Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017"

Transkript

1 Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017 kl der er kaffe fra kl : 1. Mødets åbning Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling Sammen om DSR / ekstraordinær kongres 3.3. KB valg HB-dagsorden 3.5. Fleksibel arbejdstid 4. Økonomi 4.1. Regnskab Status for regnskab Sager til orientering 5.1. FTF/LO samarbejdet 6. Henvendelser 7. Politiske budskaber fra dagsorden 8. Eventuelt 9. Punkter til senere dagsorden 10. Evaluering af mødet

2 1. Mødets åbning

3 Referat Referat fra KB møde den

4 3. Sager til behandling 3.1 Generalforsamling 2017 Indstilling: At KB har første drøftelse af den skriftlige beretning til generalforsamlingen At KB tager orienteringen omkring generalforsamling 2017 til efterretning At KB drøfter og beslutter tema til generalforsamling 2017 Sagsfremstilling: Torsdag den 26. oktober 2017 holdes der generalforsamling i Dansk Sygeplejeråd, kreds Syddanmark. Generalforsamlingen vil blive holdt på Hotel Comwell, Kolding og er forud gået af en fagdag samme sted (med særskilt tilmelding). Regionsformand for Fysioterapeut foreningen i Syddanmark, Brian Errebo har flere gange tidligere været dirigent på generalforsamlingen, og har givet tilsagn til at være dirigent igen i år. Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, kreds Syddanmark har mulighed for at stille forslag til behandling / drøftelse på generalforsamlingen. Eventuelle forslag skal være kredsen i hænde senest den Forslag indgivet senest denne dato vil give Kredsbestyrelsen mulighed for at drøfte disse på KB møde den I forbindelse med generalforsamlingen 2017, skal der laves en skriftlig beretning omkring kredsbestyrelsens arbejde i det forløbne år. Formandskabet har derfor samlet en oversigt over de forskellige områder der har været bevågenhed omkring og arbejdet med. Formandskabet har udarbejdet en foreløbig oversigt, hvortil Kredsbestyrelsen bedes komme med kommentarer (bilag 3.1.1). Beretningen vil i lighed med tidligere år blive skrevet hen over sommeren, og udkast til den skriftlige beretning vil komme til behandling / beslutning på KB møde den Kredsbestyrelsen har tidligere besluttet at generalforsamlingen 2017 skal have et tema, og gerne af faglig karakter. Formandskabet er dog kørt fast i at finde et tema, da det har været svært at finde et tema af faglig karakter som kan behandles i det tidsmæssigt mulige på en generalforsamling. Desuden er generalforsamlingen forud gået af en fagdag af 8 timers varighed, og som en del af medlemmerne erfaringsvis har deltaget i. Det var så muligt at bruge plan B (OK18) men i stedet foreslår formandskabet at Kredsbestyrelsen kommer med input til et tema på generalforsamlingen. Inden det kommende møde den foreslår formandskabet at Kredsbestyrelsen snakker med kolleger og andre interessenter om hvilket tema der ville gøre at de deltager i generalforsamlingen.

5 3. Sager til behandling 3.2 Sammen om DSR / Ekstraordinær kongres Indstilling: At KB tager orienteringen om gæster til kongressen til efterretning At KB med afsæt i HB s materialer drøfter oplæg til den ekstraordinære kongres i DSR Sagsfremstilling: Formandskabet har besluttet at invitere gæster til deltagelsen i den ekstraordinære kongres, Hotel Nyborg Strand, torsdag den Der er på Facebook og hjemmesiden givet mulighed for at 10 medlemmer, kan få tabt arbejdsfortjeneste samt refusion at kørselsudgifter. De 10 pladser tildeles efter først til mølle princippet. Der er desuden sendt en særskilt invitation til de medlemmer der deltog i Udviklings laboratorium Om DSR den HB havde mandag d.22.5 sit kongresforberedelsesmøde, hvor det endelige kongresforslag til den ekstraordinære kongres i juni med afsæt i årets input skulle formes. Dette er KB efterfølgende kort orienteret om. I skrivende stund (24.5) er forventningen, at der ligger et udkast til forslag til kongressen midt i kommende uge 30.5/31.5, som indgår i HB materialet til HB mødet d Det er forventningen at der både vil være et konkret samlet udkast til forslag fra HB og en vurdering/plan for, hvordan de tidligere udsatte kongresforslag håndteres. Da der aktuelt arbejdes med begge dele er det svært at give det præcise indblik og overblik. Det er planen, at der gives et oplæg om det forventede forslag og at KB efterfølgende tager en grundig drøftelse af indholdet i oplæg, som er væsentlig forud for HB s endelige beslutning om kongresforslaget 7.6. Selve kongresforberedelsen forventes at blive drøftet på den planlagte kongrestemadag efterfølgende.

6 3. Sager til behandling 3.3 KB valg 2017 Indstilling: At KB godkender planer for kredsbestyrelsesvalget i Kreds Syddanmark Sagsfremstilling: I efteråret 2017 skal der afholdes valg til Kredsbestyrelsen og formandskabet i samtlige kredse samt Lederforeningen i DSR. I det kommende lokale blad Kredsløbet vil der være en artikel som fortæller om valget i DSR samt opfordre medlemmerne til at opstille til de forskellige poster. I nedenstående er vigtige datoer i forbindelse med valget: Den 22. juni Ekstraordinær kongres Den 29. september kl Opstillingsfrist til de forskellige poster Den 5 oktober kl Møde for kandidater til formandskabsposterne Den 30. oktober kl valgmøde Den 8. november resultatet af valget bliver offentliggjort Der vil i lighed med ved foregående valg være mulighed for at få taget billeder til brug i forbindelse med valget og hjælp til andre praktiske ting.

7 3. Sager til behandling 3.4 HB dagsorden Sagsfremstilling: Hele KB dagsorden er tilgængelig på DSR s Kongresforum. Under mødet vil de punkter formandskabet og KB ønsker drøftet, blive fremdraget.

8 3. Sager til behandling 3.4 Fleksibel arbejdstid Indstilling: At KB drøfter holdning til SF s forslag om fleksibel arbejdstid Sagsfremstilling: Kredsbestyrelsesmedlem Dorte Ruge har rejst følgende tema til drøftelse: Jeg foreslår at SF s forslag om fleksible arbejdstider dagsordensættes på næste KB. Dette med henblik på at blive klogere på forslaget og blive klædt på ift. de drøftelser, der må forventes vil ske på arbejdspladserne. Hvad tænker vi? Er vi positive indstillet? Rygterne siger, at elementer vil indgå i OK 18, så kunne det være godt at være lidt på forkant. SF har fremsat forslag vedrørende indførelse af fleksibel arbejdstid for ansatte i Region Syddanmark med baggrund i konkrete initiativer i Københavns Kommune. SF har i den forbindelse foreslået, at de faglige organisationer for de regionsansatte indkaldes til forhandlinger om at lave aftaler, der sikrer de ansatte bedre muligheder for at gå henholdsvis op eller ned i tid efter eget ønske. Kredsformanden har tidligere i forbindelse med fremsættelse af forslaget givet en kommentar til pressen om at der allerede i dag er fokus på emnet om arbejdstid og arbejdstidstilrettelæggelse og at der i forhold til mulighed for påvirkning af egen arbejdstid, set med DSR s øjne, er behov for at sikre alle ansatte en adgang til fuld tid som ret. Derudover at DSR naturligvis gerne deltager i drøftelser, som vi i øvrigt gør på alle arbejdspladser via også vore TR. Projektets indhold oprindeligt i København Projektet i Sundheds- og omsorgsforvaltningen i København går i sin enkelthed ud på at den enkelte medarbejder en gang årligt kan forhandle sin arbejdstid enten op eller ned i tid lønnen reguleres tilsvarende der er ingen kompensation hvis den ansatte vælger at gå ned i tid Det er en forudsætning at det sker på en måde så arbejdspladsen fortsat kan fungere ændringer skal ske inden for de gældende økonomiske rammer ændringerne sker under hensyn til gældende overenskomster og aftaler

9 3. Sager til behandling Der er således intet nyt under solen i dette projekt, i forhold til de muligheder der allerede er i dag. Tankerne bag projektet er for så vidt gode nok, nemlig at den enkelte kan tilpasse sin arbejdstid, så den passer ind i den livsfase man befinder sig i. Man kunne dog i stedet sætte fokus på at arbejdstiden lever op til vores krav om familievenlige arbejdspladser, hvor belastningen er på et niveau, så den enkelte kan holde til at arbejde fuldtid. Deltidsproblematikken I projektet indgår, at ledige stillinger opslås med mulighed f individuel tilpasning af arbejdstiden, hvilket kan medvirke til at fastholde den deltidskultur, der florerer på de kvindetunge arbejdspladser og som i et ligestillingsmæssigt perspektiv er stærkt problematisk. Ved OK11 blev der med både KL og RLTN indgået aftale om projekter, der skulle se på deltids/fuldtidsproblematikken. Begge projekter viste, at næsten halvdelen af medlemmerne vælger deltidsansættelse, og det overvejende argument er at familieliv /arbejdsliv skal kunne hænge sammen. Ceveas rapport om det Kønsopdelte arbejdsmarked (2016) viser, at en større andel af kvinder end mænd arbejder på deltid inden for alle sektorer på det danske arbejdsmarked. Undersøgelser viser, at en større gruppe af kvinder frivilligt vælger en deltidsansættelse, enten fordi jobbet er belastende eller fordi det er afgørende i forhold til arbejds-/privatlivsbalancen. Der er således næppe tvivl om, at en ordning med mulighed for yderligere nedsættelse af arbejdstid i højere grad vil tiltale kvinder end mænd. Der er forskel på, hvor meget mere kvinderne er på deltid sektorerne imellem. De største forskelle i andele af deltidsansatte kønnene imellem findes indenfor de private virksomheder, hvor 21 pct. af kvinderne er på deltid, mens det kun gælder for 10 pct. af mændene. I kommunerne er 28 pct. af kvinderne på deltid mod 19 pct. af mændene.

10 3. Sager til behandling Forslaget kan således medvirke til at fastholde et kønsopdelt arbejdsmarked, hvor kvinderne, der typisk er de lavestlønnede, vælger at gå ned i tid for at få familieliv og arbejdsliv til at hænge sammen, og bakker ikke op omkring et fremtidigt arbejdsmarked, hvor mænd og kvinder i langt højere grad deles om at få familielivet til at hænge sammen. Økonomiske konsekvenser Deltidsansættelse påvirker lønnen, ferie og pensionsindbetaling. Deltidsstillinger betyder en væsentlig dårligere pensionsindbetaling, fx vil en sygeplejerske på deltid (30 timer) have et tab på sin pension på kr. om året sammenlignet med en sygeplejerske ansat på 37 timer. Deltidsansættelser betyder også lavere løn og et smallere økonomisk råderum for den enkelte. Fx vil en sygeplejerske på løntrin 6 på 37 timer få en grundløn på ca kr. om måneden, på 30 timer vil lønnen være faldet til godt kr. om måneden. En forskel på kr. hver måned. De såkaldte kvindefag, der er præget af deltidsstillinger, skaber en ulighed i mænd og kvinders indkomstforhold. En stor gruppe sygeplejersker arbejder allerede i dag på deltid. Det er fint, såfremt det for den ansatte er et aktivt tilvalg. Det er dybt problematisk, hvis baggrunden ligger i belastede vilkår, normeringspres, planlægningsudfordringer m.v. Arbejdsmiljøet Også set fra en arbejdsmiljøvinkel kan forslaget ramme skævt, idet en stor andel af medarbejdere på deltid kan skabe udfordringer i forhold til at sikre kontinuiteten i

11 3. Sager til behandling arbejdet -ikke mindst i de situationer, hvor der er behov for at ændre i tjenesteplanerne. Deltidsansættelse kan også have en betydning for den enkeltes oplevelse af sammenhæng og mening i arbejdet, udviklingsmuligheder og tilknytning til arbejdspladsen, men samtidig er deltidsansættelse et ikke uvæsentligt element i forhold til at nedbringe vagtbyrden for den enkelte. Vi ved fra SATH 15, at knapt en fjerdedel af sygeplejerskerne oplever, at de har ingen eller ringe indflydelse på planlægningen af deres arbejdstid, ligesom de ikke har mulighed for at ændre placering af vagter hvis de skulle have behov for det. I samme undersøgelse oplyser en tredjedel, at arbejdet tager så meget energi at det går ud over privatlivet særligt udtalt er det i aldersgruppen år. Set i forhold til borgerne/patienterne vil en høj andel af deltidsansættelse have betydning for hvor mange forskellige medarbejdere de har kontakt med, og dermed kan det have en betydning for den enkelte medarbejders oplevelse af sammenhæng og mulighed for at yde kvalitet i arbejdet. I Region Syddanmark har Koncern HR på baggrund af forslaget udarbejdet et notat, som beskriver henholdsvis projektet i Københavns Kommune, samt nuværende aftaler og politikker vedrørende arbejdstid, samt øvrige overvejelser, som kunne have betydning for indførelse af fleksibel arbejdstid. Notatet indgår i de videre drøftelser i Region Syddanmarks Hovedudvalg. Forslaget drøftes indledningsvis i Hovedudvalget i Region Syddanmark. Slutteligt forventes en politisk drøftelse i august måned Afslutningsvis henvises til kredsbestyrelsens tidligere drøftelse om arbejdstidstilrettelæggelse og arbejdstidsaftalen, hvor der er udarbejdet pejlemærker for arbejdstiden samt af kredsformandskabet udarbejdet notat om retningslinjer m.v. Der vedlægges bilag (3.5.1)

12 4. Økonomi 4.1 Årsregnskab 2016 Indstilling: At KB godkender regnskab 2016 Sagsfremstilling: Regnskabet vil på mødet blive gennemgået af Kredschef Jan Villumsen.

13 4. Økonomi 4.2 Forbrugsrapport pr Indstilling: At KB godkender status for regnskabet pr Sagsfremstilling: Kredschef Jan Villumsen vil under mødet gennemgå status på regnskabet pr

14 5. Sager til orientering 5.1 FTF LO samarbejde Indstilling: At KB tager orienteringen til efterretning Sagsfremstilling: FTF afvikler repræsentantskabsmøde mandag den 29. maj Repræsentantskabsmødet indeholder bl.a. temadrøftelser af henholdsvis LO/FTF processen og FTF's digitaliseringsstrategi. Fra Kreds Syddanmark deltager Kredsnæstformand Morten Hartvig Petersen samt kredsformanden. Repræsentationen fra DSR er påvirket af DSR s deltagelse ved ICN. for repræsentantskabsmødet var som følger: 1. Formanden åbner mødet 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Beretning fra formanden 5. Indkomne forslag 6. Regnskab for 2015 og Mødets afslutning Materiale Materiale til repræsentantskabsmødet ligger på FTF's hjemmeside: Dansk Sygeplejeråd har ikke indsendt nogle forslag i forbindelse med repræsentantskabsmødet og har heller ingen bemærkninger til det fremsendte dagsorden. Al materialet skulle være tilgængeligt for interesserede og vedhæftes derfor ikke. I har tidligere fået materialet vedr. LO/FTF samarbejdet, hvilket jeg i skrivende stund forventer bliver den interessante og væsentlige del, der ligger udenfor det formelle møde og dermed vil have karakter af pejlemærke for det videre arbejde med processen, der kulminerer på en kongres i 2018, hvor den endelige beslutning skal tages. Drøftelserne omkring LO/FTF samarbejdet LO og FTF s kongresser vedtog i 2015 at afklare mission og visioner samt det politiske og økonomiske grundlag for en eventuel ny hovedorganisation. Samtidig vedtog man at udvide det strategiske samarbejde på det uddannelsespolitiske område allerede fra 1. januar Dansk Sygeplejeråd bakker op om og deltager aktivt i det pågående arbejde med at afklare grundlaget for en eventuel ny fælles

15 5. Sager til orientering hovedorganisation med tilsammen 1,5 millioner medlemmer, som afsluttes ved udgangen af Lokalt i kredsen er der ikke nyt siden sidste orientering. Der kan suppleres mundtligt på KB-mødet, hvor mødet med de delegerede i FTF er afviklet.

16 6. Henvendelser 6.1

17 7. Politisk budskab ud fra dagsorden

18 8. Eventuelt

19 9. Punkter til senere dagsorden Det nære sundhedsvæsen opfølgning fra KB møde den KB s arbejdsform - nedsættelse af en arbejdsgruppe der arbejder videre med KB s arbejdsform? Introduktion til nye medlemmer i KB (Louise G. Lehn) FTF/LO organisering løbende Organisationsudviklingsprojekt løbende OK18 august 2017

20 10. Evaluering af mødet

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 6. juni 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (går kl. 14.30), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Kirsten

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 kl. 9.00 11.00 Dialogmøde kl. 11.00 15.00 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rikke Kent Thomsen, John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Evaluering af GF 3.2. Bladet fra munden operationelt

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. OK18 3.2. Opfølgning på kongres

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Opfølgning Kongres 2018 3.2.

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 kl. 9.00 12.00 herefter temadag omkring psykisk arbejdsmiljø der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. ICN i Barcelona

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Deltagere: Ina Kristensen (til kl. 12.30), Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3.1. Kongres 2018 3.1.1. Temadrøftelser 3.1.2. Kredsens

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen (går kl. 13.45), Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 kl. 9.00 12.00 herefter dialogmøde med gæster fra andre kredse om temaet sammen om DSR kl. 12.30 16.00 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. august 2016 herefter temadag omkring psykisk arbejdsmiljø Deltagere: Morten Hartvig Petersen,, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen, Anne L. Rasmussen, Gitte Würtz, Jytte Kristensen,

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015 Kredsbestyrelsesmøde den. 7.december 2015 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Informationer

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Arbejdstid 3.2. Kongresforberedelse 3.3. TR seminar 2017

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 28 august 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 23. januar 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. juni 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen (går inden pkt. 3.6), John Christiansen, Jytte Pharao-Bonde,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 9.00 11.00 Oplæg ved Søren Pedersen vicedirektør ved UCL Fremtidens rekruttering og fastholdelse af studerende

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 14. november 2016 Deltagere Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen (kommer kl. 10.30), Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 16. april 2018 Deltagere: Ina Kristensen, Lisbeth Hammer Andersen (kommer under behandling af pkt. 5.3), Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 11. april 2016 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen (går

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 25. januar 2016 Fra kl 9.00 11.00 oplæg med Line Zimmer Rasmussen omkring sygeplejerskers nye roller i det nære sundhedsvæsen Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde

Referat. Kredsbestyrelsesmøde Kredsbestyrelsesmøde den. 24. august 2015 Vejlevej 121 Fredericia Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Mads Dippel Rasmussen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund

Læs mere

Hvordan skal arbejdstiden være på din arbejdsplads? Kredsbestyrelsens pejlemærker. DSR, Kreds Syddanmark

Hvordan skal arbejdstiden være på din arbejdsplads? Kredsbestyrelsens pejlemærker. DSR, Kreds Syddanmark Hvordan skal arbejdstiden være på din arbejdsplads? Kredsbestyrelsens pejlemærker. DSR, Kreds Syddanmark 1 1. Indledning For at understøtte sygeplejerskernes arbejdsmiljø og at der sker en kobling mellem

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar 2015

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar 2015 Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 26. januar Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Barbara Bendahl Schultz, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 8. juni

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 8. juni Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 8. juni Deltagere: Morten Hartvig Petersen(går kl. 13), Mads Dippel Rasmussen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen(går kl. 14), Barbara Bendahl

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 : 1. Mødets åbning 2. 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Organisationsudviklingsprojekt i DSR 3.2. Bladet fra munden

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Deltagere: Ina Kristensen, Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen (går kl. 13.30), John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

Kl. 17 Udlevering af Ipad + opsætning af Ipad v/claus Freløv, Kvæsthuset

Kl. 17 Udlevering af Ipad + opsætning af Ipad v/claus Freløv, Kvæsthuset Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne Marie Jørgensen Karina Dinesen

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

7.1. Forslag 2 (blad 7.4) FTF s arbejde med at udligne lønforskellen mellem mænd og kvinder i Danmark

7.1. Forslag 2 (blad 7.4) FTF s arbejde med at udligne lønforskellen mellem mænd og kvinder i Danmark 7.1 Ad dagsordenens punkt 7: INDKOMNE FORSLAG Som det fremgår nedenfor, er der fremsat 2 forslag fra Sektion K, 1 forslag fra Sektion S og 1 forslag fra FTF s forretningsudvalg til behandling på kongressen

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Referat fra kredsbestyrelsesmøde tirsdag d. 18. april 2017 kl. 09.00 11.00 og kl. 15.00 16.00 Kl. 11.00 15.00 Dialogmøde med andre kredsbestyrelser om Udviklingsprojektet Sammen om DSR. Mødet afholdes

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2016 Deltagere: Morten Hartvig Petersen (kommer kl. 10.00), Kirsten Hessellund Jensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen ( kommer efter

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 5. marts 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Kongres 2018 3.1.1. Gæster på

Læs mere

Mundtlig beretning til generalforsamlingen i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark, 26. oktober 2017

Mundtlig beretning til generalforsamlingen i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark, 26. oktober 2017 Mundtlig beretning til generalforsamlingen i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark, 26. oktober 2017 Indledning: Velkommen til generalforsamling i Kreds Syddanmark. Vi skal tale fag, organisation og arbejdet

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 17. juni 2019 Kl. 9.00 11.00 Oplæg ved Søren Pedersen vicedirektør ved UCL Fremtidens rekruttering og fastholdelse af studerende i uddannelsen og hvordan professionshøjskolerne

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 12 april 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 12 april 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 12 april 2019 kl. 9.00 15.00 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Sundhedsreformen

Læs mere

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016

Referat. Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016 Kredsbestyrelsesmøde den 29. februar 2016 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Ina Kristensen, Anne Nissen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Bente Smith Bonde, Rikke Kent Thomsen, Anne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Retningslinjer og anbefalinger omkring arbejdstid

Retningslinjer og anbefalinger omkring arbejdstid Retningslinjer og anbefalinger omkring arbejdstid KB den 20.6.2016 I nedenstående er kredsformandskabets reviderede retningslinjer samt nye anbefalinger for arbejdstidsområdet. Dokumentet tager afsæt i

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 26. august 2019

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 26. august 2019 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 26. august 2019 Deltagere: Ina Kristensen, Anne Nissen (går kl. 14.00), Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz (kommer under pkt.3.0), Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 30. september 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 30. september 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 30. september 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Ny DSR-vision

Læs mere

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet

Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den juni Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag til den ekstraordinære kongres den 21.-22. juni 2017 Organisationsudviklingsprojektet Kongresforslag Organisationsudviklingsprojektet Baggrund DSR s kongres besluttede i maj 2016, at gennemføre

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016

Dagsorden. Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 20. juni 2016 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Opfølgning på kongres 2016 3.2.

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 24. august Kl. 9: Kvæsthuset

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 24. august Kl. 9: Kvæsthuset Fællesmøde mellem bestyrelse og sekretariat Den 23. august 2018 Kl. 10.00-16.00 Kvæsthuset Tænketank Version 1.0 Fællesdagen bruges til at Lederforeningen kan begynde at skabe indhold i Lederforeningens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Sammen kan vi forandre. Kongres 2018

Sammen kan vi forandre. Kongres 2018 Sammen kan vi forandre Sygeplejerskers arbejde er af uvurderlig betydning for den enkelte patient og borger, men også for samfundet som et hele. Vi skaber kvalitet i behandlingen og plejen, i sammenhæng

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor.

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor. Punkt 6.1 Appendix til Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling torsdag den 21. maj 2015 Ændringsforslag til Danske Kreds vedtægter I rækker med blå fyldfarve er der ikke foretaget ændringer i teksten.

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019

Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019 Referat Kredsbestyrelsesmøde den. 11 marts 2019 Deltagere: Ina Kristensen, Anne Nissen, Lisbeth Hammer Andersen, Gitte Würtz, Line Storm Gessø Hansen, John Christiansen, Christina Rosenberg, Gitte Solgård

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1.

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen - AFBUD Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager til kl. 18 Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Aarhus, den 4. marts 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 26. februar 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 08.00 12.30 Referent: AK punkt 1 7/CI punkt 8 12 Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF og

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10: HUSK: Spørge om de kommer!!! Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-16:00 Kl. 10:00-12.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet

Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland Strategi og handleplan for tillidsrepræsentantområdet 1. Indledning Dansk Sygeplejeråds kongres har vedtaget Udviklingsretning for TR i fremtidens DSR, der i sammenhæng

Læs mere

Tirsdag den 17. april 2018, kl i Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 Kbh. K. Der er mulighed for kaffe/the og morgenbrød fra kl. 08.

Tirsdag den 17. april 2018, kl i Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 Kbh. K. Der er mulighed for kaffe/the og morgenbrød fra kl. 08. Til kredsbestyrelsen i DSR Kreds Hovedstaden Du indkaldes til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. april 2018, kl. 09.00 15.30 i Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 Kbh. K. Der er mulighed for kaffe/the

Læs mere

SAMMENSKRIV fra dialogmøde 18. april 2017 kl

SAMMENSKRIV fra dialogmøde 18. april 2017 kl STED: Sofiendalsvej 3, 9200 Aalborg SV DELTAGERE: Kreds Navn Antal deltagere Kreds Nordjylland Jytte Wester Jannie E. A. Hvilsted (deltager til kl. 12) Anne Marie Jørgensen Tanja Høgh S. Larsen Christina

Læs mere

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL 4. NOVEMBER 2016 Forslag 6.A til repræsentantskabsmødet 4. november 2016: Medlemsdemokrati og repræsentantskab i FSL Indledning Gennem det sidste halvandet

Læs mere

OK18 Det gode arbejdsliv

OK18 Det gode arbejdsliv OK18 Det gode arbejdsliv Baggrundstæppet for OK18 Det gode arbejdsliv HELE arbejdslivet og for ALLE socialrådgivere HB s politiske prioriteringer OK18-oplæg Baggrundstæppet OK17 OK-forhandling på private

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 10 december 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 10 december 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 10 december 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 og servering af let julefrokost kl. 12.00 13.00 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere