27. Årgang Juni - Juli - August. Frie Fugle ønsker god sommerferie. Vi starter op igen i uge 32/33.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "27. Årgang 2011. Juni - Juli - August. Frie Fugle ønsker god sommerferie. Vi starter op igen i uge 32/33."

Transkript

1 27. Årgang 2011 Juni - Juli - August Frie Fugle ønsker god sommerferie. Vi starter op igen i uge 32/33.

2 Gruppestyrelsen. Formand. Klaus Jørgen Jensen Kosterslevvej Kasserer. Ulla Larsen Havrevænget Styrelsesmedlem Randi Hansen Bøgegårdsvej Michael Nielsen Folehaven Suppleant Majbritt Duus Asmussen Åtoften Majbritt.duus@gmail.com Jeanette Pedersen Ullerupvænget Fribo@pedersen.mail.com Hyttemester. Erik Tværgård Præstetoften Etka@saknet.dk Ledere/assistenter. Ulveleder. Marianne Hartmeyer Spurvevej 14, Mariannes@saknet.dk Ulveassistent. Kia Smidt Melbyvej 52 Mobil Kia_Smidt@hotmail.com Stifinder ansvarlig Anders Larsen Havrevænget 22. Mobil Anderslarsen412@hotmail.com Stifinderassistent. Stine Winther Højagervej Stine_winther@hotmail.com Tropsleder. Dennis Krogh Wiechert Kirkegårdsalle 15, lejl Odense C. Mobil Dkwiechert@gmail.com Områdeansvarlig Sv. Aage Smidt Melbyvej Kajberg-smidt@city.dk 2.

3 Nyt fra styrelsen. Formanden har ordet. Jeg er blevet bedt om at skrive et par linjer til foderbrædtet i min egenskab af formand, og det gør jeg med glæde. Jeg har nu været formand i 1,5 år, og er stadig imponeret af den indsats der lægges for dagen af de frivillige. Men jeg kan også se at vi skal til at passe lidt på da det slider at blive ved med at køre på den store klinge. Netop derfor har vi fra styrelsens side prøvet at opstarte et netværk af frivillige hænder. Jeg håber meget at rigtig mange melder sig, det er ikke antallet af timer man hjælper der tæller, det der tæller er at man hjælper.jeg ved at der til vores kræmmermarked,d /6 er brug for alle der har lyst. Årets sommerlejr er en fælles lejr for både Ulve, Stifindere og Spejdere og foregår på Hovens odde, mere herom tilgår fra lederne. Til sidst er der kun at ønske alle en god sommerferie og jeg glæder mig til at vi ses igen i August til et nyt forrygende spejderår. Gul Spejder hilsen. Klaus Jensen. Formand. 3.

4 Her den 2 juni drager vi 4 stifindere på stifinderturnering hvor vi skal dyste mod landets andre stifindere og hjælpe Tonkawas kone der den store høvding og medicinmanden er bleven bortført. Vi har brugt de sidste mange møder på blive klar til denne turnering. Men der dette blad er udkommet inden vi er taget på stifinderturnering, vil i kunne læse meget mere på vores hjemmeside om hvordan turen er gået og se en masse billeder der fra. Stammen er blevet større. Vi byder Mads velkommen i Stammen. Efter sommerferien skal vi til at arbejde med en masse sjove spejderaktiviteter og til kigge på alle de herlig mærker man kan tage som stifindere så i også kan få pyntet jeres uniforms ærmer. Stifinderhilsen Stine og Anders Husk at den juni afholder Frie Fugle kræmmermarkede, hvor ulve stifinder og spejder vil være på pladsen for hjæpe til i boderne og for at vise byen, hvor sjovt det er at være spejder, så hvis du ikke har tilmeldt dig i nu så skynd dig og tag fat i din leder og meld dig til, det er helt gratis og vi skal sove i telt. 4. 4

5 Husk at til dette års kræmmermarked har vi brug for alt den hjælp vi overhovedet kan få, det alt lige fra, gå og se glad ud på pladsen til at sægle en te ske. Så skynd dig giv os besked om, du godt kunne tænke dig,at hjælpe til. Husk at vi har fællesspisning med kræmmerne lørdag aften hvor i selvfølgelig også meget velkomne..(tilmelding kræves) Sommerlejren 2011 Lejren er fra lørdag d. 9. juli til lørdag d. 16. juli. Og foregår på Houens Odde Spejdercenter. Alle Ulve, stifindere, spejdere, Pionerer, Rovere og kratluskere er hermed inviteret til årets store fælleslejr, hvor grenene hver for sig og i én eller anden form, pionerer lejrplads, laver mad, hygger sig, sejler rundt om odden, skyder med bue og pil, klatrer i skoven, slår reb, lærer naturen at kende, og meget meget mere. Der kan ikke herske tvivl om at der er lagt op til en uforglemmelig sommerlejr i Houens Odde Spejdercenters rammer. Der vil være noget transportorganisering hvortil vi behøver hjælp. Der tilgår yderligere praktisk info så snart vi har det. Men skulle du have fået lyst til deltage i denne sommerlejr, er det med og komme op i hytten og hente en indbydelse eller tilmelde dig til lederne. Af hensyn til planlægningen er sidste tilmeldingsdato d. 13. juni EFE 5. RAT

6 Foråret er godt i gang og inden længe er sommeren over os. Det er dejligt at vi kan være så meget ude. Derfor er det også vigtigt, at ulvene/børnene har tøj på til at være ude, uanset om solen skinner eller det regner. Flokken bliver stadig større. Vi byder Emma velkommen i flokken. Vi arbejder i øjeblikket med at få taget knivbevis. Førstehjælp og knob er også på programmet. Der bliver hængt i til møderne og det er dejligt at humøret hos ulvene er i top. Vi skal også i løbet af foråret lave mad over bål og hygge med snobrød og bålunderholdning. Snart bliver det sommerferie og vi skal på sommerlejr i uge 28. Vi glæder os til en hel uge sammen med ulvene og alle de andre spejdere i troppen. Det bliver en uge med mange store oplevelser og udfordringer for os alle. Jeg kan garantere for at det bliver en dejlig uge. Vi vil ønske alle ulve og forældre en rigtig god sommer og vi ses igen efter sommerferien onsdag den 17. august Akela og Bagheera 6.

7 Fortælling om ulveturnering 2011 En lille flok af ulvene har været på turnering i Jylland. Det var gruppen fra Rold Skov der var arrangør i år. Vi tog fra Reden fredag eftermiddag. Alle i godt humør og med meget spænding. Det tog os 3 timer at nå frem. Vi var så heldige at vi ikke skulle rejse telt. Det havde Danny fra Jens Langkniv Gruppe ordnet for os. Så det var bare at få tømt bilen og få installeret os. Solen skinnede og det var nogle pragtfulde omgivelser vi var havnet i. Lørdag skulle alle tidligt op og gøre klar til at starte dagens første løb. Det var selve ulveløbet. Det var en stor opgave for ulvene, men de klarede sig hæderligt. Derimod gik det bedre med det kulørte løb. Der blev vores bande nr. 4 ud af 23. Det var flot gået. Desværre begyndte det at regne da de skulle i gang med det kulørte løb. Vi fik nogle meget kraftige byger og var meget glade for at vi havde regntøj og gummistøvler med. For det havde vi virkelig brug for. Lejrbålet blev flyttet til en overdækket bålplads. Det var godt for ellers var underholdningen ikke blevet til noget. Søndag var der Tovtrækning inden det var tid til at pakke sammen. Vi havde en rigtig god tur og nogle meget trætte ulve. Tak for god indsats drenge. Akela 7. 9.

8 Vores lettere forstyrrede Tropsleder, som går under navnet Dennis, har altid gang i ét eller andet denne gang er han ved skrive en bog om vandring Og nu har han været så flink og lade os Frie Fugles medlemmer få en lille smags prøve her i bladet. Vandring, på godt og ondt Vandring er en fantastisk og givende måde at færdes i naturen på som lille gruppe. Hvis man kan lade bylivets, spejderhyttens og familiens ofte volumenstærke og rodede samværsform blive hjemme, kan man få uligheden for at opleve naturens lyde, dyreliv, og ikke mindst få lyttet lidt til sig selv. Alle 3 ville jeg ikke være foruden. Når man er af sted i en mindre gruppe, byder nødvendigheden at der er struktur og ordning i sagerne og livet helt generelt. Vi står op, sætter vand over til kaffen, teen, kakaoen, og ikke mindst morgenmaden. Får pjasket lidt vand i ansigtet, spist, pakket grejet i rygsækken igen, lanlægger/orienterer os om dagens march, rygsæk på og af sted. Rimelig faste hviletider og middagsmad og hvil. Til aften sættes vand over, bivuak/telt/hængekøje o.l. sættes op, der udpeges latrinområde, aftensmaden tilberedes. Inden aftensolen sænker sig plejes støvler og fødder, man vasker sig, der er tid til lidt tant og fjas omkring lejrbålet, en kop kakao og lidt mundgodt, og til slut kalder posen på én. 8.

9 Næste dag, samme rutine. Rutinen, hvor kedeligt det end lyder, er dét der ultimativt kan afgøre om turen bliver en succes eller ej. Hvis alle ved hvad de har af pligter i løbet af en dag, og også udfører disse pligter af sig selv, og aldeles omgående, så er der nærmest uendeligt meget tid i overskud til alt det sjove. Til at hive kikkerten og kameraet frem og få set nogle af naturens fantastiske skuespil, til at fordybe sig i en lille håndværksopgave, en ske, en kop, en fløjte eller patruljens totem. Tid til at skrible lidt ned i patruljens dagbog, tid til at gøre lidt mere ud af ens dagbogsskriblerier, bringe noget humor ind i den, en lille tegning, eller en håndværksidé som man har gået og tænkt på hele dagen. Men er der bare én i gruppen der nøler med at udføre de pligter han/hun har, så betyder det mere arbejde til de andre, irritation, uvilje, og tabt tid = mindre tid og ikke mindst lyst til sjov, fordybelse og eftertanke. På turen. Vel af sted på turen er der ikke så få gøremål for enkeltmand. Uanset om det drejer sig om Madlavningen, eller om det drejer sig om tilsyneladende simpel fodpleje, så er hele gruppen afhængig af at tingene bliver gjort. Af praktiske hensyn, og ikke mindst for at sikre at alle kan holde fri nogenlunde samtidigt, må man indarbejde nogle rutiner, og Standardiserede måder at gøre nogle af tingene på. Jeg vil tro at der findes lige så mange opskrifter om standarder og rutiner, som der findes fjeldaber1, men jeg vil alligevel bidrage med min måde at gøre tingene på, baseret på mine egne erfaringer gennem tiden Men skulle du have fået lyst til læse mere omkring vandring så tag, fat i Dennis og hør mere. 9.

10 Korpset har fået lavet medlemskort Medlemskortene skal bruges til at vise spejdernes medlemskab af De Gule Spejdere i Danmark, når der skal opnås rabat i de butikker vi har indgået rabataftale med. Dette kort kan hentes hos vores kasserer til låns når i skal bruge det og det skal afleveres igen. Se hvilken Rabat aftaler vi har, oppe i Hytten Denne tegning er tegnet og indsendt af John Tværgaard (Storspejder) Redaktøren takker og belønder John med en sodavand på kræmmermarked Så ligger du inde med en go historie,en tegning eller andet spændende som du vil dele med Frie Fugles medlemmer, er du meget velkommen til aflevere det til Anders (stifinderleder) eller sende det på en mail til anderslarsen412@hotmail.com Husk og følg med på vores hjemme side, der ske hele tiden nye ting. f.eks er vores depot side kommet op og køre så nu kan i købe alt det en spejder altid kan bruge. Der kommer hele tiden nye ting til, så der kan spares penge i forhold til butiks priserne. Du kan også snart købe nye bælter. 10.

11 Juni Juli August Spejdere. Mandage Mandage Møder 6,13,(20) Uge 28 Sommerlejr (8),15,22,29 Stifindere. Mandage Mandage Møder 6,13,(20) Uge 28 Sommerlejr 8,15,22,29 Ulve. Onsdage Onsdage Møder. 1,8,15,(22) Uge 28 Somerlejr 17,24,31 Styrelsen Tirsdage Tirsdage Møder 7 Juni kl 19 9 August kl 19 Arrangementer Kræmmermarked Juni. Arbejdsdage 17 Juni på Cirkuspladsen kl Abejdtweekend (13-14) Der tages højde for datoer i parentes, da de endnu ikke er endelig afklaret.en fuld års kalender kan ses på September. Frie fugle Deltager i Wild contry days i Søndersø September Afholdes der fyske hvor vi hygger os med de jyske grupper, det forgår i år hos Jens Lang kniv(sparkær) 11.

12 Christian Jørn(Gulespejderformand) Patrick Anders R Sebastian Allan M Susi Riber Tim Frie Fugle kryser fingre for kia (Bagheera) og ønsker hende alt mulig held og lykke med den sidste eksamen, den 20 juni. Og vi glæder os alle sammen til at se huen kommme med til spejder. Nikolaj L Kia(Bagheera) Frie Fugle ønsker deres Kræmmer ansvarlig Ivar Larsen tillykke med de 60 år den 27 maj.

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

25. Årgang. August - September - Oktober. Fødselsdage. Tillykke.

25. Årgang. August - September - Oktober. Fødselsdage. Tillykke. 25. Årgang 2009 August - September - Oktober Fødselsdage. Allan Susi Kia Jess Jeppe Dennis Ole John 02.08. 08.08. 23.08 08.09. 03.10. 04.10. 10.10. 16.10 Tillykke. Gruppestyrelsen. August. September. Oktober.

Læs mere

Marts - April - Maj. 27. Årgang. ULVE NYT HUSK SE INDE I BLADET Invitation til ULVETURNERING 2011 13. 15. MAJ. Fødselsdage:

Marts - April - Maj. 27. Årgang. ULVE NYT HUSK SE INDE I BLADET Invitation til ULVETURNERING 2011 13. 15. MAJ. Fødselsdage: 27. Årgang 2011 Marts - April - Maj ULVE NYT HUSK SE INDE I BLADET Invitation til ULVETURNERING 2011 13. 15. MAJ Fødselsdage: Marts Mathias 05.03. Anne 08.03. Svend-Aage 22.03. April. Heidi Mathias Magnus

Læs mere

Åbent hus. Kom til åbent hus arrangement lørdag d. 29. august kl hos Ridder Ebbe Trop og Flok, Nygårdsvej 27D i Højby

Åbent hus. Kom til åbent hus arrangement lørdag d. 29. august kl hos Ridder Ebbe Trop og Flok, Nygårdsvej 27D i Højby Åbent hus Kom til åbent hus arrangement lørdag d. 29. august kl. 12 15 hos Ridder Ebbe Trop og Flok, Nygårdsvej 27D i Højby Vi holder åbent hus for alle interesserede børn og forældre i alle aldre i vores

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

2012 Årsberetning Mini Grenen

2012 Årsberetning Mini Grenen 2012 Årsberetning Mini Grenen Indledning: Det har igen været et spændende år for Mini Grenen. Rigtig gode arrangementer, og mange spændende opgaver på poster og baser. Lad os fastholde dette i fremtiden.

Læs mere

Cola-mentos forsøg på ulveturen. Juni 2014 46. årgang

Cola-mentos forsøg på ulveturen. Juni 2014 46. årgang Juni 2014 46. årgang Cola-mentos forsøg på ulveturen Kræmmermarked, en forældres historie Side 5-6 Flere billeder fra ulvenes tur Side 7-9 Billeder fra juniornes kanotur Side 10-11 Invitation til Ulvenes

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli Spejdernes Lejr 2017 Kattegat Spejderne skal igen på sommerlejr. I år er det en fælles lejr for alle spejder korps. Der er tilmeldt ca. 40.000 spejdere fra Danmark og resten af verden. De mødes alle sammen

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1. Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!!

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1. Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!! KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1 Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord. Bestil det hos din leder. NÆSTE BESTILLING DATO ER: D. 23 April. Se mere

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Internationalt. Turneringer. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de årige og Rovere for dem over 21 år.

Internationalt. Turneringer. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de årige og Rovere for dem over 21 år. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de 18 21 årige og Rovere for dem over 21 år. Pionererne er inddelt i sjak og styrer selvstændigt deres arbejde. De har ikke nogen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Spejdere i 101 år. Januar Årgang

Spejdere i 101 år. Januar Årgang Så er endnu et år gået, og Grupperådet vil gerne ønske alle i Vigar Stamme et rigtigt godt nytår!! Vi starter igen i uge 2 Spejdere i 101 år Januar 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Nu skal i bare hører

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

April Maj Juni - August 2011

April Maj Juni - August 2011 April Maj Juni - August 2011 De Gule Spejdere i Sorø Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:...3 En Gruppeleders tanker...4 Ulvehyl fra Rådsklippen...5 Ho-way stifindere!...7 Stifinderturnerings Info...8

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

3 styks flotte luciaoptog

3 styks flotte luciaoptog KFUM-Spejderne i Kalvehave, Sankt Eriks Hytte, Viemosegade 7b, 4771 Kalvehave ÅRGANG 5, JANUAR 2013 WWW.KFUM-KALVEHAVE.DK 3 styks flotte luciaoptog Dejligt at være sammen med jer om denne årlige tradition

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION

FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION FOTOTUR TIL HORNBORGA - PRAKTISK INFORMATION Praktisk Info Det er blevet forår, og turen til Hornborga nærmer sig. Vi glæder os helt vildt til at komme op og lave fede billeder, og så ser vi også rigtig

Læs mere

Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop?

Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop? Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop? Kunne du tænke dig at være med, eller er du nysgerrig efter vide mere om at være spejder - så læs videre i denne lille folder. Grib Skov Trop Bassebjerg

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8

November 2011 44. årgang. Jagten på årets rævehale går ind. Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Du er altid velkommen til at tage en ven med! November 2011 44. årgang Jagten på årets rævehale går ind Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Salg af julekalendere Side 8 Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Afgang: Fra Søndervangskolen Søndag Den 7. juli kl. 9.00 Hjem: Lørdag den 13. juli kl. 11.00 de fleste forælder henter på Thurø Der er mindst 25. ekstra pladser

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

April - Maj - Juni 2016 2. årgang

April - Maj - Juni 2016 2. årgang April - Maj - Juni 2016 2. årgang TROPSNYT SPEJDERNE I SVERIGE I slutningen af februar var troppens 2 spejdere, Ida-Marie og Freja, på tur med 3 andre spejdertroppe i Sverige. Turen gik til den dejlige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang

Mafia-bryllup på Natteravnen. December 2011 44. årgang December 2011 44. årgang Mafia-bryllup på Natteravnen Vores nye hjemmeside er LIVE Side 1+9 Manglende kontingent indbetalinger Side 2 Tak til hjemmesideholdet Side 7 klan-konkurrence Side 7 Lederne i Gruppelederne:

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Vi, der før har prøvet at være på lejr med flere tusinde spejdere, kan kun sige: GLÆD DIG!

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2015 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formandens beretning Broager Drengegruppe er i den situation, at vi mangler en formand til bestyrelsen. Tirsdag den 17. april,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet. November 2013 46. årgang

Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet. November 2013 46. årgang November 2013 46. årgang Juniorerne efter deres turn-out sejr på Sct. Georgesløbet Invitation til Rævehalefejden side 5 Sct. Georgesløbet m. ulve billeder side 6-7 Gruppelederne: Lederne i gruppen Grupperåd:

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Årsprogram 2015/2016. Ulveflokken. 1. Næstved Trop og Flok

Årsprogram 2015/2016. Ulveflokken. 1. Næstved Trop og Flok Årsprogram 2015/2016 Ulveflokken 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark: Korpset er en børne og ungdomsorganisation, som arbejder efter den internationale spejderbevægelses grundlæggende ide.

Læs mere

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 Maj 2013 45. årgang Ulvene på forårstur Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 MADTANTER SØGES! HJÆLP OS! side 6 Gruppelederne: Lederne

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Spejdernyt for 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark Sommer 2015

Spejdernyt for 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark Sommer 2015 Spejdernyt for 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark Sommer 2015 Ulvetunering, stifinderturnering og Wagadugo. Der har været store oplevelser for grenene i foråret. Ulvene måtte helt til Bornholm

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

MÅLSÆTNING... 2 VORES FORVENTNINGER TIL FORÆLDRE... 3 PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL FORÆLDRENE... 3 LEDERNE I LUPUS FLOKKEN... 3 BRUG AF KNIV...

MÅLSÆTNING... 2 VORES FORVENTNINGER TIL FORÆLDRE... 3 PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL FORÆLDRENE... 3 LEDERNE I LUPUS FLOKKEN... 3 BRUG AF KNIV... INDHOLDSFORTEGNELSE MÅLSÆTNING... 2 VORES FORVENTNINGER TIL FORÆLDRE... 3 PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL FORÆLDRENE... 3 LEDERNE I LUPUS FLOKKEN... 3 BRUG AF KNIV... 3 FORÆLDRENE... 4 MØDETIDER... 4 KONTINGENT...

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Til Søsprøjt redaktionen go 1. maj: Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Kære Søledere Som nogen af jer måske ved, blev der på Søledermødet i Svendborg i marts, valg tre til at stå i spidsen for Sø 15. Det

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere