Nyhedsbrev. Nr årgang oktober Så blev det efterår...af Helle Christiansen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Nr. 26 8. årgang oktober 2010. Så blev det efterår...af Helle Christiansen"

Transkript

1 Nyhedsbrev Nr årgang oktober 2010 Herover: I smedens værksted på vikingegården. Foto: Nina Larsen Så blev det efterår...af Helle Christiansen Den "gamle" redaktør, Julie Wellejus har fundet andre græsgange til hestene og den store familie, idet Julie er flyttet til Næsby ved Rønbjerg. Derfor har Julie valgt at stoppe som redaktør af vores nyhedsbrev, og vi sender Julie en stor tak for det arbejde, hun har lagt i at få vores nyhedsbrev på gaden. Jeg har sammen med Nina Larsen overtaget det ærefulde hverv som ny redaktør, og vi håber, I vil tage godt imod os. Nu er det blevet efterår, bladene gulner og falder af træerne, og hestene er ved at lægge et tykt lag pels på kroppen. I år håber vi på en mildere vinter uden sne i de mængder, vi havde til langt ind i foråret, så vi også i den lange vinterperiode kan nyde godt af en forfriskende ridetur ud i naturen, hvor vores heste tager sig allerbedst ud. Der er stadig arrangementer på kalenderen, så hold godt øje med den og mød op, også selvom du ikke deltager med hest. Det er altid hyggeligt at mødes med de andre medlemmer af vores islandshesteforening.

2 Dødsfald: Vi må med stor sorg meddele, at vi har mistet vores medlem, Thorkild Monberg. Thorkild er pludselig og uventet afgået ved døden, og vores varmeste tanker går til Mette i den svære tid. Det minder os alle om, at vi skal huske at sætte pris på hver dag, vi har med hinanden. Arrangementer i 2010 Rideundervisning 25. september, 9. oktober, 23. oktober og 6. november Undervisningen foregår på Ryttergården Ravnkilde, Bygaden 31, Ravnkilde, 9610 Nørager. Underviseren er Karina Krabdrup Kjær fra Islænderhuset. Første hold starter kl. 13:00. Videodag hos Katja, 14. november kl Katja viser film fra sine Islandsrejser. Kom og hyg dig sammen med de andre medlemmer og nyd samtidig de flotte billeder fra Sagaøen. Tilmelding til Katja på tlf eller katjamp@mail.dk. Vær opmærksom på, at datoen er flyttet grundet sammenfald med vores rideundervisning. Pileflet: 4.dec kl hos Katja. Som noget nyt, laver vi pileflet i frisk pil. Man kan lave mange fine ting i pil, f.eks. kludder-kugle, kræmmerhus, hjerter, stjerner, små kurve osv.. Kl. 10 går vi ned i min lille pileplantage og klipper den pil, vi skal bruge, der er flere forskellige slags. Hvis man vil flette andre ting ind i pilen tages det med, og hvis I selv har noget fint pil, tag da også gerne det med. Vi sidder i vores teknik-rum i stalden, der kun er lidt opvarmet, så tag godt med tøj på. Husk: rosensaks, skarp dolk/kniv. Jeg vil stå for boller til frokost, the, kaffe og pil. Hvis alle tager noget med til frokosten, skal det nok blive godt og evt. en kage. Hvor: Hannerupvej 292, Hvilsom, 9500 Hobro pris: 0 kr. Tilmelding: til Katja på tlf katjamp@mail.dk senest 1dec. Her kan I også sige, hvad I tager med, så det ikke ender med 8 pakker rullepølse. Vintersolhvervsmarked: 11. december kl Det traditionsrige vintersolhvervsmarked på Fyrkat Vikingegård finder i år sted lørdag, d. 11. december kl Har du lyst til at være med, eller har du lyst til at give trækture med din hest, kan du tilmelde dig Helle Skall senest d. 10. november. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Påklædning er vikingetøj og har du ikke det, kan det som regel lånes af andre medlemmer af foreningen. foto: Efterårsstemning, Helle Christiansen

3 Siden sidst Sildehagen 2010 v/ Anette Ravn foto: Nina Larsen Vi var nogle hestefolk, som havde aftalt at mødes fredag ved 16-tiden for at sætte fold op. Det gik hurtigt, og hestene blev sluppet løs i den smukke og kuperede fold. Så var det teltet, som skulle op; det var også hurtigt klaret endelig kunne jeg sidde og få min indflytterøl. Hvor er det herligt at sidde i ro og mag og se, hvordan kaos langsomt bliver til orden. I løbet af aftenen var vi en tur rundt for at hilse på, snakke, synge og hygge. Lørdag formiddag skulle vi ryttere og nogle krigere som sædvanlig på PR-tur i byens gågadesystem. Det vækker passende opsigt!! I år skulle markedet konkurrere med et åbent hus arrangement på et krigsskib. Jeg tror ikke, det påvirkede vores besøgstal. Derefter skulle jeg passe mit job: trækketure for børn. Godt, at jeg ikke var alene der var rigtig mange børn. Jeg skulle jo også passe min hund, så vi gik nogle skønne ture ved stranden og i bakkerne. Vi kom også rundt på markedet for at kigge og følge forberedelserne til aftensmaden. Men når man kommer inde fra midten af landet, så er havet noget specielt. Jeg fandt tid til at genopfriske nålebinding. Jeg er så god til at glemme, hvordan jeg skal gøre! Ind imellem tog vi ryttere os tid til at vandtræne nogle af hestene. Det lykkedes at få alle ud. Yes!!! En søndag morgen med kaffe og morgenmad på stranden, sikke en start på dagen. Atter en travl dag: hyggesnakke, rundt for at kigge, trækketure, hundelufteture, afslapning med en øl, vandtræning af hestene og sluttelig opbrud. Summa summarum: godt vejr, dejlige mennesker, super god mad. Der er bare dejligt på Sildehagen!

4 Fyrkatweek-enden v/nina Larsen Da jeg ankom til Vikingegården Fyrkat lørdag kl. 9.30, var der lidt travlt! Michael var ved at komme på plads med alt deres grej og at starte bål, så han kunne få lavet en af sine lækre supper! Imens prøvede Nøk og Noa at hjælpe til, og ind imellem gik de alle og spejdede efter Helle! Helle havde taget den til hest. En tur på godt 14 km. Vi havde god udsigt ud over engen, så Michael mente, at vi nemt kunne få øje på hende, da hun havde en neongrøngul refleksvest på! Men det var nu Dryllas røde pels jeg først spottede imellem alt det grønne! Da hun var ankommet fik vi, efter en hurtig omskift til vikingetøj, hurtigt sat en lille fold op midt i gården, så Drylla kunne parkeres imellem trækketurene, som der var en del af i løbet af weekenden. Imens var der kommet turister til, der ønskede en trækketur. Så jeg fik lov til at gå de første ture med Drylla, inden hun fik en pause og kunne komme på fold og få noget græs. Mange kender ikke Islænderen, og så må vi fortælle lidt. Og hvis det er deres allerførste tur, hjælper det også, at det ikke er den største hest! Selvom de mindste ikke alle er lige modige! Søndag var der bl.a. en italiensk familie, rigtigt rare i øvrigt, hvor teenagedatteren aldrig havde set eller prøvet en islænder Selvom hun mistede lidt balancen til sidst og gled lidt ned af hesten,så var hun et stor smil bagefter sin første trækketur! Derefter gik tiden med snitning af grønsager til maden, hyggesnak, hygge med ungerne og håndarbejde samt lidt flere trækketure med turister! Tine min datter kom på besøg lidt senere på dagen og kom også igen noget af tiden søndag, hvor Helle C. også var der. Alt i alt en rigtig hyggelig weekend. foto: Nina Larsen

5 Horsemanship kursus med Katja Døi Jensen ( v/linda Kragh Sørensen Der blev gennem foreningen afholdt horsemanship kursus lørdag d. 28 august hos Birgitte i Øster Doense. Birgitte lagde marker til til de medbragte heste, og selve kurset blev afholdt på hendes ridebane. Der var 5 tilmeldte med hest og ca. 10 tilskuere. Vi mødtes kl i et flot solskinsvejr, og efter en præsentation af Katja fik vi demonstreret, hvordan en rebgrime fungerer. Til dette skulle vi gå sammen to og to, hvoraf den ene skulle være "hest" og faktisk en blind en af slagsen, som den anden så skulle lede rundt. Dette fik vi meget sjov ud af, men fik også en klar fornemmelse af, hvor nemt man kan mærke rebgrimen, og hvad retning man skulle, samt start og stop. Herefter præsenterede Katja sin araber Amana og begyndte at vise os, hvordan hun bruger en rebgrime, og hvor lidt "tryk" man behøver at bruge for at få den ønskede effekt. Træningen er i meget grove træk bygget op omkring at få en god kommunikation mellem hest og rytter gennem jordarbejde, og dette gjort vha. pres, som slækkes lige så snart, man opnår den ønskede effekt. Katja viste forskellige venskabslege og øvelser med Amana, som kunne de mest utrolige øvelser. Her kunne vi virkelig se en helt fantastisk kommunikation imellem hest og rytter. Øvelserne var bl.a. at få hesten til at komme hen til sig samt gå tilbage, træde til siderne, berøring på kroppen, kravle under den, longering, gå henover presenning samt lægge den over hesten. At finde forskellige ting som man vænner hesten til, og som for hesten er ok, når man siger, at det er det...om det så er at springe fjollet omkring. Herefter kunne deltagerne med hest komme ind på ridebanen to og to og afprøve nogen af øvelserne under Katjas vejledning. Det lykkedes også dem alle ret godt, og flere kom også til at gå over presenning. Undervejs nød vi vores medbragte mad i Birgittes have, og fik en masse hestesnak. Birgitte viste os også nogle øvelser med hendes islænder Brella, som bl.a. kunne "neje" for tilskuerne. På Brella demonstrerede Katja, hvordan man rider med en rebgrime. Deltagerne med hest kom igen på banen og afprøvede flere øvelser, og vi afsluttede dagen kl. ca efter en spørgerunde. Det var et super godt kursus, som jeg tror alle fik meget ud af både dem med hest og dem uden. Og der var stemning for at lave et tilsvarende igen. Vi gik hjem med mange indtryk og informationer, som helt sikkert kan være med til at gøre arbejdet med hesten bedre og forståelsen større. Selv om det kun var et en-dags kursus, nåede vi utrolig meget, men det gav også blod på tanden til at lære mere...der var også god tid til den enkelte, da vi ikke var så mange på holdet, og som tilskuer var der også god tid til spørgsmål. Jeg har efterfølgende afprøvet nogle af øvelserne på min islænder Haukur med rigtig god effekt. Har investeret i en rebgrime og er nu spændt på, hvor langt vi kan komme med det. Men lige nu er det i hvert fald sjovt, og det er en skøn måde at træne sin hest på.

6 Bestyrelsen Formand Helle Frank Skall, tlf , Næstformand Nina Larsen, tlf , Sekretær Katja Arkesteijn, tlf , Kasserer Helle Christiansen, tlf , Menigt medlem Torben Simonsen, tlf , 1. suppleant Linda Kragh Sørensen, tlf , 2. suppleant Birgitte van der Burg, tlf , Arrangementskalender Rideundervisning 25. september, 9. oktober, 23. oktober og 6. november Undervisningen foregår på Ryttergården Ravnkilde, Bygaden 31, Ravnkilde, 9610 Nørager. Underviseren er Karina Krabdrup Kjær fra Islænderhuset. Første hold starter kl. 13:00. Videodag hos Katja 14. november 2010 kl OBS! Ny dato Katja viser film fra sine Islandsrejser. Kom og hyg dig sammen med de andre medlemmer af foreningen og nyd samtidig flotte billeder fra Sagaøen. Tilmelding til Katja. Vær opmærksom på, at datoen er flyttet grundet sammenfald med vores rideundervisning. Pileflet: 4.december kl Som noget nyt, laver vi pileflet i frisk pil Hvor: Hannerupvej 292, Hvilsom, 9500 Hobro pris 0kr Tilmelding til Katja på tlf katjamp@mail.dk senest 1dec. Vintersolhverv: 11. december kl Vintersolhvervsmarked på Fyrkat. Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig til Helle Skall senest d. 10. november. Töltende efterårshilsner Húginn & Múninn Islandshesteforeningen Húginn & Múninn Helle Frank Skall, Truevejen 12, 9500 Hobro Tlf.: mail@humu.dk Hjemmeside: Fotos, vitser, historier og andet materiale til nyhedsbrevet sendes til redaktøren: Helle Christiansen, helle-christiansen@mail.dk Husk at skrive navn, evt. adresse, hvem som har taget evt. fotos og meget gerne også en billedtekst. Copyright 2008 Islandshesteforeningen Húginn & Múninn. Alle rettigheder forbeholdt. Brug af materiale fra dette nyhedsbrev er forbudt uden skriftlig tilladelse fra rettighedshaveren.

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 28. 10. årgang januar 2012. Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 28. 10. årgang januar 2012 Foto: Helle Christiansen Et nyt år og foreningens jubilæumsår... af Helle Christiansen Så har vi taget hul på foreningens 10. år. Foreningen holdt stiftende generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 27 9. årgang juni 2011. Så blev det forår igen... af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 27 9. årgang juni 2011. Så blev det forår igen... af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 27 9. årgang juni 2011 Foto: Helle Christiansen. Hygge om bålet til HMS kursus. Så blev det forår igen... af Helle Christiansen Endnu en vinter er forbi, foråret har været tidligt med megen

Læs mere

Nyhedsbrev. Arrangementskalender. Nr. 24 7. årgang oktober 2009

Nyhedsbrev. Arrangementskalender. Nr. 24 7. årgang oktober 2009 Arrangementskalender Rold Skov tur 25. oktober - start kl. 11.00 Nærmere oplysninger på www.humu.dk Tilmelding til Helle Frank Skall, tlf. 32 16 69 11 senest 20. oktober. Rideundervisning 31. oktober,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 15 4. årgang maj 2006. Siden sidst

Nyhedsbrev. Nr. 15 4. årgang maj 2006. Siden sidst Nyhedsbrev ISLANDSHESTEFORENINGEN Nr. 15 4. årgang maj 2006 Så fik vi da lige en forsmag på sommeren, hva?! Det hele er jo badet i livlige forårsfarver og solen har skinnet smukt og længe. Mon ikke både

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 23 7. årgang maj 2009. Arrangementskalender. Töltende majhilsner. Húginn & Múninn

Nyhedsbrev. Nr. 23 7. årgang maj 2009. Arrangementskalender. Töltende majhilsner. Húginn & Múninn også der. Jeg køber ca. to flasker hver sommer og prisen er kr. 269,- pr. flaske, hos Almas. Nogle få heste vil reagere på midlet, så derfor skal man gå lidt forsigtig til værks og det vil ikke virke på

Læs mere

Nyhedsbrev. Farvel til Nyhedsbrevets redaktører

Nyhedsbrev. Farvel til Nyhedsbrevets redaktører Nyhedsbrev Nr. 33, marts 2016 14. årgang Stemningsbilleder fra Løkken strand. Fotos: Michael Bjærggaard Skall Farvel til Nyhedsbrevets redaktører Af Helle Frank Skall Helle Christiansen og Nina Larsen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Import af diverse jernfigurer

Import af diverse jernfigurer Import af diverse jernfigurer Det meste i JERNiHAVEN er jo hjemmegjort og det bliver det ved med at være. MEN der er altså nogle lækkerier indenfor jernfigurer, som vi ikke kan lave selv og som vi bare

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Så nærmer vi os forårsmarkedet

Så nærmer vi os forårsmarkedet Så nærmer vi os forårsmarkedet som vi har omdøbt til forårs/påskemarked fordi det altså bare slet ikke er forår. Vi håber I kigger forbi vi kan ikke love en masse plusgrader men vi kan love at vi vil

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 16 4. årgang oktober 2006. Siden sidst

Nyhedsbrev. Nr. 16 4. årgang oktober 2006. Siden sidst Nyhedsbrev ISLANDSHESTEFORENINGEN Nr. 16 4. årgang oktober 2006 Så kom efteråret langt om længe. Men sikke en sommer! Og ikke nok med, at vejret har været rigitgt godt i meget lang tid, men foreningens

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang TAK s NYHEDSBREV Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 18 5. årgang maj 2007. Siden sidst

Nyhedsbrev. Nr. 18 5. årgang maj 2007. Siden sidst Nyhedsbrev ISLANDSHESTEFORENINGEN Nr. 18 5. årgang maj 2007 Så kom det gode vejr! Hestene boltrer sig på de fine, lysegrønne folde. Og ind imellem kan man også se en rytter boltre sig sammen med dem. Der

Læs mere

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT Bestyrelsen: Formand: Peter Ahrendt, ahrendt@c.dk Næstformand: Gunnar Svendsen, bogsvendsen@gmail.com Kasserer: Erik Kristensen, erkr@c.dk Turarrangør: Bent Jørgensen,

Læs mere

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente.

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. På et møde for pårørende blev der stillet følgende spørgsmål: Når vi besøger vores nære på plejehjemmet, er det for at glæde dem og se hvordan

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Nyhedsbrev. Arrangementskalender. Nr. 25 8. årgang april 2010

Nyhedsbrev. Arrangementskalender. Nr. 25 8. årgang april 2010 Arrangementskalender Forårsridetur v/rebildhus, Rold skov, 11. april kl. 11.00 Tilmelding til Torben Simonsen, tlf. 29 60 88 73. eller Helle Frank Skall, tlf. 32 16 69 11. Pinseridetur i Dollerup Bakker,

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten august Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor 2019 Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 23.-25. august 2019 Camp Outdoor Camp Outdoor er for dig, der

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Efterår September, Oktober, November

Efterår September, Oktober, November Efterår 2018 - September, Oktober, November Krop og bevægelsesdag - Spring ud i naturen Så har vi krop og bevægelses dag. I dag er vi taget over på multibanen, hvor vi startede ud med opvarmning, som bestod

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Veloverstået livsstilsmesse

Veloverstået livsstilsmesse Veloverstået livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af Ledreborgs livsstils messe. Det var en noget våd fredag men det afholdte ikke de mest hardcore i at kigge forbi. Det var godt nok en våd dag

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Dagbog fra DF turen til Christiansborg.

Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagen d. 3-6 2014 starter tidligt, da vi skal med bussen fra Rønde kl. 07,00. På stationen mødes vi med resten af vores gruppe, Peter og Lilli kommer med fuld oppakning,

Læs mere

Bryllup tema :) Betina har sendt os disse skønne billeder:

Bryllup tema :) Betina har sendt os disse skønne billeder: Bryllup tema :) Vi har været så heldige at nogle af vores kunder har sendt billeder fra bryllupper hvor stativer fra Jernihaven er anvendt. Vi synes bare det ser brandgodt ud!! Betina har sendt os disse

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Hrimnir Nyt nr. 162. Juli 2010

Hrimnir Nyt nr. 162. Juli 2010 Hrimnir Nyt nr. 162 Juli 2010 Kalender Juli 03. Juli Bestyrelsesmøde og middag AFLYST August 10. August Bestyrelsesmøde hos Sandra 28. August Hrimnir Masters 2010 Opfordring! Redaktricen opfordrer ALLE

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Oktober 2012 Så er der ikke længe til... Ja så nåede vi så langt, tiden flyver når man har det sjovt. Der er gang i alle hold og der sker virkelig noget. Vejret har da været med

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012

Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Nyhedsbrev nr. 7 Maj/Juni 2012 Tilbageblik! Så kom spejlvæggen nu er der lækkerhed i hele lokalet. Det ser godt ud. Vi har også fået sat solfilm op, så lokalet ikke varmes så meget op, før vi går i gang.

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Maj Onsdag d. 22. maj kl holder vi SFO s sommerfest for børn og voksne. Årets traditionsrige fest,

Maj Onsdag d. 22. maj kl holder vi SFO s sommerfest for børn og voksne. Årets traditionsrige fest, Maj 2013 Kære Forældre Det er dejligt, at have alle børn tilbage i folden og også at mærke børnenes glæde ved at være tilbage i skolen. Det var imponerende, som I klarede situationen. Vi har bl. a. brugt

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt Følg Rikkes kamp for at tabe 30 kilo Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt at sige nej til mad På trods af alle gode intentioner og et solidt team af eksperter i ryggen, har tallet på vægten ikke

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

ForældreINFO OKTOBER 2014

ForældreINFO OKTOBER 2014 ForældreINFO OKTOBER 2014 Motionsdag fredag den 10. oktober Traditionen tro afholder også Thomasskolens motionsdag fredagen før efterårsferien. Alle elever møder omklædte kl. 08:20 og har fri efter frokost

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Folk sætter pris på mig, fordi jeg forstår at nedtone følelsesmæssigt vanskelige situationer

Folk sætter pris på mig, fordi jeg forstår at nedtone følelsesmæssigt vanskelige situationer side 1 Ja Nej? 1 Jeg har bemærket, at når jeg er sammen med en meget følelsesbetonet person, er jeg overraskende rolig og upåvirket Somme tider oplever jeg følelser, der bringer mig ud af ligevægt og forvirrer

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere