Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af sidste mødereferat 2) Valg af referent 3) Balance ultimo juni v/tom 4) Forhandlinger om administrator - beslutning v/tom 5) Vaskeriet v/kirsten 6) Forretningsorden v/lise og Kirsten 7) Besigtigelser af indgangspartier, terrasser, vinduer og døre v/kirsten og Jens 8) Den gode smag skabelon der sikrer kvalitet v/lise 9) Papir-container, korrekt anvendelse v/karen 10) Delebilordning v/beate 11) Førstehjælpsudstyr v/beate 12) Sms-kæde ved eks. lukning af vand v/jens 13) Salg af 14-5, orientering v/tom 14) Orientering fra Tom som ikke hører under beboerkontakt 15) Orientering fra udvalg v/formændene a) Beboerkontakt, b) Bygningsudvalg c) Anlægsudvalg d) Aktivitetsudvalg: e) IT/hjemmeside f) Ejendomsfunktionærer 16) Eventuelt Næste møde afholdes den 10. september kl i Købmandsgården

2 Ad 1. Godkendelse af mødereferat Referat fra sidste møde blev godkendt og underskrevet. Ad 2. Valg af referent Beate blev valgt som referent. Ad 3. Balance ultimo juli v/tom Tom gennemgik balancen. Ad 4. Forhandling om administrator Tom gennemgik processen med udvælgelse af administrator og udvalgets indstilling om at vælge Adlex som ny administrator. Alle bestyrelsesmedlemmer bakkede indstillingen op. Der vil blive omdelt en skrivelse til alle beboere med information om den ny administrator og udvælgelsesprocessen. Den ny administrationsaftale vil træde i kraft 1. januar Ad 5. Vaskeriet Kirsten fortalte, at problemerne med de store vaskemaskiner nu er nu løst. De små maskiner har stadig den udfordring, at de bør have deres eget relæ og skifte fra 10 til 16 amp. Der udestår stadig at finde et firma til at stå for den løbende rengøring af vaskeriet. Kirsten vil undersøge, om programmeringen af vaskemaskinerne er forkert. Lise gjorde opmærksom på, at priserne på vaskeprogrammerne ikke er justeret korrekt. Karen efterlyste den gamle centrifuge, idet de nye maskiner åbenbart tager vand ind, inden de centrifugerer. Vaskeriet har haft døgnåbent siden sidste bestyrelsesmøde. Tilsyneladende har det fungeret fint. Ad 6. Forretningsorden Kirsten og Lise har arbejdet videre på forretningsorden og modtaget input fra Tom. Kirsten og Lise renskriver den tilrettede forretningsorden og sender den rundt til bestyrelsen til kommentarer. Der var tillige enighed om, at næste skridt er at lade vores ny administrator kigge den igennem og rådgive om indholdet. Der er bred enighed om, at ejerforeningen bør have en forretningsorden, der kan tjene som et nyttigt værktøj også for fremtidige bestyrelser. Ad 7. Gennemgang af indgangspartier Anlægsudvalget er i gang med at gennemgå blokkene og præsenteret en samlet oversigt til næste møde. Udvalget vil inddrage Adlex i at tilrettelægge det videre forløb, så vi får en effektiv opfølgning på de haver og indgangspartier, der ikke lever op til standarden, samt de lejligheder som skal have malet vinduer /døre. En sti ved blok 8 skal rettes op, da den går ind over endelejlighedens grund.

3 Ad 8. Den gode smag Jf. referat fra bestyrelsesmødet 11. juni 2015 vil Lise hen over efteråret få tid til at gå i gang med at lave en kvalitetshåndbog, som inspektørerne kan arbejde ud fra. En kvalitetshåndbog giver inspektørerne meget klare retningslinjer for, hvilke opgaver de har, og hvordan de skal løse dem. Kvalitetshåndbog bliver f.eks. brugt i kommunerne, som har store grønne områder at vedligeholde. Ad 9. Papircontainer Karen har talt med kommunen vedr. parkens husholdningsaffald. Andet affald som f.eks. papir og glas bortskaffes af private renovationsfirmaer. Karen vil til næste møde undersøge nærmere, hvordan aftalerne med leverandørerne er, hvor skraldet bringes hen mv. Karen foreslog desuden, at der opsættes nogle bedre batterispande, som hænger på affaldsstationens inderside i stedet for at stå på jorden. 10. Delebilordning Beate fortalte om muligheden for at få delebilordning i Søllerød Park. Beate har kontakt til Hertz delebiler der ikke ser noget problem i at få sådan en ordning til Søllerød Park. Første skridt på vejen er at få afdækket, hvor stor interesse, der er i ordningen. Beate undersøger det og præsenterer evt. oplæg i løbet af efteråret. 11. Førstehjælpskasse Warny har talt med inspektørerne om deres behov for førstehjælpsting. Der var enighed om, at det ikke var nødvendigt at investere i en større Falck-pakke, men blot nøjes med de indkøb, som inspektørerne har anbefalet. 12. SMS-kæde vedr. eks. lukning af vand Da der i den ny administrationsaftale indgår hjemmeside med mulighed for bl.a. at informere beboerne både via mail og sms, var der enighed om, at vi afventer implementeringen af det ny system. 13. Salg af 14-5 Sidste detaljer i salg af lejligheden er ved at komme på plads. Den ny ejer overtager lejligheden 1.10, dog med råderet allerede fra 15. august 14. Orientering fra Tom, som ikke hører under beboerkontakt Siden overgang af forsikringen til Topdanmark pr. 1. januar 2015, har vi haft en mindre tvist med vores tidligere forsikringsmægler Willis, som ønskede betaling af honorar for hele Denne er nu løst med betaling af honorar for 3 måneder, svarende til opsigelsesperioden. 15. Orientering fra udvalg Den komplette opgaveliste, som ligger i Dropbox, var der enighed om skal være bestyrelsens fælles arbejdsredskab til at følge med i status på de mange opgaver, der løbende er i gang. Tom bad alle om igen at opdatere deres del af opgavelisten inden næste møde.

4 a) Beboerkontakt Tom og Beate orienterede om aktuelle sager vedr. beboere. Karen fortalte om problemer med flagermus under taget. Flagermus er fredede og døde flagermus skal indleveres til Naturstyrelsen. Læs mere her b) Bygningsudvalg Der har været problemer med et defekt brusetermostat - det skulle være bragt i orden. Der er ved at blive skiftet lys i kældre i blok 6, blok 2, blok 7 samt blok 3. Det skulle blive afsluttet i august. Der er omlagt fliser ved blok 6, og der er kommet stenkant på vejen ned til de lange garager. c) Anlægsudvalg: Kirsten gennemgik opgaver: Prisen for at sætte lås på lågerne mod Skodsborgvej er ikke afklaret. Næste havedag er søndag den 27. september. Kirsten fortalte, at dagen primært bliver en maledag, da rigtig mange træoverflader (tørrestationer, skraldestationer mv) skal males sorte. Lise skal have møde med Rudersdal Kommune, der stiller krav om, at der gøres noget ved beplantningen langs Skodsborgvej, hvor de høje træer trykker kommunen alle-træer på Skodsborgvej. Lise vil i den forbindelse også få lavet en plan for randbeplantningen for Vangebovej, hvor de seneste fældninger har tydeliggjort den manglende lavere beplantning til at beskytte blokkene langs vejen for trafikken på Vangebovej. d) Aktivitetsudvalg Beate fortalte om forberedelser til loppemarkedet den 22. august. Til efteråret er det planen at få lavet klunsestation i en garage. Udvalget vil, hvis det er muligt, gerne koordinere klargøring af klunsestation med havedagen den 27. september. Børneklubben har taget initiativ til at afholde en sensommerfest for børn lørdag den 12. september ved Stråhytten. Invitationen vil snarest blive hængt op og annonceret på hjemmesiden. e) IT/Hjemmeside Ikke noget at berette

5 f) Ejendomsfunktionærer Der er ikke taget action på tavle endnu. Der skal sættes skilte på hver tavle, der viser hvilken blok man står ved. g) Eventuelt Jens fortalte om fremtidige lovkrav om vandmålere på varmtvandsforbrug. Næste møde afholdes torsdag den 10. september kl i Købmandsgården.

6 Udvalg Beskrivelse Forventes udført Afsluttet Bygninger Tilbud fra Majbyg på nedtagning, transport og opsætning fransk altan-gelændere Nej Bygninger Istandsættelse af møbelforretningens facade (pålagt lejer af ejerforeningen) Ja Bygninger Nyt udvalg vedr. badeværelsesvindue ser på mulige alternative løsninger Nej Bygninger Omlagt fliser ved blok 6, kantsten på vejen ned til de lange garager Ja IT YouSee-alternativer undersøges af ressourcepersoner. Beate tovholder Nej Bygninger Salg af ejerforeningens lejlighed i Nej Anlæg Møde med Rudersdal Kommune vedr. randbeplantning v/skodsborgvej Nej Aktiviteter Undersøgelse af affaldshåndtering/bortskaffelse Nej Aktiviteter Delebilordning undersøges Nej Bygninger Diverse opgaver der udestår i vaskeriet Nej Bygninger Hovedrengøring af vaskeriet Nej Anlæg Istandsættelse af stråhytten, tilslutning af strøm Nej Bygninger Navneskabe påsættes bloknr Nej Bestyrelse Loppemarked i Søllerød Park Nej Aktiviteter Børneklubbens sensommerfest Nej Anlæg Havedag Nej Bygninger Etablering af klunsestation Nej Bygning Udskiftning af LED lys i kældrene 2,3,6 og Nej Bestyrelse Skift til ny administrator (Adlex) Nej

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent) Referat af bestyrelsesmøde nr. 264 i E/F Søllerød Park, torsdag den 11. juni 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Karin Clausen, Warny Munch, Thomas Worm Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 1 Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Karin Clausen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Beate Warberg (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014

Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014 Til stede: Afbud: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch, Beate Warberg (referent) Karin Clausen og Bent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch, Beate Warberg (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30 1 Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch og Beate Warberg (referent) Afbud: Karin

Læs mere

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II.

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ad.1. Carl Tiedemann blev valg til dirigent. Ad.2. Ulla Holm blev valgt som referent. Ad.3. Formand for bestyrelsen Carsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 03/2010 Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Helle Dahl (HD) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Torsten Hasle Nielsen (THN)

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby Referent Susanne Frantzen 06-02-2017 Punkt: Emne: Action: Deltagere fra bestyrelsen: Jesper, Lene, Ove, Flemming, Henrik, Susanne Afbud: Andre deltagere: Godkendelse

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag, den 5. sep. kl. 17,00 Mødested: Bestyrelseslokalet Valdemarsgade 16 Deltager: Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Ellen Kristoffersen, Bettina, Iver, og Inspektør

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00.

Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. 1 Referat for bestyrelsesmøde torsdag d. 6. februar kl. 17.00. I mødet deltog: Merrit Rosberg Susanne Kabali Dennis Villumsen John Barzel Thomasberg Barbara Cros (Gik efter en time) Fraværende med afbud:

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 08 september 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 25. august 2007 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 14. august 2007 Deltagere:, Lone, Anne Lise, Gitte, Per Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 25. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 44 den 13. marts 2019 Referat af møde nr. 44 i Vilh. Kiers Kollegiums bestyrelse

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde d. 27.05.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Tomas Klement Jørn Christensen, Ejnar Estrup, Helle Nielsen, Frank Nissen

Læs mere

Driftschef Søren Nielsen Inspektør Johnny Philip Philipsen (DEAS F&S)

Driftschef Søren Nielsen Inspektør Johnny Philip Philipsen (DEAS F&S) FACILITY SERVICES Frederiksberg, april 2015 Direkte telefon +45 39 46 61 41 soni@deas.dk Referat 66-møde 140-949 Dambakken Dato: 09-04-2015 Deltagere: Fra beboerrepræsentationen: Willy Fløe Jens Tidemann

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 13. januar 2015 Sted Deltagere Fælleslokalerne, Åfløjen Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kim Holk Janne Hjorth Jesper Munch-Madsen Jette

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien.

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien. Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 06/2009 Tid Mandag den 8. juni 2009 kl.: 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Anja Larsen (AL) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Ole Rosengreen (OR) Torsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30 Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 27/03/10 Referat af bestyrelsesmødet 09. marts 2010 kl. 19.30 Til stede: Sanne, Ejvind, John, Jacob, Anders, Preben og Jan samt 4 gæster. Afbud: Karen Ad dagsordenens

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 9. juni 2017 Bestyrelsesmedlemer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emne Ordinært

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen.

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen. Til Ejerforeningens hjemmeside 1. Møde med administrator a. Gennemgang af udkast til revideret administratoraftale Bestyrelsen har, med baggrund i de 6 år, som den hidtidige administratoraftale har løbet,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 3. maj 2017 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (), Jacob Brogaard-Kay (JBK), Frank Nissen (FN), Pia Laulund (),

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl , Sportsvej 10, 2600 Glostrup Referat Glostrup Ejendomsselskab Møde den 5. april 2016 Udsendt den 12. april 2016 Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 5. april 2016, kl. 18.00, Sportsvej 10, 2600

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 70 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Onsdag den 30. september 2015 kl. 15.00-17.30 Deltagere: Dahl Christensen Evin Eggert Alis Petersen Henning Petersen Rud Christensen Velkommen

Læs mere

til husorden ved mlingen 2014

til husorden ved mlingen 2014 til husorden ved mlingen 2014 Bestyrelsen ønsker at skabe et bedre overblik i vores husorden, således at bestemmelser om de forskellige områder ikke både fremgår af husorden og vedtægter eller husorden

Læs mere

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde:

Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Afdeling 128 Nr. 50 Bestyrelsesmøde: Sted: Fælleshuset Tid: Tirsdag, den 11. juni 2013, kl. 19.00 22.00. Deltagere: Carsten Machon Eigil Knudsen Eva Rasmussen Jonna Rud Christensen Lise Saaby Simonsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 29. august 2013

Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 29. august 2013 Mødedeltagere Afdelingsbestyrelsen Henrik Svendsen (HS). Carsten Groth-Rasmussen (CGR). Vagn Bille (VB). Lars Henriksen (LH). Eugen Sølberg (ES). Kathrine Nørgaard (KN). Martin Nielskov (MN). KN MN LH

Læs mere

Seniorbofællesskabet Hjorteparken

Seniorbofællesskabet Hjorteparken Seniorbofællesskabet Hjorteparken Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Dato: 8. maj 2019 Sted: Fælleshuset Tidspunkt: Kl. 19:00 Til stede: Lars Schnoor (LS), Erik Larsen (EL), Bjarne Giehm (BG), Arne Ziegler

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

PRÆSTEMARKSHUSENE Afd. 01-009

PRÆSTEMARKSHUSENE Afd. 01-009 M Ø D E I N D K A L D E L S E #8 til Afd.bestyrelsesmøde Deltager: Kopi: Jens, Kirsten, Kurt, Per, Pia Simon Bødker (SB) + evt. repræsentant for loftlampe Michael Sandberg (MS) Dato: Mandag d. 15. oktober

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt MAIL BESTYRELSEN@CARLSHOEJ.DK SIDE 1/5 REFERAT Referatet er godkendt den 11. marts 2014 TITEL Afdelingsbestyrelsesmøde DATO 11. februar 2014 FRA BESTYRELSEN Claus Dahl, formand, Kenneth Hermann, næstformand,

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 1. juni 2009 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 25. maj 2009 Deltagere: Lone, Per, Charlotte, Ellen, Gitte Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Gulv i køkken og stue besøg

Læs mere

Afdelingsbestyrelse Referat maj 2015 Dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet torsdag d. 21.05.2015 Klokken 17:00 22:00

Afdelingsbestyrelse Referat maj 2015 Dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet torsdag d. 21.05.2015 Klokken 17:00 22:00 Ab Hørsholm/Kokkedal Byengen Nordengen afd 9 Afdelingsbestyrelse Referat maj 2015 Dagsorden til afdelingsbestyrelsesmødet torsdag d. 21.05.2015 Klokken 17:00 22:00 Deltagere: Lone Schrøder (formand), Frits

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 251 Torsdag den 20. april 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Konstitueres på mødet.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 26. januar 2010 kl. 17.00

Referat af bestyrelsesmødet 26. januar 2010 kl. 17.00 Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 28/01/10 Referat af bestyrelsesmødet 26. januar 2010 kl. 17.00 Til stede: Sanne, Karen, Ejvind, John, Jacob, Anders, Preben og Jan. Ad dagsordenens pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1dt og 1dy Referat af bestyrelsesmøde mandag den 16. april 2018 Sted: Vejlesøparkens selskabslokaler Deltagere fra bestyrelserne: Pierre Ørndorf Erik Trudsø Jespersen Jens Bache Carsten Riddersholm Nicolai Fuglsang

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 7. maj 2018, kl. 17.00 19.00 Sted: Deltagere: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Karin og Rasmus Samt: Brian (Boligkontoret), Tina (SWE) samt Jens Halsnæs

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsen afd. 9, Televang Televænget 30, kld. 2770 Kastrup Kontortid: 1. mandag i måneden kl. 18.30 19.30 E-mail afdelingsbestyrelsen@televang.dk Kastrup den

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 17. august 2018, kl. 19.00

Læs mere

Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger. AD. 3 Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Godkendt af en enig bestyrelse, ingen bemærkninger. AD. 3 Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott og fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) David Oszlak (DO) Knud Petersen (KP) Naseer Shah (NS) Aase B. Stisen (AAS)

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Dato: 8. marts 2016 kl. 20 Tilstede: Ulrik Kjeldsen (ULK), Bo Jul Jeppesen (BJ, Frederic Maigaard (FRM), Michala Gauguin (MIG), Børge Tamsmark (BØT), Jonas Gauguin (JOG) og Allan

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 08-04-17 Mødedato: 16. marts 2017 Kl. 17:30-21:30 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg

Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg Forretningsorden for Grundejerlauget Ishøj Centrums bestyrelse og forretningsudvalg Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Omfang.... 1 3. Ansvar.... 1 4. Grundejerlauget... 2 4.1 Afholdelse af møder...

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Tidspunkt: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 17:00 18:30 Sted: Tilstede: Hos Kai Kai, Anna Inga, Ove, Hanne Fraværende Gitte Dagsorden/referat: 1. Godkendelse samt opfølgning

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 8. februar Klokken: 10.00 Hvem: Ole Gert Vangsgaard Nielsen Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere