Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik,"

Transkript

1 Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik, viser og sange på harmonika og klaver. Læs s Kaffe, vand og kage kan købes. Arrangementet er gratis. Vel mødt fredag d. 14 marts fra kl inkl. pause. hilsen fredagscafe-rådet Marts Årg. Nr opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer (APRILSNAR?) Snail-mail : holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand - Onsdag - Torsdag: :00 Tirsdag: :00 Fredag: :00 Lørdag - Søndag: 10:00-16:00 VINDSTYRKE 11: Tirsdage kl er opdateret!

3 Weekend- arbejde i Marts 29/2-02/3: Palle/Helle 07/3-09/3: Erling/Elise 14/3-16/3: Mette C/Mette S Påske: 20/3 Skærtorsdag: Kirsten/Bjarne 21/3 Langfredag: Kirsten/Bjarne 22/3: Gitte/Kirsten 23/3: Gitte/Helle 24/3 2. Påskedag: Gitte/Helle 28/3-30/3: Palle/Erling Ferie: Uge 11: Bjarne Uge 12-13: Elise Birgitte Hej, jeg hedder Birgitte. Jeg er 40 år gammel og uddannet sosuassistent, men på grund af slidte albuer, skal jeg finde andet arbejde. Jeg er her på H.M.C. i 3 måneder i arbejdsprøvning og skal fortrinsvis være tilknyttet Cafe en. Jeg har i skrivende stund været her i ca. 1 uge og føler mig godt tilpas og velkommen, omgivet af en masse søde mennesker. Jeg håber på 3 lærerige måneder. Ny elev: Jeg hedder Helle Jørgensen, er 47 år og social- og sundhedsassistentelev. Jeg er gift, har 3 børn 1 pige og 2 drenge. Jeg er tilknyttet køkkengruppen, deltager i powerwalk, kreativt værksted og løsninger for livet. Mange hilsner Helle Personalemøde d HMC er åbent fra 8-15! Rygning ved hoveddøren!...frabedes. Henvisning til garagen, indtil det ny rygerum kan tages i brug.

4 Se her! Fredags Café på HMC Vi er et par brugere, som gerne vil prøve at starte en fredags-cafe her på Holbølls Minde. En café, hvor man kan mødes og drikke en kop kaffe, spise et stykke kage og få sig en snak. Første Fredagscafe vil være fredag d. 14 marts i opholdstuen. Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik, viser og sange på harmonika og klaver fra kl inkl. pause. Hvis Fredagscafeen bliver en succes, vil vi fortsætte og lave flere fredags arrangementer. I er velkommen til at komme med forslag til, hvad for underholdning der kunne være på fredagscaféen. Det kan være I kender nogen inden for underholdnings-branchen? Men det behøver absolut ikke kun være musik. Det kunne eksempelvis også være teater, oplæsning, foredrag o.s.v. Forslag kan gives til Jens eller Erling. Kaffe, vand og kage kan købes. Arrangementet er gratis. Vel mødt fredag d. 14 marts Hilsen Fredagscafe-rådet Fredags - café Vi søger praktiske hjælpere til fredags café`en den 14. marts. Vil du give en hånd, så henvend dig til Jens og Erling. Holbølls Minde Centret afholder festival onsdag d. 14. Maj Arrangør-gruppen mødes første gang d Kl Og det er stadig muligt at melde sig på banen, hvis man har gode ideer eller lyst til at være med i planlægningen. Planlægningen består i at koordinere opgaver vedr. boder, scene, musikprogram, annoncering m.m. De forskellige grupper i huset har i årenes løb skabt gode rutiner omkring de forskellige opgaver og bakker flot op omkring arrangementet, så vi håber igen i år på et godt samarbejde med alle involverede! På Arr. Gruppens vegne, Bjarne Jensen.

5 Sport i SG -hallen Mandag kl spiller vi badminton i SG-hallen. Du skal være omklædt til kl. 11, hvor vi starter med fællesopvarmning, herefter badminton og vi slutter med udspænding. Medbring indendørs sko, træningstøj, håndklæde og evt. vanddunk. Vi har et samarbejde med Aktivitetshuset, og hvis vi bliver mange, vil der blive mulighed for at lave andre sportsaktiviteter fx. volleyball. Lyder det som et tilbud for dig så henvend dig til Mette C eller Mette S SOMMER Terrasse - Udekøkken Skønt det knap har været vinter, så forventer vi, at forår og sommer er på vej! Dermed også terrasseliv. Hvem vil være med til at udtænke sommerens terrasse måske med udekøkken. Interesserede udendørs mennesker kan henvende sig til Jens, træværkstedet. Petanque - bane Der er fremskredne planer om at anlægge en petanque - bane ved siden af terrassen. Vi skal have de sidste detaljer på plads og søger interesserede deltagere. Senere i forløbet, når maskiner har udført gravearbejdet, skal vi fylde grus på, stampe og planere. Og så skal der spilles. Deltagere henvend jer venligst til Jens, træværkstedet. Kommentarer & Debat: Oplæg vedr.. indretning af Udestuen (tidligere Smøgen ) og andre rum. Forslag: Udestuen indrettes som hyggerum, hvor der også er mulighed for at spise frokosten. Ønsker Kreativt Værksted at benytte lokalet nogle eftermiddage, er dette ok. Kreativt værksted bliver, hvor det er nu. Gruppen, der benytter lokalet står for indretningen. T.V. stuen males, f.eks. lyst, som i rummet bag kontoret. Overvej, om det er noget for dig, at være med i en gruppe, der står for indretning af Udestuen.! Jeres kommentarer bedes afleveret til Brugerrådet senest d Kl , så drøfter vi det videre forløb på Informationsmødet torsdag Kl Hilsen fra Jens, Mette S. og Tine (der var afbud fra Brian og Jette).

6 En rygekabine! Bare ordet, kan i ikke høre det. F.eks. et lille lukket rum, indeklemt. Man kan dårlig få luft. Nærmest lige som et fængsel. Et sted isoleret fra omverdenen, hvor man lige allernådigst kan få lov til at overleve i! Det der sker- frygter jeg - er, at hvis folk ikke i forvejen har lidt dårlig samvittighed over at ryge, så skal de fand me nok få det. Sådanne negative tanker som automatisk vil opstå i folk, gør specielt dårlige psykisk syges tilstand endnu værre. Lad dog for pokker de psykisk syge ha lov til at nyde deres smøg i hyggeligt selskab med andre! Jeg appellerer til Svendborg Kommune om lige at udvise lidt ordentlig opførsel, empati, forståelse for andre! Svendborg Kommunes politikere, ta jer sammen, i stedet for bare at hoppe med på sundhedsbølgen, som for tiden oversvømmer vores land! Det er for nemt! Venlig hilsen Claus Sørensen Som følge af senest vedtagne rygelov etablerer HMC et mindre rygerum. Det bliver i bunden af havestuen med indgang fra terrassen. Træværkstedet har været i fuld sving med at sætte en skillevæg op. Vægge og loft er vasket ned og skal males. Lige nu ryges i garagen... Læg mærke til opfordringen til at være med til at indrette havestuen andet sted i bladet

7 Så er Sankt Hans bålet gjort klart I og med vinteren har ladet vente så længe på sig, ja faktisk udelukkende har været et langt vådt efterår, besluttede vi os til, at vi så hellere måtte byde foråret velkommen, for at ikke også det, skulle finde på at blive væk. Så den første weekend i marts, d. 1. og 2. faktisk, - selve forårets begyndelse, (ifølge kalenderen i hvert fald) gik vi i gang med at samle træ ind til Sankt Hans bålet. Det gjorde vi ved, at gå i gang med den helt store klipning af Akacietræerne. Det skal lige tilføjes her, at vi ikke var en hel hob af store stærke handymænd, men i stedet to meget friske, og mindst lige så stærke, kvinder, der udmærket forstår os på værktøj. Vi kunne da ret hurtigt konstatere, at et par motorsave ville have været på sin plads. Men dem klarede vi os så uden, - det var vi jo nødt til, og gik så i stedet til den, med et par sløve fukssvanse - de trænger til at blive slebet, skulle vi hilse og sige. Det tager immervæk lige et par timer eller fire ekstra, med sådan nogle sløvtakkede nogen. Men så gik eftermiddagene med det, og vi fik frisk luft, masser af frisk luft, - der var nemlig kuling den dag. Træerne kunne nu sagtens være blevet klippet meget mere ned, men vi modererede os (måske fordi vi ikke havde motorsave, og måske fordi vi var en lille smule bange for at blive upopulære, og så selvfølgelig også fordi, der er dog grænser for hvor stort sådan et Sankt Hans bål skal være). Men nu er de altså gjort forårsklar, - træerne, og står og vidner om, at frostnætter helst skulle være overstået. Og Sankt Hans aften, ja den kan bare komme an. Fryser til salg Mærket electrolux, kummefryser ca. 3 år gammel. Den er energivenlig med 3 skuffer, og ca. 1 m. høj. Til salg til omkring kr. - vi kan tale om det. (Nypris ca kr.) - Kan rumme rigtig mange is. M.v.h. Lisa Rauer Hansen Tlf

8 Nada-akupunktur Vi er nogle medarbejdere på Bostøtten og SKP ( kontor på 1. sal HMC ), der har været på kursus i Nada-akupunktur. Bostøtten og SKP tilbyder i første omgang at give akupunktur til de borgere, der er visiteret til bostøtte eller SKP-støtte. Vi har fået lov til at låne tv-stuen og massagerummet, - her vil I kunne møde folk med nåle i ørene, der hviler efter behandlingen. Og hvad er så Nada-akupunktur? - ( udover folk med nåle i ørene ) Nada-akupunktur er øre-akupuntur, der har vist sig virksom ved angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, depressionslignende tilstande, abstinenser og stoftrang mm. Metoden kan benyttes ved behov her og nu, samt til langtidsbehandling. Øre-akupunkturen kan gives uanset, hvor langt den enkelte er nået i sin behandling. Hvordan foregår en behandling? Behandlingen består af 3-5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som altid kasseres efter en behandling. Nålene skal helst sidde i minimum minutter i øret, og brugeren bør sidde stille og slappe af for at opnå fuld effekt. Der sker intet ved at nålene sidder i længere tid. Nålene vil løsne sig i løbet af behandlingen. Det ses, at enkelte af nålene falder ud. Hvem har gavn af Nada-akupunktur? Alle kan tåle Nada-akupuntur. Også selv om man måtte lide af en eller anden sygdom eller skulle være stof- eller alkoholpåvirket. Denne form for øre-akupunktur kan også uden risiko anvendes under graviditet. Nada-akupunktur har ikke nogen uheldig indvirkning på medicinsk behandling. Tværtimod har øre-akupunkturen vist sig som et godt supplement til anden behandling og kan gives i forbindelse med psykoterapi. Er der bivirkninger ved behandlingen? Behandlingen betragtes som bivirkningsfri. I meget sjældne tilfælde kan brugeren få lidt hovedpine eller føle sig utilpas. Dette er forbigående og afhjælpes ved at fjerne nålene. Behandlingen er generelt smertefri. Ved behandlingen mærkes som regel et lille stik, som straks forsvinder. Enkelte af punkterne i øret føles nogle gange lidt ømme. Når nålene tages ud kan der i enkelte tilfælde komme få dråber blod, som let kan fjernes med en vatpind. Der er aldrig beskrevet infektion ved denne form for øre-akupunktur. Nada-akupunktur rummer ingen risiko for afhængighed.

9 Hvordan opleves behandlingen? Under behandlingen vil de fleste føle sig afslappede. Enkelte falder i søvn. Nogle kan mærke varme, kuldefornemmelse eller snurren i ører eller dele af kroppen. Dette er en helt normal reaktion. Mange oplever en umiddelbar stresslindring og velbefindende. Effekten af akupunkturen holder sig som regel mindst 24 timer. Selv om mange har søvnproblemer, kan behandlingen gives om formiddagen. Efter nogle behandlinger vil den afslappende virkning ikke indtræde så markant. Men dette er ikke et tegn på, at akupunkturen ikke virker - snarere tværtimod. Hvor ofte skal behandlingen gives? Dette er helt individuelt. Nada-akupunktur kan gives hver dag. Den kan aldrig overdoseres. I begyndelsen har de fleste brug for behandling 3-6 gange om ugen. Behovet vil som regel falde i løbet af nogle uger. Hvis brugeren føler behov for det, kan man uden videre øge antallet af behandlinger. Nada-akupuntur er velegnet til at forebygge tilbagefald. Jo flere behandlinger, jo bedre vil effekten være. Man kan med fordel fortsætte behandlingen efter den akutte fase. Øre-akupunkture efter Nada-modellen blev udviklet i 1974 på Universitetshospitalet Lincoln i New York i USA. Den er siden blevet kendt over store dele af verden som en billig, bivirkningsfri og effektiv behandling. Den benyttes bl.a. på hospitaler, behandlingsinstitutioner og i fængsler. Nada-akupunktur har været anvendt i Danmark siden Vaskemaskine sælges Topvelfungerende vaskemaskine med spareprogram + alle funktioner, kan afhentes for højest bydende. Henvendelse Claus Sørensen

10 1. Du, som har tændt millioner af stjerner, Tænd i vort mørke en tindrende tro: Du er vort lys, og du vogter og værner os, så vi sover i tryghed og ro. 2. Tak for den lysende dag, der er gået, gaven til os, dine hænder har rakt Tilgiv os det, som vi ikke fik nået, tilgiv alt ondt, vi fik gjort eller sagt. 3. Tak for hver glæde, der fyldte vort hjerte, hver gang du gjorde vort liv til en fest. Hjælp os at bære hver byrde, hver smerte, du ved alene, hvad tjener os bedst. 4. Tak for de mennesker, som blev vor støtte, når vi fandt vejen besværlig at gå. Hjælp os i morgen at hjælpe forknytte, mød du os selv i de svage og små. 5. Du, som har tændt millioner af stjerner, mørket i verden vil du byde trods. Du er vor Far, den, der vogter og værner, lys i det mørke, som kommer fra os. Johannes Johansen 1981 og 1982 (Melodi Erik Sommer 1981) Salmen, der er vedlagt, er en fra min gamle konfirmandpræst på Thurø, der gav mig følgende ord med til dagen og vejen: Du giver mig at ånde frit Mathæus evangeliet. Ikke så ringe endda! Venlig hilsen Claus Sørensen

11 Lækker folkemusik på Cafe A Roma! Så er der igen cafékoncert på Café A Roma, og fredag den 7. marts kl kommer trioen Fauk, som med stor succes spillede til Café A Roma s fødselsdag sidste år dengang under navnet Balkanin. Trioen har sin oprindelse i det eksotiske Odense, og musikerne har hver især en stærk musikalsk ballast fra henholdsvis folkemusik, klassisk musik og bluesmiljøet. Det skaber en overordentlig velsmagende cocktail af nordisk klingende traditionel og nykomponeret folkemusik der swinger og har plads til leg. Frisk og frækt med iørefaldende melodier og med vægt på swing og glæde. Trioen har nu lidt over et år bag sig og er klart en af de grupper, vi fremover kommer til at høre meget mere til på den danske folkemusikscene. Fauk er Jonas Kongsted på violin, Kristian Luis på guitar og Nicolaj Wamberg på kontrabas. Jazz på Café A Roma Henrik Møhr Johnsen holder fernisering på sin udstilling Jazz torsdag den 28. februar på Café A Rom i Tinghusgade. Henrik Møhr Johnsen begyndte at interessere sig for jazzmusik, da han var 14 år. Under en jazzkoncert i 1968 hørte han Colemann Hawkins spille i Korsør jazzklub. Henrik sad og tegnede ham og gik op og fik musikerens autograf på tegningen. Denne oplevelse, Henriks store interesse for jazzmusikken og historien om jazzmusikerne førte til, at Henrik Møhr Johnsen for små 3 år siden begyndte male jazzmusikere. Det er blevet til 30 portrætter, hvoraf nogle udstilles på Café A Roma: Finn Ziegler, Coleman Hawkins, Sonny Rollins, Jan Kaspersen og andre. Samtidig udstilles 5 træsnit fra Eventyret om Skyggen, som blev lavet i anledning af H. C. Andersen 200 års fødselsdag. Henrik Møhr Johnsen er grafiker og maler, uddannet på Det Fynske Kunstakademi i I min grafik har jeg ladet mig inspirere af Palle Nielsen, Axel Jørgensen og Jane Muus. Udstillingen kan ses til den 26. marts.

12 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Powerwalk Powerwalk Strikkeklub K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Sport i Sg. hallen (badm./volley) Individul træning /massage (ad hoc) Sang 9:20-9: Motion m Mette C. Brugerrådsmøde ( ) Fælles pause Fælles pause Fælles pause Fælles pause Informatiosmøde Fælles pause Individuel Musikunderv. Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Middag *Fælles Frokost Individuel Musikunderv. Svømning * Cykelgruppe Musik Kreativt Værksted Kolonihave Kreativt Værksted Stavgang Bowling i Ulige uger* Løsninger for livet Fredags-Café -se opslag! Pileflet-kursus - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også læses på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast 20 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted...

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Svømning... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Cykeltur... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE APRIL, MAJ OG JUNI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Svømning... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE OKT.-DEC. 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviter... 3 Fredagsgrill... 4 PC-undervisning... 5 Nada... 6 Mindfulness... 8 Mandehørm... 9 Ungegruppe...10 Træværksted...11

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Torsdag d. 4. december kl. 08.00 - ca. 11.00 inviteres du til HUSMØDE på HMC Vi vil mødes til gensidig orientering, planlægning, evaluering m.m. samt punkter, som er skrevet på dagsorden. Du kan skrive

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted... 9 Motion...10 Svømning..11

Læs mere

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!!

