Årsmøde i Jægerrådet Ikast-Brande kommune. Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 19

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsmøde i Jægerrådet Ikast-Brande kommune. Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 19"

Transkript

1 Årsmøde i Jægerrådet Ikast-Brande kommune Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 19 Sted: Gludsted Jagtforenings skydebane, Fasterholtvej 15, 7361 Ejstrupholm Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. Kirstein Henriksen blev foreslået af bestyrelsen og blev valgt som dirigent Kirstein Henriksen takkede for valget og konstaterede at årsmødet var rettidigt indkald i JÆGER. Forsamlingen udpegede 2 stemmetællere, Lene og Henrik. 2. Aflæggelse af beretning for jægerrådets virke. Formandens beretning ved Flemming Dam Overgaard har været et turbulent år, og der er sket meget siden vi her, på sidste års møde, indstillede Norbert Ravnsbæk til hovedbestyrelsen, som modkandidat til Lars, så det blev kampvalg på kredsmødet. Det var dog ikke vores indstilling der reelt gjorde ham til kandidat, fordi vores møde ikke var rettidigt indkaldt i JÆGER. Derfor blev vi heldigvis reddet af Herning, som også indstillede Norbert. Jeg er blev noget skuffet over reaktionen hos mine kolleger i kredsen, - der var ingen accept af at vi havde indstillet Norbert. I Jægerrådet i Ikast- Brande vil vi gerne have at tingene foregår efter reglerne. Vi vil gerne bringe jeres holdninger videre op i systemet, så langt som muligt. Der var nogen der mente, at det var spild af tid. Så populær det er jeg ikke i kredsen. Jeg oplevede mange underlige ting og forsøg på benspænd op til kredsmødet. Det er ikke let at arbejde på den måde. På trods af den manglende opbakning i kredsens bestyrelse, blev Norbert Ravnsbæk valgt ind med 2/3 flertal, og det er jo ikke noget der bare kunne være fikset af os i Ikast- Brande. Der må jo være nogen af de andre jægerråd, der er ude af trit med deres medlemmers holdning. Vi har også talt rigtig meget om kronvildt, nogen siger for meget. Vi har været langt omkring og vi har ikke været vilde med udspillet fra DJ. Så kom der heldigvis et helt andet udspil fra ministeren, og der står vi nu. Der er også gang i jagttidsforhandlingerne, i forhold til alt det andet vildt, og der har været afholdt nogle gode og positive møder. Vi har også haft vor årlige flugtskydnings kom sammen. I 2016 var det på Ruskær skydebane, det var pænt besøgt. Her I år bliver det på Højderyggens skydecenter. Vi arbejder med at finde den rette form for det arrangement, der er kommet et nyt udspil, som er sendt ud til jagtforeningerne.

2 Til slut vil jeg takke for jeres store støtte og håber på at have den fremad rettet, - specielt når de andre ikke er vilde med os! Grønt råd v. Sten Kristoffersen. Ikast-Brande Kommune har oprettet Dialogforum for det åbne land i Formålene med forummet er at skabe åbenhed og lokal forankring, formidle ideer og projekter og styrke samskabelse mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus vil være på lokale forhold og lokale projekter. Der holdes 2 årlige møder hvor emner har været bl.a. projekt om fauna pletter, fugle, skovrejsning og cykelstier. Sten Kristoffersen orienterede også, om et møde der skal afholdes i februar i midtjysk læplantningslaug. Rågeregulering v. Lars Bitsch. Der er ikke reguleret så mange rågeunger som tidligere. Et resultat af at der er færre og færre råger. Der er registret 8 lokaliteter med reder, hvor der tilsammen er reguleret 174 unger hvilket er en tilbagegang på 100. Omkring Svaneparken er der søgt dispensation til at topskære rede træerne. Der blev kun reguleret 19 unger. Hvis man vil deltage i reguleringen er der tilmelding til Ib Kølbæk senest 28 februar. Kontaktpersonen til Ikast- Brande kommune Dorte Overgaard, er blevet afløst af Torben Heegard. Flemming Overgaard overtog igen ordet og introducerede en omdelt stemmeseddel med tilhørende bilag. Jægerrådet Ikast- Brande har vedtaget at lave en tilkendegivende afstemning, på baggrund af de muligheder, som ministerens nye model for kronvildt forvaltning giver. Vores mål med afstemningen er, at få et fingerpeg om, hvordan jægerne i Ikast- Brande forholder sig til disse spørgsmål, vel vidende at vi kun er et, af mange jægerråd i området. Der var udleveret 2 bilag. Det ene den nye model som beskrevet på miljø og fødevareministeriets hjemmeside. Det andet bilag et forslag fra Hans Schougaard, repræsentant fra DJ i Region Midtjyllands Hjortevildtgruppe om, fortsat at frede mellemhjortene i vores område. Der var 70 stemmeberettigede tilstede. Der var 1 blank stemmeseddel. Spørgsmål 1. Ønsker vi sprossefredning som nuværende? Ja: 25 Nej: 44 Spørgsmål 2. Ønsker vi 14 dages brunst jagt? Ja: 38 Nej: 31 Spørgsmål 3. Ønsker vi jagttid på dåvildt i Ikast- Brande? Ja: 51 Nej: Valg af formand (Der er ikke formandsvalg i år)

3 4. Orientering om bestyrelsens sammensætning. Formand: Flemming D. Overgaard Brande: Benny Pedersen Boest og omegns: Finn Krogh Gludsted: Sten Kristoffersen Munklinde: Lars Bitsch Ejstrupholm: Bent Jensen Nørre Snede: Inga Fog Klovborg: Elna Thomsen Ruskjær: Allan Stær Blåhøj: Ingen valgt 5. Indstilling af delegerede til repræsentantskabsmødet. - Indstillinger i henhold til punkt 5 skal meddeles skriftligt til kredsformanden, senest 3 uger før kredsmødet. - Da ikke alle jagtforeninger kan få en delegeret plads på repræsentantskabsmødet 2017, har følgende jagtforeninger en plads i 2017 i nævnte rækkefølge: Blåhøj, Klovborg, Boest, Munklinde, Ruskjær, Gludsted, Nørre Snede samt formanden for jægerrådet. (I 2018 starter rækken med: Ejstrupholm, Brande osv.) Tilmelding til Flemming D. Overgaard senest d. 20 februar med angivelse af medlemsnummer og Indkomne forslag Forslag til beslutning på kredsmødet d. 18 marts i Kreds 2, vedr. inddeling af kredsen i distrikter. (bilag) Flemming Overgaard fremlagde forslaget. Der var nogen drøftelse, men konklusionen blev at forsamlingen bifaldt at der blev arbejdet videre med en forsøgsvis opdeling af kreds Eventuelt John Chris: Brunstjagten er årsagen til, hvis vi ikke når i mål, med målsætningen om en større andel af ældre hjorte. Kirstein: Der er stor succes med fredning af mellemhjorte i Gludsted området. Lars:

4 Der skulle have været en diskussion inden afstemningen. Hans Erik: Vi skal skyde flere hinder og kalve og evt. samarbejde med statsskoven. Landmændene er voldsom plaget af markskader. Finn: I Give, Brande og Blåhøj har der været fællesjagt med stor tryk på 5000 ha. Ønske om fællesjagt med statsskoven skal bringes op i Jægerforum, hvor der plejer at blive afholdt et årligt møde. Knud P.: Hvis Ikast Brande ønsker jagttid på dåvildt indføjet i kommende jagttider, kan det gennemføres ved at koble sig på Hernings jagttid. Aftenens tema: Planlægning af natur- og vildttiltag i agerlandet ved natur- og vildtrådgiver Rasmus Filsø Løbner. Rasmus Filsø Løbner fra Landbrugscenter Sagro, talte ud fra, hvad der kan motivere til at lave målrettet natur og vildtpleje. Motiverne kan være: Jagt og herlighedsværdier: Bedre jagt og træningsmuligheder, gladere medarbejdere og naboer, robusthed og stolthed i jægerkredse. Økonomi: ejendomsværdi, jagtleje, tilskudsordninger, bedre økonomi i markdrift. 5 faser i planlægning af naturtiltag. 1. Forventningsafstemning. 2. Biologi. Gennemgang af krav til fasanens levested. Krat, kantvegetation, soleksponeret område, lysåbne afgrøder. 3. Terrænanalyse. Hvilke biotoper har jeg på området. 4. Bureaukrati. På arealer med omdrift, må der etableres vildttiltag på 10% af markens areal, i max. bredde på 10 m, med ha støtte, uden specielle ansøgninger. Bl.a. faunapletter, hvor der er et aktuelt projekt i Herning og Ikast Brande kommuner. (Pjece uddelt) 5. Anlæggelse Der blev vist en film med landmand Michael Bundgaard, som fortæller om vildtvenlige tiltag på områder hvor det ikke er rentabelt at dyrke jorden.

5 Rasmus Filsø Løbner havde derefter et indlæg om tiltag for at undgå påkørsel af rålam ved første høslæt. Han introducerede en papirpose i kraftigt papir som rasler i vinden. Posen opsættes på en pilekvist og den sprøjtes evt. med hjortetaksolie. Metoden har givet gode resultater hos nogle landmænd der har deltaget i forsøg med posen. Til slut oplyste Rasmus Filsø Løbner om Erfa- grupper, som Sagro kan tilbyde. Der afholdes 4 møder om året med deltagelse af 8 personer. Sagro står for al koordinering. Det koster 1500 kr. ex. Moms pr deltager. Kaffepause Derefter indlæg ved: Vildtkonsulent Karsten Lund Platz, NST Blåvandshuk: Regulering af kronvildt i Ikast Brande kommune. Vildt konsulenten fortalte om sig selv, at han kun havde været vildtkonsulent ved Miljø og fødevareministeriet i 2 år. Han fortalte om arbejdsopgaverne der ligger hos vildkonsulenterne, som bl.a. er, at behandle ansøgninger om reguleringer i stort set hele midt og Vestjylland. Der var i alt, i hele området, 1432 ansøgninger om regulering af forskelligt vildt og kun 1 mand til at behandle ansøgningerne. Ud over det, er der afholdelse af jagtprøver, som de er 2 mand om. Der har været ca. 800 jagttegnsaspiranter til prøve og med 20 om dagen, er det blevet til mange dage, der er gået med den opgave. Af andre opgaver er der salg af jagt og jagtudlejning, salg af vildkød. Rådgivning om stort og småt. Diverse arbejdsgrupper og beredskab for havpattedyr. Der blev i 2016 modtaget 149 ansøgninger om regulering fra jægere og lodsejere i Ikast- Brande kommune. 75 af ansøgningerne omhandlede kronvildt og der blev givet 62 tilladelser. Tilladelserne fordeler sig med: 44,5 % regulering af kronkalv 1 time før og en time efter solopgang i perioden 15 juli til 30 september. 22,29% Kronvildt i andre situationer 9,1% Kronvildt i jagttiden. Der gives tilladelse til 2 kalve pr tilladelse. Hovedbestyrelsesmedlem Norbert Ravnsbæk. Norbert Ravnsbæk talte om fremtidens strategi i Danmarks Jægerforbund. Der blev fremlagt 4 overordnede strategiområder: 1. Meningsfulde medlemskaber

6 2. Stærk frivillig organisation 3. Kendskab og kommunikation 4. Bæredygtig jagt og natur. Der skal fokus på jagtforeningerne og jægerrådene og deres politiske kompetencer, kredsenes opbygning, skal kredse udgøre et valgområde for et hovedbestyrelsesmedlem. Hvem skal bestemme og hvordan skal der stemmes, skal der f.eks. være direkte valg til hovedbestyrelsen. Kredsformand Knud Pedersen. Frafaldt sit indlæg på grund af fremskreden tid. Flemming D Overgaard sluttede mødet med at takke for fremmødet og takke indlægsholderne. Mødet sluttede kl

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Årsmøde Danmarks Jægerforbund Ikast- Brande tirsdag d. 6/ kl. 19. Dagsorden. Sted: Gludsted Jagtforenings skydebane.

Årsmøde Danmarks Jægerforbund Ikast- Brande tirsdag d. 6/ kl. 19. Dagsorden. Sted: Gludsted Jagtforenings skydebane. Årsmøde Danmarks Jægerforbund Ikast- Brande tirsdag d. 6/2 2018 kl. 19 Sted: Gludsted Jagtforenings skydebane. Referent: Inga Fog Dagsorden 1. Valg af dirigent. Finn Krogh bød, som næstformand for jægerrådet,

Læs mere

Referat Årsmødet 2017

Referat Årsmødet 2017 JÆGERRÅD HERNING Deltagende: 36 personer Velkomst ved Arne Thomsen Referat Årsmødet 2017 1 Valg af dirigent. a. Peter Kjær i. Mødet er annonceret rettidig 2 Beretning vedr. Jægerrådets virke. a. Arne Thomsen

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S.

Referat fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. fra årsmøde Kreds 5, Fyn. Den 08-03, 2015. Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S. Mødedeltagere 93 deltagere, heraf 86 delegerede Formand byder velkommen, rejser os og mindes de der er gået

Læs mere

Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018

Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018 Referat af Medlemsmødet 18. juni 2018 Bestyrelsens redegørelse for forløbet omkring Karsten Påskes fratræden som formand og udtræden af bestyrelsen. 50 medlemmer + bestyrelsen tilstede. Birgit redegjorde

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND (HGV) Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer

Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Referat af møde den 05. december 2017 hos Lars Pultz Knudsen, Struer Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Arne Thomsen, Hans Jørn Dahl, Lars

Læs mere

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat:

Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup. Referat: Skive den 22.03.2011 Års Kredsmøde onsdag 09.marts 2011 kl. 19.00 på flyvestation Karup Herning vej 1, 7470 Karup Referat: 1. Valg af dirigent: Bjarne From blev enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød. Brødeskov den 16. januar kl 19.00

Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød. Brødeskov den 16. januar kl 19.00 Hillerød den 18/1 2018 Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød Brødeskov den 16. januar kl 19.00 Formanden indledte med at byde velkommen til de 18 fremmødte. Efterfølgende blev betingelserne

Læs mere

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver.

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver. Kære medlemmer i Ringkøbing Jægerforbund. Hermed en lille hilsen fra os i bestyrelsen. Vi håber, I er kommet godt i gang med den nye jagtsæson, vi har da vejret med os til at sidde i shorts.. Vi har siden

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2009 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg.

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 22. marts 2017 Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Der var fremmødt

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Kære medlemmer og foreningsfolk i Kreds 2, Midt- & Vestjylland

Kære medlemmer og foreningsfolk i Kreds 2, Midt- & Vestjylland Kære medlemmer og foreningsfolk i Kreds 2, Midt- & Vestjylland Kronvildtforvaltningen har længe været under debat, både med konstruktive debatter og det modsatte. Der er mange holdninger og det skal der

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande

Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Kredsbestyrelsesmøde den 04. september 2014 hos Flemming Overgaard, Ikast-Brande Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Johnny Faurskov Rasmussen &

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Årskalender Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund

Årskalender Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund Årskalender 2018 Munklinde og Omegns Jagtforening Årets jagtforening 2010 Danmarks Jægerforbund www.mojagt.dk Bukkejagt Husk, under generalforsamlingen trækkes der lod om bukkejagten i Klosterlund/Ruskær.

Læs mere

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september

Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds september Referat fra Kredsbestyrelsesmøde i Kreds 1 24. september Deltagere: Funktion Navn Jægerråd Bemærkninger HB Leif Bach Kredsformand Grethe Jakobsen Næstformand Kim Fredholm Morsø HB-suppleant Tage Espersen

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4

Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Kredsbestyrelsesmøde for Kreds 4 Torsdag d.10. Jan. kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard, Kredsformand

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER

KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER KREDSBESTYRELSESMØDE 11. JUNI 2019 kl 19.00, FORSSAVEJ 26, STRUER Fraværende: Arne Thomsen med afbud DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Underskrivelse af referater. 3. Behandling af ansøgninger

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppen 23. november 2006 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppens redegørelse og indstilling på baggrund af rapporter fra arbejdet i de regionale grupper De regionale kronvildtgrupper skal

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Jagtudvalget Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Vedtægter Regler for kron- og dådyr jagt 1. For at deltage i jagt/pürch på kron- og dåvildt, skal årskort til efterårs jagterne indløses, riffelprøven

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - HGV Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske

Læs mere

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO.

KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL , RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. KREDSBESTYRELSESMØDE MANDAG DEN 28. MAJ 2018 KL. 19.00, RINGKØBINGVEJ 3C, HOLSTEBRO. Deltagere: Alle kredsbestyrelsesmedlemmer. Formanden indledte mødet ved at byde Frank. B. Andersen, Holstebro Jægerråd

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE DJURSLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane

Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Referat af møde den 30. marts 2016 på Skjern Flugtskydningsbane Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Henrik Hjerl

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

KREDSMØDE - KREDS 1 Danmarks Jægerforbund 2017

KREDSMØDE - KREDS 1 Danmarks Jægerforbund 2017 KREDSMØDE - KREDS 1 Danmarks Jægerforbund 2017 Det hele drejer sig om Det hele handler om MEST MULIG JAGT OG NATUR Danmarks Jægerforbund 25 år Vi er godt på vej Fire nye, overordnede strategiområder Meningsfyldte

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling

2. Godkendelse af forretningsorden for den ekstraordinære generalforsamling Høje Taastrup Torsdag den 26. oktober 2017 Dagsorden for Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling Onsdag den 8. november 2017 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for den

Læs mere

Stiftende generalforsamling kreds 7

Stiftende generalforsamling kreds 7 2. Valg af referent 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dagsorden Velkomst Referat d. 24.4.20 14 Stiftende generalforsamling kreds 7 5. Regnskabsaflæggelse* 6. Indkomne forslag 7. Valg af kredsformand

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern

Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Kredsbestyrelsesmøde den 20. november 2013 i Skjern Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Hans Jørgen Dahl, Vagn Olesen, Lars Pultz Knudsen & Linda

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ

Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Dagsorden/referat. Kredsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2016 kl. 19.00 Sted: Kielbergvej 1, 5750 Ringe Referent: TJ Ordstyrer: GGJ Kredsbestyrelse: GGJ Georg Guldberg Jensen DJ Langeland, Kredsformand

Læs mere

Sydvestfyns Hjortelav. Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30. I Øster Hæsinge Forsamlingshus. Referat

Sydvestfyns Hjortelav. Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30. I Øster Hæsinge Forsamlingshus. Referat Sydvestfyns Hjortelav Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30 I Øster Hæsinge Forsamlingshus Referat 1: Som ordstyrer blev valgt Jørgen Andersen 2 Beretning: Formanden lagde i sin beretning vægt på, at

Læs mere

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15

Kreds 5 bestyrelsesmøde 16-02-15 Bestyrelsesmøde Kreds 5, Fyn den 16-02, 2015. kl. 19.00-23.00 Brobyværk Kro Marsk Billesvej 15, 5672 Broby Mødedeltagere Fraværende/afbud GGJ Georg Jensen, fungerende formand KS- Kristian Spodsberg, DJ-Nyborg

Læs mere

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter

Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Referat af møde den 21. november 2016 på Ruskær Skydecenter Deltagere: Knud Pedersen, Norbert Ravnsbæk, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Hans Jørn

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE SYDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Webredaktør, Lars Pultz. Kredsens hjemmeside, bad om at der fremsendes aktiviteter, artikler til hjemmesiden

Webredaktør, Lars Pultz. Kredsens hjemmeside, bad om at der fremsendes aktiviteter, artikler til hjemmesiden Referat for kredsmødet lørdag d. 17. marts kl. 8.00 på Dejbjerglund Efterskole Uglbjergvej 10, Dejbjerg. 6900 Skjern Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Beretning om Kredsens Virksomhed

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE NORDJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj

Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Møde den 02. december 2015 hos Knud Pedersen, Ørnhøj Deltagere: Knud Pedersen, Lars Jensen, Jan B. Rasmussen, Flemming Overgaard, Ejvind Grønbæk, Lars Pultz Knudsen, Arne Thomsen, Johnny Faurskov, Hans

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Torsdag 16. maj 2013 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1.

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1. Til ABF's medlemsforeninger i kreds Nordjylland Klarup, den 14. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00 Sted: AAB Konference,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Beredskabets Venner. Nummer 88 Februar 2016

Beredskabets Venner. Nummer 88 Februar 2016 Nummer 88 Februar 2016 Side 2 Bladet udgives af Beredskabsforbundets Region Nordjylland til alle medlemmer i Region Nordjylland i et oplag på ca. 300 stk. Formål har til formål at formidle information

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018

Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018 Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018 Sted: Skovskolen Eldrupgård kl. 19 22. Deltagere: Per Therkildsen (Formand) Erik Skriver (Skovbrug) Jens Christian Dahl (Land- og skovbrug) Claus Fogh (Friluftsrådet)

Læs mere

Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning.

Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning. Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning. Kurt Nissen havde kort inden årsmødet trukket sig som formand. Jægerforbundet udpegning

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (SKRIV NAVN FOR OMRÅDET HER!) Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt

Læs mere

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter

Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Referat af møde med koordinatorer den 04. marts 2014 i Aulum Fritidscenter Deltagere: Knud Pedersen (kredsformand), Lars Jensen (hovedbestyrelsesmedlem), Lars Pultz Knudsen (JKF formand Struer), Vagn Olesen

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (DJURSLAND) Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Velkommen til Danmarks Jægerforbund Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter

Velkommen til Danmarks Jægerforbund Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter Velkommen til Danmarks Jægerforbund Arbejdet med skadevoldende vildt og problemrelaterede arter Henvendelse fra Interessenter: Opgaveløsning operativ tilgang: Kommunikation og rapportering til: Myndigheder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 Generalforsamlingen afholdt på Jagtgården i Svogerslev. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering af aktiviteter til Vildtforvaltningsrådet.

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Information om status på kronvildtforvaltning siden sidst 3. Økonomi 4. Valg til styregruppen i delområde Borre,

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen Danske Kreds Generalforsamling Torsdag den 23. maj 2019 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere