PROGRAM. Skoleåret Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA"

Transkript

1 PROGRAM Skoleåret Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

2 KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til en ny sæson i skoleåret , hvor børn og unge kan deltage i aktiviteter inden for musik, sang, dans, drama, design og billedkunst. Kulturforeningen blev stiftet i april Det er en selvstændig forening med en bestyrelse af forældre. Inden for rammerne af den frivillige folkeoplysning for børn og unge har foreningen til formål at forestå undervisning og andre aktiviteter for børn og unge som et frivilligt tilbud i deres fritid - til supplement af skolens undervisning i fagene. Foreningen bygger på medlemskab for de børn og unge, som vil deltage i foreningens aktiviteter. Medlemmer skal betale et årligt kontingent på 100 kr. Foreningen er også åben for børn og unge, som ikke er elever på Bordings Friskole. I sidste sæson deltog ca. 200 elever i den frivillige undervisningen, og vi håber på lige så mange i den nye sæson. De fleste af sidste års instruktører og aktiviteter er med igen, og vi fortsætter med tilbuddet: Elever kan GRATIS deltage i KORSANG, når de også er tilmeldt anden aktivitet. Der skal være tilmeldt minimum 12 elever for at der bliver oprettet et hold. Programmet rummer gennemgang af de aktiviteter, som tilbydes samt praktiske oplysninger om priser, tilmelding mv. I forbindelse med tilmelding beder vi alle om at gennemlæse programmet grundigt, så grundlaget for deltagelse er kendt! Har du spørgsmål, så kontakt Edle Nørgaard, som er kulturforeningens daglige leder. Tilmelding skal ske senest onsdag den 16. juni, hvorefter undervisningen tilrettelægges, så deltagerne efter ferien kan få besked om optagelse og tidspunkt for den tilmeldte aktivitet. Undervisningen begynder 30. august og slutter efter 31 lektioner i maj I årets løb vil vi give børn og forældre besked om de arrangementer for børn og forældre, som Kulturforeningen afholder. For den nye sæson er det vores ønske og håb, at et godt samarbejde mellem forældre, elever og instruktører kan være til gavn og glæde for børnenes kulturelle udvikling og deres lyst til at udfolde sig kreativt. Henrik Lange (formand), Edle Nørgaard (leder), og Mogens Krabek (skoleleder)

3 MUSIK KLAVER Hvis du har et klaver og gerne vil lære at spille, så er det nu du skal gå i gang. Alle kan lære at spille, og alle kan få glæde af det selv om ikke alle når lige langt. På klaver kan du spille selv, 4-hændigt, sammen med en ven, akkompagnere et instrument eller sang - men inden skal du naturligvis have styr på det grundlæggende. Dag&tid: Bertha: torsdag og fredag. Øvrige efter aftale. Lærere: Bertha Vidstein Petersen, Karen Fløng, Edle Nørgaard, Jeppe Pedas, Simon Linnert, Frederik Menzies Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min. BLOKFLØJTE At spille blokfløjte er nemt og sjovt! Med udgangspunkt i børnesange og lette melodier arbejdes der med elevens musikalske kreativitet og spilleglæde. I undervisningen lægges der både vægt på gehørspil og almindelig nodelære. Nye elever begynder på sopranblokfløjte og går ofte videre til altblokfløjten fra 3. eller 4. klasse. Dag&tid: Efter aftale Lærer: Birgitte Fremerey Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. el. 570 kr. for 30 min.

4 VIOLIN Ingrid Hagel glæder sig meget til at fylde sin violin klasse op med mange små nybegyndere. Ingrid er specialiseret i colorstrings violin pædagogik for begyndere, som hun blander sammen med Kodalys metode. Vi bruger colorstrings bøger, som er farverige og meget karakteristiske for børn. Vi skal spille masser af musik samt lærer noder og rytme allerede fra første time. Skrive og farve noder, lege, klappe, synge, lytte til musik og spille violin. Vi skal have det sjovt, og samtidig lære meget om musik og violinspil. Det er også muligt at begynde sammen med en ven på samme niveau. Vi vil prøve at holde fællestimer ind i mellem for at spille sammen. Desuden satser vi på nogle små arrangementer/koncerter, hvor alle kan optræde i løbet af året. Ingrid er uddannet på Det Rytmisk Musikkonservatorium i København. Som barn voksede hun op med klassisk musik og gik på klassisk musikskole, hvilket har lagt grundstenen for Ingrids mangeårige interesse for musik. Ingrid er selv en optrædende musiker. Hun spiller violin, synger, improvisere og komponerer nyskabende og original musik. duo eller flere Dag&tid: Efter aftale Lærer: Ingrid Hagel Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min. GUITAR Her spiller vi rock og pop, men også børnesange, alt efter hvad der er lyst til. Der er ingen tvivl om, at øvelse gør det meste, når man skal lære at spille guitar. Så man skal have lyst til at øve sig, hvis man vil blive god! Jeg tager udgangspunkt i, hvad der tænder den enkelte elev og bygger oven på det. Der er selvfølgelig indledende øvelser, man ikke kommer uden om, hvis man er nybegynder. Jeg lægger vægt på improvisation, da det udvikler mange kompetencer på een gang. Fra 2. klasse Dag&tid: Efter aftale Lærer: Martin Buono Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min.

5 El-BAS Vil du lære at spille el-bas, har du nu chancen! Vi tager udgangspunkt i børnesange, velkendte popsange og lign. En del af undervisningen er at du skal udvikle din musikalitet gennem lette nodeopgaver og øvelser i efterspilning. Lektion: 20 min. Lærer: Trine Wester Deltagerpris pr. måned: 395 kr. Dag&tid: Efter aftale TROMMER Hovedvægten lægges på at udbygge rytmisk sikkerhed. Du kommer til at arbejde med koordination, stikteknik, improvisation og noder. Lektion: 20 min. Lærer: Trine Wester, Simon Linnert Deltagerpris pr. måned: 395 kr. Dag&tid: Alle dage TROMPET Trompet er et alsidigt instrument til både klassisk og rytmisk solo- og sammenspil. Dag&tid: Efter aftale Lærer: Anders Ortmann Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min. KLARINET Klarinettens klang bruges i al slags musik, såvel klassisk som rytmisk. Man holder på klarinetten som på en blokfløjte, og den har mundstykke som en saxofon. Har man lært at spille klarinet, er det let også at spille saxofon, hvorimod det omvendte ikke gælder. Det er muligt at begynde tidligt på en slags blokfløjteklarinet allerede fra 7-8 års alderen. Da den rigtige klarinet kræver en vis fysik, skal barnet her være 9-10 år. Dag&tid: Efter aftale Lærer: Frederik Menzies Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min.

6 SANG Vil du gerne blive bedre til at synge, så er solosang noget for dig. Du bestemmer selv hvilken genre du vil synge; pop, rock, musical, klassisk det er helt op til dig. Du kan arbejde med sangteknik, og lærer at udtrykke dig bedre med din stemme. Fra klasse eller gerne flere Dag&tid: Louise: Mandag-tirsdag, Valdemar: Efter aftale Lærer: Louise Hansen, Valdemar Villadsen Deltagerpris pr. måned: 395 kr. for 20 min. eller 570 kr. for 30 min. BORDING-KORET Hvis der er tilmeldinger nok, bliver der et lille kor for 1. til 3.kl. og et store kor for 4. til 6.kl. Vi vil meget gerne oprette kor for 7. til 9.kl samt også gerne med venner som ikke går på Bordings. Det er både for drenge og piger! Alle elever i Musikskolen kan deltage GRATIS, hvis de også er tilmeldt en anden aktivitet. Men husk også her tilmelding! Lille kor: Vi syner de skønne børnesange; om dyrene, om årstiden, om hverdagen, sludder-sange og smukke sange. Vi synger også sanglege og danser mens vi synger. Du lærer kanons og sange med to stemmer, sange vi alle sammen kender og nogle nye vi kan lære. Fra kl. Antal: Min. 12 elever på hvert hold Lektion: 45 min. Dag&tid: Tirsdag kl Lærer: Louise Hansen Deltagerpris pr. måned: 145 kr. eller gratis, hvis tilmeldt anden aktivitet Store kor: Kom og mærk hvor fedt det er at synge sammen i kor. Du lærer en bedre sangteknik og at holde sin stemme, når man synger flerstemmigt. Koret synger flerstemmige sange; pop, rock, klassisk, folkesange eller musical vi plukker i genrerne, lidt for enhver smag. Fra kl. Antal: Min. 12 elever på hvert hold Lektion: 45 min. Dag&tid: Tirsdag kl Lærer: Louise Hansen Deltagerpris pr. måned: 145 kr. eller gratis, hvis tilmeldt anden aktivitet

