne under indkomne forslag. Ordens- og amatørudvalget I dette udvalgt mangler vi et nyt medlem, da et af udvalgets medlemmer har trukket sig.

4 Eliteudvalget Udvalget forsætter deres gode arbejde og har fortaget udtagelse af styrkeløftere til kommende konkurrencer. Medieudvalget Introduktionsvideoen er blevet videreudviklet efter feedback fra sidste bestyrelsesmøde, og det er blevet besluttet er den er godkendt og skal lægges op på DSFs hjemmeside under Vil du være styrkeløfter. Videoen Stemningsvideo fra DM i styrkeløft 2011 skal tages væk fra siden, da introduktionsvideoen er en erstatning. Dette vil Jacob stå for. Eva og Peter Andersen har arbejdet videre med folderen. Der mangler en sidste hånd på teksten og nogle gode billeder. Folder forventes færdig til næste bestyrelsesmøde. Det blev forslået, at Eva og Peter Andersen rådførte sig med Bo Vildbrandt fra Rødby, der har kompetencer indenfor dette felt. Det blev besluttet at den færdigudviklede stævneplakat skulle bruges til officielle danske stævner og sendes med stævneudstyret. Derved kunne den blive taget i brug fremadrettet. Peter Andersen udviklingskonsulenten Der er blevet tjekket op på medlemstallene. Der bliver arbejdet videre på skabelse af nye klubber, og der er sat fire nye skolesamarbejder i gang i år. Peter Andersen efterlyser mere aktivitet ude ved stævnerne og vil fremlægge et oplæg om dette til næste bestyrelsesmøde. Kurser om fysisk træning har været en succes med fuld tilmelding. Derfor er det sat i kalenderen igen og allerede nu er der ca. 20 tilmeldte. Pkt.5. Indkomne forslag 1. Oprettelse af frivillighedspris. Der kunne oprettes en pris, der bliver uddelt ved R-møde. Dette kunne være en fysisk pokal og en lille erkendelighed i form af blomster og et gavekort til en sportsbutik eller en middag på en god restaurant. Der var enighed om oprettelse af prisen. Peter Andersen vil udarbejde et dokument, der vil blive sendt ud til klubberne. Derved kan klubberne indstille en person, der har udført et særligt stort stykke frivilligt arbejde, som de mener, bør belønnes. Efter bestyrelsen har modtaget indstillinger, vil de taget det endelig valg ud fra indsats og klubbernes begrundelse. Prisen vil blive uddelt ved de kommende R- møder, og klubberne vil modtage information fra Peter Andersen om indstilling til prisen.

5 2. Masterudvalget kan komme ind under eliteudvalget. Da der stilles højere krav ved deltagelse til internationale masterkonkurrencer, kan det lette det administrative arbejde, at udvalget kommer under eliteudvalget. Dette er særligt med hensyn til, at det nu er et krav, at der skal en headcoach med til alle stævner, og der blevet stillet flere krav i forhold til informationer om løftere. Dette var Jan Vagn positiv over for, da der ikke er tale om yderligere ændringer af nuværende krav ud over dem, der er blevet os pålagt af EPF og IPF. Netop da eliteudvalget er vant til at forholde sig til tilmeldingsfrister, krav og informationer til og fra løftere, vil der derved kunne drages nytte af allerede dyrebare erfaringer. Peter Bøgh, Eva og Jan vil udarbejde et oplæg til næste bestyrelsesmøde, som kan bruges til fremlæggelse af forslag til R-mødet, hvis det stadig har relevans. Endvidere vil eliteudvalget blive spurgt til råds om det administrativt og arbejdsmæssigt er en god ide, ud fra deres mange års erfaring. 3. I forhold til uddeling af medaljer tager stævneudvalget imod forslag fra bestyrelsen, inden de træffer endelig beslutning om den mest fordelagtige løsning inden for nærmeste fremtid. 4. Sammenlægning af stævnerne JM og SM bænk og 3-kamp slåes sammen til en weekend, samme model som SM i Sverige. Dog vil de forskellige alderskategorier og RAW og udstyr blive afholdt forskellige dage, så der stadig er mulighed for, at der er hjælpere nok. Forslaget blev positivt modtaget af et flertal af bestyrelsen, og der vil blive udarbejdet et konkret forslag til næste bestyrelsesmøde af Jan Vagn, som kan bruges til R-mødet. Forslaget er grundet en overfyldt kalender. 5. Sammenlægning af stævner. Alt DM-udstyr sammenlægges til en weekend, lige som DMbænk. Motivationen er, at gøre det mere attraktivt at afholde disse mesterskaber, da de derved bliver større og med flere tilmeldinger. Dog vil de forskellige alderskategorier i udstyr blive afholdt på forskellige dage, så der stadig er mulighed for, at der er hjælpere nok. Forslaget blev positivt modtaget af et flertal i bestyrelsen, og der vil blive udarbejdet et konkret forslag til næste bestyrelsesmøde af Jan Vagn, som kan bruges til R-mødet. 6. Der er forskel på hvor attraktivt, det er at afholde divisionsturneringer i forhold til andre stævner. Bestyrelsen er ved at udarbejde forslag, der kan gøre det mere rimmeligt. Det bør nævnes, at Peder Hindborg har udarbejdet er automatisk stævneprogram, der gør tastearbejdet ved divisionsturneringerne meget lettere. Derudover bliver det stillet som krav, at holdopstillingen skal være indsendt senest en dag før. Forslaget lyder: at hvis en klub tager alle tre runder af divisionsturneringen, får de også finale og beløbet bliver hævet til i stedet for Finalen vil hvert år skifte mellem Sjælland og Jylland. Stævneudvalget vil arbejdet på et konkret forslag til næste bestyrelsesmøde i forhold til at stille det til R-møde.

6 7. Der er flertal i bestyrelsen om brug af reklamer på hjemmesiden, vi følger som tidligere nævnt IPFs retningslinier om, at reklamer ikke må være stødende. Der er fra dags dato krævet et beløb af 500 kr. årlig for links. Dog vil der ikke blive krævet betaling, hvis nuværende firmaer ikke ønsker at figurere på hjemmesiden. 8. DSF kraftcenter. Et stort lokale, som DSF lejer sig ind i, hvor landshold, konsulent kan opholde sig, når det ikke er påkrævet, han er i KBH. Klubberne kan så leje dette til evt. træningslejer/diverse seminar og kurser kan holdes her. Klubberne betaler pt i årsafgift, dette kunne sættes op til fx dette indbringer ca årligt. Alle DM bliver afholdt i disse lokaler, dvs. en indtægt på ca årligt også. Dette kræver selvfølgelig en investering i det nødvendige udstyr. Dette i omegnen af Området som centret skal ligge i er trekants området, evt. Middelfart/Odense også. Der var et mindre flertal for, at ideen var god. Dog var alle enige om, at på nuværende tidspunkt, er der ikke økonomi til at tage konkret stilling til forslaget. Derfor var der enighed om, at det måtte være et forslag, der kunne tages om igen, når økonomien så anderledes nu. 9. Udbydelse af kurser i bestyrelsesarbejde. En del klubber mangler måske viden om, hvordan bestyrelsesarbejde udføres, samt der kan være klubber, der kan have gavn af at få effektiviseret bestyrelsesarbejdet. Derfor kunne der udbydes kurser i effektivt bestyrelsesarbejde. Dette blev modtaget positivt, og DIF afholder sådanne kurser. Peter Andersen blev bedt om at kontakte klubberne og gøre opmærksom på kurserne. 10. Fordeling af landsholdsdragter til mastersløftere Det blev enstemmigt vedtaget, at landsholdsdragterne vil blive solgt for 350 kr. og indbetaling går til DSF. Da det kunne være et problem, at der var løftere, der kun bruger landsdragterne en gang, for derefter ikke at stille op mere, vil der være et antal landsholdsdragter i forskellige størrelser, som mastersløftere kan låne af DSF. Derved vil spild forhåbentligt blive reduceret. 11. Skal vi indsende et forslag til EPF om, at man internationalt i RAW kan bruge alt udstyr, som overholder de tekniske regler? M.h.p.at sende forslaget videre til IPF fra EPF's side? Der var flertal for dette forslag. Dog blev det påpeget, at udstyrsløfterne ikke skulle forbigås. Grunden til at det ikke er både RAW og Udstyr, der indsendes forslag om, er at repræsentanterne fra det internationale arbejde: Peter Bøgh og Klaus Brostrøm mener, at det har størst gennemslagskraft, hvis man starter med RAW, der kræver mindre udstyr. Når der er kæmpet for RAW, vil der naturligvis også blive stillet samme forslag med hensyn til udstyrsløfterne. Derved kan RAW bane vejen for udstyr. Der blev lagt vægt på at begge retninger er lige vigtige. 12. Punkter til R-møde

7 Genopstillinger? Evt. nye kandidater? Alle medlemmer af bestyrelsen blev opfordret til at gøre sig bevidst om, hvorvidt de hver især ville forsætte i bestyrelsen og give klar besked ved næste bestyrelsesmøde. Stævneregler: Udstyr i henhold til tekniske regler indskrives i stævnereglerne? Ny licensbetalingsform indskrives i reglerne. Dette er forslag, der tidligere er vedtaget på bestyrelsesmødet. Klaus Brostrøm vil renskrive dem til næste bestyrelsesmøde, for derefter at kunne blive stillet som forslag til R-møde. Pkt.6. Evt. Der var intet under eventuelt Kommende bestyrelsesmøder Næste møde af holdes: d. 7. marts 2015 efter DMA i Videbæk. (dette vil være et kortere møde uden dagsorden og omhandle forslag til R- møde samt poster ved bestyrelsen) Efterfølgende bestyrelsesmøder bliver: d. 19.april kl , Kristinevej 2, 9000 Aalborg. d. 26.juli kl , Kristinevej 2, 9000 Aalborg.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom,Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard.

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub. Referat 12.06.16 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Kenneth Kyvsgaard, Alex Thorsen, Danny Bill Møller, Janni Weinke, Anders Vedel, Fraværende: Peter Bøgh Larsen (syg) Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 20.03.2016 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Henning Thorsen uden modkandidat. Henning Thorsen konstaterede,

Læs mere

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med.

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med. Referat 03.02.18 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Janni Weinke, Henning Thorsen, Peter Bøgh Larsen, Jeanette Johansen, Alex Thorsen, Danny Bill Møller Afbud: Ingen Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med.

Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med. Referat 10.12.16 Til stede:klaus Brostrøm, Peter Andersen, Alex Thorsen, Janni Weinke, Peter Bøgh Larsen, Danny Bill Møller Fraværende: Kenneth Kyvsgaard Referent: Janni Weinke Endelig godkendelse af sidste

Læs mere

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt.

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt. Referat af repræsentantskabsmødet den 22.3.2015 Afholdt på Scandic Hotel Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peder Hindborg uden modkandidat. 2. Prøve af mandater

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV.

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts 2013 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne Valg af dirigent;

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Afholdt på Scandic Hotel, Flegborg 8-10, 7100 Vejle. Mødestart kl. 10.00. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Peter Bøgh Larsen, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Noter 10 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 5 Beretning 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december 7 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 22.5.2016. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 18.03.2018 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Mødet startede kl. 10.00. 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Rune Glud uden modkandidat. Rune

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 22. marts 2015 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt:

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 11.6.2018. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde 7.10.2018 Afholdes Hjejlevej 14 7480 Vildbjerg. Mødestart kl. 09.30. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe Hviid, Henning Grøn Thorsen,

Læs mere

Referat af komitemøde d. 29/9 2016

Referat af komitemøde d. 29/9 2016 Tids og sted: kl. 18.00 21.30 Smørum Hallen, Flodvej 62, 2765 Smørum (lokale 4) Til stede:, Britt, Betina, Louise, Thomas, Dorte Afbud fra: Anne, Morten, Mette, Meike Emne Beslutning Diskusion/ aktion

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemsskab 4. Optagelse og udmeldelse 5. Eksklusion og karantæne 6. Ledelse - repræsentantskab 7. Ordinært

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2015 16. april 2015 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ Lørdag den 18. april 2015 kl. 10:00. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Modellen. Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på?

Modellen. Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på? Strategier m.v. for Dansk Styrkeløft Forbund 2013 Modellen Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på? Strategiske mål: Hvad er de rigtige

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus.

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Tilstede: Henriette Gilhøj, Rene Nielsen, Guller Eriksen, Trine Lindberg, Ole Mortensen, Henrik Bartholdy

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Valg af referent. 5. Status på ansvarsområder

Dagsorden. Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3. Valg af referent. 5. Status på ansvarsområder Mødested Dato Dato for referat Godkendt Idrættens Hus 15-09-18 Mødetype Referent Bilag Bestyrelsesmøde Christopher Furlan Se mødepakken Deltagere Fraværende Mødestart Michael Olesen Michael Essie Saadi

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Tirsdag den 17. marts 2013 kl. 19:30 i klubhuset, Hillerød stadion 6. bestyrelsesmøde i foreningsåret 2012/13 Referat Deltagere: Bleki Stojkovic (BS), Janna Rasmussen (JR), Lillian Dale

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 31. marts 2015, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 1. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Marts 2015

VEDTÆGTER FOR Marts 2015 VEDTÆGTER FOR Marts 2015 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Klubbens navn er: Hjørring Styrkesport. 1.2 Klubbens formål er at udøve alle former for vægttræning, primært styrkeløft men også vægtløftning, og

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr.

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr. Fællesbestyrelsesmøde/ den 12.12.2017 Bemærkning: Sted: Ullerup Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Jan ( dagplejen),pia ( Børnehuset Alsund) 1 Information: Efter mødet vil jeg gerne tage individuelle

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Det forgangne år 2012 v. Martin Halfer, formand for FSU 3. Info fra DFUs bestyrelse v. Alex Kristensen, næstformand

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere