DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar 2015. Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag"

Transkript

1 DBUs repræsentantskabsmøde Lørdag den 28. februar 2015 Ad dagsordenens pkt. 4: Indkomne forslag

2 A. til ændring af lovene 2 1) Fra Bestyrelsen 1 Unionen og dens formål 1.1 Unionens navn er Dansk Boldspil-Union (DBU). 1.2 DBUs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 DBUs formål er som dansk fodbolds enhedsorganisation at repræsentere dansk fodbold officielt udadtil samt at fremme og udvikle dansk fodbold både nationalt og internationalt. 1.4 Dette formål søges blandt andet nået ved at udskrive nationale turneringer, at arrangere landskampe, at varetage uddannelsen af spillere, ledere og trænere, at føre tilsyn med uddannelsen af dommere, og at udgive love for fodbold og give bindende fortolkninger af disse. 1 Unionen og dens formål og hæftelse 1.1 Forbliver uændret 1.2 Forbliver uændret 1.3 DBUs formål er som dansk fodbolds almennyttige enhedsorganisation at repræsentere dansk fodbold officielt udadtil samt at fremme og udvikle dansk fodbold både nationalt og internationalt. 1.4 Dette formål søges blandt andet nået ved at udskrive nationale turneringer, at arrangere landskampe, at varetage uddannelsen af spillere, ledere, dommere og trænere, og at udgive love for fodbold og give bindende fortolkninger af disse. 1.5 DBU skal i samarbejde og dialog med det omgivende samfund arbejde for at styrke folkesundheden gennem fodbold, at skabe positive forandringer i samfundet ved at fremme fællesskab og sociale relationer, at skabe gode rammer for de foreningsfrivillige, at udvikle fodboldens faciliteter, at sikre et godt samspil mellem bredden og eliten, at fremme fairplay, inklusion og gensidig respekt mellem mennesker, og at holde fodbolden fri for doping, matchfixing og anden usportslig og uetisk adfærd. 1.6 DBU udøver sit virke uden urimelig forskelsbehandling i relation til alder, køn, etnisk oprindelse, politik, religiøsitet og seksualitet. 1.7 For DBUs forpligtelser hæfter alene DBU med sin formue.

3 A. til ændring af lovene 3 Indstillingen sker i forlængelse af DBUs godkendelse efter ligningslovens 8 A. Ved at ændre ordlyden i DBUs formålsparagraf understreges det bidrag, som fodbolden allerede yder til samfundet, og samtidig skabes der øget opbakning til og bevidsthed om de aktiviteter hos DBU, der inkluderer socialt ansvar. Ændringerne vil medvirke til at skabe overensstemmelse mellem omverdenens forventninger til os og vores egen selvforståelse. 2) Fra Bestyrelsen Øvrige turneringer og kampe 4.3 Uanset reglen i 4.1 skal der dog ikke ansøges om DBUs forudgående godkendelse af følgende: 1. Turneringer og kampe mellem hold fra de under DBU hørende klubber eller tredjemænd i sommer- og vinterpauserne for de officielle turneringer, der er nævnt i Enkeltstående træningskampe mellem hold fra de under DBU hørende klubber eller tredjemænd under den løbende afvikling af de officielle turneringer og kampe, som er nævnt i Uanset reglen i 4.1 skal der dog ikke ansøges om DBUs forudgående godkendelse af følgende: 1. Turneringer mellem hold fra de under DBU hørende klubber eller tredjemænd i sommer- og vinterpauserne for de officielle turneringer, der er nævnt i 3.5, når turneringen opfylder følgende kriterier: Kampene i turneringen overholder den af DBU anbefalede spilleform og krav til banestørrelse for den pågældende aldersgruppe. Et deltagende hold skal bestå af spillere fra den deltagende klub, eventuelt suppleret med gæstespillere, Turneringen må ikke kollidere med en turnering i regi af DBU eller en eller flere lokalunioner. 2. Enkeltstående træningskampe mellem hold fra de under DBU hørende klubber eller tredjemænd. 3. Forbliver uændret 4. Forbliver uændret Ønsket om at ændre lovene, så DBU også skal

4 A. til ændring af lovene 4 godkende turneringer i sommer- og vinterpauserne, skyldes, at de almindelige DBU turneringer, typisk lokalunionsturneringerne, som følge af de efterhånden mange kunststofbaner er kommet under pres fra andre turneringsudbydere. Det primære problem herved er, at disse turneringer i sommer- og vinterpauserne ikke altid følger de anbefalinger, DBU har udarbejdet, navnlig omkring spilleformer og banestørrelser for de enkelte aldersgrupper. 3) Fra Bestyrelsen Repræsentantskabets kompetence 7.5 Ændringer af turneringsordningerne i propositionernes kapitel 3 for Herre-DM, Kvinde-DM, Herre-DS, Herre-LP og Kvinde-LP kan kun vedtages på et ordinært repræsentantskabsmøde, hvortil det samlede repræsentantskab har været indkaldt med mindst 3 ugers varsel, når mindst 2/3 af repræsentantskabets medlemmer er til stede og når mindst 3/4 af de repræsenterede stemmer for forslaget. I en prøveperiode, som udløber samtidig med den eksisterende TV-aftale (dvs. den 30. juni 2015), udøver bestyrelsen dog denne kompetence, idet der til vedtagelse af ændringer i prøveperioden kræves 3/4 flertal i bestyrelsen. Ved prøveperiodens udløb returnerer kompetencen til repræsentantskabet og alle af bestyrelsen i prøveperioden vedtagne ændringer af turneringsordningerne føres tilbage til udgangspunktet, som det var i sæsonen 2012/2013, medmindre repræsentantskabet inden prøveperiodens udløb beslutter at forlænge prøveperioden eller gøre flytningen af kompetencen permanent under iagttagelse af de krav til indkaldelse, quorum og flertal, som fremgår af 1. pkt. 7.5 Ændringer af turneringsordningerne i propositionernes kapitel 3 for Herre-DM, Kvinde- DM, Herre-DS, Herre-LP og Kvinde-LP kan kun vedtages på et ordinært repræsentantskabsmøde, hvortil det samlede repræsentantskab har været indkaldt med mindst 3 ugers varsel, når mindst 2/3 af repræsentantskabets medlemmer er til stede og når mindst 3/4 af de repræsenterede stemmer for forslaget. I en periode, som udløber den 30. juni 2021 samtidig med den eksisterende TV-aftale, udøver bestyrelsen dog denne kompetence, idet der til vedtagelse af ændringer i perioden kræves 3/4 flertal i bestyrelsen. Ved periodens udløb tilbageføres kompetencen til repræsentantskabet, medmindre repræsentantskabet inden periodens udløb har forlænget perioden eller gjort placeringen af kompetencen permanent under iagttagelse af de krav til indkaldelse, quorum og flertal, som fremgår af 1. pkt. Hvis repræsentantskabet ikke inden den 30. juni 2021 enten har forlænget perioden eller gjort placeringen af kompetencen permanent, tilbageføres kompetencen til repræsentantskabet, som senest på sit ordinære møde i 2022 ved simpelt flertal vil kunne træffe beslutninger om ændringer af turneringsordningerne. Efter det ordinære møde i 2022 vil ændringer af turneringsordningerne kun kunne vedtages, når mindst 2/3 af repræsentantskabets medlemmer er til stede og når mindst 3/4 af de repræsenterede stemmer for forslaget.

5 A. til ændring af lovene 5 Ændringer af turneringsordningerne kan kun træde i kraft én gang om året, med virkning fra førstkommende turneringsstart. til ændringer skal være DBUs administrerende direktør i hænde senest den 31. oktober, i prøveperioden dog senest den 30. april. Ændringer af turneringsordningerne kan kun træde i kraft én gang om året, med virkning fra førstkommende turneringsstart. til ændringer skal være DBUs administrerende direktør i hænde senest den 31. oktober, i ovennævnte periode dog senest den 30. april. Det er bestyrelsens opfattelse, at placeringen af kompetencen til at vedtage ændringer af turneringsordningerne har været hensigtsmæssig i prøveperioden, som udløber den 30. juni Det er endvidere bestyrelsens vurdering, at det ikke er hensigtsmæssigt eller realistisk at føre de i prøveperioden af bestyrelsen vedtagne ændringer tilbage til udgangspunktet for sæsonen 2012/2013. Bestyrelsen mener dog ikke, at tiden er inde til en permanent placering af kompetencen hos bestyrelsen, men foreslår, at prøveperioden forlænges indtil den 30. juni 2021, hvorefter repræsentantskabet senest på sit ordinære møde i 2022, med simpelt flertal, vil kunne vedtage ændringer af turneringsordningerne, forudsat at repræsentantskabet ikke forinden har forlænget prøveperioden yderligere eller gjort placeringen af kompetencen permanent. Repræsentantskabets sammensætning De klubber, der før årsskiftet har deltaget i Kvinde-DM turneringens øverste række, vælger hver en repræsentant fra den pågældende klub. 4) Fra Bestyrelsen De klubber, der før årsskiftet har deltaget i Kvinde-DM turneringens øverste række, vælger så mange repræsentanter, at det samlede antal repræsentanter udgør 8. Hvis antallet af klubber er 8, vælger hver klub en repræsentant. Hvis antallet af klubber er mindre end 8, vælger hver klub en repræsentant fra den pågældende klub, idet de klubber, der efter afslutningen af efterårsturneringen er placeret øverst, hver vælger yderligere en repræsentant, indtil de 8 repræsentanter er fordelt. Hvis antallet af klubber er større end 8, vælger klubberne i fællesskab 8 repræsentanter, idet der højst kan vælges 1 repræsentant fra hver klub.

6 A. til ændring af lovene 6 Bestyrelsen foreslår, at DBUs love tilrettes, så løsningen af mulige scenarier fremgår klart og tydeligt af 8.5.3, hvis der skulle være færre eller flere end 8 hold i Kvinde-DMs øverste række. 5) Fra Bestyrelsen Den administrerende direktørs kompetence 17.4 I henhold til retningslinjer vedtaget af bestyrelsen er det bl.a. den administrerende direktørs opgave: at varetage DBUs opgaver i forbindelse med de til enhver tid gældende regler om spilleragenter, herunder foretage eksamination og bedømmelse af ansøgere samt træffe beslutninger om nægtelse af licens eller afgivelse af positiv anbefaling til FIFA, I henhold til retningslinjer vedtaget af bestyrelsen, er det bl.a. den administrerende direktørs opgave: 1. Forbliver uændret 2. Forbliver uændret 3. Forbliver uændret 4. at varetage DBUs administrative opgaver i forbindelse med de til enhver tid gældende regler om mellemmænd. 5. Forbliver uændret Fodboldens disciplinærinstans 21.4, nr. 5 Disciplinærinstansen har til opgave: at fastsætte disciplinære forholdsregler efter indberetning eller af egen drift i forbindelse med de til enhver tid gældende regler om spilleragenter. 21.4, nr. 5 Disciplinærinstansen har til opgave: 1. Forbliver uændret 2. Forbliver uændret 3. Forbliver uændret 4. Forbliver uændret 5. at fastsætte disciplinære forholdsregler efter indberetning eller af egen drift i forbindelse med de til enhver tid gældende regler om mellemmænd. Den internationale sportsdomstol (CAS) 37.1 DBU anerkender Den Internationale sportsdomstols (CAS) kompetence til, som appelinstans, at afgøre stridigheder efter forudgående behandling ved FIFAs og UEFAs kompetente tvistløsningsorganer i henhold til FIFAs, UEFAs og CAS til enhver tid gældende regler og love. DBU og de øvrige under DBU hørende organisationer, klubber og tred DBU anerkender Den Internationale Sportsdomstols (CAS) kompetence til, som appelinstans, at afgøre stridigheder efter forudgående behandling ved FIFAs og UEFAs kompetente tvistløsningsorganer i henhold til FIFAs, UEFAs og CAS til enhver tid gældende regler og love. DBU og de øvrige under DBU hørende orga-

7 A. til ændring af lovene 7 jemænd, samt disses spillere, ledere, trænere og officials er forpligtet til at følge afgørelser truffet af CAS. Det samme gælder for DBU licenserede spilleragenter. nisationer, klubber og tredjemænd, samt disses spillere, ledere, trænere og officials er forpligtet til at følge afgørelser truffet af CAS. Det samme gælder for mellemmænd registreret hos DBU. Bestyrelsen foreslår, at betegnelsen spilleragent ændres til mellemmand overalt i DBUs love og regler senest pr. 1. april 2015, hvor de nye regler fra FIFA herom træder i kraft. Endvidere foreslår bestyrelsen en præcisering af den administrerende direktørs kompetence i 17.4, nr. 4. 6) Fra Bestyrelsen Licensudvalget 24.2 Udvalget vælges af repræsentantskabet, jf. 9.9, for ét år ad gangen. Mindst ét medlem skal være uddannet revisor og anerkendt af Erhvervsstyrelsen og mindst ét medlem skal være advokat. Et udvalgsmedlem kan ikke samtidig være medlem af et af de andre af DBUs organer, som er anført i lovenes 6.1. Ansatte i Divisionsforeningens og DBUs administration kan vælges til udvalget. Dog kan DBUs licensmanager ikke have sæde i udvalget Udvalget vælges af repræsentantskabet, jf. 9.9, for ét år ad gangen. Mindst ét medlem skal være uddannet revisor og anerkendt af Erhvervsstyrelsen og mindst ét medlem skal være advokat. Et udvalgsmedlem kan ikke samtidig være medlem af et af de andre af DBUs organer, som anført i lovenes 6.1. Ansatte i Divisionsforeningens og DBUs administration kan ikke vælges til udvalget. Licensappeludvalget 25.2 Udvalget vælges af repræsentantskabet, jf. 9.9, for ét år ad gangen. Mindst ét medlem skal være uddannet revisor og anerkendt af Erhvervsstyrelsen og mindst ét medlem skal være advokat. Et udvalgsmedlem kan ikke samtidig være medlem af et af de andre af DBUs organer, som er anført i lovenes 6.1. Ansatte i Divisionsforeningens og DBUs administration samt DBUs licensmanager kan ikke vælges til udvalget Udvalget vælges af repræsentantskabet, jf. 9.9, for ét år ad gangen. Mindst ét medlem skal være uddannet revisor og anerkendt af Erhvervsstyrelsen og mindst ét medlem skal være advokat. Et udvalgsmedlem kan ikke samtidig være medlem af et af de andre af DBUs organer, som anført i lovenes 6.1. Ansatte i Divisionsforeningens og DBUs administration kan ikke vælges til udvalget. Bestyrelsen foreslår, at personer fra DBUs administration ikke kan vælges til licensudvalget. Således sikres i videre omfang en adskillelse af dømmende og udøvende magt. Samtidig foreslår bestyrelsen en sproglig tilretning, hvorefter DBUs licensma-

8 A. til ændring af lovene 8 nager udgår af lovenes 25.2, da DBUs licensmanager er omfattet af DBUs administration. 7) Fra Bestyrelsen Disciplinære bestemmelser vedrørende forseelser mv Disciplinære afgørelser truffet af en lokalunions bestyrelse eller af fodboldens disciplinærinstans for de i 3.1 nævnte turneringer er endelige og kan ikke appelleres, medmindre andet følger af Disciplinære afgørelser truffet af en lokalunion eller af fodboldens disciplinærinstans for de i 3.1 nævnte turneringer er endelige og kan ikke appelleres, medmindre andet følger af Appel 31.4 Hvor særlige omstændigheder gør sig gældende, kan fodboldens appelinstans behandle en sag, selv om der ikke forinden er truffet afgørelse af fodboldens disciplinærinstans eller af en lokalunions bestyrelse/appelinstans. Også i sådanne tilfælde skal indbringelse ske skriftligt inden to uger efter modtagelsen af afgørelsen Hvor særlige omstændigheder gør sig gældende, kan fodboldens appelinstans behandle en sag, selv om der ikke forinden er truffet afgørelse af fodboldens disciplinærinstans eller af en lokalunion. Også i sådanne tilfælde skal indbringelse ske skriftligt inden to uger efter modtagelsen af afgørelsen. et sikrer, at ordlyden i de to bestemmelser er ens og at alle lokalunionens endelige afgørelser er omfattet, uanset om de er truffet af lokalunionens bestyrelse eller appelinstans. 8) Fra Bestyrelsen Appel 31.3 Uanset reglen i 30.6 kan nedenstående disciplinære afgørelser skriftligt indbringes af sagens parter for fodboldens appelinstans inden 2 uger efter modtagelsen af afgørelsen: 12. Andre afgørelser, når en lokalunions bestyrelse eller fodboldens disciplinærinstans under hensyn til sagens beskaffenhed giver tilladelse dertil Uanset reglen i 30.6, kan nedenstående disciplinære afgørelser skriftligt indbringes af sagens parter for fodboldens appelinstans inden 2 uger efter modtagelsen af afgørelsen: 12. Andre afgørelser, når fodboldens disciplinærinstans under hensyn til sagens beskaffenhed giver tilladelse dertil.

9 A. til ændring af lovene 9 Bestyrelsen foreslår, at kompetencen til at tillade ekstraordinær prøvelse ved fodboldens appelinstans bør ligge hos fodboldens disciplinærinstans, som er en juridisk og ikke en politisk instans, således at en afgørelse, der ellers ville være endelig, kun tillades prøvet ekstraordinært ved fodboldens appelinstans, hvis sagen er af principiel karakter for dansk fodbold som helhed.

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde 25. marts 2017. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Dansk Padel Forbund Vedtægter

Dansk Padel Forbund Vedtægter Dansk Padel Forbund Vedtægter 1 Forbundet og dets formål 1.1 Forbundets navn er Dansk Padel Forbund (DPF) 1.2 DPF er stiftet i 2017 1.3 DPF har hjemadresse på den adresse hvor den til enhver tid siddende

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser DBU S LOVE Almindelige bestemmelser 1 Unionen og dens formål 1.1 Unionens navn er Dansk Boldspil-Union (DBU). 1.2 DBUs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 DBUs formål er som dansk fodbolds

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1 NAVN 1.1 Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er:

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser DBU S LOVE Almindelige bestemmelser 1 Unionen og dens formål 1.1 Unionens navn er Dansk Boldspil-Union (DBU). 1.2 DBUs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 DBUs formål er som dansk fodbolds

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Cirkulære nr. 116 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 116 (2018) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 116 (2018) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Økonomiske mindstekrav til klubber i Kvinde-DM der ønsker at drive en afdeling for kvindelige kontraktspillere På given foranledning meddeles

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. stk. 1 Klubben har tilhørsforhold og adresse i Multihuset, Under Lien 60, 9000 Aalborg og bærer navnet Aalborg KFUM Fodbold. stk. 2 De til

Læs mere

JYSK KEGLE UNION LOVE

JYSK KEGLE UNION LOVE Side 1af 5 1 Unionens navn er Jysk Kegle Union ( J.K.U. ) TILSLUTNING: 2 Unionen er tilsluttet Dansk Kegle Forbund ( D.Ke.F. ) Dansk Idræts Forbund (D.I.F. ) og Word Ninepin Bowling Association / Fe'de'ration

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts.

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts. Kapitel 1. NAVN 1.1 Organisationens navn er Dansk Frisbee Sport Union (DFSU). Kapitel 2. FORMÅL 2.1 DFSU er en landsdækkende organisation, der har til formål at fremme frisbee-sporten i Danmark bl.a. ved

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

Esport Danmarks love

Esport Danmarks love J.nr.: 18-42238 MØDERET FOR HØJESTERET Mæglergaarden Frederiksgade 1 5700 Svendborg Bredgade 30 1260 København K Tlf. 70 25 21 15 Esport Danmarks love 1 Forbundet og dets formål 1.1 Forbundets navn er

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke 1 NAVN OG HJEMSTED Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Svendborg Idræts- Samvirke (SIS). Svendborg Idræts- Samvirkes hjemsted er Svendborg

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn

VEDTÆGTER DMF. 1. Navn VEDTÆGTER DMF 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Motions Forbund (DMF). 2. Formål 2.1. Forbundets formål er på almennyttigt grundlag at udbrede interessen for, i den frie natur, at udøve utvunget samvær

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION 1 Navn. Unionens navn er Dansk Model Sports Union (DMSU). Unionens hjemsted er Holbæk Kommune. 2 Medlemskab af andre organisationer. Ingen for nuværende. 3 Unionens

Læs mere

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)!

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)! Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD) Vedtægter Forord Dette er gældende vedtægter for KAFD sammenskrevet, således som de er vedtaget på generalforsamlingen den 30. januar 1989 og efterfølgende ændret

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation ISOBRO

Vedtægter for Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation ISOBRO Vedtægter for Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation ISOBRO Navn og hjemsted 1 Stk. 1 Organisationens navn er ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation) og har hjemsted i København.

Læs mere

for Vedtaget på generalforsamlingen den 28. februar 2014 Side 1 af 5 sider VIPPERØD BOLDKLUB Rensdyrvej 4 4390 Vipperød Klubnummer: 10 28 33

for Vedtaget på generalforsamlingen den 28. februar 2014 Side 1 af 5 sider VIPPERØD BOLDKLUB Rensdyrvej 4 4390 Vipperød Klubnummer: 10 28 33 Side 1 af 5 sider for Vedtaget på generalforsamlingen den 28. februar 2014 Side 2 af 5 sider Navn, hjemsted og formål 1. Klubbens navn er, og dens formål er at samle unge og voksne til udfoldelse af fritidsbeskæftigelsen

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub Samarbejdsaftale mellem DBU København og Københavns Fodbold-Dommerklub 1. Definitioner 1.1 DBU: Dansk Boldspil-Union 1.2 DFU: Dansk Fodbolddommer-Union 1.3 DBU KØBENHAVN: DBU København 1.4 KFD: Københavns

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

stiftet den 6. juli 1917

stiftet den 6. juli 1917 Love & vedtægter VEDTÆGTER for KOLDING TENNIS KLUB (KTK) 1 stiftet den 6. juli 1917 Foreningens navn er Kolding Tennis Klub. Dens formål er at udbrede kendskab og færdighed i tennis i Kolding-området.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Indholdsfortegnelse 1. Almindelige bestemmelser 2. DFU s organer 3. Delegeretmøde 4. Bestyrelsen 5. Udvalg 6. Forholdet til andre organisationer 7. Hædersbeviser

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG

KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG VEDTÆGT for Den selvejende institution KULTUR- & FRITIDSHUSET SKOLEGADE 54, 6700 ESBJERG ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Navn og Hjemsted

Læs mere

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold 1. Formål og målsætning 1.1 Det er Herlev Idrætsforening (HI) Fodbolds formål at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der ser

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK)

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMERKLUB 1. Formål og baggrund 1.1 Formålet med nærværende samarbejdsaftale, hvor fundamentet

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg Godkendt af Aalborg Byråd 13. november 2017 Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger

Læs mere

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,...

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,... STANDARDVEDTÆGTER (De med understreget og kursiv skrevne bestemmelser kan normalt ikke fraviges. Det er ikke tilladt at indføre paragraffer, der annullerer disse) Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015

Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015 Brøndby, den 8. december 2014 Til - klubberne i 1. division i Herre-DM (NordicBet Ligaen) i sæsonen 2014/2015 DBUs klublicenssystem NordicBet Ligaen Ansøgning om licens for sæsonen 2015/2016 Kære klubber,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter J.nr. 35114 VEDTÆGTER for Folkekirkens Konfirmandcenter 1. Navn, formål og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Folkekirkens Konfirmandcenter (herefter i vedtægterne også anført som Centret ). 1.2 Foreningens

Læs mere

Unionens navn er DBU Sjælland Den

Unionens navn er DBU Sjælland Den Nuværende 1 Unionens navn er "Sjællands Boldspil- Union" (SBU). Den er stiftet den 14. september 1902 og er medlem af "Dansk Boldspil-Union" (DBU) samt "Foreningen af Lokalunioner i Danmark" (FLU). Unionens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Landsforeningens navn er»landsforeningen Autisme«. 2 Landsforeningens hjemsted er Høje Taastrup. Formål 3 Landsforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Vedtægter for Procesindustrien

Vedtægter for Procesindustrien Procesindustrien 1787 København V proces.di.dk pi@di.dk Vedtægter for Procesindustrien Vedtaget på foreningens stiftende Generalforsamling den 16. november 1989 Ændringer vedtaget på Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik

Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark. Forum for sikkerhedspolitik Vedtægter for Atlantsammenslutningen i Danmark Forum for sikkerhedspolitik I NAVN 1 Sammenslutningens navn er: Atlantsammenslutningen i Danmark -forum for sikkerhedspolitik 2 Sammenslutningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup

Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup Februar, 2017 BTK Holme Olstrup Toksværd Bygade 43 4684 Holmegaard info@btkho.dk btkho.dk 1 Navn Foreningen BTK Holme Olstrup, der har hjemsted i Næstved

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 106 (2016) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 106 (2016) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse 1 Nærværende cirkulære omfatter regler for reklamer på spilledragt, træningsdragt m.v., som bæres under eller i forbindelse med kampe i Herre-DM

Læs mere

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS

Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Vedtægter for Brugerklubben SBSYS Kapitel 1: Brugerklubbens navn og formål November 2006 Revideret oktober 2007 Revideret november 2008 Revideret maj 2009 1 Foreningens navn er Brugerklubben SBSYS (herefter

Læs mere

Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball

Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball Vedtægter for Aarhus 1900 Volleyball 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Aarhus 1900 Volleyball, som er en underafdeling af Aarhus Idrætsforening af 1900. Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt Frederiksberg. 1.2 Foreningen har hjemsted i Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere