Forleden gik min vej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forleden gik min vej"

Transkript

1 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 3 marts/april/maj 2011 Forleden gik min vej Forleden gik min vej tilfældigt forbi kirken, netop som Gudstjenesten var sluttet. Da min kone havde deltaget i denne, gik jeg hende i møde på at slå følge med hende hjemefter. I våbenhuset stod en flok og sludrede, og sagde friskt Du kommer vist for sent ved synet af mig. Hvortil jeg lynhurtigt svarede Gik jeg glip af noget?. Noget svar fik jeg ikke på denne lidt dumsmarte bemærkning, men kom efterfølgende selv til at tænke over det lille replikskifte. For kan man sammenligne en Gudstjeneste med en fodboldkamp i underholdningsværdi? Og er det i det hele taget underholdningen, det kommer an på? Hvis man ikke har forstand på fodbold, får man ikke ret meget ud af at se en kamp. Så bliver det hurtigt til den gamle vittighed om de 11 mand, der forvildet render rundt efter den samme bold. Men skal man også ha- ve forstand på religion for at gå i kirke, og er det mangel på forudsætninger der er baggrunden for, at mange kirkesæder er tomme søndag efter søndag? Jeg ved det ikke, men egentligt er det ret ufortjent, for det er et stort stykke arbejde, der ligger bag en Gudstjeneste. Ikke alene skal kirken være præsentabel, men det hele skal helst have en sammenhæng: Salmevalg, tekstrækker og prædiken. Der ligger mange timer bag ved med overvejelser, indøvning eller genopfriskning af salmer og musik, og nedskrivning af, hvad der skal siges fra prædikestolen. Man kan selvfølgeligt sige, at der er graverens, kordegnens, organistens, præstens og alle de andres arbejde, som de får løn for, men dybest set stræber vi vel alle efter et arbejde, som man kan se en mening i? Og jeg vil ikke fortænke kirkens folk i en gang imellem at mene, at det kan være sædekorn, der spildes på klippejord.

2 I hvert fald ved jeg, at det er med kirken som med alt andet i vore små landsbyer: Man skal bakke op om tingene, hvis de skal bevares på sigt. Dermed være ikke sagt, at man skal gå i kirke af pligt. Skal det endeligt være, er der megen visdom i de gamle ord om, at det er bedre at sidde på kroen og tænke på kirken end omvendt. Men det er med kirkegang som med fysisk træning: Det kan være svært at komme af sted, men er man først midt i det, føles det nu alligevel rart. Ja, det kan ligefrem være vanedannende! Disse ord er egentligt ikke tænkt som en opfordring til andre om at gå i kirke. Den afgørelse skal hver enkelt have lov til at træffe. Men det rappe ordskifte i våbenhuset fik mig til at tænke over, hvorfor jeg selv går i kirke eller bliver hjemme? Jeg vil ikke udelukke, at man kan få mere ud af en Gudstjeneste, hvis man har mere forstand på teologiens verden. En kender af klassisk musik kan vel også nyde mange flere nuancer af en koncert, men i begge tilfælde ligger oplevelsen for mig i, hvad der sker inde i hovedet på mig. Prøver du at tænke over musikken og teksterne, kan du også opleve glæden ved at opdage nye sider af den verden du lever i og af dig selv. Og selv om vi har en præst, som de fleste vist er glade for, er det jo ikke forkynderen, men forkyndelsen, der er det vigtigste. Men det er nu alligevel meget rart at kunne forstå, hvad han siger... Jo, det er en god oplevelse af gå i kirke og få både fred i sindet og inspiration til dagligdagen. Så svaret på, om jeg gik glip af noget, skal jeg ikke have fra andre, men fra mig selv. Og ja: Jeg gik glip af noget, men heldigvis har jeg chancen igen på næste søndag og det har du også. Calle Jensen, Hornborg Englene i Hvirring kirke I julen myldrer det igen med engle i Hvirring kirke. Her tænker jeg ikke kun på de mennesker, der kommer i kirken men på alle de engle, der hænger rundt om i lampetterne. I hver af kirkens væglampetter fløj, der en lille engel hver med lige netop sit eget navn på. Alle børnene havde hver lavet en engel. Og fælles havde de så lavet den store engel, der stod lige inden for kvindedøren og tog imod hver den, der kom ind i kirken. En stor tak til Inger Jacobsen og alle hendes engle, både de levende og dem af papir, pap og metal. Og på gensyn næste år med nye børn og måske nye engle. (Iversen) I salme 77, I fjerne kirketårne hist, strofe 4 skriver B.S. Ingemann Det barn, der synes mest forladt, Gud Fader selv vil bevare: han sender i den stille nat til jorden sin engleskare. De spreder deres vinger ud, når alle øjne sig lukke; selv våger hele verdens Gud ved skabningens store vugge.

3 Kornfirmation 2011 Hornborg kirke 20. maj. kl Christina Munkholm Nielsen, Rask Mølle. Celine Hjort, Hornborg Ditte Meyer Grimstrup, Hornborg Katrine Ankhi Laudal Jensen, Åle Kathrine Gandrup Andersen, Kal have Laura Holst Fruerlund, Kalhave Line Marie Jepsen, Flemming Maja Lybkær Kronborg Nielsen, Honum Skov Martine Lind Jensen, Hornborg Nicolaj Nygaard Marker, Hornborg Oliver Colin Murphy, Rask Mølle Pernille Laurberg Duborg, Egeballe Simon Bøgh Madsen, Hornborg Simon Abild Nissen Ferslev, Hornborg Hvirring kirke den 22. maj kl Anna Cæcilie Vind, Skovby Emilie May Battersby, Rask Mølle Isabella Kring Hjorth, Kodallund Magdalena Enggård Jensen, Skovby Nanna Brønd Hansen, Hvirring Emil Bjørn Buur Andersen, Rask Mølle Joachim Østergaard Andersen, Rask Mølle Jonas Alexander Lejel Holmfred, Boring Mads Jens Bro, Rask Mølle Martin Bak Liin, Trebjerg Marcel Søndergaard Petersen, Hvirring Robert Juul Johansen, Uldum Shano Michalek Bøgebjerg, Uldum Fra en konfirmationstale Jeg spurgte engang nogle vordende konfirmander om, hvad de syntes, jeg skulle sige ved deres konfirmation. Flere svarede, at de syntes, jeg skulle lave talen kort. Et prisværdigt ønske, må jeg sige: En skrev: De siger man kommer ind i de voksnes rækker, men det syns jeg ikke. Og det er jeg enig med vedkommende i. En anden skrev: Du skal sige det samme, som du altid har gjort. Det er der ingen grund til at lave om på. Et dejligt synspunkt synes nok. Det vil spare en for nogen anstrengelser! En skrev: Vi er samlede her i dag for at konfirmere de dejlige unge mennesker, som nu skal til at tage ansvar og være gode eksempler for dem, der skal konfirmeres senere. Det sidste her var ikke så ringe sagt endda. Det med at tage ansvar og så være gode eksempler for kommende konfirmander. Mon ikke det er lettere sagt end gjort. Hvordan er det lige, at man er et godt eksempel for andre. Det er vist ikke så hel let. Livet er ikke så helt nemt endda. Det bedste forbillede. man kan være, er at være den, man er på godt og ondt. (Iversen)

4 FORåREtS MINIKONFIRMANDER Bagerst fra venstre: Mikkel Kronborg Leth, Andreas Varde, Rasmus Tanghus Thorup, Amalia Fredeløkke, Cecilie Bank Bech, Julie Jungquist, Mille Cecilie Midtgaard og Gustav Buch Jensen. Forrest fra venstre: Frederik Fruerlund Nielsen, Ruben Nørrebo Christiansen, Nanna Bjerrum Wang Andersen, Karina Schytte Hjortshøj Maarup, Benedikte Grønlund Kirkegaard, Johannes Wennerberg Christensen og Kenneth Petersen

5 Børnegudstjeneste I Hvirring kirke Onsdag den 9. marts kl Børnegudstjenesten er rettet mod børn fra ca. 3 til ca. 9 år, men både yngre og ældre børn vil kunne have glæde af at være med. Bare at opleve kirkerummet, orglets brusen, børnene der synger, selv at synge, nynne eller tralle med eller bare lytte og suge til sig. De mindste siddende på fars eller mors skød. Efter gudstjenesten samles vi i Hvirring præstegårds konfirmandstue, hvor menighedsrådene vil servere børnevenlig aftensmad til både børn og voksne. Vi slutter kl Under børnegudstjenesten er det børn fra 4. klasse på Rask Mølle skole, der sammen med deres lærer, Malene Jensen synge for os. Det glæder vi os til. Det bliver også et gensyn med sidste års minikonfirmander. Komponistaften i Hvirring kirke og præstegård Torsdag den 17. marts kl I år er det komponisten Peter Heise, som vores dygtige organist, Hanne, vil fortælle om. Hanne Howhü Houmøller vil synge nogle af komponistens værker for os. Bemærk: Vi begynder i kirken! Peter Heise levede fra 1830 til I en omtale af ham beskrives han som en munter, men beskeden mand, der ikke havde noget ønske om at profilere sig selv. Heise var en af kæmperne i 1800-tallets danske musik. Hans indsats var markant på 2 områder: romancen og den store opera. Selv om hans operaproduktion var begrænset, fik hans hovedværk Drot og Marsk prædikatet den bedste danske opera i 1800-tallet. Mest kendt i den brede folkelige offentlighed er han for melodierne til bl. a.: Jylland mellem tvende have og Det var en sommermorgen. De er begge med i den nuværende udgave af højskolesangbogen. Endvidere har Heise skrevet melodier til: Når rugen alt bølger,og Husker du i høst, da vi hjemad fra marken gik. Bare for at nævne nogle. Forårskoncert i Hvirring kirke onsdag den 11. maj kl med Verdens bedste kor alias Århus Pigekor under ledelse af Helle Høyer. Koret fik titlen efter at ha deltaget i en korkonkurrence i Canada sidste år. Ved koncerten i Hvirring Kirke synger koret nordisk musik samt korsatser fra Europa og Canada. Jazz Onsdag den 8. juni kl i Hvirring præstegårds have med jazzorkstret: Basement Hot Six. Igen i år vil vi bede deltagerne tage en Picnikurv med. Hvis vejret bliver dårligt går vi i forsamlingshuset. Langfredag I år der musikgudstjeneste i Hvirring kirke medvirkende er: Hanne Hohwü Houmøller, Gertrud Lei og vores egen dygtige organist, Hanne. De vil spille og synge uddrag af Pergolesis: Stabat Mater. Stabat Mater er oprindelige en passionssalme fra middelalderen. Den skildrer Marias smerte, mens hun står ved korsets fod.

6 Menighedsrådsmøder Hornborg menighedsråd holder menighedsrådsmøder den næstsidste tors dag i hver måned og Hvirring menighedsråd den sidste torsdag i hver måned. Møderne finder sted i Hvirring præstegårds konfirmandstue og begynder kl Der kan være enkelte afvigelser herfra. Fælles menighedsmøde Torsdag den 31. marts kl i Hvirring præstegård. Regnskaberne for de to kirker vil blive gennemgået i hovedtallene og de to formænd fortælle dels om, hvad der er sket i det sidste år og dels om, hvilke planer menighedsrådene har for det næste år. Møderne er, som alle menighedsrådsmøder også er det, offentlige og alle er velkomne til at deltage. Kirkekaffe Ca. en gang om måneden i hver af vore to kirker er der kirkekaffe. Kirkekaffen finder sted i kirken. HVIRRING KIRKE KIRKELIGE HANDLINGER Døbte 31. oktober Emil Duedahl Hansen, Ølholm 14. november Julie Skovbo Grøn, Honum 5. november Hjalte Krøldrup Pedersen, Rask Mølle og Gustav Overgaard Jørgensen, Trebjerg 12. december Arvid Holch Andersen, Rask Mølle Begravede/bisatte 11. november Sophie Margrethe Clausen Holm, Århus 26. november Børge Gregersen Ahle, Hvirring 3. december Jens Christian Elmgaard Sørensen, Rask Mølle 9. december Ane Marie Pedersen Hansen, Marie Sommer, Rask Mølle 23. december Birgitte Zacho, Rask Mølle 30. december Knud Eskesen, Klovborg 7. januar Ester Inger Emilie Østerbæk, Rask Mølle 16. januar Gravers Kristian Lystbæk Jensen, Rask Mølle 27. januar Emma Hansen, Rask Mølle HORNBORG KIRKE Døbte 14. november Ophelia Busk Jensen; Hornborg 28. november William Elis Ikjær, Flemming 19. december Clara Hjort Danielsen, Rask Mølle 9. januar Alan Møller Losic, Båstrup og Edis Møller Losic, Båstrup Begravede/Bisatte 26. november Niels Christian Nielsen, Hornborg 30. januar Agnes Dam, Løsning

7 Adresser Sognepræst Hans-Jørgen Bæk Iversen, Hvirringvej 66, Hvirring, 8762 Flemming, Tlf Træffes efter aftale undtagen mandag. Organist ved begge kirker: Hanne Nørtoft Rasmussen, Rådvedvej 75, 8700 Horsens, Tlf Kirkesanger ved begge kirker Diana Viuff, Gl. Jernbanegade 3 st. th, 8763 Rask Mølle, Tlf Hvirring kirke: Graver: Svend Rasmussen Hvirringvej 34, Hvirring, 8762 Flemming, Tlf Gravermedhj.: Heidi Poulsen Gartnervænget 3, 8763 Rask Mølle, Tlf Gravermedhj.: Marna Rasmussen Hvirringvej 34, Hvirring, 8762 Flemming Tlf Hornborg kirke Graver: Diana Viuff, Gl. Jernbanegade 3 st. th, 8763 Rask Mølle, Tlf Gravermedhjælper: Lene Christensen, Lindbækvej 3, 8762 Flemming, Tlf Menighedsrådene Hvirring kirke Formand: Else Marie Henriksen Skolebakken 5, 8763 Rask Mølle Tlf Kirkeværge: Lone Sørensen Nørregade 2, 7171 Uldum Tlf Hornborg kirke Formand: Christian Høg Flemmingvej 14, 8762 Flemming Tlf Kirkeværge: Birgit Daugård Hornborg Møllevej 11, 8762 Flemming, Tlf Du finder vores hjemmeside på følgende måder: eller

8 Gudstjenester i Hvirring og Hornborg kirker 6. marts (Fastelavn) Hvirring: Ingen Hornborg: AL-C 13. marts (1.s. i fasten) Hvirring: Kirkekaffe 20. marts (2.s. i fasten) Hornborg: marts (3.s. i fasten) Hvirring: april (Midfaste) Hvirring: Minikonf. afslutter 10. april (Mariæ bebudelsesdag) AL-C Hornborg: Ingen 17. april (Palmesøndag) Hornborg: april (Skærtorsdag) Hvirring: Ingen. Hornborg: Kirkekaffe 22. april (Langfredag) Hvirring: Musikgudstj. Hornborg: Ingen 25. april (2. Påskedag) AL-C Hornborg: Ingen 1. maj (1.s.e. Påske) Hvirring: Kirkekaffe 8. maj (2.s.e. Påske) Hornborg: maj (3. s. e. påske) Hvirring: Ingen AL-C 20. maj (Bededag) Hvirring ingen Hornborg: Konfirmation 22. maj (4. s. e. påske) Hvirring: Konfirmation Hornborg ingen 29. maj (5. s. e. påske) Hvirring: juni (Kristi himmelfartsdag) Hornborg: Kirkekaffe 5. juni (6. s. e.påske) Hvirring: april (Påskedag) Hornborg: AL-C.: Sognepræst Annette Lyster-Clausen, Uldum, Tlf Kirkebilen: Tørring-Uldum Taxa og turistfart: Tlf Kirkebilen kan bestilles til alle gudstjenester og arrangementer. Du bedes venligst ringe og bestille kirkebilen senest kl dagen før du ønsker at gøre brug af den. Grafisk Hus - tlf

Hvirring-Hornborg Kirkekor

Hvirring-Hornborg Kirkekor KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1 - September/Oktober/November 2007 Hvirring-Hornborg Kirkekor Hvirring-Hornborg Kirkekor Koret er nu klar til en ny sæson og er for alle børn og unge mellem

Læs mere

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 Babysalmesang Babysalmesang i Hvirring kirke - kom og syng med dit lille barn. Til efteråret indbyder Hvirring og Hornborg

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar 2010 Hornborg kirke set fra nordsøst Advent Den første søndag i advent. Det er en ganske særlig søndag. Det er den søndag,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 Sogneudflugt for Hvirring og Hornborg sogne Tirsdag den 18. juni samlet afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen til

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 december/januar/februar 2006/2007 Årets gang på kirkegården ved graver Svend Rasmussen, Hvirring kirke Nu hvor vinteren nærmer sig er vi ved afslutningen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 Englene i Hvirring kirke Igen i år var Hvirring kirke fuld af engle. I hver af kirkens væglampetter fløj der en lille engel hver med

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009 Børnegudstjeneste onsdag den 11. marts kl. 17.30 18.00. Børnegudstjenesten vil rette sig mod børn fra ca. 3 til ca. 9 år, ældre børn

Læs mere

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj Hellig Tre Konger Følgende forventes konfirmeret i - Bededag den 18. april. Kl. 10.30 Kamilla Meline Andersen Skovhusvej 16, Hornborg

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 3 Marts / April / Maj 2015 Festen for liv, kærlighed og glæde Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 Som blomster alle står i flor, som skoven grønnes, kornet gror ved vårens kræfter milde, så blomstrer alt i Jesu navn og bærer

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 Hilsen fra den nye vikar Marie-Louise Lieberoth Wadum er gået på barselsorlov, og jeg er tiltrådt som vikar. Jeg ser

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 3 marts / april / maj 2014 Som forårssolen morgenrød stod Jesus op af jordens skød med liv og lys tillige; derfor, så længe verden står, nu efter vinter kommer

Læs mere

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009 Fra Paris til Hvirring ved Christina Ørskov og Per Buur Frederiksen, medlemmer af Hvirring menighedsråd Det er ikke fordi Paris

Læs mere

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke:

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: 1 Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: Af Svend Aage Nielsen. Forløb efter salmeblad: Præludium-indgangsbøn-94-kollektlæsning-104-- forløb på prædikestolen. Apostolsk velsignelse. Solo:

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 Konfirmation 2010 følgende forventes konfirmeret i Hornborg og Hvirring kirker i år. Hornborg Kirke den 30. april 10.30 Anne-Mette

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 Billedet på forsiden viser klokkenisten spille på kong Frederik den IX s klokkespil i Løgumkloster. Klokkespillet i

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 Arrangementer Babysalmesang vi fortsætter successen! Efter nu tre sæsoner med Babysalmesang i Hvirring kirke, fortsætter

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1. august/september/oktober 2006 Lene Siel I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl. 19.00 Hvirring-Hornborg kirkekor Kirkekoret er netop begyndt

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 3 Marts / April / Maj 2016 Valg I 2016 skal vi til stemmeurnerne. Til et helt igennem lokalt valg. Der skal nemlig være menighedsrådsvalg til efteråret. Et

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 Beklager Det er næsten blevet et mantra i den moderne verden, at man siger undskyld og trækker ting tilbage, man har sagt. Det er ofte

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 4 Juni / Juli / August 2015 Sogneudflugt Tirsdag den 9. Juni 2015 I år går turen til den dejlige midtjyske hede. Vi skal besøge Uhre kirke, spise på Skarrildhus,

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 Babysalmesang i Hvirring kirke Hvad er det nu for noget? Det der babysalmesang! Sidder man bare og synger salmer for sit lille barn?

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-23. årg. September - Oktober - November 2013 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-23. årg. September - Oktober - November 2013 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-23. årg. September - Oktober - November 2013 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke Januar Februar Marts April 2015 KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY Inde i bladet: Præstens side 2 Glimt fra sognene 3 Indsamling i kirkerne 4 Menighedsrådsmøder 5 Adresser 7 Foto: Alsted Kirke Præstens

Læs mere

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner UM 5M 29 Junior og Ungdom Vestereng Skydebaner www.skytteunion.dk 1 6 liggende Herrejunior 1 Nicolai Espersen Ballerup 99 98 97 98 94 97 583 29x 583 Finale 12,1 685,1 2 Alexander Helleskov Trehøje 98 98

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers 1 2 fritstående Ungdom U13 1 Maria Graversen FHSS 2 3 stående m/støtte U13 med støtte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 11 12 13 14 15 Gustav Røjkjær BPI Henriette Larsen BPI Frederikke Nielsen BPI Tobias G Højgaard

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 Kurt Ravn Julekoncert Onsdag den 26. November kl.? I hvirring kirke Kurt Ravn er ikke kun en stor skuespiller men også

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 1 51. årg. 2014 Marts April Maj Præstevikar Påskens gudstjenster Filmklub Konfirmationer Koncert Ældreudflugt 25 års jubilæum Selma Lagerlöf Den

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro?

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro? KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar 2009 Hvad skal man tro? (ved Christian Høg, formand for Hornborg menighedsråd) Hvis du er i tvivl, så har du allerede en

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 Ny præst i Hvirring og Hornborg sogne Det var med stor glæde, at jeg den 25. juni modtog nyheden om, at jeg er blevet

Læs mere

Rema 1000 Cup Horsens Horsens Svømmeklub

Rema 1000 Cup Horsens Horsens Svømmeklub Side: 1 / 12 Tid: 09:38:02 Startende Damer 49 (305) Startende herrer 35 (215) Startende hold damer 10 (20) Startende hold herrer 8 (16) Antal starter hold mix 0 Horsens 1 0 23 4X50m Frisvømning Herrer

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14.

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Sogneudflugt. Tilmelding senest den 3. juni kl. 19.00 til Marna Rasmussen, Tlf. 75 67 38 86 eller 22 28 73 14. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 4 juni / juli / august 2014 Sogneudflugt Onsdag den 11. juni afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen igen til det dejlige Sønderjylland. Vi begynder

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

FIF HILLERØD ATLETIK. Å r s r a n g l i s t e 2 0 0 9 b a n e

FIF HILLERØD ATLETIK. Å r s r a n g l i s t e 2 0 0 9 b a n e FIF HILLERØD ATLETIK Å r s r a n g l i s t e 2 0 0 9 b a n e pr. 31.12.2009 Piger / kvinder: 40 m løb: vind: Julie Christensen '00 7,3 sek. +0,0 60m løb: vind: Maja Kaul '00 P9 10,89 sek. -0,7 Julie Christensen

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 Høsten Når du sidder med dette kirkeblad i hån den er høsten sikkert for længst forbi. Nu ved vi, hvordan vejret blev i

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Skydetid: 11:00. Bane Navn Forenin Disciplin Klasse. 13 Kristoffer Kvorning Viborg 1 30 stående m/st Ungdom U13

Skydetid: 11:00. Bane Navn Forenin Disciplin Klasse. 13 Kristoffer Kvorning Viborg 1 30 stående m/st Ungdom U13 Skydetid: 11:00 Banefordeling lørdag 2. april 2016 10 Chris Nielsen 11 Julian Leimbeck 2 12 Kristian Johansen 1 13 Kristoffer Kvorning 1 14 Kasper Kristiansen 1 15 Marcel Hansen 16 Carsten Hansen 1 17

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 I kirken er I altid velkomne! Der er mange opgaver, som skal udføres i vores kirke i de næste 4 år. Når man lader sig vælge til Menighedsrådet ved et opstillingsmøde,

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a

Resultatliste. Dansk Skytte Union DM m luftriffel. S08a Resultatliste DM 2015 10 m luftriffel 1 30 skud 10m Ungdom 13 1 Silas Kildehøj BPI DK 106,0 106,5 104,7 317,2 29x 2 Emma N. Koch Nykøbing Falster DK 105,8 105,9 105,0 316,7 28x 3 Carsten Hansen BPI DK

Læs mere

Afslutningsstævne

Afslutningsstævne Afslutningsstævne 2008-09 Billeder fra stævnet i 2008. I lokalsamarbejde er vi klar til afslutningsstævne for: Sahl, Ans, Bjerringbro, Rødkærsbro og Mammen. Stævnen afholdes på Bjerringbro gymnasium. Søndag

Læs mere

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 En adventshilsen Et kirkeår går på hæld. En valgperiode for vort menighedsråd går på hæld. Det vil ofte betyde opbrud

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne.

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 22. marts 2015 Kirkedag: Mariæ bebudelse/a Tekst: Luk 1,26-38 Salmer: SK: 106 * 441 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 LL: 106 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 Der findes

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Ungdomsforening 1921 til 1960

Liste over bestyrelsesmedlemmer Alslev Ungdomsforening 1921 til 1960 Schack Peter 1921 Formand 1921-04-07 Bennetsen Søren 1921 Kasserer Torrup Jepsen Kristian lund 1921 Toftnæs Jepsen Hans Lund 1921 Toftnæs Pedersen Kirstine 1921 Alslev Schack Peter 1921 Formand 1921-11-25

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub

Løb 1, 4X50m Rygsvømning Mix, Finaler Sponsor: Serie 1. Plac. Navn Født Point FINA 50m Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: 3. Seriestævne 2012/2013 Stævne by: Aars Arrangør: Svøm Region Nordjylland & Aars Svømmeklub Overdommer: Allan Thorup Svenningsen Stævneleder:

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d J u n i - Au g u s t

ASKOV SOGN k i r k e b l a d J u n i - Au g u s t ASKOV SOGN kirkeblad Juni - August 2017 Sommerkoncert i Askov kirke Onsdag den 14. juni 2017 kl. 19.30 Jutlandia Saxofonkvartet Fri entré Forsiden: Et blomstrende æbletræ i præstegårdshaven. 2 Konfirmander

Læs mere

FBT Træningsplan Elite- og turneringsspillere Stella, Sophia, Anna, Louise, Maria, Frederikke Anahita, Ingrid, Clara

FBT Træningsplan Elite- og turneringsspillere Stella, Sophia, Anna, Louise, Maria, Frederikke Anahita, Ingrid, Clara FBT Træningsplan 2018 - Dag: Ansvarlig træner 14.00-16.00 Emil Okkels, Christian Q Elias D, Aksel, Vera, Anton L, David Magnus F, Rasmus B, Guy, Malthe Knudsen, Gustav j, Victoria Rasmus La, Noah B, Alexander

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01 Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vendsyssel Cup 2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Niels Arp Nielsen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår ved Padesø Kirke. 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår ved Padesø Kirke. 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 19. årgang Foråret 2017 Nr. 2 Forår ved Padesø Kirke Sognepræsten er vendt tilbage Efter en lang sygeorlov på grund af alvorlig sygdom er jeg meget taknemmelig over at have fået muligheden

Læs mere

RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016

RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016 26-11-2016 12:58:32 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/15 200/10 400/25 2 119066 Niki

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe

ESV Klubmesterskab 2016 Total pointstilling pr. gruppe Senior Herrer Senior Herrer Emil Kamuk Frederiksen 1995 4105 Senior Herrer Oliver Sørensen 1996 2945 Senior Herrer Nicklas Rasmussen 1997 2237 Senior Herrer Mads Juul 1997 1392 Senior Herrer Mathias Kristian

Læs mere

Stævne hos Randers Skyttekreds

Stævne hos Randers Skyttekreds Stævne hos Randers Skyttekreds 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 34-5151 Emil Rowedder 901-Skytteklubben DSB/ASF 200 200 400 / 25 2 32-2934 Rene Chemnitz Hansen 101-Randers Skyttekreds 199 200 399 /

Læs mere

Indvielse af det nye graverhus 1. marts

Indvielse af det nye graverhus 1. marts Indvielse af det nye graverhus 1. marts Nu er det nye graverhus i Horreby blevet færdigt og indvies søndag den 1. marts efter gudstjenesten i Horreby Kirke 10:30 Huset kommer til at indeholde et handicaptoilet

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

Vest JuniorSenior Langbane Dansk Svømmeunion og

Vest JuniorSenior Langbane Dansk Svømmeunion og Side: 1 Tid: 18:16:59 Abel Martin H. 2001 2 400m Frisvømning Herrer 04:30.52 2018-06-02 50 m 4 50m Frisvømning Herrer 00:24.46* 2018-11-10 50 m 8 50m Rygsvømning Herrer 00:28.01* 2018-05-11 50 m 10 50m

Læs mere