Derefter overgik forsamlingen til den formelle dagsorden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Derefter overgik forsamlingen til den formelle dagsorden."

Transkript

1 Generalforsamling CK Kronborg medlemmer til stede Formanden åbnede generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte. Han opfordrede herunder til en livligt og konstruktivt i dialog, og at generalforsamlingen bidrog med gode ideer til, hvordan vi får løst de knuder, der nu er, og hvordan vi fastholder de gode værdier, der er i vores klub. For dem er der mange af. Derefter overgik forsamlingen til den formelle dagsorden. 1. valg af dirigent : Peter Thorsted er valgt til dirigent 2. Valg af referent : Tine Mølholm er valgt til referent 3. Bestyrelsens beretning v. Formanden, Henrik Sørensen Formanden aflagde bestyrelsesberetningen. Herunder kom han ind på fl.g. emner, som havde karakteriseret 2014 : Økonomi herunder overgangen fra det gamle regnskabs-regneark til klubmodul og fra den gamle Finansbanken til Nykredit, konteringssystemet og opbygning heraf, samt generel oplæring og indkøring i regnskabssystemet og klubmodul, restancer m.m., som alt sammen var årsag til at bestyrelsen hyrede ekstern revisor til støtte for kasseren, samt rådgivning og revidering af årsregnskab. Trods løbende fokus på klubbens økonomi, og kasserens statusrapporter har fulgt prognoserne i budgettet, viste der sig i efteråret da Sven overtog efter Thomas, at der var færre penge på kontoen end forventet, hvilket også fremgår af det fremlagte regnskab. Bestyrelsen erkender sin del af ansvaret og budgetopfølgning, skriftlighed og dokumentation skal optimeres væsentligt. Der bliver også udarbejdet en strategi for vores økonomi, så den harmonerer med klubbens øvrige strategier. En stor tak lød til Sven for det kæmpe arbejde han har lagt i vikarjobbet som kasserer. Uden den indsats tør jeg ikke tænke på, hvor vi ellers havde været i dag. Formanden sluttede emnet med at henlede forsamlingens opmærksomhed på, at regnskabet, der senere fremlægges, er udarbejdet af statsautoriseret revisor, og at han i sin erklæring ikke har alvorlige bemærkninger til det. Hjemmesiden, som er en del at Klubmodulet, blev indført, da den åbner op for, at en meget mere livlig hjemmeside. Således kan de enkelt udvalgsmedlemmer/formænd selv oprette nyheder, Events m.m. og på den måde kommer der mere gang i siden, og ansvaret ikke hviler på nogle få. Fremover vil Gitte Hejselbak overtager den del af hjemmeside arbejdet, der har med designet og det informative omkring klubben at gøre. Velkommen til det arbejde Gitte. Bestyrelsen vil opfordre udvalg til at benytte hjemmesiden til formelle indlæg.

2 Træner og træningsplanlægningen forløb tilfredsstillende henover den sidste del af sæsonen 2014, bla takket være flere nye trænere, som kastede sig ud i denne tjans. Stor tak til dem. I 2015 kan vi tilbyde træning på mange forskellige niveauer, fra begynder og børn og unge til motionister, og dem der vil køre rigtig stærkt. Sågar har vi stadig vores pigetur om lørdagen og en seniortur om mandagen. Mht. til begynderne, er der indgået et samarbejde med Cykleteket og Brian Larsen (Saaby-cykler), som går ud på, at man kan låne en cykel i Cykleteket og komme hos os og prøve at køre med vores begynderhold, hvis man vil prøve at cykle i en klub. Derefter kan vi vejlede med køb at cykel og henvise til forhandler (REX). Derudover begynder Brian som fast tirsdagstræner for begynderholdet. En stor tak til Tine og Niels, (og Johnny) som har gjort et stort stykke arbejde, for at få planen til at hænge sammen. Træningslejr i Sverige forløb igen som en af de helt store og sikre traditioner. Stor tak igen til klublivsudvalget og Marianna for at være primusmortor for arrangementet. Både unge og ældre havde en fantastisk tur med masser af god hård træning. Forårsdag I Hell-singør blev knap så besøgt i år, som vi havde håbet på. Om det var frosten der slap sent som betød at nogen ikke turde melde sig til vides ikke. Men fact er, at de der kom, så og sejrede alle ved at gennemføre årets første rigtige motionsforårsklassiker. Selv om vi var en relativ stabil arrangørgruppe, så savner arrangementet en gruppe, som helhjertet kan gå ind i det, og allerede nu tænke næste års arrangement. Sommercuppen fik også i år deltagelse af knap 30 kronborgryttere. Ingen tvivl om at dette løb er populært, og der er medlemmer i klubben, som gerne køre cuppen. Det gør de også i år, denne gang står Jackie for dette arrangement. Stor tak til dig Jackie, fordi du løfter denne opgave. Licenssæsonen var igen godt besat af Kronborg-ryttere. Mest i B&U men også i de øvrige klasser har vi ryttere i C og D felterne samt i veteranklasserne. Licensrytterne har deltaget i både B&U-dm, elitens DM-uge i slut juni og veteran-dm. Dog desværre uden de helt store topplaceringer i år. Licensløb Kronborg Klassiker (Igen med grill) blev afholdt på den klassiske rute i Tikøb efter vi sidste år havde en afstikker til Kvistgård. Igen var der deltagelse af knap 400 licensryttere, og vi havde lejet kommunens mobilscene som ramme omkring præmieoverrækkelsen. Det gjorde det hele meget mere festligt og gav de

3 meget professionelle rammer. Kronborg UCI Cyclocross Event blev afholdt for 1. gang i de fantastiske rammer i Marienlystparken. Vi havde slået stort brød op, men med kr. i lommen fra Kommunens eventkasse var der også råd til at give dette internationale løb det internationale islæt, som det skal have. 5 nationer fra Sverige, Tyskland, New Zealand, Norge og så Danmark var repræsenteret, og ca. 150 ryttere i alt deltog. Det blev til nogle flotte felter, og vi modtog stor ros fra flere sider. En særlig tak til Frank Adler Gotlieb og international linje på Borupgaardskolen for skolepatrulje ved tilskuerovergangene. Også en stor tak til klubbens frivillige, som igen var med til at sørge for, vi kunne lave dette arrangement. Der var også meget læring i arrangementet læring som vi kan drage nytte af i år, når løbet afholdes for andet år den 4. oktober. Slush- og Dustup blev igen arrangeret af B&U afdelingen, som hvert år hiver ca kr. hjem til B&U-arbejdet i afdelingen, ved at stå for dette arrangement. VM i H50 på bane kom igen i år hjem til Cykle Klubben Kronborg da Andreas Hartkop igen fik den eftertragtede trøje denne gang i sprint. Igen tillykke med den flotte titel Andreas. Rytterfesten blev som det er traditionen igen afholdt sidste lørdag i oktober. Igen havde klublivsudvalget i år med en arrangørgruppe bestående af Marianna, Else, Stine, Katrine, Sanne lavet et fantastisk arrangement på Madam Sprunk, med lækker mad og efterfølgende diskotek. Det var en super hyggelig aften, hvor vi også fik fejret vores hjælpere, hyldet vores nye Danmarksmester og hvor Karsten Lank overraskede damerne med guld til ørerne. DM U15 cross blev i januar cyklet hjem samtidig med orkanen Egons hærgen, da Joshua Gudnitz vandt sikkert U15-klassen. Jeg havde selv fornøjelsen som DCUrepræsentant at hænge medaljen om halsen på Josh. Crosssporten har haft en ganske god fremgang i klubben særlig på veteranfronten, hvor Peter Lord og Poul Petersen er kommet til i hhv. H50 og H60 klassen. Vi er dermed omkring 10 stykker, der har fået kærlighed for denne traditionsrige gren af cykelsporten. Der er altså gode muligheder for at komme ud og prøve krafter med sporten, og gennem hele vinteren har der været træning hver onsdag på marken v. Flynderupgård. Vi gør det rigtig godt i B&U-klasserne, hvor både Joshua i U15 og Carl i Junior har deltaget på landsholdsture til Tyskland henover vinteren. Vi forventer os rigtig meget af de to drenge.

4 Terrænsporten er generelt i fremgang i vore klub, da også MTB har været godt i gang henover vinteren. Her har særlig Søren Larsen og Jasper taget en stor tørn som trænere og tourguider. Godt for klubben og træningen, at vi nu også kan tilbyde kvalificeret MTB-træning. Helsingør Sportsgalla blev afholdt d. 10 januar, hvor frivillige og sportsfolk, der har ydet en særlig præstation hyldes. Vi deltog selvfølgelig også, og som en lille tak til de frivillige der lægger mange kræfter i klubben, klubbens udvalg mv. var de inviteret med til middag og fest på Kulturværftet. Her medtog Andres Hartkop kommunens pris for sin præstation ved et vinde VM på bane i H bliver sidste år i vore nuv. klubdragt. Vi skal have nye sponsorer og dermed også nyt tøj med nye reklamer på. Der er nedsat et sponsor/tøj-udvalg, men der skal flere i udvalget. Opfordring til at melde sig til hos formanden. Formanden sluttede beretningen med igen at takke de mange frivillige i klubben og opfordrede igen til at man melder sig til de forskellige udvalg. For - HUSK vi har alle fuldtidsarbejde og familier, som også skal passes ind i det frivillige arbejde eller er det omvendt? ;o Gert Strand: Stor ros til MTB drengene for at denne træning kører. Der var derefter ikke yderligere kommentarer eller spørgsmål til beretningen. 4. Aflæggelse af regnskab: Regnskabet er underskrevet af revisor (revisionsfirmaet VERITAS) samt bestyrelsen. Sven gennemgår regnskabet, der er udarbejdet af et revisionsfirma. Det var meget svært at gennemskue. Fra er der igen fuldt overblik over budget og regnskab! Der er nu fuldt fokus på klubbens regnskab og det kommende års budget. 5. Fremlæggelse af forslag til budget for 2015 : Der stemmes ikke om enkeltpunkter i budgetforslag et, men om budgettet som helhed. Der var mange relevante spørgsmål, nogen forvirring og manglende overblik pga sidste års regnskabs-rod. Marianna Lubanski foreslår, at bestyrelsen beskriver nogle Opmærksomhedspunkter vedr. Budgettet.. Forslaget tages til efterretning. Der stilles spørgsmål til prioriteringer af fordelingen af pengene i de enkelte udvalg.

5 Formanden forklarer, at det er med udgangspunkt i det tidligere afholdte budgetseminar. Medlemmerne er meget velkomne til at møde op til budgetseminar og være med i diskussionerne om, hvordan pengene forvaltes. (Afholdes næste gang til vinter). Der er spørgsmål til budgettet omkring Gran fondo : se andetsteds, hvor Formanden fortæller om dette løb og vores involvering. Afstemning om budgettet som helhed : 28 Stemmer for, 7 undlader at stemme. 6. Fastsættesle af kontingent og gebyrer gældende fra 1. Januar. Forslag fra bestyrelsen om stigning af kontingent : 100 kr fra , dvs at kontingentet bliver 700 kr årligt. Hvad skal pengene gå til? Fx fremadrettet nye klublokaler. Selv om der er kr. i budgetteret overskud forventes størstedelen at blive brugt til tøjbytning Afstemning om forslaget : 21 stemmer for, 8 stemmer imod. Lars Friemer : synes stemning og kommunikationen bliver for negativ og henleder opmærksomheden på : hvad kan du gøre for din klub? Og ikke hvad kan din klub gøre for dig.. 7. Rettidige indkomne forslag fra medlemmer og bestyrelse : Der er ikke modtaget forslag. 8. valg af kasserer : Carsten Bjørlund opstiller som kasserer og Stine La force tilbyder at assistere som bogholder. Carsten gør det klart, at han som kasserer ønsker meget faste retningslinier for budgettet og overholdelse af dette. Han foreslår bla. at udgifter fra de enkelte udvalg attesteres af formand for udvalgene. 9. Valg til bestyrelsen : Følgende er ikke på valg : Henrik Sørensen Lars Dam Sven Steffens På valg er Anders Gudnitz, som ønsker genvalg (tak!) Thomas Hannibal stiller op og vælges (tak!) Der er en vakant plads for 1 år : Ole Olsen stiller op og vælges, var dog ikke til stede, men har skriftligt tilkendegivet sin opstilling. (tak!) Suppleanter for 1 år :

6 Tine Mølholm, genvalgt Gert Strand 11. Valg af revisor : ekstern revisor (VERITAS) fortsætter med at varetage revisonen af klubbens regnskaber. Evt : Henrik Sørensen : Her under EVT. vil jeg gerne have lov til at tale lidt om hele klubbens organisation og hvordan vi i bestyrelsen har tænkt os, at en bedre udnyttelse af vores alles ressourcer kan bidrage til, at vi kan overkomme endnu mere eller bare overkomme det vi allerede har forpligtiget os til. Igennem en del af de år jeg har siddet i bestyrelsen har vi gentagne gange talt om, at vi burde indføre en organisation, som i højere grad inddrog klubbens medlemmer. Det gjorde vi fordi vi havde en oplevelse af at bestyrelsen havde halt for mange opgaver, og at vi som bestyrelse tit og ofte var dem der satte bremsen i overfor nye ideer. Mest fordi vi ikke selv magtede at påtage os opgaven. I 2012 fik vi så muligheden idet Marianna da hun var formand, fik færden af, at kommunen havde et tilbud, hvor vi som klub kunne få gratis konsulenthjælp til at gennemføre en klubudviklingsproces. Det gjorde vi så og henover vinteren 2012/13 visionerede vi på livet løs. Noget af det der kom ud af det var, AT CKK skulle være en klub for alle. Dvs. at de ønsker, initiativer, tilbud mv. klubben kan byde på, så at sige skal tilfredsstille alle. Det er selvfølgelig et eller andet sted ønsketænkning, men for at det skal kunne lade sig gøre, så er det vigtigt, at det er funderet i den organisation, som praktiseres. At det er ude i organisationens udvalg eller arbejdsgrupper eller hvad man nu kalder det, at driften af de mange tilbud foregår. At det også er der ideerne opstår og bliver begravet igen, hvis det er det, de skal. Men det vigtige i det her, at det foregår i disse udvalg og ikke centralt i bestyrelsen. For det første fordi der er for mange opgaver, som bestyrelsen ikke kan påtage sig, og derved dør de, før de overhovedet er kommet i gang. For det andet er det vigtigt, at det er initiativtagerne, der er herre over, om initiativet skal blive til noget. Det skal ikke afgøres i/af en bestyrelse, som ikke har det fulde engagement i initiativet. Derfor lavede vi den organisationsplan, som vi kender i dag. Og der er jo ikke noget nyt i den, men den tager udgangspunkt i de aktiviteter vi havde i forvejen. Vi havde en flok motionister og nogle heriblandt som kørte licensløb og vi havde en B&U-afd. Derfor lavede vi Motionsudvalget, Elite-/licensudvalget og B&U-udvalget. Og for at kunne organisere træningen og få en rød tråd hele vejen op samlede vi det i

7 et Sportsudvalg hvor træningen kunne planlægges hos en cheftræner Vi havde også et klubliv med klubaftener, rytterfest, Sverigetur m.m. og derfor lavede vi Klublivsudvalget. Vi havde en række løb som skulle arrangeres, og derfor et Løbsudvalg. Vi havde en hjemmeside og derfor et kommunikationsudvalg Og vi havde sponsorer og en klubdragt, som skulle fornye og sponsorerne plejes derfor et sponsor/tøjudvalg. Så der var jo ikke noget nyt i det her. Det nye var, at nu blev det lagt ud til jer, at drifte og videreudvikle på de her ting. For at skyde det hele i gang afholdt vi et orienteringsmøde i foråret 2013, hvor man kunne melde sig til udvalgene. Nogle blev godt besat og andre mindre godt besat/slet ikke besat. Så kunne man jo sige så lad det falde, som ikke kan stå. Men var det sket havde vi ikke haft en hjemmeside, for der var kun HM, der havde meldt sig til kommunikationsudvalget. Vi havde heller ikke haft nogle løb. Heldigvis vil nogen så sige, men så var vi også gået glip af indtægter til klubben. Indtægter, som kan være med til at finansiere vores klubtøj. Så der er nogle ting, hvor vi som bestyrelse alligevel har været nødt til at bruge en masse kræfter kræfter som vi hellere ville have brugt på administration og på at facilitere udvalgene eks. I efteråret 2013 gik vi skridtet videre. For at det skulle give mening at have udvalg og for at give udvalgene reel indflydelse ville vi også give dem indflydelse på fordelingen af klubbens økonomiske midler. Derfor indførte vi Budget og Aktivitetsseminar. Her samlede vi en lørdag formiddag fra tidlig morgen, alle vores udvalg og udvalgenes medlemmer, hvor vi sammen i plenum gennemgik udvalgenes kommende initiativer. Forinden mødet var hvert udvalgt stillet den opgave, at lave et udkast til budget over aktiviteter i Hvert udvalg fik 15 min til fremlæggelse, hvorefter der kunne stilles uddybende spørgsmål. Formålet var ene og alene at få fremlagt ideer og budgetter. Efterfølgende blev budgetterne indarbejdet i klubbens store budget. Hvis der var ønsker, som ikke kunne imødekommes eks pga. beløbets størrelse og det ikke hang sammen med det øvrige budget, blev det meldt ud til udvalget, og der var derfor afsat en proces til dialog omkring dette. Denne proces dannede rammen om det budget der blev fremlagt sidste år og det er samme proces, som vi har benyttet os af i år. Desværre var fremmødet i år ikke så stort som sidste år og nogle udvalg har derfor blot fået, det de fik sidste år. Men tanken og visionen er, at beslutninger, initiativer, og økonomisk indflydelse nu er lagt ud til jer. Hvis I vil sætte noget i gang, skal det ske i udvalgene. Har det økonomiske konsekvenser, skal det med på det kommende budget og aktivitetsseminar

8 og fremlægges der. Det giver jer reel indflydelse, det giver os mulighed for at styre økonomien og for at vide, hvad det er I vil med denne klub. Og det er lige her det springende punkt er. Hvad vil I med denne klub? Jeg ved godt hvad jeg vil. Min og bestyrelsen mission er at vi som bestyrelse får tiden til at servicere medlemmer og udvalg og dermed facilitere de initiativer I sætter i gang. Vi vil gerne give afkald på magten til at afgøre, hvad der skal ske i klubben, og hvad der ikke skal ske. Den indflydelse vil vi gerne have I har. Dermed får vi en meget mere demokratisk organisation, og en bedre udnyttelse af vores alles ressourcer. Vi skal huske på, at vi alle jo har fuldtidsarbejde og familier, som også skal passes. Jeg vil gerne stå på mål for den her model, for jeg tror på den. Den giver os mulighed for at få en klub med en masse engagement og nye tiltag, som kommer fra jer af. På den måde kan vi udvikle klubben derhen hvor I medlemmer gerne vil. Ellers bliver det bestyrelsens klub. Og det er ikke det jeg vil og heller ikke det bestyrelsen vil. Sammen kan vi nå langt. Vi står aktuelt og skal i gang med at skaffe sponsorer og nyt tøj til 2016/2018. Det kræver også at nogle melder sig til dette arbejde, for ellers får vi en klubdragt, som minder om den jeg satte på Facebook forleden. Vi skal have nogle, der vil gå ind i arbejdet med sponsorer, både være med til at skaffe dem, og til at stå for plejen i de kommende 3 år. Ellers får vi hverken tøj eller sponsorer. Bestyrelsen kan ikke påtage sig de arbejde. Vi deltager gerne i møder, men arbejdet med at lave materiale, sende ud, designe tøj, lave udbudsmateriale til tøjleverendører, sørge for de føler sig plejet og tilgodeset i sponsorperioden, det skal vi have nogen til at stå for i et sponsorudvalg. I Kristihimmelfartdagene, kører Gran Fondo i Helsingør, og vi er igen blevet spurgt, denne gang af DCU og Kommunen, om vi vil være med, og stå for rekruttering af hjælpere. Vi har sagt ja, fordi det giver god mening af den lokale cykelklub er med i sådan et arrangement. Vi har også sagt, at vi ikke kan skaffe 200 hjælpere uden midler. Vi har så forhandlet os frem til en aftale, hvor vi kan give 50 kr./t pr. hjælper. 4 mennesker er pt. Involveret i dette og nogle har meldt sig til på Event. Frank Gottlieb har skaffet 65 hjælpere fra sit netværk. Der er sendt brev ud til en samtlige klubber og foreninger i Helsingør om denne mulighed, og vi satser på, at vi derved kan mønstre det antal der skal til. Med det regnestykke vi har lagt, skulle der gerne være små til klubbens kasse efter løbet. Jeg kan kun opfordre jer andre til også at finde 65 hjælpere i jeres netværk. Jeg vil gerne have, at I går hjem og tænker over det her, og hvad du kan gøre for at flere i klubben tager en tørn. Som bestyrelse har vi forsøgt at gå ind de steder, hvor det var påkrævet, og hvor der ikke var den nødvendige arbejdskraft. Det har vi gjort fordi vi mener de pgl. aktiviteter har værdi for klubben. Men det har også betydet at der desværre er andre

9 opgaver som enten ikke er blivet gjort eller som først bliver gjort i sidste øjeblik og ikke får den nødvendige ordentlige behandling, som det skal have. Og husk vi bestyrelsen går gerne ind med råd og vejledning og vil gerne hjælpe og støtte. Carsten Bjørlund beder om at der skal ligge et budget for (da generalforsamlingen først ligger i marts og derved først da får besluttet budgettet for ) Tages til efterretning. Jan Rasmussen foreslår, at man søger fonde om penge i stedet for kontingentforhøjelse? (Det er angiveligt sket med godt resultat en gang tidligere). Jette Bjørlund (tøjudvalget) spørger til om vi kan bruge andre farver i klubtøjet. De fremmødte har umiddelbart ingen indvendinger (obs for vedtægterne) Peter Torsted vedr sponsorer : det er NU, hvis du som klubmedlem har forbindelser..(der mangler folk i udvalget for både tøjvalg og sponsorer). Stor betydning for vores budget generelt og særligt vores tøjbudget. Der takkes for en god aften! Tine Mølholm referent

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Generalforsamling i RyCC 27-10- 11

Generalforsamling i RyCC 27-10- 11 Generalforsamling i RyCC 27-1- 11 Ca. 45 personer mødte op, hvilket er meget tilfredsstillende for en klub med i alt 141 medlemmer. 1. Valg af dirigent og referent: Claus Dam- Tholstrup blev valgt til

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931.

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Stk. 2 Klubbens hjemsted er Helsingør.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter. Generalforsamling 26. April 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent Robert bød velkommen og foreslog Søren Schmidt som dirigent og Kirsten Gibson som referent. De modtog valget og blev begge valgt.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Nedenstående var stedet for afholdelse af DDGUs generalforsamling d. 3. marts 2012: Lersø Parkallé 61, 2. tv. 2100 Østerbro (hos Andreas Lindberg)

Nedenstående var stedet for afholdelse af DDGUs generalforsamling d. 3. marts 2012: Lersø Parkallé 61, 2. tv. 2100 Østerbro (hos Andreas Lindberg) Nedenstående var stedet for afholdelse af DDGUs generalforsamling d. 3. marts 2012: Lersø Parkallé 61, 2. tv. 2100 Østerbro (hos Andreas Lindberg) fremmødte: Andreas Lindberg, Arne Mejlholm, Sinus Frank

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Ad 1) Valg af ordstyrer og prøvelser af mandater Finn B Nielsen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Der var 10 stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler.

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Generalforsamling Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Dagsorden: Udlevering af tøj og drikkedunke til dem som ikke allerede har fået..

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere