Det årlige møde med Dommerudvalget OFP nævnte, at det ofte er problematisk med at det er U-10 spillere, der fungerer som gulvaftørrere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det årlige møde med Dommerudvalget OFP nævnte, at det ofte er problematisk med at det er U-10 spillere, der fungerer som gulvaftørrere."

Transkript

1 Brøndby den 15. februar 2017 Referat af møde nr. 2 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 9. februar 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen (CGL), Mogens Mulle Johansen (MMJ), Jens Christensen (JC), Poul Madsbjerg (PM), Thomas Christensen (TC), Morten Stig Christensen (MOC) og Frank Smith (FS). Ole F. Petersen (OFP) deltog i punkt 1. Jens Bertel Rasmussen (JBR) deltog i punkt 1 og 2. Der var afbud fra Kasper Jørgensen Sager til beslutning Punkt 1 Det årlige møde med Dommerudvalget OFP nævnte, at det ofte er problematisk med at det er U-10 spillere, der fungerer som gulvaftørrere. Dommerudvalget har forud for mødet fremsendt en liste med ønske om ændringer i Ligareglementet, OFP gennemgik denne liste. OFP ønskede, at det blev gjort obligatorisk med krav om lyse og mørke farver. Samt at hovedfarven på de normale spilletrøjer ikke må forefindes på skiftetrøjerne. DHFs administration skal forlods godkende spilledragter og dommerdragterne. Skal ske 2 x årligt samt ifm slutspillet. TC/FS arbejder sammen om disse ting. Spørgsmålet om 2 holdofficials drøftet. Ifølge spillereglerne må kun en stå op. Hidtil har vi i Danmark fortolket, at det er tilladt for 2 officials at stå op. Denne fortolkning bortfalder. Klubberne ønsker, at det fortsat skal være tilladt for 2 officials at stå op. Konklusionen blev at der fortsat må stå 2 officials op samt at der i de enkelte klubber, hvor der er problemer, skal løses lokalt via DF-H medvirken. Dette indskrives i Ligareglementet, da der er tale om afvigelse fra spillereglerne.

2 Dommerudvalget ønskede, at observatørerne i kampe, hvor disse er påsat, skal foretage lodtrækning og godkende boldene. Der var enighed om at følge spillereglerne på disse punkter, hvorfor det fremdeles er dommerne, der godkender bold og foretaget lodtrækning. Dommerudvalget ønskede indskrevet i Ligareglementet, at farven på bolden skal afvige fra trøjerne på begge hold. Primært finder Dommerudvalget, at den røde bold problematisk. Denne problemstilling drøftes nærmere i relation til Santander. Afgørelse på dette punkt udskydes til et senere møde. OFP foreslog, at det skal være obligatorisk at anvende fløjten til slutsignalet fremfor det automatiske horn. De pågældende haller med problemstillinger bør identificeres. Og her bør der sættes ind. Der var enighed om at observatørerne / dommerne må underrette FS herom, når der konstateres et problem. Tidtagerbordet ønskes kun at indeholde plads til 3 personer; tidtager/sekretær samt observatør. PB oplyste, at dette spørgsmål behandles på møde med DF-H d. 3. marts. Øvrige punkter på Dommerudvalgets liste indarbejdes i Ligareglementet, der i sin endelige form vedtages på møde i maj måned. DU har besluttet, at en spiller, der vender sig om og brokker sig over en 2 minutters udvisning, skal dette medføre yderligere en 2 min. Udvisning. OFP takkede DF-H for at kunne anvende Final Four stævnet som kursusmulighed for observatørerne. Dette var rigtig godt. Observatørerne ønsker dette gentaget den kommende sæson. Spilletrøjer og dommertrøjer godkendes administrativt i den kommende sæson. Der arbejdes videre med Dommerudvalgets ønsker fra listen i forbindelse med udarbejdelsen af det kommende Ligareglement. Punkt 2 Det årlige møde med Disciplinærinstansen JBR takkede for genindstillingen som vicepræsident for EHF s Court of Appeal.

3 I Court of Appeal er der 7 dommere (mænd). EHF har vedtaget en ny regel om, at der skal være kvinder i alle udvalg. Der er nu 2 kvinder udpeget af EHFs Eksekutiv Komite i Court of Appeal. Dog er dette i modstrid mod EHF s egne regler. Eksekutiv komiteen har på den baggrund besluttet, at den 2. kvinde fortsat er med men kun som observatør. Det er en meget spændende opgave at være med i Court of Appeal. Der har været 17 sager i instansen indtil nu. Lidt flere end sidste år. Carsten Holm har deltaget i to måneder som substitut for Claus Mundus Pedersen, der har haft to måneders orlov. Er tilfreds med at ankefristen til Appelinstansen er nedsat til 7 dage. Også stor tilfredshed med de højere bødetakster. Der har ikke været sager om træneransættelser m.v. som en følge af de ændre kapitalkrav. Der har heller ikke været sageri relation til ændrede spilleregler. Brug af video er en god regel, der anvendes i flere sager. I bl.a. SUS-sagen, Ortega-sagen m.fl., har video været en rigtig god hjælp. Ortega-sagen tog instansen op af egen drift, da der var tale om et slag. Det er sjældent, at udvalget selv tager sager op. JBR fandt det også fint, at dommerne efter kampen ser video ifm. diskvalifikationer. JBR oplyste, at Lemvig-Thyborøn sagen måske kunne have fået et andet udfald, såfremt det ikke havde været præceptivt at taberdømme ved brug af ulovlig spiller. JBR fandt det relevant at få præciseret, hvor diskvalificerede spillere eller trænere må opholde sig. JBR nævnte to sager, hvor spillere er indberettet for at sige til dommerne efter kampen I er så ringe. Instansen finder, at det måske er lidt tynde indberetninger, da ringe begrebet relaterer sig til dommernes faglighed fremfor det personlige. Når indberetningen foreligger, skal sagen behandles. Men er dommerne måske lidt for fintfølende? FS tilføjede, at disse sager er sendt til DHF s regelfortolker til orientering. JBR tilføjede, at instansen er meget opsatte på at få gennemført sagerne grundigt og hurtigt. Samt at medlemmerne er meget glade for jobbet.

4 JBR nævnte, at der findes en 3. instans i EHF ECCA (håndboldens højesteret) hvortil alle sager kan indbringes. Ved indbringelse af sager fraskriver indbringeren sig retten til at indbringe sagen for en civil domstol. Han tilføjede, at DHF har to personer udpeget til dette udvalg. Punkt 3 Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 1 d. 29. november Godkendt uden bemærkninger. Punkt 4 Beslutning om fordeling af EC-pladser, jf. drøftelse på møde 1, punkt 3. Som udestående punkt er her spørgsmålet om hvorvidt en sidste EHF-Cup plads skal tildeles efter grundspillet eller til nr. 2 i slutspillet (sølvvinderne). Sager til orientering/drøftelse Der var enighed om at FS kontakter EHF med en forespørgsel om hvorvidt vi selv kan disponere eller om EHF har noget krav. Ifald EHF har et krav, fastholdes at denne plads tilfalder sølvvinderen (eller den bedste placering herunder, der ikke er tilmeldt CL). Konkluderes endeligt på det kommende møde udvalget. Punkt 5 Drøftelse af tilhørsforhold elitedommere FS/TC havde udarbejdet et debatoplæg, der var udsendt til udvalget. TC nævnte, at baglandet i DF-H finder, at såfremt man har et udvalg under Prof. Udvalget, så er det dette udvalg, der udpeger udvalgets medlemmer og fastlægger dets opgaver. CGL spurgte DF-H om man i givet fald var indstillet på at dele dommerudgiften til driften af udvalget. JCH nævnte, at DF-H ikke har forholdt sig til økonomi afledt af en flytning. MMJ mente, at en regelfortolker er en person, der har denne rolle for såvel bredden som for eliten. Derfor bør vedkommende være udpeget af DHF.

5 Alle var enige herom. PB nævnte, at han var bekymret for den vinkel, der kan anlægges, såfremt der bliver en sag med et i fællesskab udpeget dommerudvalg i relation til habilitet. Endvidere spørgsmålet om hvad der sker, såfremt Prof. Udvalget ikke kan blive enige om en udpegning. Så skal der være en sag for DHFs repræsentantskab, hvilket kan hæmme driften af elitedommerudvalget. PM fandt, at det virkelig er nødvendigt, at man får et tættere samarbejdsforum mellem klubber og dommere/observatører. CGL var enig i, at der er brug for større åbenhed og en bedre dialog på dommerområdet. PB gav en kort orientering om politiske drøftelser i relation til et kommende breddedommerudvalg samt om formandsposten i et evt. kommende elitedommerudvalg. CGL fandt, at vi gennem mange år har haft ønsket om at få dommerne integreret som en del af spillets parter. Men at dette ikke er lykkedes. CGL foreslog, at de tre modeller blev beskrevet for bestyrelsen til præsentation for DHF: 1) DHF vælger formand og udpeger medlemmer 2) Udvalget for Professionel Håndbold udpeger formand og medlemmer 3) DHF vælger formand og udpeger lovfortolker. 2 medlemmer udpeges af Udvalget for Professionel Håndbold Ovenstående 3 modeller forelægges DHFs bestyrelse for derved at få drøftet det politiske standpunkt. Punktet genoptages på det kommende møde i udvalget Punkt 6 Pandebånd / knæbind i internationale kampe og i Danmark Hvad gør vi nationalt i den kommende sæson? Er der nyt internationalt? IHF arbejder på at få bestemmelser om udstyr fjernet fra spillereglerne og sat ud i et separat reglement. Dette gør dispensation / tilladelse muligt.

6 Der var enighed om at fortsætte med de hidtil gældende regler om generel dispensation til hjelme og pandebånd, indtil der foreligger noget nyt fra IHF. Punkt 7 To-do listen FS gennemgik listen. Der var enighed om at det ikke kan tillades, at der vises gentagelser på storskærm i hallerne. Dette er klubbernes ansvar. Såfremt klubberne tilslutter sig selve TV-produktionen, vil gentagelser kunne forekomme. Hvis klubberne derimod tilslutter sig signalet fra masterkamera, vil der ikke kunne forekomme gentagelser. Forbuddet indskrives i Ligareglementet Punktet slettes fra to-do listen Punkt 8 Meddelelser a. Formand PB omtalte det afsluttede VM. DHF har fået DA VM i 2023 i samarbejde med SWE og NOR. HA EM 2022 søges sammen med GER Der arbejdes meget med at få breddehåndbolden i den rette struktur. Knæk Kurven projektet udløber snart. Der skal tages stilling til hvad der herefter skal ske. b. Divisionsforeningen Har indkaldt til klubmøde d. 21. februar, hvor TVkontrakten skal besluttes endeligt af klubberne. Dameklubberne drøfter ønsker til den kommende struktur denne dato. Den nye sportschef præsenterede sig på en god måde på klubmødet under Final Four i Aalborg. c. Administrationen MOC nævnte, at DHF stiller med en større delegation til klubbernes workshop d. 17. marts. DHF skal have ny udviklingschef, da Søren Simonsen stopper for at tiltræde en ny stilling i Tommerup. FS oplyste, at DHFs administration fremover vil behandle kontrakterne enkeltvis fremfor klubvis, hvilket vil medvirke til at forkorte sagsbehandlingstiden.

7 Punkt 9 Evt. TC omtalte workshop for eliteklubber med mange spændende temaer. Håber på stor opbakning. DHF og HSF er inviteret. Er ved at brygge p å programmet. Ide til et kursus, netværk eller uddannelse for nyere klubledere/direktører. Det handler om opkvalificering af den enkelte person. Gennemsnits funktionsperioden for en klubdirektør er 2.6 år. TC arbejder med Arne Buch og Syddansk Universitet om dette tiltag. Klubberne er meget positive overfor ideen. Spørgsmålet er om DHF s Uddannelsesudvalg kunne være en interesseret medspiller. Har kigget på muligheden for at optimere salget på de medieplatforme, som vi har. Taler med bl.a. TV2 om dette. Referatet godkendt: Per Bertelsen Poul Madsbjerg Jens Christensen Mogens Mulle J. Carsten Grønmann

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet Brøndby den 18. marts 2019 Referat af møde nr. 3 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, onsdag d. 6. marts 2019, kl. 9-11 på hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 5 d. 12. maj 2016. Brøndby d. 12. december 2016 Referat af møde nr. 1 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Tirsdag d. 29. november 2016, kl. 09.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

JBR fandt, at det ville være hensigtsmæssigt at foretage en præcisering af lovene.

JBR fandt, at det ville være hensigtsmæssigt at foretage en præcisering af lovene. Brøndby den 17. april 2018 Referat af møde nr. 4 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 4. april 2018, kl. 9-12.30 på Hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 4 d. 17. maj 2017 Beslutning: Godkendt uden bemærkninger

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 4 d. 17. maj 2017 Beslutning: Godkendt uden bemærkninger Brøndby den 26. september 2017 Referat af møde nr. 1 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. september 2017, kl. 09.00 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere:

Læs mere

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette.

JHF mangler at ændre teksten i overskriften på hjemmesiden Santander Cup. FS følger op på dette. Brøndby den 12. februar 2016 Journal nr. 1099-16-FS Referat af møde nr. 3 2015-2016 i Udvalget for Professionel Håndbold Torsdag d. 4. februar 2016, kl. 09.00 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr Dagsorden. Lørdag d. 14. januar 2017, kl på Novotel Paris Bercy Hotel.

Referat af bestyrelsesmøde nr Dagsorden. Lørdag d. 14. januar 2017, kl på Novotel Paris Bercy Hotel. Brøndby den 18. januar 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2016-2017 Lørdag d. 14. januar 2017, kl. 09.30 på Novotel Paris Bercy Hotel Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen (CGL), Poul

Læs mere

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet.

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet. Brøndby den 10. september 2012 Journal nr. 2014-12 -FS Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 1 2012-2013 Onsdag d. 22. august 2012, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Brøndby den 23. april 2015 Journal nr. 1253-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Lørdag d. 11. april 2014, kl. 09.00-14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Brøndby den 20. januar 2012 Journal nr. 1099-12-FS Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Torsdag d. 12. januar 2012, kl. 17.00 21.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Deltagere:

Læs mere

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Torsdag d. 31. august 2017, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 31. august 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 23. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2018-2019 Tirsdag d. 9. april 2019, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 20. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2017-2018 Tirsdag d. 17. april 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. juni 2016 Journal nr. 1335-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 1 2016-2017 Lørdag d. 11. juni, kl. 14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur Brøndby den 9. oktober 2012 Journal nr. 2153-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2012-2013 Tirsdag d. 2. oktober 2012, kl. 17.00-21.30 på Hotel Sabro Kro, Viborgvej 789, 8471 Sabro Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af DU-møde den 6. januar 2017

Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Brøndby den 22. januar 2017 Journalnummer 1046-17-mcn Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Fredag den 6. januar 2017 kl. 15.00 i Skjern Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen

Læs mere

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Brøndby den 11. april 2014 Journal nr. 1285-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2013-2014 Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Deltagere: Per

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 2. januar 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2018-2019 Mandag d. 17. december 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2 Team Sydhavsøerne og Ajax København Pr. mail Brøndby, den 15. februar 2018 Kamp nr. 531540 Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Brøndby den 29. september 2014 Journal nr. 1927-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Torsdag d. 23. september 2014, kl. 17.30 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Brøndby den 15. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2016-2017 Lørdag d. 10. december 2016, kl. 09.00 på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Lørdag d. 10. november 2018, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 10. november 2018, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby d. 23. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2018-2019 Lørdag d. 10. november 2018, kl. 08.30 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Brøndby den 23. maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 11 2016-2017 Tirsdag d. 9. maj 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Bestyrelsen drøftede indlægget. Fremtrædende nøgleord fra debatten var hhv. mod og ejerskab.

Bestyrelsen drøftede indlægget. Fremtrædende nøgleord fra debatten var hhv. mod og ejerskab. Brøndby d. 7. januar 2016 Journal nr. 1011-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2015-2016 Lørdag d. 19. december 2015, kl. 09.00-13.00 på Hotel Eyde, Mindegade 2, 7400 Herning Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Brøndby den 9.marts 2015 Journal nr. 1175-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Fredag d. 27. februar lørdag d. 28. februar 2015 i TRE-For Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. februar 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2017-2018 Onsdag d. 7. februar 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 7. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2016-2017 Lørdag d. 26. november 2016, kl. 08.30 på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Lørdag d. 4. marts 2017, kl på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding

Lørdag d. 4. marts 2017, kl på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding Brøndby den 9. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2016-2017 Lørdag d. 4. marts 2017, kl. 09.00 på Hotel Scandic Kolding, Kokholm 3, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Mandag d. 29. august 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 29. august 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 31. august 2016 Journal nr. 1600-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2016-2017 Mandag d. 29. august 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015 Brøndby den 10. februar 2015 Journal nr.1116-15-fs Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2014-2015 Mandag d. 26. januar 2015, kl. 09.00 12.30 på W Hotel, Doha, Qatar Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn. Odder Håndbold og Frederikshavn Fi Pr. mail. Brøndby den 3. april 2014 Journal nr.1100-17-fs Protestafgørelse kamp nr. 373067 Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger.

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger. Brøndby den 1. november 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2017-2018 Mandag d. 23. oktober 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg

Torsdag d. 27. september 2018, kl i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Brøndby den 15. oktober 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2018-2019 Torsdag d. 27. september 2018, kl. 17.00 i Red Lounge, Vibocold Arena, Tingvej 5, 8800 Viborg Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015 Brøndby den 19. maj 2015 Journal nr. 1303-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2014-2015 Mandag d. 18. maj 2015, kl. 17.30-22.00 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Brøndby den 28. oktober 2015 Journal nr. 2022 15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2015-2016 Onsdag d. 21. oktober 2015, kl. 17.30-22.00 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere:

Læs mere

Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla

Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla Brøndby den 29. januar 2013 Journal nr.1099-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2012-2013 Torsdag d. 17. januar 2013, kl. 09.45 12.45 på NH Hotel Plaza de Armas, Sevilla Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Fredag d. 23. september 2016, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Fredag d. 23. september 2016, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 30. september 2016 Journal nr. 1767-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2016-2017 Fredag d. 23. september 2016, kl. 17.30 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge.

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Brøndby den 12. maj 2013 Journalnummer 1411-13-mcn Dagsorden til DU-møde Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Torsdag d. 2. februar 2017, kl på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Torsdag d. 2. februar 2017, kl på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 7. februar 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2016-2017 Torsdag d. 2. februar 2017, kl. 17.30 på DHFs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Lørdag d. 18. november 2017, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 18. november 2017, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 23. november 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2017-2018 Lørdag d. 18. november 2017, kl. 08.30 på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver.

Dagsorden Indledningsvis takkede PB for den afholdte reception og for de modtagne gaver. Brøndby den 15. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 9 2017-2018 Lørdag d. 10. marts 2018, kl. 08.30 på Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Brøndby den 3. oktober 2019 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 143131 Santander Cup Damer Team Esbjerg Herning-Ikast Håndbold spillet 19. september 2019 i

Læs mere

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 25. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2018-2019 Lørdag d. 9. marts 2019, kl. 09.00 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK), Anker

Læs mere

Mandag d. 10. april 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

Mandag d. 10. april 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Brøndby den 18. april 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2016-2017 Mandag d. 10. april 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

a. Referater fra EXEC marts 2013, CC, MC, BC, februar 2013 samt WHB, PHB, NB marts 2013.

a. Referater fra EXEC marts 2013, CC, MC, BC, februar 2013 samt WHB, PHB, NB marts 2013. Brøndby, den 17. maj 2013 Journalnummer 1424-13-kkc REFERAT Internationalt Udvalg Møde mandag d. 13. maj 2013 Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Per Bertelsen, Henrik La

Læs mere

Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 18. september 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2019-2020 Onsdag d. 4. september 2019 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag.

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag. EH Aalborg og Roskilde Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1843-16-FS Protestafgørelse kamp nr. 373123 1 DD EH Aalborg Roskilde Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Nr. Sundby Idrætscenter

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN

AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN Divisionsforeningen AG København Brøndby, den 24. februar 2012 Journal nr. 1204-11 -FS AFGØRELSE I SAGEN DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD MOD AG KØBENHAVN Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF)

Læs mere

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Advarsel 16:1 En advarsel er den passende straf for: a) forseelser, der skal straffes progressivt (8:3, sammenlign dog 16:3b og 16:6d); b) usportslig opførsel,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015 Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2153-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2014-2015 Lørdag d. 15. november 2014, kl. 08.00-16.00 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle Deltagere:

Læs mere

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende:

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende: Rækker Mølle Håndbold og HØJ Håndbold samt Lars Laursen, Rækker Mølle Håndbold Brøndby den 3. december 2014 Journal nr. 2179-14-FS Afgørelse i protestsager indgivet af henholdsvis Rækker Mølle Håndbold

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen AG København ApS Brøndby, den 22. december 2010 Journal nr. 2689-10-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nicolai Koch-Hansen Disciplinærudvalget under

Læs mere

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV

Mandag d. 27. august 2018, kl på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Brøndby den 30. august 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 2 2018-2019 Mandag d. 27. august 2018, kl. 17.30 på Scandic Hotel Odense, Hvidkærvej 25,5250 Odense SV Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1842-16-FS Kamp nr. 377266 Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Læs mere

Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail

Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail Stoholm Håndbold og Frederikshavn FI Pr. mail Brøndby den 27. februar 2019 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 676125 1 DH Stoholm Håndbold mod Frederikshavn FI spillet 8. februar 2019 i Stoholm Fritidscenter

Læs mere

Nu skulle der sammensættes et dommerudvalg, som skulle i arbejdstøjet og som hver især skulle have et ansvars område.

Nu skulle der sammensættes et dommerudvalg, som skulle i arbejdstøjet og som hver især skulle have et ansvars område. Dommerudvalget Bruno Nielsen valgte at stoppe i maj som DU formand og bestyrelsen besluttede at jeg skulle varetage jobbet som fungerende DU formand indtil kredsmødet. Jeg valgte at kalde året for år 0.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH Til Randers HH Skanderborg Håndbold Brøndby den 14. april 2015 Journalnummer 1232-15-sha Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 4. juni 2018 i sag nr. 10/2018: Bo Spellerberg mod DHF s Disciplinærinstans Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Claus Juel Hansen og Ole Borch. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense. Brøndby den 2. oktober 2017 Journal nr. 1168-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2017-2018 Mandag d. 2. oktober 2017, kl. 18-22 på Scandic, Odense. Deltagere: Troels Hansen (TH)

Læs mere

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen

Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen Samarbejdsaftale for deltagerne i HåndboldLigaen 1) Aftale parter a) Hermed indgås samarbejdsaftale mellem Dansk Håndbold Forbund (i det følgende omtalt som DHF) som turneringsudskriver og turneringsadministrator,

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail. Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold

Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail. Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold Lemvig-Thyborøn Håndbold Pr. mail Brøndby den 22. november 2016 Journal nr. 1863-16-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Lemvig-Thyborøn Håndbold Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1.

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 16. oktober 2017 i Sag nr. 14/2017: Odense Håndbolds indbringelse af Håndboldens Appelinstans kendelse af 3. oktober 2017 Sagen er behandlet af stedfortrædende

Læs mere

Onsdag d. 11. maj 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 11. maj 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 18. maj 2016 Journal nr. 1269-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2015-2016 Onsdag d. 11. maj 2016, kl. 17.30-21.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Den opførsel spilleren udviser er ikke acceptabel og derfor indberetning af spilleren.

Den opførsel spilleren udviser er ikke acceptabel og derfor indberetning af spilleren. Bo Spellerberg KIF Kolding København Pr. mail Brøndby den 28. marts 2018 Kamp nr. 538247 888 Ligaen Skjern Håndbold KIF Kolding København spillet 10. marts 2018 i Skjern Bank Arena Disciplinærinstansen

Læs mere

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne TMS Ringsted og Roskilde Håndbold Pr. mail Brøndby den 8. december 2016 Journal nr. 1886-16-FS Kamp nr. 373143 1 DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne Disciplinærinstansen

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail Brøndby den 7. november 2018 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 679139 HHL KIF Kolding mod GOG Håndbold spillet 20. oktober 2018 i Sydkyst Bank Arena 1 Disciplinærinstansen

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Nye spilleregler 2010

Nye spilleregler 2010 Dansk Håndbold Forbund Dommerudvalget Kompetencegruppen Regelansvarlig Johnny Tauman 1 De mest markante ændringer i nye Håndbold Spilleregler ses i regel 8, som omhandler Regelovertrædelser og usportslig

Læs mere

Skanderborg nedlagt protest mod udvist spiller der scorer. Tidspunkt 1. halvleg 20 min. Stillingen var 3-9.

Skanderborg nedlagt protest mod udvist spiller der scorer. Tidspunkt 1. halvleg 20 min. Stillingen var 3-9. Skanderborg Håndbold og Århus Håndbold Brøndby den 6. marts 2012 Journal nr. 1225-12-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Skanderborg Håndbold under kamp nr. 254584 mod Århus Håndbold afviklet søndag

Læs mere

Skjern Håndbold og HC Midtjylland

Skjern Håndbold og HC Midtjylland Skjern Håndbold og HC Midtjylland Brøndby, d.30. oktober 2014 Journalnr.2050-14-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Skjern Håndbold under herreligakamp nr. 765680 afviklet den 15. oktober 2014 mellem

Læs mere