Kommunikation i DOF. Analyse af spørgeskemaundersøgelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunikation i DOF. Analyse af spørgeskemaundersøgelse"

Transkript

1 Kommunikation i DOF Analyse af spørgeskemaundersøgelse DOF juni 2007

2 Kommunikation i DOF Analyse af spørgeskemaundersøgelse juni Af Kell Sønnichsen

3 Indhold 1 Baggrund Rapportering Hvem er ham der DOF Internet Trykt information Alder, køn og aktivitetsniveau Aktivitetsniveau Aktivitetsniveau og alder Brug af internet Klubhjemmeside Tilfredshed Forbundets hjemmeside Tilfredshed Forslag til forbedringer O-service Tilfredshed Forslag til forbedringer orientering.dk Tilfredshed Andre hjemmesider Anden brug af internettet Nyhedsmails Trykt information Klubbladet Forbundsbladet Format Papirkvalitet Trykmetode Billeder Grafik og kort Indhold Fremtidens forbundsblad Andre o-blade... 19

4 6 Information og inspiration Trykt materiale På internettet På møder og stævner...20

5 1 1 Baggrund For at få et grundlag for en diskussion om forbundets kommunikation med medlemmerne igangsatte DOF s kommunikationsprojekt en spørgeskemaundersøgelse i maj Fra hver kreds blev tre klubber inviteret til at deltage en stor, mellemstor og lille klub. Klubberne var: Holbæk OK Tisvilde Hegn OK Lyngby OK OK Esbjerg OK Melfar Odense OK Skive AMOK OK Pan Mariager Fjord OK Alle klubber accepterede, og i alt 713 mails blev sendt ud til klubbernes medlemmer. Af disse svarede 434, hvilket giver en svarprocent på over 60 % - det er ganske pænt. Når resultaterne betragtes skal man dog holde sig for øje, at der dels kun er sendt ud til medlemmer med , undersøgelsen var udelukkende internetbaseret, og det sandsynligvis er de meste aktive medlemmer af forbundet, der har svaret. Der er altså en tendens mod mere internet-brug og mere aktivitet. 1.1 Rapportering I næste kapitel er der en kort opsummering af de væsentligste kvalitative resultater en slags executive summary. De følgende kapitler kigger nærmere på de kvantitative resultater i dels en ren frekvensanalyse og dels nogle udvalgte krydstabuleringer. En simpel frekvensanalyse samt alle kommentarer kan findes som særskilt bilag.

6 2 2 Hvem er ham der DOF Han for det er en han er mellem 25 og 60 år, løber højst træningsløb et par gange om måneden og åbne løb et par gange om året. 2.1 Internet Til gengæld besøger han sin klubhjemmeside mindst en gang om ugen, hvor det mest er nyheder i klubben og træningsløb, der søges oplysninger om. O-service bliver besøgt lidt sjældnere, og det er kalenderen og tilmelding til løb, der benyttes. Det er han blevet helt fortrolig med. Til gengæld kniber det lidt med at finde -adresser og o-kort derigennem. Forbundets hjemmeside bliver besøgt lidt sjældnere end klubbens, men også her er det nyheder (som godt må komme noget hurtigere) og kalenderen, der er mest interessant 1. Også øvrig information søges, men den kan dog til tider være lidt svær at finde - hvis det i det hele taget er lavet. Andre hjemmesider, som orientering.dk m.m. besøges sjældnere. Igen er det nyheder, han går efter, men også indlæg i forum er interessante. Han vil gerne have nyhedsmails fra sin klub og har egentlig heller ikke noget imod at få det fra forbundet. Men sponsorerer både klubbens og forbundets skal holde sig væk! 2.2 Trykt information Mindst seks gange om året dumper klubbladet ind af brevsprækken. Forbundsbladet dumper også ind, og det bliver i høj grad læst og måske/måske ikke gemt. Generelt er han godt tilfreds med forbundsbladet. Både kvalitet og indhold er tilfredsstillende, om end A4 format er at foretrække, og nogle mere analyseprægede og dybdegående artikler ønskes nyhederne kan jo findes på nettet. Det bør sendes til ham med posten, men han vil altså ikke betale ekstra for det. Og dog: Hvis det udkommer 6 gange om året og er i magasin-kvalitet, så vil han godt betale ekstra. 1 Dette understøttes af besøgsstatistikken på DOF s hjemmeside

7 3 3 Alder, køn og aktivitetsniveau Ikke overraskende er de fleste respondenter mænd 72 %. Aldersfordelingen er heller ikke overraskende. Den største gruppe 69 % - er mellem 25 og 60 år med gruppen over 60 som den næststørste (18 %). Ungdommen (under 25) udgør i alt 14 %. Om ikke andet, så viser aldersfordelingen, at brugen af internet har fat i hele aldersspektret. 3.1 Aktivitetsniveau De fleste løber træningsløb eller anden o-teknisk træning højst ca. en gang om måneden (58 %), mens 11 % træner flere gange om ugen. Et tilsvarende forholdsvist lavt aktivitetsniveau går igen ved konkurrencer, hvor 40 % deltager i mindre end 5 løb om året. Men der er også en stor gruppe, 24 %, der løber mere end 20 løb om året. Der er også en sammenhæng mellem, hvor ofte man deltager i træningsløb og hvor ofte man løber konkurrenceløb. Hele 30 % løber højst træningsløb ca. en gang om måneden og højst et par konkurrenceløb om året. Der er dog også en overraskende stor gruppe (25 %), der ser ud til at løbe flere konkurrencer end træningsløb. Tabel 1 - Sammenhæng mellem træningsløb og konkurrenceløb Så man kan konkludere, at der er en tendens til at forbundets aktive er delt i to dog temmelig løst definerede - lejre: En gruppe, der løber lidt både træning og konkurrence og en gruppe, der løber meget, specielt konkurrence.

8 Aktivitetsniveau og alder Tabel 2 - Sammenhæng mellem konkurrenceløb og alder En krydstabulering af besvarelserne mellem respondentens alder og hvor ofte man deltager i åbne løb viser, at det primært er de unge under 25, der løber meget ofte. Deres aktivitetsniveau er højt om end man ikke skal tage tallene alt for bogstavelige med kun 60 respondenter under 25 år. Løbere over 60 år har et aktivitetsniveau, der matcher gruppen 19-24; det er dog her, at man finder flest, der aldrig deltager i åbne løb. Gruppen har generelt det laveste aktivitetsniveau, men det er ikke voldsomt anderledes måske snarere en konsekvens af, at det er den erhvervsaktive alder.

9 5 4 Brug af internet 4.1 Klubhjemmeside Over 60 % besøger sin klubs hjemmeside mindst en gang om ugen heraf 18 % mindst en gang dagligt. En lige så stor gruppe bruger stort set ikke klubhjemmesiden. Nyheder om klubben og information om klubtræninger er de store emner for brugerne (hhv. 80 % og 74 %), mens ca. 40 % finder oplysninger om løb og nyheder udenfor klubbens regi. Tabel 3 - Sammenhæng med brug og frekvens Der er ikke den store afhængighed af frekvensen mht. hvad man bruger hjemmesiden til. Dog er der en tendens til, at jo oftere man besøger klubbens hjemmeside, jo mere aktiv er man i et evt. diskussionsforum Tilfredshed Brugerne er generelt tilfredse, idet 68 % mener, at klubbens hjemmeside opfylder sin opgave godt eller udmærket. Der er dog en gruppe på 6 %, der mener, at det er mindre godt eller direkte dårligt. Det er den højeste procentsats blandt de fire undersøgte hjemmesider. 4.2 Forbundets hjemmeside Forbundets hjemmeside bliver mindre brugt end klubbens. Alligevel besøger 44 % forbundets hjemmeside mindst en gang om ugen, og hele 17 % mindst en gang dagligt altså det samme som klubbens. På den anden side er der også en stor gruppe 39 % - der sjældent eller aldrig bruger DOF s hjemmeside.

10 6 Tabel 4 - Sammenhæng mellem brug af klubbens og forbundets hjemmesider Der er en ikke overraskende sammenhæng mellem, hvor ofte man bruger klubbens og forbundets hjemmesider. Jo oftere, man bruger den ene, jo oftere bruger man også den anden. Dog er der en pæn gruppe på næsten 15 %, der bruger klubbens hjemmeside mindst en gang om ugen, men kun sjældent besøger forbundets. Det modsatte sker også, men mere sjældent 2 %. Også på forbundets hjemmeside er det nyheder og information om løb, der er de store trækplastre (hhv. 72 % og 54 %), mens forbundsrelevante information (regler, elite m.m.) og links til øvrige o-sider trækker hver godt 36 %. Denne brug underbygges også af besøgsstatistikken på Tabel 5 - Sammenhæng med brug og frekvens Der kan ikke udledes en afhængighed mellem frekvens af besøg, og hvad man bruger hjemmesiden til Tilfredshed Også her er tilfredsheden stor, 58 %, og kun 3 % mener, at den fungerer dårligt eller mindre godt. Der er dog en stor gruppe på hele 20 %, der ikke ved, om den opfylder sit formål måske en markering af, at formålet med forbundets hjemmeside ikke er tydelig.

11 7 Tabel 6 - Vurdering af klubhjemmesiden mod forbundets Sammenholder man respondenternes vurdering af egen klubs hjemmeside og forbundets, så er der en bemærkelsesværdig sammenhæng: Vurderer man den ene godt, så vurderes også den anden godt. Der er dog en tendens til, at vurderingen af forbundets er lidt svagere Forslag til forbedringer Der kom mange kommentarer til indhold og opbygning af forbundets hjemmeside. Ca. hver sjette udtrykte sin mening, spændende fra Den er super til Elendig kvalitet. Der er tre gennemgående tendenser i kommentarerne: Bedre opbygning. Mange har svært ved at finde oplysninger. Nogle af dette skyldes, at oplysningerne mangler (langtidsterminsliste, stilling i divisionsturneringen), mens andre, at de er gemt for godt (ungdomssider ligger under Fagudvalg, love og regler mangler søgemulighed). Rød tråd i nyheder. Nyhederne bærer præg af en manglende redaktionel linje og så kommer de ofte for sent i forbindelse med større stævner. Der er for meget elitestof! En stor gruppe mangler mere om bredden og klubberne i nyhedsdækningen, ligesom generelle artikler om træning, kost, hjælp til arrangører m.m. 4.3 O-service Lige så mange bruger O-service mindst en gang om ugen, som forbundets hjemmeside, nemlig 43 %, og kun 28 % bruger den sjældent eller aldrig. Til gengæld er der få, der bruger den hver dag. Dette harmonerer godt med, at langt de fleste (87 %) bruger kalenderen i O- service, har eget login og tilmelder sig til løb derigennem. Det er ikke noget, man behøver at gøre hver dag, men dog en gang imellem. Der er da også 66 %, der erklærer sig fortrolige med at tilmelde sig til løb, og 19 % yderligere, der har prøvet det.

12 8 En pæn gruppe (39 %) bruger også O-service til at finde adresser. Dette harmonerer også med, at 24 % erklærer sig fortrolige med at finde adresser, og yderligere 28 % har prøvet det. Kun en lille del (9 %) finder kort derigennem, og kun 27 % har prøvet det. Faktisk har 47 % aldrig hørt om den mulighed. Der er endog enkelte respondenter, der efterlyser muligheden for at kunne gøre det. Tabel 7 - Sammenhæng mellem brug og frekvens Den lille gruppe, der bruger O-service flere gange dagligt viser sig primært at være administratorer. Ellers er brugen kun i ringe grad afhængig af, hvor ofte man besøger O-service. Tabel 8 - Frekvens af brug af O-service sammenholdt med aktivitetsniveau Det er interessant at undersøge, om de mest aktive løbere (åbne løb) også er dem, der bruger O-service ofte. Det ser ud til at være bekræftet. Det er dog lidt overraskende at der er en gruppe af meget aktive (7 % af respondenterne), der på trods af at deltage i åbne løb mere end 20 gange om året kun besøger O-service en gang om måneden eller sjældnere Tilfredshed Det er altså tydeligt, at de fleste orienteringsløbere har taget O-service i brug! Tilfredsheden er også den største blandt de fire undersøgte hjemmesider. Hele 79 % mener, at den opfylder sit behov godt eller udmærket, mens kun 1 % mener det modsatte. Der er dog også en ret stor restgruppe på 11 %, der ikke ved, om den gør det.

13 9 Tabel 9 - Vurdering af forbundets hjemmeside mod O-service Endnu mere tydeligt end mellem klub- og forbundshjemmeside kan der ses en klar sammenhæng mellem vurderingen af forbundets hjemmeside og O-service. Langt de fleste, der vurderer dem ens selv i gruppen Ved ikke Forslag til forbedringer I alt 65, svarende til 17 %, har givet yderligere kommentarer til O-service. Ud over en del positive kommentarer ( Kan alt, skidegodt ), er det meget spredt, hvad folk mangler. Dog er der en tendens til at fire ønsker går igen: Sikring af, at der altid er en -adresse på tilmeldingsmodtager. Bedre overskuelighed det er svært at finde rundt. En begyndervejledning, så man som ny løber kan blive sat ind i begreberne. Bedre støtte til løbstilmeldere: Faste tilmeldingsdatoer; mulighed for at sætte en intern klub-frist før arrangørklubbens frist. 4.4 orientering.dk Dette er den mindst brugte hjemmeside af de fire undersøgte. Mere end halvdelen bruger den stort set aldrig, mens dem, der bruger den, til gengæld gør det ofte 12 % besøger den mindst en gang om dagen, og 29 % mindst en gang om ugen. Også her er det nyheder, der er trækplasteret (74 %), mens forum og o-snakken følges af hhv. 34 % og 45 % - de fleste dog kun o-snakken lejlighedsvist. Næsten en tredjedel af brugerne finder også åbne løb herigennem. Flere har under Anden brug noteret, at de bruger den som indgangsportal til orienteringsløb på nettet en brug, som ingen af de øvrige hjemmesider ser ud til at have.

14 10 Tabel 10 - Sammenhæng mellem brug og frekvens Jo sjældnere man benytter orientering.dk, jo oftere er det kun nyhederne man kommer efter, mens brugen er mere spredt, jo mere man bruger siden. Det er dog tydeligt, at dem, der følger o-snakken tæt, også er dem, der bruger orientering.dk ofte Tilfredshed Også her er gruppen af utilfredse brugere meget lille kun 4 % - men gruppen af brugere, der mener, at siden opfylder sit formål godt eller udmærket er det laveste blandt de fire sider, kun 42 %. Det lave tal dækker dog over, at mere end en tredjedel ikke ved, om den gør det, hvilket måske også her skyldes et ukendskab til formålet med siden. Tabel 11 - Vurdering af forbundets hjemmeside mod orientering.dk Også her er der en sammenhæng i vurderingerne af hjemmesiderne, med en svag tendens til at vurdere forbundets hjemmeside højere end orientering.dk. Uden at lave alle de mulige krydstabuleringer kan det konkluderes, at respondenterne har en forholdsvis ens vurdering af de fire hjemmesider. Har man en god vurdering af den ene, så vurderer man også de øvrige godt. 4.5 Andre hjemmesider En fjerdedel bruger også andre hjemmesider end de fire undersøgte. Det er noget mere end umiddelbart forventet. Desværre har vi ikke fået undersøgt nærmere, hvilke hjemmesider, der bliver brugt.

15 Anden brug af internettet Vi har også undersøgt folks fortrolighed med anden brug af internettet, dels orienterings-relevante og dels medierettede. Næsten halvdelen (49 %) har prøvet at se stræktider via Winsplits Online, heraf er ca. en fjerdedel fortrolige med det. Det er faktisk en overraskende høj gennemtrængskraft, når man tager det generelle aktivitetsniveau i betragtning. Tabel 12 - Erfaring med Winsplits Online sammenlignet med aktivitetsniveau Hvis man kigger lidt nærmere på, hvem der har prøvet Winsplits Online, så er der ikke overraskende en vis sammenhæng med, hvor ofte man løber åbne løb. Men der er alligevel 30 respondenter (7 %), der kun løber få løb om året og som mindst har prøvet Winsplits Online. Til gengæld er det kun meget få (12 %), der har prøvet RouteGadget. Der skal gøres en indsats, hvis det skal blive en succes, idet 70 % ikke har hørt om muligheden. Tracking har derimod hele 32 % prøvet, og 26 % har prøvet det live. Men næsten halvdelen har end ikke hørt om det. Online radio og video er der lidt større kendskab til, idet ca. halvdelen har prøvet det, lidt flere video end radio. Lidt færre (37 %) har prøvet live video, men i alle tilfælde gælder, at omkring 40 % ikke kender til muligheden. Pod-casting er til gengæld en helt ukendt mulighed. Kun 16 % har prøvet det, og 60 % kender det ikke. 4.7 Nyhedsmails En meget stor del 95 % - vil gerne modtage nyhedsmails fra sin klub, hvorimod noget færre 65 % - ønsker det samme fra forbundet. Det er ikke en overraskende fordeling, men alligevel overraskende, at to ud af tre gerne vil have nyhedsmail fra forbundet.

16 12 Tabel 13 - Nyhedsmails fra klubben og forbundet Langt de fleste, der ønsker nyhedsmail fra forbundet vil også gerne have det fra klubben (99,6 %), mens der er 86 % af dem, der ikke vil have mail fra forbundet, som gerne vil have fra klubben. Nyhedsmail fra klubben er altså absolut populært. Nyhedsmailen skal så enten have hele indholdet stående i sig, eller linke til nyhederne på forbundets hjemmeside (ønsket af hhv. 41 % og 45 %). Kun et fåtal ønsker at få nyhedsbrevet som en PDF fil klar til print. To tredjedele mener dertil, at brevet skal komme en gang om måneden. Mails fra sponsorer bliver frabedt af langt de fleste. Der er dog alligevel 16 % og 12 %, der gerne modtager mails fra hhv. klubbens og forbundets sponsorer.

17 13 5 Trykt information 5.1 Klubbladet Det trykte klubblad er fortsat populært. Tre fjerdedele modtager et sådant, halvdelen endda mere end 6 gange om året. 15 % har et elektronisk klubblad, mens 10 % ikke modtager noget klubblad. 5.2 Forbundsbladet Forbundsbladet når ud til langt de fleste; hele 92 % modtager det. Det bliver også læst, idet 15 % læser det hele og 65 % det meste i alt 80 %. Nogle læser kun bredde-stoffet, mens kun 5 % slet ikke læser det. Halvdelen gemmer desuden bladet. Tabel 14 - Hvem gemmer bladet Det er tydeligt, at det er dem, der læser bladet, der er mest disponeret for også at gemme det. Men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at hhv. en tredjedel og halvdelen af dem, der læser det hele hhv. det meste smider bladet ud.

18 14 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% Ved ikke Dårligt Mindre godt Nogenlunde Godt Udmærket 20% 10% 0% Format Papir Tryk Billeder Grafik/kort Indhold Figur 1 - Bedømmelse af forbundsbladet Format De fleste finder det eksisterende format godt eller udmærket (59 %), mens 23 % finder det mindre godt eller direkte dårligt. Når respondenterne bliver bedt om at sætte ord på deres vurdering er der dog et overvældende ønske om et A4-lignende format ikke mindst af hensyn til muligheden for at opbevare bladet Papirkvalitet Papirkvaliteten bliver bedømt lidt ringere end formatet, men ikke meget Næsten halvdelen (47 %) finder det godt eller udmærket, mens 23 % finder det nogenlunde. Reelt utilfredse er 26 %. De fleste kommentarer går på, at aviskvaliteten af papiret er for ringe, og det er grunden til, at det ikke bliver læst eller gemt. Men der er dog en forståelse for valget, hvis det er billigere eller mere miljøvenligt Trykmetode Der lader til at være lidt usikkerhed med, hvad spørgsmålet dækker over. Hele 10 % svarer Ved ikke, og blandt de forholdsvist få kommentarer er der nogle spørgsmål til, hvad der menes. Blandt dem, der tager stilling finder 57 % at kvaliteten er god eller udmærket, og 20 % finder den nogenlunde. Kun 13 % er direkte utilfredse. Der er en meget klar sammenhæng mellem bedømmelserne af papirkvalitet og trykmetode:

19 15 Tabel 15 - Bedømmelse af papirkvalitet og trykmetode Billeder Over halvdelen finder billederne i bladet gode eller udmærkede, og en fjerdedel finder dem nogenlunde. Kun 11 % er direkte utilfredse. Kommentarerne afslører, at det er trykkvaliteten af billederne, der halter, om end nogle sjuskefejl (grov pixelering) af dem også bliver nævnt et par gange Grafik og kort Bedømmelsen af dette element ved forbundsbladet ligner de øvrige, idet 59 % finder grafik og kort gode eller udmærkede, 22 % nogenlunde, og 15 % er utilfredse. Kommentarerne fokuserer på, at papirkvaliteten gør, at kortene er svære at læse. Der er dog også positive kommentarer til kortindstikket i nummer 1/2007. Sammenhængen mellem bedømmelsen af billeder og grafik/kort er tydelig: Tabel 16 - Bedømmelse af billeder og kort/grafik Dog er der en tendens til, at billederne opnår en bedre bedømmelse end grafik og kort. Kommentarerne gør, at det var interessant at kigge på sammenhængen i vurderingen af papirkvalitet og grafik/kort:

20 16 Tabel 17 - Vurdering af papirkvalitet og grafik/kort Der er en klar sammenhæng i bedømmelserne. Der er dog en tendens til at papirkvaliteten bliver vurderet ringere end gengivelsen af grafik og kort. Alt i alt kan man sige, at der er sammenhæng i vurderingerne af den tekniske kvalitet af forbundsbladet. Enten er man tilfreds med alle aspekterne, eller også er man utilfreds. Der er også en vis sammenhæng mellem aktivitetsniveau og vurderingen af den tekniske kvalitet, her anskueliggjort med papirkvaliteten, som flest var kritiske imod (jf. Figur 1 - Bedømmelse af forbundsbladet): Tabel 18 - Vurdering af papirkvalitet sat op mod aktivitetsniveau Det er de mest aktive, der er mest kritiske overfor papirkvaliteten Indhold Igen en overvejende positiv bedømmelse, med 60 %, der finder indholdet godt eller udmærket, 25 % finder det nogenlunde, og kun 10 % er direkte utilfredse. Der er dog mange kommentarer til indholdet, og de svinger meget i ønsker ( For meget elite til for meget breddestof ). Der er dog nogle klare tendenser: Mange finder, at der er for meget elitestof. Der mangler redaktionel linje; stoffet virker for tilfældigt, og er for lidt kritisk.

21 17 Nyhedsartiklerne kommer for sent, og virker som gentagelse af allerede set stof (på hjemmesiderne). Mangler tunge artikler, såsom analyser, portrætter og temaer om f.eks. kortkvalitet. Der er også interessant at se, om der er en sammenhæng mellem vurderingen af indholdet og den tekniske kvalitet (papirkvalitet, tryk, billeder og grafik/kort). Det er der næsten ikke; kun en vis sammenhæng mellem vurderingerne Udmærket og Godt : Tabel 19 - Bedømmelse af papirkvalitet og indhold Tabel 20 - Bedømmelse af grafik/kort og indhold Ligesom med den tekniske kvalitet var det interessant at se på, om der var en sammenhæng mellem aktivitetsniveau og bedømmelse af indholdet i forbundsbladet: Tabel 21 - Bedømmelse af indhold sat op mod aktivitetsniveau

22 18 Der er ikke i samme omfang som ved den tekniske kvalitet en tendens, men det ser dog ud til, at de meget aktive med deltagelse i mere end 20 åbne løb om året er en grad mere kritiske i forhold til indholdet end de øvrige respondenter. Det er dog forholdsvis få personer, det drejer sig om Fremtidens forbundsblad Fire ud af syv (57 %) finder, at 6 gange om året er en passende frekvens. To ud af syv hælder til 4 gange, mens den sidste synes, at det skal udkomme mere end 6 gange om året. Der var ikke mulighed for at kunne krydse færre end fire gange om året af, idet dette antal er minimum for at kunne få portostøtte. Jo flere numre, man ønsker, jo mere er man indstillet på at betale for det: Tabel 22 - Sammenhæng mellem betaling og udgivelsesfrekvens Næsten to ud af tre (63 %) finder, at den nuværende avisagtige kvalitet er passende, mens 37 % gerne vil have en bedre magasinkvalitet. De er så også i højere grad klar til at betale for det om end ikke i helt så stort omfang som ved en højere udgivelsesfrekvens: Tabel 23 - Sammenhæng mellem betaling og ønsket kvalitet Mht. distribution peger hele 78 % på, at det skal sendes med posten til hver husstand. 12 % finder, at det kun skal udkomme elektronisk, mens kun 6 % synes, at klubberne skal stå for distributionen. Flere peger dog på ønsket om individuelt at kunne vælge, om det skal komme elektronisk eller på papir.

23 19 Næsten halvdelen (48 %) mener, at bladet fortsat skal dækkes fuldt ud af forbundets budget, mens 36 % er villige til at betale 150 kr. for et årligt abonnement, og 14 % er villige til at betale 300 kr. Der er en klar sammenhæng mellem villigheden til at betale og aktivitetsniveauet: Tabel 24 - Betaling for forbundsbladet sat op mod aktivitetsniveau Andre o-blade Af de 434 respondenter har de 86 næsten 20 % - angivet, at de læser andre o- blade. Bland disse er svenske Skogssport en klar favorit, som læses af 70 %, og norske Veivalg nummer to med 49 %. Orienteering Today læses af 31 %.

24 20 6 Information og inspiration Sidst i spørgeskemaet havde vi afsat plads til, at man kunne skrive, hvilke former for information og inspiration, man ønskede hhv. i trykt materiale, på internettet og ved møder og stævner. 6.1 Trykt materiale Svarene i denne kategori fokuserede mest på forbundsbladet, hvorfor indholdet også lignede svarene fra afsnit Der var en klar tendens til dybere og mere analyserende artikler og/eller temanumre frem for egentlige nyheder. Derfor er fire gange om året en acceptabel frekvens. Som en skriver: Et trykt forbundsblad [er] skabt til inspiration. Information kan vi få fra nettet. Derudover mangles: Materiale til nye løbere: tekniktræning, signaturer, en flot folder om orientering m.m. Håndbøger opdatering af Værd at vide om hæfterne (dette er godt nok svaret under På internettet, men da det rent faktisk er trykt materiale er det medtaget her). Løbskalender til ophængning 6.2 På internettet Flere her peget på muligheden for nyhedsmail evt. differentieret i forskellige emner, så man kun abonnerer på det, man er interesseret i. Ønskerne til information og inspiration på internettet er mere spredt end i det trykte materiale og bærer præg af, at internettet bør indeholde alt. Eksempler er: Diskussionsforum, stævner, løb i udlandet, hvordan bliver man bedre til o-løb, forbundsbladet, guide til brug af hjemmesiderne (o-service), online fra store begivenheder, nyheder, ide-kataloget, information om køb af udstyr, introduktion til nye løbere. 6.3 På møder og stævner Flere peger på både under dette punkt og det foregående at det er svært at finde rundt i junglen af løb og ikke mindst at finde ud af, hvor løbene foregår. Indlæringskurven til o-service kan være lidt stejl for nye løbere.

25 21 Til stævner peger nogle på et behov for en opslagstavle, hvor man kan hænge brochurer op med reklame for kommende løb m.m.

Kendskabs- og læserundersøgelse

Kendskabs- og læserundersøgelse Kendskabs- og læserundersøgelse Magasinet Sammen om Rødovre Konsulent: Connie F. Larsen Konsulent: Asger H. Nielsen Gennemført d. 16. til 21. november, 2016 1 Om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater Statistisk oversigt Spørgeskema resultater 1 Vi har lavet to forskellige spørgeskemaer. Et spørgeskema til Biibo.dks eksisterende brugere, hvor vi fik lov til at bruge Biibo.dks brugerdatabase og et til

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning

Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning Evaluering af masteruddannelsen i Vejledning På masteruddannelsen i Vejledning blev der i efteråret 2008 udbudt to moduler. Det ene,, havde 27 tilmeldte, hvoraf 15 har besvaret evalueringsskemaet. Dermed

Læs mere

Faktaark om psykisk arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2014

Faktaark om psykisk arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2014 Faktaark om psykisk og jobtilfredshed 2014 Ref. KAB/- 12.06.2015 Indhold Hovedresultater... 2 Jobtilfredshed... 3 Trivsel... 5 Psykisk... 5 Tale åbnet om psykisk... 7 Forbedring af det psykiske... 8 Dette

Læs mere

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 30. juni 2011 Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 1. Indledning I perioden fra 7. juni til 21. juni 2011 fik de personer der har modtaget sygedagpenge hos Silkeborg Kommune

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om balancen mellem arbejdsliv og privatliv

Spørgeskemaundersøgelse om balancen mellem arbejdsliv og privatliv Område: Human Resources Afdeling: HR-sekretariat og Arbejdsmiljø Journal nr.: Dato: 20. august 2010 Udarbejdet af: Lene Jellesen E-mail: Lene.Jellesen@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631752 Notat Spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige

Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige Viden & Strategi Juni 2016 Om undersøgelsen Ringkøbing-Skjern Kommune lancerede i 2015 app en Naturens Rige.

Læs mere

Arbejdstid blandt FOAs medlemmer

Arbejdstid blandt FOAs medlemmer 8. december 2015 Arbejdstid blandt FOAs medlemmer Hvert fjerde medlem af FOA ønsker en anden arbejdstid end de har i dag. Det viser en undersøgelse om arbejdstid, som FOA har foretaget blandt sine medlemmer.

Læs mere

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi På suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi blev der i foråret 2009 udbudt undervisning i modulet. Der var 61 studerende tilmeldt dette

Læs mere

Læsere af Socialrådgiveren

Læsere af Socialrådgiveren Rundspørge til Læsere af Socialrådgiveren Rundspørge foretaget i perioden 3.-24. maj 2011 724 har gennemført besvarelsen Konglomeratet. Klosterport 4E, 4. sal. 8000 Århus C. Tlf. 36968719. Mobil 28877819.

Læs mere

Biblioteket Sønderborg Effektmåling af læseindsats Marts 2015

Biblioteket Sønderborg Effektmåling af læseindsats Marts 2015 Biblioteket Sønderborg Effektmåling af læseindsats Marts 2015 Moos-Bjerre & Lange Analyse Farvergade 27A 1463 København K, tel. 2624 6806 moos-bjerre.dk 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hovedresultater

Læs mere

Selvstændiges arbejdsmiljø De selvstændige i undersøgelsen Jobtilfredshed og stress Selvstændige ledere og arbejdsmiljø...

Selvstændiges arbejdsmiljø De selvstændige i undersøgelsen Jobtilfredshed og stress Selvstændige ledere og arbejdsmiljø... 1 Indhold Selvstændiges arbejdsmiljø... 3 De selvstændige i undersøgelsen... 3 Jobtilfredshed og stress... 5 Selvstændige ledere og arbejdsmiljø... 9 Selvstændige lederes fokus på arbejdsmiljø... 9 De

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE August 2013 1 Om undersøgelsen Læsevejledning til rapporten. Advice A/S har på vegne af Fødevarestyrelsen gennemført en måling af tilfredsheden hos styrelsens

Læs mere

Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer

Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer 5.2 Efteruddannelse Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer To tredjedele af respondenterne (66 %) har deltaget i en aktivitet arrangeret af Tandlægeforeningens Efteruddannelse inden

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Dansk Orienterings-Forbund 2009

Medlemsundersøgelse i Dansk Orienterings-Forbund 2009 Medlemsundersøgelse i Dansk Orienterings-Forbund 2009 Denne rapport er udarbejdet på baggrund af det spørgeskema, som har været tilgængeligt blandt medlemmer af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) i april

Læs mere

Du har haft en samtale med dit jobcenter/anden aktør. Hvad synes du alt i alt om samtalen?

Du har haft en samtale med dit jobcenter/anden aktør. Hvad synes du alt i alt om samtalen? N O T A T 3. april 14 Midtvejsevaluering af tilfredshedsmåling J.nr. VOA/mgj og fse Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har igangsat et pilotprojekt, der skal afdække borgernes tilfredshed med

Læs mere

SkoleKom brugerfeedback 2012

SkoleKom brugerfeedback 2012 SkoleKom brugerfeedback 2012 Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejdere i grundskolen September 2012 Indhold 1 SkoleKom-facts... 3 2 Brugerundersøgelsens omfang... 5 1 Resume... 6 2 Brugernes

Læs mere

Hovedresultater: Delrapport om selvstændige

Hovedresultater: Delrapport om selvstændige 1 Hovedresultater: Delrapport om selvstændige 93 pct. af de selvstændige akademikere er tilfredse eller meget tilfredse med deres job, og kun 2 pct. tilkendegiver utilfredshed De selvstændige forventer

Læs mere

Opholdsstedet Kollektivet. UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED BLANDT eksterne samarbejdsparter

Opholdsstedet Kollektivet. UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED BLANDT eksterne samarbejdsparter Opholdsstedet Kollektivet UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED BLANDT eksterne samarbejdsparter Oktober 2007 Indholdsfortegnelse 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 2 2. METODEVALG... 2 3. ANALYSE... 4 3.1 ANALYSE AF PÅRØRENDE/NETVÆRKSPERSONER

Læs mere

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Sport & Fritid Foråret 2008 Side 1 af 10 Brugerundersøgelse vedr. tilfredsheden med aktivitetsstøtte og lokaletilskud Metode I november/december

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Oktober Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Oktober Djøf Ref. MSL/- 29.11.2016 Advokateksamen Oktober 2016 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner,

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Der blev i efteråret 2008 udbudt undervisning i et modul på masteruddannelsen i sundhedspædagogik. Det var i modulet Sundhedspædagogik og sundhedsfremme:

Læs mere

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Efteråret 2014 Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Indholdsfortegnelse 1. Rapport Borgertilfredshedsundersøgelse Jobcenter Rebild... 3 1.1 - Kort om undersøgelsen... 3 1.2 - Formål...

Læs mere

Svarprocent: 617/16.100 = 3,8% Dækningsgrad i forhold til foreningen: 617/26.500 = 2,3%

Svarprocent: 617/16.100 = 3,8% Dækningsgrad i forhold til foreningen: 617/26.500 = 2,3% Deltagerne, Tilfredshedsundersøgelse 2008 Business Danmark måler hvert år medlemmernes tilfredshed med foreningen og a- kassen. 2008-resultaterne sammenlignes i rapporten med tallene for 2007. Hovedkonklusioner

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009 Kampagne og analyse 11. januar 2009 Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse FOA stillede i november 2009 en række spørgsmål til sine ledermedlemmer om deres lederuddannelse og ledelsesansvar. Undersøgelsen

Læs mere

Sammenfatning af medlemsundersøgelsen (1:2)

Sammenfatning af medlemsundersøgelsen (1:2) Rapportering af medlemsundersøgelse for Dansk Facilities Management netværk Oktober 2011 Sammenfatning af medlemsundersøgelsen (1:2) Svarprocenten for hele undersøgelsen er på 23 - eller 92 ud af 400 mulige

Læs mere

Hjerteforeningen. LK frivilligundersøgelse 2012

Hjerteforeningen. LK frivilligundersøgelse 2012 Hjerteforeningen LK frivilligundersøgelse 2012 Indholdsfortegnelse Indledende kommentarer... 2 Fordeling på køn og alder... 2 Lokalkomiteernes aktiviteter... 2 Hvervning af nye medlemmer... 3 Konklusion

Læs mere

Faktaark: Ledelseskvalitet

Faktaark: Ledelseskvalitet Faktaark: Ledelseskvalitet Dette faktaark omhandler djøfernes vurdering af deres nærmeste personaleansvarlige leder i sammenhæng med forskellige faktorer i det psykiske arbejdsmiljø. Resultaterne stammer

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE AUGUST 2015 Indholdsfortegnelse Indledning Side 3 Om undersøgelsen Side 4 Sammenfatning Side 5 Resultater fordelt på emnerne: Information om Holbæk

Læs mere

I tabel 1 ses resultaterne fra Thorvaldsens tidsregistreringer fra den 4/2-5/3 2006 (30 dage).

I tabel 1 ses resultaterne fra Thorvaldsens tidsregistreringer fra den 4/2-5/3 2006 (30 dage). Evaluering af Netværkstedet Thorvaldsen Til brug i evalueringen af Netværkstedet Thorvaldsen har Frederiksberg Kommune og Københavns Kommune i fællesskab udarbejdet et spørgeskema til Thorvaldsens brugere.

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014 Borgerpanelundersøgelse Kommunikation og information Januar 2014 Strategi og Analyse, januar 2014 1 Indhold Metode og resultater... 3 Hovedresultater... 4 Information fra BRK til borgerne... 5 Nyheder

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Spørgeskemaundersøgelse af borgernes tilfredshed med støtte efter Lov om social service 83. Brugertilfredshed i hjemmeplejen 2018 Tønder kommune HR Baggrund og metode...2

Læs mere

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 Gennemført af Gymnasieskolernes Lærerforening i samarbejde med de faglige foreninger. Undersøgelsen af de faglige foreningers kommunikation

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA Kampagne og Analyse 6. september 2012 Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA har i perioden 27. april - 8. maj 2012 gennemført en undersøgelse om medlemmernes brug af

Læs mere

Ref. EMB/ Advokateksamen. November Djøf

Ref. EMB/ Advokateksamen. November Djøf Ref. EMB/- 04.01.2018 Advokateksamen November 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner,

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2011

Medlemsundersøgelse 2011 Medlemsundersøgelse 2011 September 2011 1 Indhold Sammenfatning..3 Hvordan ser det typiske skolebestyrelsesmedlem ud?...4 Skolerne 5 Skolebestyrelsernes virksomhed.7 Bistand fra Skole og Forældre 9 Hvor

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE BORGERENS MØDE MED REHABILITERINGSTEAMET LEJRE KOMMUNE 2014

BRUGERUNDERSØGELSE BORGERENS MØDE MED REHABILITERINGSTEAMET LEJRE KOMMUNE 2014 BRUGERUNDERSØGELSE BORGERENS MØDE MED REHABILITERINGSTEAMET LEJRE KOMMUNE 2014 1 Om rapporten Denne rapport præsenterer resultater fra en spørgeskemaundersøgelse blandt de borgere, der i perioden den 1.

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP DANSK FLYGTNINGEHJÆLP KURSISTUNDERSØGELSE 2015 RESULTATER OG ANBEFALINGER KURSISTUNDERSØGELSE 2015 INDHOLD - Svarprocent - Hvem har svaret? - Resultater for udvalgte nøgleindikatorer; overordnet tilfredshed,

Læs mere

BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014

BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014 BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER FEBRUAR 2014 BESKÆFTIGELSESINDSATSEN IFØLGE BORGERNE I FRIKOMMUNER SLOTSHOLM A/S KØBMAGERGADE 28 1150 KØBENHAVN K WWW.SLOTSHOLM.DK UDARBEJDET FOR KL

Læs mere

Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje i 2018 Marts 2018

Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje i 2018 Marts 2018 Brugertilfredshed hos modtagere af hjemmepleje i 2018 Marts 2018 2 Indholdsfortegnelse Formål med undersøgelsen 4 Sammenfatning af resultater fra undersøgelsen 5 Præsentation af undersøgelsens resultater

Læs mere

Trivselsmåling på Elbæk Efterskole

Trivselsmåling på Elbæk Efterskole Trivselsmåling på Elbæk Efterskole 27/6-2017 Social trivsel Er du glad for din skole? Meget tit 35 53,8 45 60 80 57,1 Tit 20 30,8 26 34,7 46 32,9 En gang i mellem 10 15,4 3 4 13 9,3 Sjældent 0 0 0 0 0

Læs mere

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune 2015 Frederikssund Kommune RAPPORT OM KOMMUNIKATION OG KONTAKT BORGERUNDERSØGELSE 2015 PROMONITOR www.promonitor.net Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen... 4 Undersøgelsens sikkerhed... 5 Om indeks...

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV

DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV Rapporten er udarbejdet for Landsforeningen Liv&Død i samarbejde med

Læs mere

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet Viden & Strategi 2018 1 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for femte år i træk afholdt åbent seniormøde for alle borgere som er 65 år

Læs mere

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006 Gæste-dagplejen Dagplejen Odder Kommune Brugerundersøgelse 2006 Undersøgelsen af gæstedagplejeordningen er sat i gang på initiativ af bestyrelsen Odder Kommunale Dagpleje og er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Kystdirektoratet. Kundetilfredshedsundersøgelse juli respondenter. 13. til 29. juni 2016

Kystdirektoratet. Kundetilfredshedsundersøgelse juli respondenter. 13. til 29. juni 2016 Kystdirektoratet Kundetilfredshedsundersøgelse juli 2016 81 respondenter 13. til 29. juni 2016 1 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen...3-5 Hovedkonklusioner... 6-8 Gennemgang af resultater - Service...

Læs mere

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING EVALUERING HOVEDRESULTATER CENTRALE INDIKATORER Svarprocent HOVEDRESULTATER OG TENDENSER 63% Svarprocent: 70 respondenter ud af 112 inviterede har besvaret evalueringen, hvilket giver en samlet svarprocent

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Brugerundersøgelse 2014

Brugerundersøgelse 2014 19. december 214 Brugerundersøgelse 214 I efteråret 214 er en større gruppe af Danmarks Statistiks (DST) brugere blevet bedt om at svare på 11 spørgsmål om deres vurdering og brug af DST. Formålet var

Læs mere

BILAG 1 Resultater af spørgeskemaundersøgelsen By&Kulturmagasin

BILAG 1 Resultater af spørgeskemaundersøgelsen By&Kulturmagasin BILAG 1 Resultater af spørgeskemaundersøgelsen By&Kulturmagasin 81 har påbegyndt spørgeskemaundersøgelsen, hvoraf 39 svarende til 48% har fuldendt undersøgelsen. Nedenstående resultater er baseret på de

Læs mere

Engelsk på langs. Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere på gymnasiale uddannelser Gennemført af RAMBØLL Management fra februar til april 2005

Engelsk på langs. Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere på gymnasiale uddannelser Gennemført af RAMBØLL Management fra februar til april 2005 Engelsk på langs Spørgeskemaundersøgelse blandt lærere på gymnasiale uddannelser Gennemført af RAMBØLL Management fra februar til april 2005 DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Engelsk på langs Spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig i Gladsaxe Kommune

KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune Center for Personale og Udvikling Udviklingssekretariatet CSFAMR/DOBJJE Januar 2009 KL Kompas 2008 Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere af hjemmepleje, madservice og ældrebolig

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne

Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne FOA Kampagne og Analyse Juni 2012 FOA har i perioden fra 1.-12. juni 2012 gennemført en undersøgelse via forbundets elektroniske medlemspanel

Læs mere

Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014

Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014 Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014 Indhold Indledning... 4 Om undersøgelsen... 4 Oplægget til borgerne... 5 Sådan læses grafikken... 6 Kommunens information...

Læs mere

EDELMAN. Affiliated. Public Relations Market Communications

EDELMAN. Affiliated. Public Relations Market Communications Affiliated EDELMAN Public Relations Market Communications InformationsGruppen Hovedgaden 6 DK 2970 Hørsholm Reg.no.16093 Giro 901 9537 Fax: +4545 7600 82 Tel.: +45 45 76 00 22 edelman@post3.tele.dk ApS

Læs mere

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Denne undersøgelse af DGI magasinet Udspil er foretaget i efteråret 2010 og i vid udstrækning parallel med en læserundersøgelse, foretaget i efteråret 2007. Så når der i tabellerne

Læs mere

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 Rapport vedr. Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 1. Indledning I oktober og november blev de gymnasiale uddannelser, HF, HHX, HTX, STX, VUC og Studenterkurser

Læs mere

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN LÆR AT TACKLE 2015 KOMITEEN FOR SUNDHEDSOPLYSNING 1 INDLEDNING Komiteen for Sundhedsoplysning stiller SurveyXact et internetbaseret redskab til kvalitetssikring til

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2017

Tilfredshedsundersøgelse 2017 Tilfredshedsundersøgelse 2017 Den korte udgave Spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer af Dansk Psykolog Forening Afrapportering af en spørgeskemaundersøgelse blandt Dansk Psykolog Forenings medlemmer.

Læs mere

BAGGRUND OG FORMÅL MED UNDERSØGELSEN

BAGGRUND OG FORMÅL MED UNDERSØGELSEN BAGGRUND OG FORMÅL MED UNDERSØGELSEN Gladsaxe Kommune har som deltager i et pilotprojekt gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse blandt alle kommunens forældre til børn i skole, SFO, daginstitution

Læs mere

December i ungdomsboliger

December i ungdomsboliger December 2013 i ungdomsboliger Himmerland Boligforening har undersøgt benyttelsen af fællesarealerne i udvalgte ungdomsboliger. Undersøgelsen er lavet, da der de senere har været ekstra fokus på at udvikle

Læs mere

Er du tilfreds? CFU ernes kendskabs- og tilfredshedsundersøgelse, efterår 2012

Er du tilfreds? CFU ernes kendskabs- og tilfredshedsundersøgelse, efterår 2012 1 Er du tilfreds? CFU ernes kendskabs- og tilfredshedsundersøgelse, efterår 2012 I september 2012 udsendte CFU Danmark en online tilfredshedsundersøgelse blandt centrenes brugere. Dette dokument samler

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Juni Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Juni Djøf Ref. MSL/- 22.08.2017 Advokateksamen Juni 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner, der

Læs mere

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Rapport RAMBØLL 19-12-2017 Indhold 3 Indledning Kort om undersøgelsen samt indledning 4 Overordnede konklusioner Udvikling siden 2013 og 2015, på tværs

Læs mere

Allerød Kommune Dagtilbud

Allerød Kommune Dagtilbud Udvidede åbningstider Allerød Kommune Dagtilbud 1 Indledning Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af kommissorium om Behov for dagtilbud med udvidede åbningstider. For at inddrage så mange forældre

Læs mere

Ringkøbing-Skjern. Tovholder. "Læs igen"

Ringkøbing-Skjern. Tovholder. Læs igen Ringkøbing-Skjern "Læs igen" Her undersøges, hvorvidt konkurrenceelementet kan bidrage til at øge læsning og læselyst blandt en gruppe medarbejdere på to større produktionsvirksomheder. Medarbejderne på

Læs mere

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015 Analyse, HR og Udvikling Baggrund og metode...2 Svarprocent...2 Hvem har svaret?...2 Personlig hjælp...3 Praktisk hjælp...3 Madservice...4 Praktiske forhold omkring

Læs mere

Undersøgelser af Borgerservice

Undersøgelser af Borgerservice Undersøgelser af Borgerservice 5-6 Køge Kommune Benchmarkingrapport Køge Kommune Undersøgelser af Borgerservice 5-6 Undersøgelser af Borgerservice Rapporten resumerer de seneste tre stikprøveundersøgelser

Læs mere

Borgerpanelsundersøgelse

Borgerpanelsundersøgelse Borgerpanelsundersøgelse Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri 2014 Datagrundlag Borgerpanelet i Ringkøbing-Skjern Kommune består af ca. 2.000 borgere, som

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 1.3 Metode... 4 2. Resultater... 5 2.1 Køn og alder... 6 2.2 Samlet tilfredshed,

Læs mere

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer af Corona 214 Resultater Der blev udsendt 6 spørgeskemaer. 4 medlemmer har besvaret spørgeskemaundersøgelsen. Dette giver en svarprocent på 83,1 procent.

Læs mere

Forbrugerpanelet om tandlæger, bankskifte og identitetstyveri.

Forbrugerpanelet om tandlæger, bankskifte og identitetstyveri. Forbrugerpanelet om tandlæger, bankskifte og identitetstyveri. Forbrugerpanelet har i september svaret på spørgsmål om tandlæger, bankskifte og identitetstyveri. Resume og konklusioner identitetstyveri:

Læs mere

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at det ikke er på de, befolkningen debatterer mere politiske emner men det varierer med bl.a.

