Velkommen til Luneborg Kro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Luneborg Kro"

Transkript

1 Velkommen til Luneborg Kro Kroen har siden 1959 været kendetegnet ved god mad og vin i hyggelige rammer, god service og god stemning, romantik, natur, fred og ro samt rekreative aktiviteter. Luneborg Kro er placeret tæt ved gode handelsmuligheder, mængder af fritidsaktiviteter og ikke mindst Nordjyllands specielle natur. Vi vil derfor gøre vort yderste for at De også får en rigtig god oplevelse. Vinkort

2 Hvidvin Ønsker De ikke en flaske vin til maden spørg betjeningen om hvilke vine vi sælger pr glas. Sydafrika Golden Bay, Chenin Blanc, 238,- I Sydafrika kaldes Chenin Blanc også for Steen og det er den mest populære hvide druetype i Sydafrika. Golden Bay Chenin Blanc har en skøn frugtrig bouquet. Smagen er elegant, blød og frisk med lemon lignende aroma. Frankrig Dopff au Moulin, Riesling Traditionelle, Alsace 198,- 360,- Riesling er uden sammenligning den mest kendte af Alsace s druesorter. Den friske, mineralske stil er karaktertræk, der har medvirket til områdets berømmelse. Dopff au Moulin Riesling tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur. Dopff au Moulin Pinot Gris Reserve, Alsace 220,- 420,- Dopff au Moulin Pinot Gris har en dejlig gylden farve, og en stor kompleks aroma der udvider sig til at indeholde noter af skovbund, svampe, mos, tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks. Den friske og aromatiske smag er mangfoldig og overdådig og byder på en livlig rundhed der har en smule sødme, men altid kombineret med en dejlig friskhed. Det er den gode balance der gør vinen så attraktiv.

3 HvidviN Frankrig Ackerman Sancerre, Loire 520,- Vinen er frisk og har en mineralsk næse med citrus og lime frugter. Smagen er tør, sprød og ren. Klassisk Sancerre med lime aroma og en lang dvælende finish på mineralske noter. Chablis, Michel Picard, Bourgogne 580,- Farven er let gylden og aromaen indeholder både grapefrugt og abrikos. God balance mellem mineralsk smag og den gode finesse. Smagen har både citrus og blomster og ender med en lang eftersmag. Saint-Aubin 1er Cru en Remilly, Bourgogne 635,- Denne 1. Cru vin er produceret på chardonnaydruen, og har fået 12 måneders fadlagring før den malolaktiske fermentering. Det giver vinen en let cirus duft. Smagen er rund og bløb med en frugtig bouquet med et strejf af mineralitet. Italien Pinot Grigio Zonin 265,- Pinot Grigio Zonin har en smuk lys gylden farve med brilliante reflekser. Bouqueten er frugtagtig, med duft af mandelblomster og ferskner. Vinen har en elegant smag med en frisk og ren eftersmag.

4 Hvidvin Ønsker De ikke en flaske vin til maden spørg betjeningen om hvilke vine vi sælger pr glas. oversøisk Chardonnay, Carta Vieja, Chile 138,- 238,- På de marker hvor Carta Vieja har plantet Chardonnay, giver druesorten en righed på aroma og en intens smag. De bedste Chardonnay-vine får efter endt gæring en fadlagning på nye egetræsfade, hvor de udvikler sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur. Sauvignon Blanc, Carta Vieja, Chile 138,- 238,- Sauvignon Blanc er en meget spændende fyldig hvidvin, der er fadlagret på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en dejlig frisk smag, samt en let tørhed. Redwood Vineyards, Chardonnay, Californien 245,- Denne Chardonnay indeholder en utrolig rigdom på aroma og en intens smag, fuld af sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur. Boschendal, 1685 Chardonnay/Pinot Noir, Sydafrika 395,- Denne druesammensætning er atypisk for stille vine, men typisk for de allerbedste Champagner prøv denne særlige vin, og nyd farven som er en anelse rosa. Chardonnaydruerne blev lavet helt klassisk med gæring i små egetræsfade og lagring i fire måneder. Pinot Noir blev plukket fuldmodne og de hele klaser blev presset. Den første most, før presning, blev gæret i gamle træfade og resten efter presningen blev gæret i rustfri ståltanke.

5 HvidviN oversøisk Willunga 100, Viognier, Australien 420,- Vinen nærmest praler med aromaer af ferskner, abrikoser og blomster og imponerer efterfølgende med en sprød og velstruktureret smag og en helt præcis syre. En på én gang nærværende og yderst elegant vin. Paul Dolan, Chardonnay, Californien. Økologisk 470,- Druerne til vinene stammer fra økologiske og biodynamisk dyrkede vinmarker. Denne elegante klassiker fra Mendocino County er en skøn blanding af de lyse frugter fra de kølige marker i de nordlige Benchland og de frodige frugter fra de varmere marker i Hopland. Smagen indeholder modne pærer, sprøde æbler og strejf af citrusfrugter, suppleret med cremet og krydret vanille. RoséviN Vino Rosato, Minini, Italien 238,- Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster. Rosé d Anjou, Ackerman, Frankrig 258,- Selvom Rosé d Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loire-vinene. Rosé d Anjou er ret lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt. Domaine Houchart, Côtes de Provence Rosé, Frankrig 275,- Domaine Houchart Rosé er flot, klar i farven. Har en lækker bouquet med fine frugtnuancer. Den er frisk, let tør i smagen og bør nydes afkølet.

6 rødvin Ønsker De ikke en flaske vin til maden spørg betjeningen om hvilke vine vi sælger pr glas. Argentina Oro Negro Bonarda/Malbec, 238,- Oro Negro har en flot rubinrød farve, og en aroma der er blomstrende og frugtagtig, med noter af jordbær, kirsebær og hindbær. Smagen er ung og frisk. En lækker rødvin til enhver lejlighed. Frankrig Château des Alouettes, Costières de Nîmes 255,- Farven er glødende dybrød og aromaen er kraftfuld med violette og røde frugter samt laurbær. Smagen er frugtagtig og fyldig med en særdeles velafbalanceret blød eftersmag. Côtes du Rhône, Jérôme Quiot 298,- Jérôme Quiot Côtes du Rhône har en dyb rød farve og aromaer af solbær og brombær. Smagen er frisk, med god og vedholdende tannin, der bliver blødere med tiden. Beaujolais Villages Patriarche 360,- Patriarche Beaujolais Villages har en forførende og blomstrende duft af modne druer, en intens rubinrød farve, samt en velafbalanceret fin smag. Pinot Noir, Patriarche, Bourgogne 420,- Bourgogne Pinot Noir er en dejlig Bourgogne, som er lavet 100% på Pinot Noir druen, som er en druesort der har været med til at gøre de store røde Bourgognevine berømte. En vin på Pinot Noir druen, der drikkes ung, har tit en meget karakteristisk smag af bær, men efter et par års lagring får den en vildtagtig aroma.

7 rødvin Frankrig Prestige de Ribebon, Appellation Bordeaux Supérieur Contrôlée 415,- Vinen laves udelukkende på slottes ældste vinstokke (over 30 år gamle) og hvert år laves green harvest så der kun sidder ganske få klaser på hver vinstok. Det giver mindre kvantitet, men høj kvalitet og en meget fin koncentreret smag. Vinen har en intens, fyldig, kompleks og elegant smag, med en fin finish af fad. Vinen er lagret i 18 til 24 måneder, på helt nye franske egetræsfade (Cuvee Prestige) La Croix de Perron, Lalande-de-Pomerol 480,- En udtryksfuld vin med overtoner af røde frugter, der blander friskhed og rundhed, med dyb farve. En frugtig og dejlig vin. Château de Roques, Puisseguin, St. Emilion 415,- Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en Satelitkommune til Saint Emilion. Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis. Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt. Château Saint Valentin, Saint Emilion Grand Cru 635,- Forrygende Saint-Emilion Grand Cru. Vinen har en flot varm og frugtig bouquet, let krydret med modne frugter og vanille. Smagen er fyldig og velafbalanceret med masser af appetitvækkende frugt. Maison Bouachon, Crozes-Hermitage 545,- Vinens farve er dyb granatrød. Aromaen indeholder frugter som kirsebær og blommer mixet med blomster og vanille. Smagen giver minder om modne frugter blandet med et let strejf af krydderier og lakrids. Smidig og blød garvesyre, giver fylde til vinen.

8 rødvin Ønsker De ikke en flaske vin til maden spørg betjeningen om hvilke vine vi sælger pr glas. Frankrig Gigondas, Jerome Quiot 565,- Vinen har en vidunderlig dyb rødlilla farve, og en aroma af sorte frugter, læder og krydderier. Den har en kraftig, men moden tannin i munden. Excellent længde. Châteauneuf-du-Pape, Domaine du Vieux Lazaret 395,- 725,- Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb karmoisinrød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde. Vinen er fadlagret i 18 måneder på helt nye egetræsfade fra Midtfrankrig. Spanien Ribera Del Duero, Baron del Valle 375,- Vinen har en bouquet af jordbær og solbær. En krydret og koncentreret smag med lidt vanille i eftersmagen er blot nogle få af komponenterne i denne meget elegante vin.

9 rødvin Italien KROEN ANBEFALER Tenuta Curezza, Nerosso, Salento 238,- Nerosso er fremstillet udelukkende på Negro Amaro og fremtræder mørk, fyldig og særdeles blød. En ganske kort lagring på små barriques afrunder og tilfører en elegant modenhed. Den vedvarende og fyldige smag afsluttes raffineret af en lækker druesødme. Chianti, Zonin, Italien 245,- Zonin Chianti er en velafbalanceret fyldig og behagelig vin med en duft af violer og røde frugter. Smagen er let krydret og vedvarende med behagelig tannin. Barolo Gioso, D.O.C.G. 660,- Vinenes konge er lavet på Nebbiolo-druen, som giver mørke, tætte vine med en dyb vild duft og en smag, som forbedres og nuanceres ved års lagring. Navnet GIOSO kommer af ejerens for- og efternavn, Giovanni Sordo. Ripasso, DOC Valpolicella 375,- Ripasso er en vinifikationsteknik, der giver ekstra intensitet, farve, smag og alkohol til en valpolicella vin. Ripasso betyder at passere igen, hvilket jo er præcis, hvad man gør med amarone-bærmen. Denne ripasso har en rubinrød, klar farve og en karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig. Lakrids og cedertræ samt strejf af brændt kakao er nogle af de indtryk, der kan fornemmes, men listen er lang, og hver gang man tager et nip af vinen, er det som om, der dukker noget nyt op. Amarone DOC Della Valpolicella, Italien 650,- Vinens farve er meget dyb rubinrød med en kant, der nærmer sig brændt ler. Bouqueten er en oplevelse i sig selv med lakrids, tobak, krydderier og en intens varme. Vinen har en enorm, blød og glat krop, og eftersmagen vil ingen ende tage. Denne vin er en oplevelse.

10 RødviN oversøiske Carta Vieja, Merlot, Chile 138,- 238,- Denne vin har en særdeles behagelig smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma af den ædle Merlotdrue. Carta Vieja, Cabernet Sauvignon, Chile 138,- 238,- Farven er klar rubinrød med lidt violet kant. Duften er præget af solbær og lidt grønne urter. Smagen er lækkert saftig, let krydret med modne solbær, lidt mørke kirsebær, krydderurter, toast og lidt egetræs vanilje. Vinen er særlig blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignon-drue. Redwood Vineyards, Cabernet Sauvignon, Californien 245,- San Joaquin Valley har en utrolig frugtbar jord, og klimaet er præget af varme tørre somre og kolde vintre med tæt tåge. Cabernet Sauvignon-druen er sandsynligvis verdens mest værdsatte druesort. Her giver druen en blød og behagelig vin med en meget fin balance. Den har en fin, let krydret bouquet og en god fyldig afrundet smag. Boschendal, The Pavillion Shiraz Cabernet Sauvignon, Sydafrika 255,- Farven er rubinrød med et lille violet skær. Duft af friske solbær og grønne urter. Smagen er frugt rig, medium fyldig med god tannin i harmoni med modne solbær, brombær, lidt peber, mokka, krydderurter og lidt vanilje. En flot karakterfuld rødvin.

11 RødviN oversøiske Los Haroldos, Malbec - fadlagret, Argentina 265,- Denne Malbec udstråler dybe rubinrøde nuancer, brilliante og fejlfri. Aromaen er kompleks med røde frugter: kirsebær, blomme og hindbær og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin. Velafbalanceret og lang eftersmag. Trentham, Classic Shiraz, Australien 375,- Trentham Classic Shiraz har en dyb rød farve og en aroma med kirsebær, mokka, og pebermynte. Smagen indeholder toner af hvid peber, søde blommer og vanille. Den lange fyldige eftersmag understreger den behagelig nydelse i denne vin. Boschendal, 1685 Merlot, Sydafrika 420,- Vinen har en meget attraktiv rubinrød farve og en frugtagtig smag der domineres af røde kirsebær og kødfulde blommer. Smagen akkompagneres perfekt af krydret egetræ og moden tannin, der giver vinen en særdeles velafbalanceret finish. Parducci, Small Lot Blend, Zinfandel, Californien 420,- Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle partiernes helt egne smags- og aromaprofiler. Zinfandeldruerne fra de små partier, giver her en robust vin med en ligefrem karakter og en frodig smagsoplevelse. Vinen tilbyder dejlige smagsoplevelser af friske brombær og sød kirsebærfrugt, krydret med kompleksiteten af kaffe, kakao og sort peber. Det er ikke en traditionel, sød og fed californisk Zinfandel, den er mere raffineret og elegant i smagen.

12 Mousserende Ønsker De ikke en flaske vin til maden spørg betjeningen om hvilke vine vi sælger pr glas. Louis Perdrier, Brut Excellence, Frankrig 240,- Pere Patriarche har fremstillet denne flotte mousserende vin, der er produceret og aftappet i Frankrig og lavet udelukkende på hvide druer, hvoraf hovedparten er Chardonnay, Chenin Blanc og Clairette. Farven er lys gul med et let grønt skær. Smagen er frisk og frugtagtig og med sine millioner af fine bobler et elegant glas til festlige lejligheder. Baccorosa Vino Spumante, Zonin, Piemonte, Italien 260,- Mousserende rød dessertvin. Vinen har en er medium lys rosa farve og flotte små bobler. Frugtrig aromatisk sødlig duft af blomster og krydderurter og en behagelig frisk smag med lækkert sødt og mediumfyldigt præg af modne røde bær og tørrede aromatiske frugter. Dopff au Moulin, Crémant d Alsace Cuvée Julien, Alsace 185,- 295,- Vinen har en lys gylden stråfarve, med en jævn strøm af fine bobler. Aromaen er fyldig og blomsteragtig. Smagen er tør, fyldig, og elegant mousserende med god længde. Cuvée Julien er en dejlig frisk mousserende vin der er let at drikke. Ideel som aperitif eller til et glas ved festlige lejligheder.

13 Champagne Lanson, Black Label Brut, Champagne, Frankrig 395,- Fra verdens 3. ældste Champagne-hus, som i dag også er blandt de mest anerkendte, således er Lanson Champagne kongelig hofleverandør til både det Britiske og det Spanske kongehus. Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance. Lanson, Extra Age Brut, Champagne, Frankrig 1,5 ltr. magnum 1.500,- Lanson Extra Age er en helt unik Champagne sammenstukket af tre exceptionelle Lanson årgange: 2000, 2002 og Champagnen har en funklende strågul farve og masser af fine bobler. Aromaen indeholder først tørrede frugter og antydninger af honning og søde krydderier og udvikler sig hurtigt til en kompleks aromatisk palette. Smagen er forførende fyldig med fokus på frugt, og der afsluttes med Lansons karakteristiske friskhed i eftersmagen.

14 Dessertvine Moscato, Uvello Dolce, Italien 250,- Denne let perlende vin er lavet på Moscato-druen. Druerne kommer fra over 20 år gamle vinstokke i dalen mellem floderne Tanaro og Bormida i Piemonte. Farven er strågul, smagen elegant, med sødme og aroma af muscat. Aurora Licoroso, brasiliansk portvin, 50 cl 285,- Denne brasilianske hedvin kan bruges som et godt alternativ til de typiske portvine fra Dourodalen. Smagen er koncentreret, med en naturlig og fyldig sødme. Den indeholder nuancer af solbær, kaffe, lakrids og læder. Late Harvest, Carta Vieja, Chile 50 cl 295,- Druerne er høstet i maj, hvilket er i begyndelsen af vinterperioden i Chile, derfor navnet Late Harvest.Efter en 8 måneder i egefade af fransk eg blev den tappet på flaske for at bevare den unge vins friskhed og aroma. Vinen er utrolig velsmagende med frugt og honning i den fyldige, let cremede smag. Smith Woodhouse, Fine Ruby Port, Portugal 275,- Dette er en af de enkleste typer af portvin. En god ruby med dens ukomplicerede, morbæragtige frugtaroma og smag er ofte en god og varmende drik. Smith Woodhouse, Fine Tawny Port, Portugal 275,- Teoretisk betyder tawny at vinen har været lagret på fad så meget længere end ruby at den har mistet farve og er blevet gyldenbrun (tawny). Mange tawny-portvine får lov til at blive oppe ad floden længere end andre, for at varmen skal fremme modningen. Smith Woodhouse, Late Bottled Vintage, Portugal 395,- Vinen er en blanding af de bedste kvaliteter, men alle fra den samme vinhøst. Efter lagring på fade imellem 4 og 6 år, tappes vinen direkte på flaske, men uden filtrering. Efter yderlige ca. 4 års lagring på flaske, sendes vinen i handelen.

15 skatkammervine Disse vine findes kun i små mængder, og vi kan derfor ikke garantere, at vil altid har alle vinene på kortet. Ligesom udvalget og årgangen kan være ændret men spørg endelig betjeningen. alsace Dopff au Moulin, 2008 Riesling Grand Cru Schoenenbourg, Alsace 795,- Denne helt særlige vin er netop i denne årgang blev kåret som Verdens bedste Riesling (International Decanter Trophy), og som Den bedste hvide Alsace vin (Regional Decanter Trophy) af Decanter. Kun 25 vine ud af vine fik tildelt et International Decanter Trophy. Vinen har en svag gylden farve og en frugtagtig og blomstret aroma. Smagen er behagelig kompleks og ganske fyldig og velafbalanceret. Tilpas syrlig og en afslutning der afslører modne frugter og diskrete toner af ananas. bordeaux Château Lascombes 2007, 2. Cru Margaux 995,- Denne topvin fra hjertet af Bordeaux, har en Granat-rød farve. Raffineret, rig næse med strejf af chokolade og ristet egetræ samt undertoner af solbær og ribs. Smagen er silkeblød med tanniner i eftersmagen. Superb aromatisk balance og dufte, der viser stor vedholdenhed. En rig, fyldig Margaux Château Cos d Estournel 2007, 2. Cru St. Estéphe 1.295,- Farven er tæt violet-rød. I duften finder man, røget, kødfulde, krydret, eksotiske frugter, med mere fasthed end normalt fra 85% Cabernet Sauvignon, omtrent lige så moden som denne årgang kunne blive, med fine længde og potentielle kompleksitet. En kraftig drikkemoden klassisk Bordeaux vin af de helt store.

16 skatkammervine bordeaux Château Pape Clément 2006 Pessac-Leognan 1.625,- Klassificeret rødvin. Farven er intens mørkerød. Duften ekspressive moden, en blanding af rød og sort frugt og ristet kaffe. Smagen er overraskende stærk, struktureret og overdådige i hele sin elegance. Château Pape Clément er en Bordeaux vin fra Pessac-Léognan appellationen, rangeret blandt Grands Crus Classé for rød-og hvidvin i klassifikationen af Graves vin af Det er den ældste vingård i Bordeaux, høstede sin 700 års årgang i netop Da a biskoppen af Bordeaux, Bertrand de Goth, i 1305 blev udråbt til Pave, valgte byen Pessac at opkalde hans ejendom efter hans pavenavn Clement V. Château Pape- Clément har stort set lige siden været en meget eftertragtet vin. Paven flyttede senere pavestolen til Avignon i nærheden af Chateauneuf-du-Pape. Men slottet vedblev at bære det stolte navn Ch. Pape Clement. Frankrig, Rhône Chateauneuf-du-Pape Nolandra 2007, Familie Quiot 885,- Da Jerome Quiot i 2007 for første gang blev bedstefar, valgte han at navngive to vine efter hans to små tvillinge børnebørn. Nolwenn og Alexandra... to Quiot døtre, hvis navne er fulde af historier og legender. Vinen er raffineret, intens og meget givende. Stilen er afmålt kraftfuld og elegant med blommeagtig frugtfylde, rålakrids, nelliker, Provence-urter og fine pebertoner med underliggende mineralske noter. Smagen er intens og fyldig med friske og modne frugtnuancer af både mørk og rød bærfrugt Denne vin er kun fremstille i denne årgang og der er kun produceret flasker. En helt igennem sjælden vin.

17 skatkammervine Frankrig, Bourgogne Château de Pommard ,- Vinene fra Château de Pommard regnes blandt de fineste fra Bourgogne. Årgang 2004 har en dejlig aroma med hindbær og vilde blomster, med toner af peber, vanille og tobak. Smagen er koncentreret, men blød og fyldig med friske frugter og en velintegreret tannin. Eftersmagen er usædvanlig elegant. Hospice de Beaune 2009, Premier Cru Guigone de Salins 895,- Vinen er sammensat af druer fra Les Bressandes, Les Seurey og Champs Pimont i alt 2,64 ha. Hospice de Beaune er en meget smuk bygning fra 1400-tallet og museum i Beaune, hovedbyen i Bourgogne. Grundlagt under 100-årskrigen af Philip den Godes kansler, Nicolas Rolin og Hustru Guigone de Salins. Her afholdes den 3. søndag i november hvert år siden 1851 en berømt vinauktion over vinene fra vingården under Hospices de Beaune. Pengene herfra går bl.a. til hospitalets (der er bygget et nyt grimt ét!) drift. I november er vinen i reglen midt i sin malolaktiske gæring, og det kan være meget svært at bedømme vinen -som dog i reglen er af god kvalitet. Den endelige kvalitet afhænger dog helt af køberen, da vinen sælges på fad -og det er køberen, der har det endelig ansvar for lagring og tapning. Clos de Vougeot 2006, Grand Cru 975,- Clos de Vougeot, også kendt som Clos Vougeot, er en lukket vinmark omkranset af et stendige, en clos, Den er beliggende i Bourgogne vinregionen, og er en Appellation d Origine Contrôlée (AOC) for rødvin. Den blev opkaldt efter floden Vouge, som faktisk kun er en strøm, der adskiller landsbyen Vougeot fra Chambolle-Musigny. Med 50,6 ha, er Clos de Vougeot den største enkeltstående vinmark i Côte de Nuits med ret til grand cru betegnelse, mens Corton i Côte de Beaune er den største grand cru i Bourgogne som helhed. Farven er klar rubinrød. Duften har en komplekse aromaer af kirsebær, røde frugter (jordbær, hindbær), pebret noter og et strejf af vanilje til sidst. Smagen er delikat og har struktur af let garvesyre, støttet af smukke toner og en finish af lakrids. En af de helt store Pinot Noir vine.

18 skatkammervine Spanien, Ribera del Duero Flor de Pingus ,- Fra sin lille vingård Dominio de Pingus, i Ribera del Duero i Nordspanien, producerer den danske vinmager Peter Sisseck den berømte Pingus vin. Flor de Pingus er meget mørk rød, nærmest sort i farven. Duften har komplekse aromaer af ristet brød, kaffe, blåbær, brombær og lakrids. Smagen er meget tæt med en diskret sødme, fede, modne tanniner og en lang, kompleks og vedvarende eftersmag. Italien, veneto Amarone DOC, della Valpolicella Selezione 1997, Conte di Valle 825,- Vinen er fremstillet efter den gamle traditionelle metode, der kaldes appassimento. Druerne er håndplukkede og derefter tørret på bambusmåtter. Farven er utrolig intens. Bouquet en er ret kraftig med tydeligt præg af kirsebær og krydderier som kanel og vanille. Smagen er stor, rund og varm med en meget lang eftersmag.

19

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,-

Dessertvine. Glas 1/2 1/1 fl. Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Dessertvine Italien Moscato d Asti, Bersano En let perlende vin med duft af fersken. Smagen er sød med flot koncentration 46,- 229,- Portugal Warres Finest Tawny el. White Warres Den Kongelige Livgardes

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

Before dinner drinks

Before dinner drinks Vinkort Before dinner drinks Jodhpur Gin & tonic 49,- Jodhpur gin er en meget aromatisk gin med strejf af vilde bær, pineharpiks og aromatiske urter. Blød og fyldig smag, rundet af med enebær, koriander

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen.

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen. Kølles Vinklub Så er Kølles vinklub på banen igen. Vi har sammensat en rigtig fin Jule pakke som kommer på hylden den 21.November 2011 Prisen for denne kasse er kr. 600,- for medlemmer. Normalprisen er

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK

VINKORT HJHANSEN-VIN.DK VINKORT HJHANSEN-VIN.DK CHAMPAGNE / MOUSSERENDE Pr. glas Cava Juvé y Camps Reserva Juve Y Camps, Penedès, Spanien... 88,- Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Mousserende & Champagne

Mousserende & Champagne Vinkort Mousserende & Champagne Cava Mont Michel Semi-Seco, Spanien Vinen har en frisk sødme og virker meget umiddelbar og charmerende. White Port Ramos Pinto Douro, Portugal Et dejligt glas portvin med

Læs mere

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler.

VINE. Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Raimat Chardonnay Brut... 375,- Tør elegant cava med mange fine små bobler. Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 495,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen

Læs mere

Vi Anbefaler. Hunter s Creek, Chardonnay 52,- / 188,- Hunter s Creek, Shiraz/Cabernet 52,- / 188,-

Vi Anbefaler. Hunter s Creek, Chardonnay 52,- / 188,- Hunter s Creek, Shiraz/Cabernet 52,- / 188,- Vi Anbefaler Australien Hunter s Creek, Chardonnay 52,- / 188,- 34. Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver

Læs mere

11.30-16.00. Klassisk Cæsar salat 65,- Romainesalat, stegt kylling, hjemmelavede brødcroutons, parmesan og original dressing.

11.30-16.00. Klassisk Cæsar salat 65,- Romainesalat, stegt kylling, hjemmelavede brødcroutons, parmesan og original dressing. Menu & Vine Frokost 11.30-16.00 Stensballegaardburger 99,- Grillet hakkebøf, serveret med marinerede peberfrugter og rødløg, frisk grønt, chilimayo og salsa. Tærte 75,- Grøntsags- eller skinke/porretærte,

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Sodavand cl. Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus. Juice & saft...25 c. Isvand pr. person...

Sodavand cl. Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus. Juice & saft...25 c. Isvand pr. person... DRIKKEVARER Sodavand... 25 cl 32,- Juice & saft...25 c 35,- Isvand pr. person... 18,- Øl... 35 cl 35,- Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Tuborg Squash, Lemon, Kurvand med brus Appelsinjuice, æblemost,

Læs mere

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin

BIELERS VINKÆLDER. Mousserende Gl. Husets Vine fra Chile. Hvidvin. Rosévin. Rødvin Mousserende Gl. 1/1 fl. DOMAINE CHATEAU ST. MICHELLE. CHARDONNAY. PINOT NOIR, WASHINGTON 55,- 250,- Liftlige blide bobler med en udsøgt balance mellem fedme og syre. PROSECCO DI VALDOBBIADENE BRUT, SORELLE

Læs mere

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne.

FRANKRIG PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BOBLER/ VELKOMST PHILIPPE PRIE BRUT 488,- En frisk perlende champagne af Chardonnay og Pinot Noir druerne. BERSANO ROSSO, SPUMANTE, PIEMONTE, 288,- Sødlig rød spumante med toner af jordbær og hindbær.

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Velkomst. Rosévin. Cava Bonaval 1/1 fl. 259,- Semi Seco, Spanien. Lanson 1/1 fl. 649,- Black Label Brut, Champagne - Frankrig

Velkomst. Rosévin. Cava Bonaval 1/1 fl. 259,- Semi Seco, Spanien. Lanson 1/1 fl. 649,- Black Label Brut, Champagne - Frankrig Vinkort Velkomst Cava Bonaval 1/1 fl. 259,- Semi Seco, Spanien Cava Bonaval Semi Seco er en ekstraordinær vellavet og halvtør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig

Læs mere

Husets egne vine Italien

Husets egne vine Italien Husets egne vine Italien MOUSSERENDE Prosecco di Conegliano, Valdobbiadene Ca Ongaresca kr. 265,- På druesorten prosecco. Flot perlende vin med et strejf af blomster og friske bær. HVIDVINE 1/1 fl. Langhe

Læs mere

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin

Slotskroen franske anbefaling Hvidvin. Rødvin. Dessertvin Slotskroen franske anbefaling Granfort, Colombard, Gascogne 2015, Blød, indbydende og ganske behagelig hvidvin med et meget fransk udtryk hvidvin fra foie gras hjemstavn. 59 199 Sensas, Chardonnay, Pays

Læs mere

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme.

Bobler Gl. 1/1Fl. Frankrig CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. Vinkort Bobler CAPRICE DE LUNE, ROSÉ 248,- Frisk, frugtagtig og mousserende rosévin med en let behagelig sødme. ANNA DE CODORNIU BLANC DE BLANCS, BRUT RESERVA 298,- Strågul farve med dejlige bobler. Tydelig

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 285,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

~ Husets vin ~ ~ Gæstens favoritter ~ Grejsdalens Hotel. Pr. fl. 198,- Pr. fl. 230,- Hunters Creek. Huntes Creek. Boschendal.

~ Husets vin ~ ~ Gæstens favoritter ~ Grejsdalens Hotel. Pr. fl. 198,- Pr. fl. 230,- Hunters Creek. Huntes Creek. Boschendal. Hunters Creek ~ Husets vin ~ Chardonnay, Australien Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og er blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske og italienske vine men

Læs mere

Champagne & mousserende

Champagne & mousserende Champagne & mousserende 1/1 fl. Extremarium Cava Brut, Mont-Marcal, Spanien 249,- Blød frugt og friske bobler i elegant forening. Flot klar i glasset med en grøn tone. En herlig duft med strejf af friske

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

~ Husets vin ~ ~ Gæsternes favoritter ~ Grejsdalens Hotel. Pr. fl. 210,- Pr. fl. 230,- Hunters Creek. Huntes Creek. Belliccia.

~ Husets vin ~ ~ Gæsternes favoritter ~ Grejsdalens Hotel. Pr. fl. 210,- Pr. fl. 230,- Hunters Creek. Huntes Creek. Belliccia. Hunters Creek ~ Husets vin ~ Chardonnay, Australien Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og er blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler.

SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. Halve flaske Vin 1/2 fl. HVIDVINE SANCERRE, LA MERISIERE, JEAN PABIOT, FRANKRIG 150,- Tør, frisk vin med smagsnuancer af pærer og grønne æbler. DE CHANSAC, SAUVIGNON BLANC CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG 130,-

Læs mere

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,-

Champagne. Andre mousserende. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Carte Blanche Champagne Louis Roederer 698,- Champagne 1/1 fl. Brut Premier, Champagne Louis Roederer 698,- Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende

Læs mere

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert)

VINKORT. CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE VINE (Til velkomst og dessert) CREMANTS D ALSACE CUVÉE GUILLAUME DANIEL RUFF ALSACE (FRANKRIG) Har fået guldmedalje i Frankrig. I Danmark gav Vinmagasinet den topkarakter, 5 stjerner

Læs mere

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA

VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA VINKORT RISTORANTE SOLE D ITALIA Hvidvin Abruzzo Husets vin 101. Caldora Trebbiano Blød og sprød hvidvin. Farven er lys strågul. Duften er intens og vedvarende. Vinen har en fin krop, meget velafbalanceret,

Læs mere

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin.

Spanien Amatista Moscato Rosado, Valencia...48,- Aromatisk, sødlig og let perlende rosévin. Vinkort Champagne & Bobler Nicolas Feuillatte Brut, Réserve... 695,- Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne-noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Albert Sounit Crémant de Bourgogne

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. CRÉMANT D ALSACE BRUT, BESTHEIM... Fin pikant Crémant D Alsace med cremet, behagelig

Læs mere

(Serveres hver dag fra ) Vi tilbyder: Nørherredhus tapas anretning kr. 105,- Klassisk stjerneskud kr. 115,- Pariserbøf kr.

(Serveres hver dag fra ) Vi tilbyder: Nørherredhus tapas anretning kr. 105,- Klassisk stjerneskud kr. 115,- Pariserbøf kr. MENU & vinkort Frokost på Nørherredhus (Serveres hver dag fra 12.00-15.30) Der er i tidsrummet 12.00-15.30 mulighed for at nyde en af Nørherredhus lette frokostanretninger i hotellets varme omgivelser.

Læs mere

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl.

HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. HVIDVINE 1/2 fl. 1/1 fl. Husets anbefaler: Bergfeld Winery 275,00 Balanceret frisk hvidvin fra det solfyldte Californien. Klar og gylden i glasset med en frugtfyldt bouquet med tropiske gule frugter. Smagen

Læs mere

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN

Velkomstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN. Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE, CHARDONNAYAUSTRALIEN Velkmstvin TIL AT STARTE MED TOGNI SPUMANTE DOLCEITALIEN Dette er en let, sødlig musserende vin med en flt klar gul farve g en behagelig frugtig buquet. kr. 139,- kr. 25,- Hvidvin FRISK OG LET MIRROR ESTATE,

Læs mere

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær.

Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. ... GL. 1/2 1/1 MOUSSERENDE VIN Italien BERSANO, ROSSO SPUMANTE, PIEMONTE... 275, Sødmefuld rød Spumante med toner af jordbær og hindbær. Spanien ANNA DE CODORNIU, CAVA BRUT... 299, Strågul farve med dejlige

Læs mere

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller

Dagens ret. Mandag Hakkebøf m/bløde løg. Tirsdag Gule ærter m/flæsk. Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos. Torsdag Fiskefrikadeller Dagens ret Mandag Hakkebøf m/bløde løg Tirsdag Gule ærter m/flæsk Onsdag Millionbøf m/kartoffelmos Torsdag Fiskefrikadeller Fredag Hjerter i flødesauce m/kartoffelmos Lørdag Lammekølle m/flødekartofler

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl.

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl. MENUKORT Menuer: Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Luksusmenu: Ønsker De Deres menu med frit af husets vin, øl eller vand 298,- ad. lib i 2 timer (skal vælges af alle ved bordet) Menu 2: 175,- Forret:

Læs mere

Bodegas Linaje Garsea

Bodegas Linaje Garsea Bodegas Linaje Garsea Linaje Garsea, Vendimia Seleccionada 2014 Tempranillo 6-8 mdr. på 50% franske og 50% amerikanske egetræs fade. Ufiltreret. 13,5% I glasset : Flot ren farve med blåvioleqe toner i kanten

Læs mere

BOBLER Mousserende vin & Champagne

BOBLER Mousserende vin & Champagne BOBLER Mousserende vin & Champagne MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC, LOIRE Halvsød, mousserende vin med frugtagtig bouguet. Pr. glas 59,- Pr. flaske 285,- MARQUIS DE LA TOUR ROSE Mousserende halvsød rosé vin

Læs mere

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,-

VINE. Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- VINE CHAMPAGNE & MOUSSERENDE Spanien Anna de Codorniu Brut... 380,- Codorniu 1551 Rosé... 254,- Nicolas Feuillatte Réserve Brut... 500,- Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort

Camping &Feriecenter Samsø Vinkort Camping &Feriecenter Samsø Vinkort HVIDVINE 1/1 fl. Glas Chile HUSETS HVIDVIN 2014 ERRAZURIZ SAUVIGNON BLANC Casablanca Valley, Viña Errazuriz S.A. 219,- 49,- Frisk indbydende duft af citronskal og rød

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE MOUSSERENDE

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE MOUSSERENDE VINKORT MOUSSERENDE Sovrano Brut, Cantina Montelliana, Italien Meget aromatisk duft, af pære, æbler lidt mandel og citrus. Smagen er frisk og fin, med en god fylde som gør at vinen ikke virker så tør.

Læs mere

KRAGERUP GODS VINKORT

KRAGERUP GODS VINKORT VELKOMSTDRINK Glas Kragerup Special 75,- Caprice de Lune 60,- Kir 55,- Kir Royale 65,- Garage 45,- Somersby 45,- Øl 35,- Special øl 45,- Sodavand 30,- Hildonvand på flaske 55,- CHAMPAGNE OG MOUSSERENDE

Læs mere

Hvidvin. SYDAFRIKA Boschendal, Chenin Blanc 265 Fyldig vin med eksotisk smag. God til frokostbordet, kylling samt krydrede asiatiske retter.

Hvidvin. SYDAFRIKA Boschendal, Chenin Blanc 265 Fyldig vin med eksotisk smag. God til frokostbordet, kylling samt krydrede asiatiske retter. Hvidvin HUSETS VIN Potrero Grande, Chardonnay/Sauvignon Blanc Glas 1/2 L Flaske Tappes mens den endnu har den friske druesmag fra druerne. Potrero Grande egner sig som ledsager til lyst kød, ost og alt

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter

Vinkort. Sæt prikken over i et. HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinkort Sæt prikken over i et HOTEL FUGLSANGCENTRET Hotel, Kursus- & Konferencecenter Vinen er prikken over i et Det gode selskab, den lækre mad, det smukke bord og de dygtige tjenere - sammen er det alt

Læs mere

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed.

Er en frisk Italiensk Spumante. GRAN RUE er lavet efter Champagnemetoden. GRAN RUE har en dejlig delikat duft, er tør og har en afbalanceret surhed. NYTÅRS VINMENU 2017 Bestilling Årgang Vin Pris Tilbud Velkomst 2015 Gran Rue Metodo Classico 159 130 Hvid 2016 Riesling Spätlese Trocken 99 85 2016 IGT Montemaggio CHARDONNAY økologisk 159 125 Rød 2015

Læs mere

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST

HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST HINDSGAVL SLOT HINDSGAVL SLOT AMBASSADØR FOR PENFOLDS GLASS LIST TOPPEN AF DOWN UNDER Der er ikke nogen sandsynlighed for, at Penfolds overlegenhed nogensinde vil blive udfordret af andre australske vinerier.

Læs mere

Champagne/Mousserende. Hvidvin. Italien. Tyskland. Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas Citat: Robert Parker, Wine Advocate.

Champagne/Mousserende. Hvidvin. Italien. Tyskland. Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas Citat: Robert Parker, Wine Advocate. Champagne/Mousserende Glas. Fascino, Prosecco DOC, økologisk dyrket, Italien Økologisk Prosecco med en ren duft typiske Prosecco-noter af akacieblomst. Smagen fyldig og frugtagtig med nuancer af grønne

Læs mere

Champagne. Mousserende vin

Champagne. Mousserende vin Champagne PHILIPPE PRIÉ, ARCHANGE Stor og kompleks med friske noter af abrikos, mandel og appelsin. God balance i smagen, hvor den høje frugtsyre styrer mineralitet og citrusnoter i top. kr. 398,00 Mousserende

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus.

Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. Champagne Nicolas Feuillatte Brut, Réserve Elegant og lækker Champagne med klassiske Champagne- noter af toast, sprøde, grønne æbler og citrus. 898 Mousserende vin Marquis de la Tour Rosé Mousserende halvsød

Læs mere

BOBLER Glas 1/2 flaske 1/1 flaske

BOBLER Glas 1/2 flaske 1/1 flaske BOBLER Glas 1/2 flaske 1/1 flaske 1. Cava, Mont-Marcal, Semi Seco Cuvée 199,- I ganen fornemmes vinen frisk og dejlig sød. Vinen er livlig, elegant og harmonisk. Et perfekt valg til alle desserter eller

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E HOTEL BALLUMHUS Menu & Vine Frokostkort Mellem 12:00-14:00 Rejecocktail 89,- Stjerneskud 124,- Italiensk Parmaskinke med melon 89,- Æggekage 89,- 3 stykker smørrebrød usp. 75,- Ballumhus platte 178,- Med

Læs mere

VINKORT MOUSSERENDE VINE. CRÉMANT DE BOURGOGNE BRUT LOUIS BOUILLOT Frankrig. CAVA BRUT RESERVE MONT MICHEL Spanien KR. 295,- KR.

VINKORT MOUSSERENDE VINE. CRÉMANT DE BOURGOGNE BRUT LOUIS BOUILLOT Frankrig. CAVA BRUT RESERVE MONT MICHEL Spanien KR. 295,- KR. . MOUSSERENDE VINE CRÉMANT DE BOURGOGNE BRUT LOUIS BOUILLOT KR. 295,- Struktur, frugt og finesse. Duften er umiddelbar og frugtrig, med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. I smagen er den tør,

Læs mere

Restaurant Schaumburg

Restaurant Schaumburg Restaurant Schaumburg Vi vil gerne byde Jer velkommen på Restaurant Schaumburg hvor vi kun benytter de bedste råvarer samt årstidens friske grøntsager i vores menuer. Vores vine er nøje udvalgt sammen

Læs mere

Restaurant Vedersø Klit. Menu & vin

Restaurant Vedersø Klit. Menu & vin Restaurant Vedersø Klit Menu & vin Restaurant Vedersø Klit Menu & vin Hotel Vedersø Klit - en spændende historie! Hotel Vedersø Klit blev opført i 1927 af danskamerikaneren Thorvald Nygaard. Thorvald havde

Læs mere

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter 2013 / 2014 Katalog Gavepakker & LOGO produkter gavepakker Gavepakke 57191 Vejl. erhvervspris Kr. 130,- Gavepakke 57163 Vejl. erhvervspris Kr. 300,- Gavepakke 57171 Vejl. erhvervspris Kr. 560,- 2 Gavepakke

Læs mere

VINKORT. Kroens mousserende vin

VINKORT. Kroens mousserende vin VINKORT Kroens mousserende vin Caprice Rosé, Albert Sounit, Vin Mousseux Caprice Rosé er en meget frugtrig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk, og Pinot Noir og Gamay druer

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VINKORT

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VINKORT VINKORT MOUSSERENDE VINE Cava Dibon, Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif. Pr.

Læs mere

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR

65- Ca del toscanello 149- 504 kr. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk. Gamle Priser! SPAR P12051608 Ca del toscanello 2008 BT-SØLV den 17.7.2011 med følgende kommentar: Frugtrig, behagelig, saftig, kraftig rødvin, flot lang blød smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk

Læs mere

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best" Oscar Wilde ( )

I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best Oscar Wilde ( ) & "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best" Oscar Wilde (1854-1900) VELKOMST / MOUSSERENDE ACQUESI, BRACHETTO Acquesi Bracchetto har en lys kirsebærrød farve og en bouquet af solmodne

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

vollerslev og vinen vinguide uge 51

vollerslev og vinen vinguide uge 51 vollerslev og vinen vinguide uge 51 LØRDAG 20. DECEMBER 2014 vollerslev og vinen 39 HViDVine TiL VeLKOmST OG forret RøDVine TiL and OG flæskesteg 2013 Old Vine Chenin Blanc, The Bernard Series, Bellingham,

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2007 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,-

VINKORT. fadøl. cider - tempt Vælg mellem Hyldeblomst - passion - KIWI 45,- sodavand 41,- 56,- 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- fadøl Velskænket royal pilsner Lille 30 cl. Stor 50 cl. 41,- 56,- Velskænket royal classic Lille 30 cl. Stor 50 cl. 42,- 58,- flaskeøl bla. royal eksport - heineken 39,- NEW CASTLE 54,- cider - tempt Vælg

Læs mere

Margueritten s vinkort Mousserende vin

Margueritten s vinkort Mousserende vin Mousserende vin Spumante Brut, Monte del Fra Veneto Tør Spumante med herlig duft af blomst og citrus, samt en dejlig blød og afrundet smag. Hvidvine 1/1 fl. 289,- 2010 Rully 1er cru "Vauvry", Betagende

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Cæsar salat 65,- Kyllingbryst.med romaine salat, brødcroutons og parmasanost. Tarteletter (2 stk.) 50,- Med høns i asparges

Cæsar salat 65,- Kyllingbryst.med romaine salat, brødcroutons og parmasanost. Tarteletter (2 stk.) 50,- Med høns i asparges Menu & Vine Cæsar salat 65,- Kyllingbryst.med romaine salat, brødcroutons og parmasanost Tarteletter (2 stk.) 50,- Med høns i asparges Pariserbøf 70,- Hakkebøf på franskbrød m/rødbeder, rå løg, capers,

Læs mere

VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf

VINKORT. Rådhusstrædet Ikast. Tlf VINKORT HVIDVINE LA COUR DES DAMES BLANC, BADET CLEMENT, VIN DE FRANCE - FRANKRIG RIESLING GRANIT, ØKO, DOM. FREY, ALSACE - FRANKRIG Vinen har en frisk frugtrigdom med nuancer af hvid fersken og citrus

Læs mere

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk

Vinkort. Restaurant Nordstjernen. Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Vinkort Restaurant Nordstjernen Høkervej 1 Blokhus www.restaurantnordstjernen.dk Champagne / Mousserende 1/1 fl. Marie Stuart Brut Tradition Champagne, Frankrig... 398,- Klassisk og meget elegant duft

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VI N KORT

VINSLOTTET OPLEVELSER PÅ FLASKE VI N KORT VI N KORT MOUSSERENDE VINE Cava Dibon, Demi-Sec, Bodegas Pinord, Penedés, Spanien En charmende og indtagende Cava, med en flot mousse. Halvtør og frugtig med en blød cremet fylde. Perfekt som aperitif.

Læs mere

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker...

99,- Julevin. Årets. Domaine Les Argelas Côtes du Rhône JULEPRIS. Livskvalitet på flasker... Livskvalitet på flasker... Årets Julevin Domaine Les Argelas Côtes du Rhône - 2015 99,- På Domaine Les Argelas er vinmarkerne udelukkende beplantet med de klassiske Rhône-druer Syrah og Grenache. Vinen

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske og italienske vine men

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske og italienske vine men

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL...

VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... Vinkort VELKOMMEN TIL GOD MAD - SKAL DER GOD VIN TIL... VI HAR VÆRET VERDEN RUNDT, SØGT OG SMAGT, SÅ HER PÅ DETTE FINDER MAN DE FØRSTE VINE VI GERNE VIL PRÆSENTERE. ET PÅ RESTAURANT KLINTEN, VIL LØBENDE

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E

H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E HOTEL BALLUMHUS Menu & Vine Kaffe & Avec Kaffe 22,- Te 22,- Irisk kaffe 39,- Likør Cointreaiu pr glas: 35,- Baileys pr glas: 35,- Grand Marnier pr glas: 35,- Cognac ABK6 V.S.O.P Grand Cru Cognac pr glas:

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Månedens Vin. Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile. Kinesisk Restaurant. Pr. flaske kr. 188,-

Månedens Vin. Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile. Kinesisk Restaurant. Pr. flaske kr. 188,- Månedens Vin Los Vascos, Cabernet Sauvignon, DBR (Lafite), Chile Klar mørk rubinrød farve. I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber

Læs mere