En fantastisk premium rom med en fængslende duft af søde melasse, vanille, honning og krydderier med en bemærkelsesværdig lang og smagfyldt finish.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En fantastisk premium rom med en fængslende duft af søde melasse, vanille, honning og krydderier med en bemærkelsesværdig lang og smagfyldt finish."

Transkript

1 Angostura 1824 Rom, Trinidad & Tobago, 12 års Rom, 40%, 70cl En fantastisk premium rom med en fængslende duft af søde melasse, vanille, honning og krydderier med en bemærkelsesværdig lang og smagfyldt finish. De udvalgte romtyper lagres i Amerikanske Bourbon fade i minimum 12 år. Herefter blandes de af Master Blender. Når rommen er blendet kommer den tilbage i Bourbon fade for at bringe smagen sammen. Der produceres ikke mere end 5000 kasser af Angostura 1824 årligt.

2 Brugal Rom 1888, 40%, 70cl Brugal Rom 1888 er en special udgave fra den Dominikanske producent Brugal, som har destilleret 2 gange, og modnet i amerikanske egefade, inden den har fået en ekstra modning i Sherry fade, som giver denne rom den karakteristiske smage af tørrede frugter, og en behagelig sødme.

3 Plantation, Barbados Rum, Extra Old, 20 Anniversary Denne sjældne og unikke Barbados rom er efterlagret på fine små cognacfade hos cognachuset Pierre Ferrand i hjertet af Cognac i Frankrig. De bløde franske limousine egefade, som først er blevet brugt til modning af den allerbedste Grande Champagne Cognac, bidrager med blød frugt, revet appelsinskal og fine vaniljetoner. En stor sødme fylder hele munden. Masser af vanilje, abrikos og rosin er blandt de første fornøjelser der smages. Herefter kommer en lækker mørk og krydret smag af kanel, Demerara rørsukker og kakao.

4 Flor de Caña Centenario 12 Flor de Caña Centenario er en eksklusiv Super Premium 12 års Rom og én af verdens mest anerkendte og prisvindende i sin klasse. Det er en Slow-Aged rom hvilket betyder, at den er lagret helt naturligt i amerikanske egefade i 12 år, og i modsætning til mange andre er den ikke blandet af forskellige årgange, og er heller ikke tilsat kunstige stoffer for at fremskynde aldringen. Flor de Caña Centenario er helt nøjagtig 12 år. Farven er smuk, ravgylden.

5 Ron Diplomatico Reserva Exclusiva, 12 år 40 % - 70 cl. Denne rom er ikke koldfiltreret og der er ikke tilsat nogen form for farve. Smagsnoter: Duft: Intense noter af karamel, mandler, alkohol, honning og hints af kobber samt meget delikate banan dufte. Smag: Denne rom er meget sød og rund, med noter af karamel, honning og hints af træ og cognac og nogle søde frugtagtige noter. Eftersmagen er varm og sød, med rige noter af kaffe og karamel. Den er lidt nøddeagtig og sukkersød og har et subtil skær af tobak, der lurer et sted i bagsiden af halsen og ganen.

6 Ron Millonario Solera Reserva Especial Rum 15 år 40% - Rom fra Peru Ron Millonario Solera Reserva Especial 15 år blev kåret til verdens bedste premium rom og "best of show" ved International Rum Festival i Smagsnoterne gør det svært at skjule begejstringen, og "Ron Millionaire" får du lyst til at drikke mere af. Hos Rombo.dk vurderer vi selv denne som en absolut topklasse rom med høj værdi for pengene, og man skal ikke lade sig narre af den lidt specielle flaske. - Guldmedalje i super premium-kategorien, Rum Masters 2009 i London - Guld medalje ved ISW International Spirits Awards i 2009

7 Caraibe Ron Peter En vinder - i den tørre ende af den søde stil Amalie, Charlotte og Peter har hidtil været med til fem romsmagninger, og i konkurrence med andre gode fadlagrede rom har Peter vundet tre af smagningerne, mens den i hele fire af smagningerne er kåret til bedste køb til prisen. Med 8 millioner liter rom potentielt til rådighed fra 29 destillerier fra ni lande kan Søren Beyer lave stort set alle de typer rom, han og hans firma måtte ønske. De første tre rom er alle blends lavet i spansk stil. Dette betyder, at rommen er lavet på melasse, som er det restprodukt, man får, når man har raffineret sukkeret. Den spanske stil er den sødeste af de forskellige romstilarter, og Amalie, Charlotte og Peter ligger i den tørre ende af den spanske stil. I første omgang er Caraibe Ron lavet til det danske marked. Amalie, Charlotte og Peter har været prøveballoner for at finde ud af hvilken rom, der bedst tiltaler den danske forbruger af luksusrom. Caraibe Ron Peter: Et blend af gamle fade, primært fra Barbados. Peter har et væld af nuancer som farin, appelsin, toffee, marcipan, kokos, vanilje. Idéen med Caraibe Ron er at lave en serie unikke, gamle, fadlagrede rom af høj kvalitet til forbrugervenlige priser. De første tre blends - Amalie, Charlotte og Peter - i Caraibe-serien blev lanceret i Danmark i begyndelsen af september 2011, og de har fået en forrygende modtagelse. De danske navne på rommene er en hyldest til de personer, der gennem historien har ydet en væsentlig indsats for Danmark i Caribien.

8 Ron Millonario, X.O. - Solera Reserva Denne ældre aftapning af Ron Millonario (kåret som Verdens Bedste Rom i 2008 og 2009) - kaldet XO - er en Solera version af rommen fra Peru. Ganske som Ron Millionario - som er en Solera (blanding) af rom omkring de 15 år. X.O. versionen er en Solera af rom fra år. Det er en af Sydamerikas ældste rom, og fadene er omhyggeligt udvalgt af brand ejer - Fabio Rossi. Kun de allerbedste fade bliver til XO - og det er således en meget limited edition. Duft: Tung orange, let tobak, sukker sødme, en kompleks duft af krydderier indhyldet i sødme og karameliserede tropiske frugter. Smag: Først sødme, så krydderier der trækker ud, så sødme igen. Hints af nougat, kandis, figner og dadler. Finish: Velbehagelig fornemmelse af sødme, brun farin, sarte krydderier og fad i eftersmagen.

9 Cuban Vintage Rum - distilled 1998 at Destileria Paraiso/ Sancti Spiritus Matured in Bourbon and finished in Amarone casks. Not unchill-filtered and limited to 1800 btls- bottled in Scotland at Bruichladdich/ Islay. Light amber in color and of intense spicyness, some vanilla and great sweet flavours (thanks to the Amarone casks). A very rare Cuban rum - in 0.7 Liter bottles, 46% (!)

10 Dos Maderas, Caribbean Double Aged Rum 5+5 Years Old Dos Maderas er sammensat af eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når Masterblenderen har sammensat den ønskede blanding lagres rommen først 5 år på egefade i Caribien. Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry Dos Cartados Oloroso og for at fuldende denne rom bliver den til sidst lagret to år på den tungere og mere fyldige Don Guido Pedro Ximenez sherry, begge certificeret og godkendt af DO-Jerez Xéres Sherry til at have en gennemsnitsalder på 20 år. Det sidste stadie, hvor denne fantastiske rom lagrer i Pedro Ximénez fade giver den flotte racfarve. Den er blød og delikat rom med smagsnoter af rosin, figner og vanilje.

11 Ron Matusalem, Gran Reserva 15 Solera Matusalem Gran Reserva, er fra en 15 år gammel Solera og derved af højeste kvalitet og kendt som the Cognac of Rums. I Glasset: En enestående og sofistikeret rom. Matusalem Gran Reserva har en klar, dyb gylden farve med skinnende røde og ravfarvede reflekser. Forførende duft af vanilje, mørk farin, karamel, blommer og abrikoser. Delikat og fløjlsblød smag med en fantastisk vifte af aromaer omkring en kerne af vanilje og karamel. Flot lang eftersmag med ristede noter fra fadlagringen.

12 Plantation Grande Reserve Barbados Rum Farve: Glødende kobber. Duft: Vanilie, fudge og moden banan. Smag: Vanilie, bagt banan, kokos og tørrede frugter. Kommentar: En utroligt fed, fyldig og blød rom. Alle vil kunne lide denne rom. Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom.

13 Pampero Aniversario Reserva Exclusiva Det venezuelanske firma, Industrias Pampero CA, er etableret i 1938, som det første firma, der producerede lagret rom til eksport. Navnet stammer fra navnet lavlandet i Sydamerika, nemlig pampassen. Den kraftige varme, der er i Sydamerika giver perfekte forhold, til lagring af rom, som igen giver en forholdsvis ung rom stor smag og fedme. Pampero Aniversario er en meget mørk rom, der har laget i 4-6 år. Duften er sødlig med karamel, ristede nødder og melasse. Smagen er blød med noter af fad, vanilje og den søde, tunge melasse. Pæn længde på eftersmagen med en tyk fylde i munden. Rommen har vundet utallige priser, bl.a. bedste rom i 2007 i San Francisco World Spirits Competition og dobbelt guld i Denne lille runde flaske leveres i en læderpose.

14 Mombacho Ron 12 years 40% 70cl. Nicaragua Denne Reserva Especial Mombacho 12 Years Old Rum er produceret eksklusivt til den italienske grossistfirma F&G, der er beliggende i Torino i Piemonte og med voldsom succes har valgt at specialisere sig i alverdes rom. Mombacho serien kommer fra Nicaragua, som først i 1937 begyndte på den mere kommercielle del af romproduktion, men som idag er et af de lande med det største antal fade på lager, som de internationale opkøbere kan vælge og vrage imellem. Serien er opkaldt efter vulkanen Mombacho, der ligger i det vestlige Nicaragua. Vulkanen har ikke været i udbrud siden 1570, og området omkring er i dag et naturreservat hvor flora og faunaen er helt unik. Her dyrkes også sukkerrør, og disse indgår - efter at sukkeret er udvundet - i produktionen af Mombacho rum. Denne Reserva Especial er modnet minimum 12 år på 200 liters amerikanske fade og resultatet er en spiritus med en indbydende sødmefuld duft med masser af krydderier, kokos, vanilje og tørrede frugter og også pikante abrikoser. En rigtig sødmefyldt pleaser! Plads 30 på "Rom Thomsens" hjemmeside -!!! -> Rund, men ikke for sød, melasse, kaffe og lidt appelsin. Rigtig god

15 Vintage Port, Burmester 1997 var en formidabel årgang for vintage port. Regn, sol og varme kom på de optimale tidspunkter i vækstperioden, og høsten blev bragt i hus i perfekte tørre rammer. I 1997 fremtvang Burmester en massiv, ekstremt intens vin fra husets allerbedste marker. Duften byder på kaskader af sødmefuld frugt med nuancer af brombær, figen og valnød. Smagen er gigantisk, brændende intens og meget, meget lang.

16 Pichancha, 13 Years Finest Special PX 40% 70cl. - Ecuador Pichincha-serien er opkaldt efter en af vulkanerne i Ecuador, og produceres eksklusivt til den italienske rom-grossist F&G Premium Worldwide Beverage i Torino, der siden 1971 har specialiceret sig i import og distribution af Rom. Man kan virkelig føle den osende kvaliteten i hånden, når man står med flasken i hånden, der vejer ikke mindre end 1,7 kg. Rommen har lagret først i tolv år på amerikanske bourbonfade og herefter i yderligere et år på Pedro Ximinez sherry fade, hvilket har bidraget med ekstra fylde og sødme. Farven er mørkebrun - næsten sort - og smagen er intens og blød som fløjl. Rommen har en fin balance imellem sødme og syre. I eftersmagen fornemmes toner af peber og mørk chokolade. En meget kompleks, elegant og moden rom.

17 The Paulsen Collection Vintage Rum 1998, Barbados, 40% Klassisk spansk stil med en meget let karamel-nuance og tør frugtsødme. SMAG: Det er en forholdsvis tør rom men stadig sød. Let eftersmag med vanilje. LAND: Barbados INDTRYK: Vi har her at gøre med en traditionel bourbonfad-lagret rom. Hver flaske bliver mærket med destillationsdato, fadnumre, fadantal, alder og fadtyper alt sammen med håndskrift selvfølgelig. Selve indholdet af flasken er jeg positivt stemt overfor. Dog synes jeg den er lidt ung i smagen, men på trods af det, så har de formået at få en masse smag og aroma ned i den.

18 Ron Zacapa, 23 years gran reserve, Guatemala En fantastisk rom fra Guatemala! - vinder af platin medalje og placeret på 1. pladsen ved den prestigefyldte Beverage Tasting Institute i Chicago, med en 97/100 point. Ron Zacapa Centenario Sistema Solera 23 laves på juicen fra jomfru sukkerrør, og lagres i op til 23 år i soleraen i 2300 meters højde i Guatemala. Efter destillering lagres rommen efter solera-metoden med ældre årgange, der kan være op til 23 år gamle.

19 El Dorado Rom 12 Års - Finest demerara Rum Denne premium rom er lagret i egetræsfade i 12 år og brillerer med karakteristiske, delikate smagsudtryk. Spiritussens fylde og dybden i smagen fremtræder allerbedst hvis den nydes ren eller med en isterning. Dette er en rom med en fortrinlig farve, fylde og aroma; en fryd for selv den mest kritiske romkender. Har vundet International Spirit Challenges 1. pris i 1992, 1993, 1997 og El Dorado rom generelt blev kåret til Best Spirit of the Year 2001 i Chicago af International Review of Spirits. Sidst men ikke mindst bedste premium rom i 2003.

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus Kaffe / the & avec I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus KAFFE Kande filter kaffe... Dkk. 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer... Dkk. 55,- Stempelkande kaffe Stor

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export Whisky 12 stk. 117 High Commissioner 200 cl Old Scotch Export 200 450 360 121 123 579 582 Glen Ranoch Special Reserve 70 cl Scotland; Single Highland Malt. En dejlig voksagtig med antydninger af citrusfrugter,

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer.

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Ved smagningen d. 11/9 blev det aftalt at jeg laver et kort referat fra møderne. Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Referat fra

Læs mere

Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer.

Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer. Persondata politik 30. Maj 2014 Tid til sherry Sherry er i den grad vinen der deler vandene. Vi har i denne uge anmeldt 20 sherryer. Af: Thomas Rydberg Follow @ThomasRydberg 82 follow ers Sherry er nok

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Kaffe Kande filter kaffe 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer 55,- Stempelkande kaffe Stor kande, 4 personer 110,-

Kaffe Kande filter kaffe 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer 55,- Stempelkande kaffe Stor kande, 4 personer 110,- KAFFE OG THE AVEC Kaffe Kande filter kaffe 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer 55,- Stempelkande kaffe Stor kande, 4 personer 110,- Kop kaffe 32,- Cafe Latte 42,- Latte Macchiato 42,- Cappuccino

Læs mere

Bistroen Byder på masser af lækkerier!

Bistroen Byder på masser af lækkerier! Bistroen Byder på masser af lækkerier! God Morgen Tag selv morgenbord 49, 75 Inkl.: morgenbrød, tebirkes, wienerbrød, ost, pålæg, marmelade, smørchokolade, yoghurt, juice og mælk. Genopfyldning fra morgenbord

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

OM HIBERNIA DISTILLERS:

OM HIBERNIA DISTILLERS: OM HIBERNIA DISTILLERS: Hibernia Distillers er et nyt medlem af Irlands hurtigt voksende whiskey sektor. Med base i Skibbereen, West Cork, Irland, producerer Hibernia Distillers en række Premium, Single

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON Denne bourbon blev kåret til Best American Whiskey af Food and Wine Magazine, og whiskeyentusiaster over hele verden er enige: Det her er whiskey i verdensklasse. Den

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Torsdag den 31. januar 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Lars Koefoed Ca. 3 timer Spørg bare løs 1 Craigellachie, 1999 Provenance, 12 år, 46 %, #7974 Næse: Citrus frugter med søde rosiner og abrikoser! Smag: Fyldig

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN 2015 1 Hos Løgismose er påsken en kærkommen lejlighed til at fejre vore nære tilknytning til Summerbird, hvis chokolader i dag er 100% økologiske. Deres vidunderlige

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Kåring af årets malt 2010

Kåring af årets malt 2010 Kåring af årets malt 2010 TAWØL-29102010 Teaninichsingle malt 10år Skotsk 43% 70cl I den nordvestlige del af Speysideligger Teaninich, et destilleri der primært har leveret til blendet whisky I den tid

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Årets mest eksklusive whiskysamling

Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 25-09-2017 Special Releases 2017 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk lancerer Diageo en samling meget sjældne og eksklusive whiskyer fra en række forskellige destillerier,

Læs mere

VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN

VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN VIN & DELIK ATESSER PÅSKEN 2016 1 elænsægget er fyldt med haute couture-vagtelæg, som består af t så enkelt som mørk chokolade Peru 61 %, praliné og knuste obønner. Smagen er kompleks, organisk og raffineret.

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

PLANTATIONROM TA' EN FLYER I 1990 ERNE I DAG I 1989

PLANTATIONROM TA' EN FLYER I 1990 ERNE I DAG I 1989 PLANTATIONROM Plantations Rom producerer en unik gammel serie af kvalitet fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien, Mellem- eller

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

ROM& WHISKY DEN NOVEMBER. Smag på et væld af gode whisky og rom i Rotunden. Se programmet på Facebook og rotunden.dk

ROM& WHISKY DEN NOVEMBER. Smag på et væld af gode whisky og rom i Rotunden. Se programmet på Facebook og rotunden.dk ROM& WHISKY DEN 15. - 17. NOVEMBER Smag på et væld af gode whisky og rom i Rotunden Se programmet på Facebook og rotunden.dk Rotunden Hellerup Foodmarket I Strandvejen 64, 2900 Hellerup I Tlf. 3945 1100

Læs mere

- top kvalitet Rødvin - - æble-is-vin - - æblemost -

- top kvalitet Rødvin - - æble-is-vin - - æblemost - BESØG EN LOKAL GÅRD og gårdbutik i Karrebæksminde med egen økologisk produktion af: - top kvalitet Rødvin - af tørrede druer! - æble-is-vin - cry-extraktion - æblemost - naturligt ufiltreret KATALOG Vesterhavevej

Læs mere

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr.

Prisliste Rødvin. Spanien & Portugal. V/ Henrik Damgaard. Æblehaven 21. 5462 Morud. E-mail mail@vintonden.dk. www.vintonden.dk. cvr nr. Prisliste Rødvin Spanien & Portugal V/ Henrik Damgaard Æblehaven 21 5462 Morud E-mail mail@vintonden.dk www.vintonden.dk cvr nr. 31892384 Gyldig 01.04 2011 28.02 2012 Vintønden priser inkl. moms - Rødvin

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller Dagens ret Mandag Hakkebøf m/bløde løg Tirsdag Gule ærter m/flæsk Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos Torsdag Fiskefrikadeller Fredag Hjerter i flødesauce m/kartoffelmos Lørdag Lammekølle m/flødekartofler

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Fredag den 1. november 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. er et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

Julegaver 2015. Glædelig jul

Julegaver 2015. Glædelig jul Julegaver 2015 Glædelig jul Spændende Bourgogne nr.1 6 fl. fantastisk rødvin 4 fl. Les Corbaison Bourgogne Rouge 2012, Domaine Bernollin, Bourgogne, Frankrig 2 fl. Sous la Roche Bourgogne Blanc 2013, Domaine

Læs mere

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Spirituskort. Cognac

Spirituskort. Cognac Spirituskort Cognac Slottet Château de Beaulon er bygget i 1480, og da det samtidig er et af de ældste og mest autentiske slotte i Saintongeregionen i Cognac området, er bygningerne da også klassificeret

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald Sødme al chokolade er mere eller mindre sød Bitterhed især mørk chokolade er bitter Struktur chokoladens fedme indhyller smagsløgene Aromaer

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

Producent Finca las Moras. Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 13.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning.

Producent Finca las Moras. Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay. Alkohol 13.5% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER. Lukning. Producent Finca las Moras Land Argentina Område Zonda Valley Årgang 2017 Druetype(r) Chardonnay Lagring 4 år Alkohol 13.5% Volume 75 cl. PASSER GODT TIL Fed fisk Fjerkræ, kylling KUN 109,00 SMAGSVARIANTER

Læs mere

Smirnoff red 3. - 16. JUNI UGE 23-24 2013. 70 cl.

Smirnoff red 3. - 16. JUNI UGE 23-24 2013. 70 cl. 75 SPAR 13% Smirnoff red Så er der festival! Kom tættere på Diageo sammen med Dagrofa S-Engros, når vi i 14 dage giver dig inspiration, gode idéer og en perlerække af gode tilbud. Rigtig god fornøjelse

Læs mere

Champagne & mousserende

Champagne & mousserende Champagne & mousserende 1/1 fl. Extremarium Cava Brut, Mont-Marcal, Spanien 249,- Blød frugt og friske bobler i elegant forening. Flot klar i glasset med en grøn tone. En herlig duft med strejf af friske

Læs mere

SKÆRSØGAARD VIN. Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk

SKÆRSØGAARD VIN. Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk SKÆRSØGAARD VIN Nørresøvej 12, Dons, 6051 Almind Tlf. 75 55 44 73 / M 23 38 08 09 www.dansk-vin.dk e-mail: salg@dansk-vin.dk AKTUEL SORTEMENT & VEJLEDENDE UDSALGSPRISER I specialhandel, HJ Hansen, Vinspecialisten

Læs mere

Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling

Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 22. SEPTEMBER 2016 Special Releases 2016 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk præsenterer Diageo en meget eksklusiv og begrænset samling af sjældne whiskyer fra en række

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18.

Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/ kl. 18. Indbydelse til fantastisk sydafrikansk vinaften Vi indbyder hermed til sydafrikansk vinaften med Plaisir de Merle winemaker Niel Bester samt tilhørende lækker menu Tirsdag d. 27/9-2016 kl. 18.00 Denne

Læs mere

vollerslev og vinen vinguide uge 51

vollerslev og vinen vinguide uge 51 vollerslev og vinen vinguide uge 51 LØRDAG 20. DECEMBER 2014 vollerslev og vinen 39 HViDVine TiL VeLKOmST OG forret RøDVine TiL and OG flæskesteg 2013 Old Vine Chenin Blanc, The Bernard Series, Bellingham,

Læs mere

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl er nr. 2 i WinterCoats serie af øl, der er inspireret af en bestemt egn i Danmark (der er flere på vej!) Inspirationen fra Mols kan smages i 4

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 285,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

Champagne. Mousserende vin

Champagne. Mousserende vin Champagne PHILIPPE PRIÉ, ARCHANGE Stor og kompleks med friske noter af abrikos, mandel og appelsin. God balance i smagen, hvor den høje frugtsyre styrer mineralitet og citrusnoter i top. kr. 398,00 Mousserende

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

nr Destilleri score % aftapning pris duft smag eftersmag Land Dorado. Ikke så sød. Absolut Selection 25y bedst af El Dorado Mere fyldig end XO.

nr Destilleri score % aftapning pris duft smag eftersmag Land Dorado. Ikke så sød. Absolut Selection 25y bedst af El Dorado Mere fyldig end XO. Disse noter stammer fra "Rom Thomsens" hjemmeside: www. RomThomsen.dk nr Destilleri score % aftapning pris duft smag eftersmag Land 1 Mere rund og fyldig og mere El Dorado Guyana rom Demerara rund og mild

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

Smag og Behag Alsace Riesling Grand Cru

Smag og Behag Alsace Riesling Grand Cru Smag og Behag Alsace Riesling Grand Cru 27.august 2012 Riesling Clos St. Urbain Grand Cru 2009, Rangen de Thann, Domaine Zind Humbrecht 13,5 pct. - biodynamisk Intens og kompleks honningnæse med tæt aromarig

Læs mere

Verden Rundt med Riesling

Verden Rundt med Riesling Drue Smagning Verden Rundt med Riesling Riesling Prince Abbés, Domaine Schlumberger, Alsace, Frankrig Riesling Feinherb, Kabinett, Josephshöfer, Reichgraff von Kesselstatt, Mosel, Tyskland Riesling St.

Læs mere

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Det er os en meget stor glæde at kunne byde velkommen til vores nye vinhus Château Minuty, som er beliggende på halvøen Saint Tropez i Provence. Château

Læs mere

The Spirit 1423 Magazine Issue II 2018

The Spirit 1423 Magazine Issue II 2018 SPIRIT Issue II 2018 2 Wo r l d C l a s s S p i r its w w w. 14 23. d k 2018 All rights reserved 1423 ApS 1423 Aps Sivlandvænget 1 5260 Odense S Denmark marketing@1423.dk www.1423.dk Design og layout:

Læs mere

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter 2013 / 2014 Katalog Gavepakker & LOGO produkter gavepakker Gavepakke 57191 Vejl. erhvervspris Kr. 130,- Gavepakke 57163 Vejl. erhvervspris Kr. 300,- Gavepakke 57171 Vejl. erhvervspris Kr. 560,- 2 Gavepakke

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Quinta de Cottas Portugal på vej frem

Quinta de Cottas Portugal på vej frem Portugal på vej frem Passion Enestående vine Familieejet I 2006 følte Isabel Koch og Pedro Carmo sig tiltrukket af en vinmark, der engang havde tilhørt en stor og kendt vingård. På grund af deres store

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vin nummer I M I pris pr. flaske inkl. moms I M I pris pr. kasse á 6

Læs mere

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN

FIRMAJULEGAVER GODE EKSKLUSIVE ÅRETS JULEVIN ÅRETS JULEVIN FIRMAJULEGAVER ÅRETS EKSKLUSIVE JULEVIN ÅRETS GODE JULEVIN 200 Terra Barossa Shiraz, Thorn-Clarke Barossa Valley, Australien 99 75 Spar 20,00 kr. 200 Klein Steenberg Steenberg Vineyards Western Cape, Sydafrika

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, April 2019 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vine fra Santa Catalina del Mañán Vin nummer I M I pris pr. flaske

Læs mere

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES The concept General overview Familieejet: Dette giver os mulighed for at have fingeren på pulsen og foretage hurtige beslutninger. Passion: Vi er alle passionerede og

Læs mere