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Dette nr. af Månedsnyt dækker juli + august. Juli/aug.09 11. Årg. Nr 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013

Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013 Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013 2 Indholdsfortegnelse: Intro til aktiviteter..3 Madgruppe. 4 Musikgruppe....5 Nada...6 Oprydning/vedligeholdsaktivitet... 8 Petanque. 9 Selvhjælpsgruppe.....10

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! September 2008 10. Årg. Nr. 8 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!!

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!! Januar 2001 Holbølls Minde Centret 2 årgang nr.1. Godt Nytår!!!! K. I. G. ønsker alle velkommen til år 2001. Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd, og at alle

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Festival: læs mere i næste nr.:

Festival: læs mere i næste nr.: Juni 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.6. 1.oplag Festival: læs mere i næste nr.: Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls Minde

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem!

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem! Hans Henriks side Refleks Vores buschauffører er urolige over, at vi stadig har børn, der venter i vejsiden uden refleksvest eller reflekser. På med vanten - på med refleksen! Oprydning af sommertøj Der

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk LUCIA OPTOG Holbølls Minde Børnehave går traditionen tro Luciaoptog på HMC fredag d. 12/12 om formiddagen. Mon ikke der også sniger sig en lille nisse med? December 2008 10. Årg. Nr.11 1. opl. Holbølls

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans! Sankt Hans! Så er tiden inde igen til at sende heksen til Bloksbjerg.s. 6 2008 10. Årg. Nr.6 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Holbølls Minde Centret. November 2000 Nr..2. 2.oplag. Følgende er skrevet af Niels H. på fynsk.

Holbølls Minde Centret. November 2000 Nr..2. 2.oplag. Følgende er skrevet af Niels H. på fynsk. Holbølls Minde Centret November 2000 Nr..2. 2.oplag Tur med Dana til Kerteminde. Følgende er skrevet af Niels H. på fynsk. Vi afsejlede fra Svendborg ca. kl. 8.15 i fin stil og høj sol. Besætningen besto

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Februar 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.2. 1.oplag Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU?

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? GLOSTRUP PRODUKTIONSHØJSKOLE - TORSDAG DEN 5. MARTS 2009 Dataindsamling ELEVER MED I UNDERØGELSEN RYGER IKKE-RYGER I ALT Antal drenge: 15 20 35 Antal piger: 11 7 18 Elever

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Sorg. Jeg håndterer min sorg i små bidder. Aarhus Universitetshospital

Sorg. Jeg håndterer min sorg i små bidder. Aarhus Universitetshospital Jeg håndterer min sorg i små bidder. I denne folder vil vi i Det Palliative Team i Aarhus gerne informere dig, om de reaktioner du kan opleve i forbindelse med at have mistet din pårørende. Her beskriver

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Tilbageblik! Så er betalingssystemet kommet i gang, alle faste medlemmer burde have modtaget et girokort. Du kan vælge at betale det uden at tilmelde dig automatisk betalingsservice,

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Brugerkonference i Nordjylland: læs s.4. Marts 06 8. Årg. Nr. 2. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7...

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7... De moderate motionister & De vakse vandre- Læs s. 7... April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

Symptomregistreringsskema (ugeskema)

Symptomregistreringsskema (ugeskema) Symptomregistreringsskema (ugeskema) På følgende skema bedes du notere for hver dag og tid på dagen, hvor generende dine symptomer er: Ingen smerte/ gener/følelser 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Værst tænkelige

Læs mere

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Onsdag d. 14.05. kl. 12-17. 12.00: Velkomst. 12.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Onsdag d. 14.05. kl. 12-17. 12.00: Velkomst. 12. Program: Onsdag d. 14.05. kl. 12-17. 12.00: Velkomst 12.15: Al-sang 12.30: Aktivitetshuset, Svendborg 13.00: Zoloft & Co., Svendborg 14.30: Husorkestret, Nyborg 15.15: Brown Beaver, Svendborg 15.30: Riber,

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Web udgave VITAL HORSENS Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade VITAL HORSENS MEGET MERE END FYSISK TRÆNING SAMMENHOLD DEN SOCIALE TRÆNING ER INTEGRERET I TRÆNINGEN Efter træningen er det en fast tradition. at

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere