Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011"

Transkript

1 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Der foreligger i alt 10 ansøgninger deraf - 8 projekter, der har fået tilsagn/betingede tilsagn fra Lag Middelfart på i alt ,37 kr. - 2 projekter, der har fået tilsagn/betinget tilsagn fra Fiskeri LAG Fyn på i alt kr. De samlede projektomkostninger for alle projekter beløber sig på ,75 kr. Middelfart Kommune søges om et samlet beløb på ,37 kr. Der er kr. til uddeling. Ansøgninger vurderes ude fra følgende kriterier, som Byrådet vedtog på sit møde den : Projekter der har en stærk natur- og miljøprofil Projekter der fremmer sund og bæredygtig levevis Små og store kulturprojekter Farverige og anderledes projekter, der tiltrækker besøgende og nye tilflyttere Projekter, der bevarer og udvikler Middelfart Kommunes kulturhistoriske og kulturelle vartegn samt bestående naturværdier. Som nyt kriterium tilføjes i år: Projekter der forbedrer muligheden for at fastholde lokale kulturelle mødesteder med et bredere folkeligt fokus, dvs. som dækker over flere forskelligartede aktiviteter, herunder forsamlingshuse Der prioriteres de projekter, der opfylder flest af kriterierne mest muligt. Ikke kommunale ansøgere (fx foreninger) prioriteres frem for kommunale ansøgere (fx institutioner). Ansøgning nr. Ansøger: Titel Resumé af projektet Nr.1 Båring Gymnastik Forening Multibane Multibanen er en ny aktivitetsmulighed for børn og unge i Asperup-Roerslev Sogne. Den bidrager til at fastholde de årige i det lokale samfund og fremmer Båring området som attraktivt sted at bosætte sig i for børnefamilier. Multibanen etableres på Båring Gymnastikforeningens udearealer. Finansiering i kr. samt Ansøgt beløb hos Middelfart Kommune Samlet økonomi: LAG: Lokale- og Anlægsfonden: Middelfart Kommune: Indstilling Indstilles til støtte på kr., da projektet opfylder følgende kriterier: Projektet fremmer sund og bæredygtig levevis Farverigt og anderledes projekt, der tiltrækker besøgende og nye tilflyttere

2 Nr. 2 Ejby Krolfklub: Opførelse af klubhus på krolfbane Et klubhus giver medlemmerne mulighed for at sidde i læ for vind og vejr. Ejby Krolfklub forventer at kunne tiltrække et øget antal medlemmer ved de forbedrede faciliteter. Nr. 3 Støtteforening for Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv: Forbedrede faciliteter i Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv Det er projektets formål at forbedre faciliteterne i Ejby Kommunes Lokalhistoriske Arkiv. Forbedret brugevenlighed skal øge antal medlemmer og antal afleverede arkivalier. Målgruppen er unge, ældre og handicappede. Der skal renoveres indvendigt og sættes nye facadedøre, handicaptoilet, konferencebord og -stole samt it-udstyr op. Arkivet forventer at få flere medarbejdere gennem de forbedrede faciliteter og at have mulighed for at fordoble møde- og fordragsvirksomheden. Nr. 4 Beboerforeningen for Føns og Omegn: Føns Skole det handicapvenlige forsamlingshus Beboerforeningen er i gang med at købe huset af Middelfart Kommune og ønsker derfor at gøre Føns skole til et handicapvenligt forsamlingshus, hvor alle kan komme til festligheder og sammenkomster. Samtidig ønsker beboerforeningen at sætte nye vinduer i mod Føns Strandvej og isolere loftet for at spare på varmeomkostninger. Derudover er der flere småreparationer. Føns skole danner ramme om hovedparten af egnens aktiviteter. Samlet økonomi: LAG: ,50 Lokale- og Anlægsfonden: (ingen tilsagn endnu) Middelfart Kommune: ,50 Samlet økonomi: LAG: Middelfart Kommune: Samlet økonomi: LAG: ,50 Middelfart Kommune: ,50 vækstkommune. Mødestedet har ikke den samme brede folkelige fokus som fx forsamlingshuse. vækstkommune. Mødestedet har ikke den samme brede folkelige fokus som fx forsamlingshuse. Indstilles til støtte på kr., da projektet forbedrer muligheden for at fastholde et lokalt kulturelt mødested med et bredere folkeligt fokus.

3 Nr. 5 Roerlev-Blanke forsamlingshus A.m.b.a. Aktivitetsrum til Roerslev-Blanke forsamlingshus For at øge interessen for vores forsamlingshus, for at tiltrække flere brugere og for at tilbyde nye aktivitetsmuligheder for folk i vores lokalområde vi gerne udvide forsamlingshuset ved at ombygge et depotrum til aktivitetslokale. Vores målgruppe er lokalbefolkningen og tilflyttere både børn/unge, børnefamilier dog også voksne og ældre. For at det nuværende depotrum på ca. 36 m2 kan anvendes til aktivitetsrum, skal der foretages: opbygning af trappeskakt, installation af nye radiatorer, nyt loft, nyt gulv. Med ombygningen vil vi gerne gøre vores forsamlingshus mere attraktivt og øge antallet af udlejninger. Nr. 6 Føns Vig Amatørfiskerforening Udvikling af Føns Vig Jollehavn Forlængelse af læmole Som led i en stadig forbedring af jollehavnen søges om midler til at forlænge den eksisterende dækmole mod nord. Det vil medføre en forbedring af beskyttelsen for adskillige af havnens fortøjningspladser. Projektomfang er en 10 m forlængelse af den eksisterende stenmole, som beskytter hele havneområdet. Målgruppen er primært foreningens medlemmer, som har fartøjer liggende fast i havnen, men det vil også forbedre forholdene for gæsteliggere. Effekten er, at nogle hårdt vejrpåvirkede fortøjningspladser i havnen bliver beskyttet mod vind og bølgekræfter, så fartøjer og fortøjninger på disse pladser ikke belastes unormalt eller mere end havnens øvrige pladser. Samlet økonomi: ,75 LAG: ,37 Lokale- og Anlægsfonden: (ingen tilsagn endnu) Middelfart Kommune: ,37 Samlet økonomi: Fiskeri LAG: Egenfinansiering: Middelfart Kommune: Indstilles til støtte på kr., da projektet forbedrer muligheden for at fastholde et lokalt kulturelt mødested med et bredere folkeligt fokus. vækstkommune.

4 Nr. 7 Føns Vig Amatørfiskerforening Husbåden Samlingsstedet i Føns Vig Jollehavn Den relativt nystartede Føns Vig Jollehavn (FVJ) har pt. ikke samlingsrum, toilet- og badefaciliteter. Dette er en mangel, som begrænser udfoldelsesmulighederne i havnen for medlemmer, gæster og ledelse. Derfor søges de manglende faciliteter etableret i en husbåd, som fortøjes ved havnens bro. Det gennemføres ved indkøb af en husbåd. Idet der har vist sig en interesse for at lære om naturen ved Føns Vig, vil foreningens samlingsrum blive udstyret, så det beskriver denne natur. Projektets målgruppe er: foreningens medlemmer, gæster og turister. Projektets hovedaktiviteter er: - Indkøb af den tilbudte husbåd - Færdigbehandling af indkøbt husbåd - Etablering naturudstillinger i samlingsrummet. Effekten heraf vil blive: - Vor forening og dens medlemmer får bedre vilkår. - Medlemstallet kan fastholdes eller forøges - Der vil ske en formidling af naturen omkring havnen - Der tiltrækkes flere besøgende til lokalområdet. Nr. 8 Strib Bådehavn A.m.b.a. Bæredygtig udvikling af Strib Bådehavn Projektets formål er at fremme en bæredygtig udvikling, der især har sigte på fiskeri lignende aktiviteter på Lillebælt ved at gøre havnen mere attraktiv for såvel fastboende som inden- og udenlanske turister. Projektet ønskes gennemført over en to års periode og udviklingen dækkes gennem 6 sammenhængende delprojekter. Disse er 1) Genetablering af ydermole 2) Samlet økonomi: LAG: Lokale- og Anlægsfonden: (ingen tilsagn endnu) Middelfart Kommune: Samlet økonomi: Fiskeri LAG: (Tilsagn fra Fiskeri LAG Fyn blev kun givet til delprojekt 1 - dvs. anlæggelse af ydermole) Egenfinansiering: Middelfart Kommune: Projektet opfylder følgende kriterier: Projektet har en stærk naturog miljøprofil. Projektet er anderledes og tiltrækker besøgende. Projektet indstilles dog ikke til støtte, da Miljø- og Energiudvalget på sit møde den 15/3-11 besluttede, ikke at anbefale projektet til Kystdirektoratet, idet etableringen ville foregå i et område med store naturog landskabsmæssige værdier, hvor byggeri helt bør undgås. Der foreligger ingen endelig afgørelse af Kystdirektoratet, om husbåden må etableres. vækstkommune.

5 Ramning af 60 nye fortøjningspæle 3) Ombygning af beddingsvogn 4) Etablering af fiskeskure 5)Etablering af p-pladser for autocampere 6) Etablering af grill- og legeplads. I første omgang er der kun tale om delprojekt 1. Projektet vil gøre havnen betydelig mere attraktiv for såvel turister som fritidsfiskere, der øsker at gøre brug af Lillebælt. Projekte vil understøtte oplevelses- og formidlingsaktiviteter, da projektet i udpræget grad går ud på fornyelse og udvikling af havnen mårettet mod fiskeriaktiviteter ved genetablering af ydermole, etablering af bådpladser der passer til nutidens bådstørrelser, ombygning af jollevogn, etablering af attraktive fiskehuse, etablering af pladser for autocampere samt etablering af attraktiv lege- og grillplads. Nr. 9 Båring Legepladsforening Legeplads og samlingssted i Båring By (etape 3) Formålet med 3. etape er dels at lave nogle lege/motionsaktiviteter til børn og voksne i fællesskab, men også at skabe nogle rammer som samlingsplads. Målgruppe er både børn og voksne i byen. Lege/motionsdelen vil bestå af nogle klatreaktiveteter samt nogle minifodboldmål og samlingspladsdelen skal bestå af en pavillon og nogle bordeog bænkesæt. Vi lægger vægt på at det dels skal være et godt udendørs værested for byens børn, der opfordrer til leg og fysisk aktivitet, men også skabe nogle rammer for byens borgere, der opfordrer til netværksdannelse og styrkelse af de sociale relationer i byen. Den første etape som er sat op, ses i dag flittigt brugt af byens børnefamilier, dagplejemødre samt børnehaven. Vi forventer både med 2. etape (som etableres i løbet af marts/april) og 3. etape (som der søges om her) at skabe nogle gode fritidsrammer, således 1. børn har et trygt sted at gå hen og mødes. 2. profilere Båring By som et godt bosætningssted, ikke mindst for børne- Samlet økonomi: LAG: Friluftsrådet: (ingen tilsagn endnu) Lokale- og Anlægsfonden: (skal søges til juni) Brædstrup Humanitær Forening: Middelfart Kommune: Indstilles til støtte på kr., da projektet opfylder følgende kriterier: Projektet fremmer sund og bæredygtig levevis Farverigt og anderledes projekt, der tiltrækker besøgende og nye tilflyttere

6 familierne. 3. Endeligt er det et stort ønske for dagplejen, børnehaven og SFO en som ugentlig bruger pladsen, hvor den ind imellem kan komme i skygge eller tørvejr, når der eks. skal spises madpakker. Nr. 10 Indslev Lokaludvalg Jordvarmeanlæg til Indselv Taarup forsamlingshus Installation af jordvarmeanlæg som alternativ til det nuværende oliefyr. Det nuværende olieforbrug er årligt 7300 l. Et jordvarmeanlæg vil betyde en årlig besparelse på kr. Desuden bruges loftsisolering som et delprojekt af totalrenoveringen. Det vil være meget afgørende for forsamlingshusets fortsatte beståen som forsamlingshus for vort lokalsamfund. Samlet økonomi: LAG: Middelfart Kommune: Indstilles til støtte på kr., da projektet forbedrer muligheden for at fastholde et lokalt kulturelt mødested med et bredere folkeligt fokus. 5 projekter indstillet til i alt kr.

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012 Der foreligger i alt 9 ansøgninger alle 9 projekter er LAG-projekter, der er ingen Fiskeri LAG-projekt imellem. De samlede projektomkostninger

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013 Der foreligger i alt 7 ansøgninger: 4 LAG-projekter, 2 Fiskeri LAG-projekter og 1 ansøgning alene om tilskud til mellemfinansiering

Læs mere

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr.

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Formål beløb indstilling s indstilling Fyens Rundkirke, Horne Anlæggelse af meditationslabyrint

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.30 Til kl.: 18.15 Mødested: Birgittelyst Kro Mødenr.: 12 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 83 Meddelelser og gensidig orientering 135 84 Ansøgning til Initiivpuljen

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl.

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. Referat Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17:30 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel

Læs mere

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS OPLYSNINGER OM ANSØGER Alslev er beliggende mellem Esbjerg og Varde i et område med øget bosætning/nybygning/tilflytning. Forsamlingshuset er et centralt

Læs mere

Flere kulturaktiviteter i landdistrikterne

Flere kulturaktiviteter i landdistrikterne Flere kulturaktiviteter i landdistrikterne Referat fra opstartsmødet den 1. juni 2010 i Middelfart Kommunes Børn-, Unge- og Fritidsforvaltning (Ejby Gl. Rådhus) Formål med mødet Middelfart Kommune har

Læs mere

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Region Hovedstaden Møderum til Valby Kino Valby Kinos Venner i Københavns Kommune modtager 180.000 kr. til ombygning af et uudnyttet loftsrum i foreningens

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011

Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011 Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011 REGION HOVEDSTADEN Tilbygning til Taarbæk Vandskiklub Taarbæk Vandskiklub i Lyngby-Taarbæk Kommune modtager 98.000 kr. til en tilbygning på 33 m².

Læs mere

Referat Distriktsudvalget

Referat Distriktsudvalget Referat Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 21-06-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Ravnshøj Ravnshøj Skole Ravnshøjvej 155 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE

DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE DEN BLÅ LEGEPLADS, HVIDE SANDE FAKTA: Beliggenhed: 6960 Hvide Sande Samlet budget: Kr. 3.405.000 Der ansøges om kr. 700.000 ved Underværker Organisation: Holmsland Klit Turistforening Kontakt: Katrine

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2016

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2016 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger Finderup Ansøger Finderup Kulturhus og Finderup By og Land Forening/Gruppe/råd: Borgerforening/Gruppe Kontaktperson: Adresse: Jørgen Koefoed eller Søren

Læs mere

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 2 Snaptuns fremtid 3 Vision for Snaptun Vi vil udvikle vores lokalområde under hensyntagen til bevaring af områdets mange kvaliteter. Vi vil bo her - det er et dejligt sted

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr.

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr. s indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Keld Jakobsen Lokalrådet for Horne Land Formål Lokalportalen.dk - én indgang til

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Kontraktens start: 5. april 2011 Kontraktens slut: 1. juli 2014 Journalnummer: 13376231510 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET.

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. Vi kan ikke få armene ned, da vi ser rigtig mange muligheder i forhold til dette projekt. Vi ser en mangfoldighed og en fornyelse, som vil

Læs mere

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 1 ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Projektbeskrivelse økonomi

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 2. august 2015 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby i

Læs mere

VISIONER FOR RENOVERING AF VEJSTRUP FORSAMLINGSHUS BESTYRELSEN 10. JANUAR 2019

VISIONER FOR RENOVERING AF VEJSTRUP FORSAMLINGSHUS BESTYRELSEN 10. JANUAR 2019 VISIONER FOR RENOVERING AF VEJSTRUP FORSAMLINGSHUS BESTYRELSEN 10. JANUAR 2019 1 INTRODUKTION Vejstrup er et mindre landsbysamfund beliggende mellem Svendborg og Nyborg. I Vejstrup sogn er der ca. 450

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og love erklæring

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen cc? - 524/(2 - - Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 03-08-2016 15:56:50 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (456a 31865683-4225-6183-8eed 34fabbeb) 03-08.2016 1556:50 Side 1 af 7 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt Æ Kassehus Glyngøre Projekt beskrivelse Projekt titel: Projekt deltagere: Æ Kassehus Glyngøre Borger & Erhvervs forening Projekt

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

Fælles høringssvar vedr. den fremtidige skolestruktur i FMK

Fælles høringssvar vedr. den fremtidige skolestruktur i FMK Allested-Vejle skole Nr. Broby skole Pontoppidanskolen Fælles høringssvar vedr. den fremtidige skolestruktur i FMK Udarbejdet af skolebestyrelserne på Nord- og Sydskolerne i Fåborg-Midtfyn kommune Sammen

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Roum Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Roum Beboerforening Ole Lundal Schoop Roumvej 3 29405755 olelundal@fiberpost.dk Adresse: Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område

Læs mere

Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010

Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010 LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010 Samvær på Øster-, Vester Kraghede og Nejst 1. Projekt-titel: Samvær på Øster-, Vester Kraghede

Læs mere

Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune Sendes til kommunen Ringkøbing-Skjern Kommune Udfyldes af kommunen Modtaget dato Journalnummer Ansøgning til vækstpulje til projekter, der understøtter vækst og udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi-

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Friluftsstrategi

Friluftsstrategi Friluftsstrategi 2017-2024 3 5 6 8 9 10 11 Vision for friluftslivet Mål for friluftslivet Handlinger for friluftslivet Tilgængelighed og sammenhænge Regionale ruter og muligheder Friluftsliv i byen Formidling

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Godkendelse af Rum og Rammer - ansøgningsrunde 2017 for året 2018

Godkendelse af Rum og Rammer - ansøgningsrunde 2017 for året 2018 Punkt 8. Godkendelse af Rum og Rammer - ansøgningsrunde 2017 for året 2018 2017-048847 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender forvaltningens indstillinger til støtte fra Rum og Rammer

Læs mere

Kursus i Fundraising K U R S U S

Kursus i Fundraising K U R S U S Kursus i Fundraising Om Fundraising Mange donorer Der er heldigvis mange muligheder for at få finansieret de gode idéer. Og i DUI-LEG og VIRKE er vi begunstiget af at kunne vende os mod flere potentielle

Læs mere

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1 SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 12. januar 2018 Tlf. dir.: 2170 3435 E-mail: kultur@balk.dk Kontakt: Jeanette Aunsø Esbensen Sagsid: 00.22.04-A26-1-18 Puljer i 2018 Kultur- og fritidsudvalget behandler

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

LAG Midt-Nordvestsjælland

LAG Midt-Nordvestsjælland LAG Midt-Nordvestsjælland Tilskud til udvikling af liv og erhverv i landdistrikterne Lokale aktionsgrupper (LAG er) er lokalt forankrede foreninger, som skaber udvikling og innovation i lokalsamfundene

Læs mere

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010 FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af forsamlingshuse? LOKALE-OG ANLÆGSFONDEN: Hvem, hvad og hvordan? FORSAMLINGSHUSET I FREMTIDEN: Modernisere og udvikle, i stedet for at afvikle? LOKALE-

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole!

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole! Horne Vision 2020 HORNE VISION 2020 200 elever i Horne skole! 2020 Fremtidens Horne Hornes fremtid som aktiv landsby er afhængig af tilflytning primært af en karaktér som kan styrke byens trivsel herunder

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel.

HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel. Mols, 19. december 2018 Pressemeddelelse HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel. Julen nærmer sig med hastige skridt, men allerede nu har Mols i Udvikling fået to gaver i million-klassen, der

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager 46 eksklusive 1-, 3- og 4-værelseslejligheder Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø nær metro og S-tog

Læs mere

Supplerende udtræk af Kultur- og Demokratiudvalgets budgetblog 2019 efter d. 30. maj kl Udtræk er foretaget 4. juni kl. 10.

Supplerende udtræk af Kultur- og Demokratiudvalgets budgetblog 2019 efter d. 30. maj kl Udtræk er foretaget 4. juni kl. 10. Supplerende udtræk af Kultur- og Demokratiudvalgets budgetblog 2019 efter d. 30. maj kl. 11.30 Udtræk er foretaget 4. juni kl. 10.50 Indhold Etablering af dykkerområde ved Vesterhave...1 Isolering af nyt

Læs mere

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Side 1 af 5 Evaluering [329] Projektet Journalnr. 2012-F-0061 Projektets titel Bevilget beløb 600000 Naturrum til Vang Granitbrud De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 6 04.21.05-P20-1-10 4. Byens Hus i Vrensted - status og frigivelse af bevilling Resumé Der foreligger en status på projektet Byens Hus i Vrensted og Økonomiudvalget skal tage stilling til bevilling

Læs mere

Aktivitetsområde i Mogenstrup

Aktivitetsområde i Mogenstrup Aktivitetsområde i Mogenstrup Projektbeskrivelse m/budget og finansieringsplan Projektansvarlige: Øster Sogns Beboerforening, Vuggestuen Søstjernen, Børnehaven Blæksprutten, Hjelm Hede Friskole. Oplysninger

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bymidten 1 Postnr./by: 4500 Nykøbing Sj. BBR-nr.: 306-020284 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

NOTAT. Kultur- og Idrætsudvalget område. Resume af høringssvar til Kultur- og Idrætsudvalget vedr. budget

NOTAT. Kultur- og Idrætsudvalget område. Resume af høringssvar til Kultur- og Idrætsudvalget vedr. budget NOTAT Dato Fælles- og Kulturforvaltningen Økonomisk afdeling Resume af høringssvar til Kultur- og Idrætsudvalget vedr. budget 2017-2020 Kultur- og Idrætsudvalget område Kultur- og Idrætsudvalget har modtaget

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom - til leje... Kontor 833 m² Sverigesgade 5, 3. sal 5000 Odense C Flot lejemål i prisbelønnet ejendom Gennemrenoveret og prisbelønnet ejendom, unikt beliggende på Odense Havn Særdeles præsentabelt og inspirerende

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

ekstrabevilling på kr

ekstrabevilling på kr Vesthimmerlands Kommune Att. ØK-udvalget Aalestrup den 29. maj 2019. På vegne af Initiativgruppen til opførelse af et læge- og sundhedshus i Aalestrup skal vi hermed ansøge om, at VHK vil finansiere en

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

Harrevig omfatter de to sogne Harre og Hjerk med de to LANDZONEBYER af samme navn.

Harrevig omfatter de to sogne Harre og Hjerk med de to LANDZONEBYER af samme navn. HARREVIG-EGNEN UNDER 1 TIMES AFSTAND TIL FLERE KØBSTÆDER RIGT FORENINGSLIV DREVET AF AKTIVE BORGERE BEBOERFORENI NG ARRARANGERER SOMMERAKTIVI TETER VED HARREVIG BOGMEKKA OG FORSAMLINGSH US ATTRAKTIV OG

Læs mere

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer Aftenensprogram 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer 19:00 Oprydning. Kaffe og kage serveres 19:15 Velkommen til de sidst ankomne

Læs mere

Boligselskabet Domea København, Følager

Boligselskabet Domea København, Følager Boligselskabet Domea København, Følager 46 eksklusive lejligheder i størrelsen 59-115 m² beliggende i Valby Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø

Læs mere

Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018

Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018 Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018 Alle beløb er inkl. moms. Projekt Beløb Tildelt Procent af ansøgt Godkendte ansøgninger 1 Toilet ifm Gl. Rye stadion 81.250 20.000 0,25 2 Mødefacilitet

Læs mere

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indsamlermappe Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indbetalingsvejledning kontant En ny hal Hvorfor?

Læs mere

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen Vejledning om støtte fra Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra Vi støtter projekter, som Understøtter udviklingen af unikke lokalsamfund med fokus på levevilkår, sundhed og bæredygtighed Herefter

Læs mere

Svar Korinthhallen Svar Ryslingehallerne

Svar Korinthhallen Svar Ryslingehallerne Plan Kultur 20. marts 2011 Version 1.0 Spørgsmål Svar Svanninge Svar Broby Fritidscenter, Allested-Vejle Hallen Brobyværkhallen Hvorfor vil I gerne lave en udviklingsplan? Hallen står overfor en større

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Låstrup Ansøger Forening/Gruppe/råd: Låstrup Lokalråd Kontaktperson: René Storgaard Madsen Adresse: Låstrupvej 50 Telefon: 72 69 02 50 Mail: laastrup@live.dk Hvorfor skal jeres område

Læs mere

Bevilget fra fonde og private: Underværker: Fionia Fond: Veluxfonden: LAG SØM: Martin og Flemming Skibsted: 200.

Bevilget fra fonde og private: Underværker: Fionia Fond: Veluxfonden: LAG SØM: Martin og Flemming Skibsted: 200. Cafè Fabers Projekt: Landdistriktspulje 2017, 1. ansøgningsrunde. Ansøgt: 16-05-2017 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 119-3 Oplysninger om ansøger Foreningens/organisationens

Læs mere

LAG Randers-Favrskov. Projektoversigt Kun få projekter har gennemført endnu, de fleste har 2 års projektperioder

LAG Randers-Favrskov. Projektoversigt Kun få projekter har gennemført endnu, de fleste har 2 års projektperioder LAG Randers-Favrskov Projektoversigt 2017 Kun få projekter har gennemført endnu, de fleste har 2 års projektperioder Færgestedet i Mellerup, afholdelse af GF 10. april 2018 To nye halbunde baner vejen

Læs mere

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Et fritids- og kulturcenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested

Læs mere

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling Ansøgningsskema Grøn Ordning Vækst og udvikling Ansøgning om tilskud fra Grøn ordning Læs venligst retningslinjer for tildeling af støtte fra Grøn Ordning, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For at ansøgningen

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Indstilling af kandidat til Landsbysamvirkets Landsbypris 2016

Indstilling af kandidat til Landsbysamvirkets Landsbypris 2016 Indstilling af kandidat til Landsbysamvirkets Landsbypris 2016 Tørring Beboerforening indstiller Tørring som kandidat til Landsbysamvirkets Landsbypris 2016. Tørrings beboere har lagt et kæmpe engagement

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND

FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND Potentialer - mellem drømme og virkelighed Jakob Færch Udviklingskonsulent Lokale og Anlægsfonden Oversigt Lokale og Anlægsfondens STØTTEområde Grønlandske DRØMME og ønsker

Læs mere

Mærkningsordningen er gældende i en 5-årig periode, hvorefter den kan fornyes, og omfatter 10 kriterier

Mærkningsordningen er gældende i en 5-årig periode, hvorefter den kan fornyes, og omfatter 10 kriterier Uddrag af Referat fra Middelfart Kommunes Byrådsmøde d. 24. juni 2014 om Naturpark Lillebælt. 835. Etablering af Naturpark Lillebælt. Ansøgning til Friluftsrådet. Sagsnr.: 2013-007244 Sagsbehandler: Præsentation:

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 27. maj 2013, holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Side 2 af 14 ------------------ Mødet slut kl. 16.55 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen

Læs mere

Åbning af Camp Mariagerfjord. 1. februar 2008. Hotel Amerika, Hobro. Fremtidsbillede af Mariagerfjord landdistrikter anno 2025

Åbning af Camp Mariagerfjord. 1. februar 2008. Hotel Amerika, Hobro. Fremtidsbillede af Mariagerfjord landdistrikter anno 2025 Åbning af Camp Mariagerfjord. 1. februar 2008. Hotel Amerika, Hobro. Fremtidsbillede af Mariagerfjord landdistrikter anno 2025 Forestil jer, at året er 2025 og vi ser tilbage på udviklingen i Mariagerfjord

Læs mere

Arealforholdene for de børnevendte arealer er i overensstemmelse med de i kommissoriet opstillede nøgletal.

Arealforholdene for de børnevendte arealer er i overensstemmelse med de i kommissoriet opstillede nøgletal. 6.4 IDRÆTSBØRNEHAVEN Ambolten 6B, 6000 Kolding Idrætsbørnehaven er på egen matrikel ved Kolding Hallerne i den sydlige del af Kolding By, og hører administrativt under Daginstitutionen Tved beskrevet i

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

Nye faciliteter til Kulturskolen på Nordskolen

Nye faciliteter til Kulturskolen på Nordskolen Nye faciliteter til Kulturskolen på Nordskolen Dette notat beskriver baggrunden for forslaget om, at etablere nye faciliteter til Kulturskolen på Nordskolen. Notatet beskriver dels projektforslaget og

Læs mere

Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene

Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Projektbeskrivelse: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Kort info om landsbyen Funder Kirkeby: Funder Kirkeby er en

Læs mere

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015 Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020 februar 2015 1 Indhold Kort resumé af strategien... 2 Formalia... 2 Strategiens vision og handlingsplan, mål,

Læs mere

Svagheder: Et lignende projekt er støttet i Intention om bæredygtighed på sigt, men en konkret plan er ikke forelagt

Svagheder: Et lignende projekt er støttet i Intention om bæredygtighed på sigt, men en konkret plan er ikke forelagt Bedømmelser Gennemgang Ny Vækstpulje I det følgende gennemgås ansøgningerne med deres score samt styrker og svagheder ved ansøgningerne. Ansøgere bedømt i flere puljer er præsenteret i den sag, hvor deres

Læs mere

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn otentialer i Bork 11. august 2016 otentialeplan - Bork Havn Bork Havn i billeder Adgangsvej til Bryggen Surferstranden syd for havnen Lystbådehavnen Bryggen Fiskehuset Legeplads ved Bryggen Det gule hus

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Klimavenlig Roklub Ansøger Forening Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen E-mail formand@dsr-online.dk Telefon

Læs mere