Bestyrelsens mundtlige beretning på generalforsamlingen 15. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens mundtlige beretning på generalforsamlingen 15. marts 2013"

Transkript

1 Bestyrelsens mundtlige beretning på generalforsamlingen 15. marts 2013

2 Ønsker du, at Bornholm skal ligestilles transportmæssigt med det øvrige Danmark? Så meld dig ind i Bornholms Passagerforening. Som medlem får du billettilbud, du kan deltage i borgermøder og du modtager information om vores arbejde. Vi arbejder helt uafhængigt af politiske interesser eller andre særinteresser! Og her er et særligt tilbud til dig: Meld dig ind via vores hjemmeside og betal kun 50 kr. før 15/8 2012, så gælder din betaling som kontingent for både 2012 og eller send en mail til bornholmspassagerforening@gmail.com Hvor får du så meget for så lidt?

3 Årsudsendelsen Vi har sparet ca. 15 kr. pr. medlem, som har mail-adr. Derfor vil vi med fortsat forøgelse af medlemsantallet kunne fastholde kontingentet i endnu en årrække på kun 50 kr. årligt. Kontingentet skal være så lavt, at ingen har det som undskyldning for ikke at være medlem.

4 2 fyrtårne (advarer og viser vej) Cimbers konkurs ingen sikkerhedsnet under den bornholmske beflyvning. Oliepristillæg 50% af de stigende oliepriser (> 5%) må lægges til billetprisen. I 2013 betyder det, at billetterne er steget over 5%, mens pristallet er steget mindre end det halve.

5 Resolution vedtaget den 1/ af repræsentanter for erhvervet, turismen og passagererne samt viceborgmesteren Bornholm har i 2012 oplevet trafikale problemer, bl.a. i form af en manglende sen eftermiddagsafgang fra Bornholm med hurtigfærge samt stigende priser på flybilletter. På kort sigt skal der sikres en eftermiddagsafgang fra Bornholm med hurtigfærge på alle årets dage (allerede fra 1/9 2012), og der skal arbejdes for billigere flybilletter. På længere sigt skal der via en forbedret udbudsform sikres en helhedsløsning for trafikken til og fra Bornholm, som tilgodeser alle parter ud fra et centralt ønske om trafikal ligestilling. Grundprincippet om, at transport over vand ikke er dyrere end tilsvarende transport over land, skal indgå i helhedsløsningen.

6 Bekendtgørelse fra Søfartsstyrelsen trådte i kraft 1/ I bekendtgørelsen står bl.a.: - At passagerer har direkte adgang fra og til deres siddeplads i motorkøretøjet, og at denne adgang kan ske sikkert. - At passagerer fra deres køretøj har direkte og sikker adgang til og fra apteringsområder m.v. Det betyder ifølge Søfartsstyrelsen bl.a.: at det ikke er i overensstemmelse med bekendtgørelsen, hvis en passager skal kravle hen over en gearstang, et andet sæde eller lign. for at forlade bilen ad andre døre end den, der hører til passagerens sæde. Det er således heller ikke i overensstemmelse med bekendtgørelsen, hvis en passager f.eks. er nødt til at forlade bilen via bilens bagdør.

7 Hvad er så årsagen til, at passagererne kan melde tilbage, at rederiet efter deres opfattelse ikke lever op til det i bekendtgørelsen anførte? Først og fremmest er bilernes konstruktion blevet bredere. Hertil kommer, at der i de nye biler er indbygget airbags i sidedørene; og det gør også åbningen, som passageren skal ud af, smallere. Dernæst har Færgen indgået en aftale om samfundsbegrundet færgebetjening af Bornholm. Den trådte i kraft 1/ I selve kontrak ten indgår en personbilsenhed (4,50 1,75), som Færgen har givet tilbud ud fra, dvs. den plads, som staten har købt på færgedækket til én bil. Og her går det efter vores opfattelse helt galt. Et gennemsnit på 1,75 m. i bredden er ganske enkelt alt for lidt. Vi har foretaget opmåling af 17 forskellige personbiler. Gennemsnittet for disse personbiler ligger lidt over 1,90 m. Når færgen således er bygget til og BornholmerFærgen har indgået kontrakt på andre præmisser end de faktiske forhold samt den nu gældende bekendtgørelse, opstår der naturligvis et misforhold kontrakt og bekendtgørelse imellem.

8 Udviklingen i faktisk billetpris (listepris) baseret på den mest benyttede billettype =»Bil +5«År Faktisk listepris *) Ændring i procent i»forbrugerprisindekset«2004 (før udliciteringen) 666,00 kr. 1, (efter udliciteringen) 710,00 kr. 1, ,00 kr. 1, ,00 kr. 1, ,00 kr. 3, ,00 kr. 1, ,00 kr. 2, ,00 kr. 2, ,00 kr. 2, ,00 kr. Faktisk listepris er steget med 70% Forbrugerprisindekset er steget med 20%

9 Hvem kommer først til Ystad Et check-in-tidspunkt er et check-in-tidspunkt; men et afgangstidspunkt er også et afgangstidspunkt. En aparte sag!