7 RYTMISK SAMMENSPIL Vi arbejder med måder og muligheder for rytmisk sammenspil. For at få udbytte af at spille sammen er det nødvendigt med mindst 2 års erfaring på et instrument, og at man stadig går til individuel undervisning. Når holdet er sammensat, vil vi i fællesskab vælge de genrer og numre, vi gerne vil spille. Fra kl. Antal: Min. 10 elever Lektion: 45 min. Dag&tid: Mandag Lærere: Simon Linnert Deltagerpris pr. måned: 250 kr. ANDRE INSTRUMENTER??? Har du mod på at spille cello, tværfløjte, saxofon eller andre instrumenter, så kontakt Edle Nørgaard, som da vil prøve at finde en instruktør.

8 BILLEDKUNST BILLEDSKOLE Billedskolen er et tilbud til elever fra 1. til 9. kl. med interesse for at arbejde med billeder. Her får deltagerne mulighed for at udvikle deres skabende evner gennem kreativ udfoldelse og deres redskaber til at udtrykke fantasi og iagttagelser gennem eksperimenterende billedarbejde. Der arbejdes med tegning og grafik, farver og maleri, collage, skulptur og blandingsteknikker. Undervisningen vil veksle mellem oplæg med faglig inspiration, bundne opgaver under fælles temaer, hjælp til frie eksperimenter og vejledning til billedproduktioner ud fra egne ideer og interesser. I deltagerprisen indgår også materialer. Hvis der er mange tilmeldinger, opretter vi to hold. Mette Wille, som igen i år står for billedskolen, er lærer og billedkunstner Fra 1. til 9.kl. Antal: 12 til 20 elever Lektion: 105 min. Lærer: Mette Wille Deltagerpris pr. måned: 250 kr. Dag&tid: Torsdag kl DESIGN TEKSTILDESIGN På designholdet vil der være mulighed for at lave tasker, puder, hatte, toppe, nederdele og ting til dit værelse med spændende materialer, mønstre og farver. Du vil blandt andet lære om: designe dit eget mønster forskellige syteknikker forskellige materialer form og farver Det er dine idéer og din fantasi, som er drivkraften for de ting, du laver. Tekstildesign er et værksted hvor du kan udvikle dine kreative evner og lyst til at udtrykke dig. Der arbejdes både med nye materialer, genbrugsmaterialer o.a. Fra 5. til 9.kl. Antal: 12 til 20 elever Lektion: 105 min. Lærer: Mette Wille Deltagerpris pr. måned: 250 kr. Dag&tid: Onsdag kl

9 SHOWDANCE Kom og vær med! DANS OG DRAMA Maria Nielsen er uddannet danser i bl.a. moderne, hiphop og house. 1 gang om ugen kan du blive undervist i Showdance - en blanding af bl.a. hiphop, moderne dans og andet. 1. til 3. kl.: Har du lyst til at være med til rytmisk, lærerig og sjov dansetime? Så er det bare at melde sig til. 4. til 7. kl.: Her er holdet for alle danseglade drenge og piger, som har lyst til at danse til det nyeste musik fra tv og radio. 8. til 9. kl.: Showdance med udgangspunkt i de musikvideoer I kender fra TV. Jeg har selv danset i mange år og har stor erfaring med showdance. Fra 1. til 9. kl Lektion: 45 min. Lærer: Maria Nielsen Deltagerpris pr. måned: 145 kr. Antal: Min. 12 elever Dag&tid: Torsdag DRAMA På dramaholdene skaber vi sammen et kreativt frirum, hvor man kan udforske og lære forskellige dramatiske udtryksformer og stilarter. Gennem opgaver og øvelser kan du udvikle din evne til at udtrykke dig gennem stemme og krop. Derudover giver dette dramarum en mulighed til at udvikle en større selvforståelse, da det hovedsagligt er en selv, man bruger som redskab. Drama giver dig mulighed for at afprøve nogle grænser. Samtidig er det sjovt at fungere i et tæt fællesskab, hvor alle sammen skal løfte en fælles opgave. Glæder mig til at se dig. Fra kl. og kl. Lektion: 45 min. Lærer: Maria Clausen Deltagerpris pr. måned: 145 kr. Antal: Min. 12 elever Dag&tid: Tirsdag

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER SÆSONPLAN Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange. Undervisningen er fordelt over 9 måneder med start i begyndelsen i uge 35 (fra 30. august) og afslutning i løbet maj Der undervises ikke på skolens ferie-/fridage og i emneuger. UNDERVISNING Undervisningen placeres normalt efter skoletid dvs. efter kl Ved nogle aktiviteter er (som vejledning) angivet den ugedag, hvor undervisningen forventes at foregå. TILMELDING Som noget nyt kan I tilmelde jer på Skole-Intra under tilmelding til arrangementer (eller ved at aflevere den udfyldte tilmeldingsblanket til skolens kontor). Tilmeldingsfristen er onsdag d. 16. juni OBS også på Skole-Intra OPTAGELSE Lige efter sommerferien vil eleverne modtage besked om optagelse og tidspunkt for den tilmeldte aktivitet. For individuel undervisning i musikskolen gælder: Hvis en elev absolut ikke kan spille på den udmeldte tid, skal forældre snarest kontakte læreren, som vil være behjælpelig med at finde et andet tidspunkt. Vi forsøger at få plads til alle tilmeldte elever, men beder om forståelse for, at alle ikke kan få den bedste tid især ikke på instrumenter med stor søgning. Her må enkelte elever være indstillet på sene spilletider. Ved holdundervisning (drama, dans, kor, design, billedskole) skal der være minimum 12 elever på holdet, ellers bliver det ikke oprettet. Foreningen forbeholder sig ret til nødvendige ændringer af aktivitetstider, og hjemmet vil da blive underrettet. UDMELDELSE Tilmelding og betaling er bindende for hele sæsonen. Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på de første 2 måneder, der udløber 31. oktober. Husk, at der også betales for undervisning i prøvetiden. Udmeldelse skal ske skriftligt til kulturforeningens leder Edle Nørgaard og altså ikke til lærer eller skolens kontor! Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdom med én måneds varsel.

11 Den bindende tilmelding og betaling hænger sammen med et hensyn til lærernes beskæftigelse og ansættelse, idet de har krav på at kende omfanget af deres arbejdstid i kulturforeningen i forhold til øvrig beskæftigelse. AFLYSNING Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange. Ved lærers sygdom forsøger vi at finde en vikar ellers aflyses timen. Hvis det er muligt, vil læreren tilbyde ekstra undervisning på et andet tidspunkt. Hvis læreren aflyser mere end 3 gange i løbet af sæsonen, tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover. FRAVÆR / AFBUD Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give besked i god tid til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke. INSTRUMENTER Skolen råder over klaver/keyboard, guitar/el-bas, violin, trommer og trompet, som kan benyttes i undervisningen. Herudover må elever selv anskaffe sig instrument. Lærerne rådgiver gerne mht. køb eller leje. PRISER OG BETALING BORDINGS KULTURFORENING - MEDLEMSKAB For at kunne deltage i foreningens aktiviteter skal elev være medlem af Bordings Kulturforening. Medlemskab oprettes automatisk samtidig med tilmelding/optagelse. Kontingentet er 100 kr., som dækker udgifter til at drive foreningen med. Kontingentet er det samme, uanset om man deltager i én eller flere aktiviteter. BETALING FOR DELTAGELSE I AKTIVITET Udover kontingent indgår betaling for undervisning. Deltagerprisen er angivet ved opslaget for de enkelte aktiviteter. Elevbetalingen for undervisning opkræves månedsvis af skolens kontor - sammen med skolepengene - i 9 månedsrater fra september 2009 til og med maj Sammen med første betalingsrate for september 09 opkræves også kontingentet på 100 kr. for medlemskab af kulturforeningen.

12 INSTRUKTØRER: NAVN TLF. Edle Nørgaard, leder Magdelonevej 16, 2400 NV Henrik Lange formand Anders Ortmann trompet Maria Nielsen dans Bertha Vidstein Petersen klaver Birgitte Fremerey blokfløjte Edle Nørgaard klaver Ingrid Hagel violin Jeppe Pedas klaver Frederik Menzies Klarinet, klaver Louise Hansen kor, sang Mette Wille Billedkunst, tekstildesign Martin Buono guitar Simon Linnert klaver, trommer Trine Wester el-bas, trommer Valdemar Villadsen sang Karen Fløng klaver Maria Clausen drama

PROGRAM. Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS

PROGRAM. Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS PROGRAM Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENINGEN! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til en ny sæson

Læs mere

RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM. Skoleåret

RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM. Skoleåret RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM Skoleåret 2018-19 KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENINGEN! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til en ny sæson i skoleåret 2018-19,

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006 BILLEDSKOLEN PROGRAM 2005 2006 Velkommen til Billedskolens 10. sæson Billedskolen tilbyder undervisning for elever fra 2.-10. klassetrin, som er bosat i Høje-Taastrup Kommune. I Reerslev, Fløng og Sengeløse

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM På Vadgård Skole bliver der truttet, trompetteret og taget godt imod skolens nye tilbud om at give elever gratis undervisning i messinginstrumenter i samarbejde med Gladsaxe

Læs mere

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II Formål Vi på Den Kreative Skole ser frem til at være med til at styrke kreativiteten ude på folkeskolerne i Fredericia: dér, hvor børnene er. Vi glæder

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

giv dit barn en gave for livet

giv dit barn en gave for livet Spillelyst giv dit barn en gave for livet Musik er sundt for sjælen Alle ved hvad musik kan gøre ved os. Den kan gøre os glade, den kan få os til at gyse, den kan vække minder, den kan få os til at danse,

Læs mere

N. Kochs Musikskole 2012/2013

N. Kochs Musikskole 2012/2013 Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil Combo Workshops Trommer Bass Guitar Trompet Saxofon Sang Klaver Teori/hørelære Garagerock Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD Musik kræver ikke bare musikinstrumenter men også nogen, der har lært at spille på dem. Fra 1. januar 2007 er det er lovkrav, at alle kommuner har en musikskole.

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n Musik s k o l Musik Musik e t j e n e s t e n Kan du høre kirkeklokken, der hvor du bor? Hvordan synes du, den lyder? I gamle dage ringede kirkeklokkerne, når der var krig eller ildebrand. De kunne advare

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne liv med... DET MUIKE HU 16 FREDERIKUND PRIVATE REALKOLE 2016 Kig ind i DET MUIKE HU hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset liv medmed... med med DET MUIKE HU HU 16 Vi vil her på Frederikssund

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Musikundervisning efter skolen på skolen

Musikundervisning efter skolen på skolen Musikundervisning efter skolen på skolen Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin opgave, at finde, vække og fremme musikalske interesser og talenter hos den enkelte elev. Elevernes motivation skal

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens fællesmål slut 2009. 1 FAGPLAN. SIDE: AF: FAG: Musik KLASSE:

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Idékatalog Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Slagelse Musikskole og folkeskolerne har igennem mange år haft et godt samarbejde, som nu udvides gennem folkeskolereformen. Dette katalog kan bruges

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

SKANDERBORG MUSIKSKOLE. Skanderborg. Musikskole. kreativitet og faglighed

SKANDERBORG MUSIKSKOLE. Skanderborg. Musikskole. kreativitet og faglighed SKANDERBORG MUSIKSKOLE infofolder til forældre og elever 2009/10 Velkommen til Velkommen til I denne folder finder du de fleste grundoplysninger om, men hvis der er noget du er i tvivl om. Så skal du ikke

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 Et tilbud til 7.-9. klasser på: Hendriksholm Skole, Rødovre Skole, Nyager Skole, Tinderhøj Skole og Islev Skole. Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7.,

Læs mere

Program for forår 2015. Vi starter mandag 12. januar og slutter fredag den 8. maj 2015. Sommerskolen foregår som sædvanlig i ugerne 27 og 28

Program for forår 2015. Vi starter mandag 12. januar og slutter fredag den 8. maj 2015. Sommerskolen foregår som sædvanlig i ugerne 27 og 28 12 Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge ELLER Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019 BILLED SKOLEN Velkommen! Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde visuelt og kreativt, uanset på hvilket niveau du ønsker at bruge os. Her kan du arbejde

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

Smil med Martin Emil. Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18. Tlf.:

Smil med Martin Emil. Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18. Tlf.: Smil med Martin Emil Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18 Tlf.: 31 13 64 24 CVR nr: 33 29 58 98 e-mail: smilmedmartinemil2011@gmail.com 1 Smil med Martin Emils Musik- og Kreaskole

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2018

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2018 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2018 BILLED SKOLEN Velkommen! Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde visuelt og kreativt, uanset på hvilket niveau du ønsker at bruge os. Her kan du arbejde

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011

Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011 De to musiktimer om ugen, har jeg valgt at dele op i moduler,

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

INfoRMATIONS folder. forældre og elever

INfoRMATIONS folder. forældre og elever INfoRMATIONS folder til forældre og elever JANUAR 2011 VELKOMMEN TIL SKANDERBORG MUSIKSKOLE I denne folder findes de fleste grundoplysninger om Skanderborg Musikskole. Skanderborg Musikskole har omkring

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

Hannæsskolens valgfag overbygningen

Hannæsskolens valgfag overbygningen Hannæsskolens valgfag overbygningen 2012 2013 Valg-INFO Som elev i overbygningen har du en del valgmuligheder. Skolen udbyder både tilbudsfag, valgfag og lektiecafé. Tilbudsfag er sprogfag, som du kan

Læs mere

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse Fagformål for faget musik Eleverne skal i faget musik udvikle kompetencer til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Faget skal bibringe dem forudsætninger for

Læs mere

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

PSYKOLOGI INDHOLDSFORTEGNELSE. Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer:

PSYKOLOGI INDHOLDSFORTEGNELSE. Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer: VALGFAG 2009/10 PSYKOLOGI Undervisningen i psykologi omfatter hovedsagelig personligheds- og gruppepsykologi inden for følgende rammer: INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse

Læs mere

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune Samsø Odder Musikskole Overskrift Sæson 2009/10 www.oddermusikskole.dk Odder Kommune Velkommen til sæson 2009/2010 Musikskolen tilbyder undervisning i musik til børn og unge i Odder Kommune. Tilbuddene

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk Kompetencemål Kompetenceområde Efter klassetrin Efter 4. klassetrin Efter 6. klassetrin Musikudøvelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2014-2015 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Skolekatalog

Skolekatalog Skolekatalog 2018-2019 Formål Fortsat godt samarbejde med skolerne omkring at styrke kreativiteten, den faglige og personlige udvikling, dannelsen og livsdueligheden hos børn og unge i Fredericia Kommune.

Læs mere

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend.

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend. Hold øje uge 4 Kære alle. Om få timer er store torv omdannet til bondegård. Traditionen tro kommer der til VINTERFESTEN mange spændende udklædninger det får vi se Jeg håber at fange et godt billede eller

Læs mere