(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN?"

Transkript

1

2 HVAD KAN MAN MED KROPPEN? BabyTummel Lene Madsen/LM fysioterapi, Gratis, App Store og Google Play Fysioterapeut Lene Madsen har udviklet denne app, der er en gave til forældre med små børn. Her er gode idéer til små lege med babyer. Legene er aldersopdelte, og de beskrives udførligt med en forklarende tekst og fine fotografier. Der er også forslag til sange, man kan synge samtidigt med øvelserne. Gratis Sport Puslespil Cartoon Spil for børn Banana Apps, Gratis, App Store Til små sportselskere er her et sjovt spil, hvor man på forskellige baner og steder skal matche sportsudøvere med deres silhuetter. Man kan også lægge små puslespil med en golfspiller, en fodboldspiller, en snowboarder, osv. Hvad kan kroppen? Lightstone Media, Gratis, App Store. Frisk og anderledes app, hvor man får hele kroppen i bevægelse og samtidig har det sjovt. Både forældre og børn kan være med, når fin- og grovmotorikken trænes gennem styrkeøvelser, brydelege og øvelser, der udforsker kroppen. Mindfulness for børn Jannik Holgersen, Betaling, App Store og Google Play I en travl hverdag med mange gøremål kan det være rart at sætte tempoet ned engang imellem. I app en her kan børn og voksne sammen styrke nærværet gennem forskellige guidede meditationer. Vær opmærksom på, at den samme app kan hedde noget forskelligt i App Store og Google Play. Gratis/Betaling betyder, at man kan få adgang til en del af app en gratis, men at den fulde version koster penge. (NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN Dr. Pandas Lufthavn TribePlay, Betaling, App Store og Google Play Skal familien på ferie med fly, er det oplagt at lege med Dr. Panda i denne app, hvor almindelige lufthavnsprocedurer som check-in, sikkerheds- og paskontrol, bagage i det rette fly og en sikker landing indgår. Når man har klaret opgaverne, får man flotte mærker til sin kuffert. My PlayHome Stores PlayHome Software Ltd/Shimon Young, Betaling, App Store og Google Play I denne app kan et barn på egen hånd gå i byen og besøge butikker. I isbutikken kan man lave sin egen is og hælde slushice op sejt! Man kan også kigge ind i et supermarked, en grønthandel og en tøjbutik. Pengeby/Moneyville Danske Bank Group, Gratis, App Store. Penge vokser ikke på træerne. Hvordan lærer man sit barn det? I Pengeby skal man arbejde for at tjene penge til de ting, man vil købe i Karens butik. Man kan fx hjælpe bondemanden med at fodre dyr, samle æbler til æbleboden eller sortere pakker på postkontoret. Så tjener man guld- og sølvmønter og får en skat af troldmanden, hvis man har hjulpet alle steder i Pengeby. Toca Town Toca Boca AB, Betaling, App Store og Google Play Toca Town er byen, hvor man selv bestemmer, hvad der skal ske. Sammen med nogle af byens indbyggere kan man besøge politistationen, supermarkedet, restauranten, parken eller der, hvor menneskerne bor. Rundt omkring er der ting, der kan tændes, slukkes, sættes i gang, flyttes osv. Alt kan ske i Toca Town!

3 SJOV MED VENNER BØGER Hokus Pokus Alfons Åberg Hyper Games, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Alfons bliver aldrig gammel og kedelig. Her skal man hjælpe ham med at bygge en træhytte for at få en gave af hans usynlige ven, Svipper, der hjælper og vejleder en gennem spillet. Undervejs er der sjove opgaver, som Alfons skal klare, og en sej Alfons-sang at lytte til. Hovsa og venner Egmont Kids Media Digital A/S, Betaling, App Store Danskproduceret app med Hovsa og hans fire venner. Her kan man skrive bogstaver, tælle, male, indrette et værelse, få et æg igennem labyrinter, spille vendespil, bygge en robot og skabe Hovsas legekammerat. Underholdning, leg og læring på samme tid. Monki Animal Builder Monkimun SL, Gratis, App Store og Google Play Monstre er måske lidt angstfremkaldende, men de kan nu også være nuttede og sjove at lege med. I hvert fald i denne app, hvor man først udklækker et monster af et æg og derefter sætter præg på dets udseende med en masse skøre kropsdele. Sago Mini Friends Sago Sago, Betaling, App Store Sago Mini-vennerne er nærmest ligesom små, levende tøjdyr. De leger, griner og hygger med dig i spillet, hvor de besøger hinanden i deres små huse. Man skal bl.a. hjælpe med at vande en blomst og hamre et fuglehus sammen. Charlies Eventyr Interaktivie børnebøger med verdens bedste fortællinger Two Popes ApS, Gratis/Betaling, App Store Magisk app med kendte eventyr, som skuespiller Lars Mikkelsen læser op samtidig med, at man ser flotte, levende tegninger. Fyrtøjet er gratis, og der er mulighed for at købe flere bøger. En stemningsfuld, smuk lydside går i gang, så snart man åbner app en. Den lille hindbærsnitte SørenKlok, Betaling, App Store og Google Play I Kagerup er der et bageri med masser af kager. Men bagermester Bo er ked af det, for han har spildt mælk på sin rosinbolleopskrift. Heldigvis kan Hindbærsnitten ved hjælp af Romkuglen Rolf finde frem til ingredienserne til de helt perfekte rosinboller. Man får også opskriften på Hindbærsnitten, Romkuglen Rolf og Cia-Berta, så man kan lege bageri derhjemme. Lydbøger for børn oplæste eventyr RIActivate ApS, Gratis/Betaling, App Store En rigtig nostalgisk app for forældre. Kendte eventyr læses op via en gammeldags båndoptager, som børnene selv sætter i gang. Man kan spole, sætte på pause, skrue ned for lyden og lave musestemmer. Det første bånd er gratis. Derefter kan man købe flere lydbøger og blanke bånd, som man selv kan optage på. Oscar og Olivia på rumeventyr Small Copenhagen/Storybird.dk, Betaling, App Store og Google Play Søskendeparret Oscar og Olivia tager på en farlig super tophemmelig rummission i Oscars hjemmebyggede rumskib. Ude i rummet følger grimme rumpirater efter dem, så der er masser af spænding i historien, der har flotte animerede tegninger, fin musik og en god fortællerstemme.

4 BØGER DYR Animal Muddle Busythings Ltd, Gratis, App Store og Google Play Skør og skæg app, hvor man kan sætte forskellige dele fra dyr sammen til fantasidyr, der siger sjove lyde. Dyrene kan befinde sig på månen, i junglen, på marken eller hoppende i sofaen. Pegebog for børn Tailmind, Betaling, App Store Sjov og lærerig app til de mindste børn med 75 forskellige ord i kategorierne Dyr, Køretøjer, Musik, Frugt, Tøj og Farver. Man trykker på de flotte billeder og hører navnet på tingene/dyrene. Der er også lyd til mange af billederne og en lille quiz i Gæt billedet. Troldeliv Lindhardt og Ringhof, Gratis/Betaling, App Store De populære billedbøger af Sissel Bøe og Peter Madsen kan opleves i denne app, hvor man gratis får adgang til to af bøgerne og derefter kan betale sig til de resterende. Det er fantastiske troldehistorier, som Ellen Hillingsø læser op om de to søde troldetvillinger, Paja og Pajko, og hele deres familie. Trunte Lunte børnebøger læs, spil og mal Anne Moulvad, Gratis/Betaling, App Store. Søde Trunte Lunte og hendes frække bamse finder på sjove ting i app en, der tager udgangspunkt i to af børnebøgerne om det fine makkerpar. Man kan få bøgerne læst op med tilhørende barnelatter og sætte gang i animationerne på siderne. Derudover kan man selv farvelægge siderne, lægge puslespil, tegne prik-til-prik-tegninger og lege tombola. Bug Art Little Bit Studio, LLC, Betaling, App Store Naturen er trods alt smukkere, men denne app er også en fryd for øjet. Små, farverige insekter kan designes og males med mange spændende farver og effekter. Man kan også afholde insektvæddeløb og få et indblik i, hvordan det er at være et insekt på en legeplads. Børnespil: Dyrene og tyngdekraften Tommy Hass / thas studios, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Et fint dyrespil med varieret sværhedsgrad. Tyngdekraften leger med dyrene, så de falder ud af deres pladser. Mon de er til at få på plads igen? Børnezoo / Petting Zoo Fox and Sheep GmbH, Betaling, App Store og Google Play Fantastisk fin og kreativ app med tegnende dyr i alle former. Når man trækker i eller trykker på dem, sker der sjove ting. Se fx en hund, der danser breakdance, en krokodille, hvis tænder kan spille musik, og en giraf, der slikker skærmen. Fang hundene Tommy Hass / thas studios, Gratis, App Store og Google Play Hundene er løs! Man må se, om man kan nå at fange dem, når de dukker frem bag buskene. Sværhedsgrad/tempo kan indstilles alt efter, om man er langsom som en skildpadde eller hurtig som en hare.

5 DYR KREATIVITET, LEG OG LÆRING Lasso Kid Brug de små grå til at fange dyr for unge og gamle Kidcore Network AG, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Åh nej, bondemandens dyr er løbet ud! Man skal hjælpe ham med at fange dyrene og binde dem sammen, så hver slags dyr er forbundet. Der løber flere og flere ud, så det bliver hele tiden sværere at styre dem. Sago Mini Forest Flyer Sago Sago, Betaling, App Store Den lille, charmerende fugl, Robin, bor i et fuglehus ude i en magisk skov. Man kan vælge mellem at flyve med hende ud i skoven en sommer- eller vinterdag. På begge dage sker der sjove, overraskende og hyggelige ting, når hun går på opdagelse sammen med skovens andre dyr. Labo Drawing Lessons Labo Lado Inc., Betaling, App Store Rigtig sød tegneapp, hvor man lærer at tegne ting fra bunden. Fra streg til streg tegner man dyr, biler, planter, monstre eller børn. Bagefter kan man farvelægge sin tegning og gemme den. Man kan også dyste mod hinanden i en tegnekonkurrence, hvor man hver især får point, eller tegne oven på sine fotos fra kamerarullen. Lolas ABC-fest BeiZ, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Den lille panda, Lola, skal holde fest. Hun skal have hjælp til at pynte op og lave isdesserter, men inden festen for alvor går i gang, er der nogle opgaver, der skal løses. Man skal fx lytte til en bogstavlyd og derefter finde de rigtige bogstaver, og man skal lære at skrive forskellige bogstaver. Min allerførste app Egmont Kids Media Digital A/S, Betaling, App Store App med fine fotos af genkendelige ting for de allermindste børn. Der er fire kategorier: Babyansigter, Bondegården, Hverdagen og Ting, som siger brum brum. Der er lyd til alle billeder, og når man trykker et hvilket som helst sted på skærmen, dukker der flotte stjerner op. Puppet Pals Pocket Polished Play, LLC, Gratis/Betaling, App Store Her kan kreativiteten få frit spil, da man selv kan lege med dukker og lave sine egne små film. Man vælger nogle figurer og en baggrund, og så kan man trække rundt på figurerne og selv indtale en historie, replikker, og andre lyde. Egne billeder kan også bruges i den fulde version af app en.

6 MUSIK OG SANG REGN DEN UD Børneklaver med forskellige musikinstrument lyde / Dyrelyde klaver til små børn Kidstatic Apps, Gratis, App Store og Google Play Et klaver kan sige mange lyde, Især i denne app, hvor man kan skifte mellem forskellige instrumenter som fx xylofon, panfløjte og guitar. Klaveret spiller også kendte børnesange. Der er mulighed for at betale sig til flere instrumenter og sange. Sanglege - Børnesange med Fagter FAOX, Betaling, App Store og Google Play Hvordan er det nu, fagterne er til de kendte børnesange? En sangerinde synger og laver fagter til sangene, mens man selv kan følge med i teksterne. Så kan alle være med. Snuderik Tina Bjorneboe, Betaling, App Store Snuderiks bedste ven, Snip, er forsvundet, så han må ud at lede efter ham. Heldigvis er der mange, der gerne vil hjælpe med eftersøgningen. En rigtig sød app med en spændende historie og seje, sjove udgaver af populære børnesange på samme tid. App for børn gratis børnespil The Barn of Kinder Kids, Gratis, App Store Forskellige puslespil, hvor man får en brik ad gangen, der skal placeres rigtigt. Når et puslespil er lagt, forvandles det til et lille, sjovt spil. Monument Valley Ustwo, Betaling, App Store og Google Play En smuk og prisvindende app, hvor den lille prinsesse, Ida, ledes gennem en fantastisk og forunderlig verden. Det kræver tålmodighed og intelligens at gennemføre banerne. Måske har man brug for lidt voksenhjælp undervejs, men det vil kun være en gevinst for den voksne, der også får glæde af spillets magiske univers. Pettson s Inventions Filimundus AB, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Selvom app en er på svensk, er den til at finde ud af. Her skal man have tænkehatten på og hjælpe Peddersen og Findus med at bygge geniale opfindelser. Løser du en opgave, låses der op for en ny. Tumlinge-labyrint 123 GiggleUp Kids Apps And Education Games Pty Ltd, Gratis/Betaling, App Store og Google Play Sød app til de helt små med charmerende dyr, der skal hjælpes gennem forskellige labyrinter. Her kan man træne koncentrationen på en sjov måde. Trykker man de rigtige steder på skærmen, kommer der lyde. Udarbejder: Marianne Agger Illustrator: Anders Arhøj Udgiver: Biblioteksmedier as, Ballerup 2014 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.:

HVERDAGEN. 2-3 år. 1-3 år

HVERDAGEN. 2-3 år. 1-3 år HVERDAGEN Børnenes billedbog af Sabine Lemire Fin bog til sprogstimulering for de yngste børn. Bogen er ordløs og med mange fotografier af velkendte elementer og situationer fra børns hverdag. Med udgangspunkt

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Familie. Nye ord læres lettere, hvis du relaterer til noget, barnet kender

Familie. Nye ord læres lettere, hvis du relaterer til noget, barnet kender Familie Snak om, hvem I er i familie med; morfar, kusine og onkel. Hvad hedder de, og hvor gamle er de? Hæng billeder op af mor, far, lillesøster, storebror eller andre familiemedlemmer. Under billedet

Læs mere

Uddannelsens titel: Leg og læring med digitale medier i dagtilbud

Uddannelsens titel: Leg og læring med digitale medier i dagtilbud Uddannelsens titel: Leg og læring med digitale medier i dagtilbud Inspirationsmaterialet er udviklet af: Marianne Svanholt, UCC msvc@ucc.dk, tlf. 27 12 97 39 1. Uddannelsens sammenhæng til jobområde FBK

Læs mere

Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog

Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog Mor, and Ja, anden spiser dit brød Dit barn lærer af dig Denne folder henvender sig til alle forældre, der ønsker viden om barnets sproglige udvikling og forslag

Læs mere

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden;

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Gud er min far -2 Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Mål: Børnene oplever forventningsglæde: Guds rige vokser der, hvor Guds vilje sker. Gud ønsker at vi er med til at opbygge

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Stav med professor X Lær de store og små bogstaver.

Stav med professor X Lær de store og små bogstaver. WriteReader Ny ipad- app for børn i alderen 4-10 år, lærer børn at læse gennem skrivning. App en er udviklet og testet af folkeskolelære i samarbejde med ledende danske forskere. WriteReader er en ipad-

Læs mere

Kig, find og leg - opgavebøger og pc-spil

Kig, find og leg - opgavebøger og pc-spil Kig, find og leg - opgavebøger og pc-spil Vil man som voksen være populær hos de 5 til 8-årige er serierne Kan du finde Holger? og Flunkerne sikre succeser. Men der findes masser af andre gode bøger og

Læs mere

- for børn 0-6 år. Nye bøger, film spil og musik

- for børn 0-6 år. Nye bøger, film spil og musik - for børn 0-6 år Nye bøger, film spil og musik 2 BØGER Pegebøger Adbåge, Emma Lille fod Klematis, 2014. 20 s. 1-3 år Hvad har et barns lille fod lavet i løbet af en dag? Den har bl.a. trampet, listet,

Læs mere

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever?

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Af Lars Jensen, Lars Kjær, Jacob Svarre, Mie Hersted, lærere og pædagoger på Ådalsskolen i Ringsted. Flere klasser på specialskolen Ådalskolen

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker DANSK UNGDOMS FÆLLESRÅD Om forfatterne Lisbeth Pilegaard (f. 1968) er sektionsleder i international afdeling på norsk Flyktninghjelps hovedkontor

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

LÆREPLAN PÆDAGOGISKE MÅL FOR DE 6 LÆRINGSOMRÅDER I LÆREPLANEN FOR BØRN I ALDEREN 0 TIL 6 ÅR. SPROG

LÆREPLAN PÆDAGOGISKE MÅL FOR DE 6 LÆRINGSOMRÅDER I LÆREPLANEN FOR BØRN I ALDEREN 0 TIL 6 ÅR. SPROG 1 LÆREPLAN Vores formål med det pædagogiske arbejde i henhold til læreplanerne, er at alle barnets potentialer og kompetencer udvikles og, at barnet rustes til at begå sig videre i livet. Vi mener, at

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Hvad er det, du siger -4

Hvad er det, du siger -4 Hvad er det, du siger -4 Dine ord skaber Mål: Børn indser, at det, vi siger, gør noget i os selv, andre og den verden, vi lever i. Ord bliver ofte til handling. At sige gode og positive ord skaber noget

Læs mere

Når dit barn skal lære at læse

Når dit barn skal lære at læse Når dit barn skal lære at læse Gode råd til forældre Ishøj Kommune PPR 1 2 Velkommen til skolen Når dit barn begynder i skole, er det allerede godt i gang med at lære at læse og skrive. Det har måske gået

Læs mere

rejs til myanmar på sommerlejren

rejs til myanmar på sommerlejren rejs til myanmar på sommerlejren Minglabar! Her er et færdiglavet program til en Myanmardag på sommerlejren. Det er tiltænkt børn fra 5-12 år, men kan også bruges til andre aldersgrupper. Myanmardagen

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

Materiale til tema om kroppen Materiale til tema om mad og køkken Materiale til tema om bondegårdsdyr Forslag til dialogisk læsning Bogliste

Materiale til tema om kroppen Materiale til tema om mad og køkken Materiale til tema om bondegårdsdyr Forslag til dialogisk læsning Bogliste Materiale til tema om kroppen Materiale til tema om mad og køkken Materiale til tema om bondegårdsdyr Forslag til dialogisk læsning Bogliste Kroppen Bodil Jørgensen Tale-hørelærer PPR Joanna Steen Tosprogsvejleder

Læs mere

Ludvig. en cykelkanin. Sådan blev KOLOFON 20 CYKELLEGE. sjov cykeltræning for alle børn

Ludvig. en cykelkanin. Sådan blev KOLOFON 20 CYKELLEGE. sjov cykeltræning for alle børn 20 Cykellege sjov cykeltræning for alle børn Inkl. eventyret: Sådan blev Ludvig en cykelkanin KOLOFON 20 CYKELLEGE Sjov cykeltræning for alle børn Udarbejdet af Dansk Cyklist Forbund med støtte fra TrygFonden

Læs mere

Når far eller mor får kræft

Når far eller mor får kræft Familierådgivning Kræftens Bekæmpelse Når far eller mor får kræft En arbejdsbog til kræftramte familier Indholdsfortegnelse Når far eller mor får kræft....................... 1 Til hele familien.............................

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Hjælp dit barn til at blive en god læser

Hjælp dit barn til at blive en god læser Hjælp dit barn til at blive en god læser Hvordan udvikler du dit barns læsning, og hvad kan I som forældre gøre for at understøtte skolens arbejde? Folkeskolerne i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Forældreinformation

Læs mere

Læreplan i Stjerneblomsten.

Læreplan i Stjerneblomsten. Læreplan i Stjerneblomsten. De 6 punkter, som vi kommer ind på i læreplanen, er: 1. Barnets alsidige personlige udvikling. 2. Sociale kompetencer. 3. Sprog. 4. Krop og bevægelse. 5. Naturen og naturfænomener.

Læs mere

De to bedragere. Opgave 1

De to bedragere. Opgave 1 Opgave 1 Formål: At gøre kursisterne bekendt med temaet bedrag. Omhyggelig global læsning. ca. 30 minutter. Organisering: Kursisterne læser hver for sig teksten om de to bedragere. Derefter snakker de

Læs mere