10 Arbejdsopgaver, som vedrører Færgen (I): Biler med invalideskilte klager over at komme sidst ombord de bør komme først ombord, da den handicappede netop skal bruge længere tid på at komme fra bilen og op på passagerdækkene. Bildækket Søfartsstyrelsens bekendtgørelse hvad venter vi på? Der bør betales for den plads, de enkelte køretøjer anvender på dækket, dvs. både i længde, bredde og højde. Bagtrapperne på LC. Støj på LC. Kæledyr regler håndhæves ikke ifølge nogle medlemmer.

11 Arbejdsopgaver, som vedrører Færgen (II): Ombudsmand - Passagerrettigheder Skolerejser. Højttalerne især kaptajnernes beskeder er svære for passagererne at få fat i. 10 kr. s pladsbilletter (sammen med IC Bornholm/DSB). Cykler. P-pladser i Rønne. Samkørsels-system. Når PA er indsat, giver det især problemer for togpassagererne (ikke kun pga. tiden) at komme fra færgen til stationen, manglende orientering på færgen osv. LC med afgang før afgangstidspunktet ifølge sejlplanen. Køge ventesal, ombord med 20 min. mellemrum, barnevogne etc.

12 Arbejdsopgaver Ystad Havn (I): 1) Elevatorerne er for små. Når færgen/toget ankommer med 5 barnevogne, 3 kørestole og der samtidig er flere ældre med kufferter, som også gerne vil benytte elevatoren, opstår der ofte ophedede diskussioner om, hvem der har lov til at benytte elevatorerne. Kapacitetsforøgelsen med LC har gjort problemet endnu større. 2) Der er alt for få siddepladser i afgangsområdet. Det er især et problem, når færgen er forsinket i ankomst til og afgang fra Ystad på de store rejsedage, hvor afgangsarealet også er alt for småt. 3) Der bør være overdækket, så gang mellem færgen og tog/bus kan foregå i nogenlunde tørvejr. 4) Der mangler overdækning/vindafskærmning ved Bornholmerbussen (og ved toget kan det også gøres bedre). 5) Der mangler kuffertbokse, som passagererne kan komme til hele døgnet. Terminalen og stationen er lukket størstedelen af dagen.

13 Arbejdsopgaver Ystad Havn (II): 6) Der er faktisk flere, som har udtrykt ønske om et parkeringsareal i Ystad (tæt på færgen), så det vil være muligt at bruge egen bil til Ystad, og derefter tage færgen uden bil. Der er tale om en repræsentant, et boldhold, en pendler m.fl. 7) Der mangler toilet, når IC Bornholm ikke er ankommet og/eller ikke afgår til tiden, resp. holder ude på sporet mod øst. Terminalen lukkes ned, så snart færgen er sejlet og stationen er ofte lukket er budskabet. 8)»Omladning«af liggende patienter fra den bornholmske Falck-ambulance til den sjællandske Falck-ambulance bør foregå på et ordentligt afskærmet sted. 9) Bilerne må ikke stå med motoren tændt på opmarcharealerne. Derfor mangler der et varmt rum, som bilens fører og passagerer kan opholde sig i, til bilen må startes igen. Det er ikke mindst et problem, som bliver rejst hver eneste vinter. 10) Der mangler muligheden for at købe drikkevarer og eventuelt lidt spiseligt, når bilens og dens passagerer»er spærret inde i opmarchområdet«, som et medlem har udtrykt det flere gange.

14 Arbejdsopgaver Ystad Havn (III): Alt tyder på, at problemerne med, at cyklerne ikke må komme igennem hegnet ind til opmarchområdet (men skal cykle hele vejen uden om), er ved at blive løst, og gerne skulle være løst inden påske. Det glæder vi os til (efter over 10 års problem for cyklisterne med at nå at køre de ca. 2 km. fra toget og til bilindkørslen).

15 Arbejdsopgaver IC Bornholm (I): DSB-billetter bør (ligesom Bornholmerbussens) kunne købes via Færgens hjemmeside. Forsinkelser (bl.a. som følge af Leonora Christinas forsinkelser). Anvendelsen af Pågatog, Øresundstog og/eller bus i stedet for IC Bornholm (Færgen og DSB har udarbejdet en flyer (vejledning)). Kastrup: Problemer med IC Bornholms placering på perronen. Busstoppested kan ikke findes. Anvendelse af hotel i Ystad (når DSB skal finde overnatningssted til passagererne, fordi færgen er sejlet) i stedet for at køre passagererne tilbage til København (løsning er fundet). Orange billetter. Pendlerprodukt med Færgen og IC Bornholm. Pladsbilletter.

16 Arbejdsopgaver i øvrigt (I): Forud for kommunal- og folketingsvalg holder vi normalt et møde, hvor politikerne kan præsentere deres/partiernes synspunkter på transporten til, fra og på Bornholm for de fremmødte. Det gør vi således også i Det holdes den 1/ på Biblioteket i Rønne. Netop til dette møde vil vi sammen med Tunnelforeningen invitere alle interesserede til at møde op. Gennem 2012 og i begyndelsen af 2013 har vi holdt adskillige møder med ministre, politikere og andre relevante personer. Vi kan bl.a. nævne, at den1/ havde Folketingets udvalg for Landdistrikter og Øer studietur til Bornholm. Vi blev bedt om at deltage i en arbejdsmiddag på Hotel Griffen og herunder komme med et indlæg. Indlægget kan ses på vores hjemmeside. den 24/ holdt vi møde med transportministeren. Vores såkaldte»talepapirer«kan ses på vores hjemmeside. Den 12/ mødtes vi med den socialdemokratiske transportordfører, Rasmus Prehn. Også det møde vil helt sikkert være til gavn for fremtiden. Hertil kommer en hel del møder med transportleverandørerne med lufthavnens ledelse om bl.a. beredskabet og mange flere. Vi har deltaget i en studietur med Kontaktrådet til Skotland og som allerede nævnt har vi deltaget i et besøg i Ystad Havn.

17 Arbejdsopgaver i øvrigt (II): Det skal også nævnes, at vores Pendlergruppe også separat har haft en del møder med diverse ministre og folketingspolitikere. I 2012 har konstruktionen med at have Pendlergruppen som en separat gruppe under foreningen vist sig at have mange fordele. I flere tilfælde har»øvrige«bestyrelsesmedlemmer kunnet hjælpe lederen af Pendlergruppen, når han ellers skulle møde op alene.

18 Arbejdsopgaver i øvrigt (III): I 2011 nærlæste vi (og kommenterede) adskillige politiske programmer. Vi kan på bornholmernes vegne glæde os over, at mange af de ubehagelige forslag, så som flyafgift, ikke er blevet gennemført. I løbet af 2012 har vi udarbejdet en del høringssvar. Blandt andet kan nævnes: Høringssvar i forbindelse med skattereformen. Høringssvar til Bornholms Udviklingsplan 2012 Endvidere har vi læst og kommenteret: Analyse af rammevilkår for transport til og fra Bornholm. Redegørelsen fra Udvalget om dansk luftfart. Der er en meget stor forskel på analysen og redegørelsen. Førstnævnte er ganske enkelt visionsløs, mens redegørelsen så absolut indeholder visioner.

19

Bornholms Passagerforenings

Bornholms Passagerforenings Bestyrelsens skriftlige beretning ved Bornholms Passagerforenings ordinære generalforsamling den 15. marts 2013 Intet andet kræver så megen koncentreret forberedelse som vores generalforsamling. Selv om

Læs mere

Bornholms Passagerforenings

Bornholms Passagerforenings Bestyrelsens mundtlige beretning ved Bornholms Passagerforenings ordinære generalforsamling den 15. marts 2013 Velkommen til bestyrelsens beretning. Jeg skal for 6. år i træk som formand aflægge bestyrelsens

Læs mere

Ved transportminister Hans Chr. Schmidts besøg på Bornholm i dagene 13. og 14. juli 2015

Ved transportminister Hans Chr. Schmidts besøg på Bornholm i dagene 13. og 14. juli 2015 Ved transportminister Hans Chr. Schmidts besøg på Bornholm i dagene 13. og 14. juli 2015 Emner til drøftelse/orientering: 1) IC Bornholm ensidig og uigennemtænkt nedlæggelse Debatindlæg om IC Bornholm

Læs mere

Orientering om Pendlergruppens arbejde 2012

Orientering om Pendlergruppens arbejde 2012 Orientering om Pendlergruppens arbejde 2012 Generalforsamlingen marts 2013 Biblioteket, Rønne Preben Holm Målsætninger for arbejdet Pendling: For fortsat at være med til at fastholde og øge beskæftigelsen

Læs mere

Fyraftensmøde 6. februar 2014 med Rasmus Prehn på Efterskolen i Rønne

Fyraftensmøde 6. februar 2014 med Rasmus Prehn på Efterskolen i Rønne Bornholms Passagerforening blev oprettet for næsten 30 år siden. Hovedformålet, dengang som nu, er, at varetage passagerernes interesse i enhver form for kollektiv transport. Herunder er det væsentligste

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget Folketinget

Transport- og Bygningsudvalget Folketinget MINISTEREN Transport- og Bygningsudvalget Folketinget Dato J. nr. 7. december 2016 2016-6067 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Telefon 41 71 27 00 Transport- og Bygningsudvalget har i brev af

Læs mere

Orientering om Pendlergruppen

Orientering om Pendlergruppen Orientering om Pendlergruppen FYRAFTENSMØDE OM TRANSPORT PÅ BORNHOLMS EFTERSKOLE 6. F E B R U A R 2 0 1 4 FORMÅLET MED PENDLERGRUPPEN Pendlergruppen under Bornholms Passagerforening repræsenterer hovedsageligt

Læs mere

Vi mener fortsat det samme!

Vi mener fortsat det samme! 10. oktober 2014 Vi mener fortsat det samme! Bornholms Passagerforening blev oprettet for næsten 30 år siden. I al den tid har vores topprioritet været at arbejde for, at transport over vand skal koste

Læs mere

Medlemsorientering 2015

Medlemsorientering 2015 Medlemsorientering 2015 2015 har været et temmelig anderledes år for Bornholms Passagerforening. Vi har været i en venteposition på flere forskellige måder og områder. Vi har oplevet at»den bornholmske

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 95 Offentligt

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 95 Offentligt Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 95 Offentligt MINISTEREN Udvalget for Landdistrikter og Øer Folketinget Dato J. nr. 11. februar 2015 2015-423 Frederiksholms

Læs mere

Månedsrapport januar 2019.

Månedsrapport januar 2019. Månedsrapport januar 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 14. februar 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling

Læs mere

Månedsrapport maj 2019.

Månedsrapport maj 2019. Månedsrapport maj 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 6. juni 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling Trafikken

Læs mere

Månedsrapport april 2019.

Månedsrapport april 2019. Månedsrapport april 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 9. maj 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling Trafikken

Læs mere

5 Bornholms krav og ønsker til 3. udbud af færgebetjeningen af Bornholm

5 Bornholms krav og ønsker til 3. udbud af færgebetjeningen af Bornholm 5 Bornholms krav og ønsker til 3. udbud af færgebetjeningen af Bornholm 30.10.40G01-0028 Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt Kontaktrådet for trafikbetjeningen af Bornholm 19-06-2014 5 Kontaktrådet

Læs mere

Månedsrapport juli 2019.

Månedsrapport juli 2019. Månedsrapport juli 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 8. august 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling Trafikken

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan og priser 2013. Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter

BornholmerFærgen. Sejlplan og priser 2013. Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter Sejlplan og priser 2013 BornholmerFærgen Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter INDHOLD Bestilling og information 3 Sejlplan Ystad Rønne

Læs mere

Den fremtidige færgebetjening af Bornholm

Den fremtidige færgebetjening af Bornholm Dato J. nr. 11. decemer 2014 2014-3228 Aftale mellem regeringen (Socialdemokraterne og Radikale Venstre) Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti

Læs mere

Månedsrapport august 2019.

Månedsrapport august 2019. Månedsrapport august 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 3. september 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling

Læs mere

NOTAT. Mails af 26. oktober 2018 og af 29. november 2018 fra Rasmus Prehn (A) og Lea Wermelin (S) om færgebetjeningen af Bornholm

NOTAT. Mails af 26. oktober 2018 og af 29. november 2018 fra Rasmus Prehn (A) og Lea Wermelin (S) om færgebetjeningen af Bornholm NOTAT Dato J. nr. 11. december 2018 2018-6491 Mails af 26. oktober 2018 og af 29. november 2018 fra Rasmus Prehn (A) og Lea Wermelin (S) om færgebetjeningen af Bornholm Rasmus Prehn (A) og Lea Wermelin

Læs mere

Månedsrapport marts 2019.

Månedsrapport marts 2019. Månedsrapport marts 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 8. april 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling Trafikken

Læs mere

Månedsrapport december 2018.

Månedsrapport december 2018. Månedsrapport december 2018. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 8. januar 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling

Læs mere

Sejlplan for BornholmerFærgen

Sejlplan for BornholmerFærgen Transportudvalget 2011-12 TRU alm. del Bilag 199 Offentligt Bodilsker, den 29. januar 2012 Til transportminister Henrik Dam Kristensen og samtlige medlemmer af Folketingets Transportudvalg Fremsendes via

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan og priser 2012. Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter

BornholmerFærgen. Sejlplan og priser 2012. Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter Sejlplan og priser 2012 BornholmerFærgen Ystad Rønne u 1 time 20 minutter Køge Rønne u 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne u 3 timer 30 minutter INDHOLD Booking og information 3 Sejlplan Ystad Rønne 4 19

Læs mere

Månedsrapport februar 2019.

Månedsrapport februar 2019. Månedsrapport februar 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 5. marts 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling

Læs mere

Dialogmøde om trafikbetjeningen af Bornholm 21. maj 2013.

Dialogmøde om trafikbetjeningen af Bornholm 21. maj 2013. Dialogmøde om trafikbetjeningen af Bornholm 21. maj 2013. Mødet blev holdt i Kulturhuset Frem i Svaneke, og der var mødt 70 personer frem, heraf 7 medlemmer af kommunalbestyrelsen. I mødet deltog et ekspertpanel

Læs mere

Månedsrapport juni 2019.

Månedsrapport juni 2019. Månedsrapport juni 2019. Færgebetjening af Bornholm på ruterne Rønne - Ystad og Rønne Køge. Aarhus, d. 4. juli 2019 Side 1 af 7 1. Trafikken på færgeruten mellem Rønne og Ystad 1.1. Trafikafvikling Tabellen

Læs mere

FÆRGEBETJENING AF BORNHOLM INDHOLD BILAG. 1 Indledning 2. 2 Beregningsmetode 2

FÆRGEBETJENING AF BORNHOLM INDHOLD BILAG. 1 Indledning 2. 2 Beregningsmetode 2 TRANSPORT-, BYGNINGS- OG BOLIGMINISTERIET FÆRGEBETJENING AF BORNHOLM ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk NOTAT INDHOLD 1 Indledning 2

Læs mere

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej Rønne

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej Rønne Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne 19. maj 2017 Vedr. Udkast til sejlplan for færgebetjeningen af Bornholm i perioden 3. januar 2018 31. august 2018 Hermed fremsender

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Torsdag den 3. oktober 2013 kl. 17.00 i mødelokale A, Ullasvej 23, Rønne -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Bornholms Erhvervsråd:

Læs mere

Divisionsturneringen 2003-2004

Divisionsturneringen 2003-2004 Divisionsturneringen: Finn Larsen Vinkelstræde 30 8900 Randers tlf. 86 43 46 47 email: divisionsturnering@skak.dk Randers, d. 6.4.2003 Til hovedbestyrelsemødet d. 18. april 2003 Divisionsturneringen 2003-2004

Læs mere

Bornholms Passagerforenings

Bornholms Passagerforenings Bestyrelsens skriftlige beretning ved Bornholms Passagerforenings ordinære generalforsamling den 21. marts 2014 Velkomst og teseplancher»i have a dream«, lød det den 28. august 1963 fra en mand, der stod

Læs mere

Passagerpulsen. Mette Boye TØF 1.10 2015

Passagerpulsen. Mette Boye TØF 1.10 2015 Passagerpulsen Mette Boye TØF 1.10 2015 Formål: Konkrete forbedringer for passagererne i den kollektive transport tager udgangspunkt i passagerernes behov og ønsker fokus på passagerernes samlede rejse

Læs mere

Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018

Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018 Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018 Indledning For at få et mere præcist billede af de problemer og barrierer, der

Læs mere

Hvad siger undersøgelserne?

Hvad siger undersøgelserne? Hvad siger undersøgelserne? I indeværende uge har pressen bl.a. refereret en opfattelse blandt nogle af de bornholmske lokalpolitikere om, at»de borgerundersøgelser, som kommunen har foretaget, viser,

Læs mere

ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne

ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 (2. samling) ULØ Alm.del Bilag 18 Offentligt ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne 1. September 2015 V 59 om konkurrencevilkår for økommuner og småøer

Læs mere

Orientering om Pendlergruppens arbejde 2013

Orientering om Pendlergruppens arbejde 2013 Orientering om Pendlergruppens arbejde 2013 Generalforsamlingen marts 2014 Biblioteket, Rønne Preben Holm Målsætninger for arbejdet Målsætningen er fortsat at pendling i job- og uddannelsesmæssige sammenhænge

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 588 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 588 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 588 Offentligt NOTAT Dato J. nr. 2. september 2016 2016-3618 Landgangspassagerer på Rønne-Ystad På baggrund af henvendelser

Læs mere

Ministeriet kan efter hovedkontraktens pkt tilkøbe billetprisreduktioner for op til 50 mio. kr. årligt uafhængigt af Mols-Liniens tilbud.

Ministeriet kan efter hovedkontraktens pkt tilkøbe billetprisreduktioner for op til 50 mio. kr. årligt uafhængigt af Mols-Liniens tilbud. NOTAT Dato J. nr. 19. januar 2017 2016-3941 Opfølgning på spørgsmål Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ministeriet deltog i et møde med kontaktrådet den 15. december 2016 for at præsentere

Læs mere

NOTAT. Svar på opfølgende spørgsmål fra Bornholms Regionskommune og Kontaktrådet vedr. aftale om færgebetjeningen af Bornholm

NOTAT. Svar på opfølgende spørgsmål fra Bornholms Regionskommune og Kontaktrådet vedr. aftale om færgebetjeningen af Bornholm NOTAT Dato J. nr. 18. december 2014 2014-5371 Svar på opfølgende spørgsmål fra Bornholms Regionskommune og Kontaktrådet vedr. aftale om færgebetjeningen af Bornholm Transportministeriet har i forlængelse

Læs mere

Den fremtidige færgebetjening af Bornholm (23. oktober 2002)

Den fremtidige færgebetjening af Bornholm (23. oktober 2002) Aftale mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Kristeligt Folkeparti om: Den fremtidige færgebetjening

Læs mere

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen.

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen. Priser 2016 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson 03.01-24.06.2016

Læs mere

SEJLPLANER Billetter med rabat:

SEJLPLANER Billetter med rabat: SEJLPLANER 05.01 2009-04.01 2010 Rønne > ystad Rønne > køge Rønne > sassnitz 1 05. Januar - 14. april 2009 05. Januar - 14. april 2009 05.01 31.03 15:30 16:45 a) b) a) Sejler ikke d. 9/1, 16/1, 23/1 og

Læs mere

Priser SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ. Færgen. faergen.dk

Priser SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ. Færgen. faergen.dk Priser 2018 SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ Færgen faergen.dk Billetpriser Kalundborg Ballen i DKK q PERSONBIL Længde maks. 6 m, højde maks. 1,95 m inkl. 9 personer A Længde maks. 6 m, højde over 1,95 m inkl.

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Tirsdag den 10. september 2013 kl. 16.30 i mødelokale A, Ullasvej 23, Rønne -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Bornholms Erhvervsråd:

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer Sejlplan 3.1.-31.8.2018 ornholmerfærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Ystad Rønne 3. januar 25. februar Hurtigfærge

Læs mere

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE Priser 01.09.2016-02.01.2017 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson.01.09.2016-02.01.2017

Læs mere

Besvarelse af samrådsspørgsmål W, X, Y og Z vedr. færgebetjeningen af Bornholm. Samrådsspørgsmål W:

Besvarelse af samrådsspørgsmål W, X, Y og Z vedr. færgebetjeningen af Bornholm. Samrådsspørgsmål W: Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 418 Offentligt TALEMANUSKRIPT Besvarelse af samrådsspørgsmål W, X, Y og Z vedr. færgebetjeningen af Bornholm Side 1 af 16 Samrådsspørgsmål

Læs mere

På sporet af noget godt? Dagens Menu.

På sporet af noget godt? Dagens Menu. På sporet af noget godt? Dagens Menu. Præsentation af hvordan arbejder de danske pendlerklubber Hvordan foregår dialogen med DSB Hvordan arbejder Pendlerklubben Kystbanen Hvilke mål har Pendlerklubben

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning ved generalforsamlingen 20. marts 2015

Bestyrelsens mundtlige beretning ved generalforsamlingen 20. marts 2015 Bestyrelsens mundtlige beretning ved generalforsamlingen 20. marts 2015 Bjørn I 1 i vores Grundlov står følgende: Denne grundlov gælder for alle dele af Danmarks Rige. I 71, stk. 1, står: Den personlige

Læs mere

Samråd vedr. genudbud af færgebetjeningen af Bornholm den 3. september

Samråd vedr. genudbud af færgebetjeningen af Bornholm den 3. september Trafikudvalget TRU alm. del - Bilag 571 Offentligt Samråd vedr. genudbud af færgebetjeningen af Bornholm den 3. september Overvejende positive reaktioner på Bornholm Jeg vil gerne indlede med at understrege,

Læs mere

Nye færger til nye tider

Nye færger til nye tider Nye færger til nye tider Bedre miljø, høj stabilitet og god komfort Rederiet Færgen sætter i 20 to nye færger i drift på ruten Spodsbjerg Tårs. Skibene er bygget i Tyskland, og den nyeste teknologi er

Læs mere

ASejlplan og priser 2013

ASejlplan og priser 2013 ASejlplan og priser 2013 SamsøFærgen Hou Sælvig 1 time Kalundborg Kolby Kås 1 time 50 minutter 2. udgave 2 3 INDHOLD Booking og information 3 Sejlplan Hou-Sælvig 4-11 Sejlplan Kalundborg-Kolby Kås 12-21

Læs mere

Fartplan og priser. Læsøfærgen. Vi byder velkommen ombord. Overfartstid 90 hyggelige minutter. Book på laesoe-line.dk

Fartplan og priser. Læsøfærgen. Vi byder velkommen ombord. Overfartstid 90 hyggelige minutter. Book på laesoe-line.dk færgen. Vi byder velkommen ombord Fartplan og priser Overfartstid 90 hyggelige minutter 2018 Book på laesoe-line.dk laesoe-line.dk Tlf. +45 98 49 90 22 Havnepladsen 1 9940 færgen. Kom godt til og fra året

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Onsdag den 7. juni 2012 kl. 16.30 i mødelokale A, Ullasvej 23, Rønne -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Bornholms Erhvervsråd:

Læs mere

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer Priser 03.01-31.08.2018 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson 1:

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2016. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2016. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort Vilkår og regler 2016 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort faergen.dk BornholmerFærgen med BroBizz og Kort Rejser du mere

Læs mere

Cc: Transportministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K

Cc: Transportministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne Cc: Transportministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K 30. maj Under henvisning til kontraktbilag 2 Ydelsesspecifikationen

Læs mere

Rammerne for den fremtidige færgebetjening af Bornholm. Juni 2014

Rammerne for den fremtidige færgebetjening af Bornholm. Juni 2014 Rammerne for den fremtidige færgebetjening af Bornholm Juni 2014 Rammerne for den fremtidige færgebetjening af Bornholm 4. Rammerne for den fremtidige færgebetjening af Bornholm Rammerne for den fremtidige

Læs mere

Produktionstal for oktober 2018

Produktionstal for oktober 2018 TRK mandag 5. november 2018 Produktionstal for oktober 2018 Rønne - Køge Oktober 2018 Sidste år Ændring i % Antal afgange 64 62 3,2% Antal personbiler 1.647 1.309 25,8% Antal passagerer 6.083 4.833 25,9%

Læs mere

Priser BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen.

Priser BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen. Priser 2017 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson 03.01. - 11.06.2017

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på DSB Rejsetidsgarantibillet.

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse på DSB Rejsetidsgarantibillet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0350 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY 4800 Nykøbing Falster Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Den nye S-bane. Trafikministeriet. Bedre. Tryggere. Hurtigere. Mere miljøvenlig

Den nye S-bane. Trafikministeriet. Bedre. Tryggere. Hurtigere. Mere miljøvenlig Den nye S-bane Bedre Tryggere Hurtigere Mere miljøvenlig Trafikministeriet 1 1 2 Det skal være hurtigere og mere komfortabelt at benytte den kollektive trafik, så flere skifter bilen ud med tog og bus.

Læs mere

Cc: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K

Cc: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne Cc: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K 19. maj 2017 Med henvisning til pkt. 8.4

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Onsdag den 26. september 2012 kl. 16.30 i mødelokale A, Ullasvej 23, Rønne -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Borgmester Winni

Læs mere

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan Mattip tema om Læsø Du skal lære om: Læsø og faktaberegninger om øen Kan ikke Kan næsten Kan Faglig læsning Brugen af korrekte enheder Omregning af enheder 2017 mattip.dk 1 Tilhørende kopi: 5 gode råd

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0178 Klageren: XX 9210 Aalborg SØ Indklagede: DSB Fjern- og Regionaltog A/S CVRnummer: 25050053 Klagen vedrører: Parternes krav: Fuld

Læs mere

Priser LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS. 45 minutter. faergen.dk

Priser LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS. 45 minutter. faergen.dk Priser 2018 LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS 45 minutter faergen.dk Priser Spodsbjerg Tårs 2018 Enkelttur i DKK 03.01.2018 03.01-31.12.2018 02.01.2019 q PERSONBIL Længde maks. 6 m, højde maks. 1,95 m inkl.

Læs mere

Færgen Bizz og Kort 2018

Færgen Bizz og Kort 2018 Færgen Bizz og Kort 2018 AlsFærgen BornholmerFærgen (-> 31.08.2018) FanøFærgen LangelandsFærgen SamsøFærgen faergen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Færgen Bizz 2018 3 AlsFærgen 4 LangelandsFærgen 5 FanøFærgen 6-7

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer Sejlplan 3.1.-31.8.2018 ornholmerfærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk 3. januar 25. februar 3. januar 25. februar

Læs mere

Færgen Bizz og Kort 2018

Færgen Bizz og Kort 2018 og Kort 2018 AlsFærgen BornholmerFærgen (-> 31.08.2018) FanøFærgen LangelandsFærgen SamsøFærgen faergen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 2018 3 AlsFærgen 4 LangelandsFærgen 5 FanøFærgen 6-7 BornholmerFærgen 8-9

Læs mere

sejlplaner rønne > ystad rønne > køge Rønne > sassnitz Ystad Køge Rønne Sassnitz 1:15 6:30 3:30

sejlplaner rønne > ystad rønne > køge Rønne > sassnitz Ystad Køge Rønne Sassnitz 1:15 6:30 3:30 sejlplaner rønne > ystad rønne > køge Rønne > sassnitz 04.01 2010-02.01 2011 Ystad Køge 1:15 6:30 3:30 Sassnitz Rønne Billetter med rabat: www.bornholmstrafikken.dk 1 4. Jan. - 31. mar. 2010 4. Jan. -

Læs mere

Hermed fremsendes sejlplan og priser for Ystad, Køge og Sassnitzruten Der åbnes for booking den 1. oktober 2015 kl

Hermed fremsendes sejlplan og priser for Ystad, Køge og Sassnitzruten Der åbnes for booking den 1. oktober 2015 kl Kære Agenter 24.09.2015 ornholmerfærgen sejlplan og priser 2016 Hermed fremsendes sejlplan og priser for Ystad, Køge og Sassnitzruten 2016. Der åbnes for booking den 1. oktober 2015 kl. 10.00. SEJLPLANEN

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Onsdag den 18. april 2012 på hotel Cabarfeidh, Stornoway, Western Isles -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Bornholms Erhvervsråd:

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Sejlplan YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE. 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer Sejlplan 2017 ornholmerfærgen YSTA RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk 3. januar 19. marts 3. januar 19. marts 20. marts 2. april

Læs mere

1 time 20 minutter 5 timer 30 minutter 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk

1 time 20 minutter 5 timer 30 minutter 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Sejlplan 2017 ornholmerfærgen YSTA RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk 3. januar 19. marts 3. januar 19. marts 20. marts 2. april

Læs mere

Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm

Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm Seminar, CRT, Nexø 7. nov. 2013 Carl Henrik Marcussen Anders Hedetoft Anja Bach-Jensen Dagsorden 1. Talmæssig belysning v/chm (udviklingen i finanslovsbevillingen,

Læs mere

Mobilitet i København TØF 7.10.2014. Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk

Mobilitet i København TØF 7.10.2014. Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk Mobilitet i København TØF 7.10.2014 Per Als, Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, pal@okf.kk.dk Metro til Sydhavnen og udbygning i Nordhavn Aftale mellem Staten og Københavns Kommune af 27. juni 2014

Læs mere

Socialudvalg. Grundnotatet sendes endvidere til Folketingets Erhvervsudvalg og Folketingets

Socialudvalg. Grundnotatet sendes endvidere til Folketingets Erhvervsudvalg og Folketingets Socialudvalget SOU alm. del - Bilag 168 Offentligt GRUNDNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG 9. januar 2009 Kommissionens forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning om passagerers rettigheder

Læs mere

Sejlplan BornholmerFærgen. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 30 minutter. Awww.faergen.

Sejlplan BornholmerFærgen. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 30 minutter. Awww.faergen. Sejlplan 2013 ornholmerfærgen 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 30 minutter A 3. januar 21. marts 3. januar 21. marts 22. 31. marts 22. 31. marts A* Sejler kun d.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på Orange DSBbillet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på Orange DSBbillet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0403 Klageren: Indklagede: XX 2300 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet rejse på Orange DSBbillet.

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan 2015. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Sejlplan 2015. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer Sejlplan 2015 ornholmerfærgen Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer 3. januar 15. februar 3. januar 15. februar 16. februar 23. marts

Læs mere

Priser 2018 ESBJERG FANØ. 12 minutter. faergen.dk

Priser 2018 ESBJERG FANØ. 12 minutter. faergen.dk Priser 2018 FanøFærgen ESBJERG FANØ 12 minutter faergen.dk Priser Esbjerg Fanø 2018 Tur/retur i DKK q PERSONBIL ELLER AUTOCAMPER Længde maks. 6 m inkl. 9 pers. Længde over 6 m inkl. 9 pers. q PERSONBIL

Læs mere

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors medlemmer Lørdag den 24. maj 2014 kl. 11.00-16.00 Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia Program Kl. 9.30-11.00 Ankomst og indregistrering

Læs mere

FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR

FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR FLYPASSAGERERS RETTIGHEDER EU-KLAGEFORMULAR FORMULAR TIL BRUG VED KLAGER OVER ET LUFTFARTSSELSKAB OG/ELLER ET NATIONALT HÅNDHÆVELSESORGAN Flypassagerers rettigheder i tilfælde af afvist ombordstigning,

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2014 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

BornholmerFærgen. Sejlplan 2015. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer

BornholmerFærgen. Sejlplan 2015. Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer Sejlplan 2015 ornholmerfærgen Ystad Rønne 1 time 20 minutter Køge Rønne 5 timer 30 minutter Sassnitz Rønne 3 timer 20 minutter / 4 timer 3. januar 15. februar 3. januar 15. februar 16. februar 23. marts

Læs mere

Beretning. Pendlergruppen under Bornholms Passagerforening 2015-2016 CPH

Beretning. Pendlergruppen under Bornholms Passagerforening 2015-2016 CPH Beretning Pendlergruppen under Bornholms Passagerforening 2015-2016 CPH Inden generalforsamlingen i 2015 var der den 17.3.2015 besøg i Københavns Lufthavn for at høre om de planlagt ændringer ved lukning

Læs mere

Færgen Bizz og Kort 2017

Færgen Bizz og Kort 2017 og Kort 2017 AlsFærgen BornholmerFærgen FanøFærgen LangelandsFærgen SamsøFærgen faergen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 2017 3 AlsFærgen 4 LangelandsFærgen 5 FanøFærgen 6-7 BornholmerFærgen 8-9 SamsøFærgen 10-11

Læs mere

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM

REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM REFERAT KONTAKTRÅDET FOR TRAFIKBETJENINGEN AF BORNHOLM Torsdag den 6. juni 2013 kl. 16.30 i mødelokale A, Ullasvej 23, Rønne -1- Kontaktrådets medlemmer Bornholms Regionskommune: Bornholms Erhvervsråd:

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2015 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019

Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019 Kundetilfredshed Bornholmslinjen Lavsæson 2019 Tabelrapport leveret af Analyse Danmark April 2019 Ved offentliggørelse skal Analyse Danmark ApS angives som kilde. Indhold Om undersøgelsen... 3 Resultater

Læs mere

Kære Flemming Damgaard Larsen

Kære Flemming Damgaard Larsen - varetager enkelt- og kollektivt rejsende passagerers interesser, herunder fremme af en rimelig takst- og passagerpolitik, som ikke stiller passagerer på Bornholm ringere end passagerer i det øvrige land.

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0271 Klageren: XX 2720 Vanløse Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Talepapir til åbent samråd i TRU den 7. oktober 2010 vedr. DSB s kundeservice

Talepapir til åbent samråd i TRU den 7. oktober 2010 vedr. DSB s kundeservice Trafikudvalget 2010-11 TRU alm. del Svar på Spørgsmål 14 Offentligt Talepapir til åbent samråd i TRU den 7. oktober 2010 vedr. DSB s kundeservice Spørgsmål AJ: Er ministeren enig i, at DSB s dårlige serviceniveau

Læs mere

Opsamling fra borgermøde Midtvejsdialog 30. januar 2019

Opsamling fra borgermøde Midtvejsdialog 30. januar 2019 Opsamling fra borgermøde Midtvejsdialog 30. januar 2019 - i forbindelse med udviklingsplanen for Rungsted Kyst stationsområde Hørsholm Kommune 1 Introduktion Der blev afholdt borgermøde i Trommen onsdag

Læs mere

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne 30. maj 2016 Vedr. Udkast til sejlplan for færgebetjeningen af Bornholm i perioden 3. januar 2017 2. januar 2018 Hermed fremsender

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 31-03-2017 Bestyrelsens beretning Generalforsamling 2017 Bestyrelsens medlemmer: Ann Hartl (formand) Niclas Fick (næstformand) Jesper Tranberg Steen Clausen (pendler) Preben Madsen Beretning for bestyrelsens

Læs mere

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange?

Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Hvilken hjælp kan du forvente fra os i tilfælde af lange forsinkelser, aflyste eller overbookede flyafgange? Denne meddelelse er formuleret i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning EC 261/2004.

Læs mere

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg

Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med DSBØresund. Ingrid Dissing (2 stemmer) Asta Ostrowski Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0044 Klageren: XX Indklagede: DSBØresund CVRnummer: 2930824 Klagen vedrører: Godtgørelse på 3.129,15 kr. i anledning forsinkelser med

Læs mere

Passagerpulsen. Mette Boye. Trafikdage Ålborg 2015

Passagerpulsen. Mette Boye. Trafikdage Ålborg 2015 Passagerpulsen Mette Boye Trafikdage Ålborg 2015 Formål: Bedre kollektiv transport for passagererne tager udgangspunkt i passagerernes behov og ønsker fokus på passagerernes samlede rejse fra dør til dør

Læs mere