Læs mere

Spørgeskema SNIK atletiks hjemmeside

Spørgeskema SNIK atletiks hjemmeside Spørgeskema SNIK atletiks hjemmeside 1 2 3 4 5 Kommentarer: 1. har sommetider ledt forgæves efter arrangementer, og der er flere ting der fremgår af FB gruppen som jeg ikke har kunne finde på websitet,

Læs mere

VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne

VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne Både politikere og økonomer vurderer, at den danske konkurrenceevne er god, og at den i dag er bedre,

Læs mere

KL s brugertilfredshedsundersøgelse på genoptræningsområdet Opsamling dec. 2015

KL s brugertilfredshedsundersøgelse på genoptræningsområdet Opsamling dec. 2015 KL s brugertilfredshedsundersøgelse på genoptræningsområdet Opsamling dec. 2015 Undersøgelsesdesign For at gennemføre undersøgelsen med et så lavt ressourcemæssigt forbrug som muligt, blev en stringent

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen

NaturErhvervstyrelsen NaturErhvervstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse juni 2015 894 respondenter 14. Juni 2015 til 13. juli 2015 1 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen... 3-6 Hovedkonklusioner... 7-10 Gennemgang af resultater

Læs mere

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport

Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014. Forår 2014. Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 Rapport Borgertilfredshed og selvbetjening i Borgervejledningen 2014 Forår 2014 I undersøgelsen har borgerne fået en række udvalgte

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Marts Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Marts Djøf Ref. MSL/- 15.05.2017 Advokateksamen Marts 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner, der

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk Brugertilfredshedsundersøgelse www.webstatus.dk DMI http://www.dmi.dk Om undersøgelsen Undersøgelsen er foretaget som en pop-up spørgeskemaundersøgelse på http://www.dmi.dk. Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet

Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet Virksomhedernes brug af og tilfredshed med Jobnet Capacent Epinion for Arbejdsmarkedsstyrelsen November 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning og formål... 4 1.1 Rapportens opbygning... 4 1.2 Respondentgrundlag...

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE 1 INDHOLD 01 Introduktion 02 Læsevejledning 03 Samlede resultater 04 Resultater på tværs 05 Prioriteringskort 06 Metode 2 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden

Læs mere

Skolevægring. Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse blandt skoleledere på danske folkeskoler og specialskoler

Skolevægring. Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse blandt skoleledere på danske folkeskoler og specialskoler Skolevægring Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse blandt skoleledere på danske folkeskoler og specialskoler Udarbejdet af Analyse & Tal for Institut for Menneskerettigheder juli 017 Indledning Udsendelse

Læs mere

Læserundersøgelse af En venlig hilsen. Odense Kommunes blad til borgere over 65 år. December Rapport

Læserundersøgelse af En venlig hilsen. Odense Kommunes blad til borgere over 65 år. December Rapport Læserundersøgelse af En venlig hilsen Odense Kommunes blad til borgere over 65 år December 2010 Rapport Rapporten er udarbejdet af Christian Krogsgaard Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Formålet med

Læs mere

Engelsk på langs. Spørgeskemaundersøgelse blandt elever på gymnasiale uddannelser Gennemført af NIRAS Konsulenterne fra februar til april 2005

Engelsk på langs. Spørgeskemaundersøgelse blandt elever på gymnasiale uddannelser Gennemført af NIRAS Konsulenterne fra februar til april 2005 Engelsk på langs Spørgeskemaundersøgelse blandt elever på gymnasiale uddannelser Gennemført af NIRAS Konsulenterne fra februar til april 2005 DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Engelsk på langs Spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Kvaliteten af rengøring på folkeskoler

Kvaliteten af rengøring på folkeskoler 11. august 2014 Kvaliteten af rengøring på folkeskoler FOA og 3F har i perioden fra den 4. til den 20. juni 2014 foretaget en undersøgelse blandt tekniske servicemedarbejdere og -ledere om kvaliteten af

Læs mere

Størrelsen betyder noget, når det gælder ledergrupper

Størrelsen betyder noget, når det gælder ledergrupper Størrelsen betyder noget, når det gælder ledergrupper Af: Susanne Teglkamp, ledelsesrådgiver i Teglkamp & Co. www.teglkamp.dk Det var et tidspunkt et slogan i forskellige græsrodsbevægelser der hed noget

Læs mere

Meningsmåling vedr. offentlig produktion i forbindelse med erhvervsuddannelser

Meningsmåling vedr. offentlig produktion i forbindelse med erhvervsuddannelser Meningsmåling vedr. offentlig produktion i forbindelse med erhvervsuddannelser LO har bedt om at få målt befolkningens holdning til reel produktion i det offentlige i form af praktikpladscentre som alternativ

Læs mere

RAPPORT. Dimittendundersøgelse Pædagogisk Assistentuddannelse UCC [UDGAVE NOVEMBER 2015]

RAPPORT. Dimittendundersøgelse Pædagogisk Assistentuddannelse UCC [UDGAVE NOVEMBER 2015] RAPPORT Dimittendundersøgelse Pædagogisk Assistentuddannelse UCC 2015 [UDGAVE NOVEMBER 2015] Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Formål og fokus... 3 1.2 Design og indhold... 3 1.3 Distribution af

Læs mere

Selvledelse. Selvledelse blandt akademikere

Selvledelse. Selvledelse blandt akademikere Indholdsfortegnelse Selvledelse blandt akademikere... 1 Baggrundsvariable... 2 Indflydelse... 5 Klare mål og forventninger... 7 Psykisk arbejdsmiljø og selvledelse... 9 Stress og selvledelse... 10 Balance

Læs mere

Vejledning om valg af uddannelse og erhverv. Kvantitativ undersøgelse blandt elever i grundskolen og de gymnasiale uddannelser

Vejledning om valg af uddannelse og erhverv. Kvantitativ undersøgelse blandt elever i grundskolen og de gymnasiale uddannelser Vejledning om valg af uddannelse og erhverv Kvantitativ undersøgelse blandt elever i grundskolen og de gymnasiale uddannelser Vejledning om valg af uddannelse og erhverv Kvantitativ undersøgelse blandt

Læs mere

Disse 5 spørgsmål blev besvaret af 261 personer og danner et godt billede af, hvad medlemmerne synes om kommunikation fra MIF

Disse 5 spørgsmål blev besvaret af 261 personer og danner et godt billede af, hvad medlemmerne synes om kommunikation fra MIF Spørgeskemaundersøgelse 2014 evaluering Måløv Idræts Forening PR & Kommunikation I DGI spørgeskemaundersøgelse fra foråret 2014 stillede vi 5 spørgsmål vedrørende kommunikations indholdet og kommunikationsvejene

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO 1 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden med dagtilbud, skole og SFO i Vallensbæk Kommune - 2016 Vallensbæk Kommune

Læs mere

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Indledning Om undersøgelsen Undersøgelsen er udsendt via e-mail, til Ringsted Kommunes Borgerpanel. Deltagernes

Læs mere

Resultater fra Arbejdsliv 2016 (Tema: Ledelse)

Resultater fra Arbejdsliv 2016 (Tema: Ledelse) Resultater fra Arbejdsliv 2016 (Tema: Ledelse) Undersøgelsen er foretaget som en spørgeskemaundersøgelse sendt ud til et tilfældigt udtræk af Djøfs erhvervsaktive medlemmer i maj/juni måned 2016. Der er

Læs mere