High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent. LEICA TPS1100 Professional Series

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent. LEICA TPS1100 Professional Series"

Transkript

1 High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent LEICA TPS1100 Professional Series

2 TPS1100 Professional Series Mere tid til det grundlæggende. Automatisering er kendetegnet for instrumenterne i TPS1100, den professionelle serie. Serien tilbyder de mest moderne funktioner, der betyder, at De kan arbejde mere produktivt, præcist og afslappet.

3 Højt udviklet funktionalitet til krævende opgaver Stor fleksibilitet i det daglige arbejde Software til effektiv dataregistrering Gennemprøvet know-how fra Leica Geosystems Under udviklingen af TPS1100, den professionelle serie, har vi bestræbt os på at finde praktiske løsninger, som kan gøre arbejdsforløbene under opmålingerne mere overskuelige, effektive og produktive. Resultatet blev at mange opgaver let kunne løses ved hjælp af de indbyggede automatiske funktioner, der samtidig gav optimal betjeningskomfort, høj arbejdseffektivitet og med kort oplæringstid. Et eksempel af mange er ATR, den automatiske prismesøgning. Den sørger for præcis indsigtning mod prismet, så manuel indstilling er overflødig. De kan måle hurtigere og mere afslappet og har mere tid til registrering af koder og yderligere informationer. De avancerede instrumenter i TPS1100 serien tilbyder stor fleksibilitet takket være en let og overskuelig brugerflade, Med Deres personlige konfiguration og de professionelle programmer i instrumentet kan De udnytte instrumentet optimalt i forhold til Deres egne ønsker og behov. Derudover giver modulsystemet et stort udvalg af modeller og optioner til de mest forskellige former for anvendelse og behov. Informationsteknologi og opmåling bliver stadig tættere forbundet med hinanden. Derfor findes der et omfattende udbud af diverse software til TPS1100. Ved hjælp af skræddersyede programmer kan De let registrere og bearbejde alle data i instrumentet og derefter overføre dem til Deres computer til viderebearbejdning. Takket være de omfattende funktioner finder De i TPS1100 serien alt det, der var grundlaget for forgængerens succes. Samtidig får De den nyeste teknologi, et let og handy design, let forståelig betjening og topkvalitet til et fremragende pris/ydelsesforhold.

4 Derfor sværger de professionelle til TPS1100. Hurtig og præcis afstandsmåling med den integrerede afstandsmåler. Let opstilling af prismet i sigtelinien ved hjælp af det elektroniske afsætningslys EGL. Høj produktivitet takket være automatisk prismesøgning ATR. Find prismet automatisk ved et tryk på en tast med PowerSearch. Brugervenlige endeløse finskruer. Enkel og overskuelig betjening ved hjælp af et stort grafisk display og et farvekodet alfanumerisk tastatur. Ledningsfri dataoverførsel til RCS-1100 ved hjælp af radiomodem TCPS-26. Let centrering af instrumentet over opstillingspunktet takket være integreret laserlod.

5 Modulopbygget batterikoncept i camcorderformat. Ingen indsigtning af prismet mod instrumentet takket være 360 -prismet. Udvikling af egne programmer ved hjælp af GeoBasic programmeringsværktøj. Specielle programmer i Leica Survey Office pakken gør det muligt selv at skrive kodelister og koordinatfiler, udveksle data med en computer samt overføre programmer m.m. til TPS-1100 instrumenterne. Effektiv data registrering og lagring på PCMCIA kort, der samtidig kan udveksle data med GPS og DNA instrumenterne. Enkel betjening fra prismet med fjernbetjeningen RCS Optimalt ydelse Ved alle opgaver takket være det omfattende tilbehør.

6 Automatisk prismesøgning (ATR) Måling uden finindstilling og fokusering Har De nogensinde tænkt på, hvor meget tid De bruger på den manuelle indstilling mod prismet? Med ATR kan De måle dobbelt så mange punkter på samme tid. Sådan virker det: Ideelt til: Effektivt og afslappet Efter en grov indsigtning mod prismet og aktivering af en måling drejer instrumentet automatisk kikkerten mod prismets centrum foretager en måling og registrerer. Afsætning, detailopmåling, fri stationering, gentagne målinger som for eksempel ved satsmålinger og overvågningsmålinger. Med ATR måler De hurtigt og mere effektivt, fordi det tidskrævende arbejde med finindstilling og fokusering bortfalder. De kan derfor arbejde langt mere afslappet. ATR sikrer altid nøjagtig indsigtning mod prismet under alle forhold og uafhængig af betjening.

7 Automatisk prismelås Måling på rekordtid Registrering af punkter er et stort arbejde, som tager lang tid, hvis man skal sigte ind til hvert punkt. Den automatiske prismelås tager sig af dette arbejde og samtlige punkter kan registreres ved et tryk på en knap. Punkt for punkt. Sådan virker det: Ideelt til: Kontinuerligt og hurtigt Efter den første måling til et punkt låser instrumentet sig fast på prismet og følger det automatisk. Ved korte afbrydelser af den visuelle kontakt, sørger intelligente softwarerutiner for, at instrumentet straks søger efter prismet for igen at låse sig fast. Uønskede lysreflekser filtreres bort. Detailopmåling, opsamling af data til digitale terrænmodeller og registrering af data til GIS-systemer. Takket være den automatiske prismelås er det ikke blot finindstillingen, men også grovindstillingen, der falder bort. I kombination med et 360 -prisme behøver man ikke engang at sigte prismet ind mod instrumentet. Hvis De derudover også anvender tracking, kan De registrere data med et tryk på en tast, uden at prismelåsen afbrydes.

8 Fjernbetjening RCS1100 Betjening direkte ved prismet. Det er praktisk at kunne betjene instrumentet direkte ved prismet, hvis De for eksempel også skal registrere koder og informationer. Ligeledes kan mindre opgaver måles op alene. Sådan virker det: Instrumentet overfører via radiomodem data til RCS1100 fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen har et tastatur og et display, der er identisk med det på instrumentet. Herfra kan nu alle instrumentets funktioner styres/betjenes ledningsfrit på lang afstand. Ideelt til: Enmandsbetjening, afsætning og detailopmåling med kodning. Hurtig og effektiv enmandsbetjening Med RSC1100 betjener De instrumentet fra prismet og kan nu indtaste koder og informationer om det punkt, De står ved. Intelligente søgerutiner som f.eks. definitionen af et arbejdsområde, manuel drejning af instrumentet ved hjælp af joystick, indtastning af en given vinkel, den tredimensionelle bestemmelse af prismets bevægelse m. m. gør fjernbetjening let.

9 PowerSearch Find prismet med et tryk på en tast Find prismet med et tryk på en tast og spar værdifuld tid. Så hurtigt har De aldrig før været klar til måling! Sådan virker det: Ideelt til: Straks klar til måling I PowerSearch-modus drejer instrumentet omkring sin egen vertikalakse og udsender samtidig et vertikalt laserplan. Når laserplanet rammer et prisme, stopper instrumentet og sigter automatisk ind mod prismet. Detailopmåling i svært tilgængeligt terræn, enmandsbetjente opmålinger med RCS1100 fjernbetjeningen og maskinstyringssystemer. PowerSearch finder prismet i løbet af ganske kort tid. Så med blot et enkelt tryk på en tast er De klar til at måle, også selvom prismelåsen bliver afbrudt. Der kræves ingen specielle prismer. De kan bruge det tilbehør, De allerede har. Især ved enmandsbetjening sparer De masser af tid med PowerSearch.

10 Afstandsmåling uden prisme Direkte måling til punktet Den præcise opmåling af et utilgængeligt punkt er ofte vanskelig. Med afstandsmåling uden prisme kan De hurtigt måle direkte til punktet med et tryk på en tast og uden brug af dyre specialprogrammer. Sådan virker det: Ideelt til: Uden prisme og præcist Instrumentet udsender en fasemoduleret, kraftigt koncentreret, synlig laserstråle, som entydigt markerer det punkt, der skal måles til, og måler afstanden præcist. Måling til utilgængelige punkter og hushjørner, facadeopmålinger og indendørs opmåling. Instrumenter med motorer kan automatisk scanne overflader og foretage profilmålinger. Med afstandsmåling uden prisme kan De overvinde små men også store forhindringer i Deres hverdag. Mål blot direkte til punktet, og De får en nøjagtighed, der er til at stole på.

11 Afstandsmåler (IR), ATR og PowerSearch: Laserklasse 1 iht. Laserklasse I iht. FDA 21CFR ch. I 1040 EGL: LED klasse 1 iht. Afstandsmåler (RL, standard rækkevidde) og laserlod: Laserklasse 2 iht. Laserklasse II iht. FDA 21CFR ch. I 1040 CAUTION LASER RADIATION DO NOT STARE INTO BEAM nm/0.95mW max. CLASS II LASER PRODUCT Afstandsmåler (RL, øget rækkevidde): Laserklasse 3R iht. Laserklasse IIIa iht. FDA 21CFR ch. I 1040

12 TPS1100 softwarepakke Større effektivitet og produktivitet med det rigtige programmel. Standard TPS Advanced TPS Expert Ekstra programmer Fri Station Orientering / højdeoverførsel Indbinding Afsætning Spændvidde Højdebestemmelse af utilgængelige punkter Referencelinie COGO Satsmåling Arealberegning Polygontræk Lokal indbinding Referencelinie COGO Satsmåling Arealberegning Polygontræk Lokal indbinding Automatisk registrering Skjult punkt Referenceplan Scanning af overflader DTM afsætning Vejlinie PLUS Monitoring Total Quality Management Total kundetilfredshed er vores forpligtelse Yderligere informationer over vort TQM Program kan De få hos Deres lokale Leica Geosystems forhandler. Illustrationer, beskrivelser og tekniske data er uden forbindende. Ændringer forbeholdes. Printed in Switzerland copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, da IX.02 RDV Leica Geosystems A/S Hørkær 12A DK-2730 Herlev Tlf. nr.: Fax nr.:

13 TPS1100 Professional Series Tekniske data Definér Deres ønsker. Oversigt over modeller og optioner TC TCR TCRM + TCA + TCRA + TCRA + Power Search Vinkelmåling Afstandsmåling (IR) Afstandsmåling uden prisme med Øget Rækkevidde ~ ~ Motorstyring Automatisk prismesøgning (ATR) ~ PowerSearch (PS) ~ ~ Afsætningslys (EGL) Fjernbetjening RCS1100 Standard Option ~ Senere opgradering mulig Option: Standard rækkevidde + plus Vinkelmåling Nøjagtighed (Hz, V) Type 1101 Type 1102 Type 1103 Type 1105 Standardafvigelse (ISO ) 1.5 (0.5 mgon) 2 (0.6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1.5 mgon) Displayopløsning 1 (0.1 mgon) 1 (0.1 mgon) 1 (0.5 mgon) 1 (0.5 mgon) Metode Absolut, kontinuerlig, diametral Afstandsmåling (IR) Rækkevidde (gennemsnitlige atmosfæriske betingelser) Rundprisme (GPR1): 3000 m 360 prisme (GRZ4): 1500 m Miniprisme: 1200 m Retro tape (60 mm x 60 mm): 250 m Korteste måleafstand: 0.2 m til rundprisme (GPR1) / 1.5 m til 360 prisme (GRZ4) Nøjagtighed standardafvigelse (ISO ) / måletid Standard-modus: 2 mm + 2 ppm / 1.0 sek. Hurtig-modus: 5 mm + 2 ppm / 0.5 sek. Tracking-modus: 5 mm + 2 ppm / 0.3 sek. Tracking hurtig-modus: 10 mm + 2 ppm / < 0.15 sek. Displayopløsning: 1 mm Metode Fasemålingsprincip (koaksial, usynlig, infrarød laser) Afstandsmåling uden prisme med Øget Rækkevidde Rækkevidde (gennemsnitlige atmosfæriske betingelser) Uden prisme (øget rækkevidde): 170 m (Kodak Gray Card, hvid side) Uden prisme (standard rækkevidde): 80 m (Kodak Gray Card, hvid side) Korteste måleafstand: 1.5 m Til rundprisme (GPR1): 1000 m 5000 m Nøjagtighed standardafvigelse (ISO ) / måletid Uden prisme (standard-modus): 3 mm + 2 ppm / typ. 3 6 sek., maks. 12 sek. Uden prisme (tracking-modus): 10 mm + 2 ppm / typ. 3 6 sek., maks. 12 sek. Øget Rækkevidde: 5 mm + 2 ppm / typ. 2.5 sek., maks. 8 sek. Laserplettens størrelse Ved 50 m: Ca. 10 mm x 20 mm Ved 100 m: Ca. 15 mm x 30 mm Ved 200 m: Ca. 30 mm x 60 mm Metode Fasemålingsprincip (koaksial, synlig, laser) Motorstyring (M) Maksimal hastighed Rotationshastighed: 50 gon / sek. Automatisk prismesøgning (ATR) Rækkevidde ATR-modus / LÅS-modus (gennemsnitlige atmosfæriske betingelser) Rundprisme (GPR1): 1000 m / 800 m 360 prisme (GRZ4): 600 m / 500 m Miniprisme: 500 m / 400 m Retro tape (60 mm x 60 mm): 65 m / --- Korteste måleafstand: 1.5 m til 360 prisme (GRZ4) Nøjagtighed/måletid Ved afstande < 300 m: 3 mm / 3 sek. Ved afstande > 300 m: 1.5, 2, 3, 5 (alt efter type) 3 4 sek. Maksimal hastighed (LÅS-modus) Tangential (standard-modus): 25 m / sek. ved 100 m Tangential (tracking-modus): 18 m / sek. ved 100 m Radial (tracking-modus): 4 m / sek. Metode Digital billedbearbejdning (laserstråle) High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent

14 PowerSearch (PS) Rækkevidde (gennemsnitlige atmosfæriske betingelser) Rundprisme (GPR1): 200 m 360 prisme (GRZ4): 200 m (optimalt indstillet i forhold til instrumentet) Miniprisme: 100 m Korteste måleafstand: 5 m Søgetid Typisk søgetid: < 10 sek. Maksimal hastighed Rotationshastighed 50 gon / sek. Metode Digital signalbearbejdning (laservifte) Afsætningslys (EGL) Rækkevidde (gennemsnitlige atmosfæriske betingelser) Arbejdsområde: 5 m 150 m Nøjagtighed Positioneringsnøjagtighed: 5 cm ved 100 m Fjernbetjening RCS1100 Metode Overførsel via integreret radiomodem Betjeningsenhed Display: 8 linier med 32 tegn, 256*64 pixel, kan vise grafik, LCD Tastatur: 30 taster (6 funktionstaster, 12 alfanumeriske taster) Interface: RS232 Batteri Type: Nikkel Metal Hybrid (NiMH) Spænding: 6 V Kapacitet (GEB111): 1.8 Ah Vægt RCS1100: 0.77 kg Batteri (GEB111): 0.2 kg Lodstokadapter: 0.18 kg Arbejdsomgivelser Arbejdstemperatur: 20 C til +50 C Opbevaringstemperatur: 40 C til +70 C Støv/vand (IEC 60529): IP54 Fugt: Maks. 95%, ikke kondenserende Generelle data TPS1100 Kompensator Type 1101 Type 1102 Type 1103 Type 1105 Indspilningsområde: 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) Indspilningsnøjagtighed: 0.5 (0.2 mgon) 0.5 (0.2 mgon) 1.0 (0.3 gon) 1.5 (0.5 mgon) Metode: Central, elektronisk 2-aksekompensator Libelle Type 1101 Type 1102 Type 1103 Type 1105 Følsomhed dåselibelle: 6 / 2 mm 6 / 2 mm 6 / 2 mm 6 / 2 mm Displayopløsning el. libelle: 1 (0.1 mgon) 1 (0.1 mgon) 1 (0.5 mgon) 1 (0.5 mgon) Kikkert Forstørrelse: 30x Fri objektivdiameter: 40 mm Synsfelt: 1 30 (1.66 gon) / 2.7 m ved 100 m Fokusering: 1.7 m indtil uendelig Betejning Display: 8 linier med 32 tegn, 256*64 pixel, kan vise grafik, LCD Tastatur: 30 taster (6 funktionstaster, 12 alfanumeriske taster) Vinkelvisning: 360, 360 (decimal), 400 gon, 6400 mil, V% Afstandsvisning: Meter, int. ft., int. ft./inch, US ft., Us ft./inch Tastatur / Display: 1 / 2 (option) Dataregistrering Memory kort: PCMCIA ATA Flash (16 MB) PCMCIA SRAM (512 KB, 2 MB) Antal registreringer: / 2 MB Interface: RS232 Laserlod Nøjagtighed: Afvigelse fra lodlinie 1.5 mm (2 sigma) på 1.5 m Laserens diameter: 2.5 mm ved 1.5 m Finindstillingsdrev Antal drev Hz / V: 1 / 1 Gear: Endeløst Batteri Type: Nikkel Metal Hybrid (NiMH) Spænding: 6 V Kapacitet (GEB121): 3.6 Ah Antal målinger: Vægt Instrument: kg ( Ibs) Batteri (GEB121): 0.4 kg (0.8 Ibs) Fodstykke (GDF121): 0.8 kg (1.7 Ibs) Arbejdsomgivelser Arbejdstemperatur: 20 C til +50 C Opbevaringstemperatur: 40 C til +70 C Støv/vand (IEC 60529): IP54 Fugt: Maks. 95%, ikke kondenserende Illustrationer, beskrivelser og tekniske data er uden forbindende. Ændringer forbeholdes. Printed in Switzerland copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, IX.02 Afstandsmåler (IR), ATR og PowerSearch: Laserklasse 1 iht. Laserklasse I iht. FDA 21CFR ch. I 1040 Afstandsmåler (RL, standard rækkevidde) og laserlod: Laserklasse 2 iht. Laserklasse II iht. FDA 21CFR ch. I 1040 CAUTION LASER RADIATION DO NOT STARE INTO BEAM nm/0.95mW max. CLASS II LASER PRODUCT Afstandsmåler (RL, øget rækkevidde): Laserklasse 3R iht. Laserklasse IIIa iht. FDA 21CFR ch. I 1040 EGL: LED klasse 1 iht. Leica Geosystems A/S Hørkær 12A DK-2730 Herlev Tlf. nr.: Fax nr.:

Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation

Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation Leica TPS1200+ Totalstationer Spækket med spændende nye features, bygget til hurtighed, nøjagtighed, let anvendelse og pålidelighed. Leica TPS1200+ totalstationer

Læs mere

LEICA SPRINTER digital niveller

LEICA SPRINTER digital niveller LEICA SPRINTER digital niveller Fejlfri, let, hurtig Den nye standard indenfor nivellering til en epokegørende pris Med LEICA SPRINTER får du et af verdens hurtigste nivelleringsinstrumenter Pålidelig

Læs mere

Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig

Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig 30 km range GPS teknologi GPS1200 s SmartTrack måle maskine får kontakt til alle synlige satelitter på få sekunder, tracker dem til lave højder måler under

Læs mere

Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS

Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Nyt revolutionerende opmålings system. Verdens første, perfekte kombination af TPS og GPS. Total station

Læs mere

MikroLaser ML 4 Brugermanual

MikroLaser ML 4 Brugermanual PRÆCISIONSLASERE MikroLaser ML 4 Brugermanual Version: 6.2 Dansk MIKROFYN A/S BONDOVEJ 16 5250 ODENSE SV TLF.: 6617 0784 WWW.MIKROFYN.DK Introduktion Tillykke med erhvervelsen af en kvalitetslaser fra

Læs mere

Leica Sprinter Velkommen Tryk på knappen

Leica Sprinter Velkommen Tryk på knappen Sprinter Velkommen Tryk på knappen Sprinter 50 Sigt, Tryk på knappen, Aflæs Støv- og vandtæt Kompakt letvægts design Fejlfri højde og afstandsresultater Enkelttastbetjening Indikation ved ude af niveau

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

TPS1100 Professional Series

TPS1100 Professional Series 20 30 40 50 TPS1100 Professional Series Kort betjeningsvejledning - system Dansk Version 2.2 Kom hurtigt igang med TPS-1100 totalstationen. 2 For at sikre den korrekte anvendelse af udstyret bedes De se

Læs mere

Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning

Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning Nivelleringsinstrument 8926 Betjeningsvejledning - 1 - BESKRIVELSE (FIG. 1) 1. Bundplade 2. Vandret cirkel /gon-skala 3. Vandret cirkel referencemærke / gonskala-aflæsning 4. Kompensatorlås 5. Fokuseringsskruer

Læs mere

Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning

Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning Juli 2010 Per Dahl Johansen GEOTEAM A/S pdj@geoteam.dk Opstilling Opstilling af selve instrumentet Instrumentet opstilles på stativet og stilles

Læs mere

Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader

Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader Verdens første Mål alt fra ethvert punkt med P2P Technology Det er over tyve år siden Leica Geosystems opfandt og lancerede den første håndholdte laser-afstandsmåler

Læs mere

Golf Laser Afstandsmåler MAX 400. Brugermanual

Golf Laser Afstandsmåler MAX 400. Brugermanual Golf Laser Afstandsmåler MAX 400 Brugermanual Læs venligst manualen grundigt igennem før afstandsmåleren tages i brug og gem manualen til fremtidig brug. 1. INTRODUKTION Golf Laser Afstandsmåler er en

Læs mere

Leica TPS1100 Professional Series

Leica TPS1100 Professional Series Leica TPS1100 Professional Series Brugervejledning Version 2.2 Dansk Elektronisk totalstation Hjertelig til lykke med købet af Deres TPS1100 Professional Series Instruments. Denne brugervejledning indeholder

Læs mere

Leica LINO TM L2. Den perfekte linielaser. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Den perfekte linielaser. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Den perfekte linielaser SWISS Technology by Leica Geosystems 759311_da_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:24:14 Uhr Simpelthen perfekt over hele linien! Med din Leica LINO L2 vil alt være

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

FULDAUTOMATISKE ROTATIONSLASERE

FULDAUTOMATISKE ROTATIONSLASERE VISION H 1N 2N ALIGN 2N 2N AUTOSLOPE FULDAUTOMATISKE ROTATIONSLASERE PERSÖNLICH. ZUVERLÄSSIG. MESSBAR GUT. THEIS VERMESSUNG VISION H HORIZONTAL LASER MED EN TAST BETJENING INDHOLD EKSTRA TILBEHØR VISION

Læs mere

Leica DISTO. Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for.

Leica DISTO. Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for. Leica DISTO Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for. Opmåling med Leica DISTO Simpelt, hurtigt og nøjagtigt! nhurtig og effektiv Du kan måle afstande med et tastetryk på få sekunder selv når du arbejder

Læs mere

Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System

Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System Din vision: et alsidigt GNSS System Velkommen til Leica Viva GNSS Du vil ikke finde et mere fleksibelt system Leica SmartTrack 4 piller af alsidighed Leica

Læs mere

Brugervejledning TC(R)110 Dansk Version 2.1

Brugervejledning TC(R)110 Dansk Version 2.1 Brugervejledning TC(R)110 Dansk Version 2.1 Elektronisk totalstation Hjertelig til lykke med købet af Deres Leica Geosystems totalstation. Denne brugervejledning indeholder vigtige sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Leica Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen

Leica Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen Rugby Effektiv, hurtig, robust Vælg den bedste holdspiller til din byggeplads Rugby-lasere er de mest robuste rotationslasere, som egner sig til alle

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

25-10-2011 1 af 49. Manual til ACU og Trimble 5600

25-10-2011 1 af 49. Manual til ACU og Trimble 5600 25-10-2011 1 af 49 Manual til ACU og Trimble 5600 25-10-2011 2 af 49 Manual til måling med Trimble ACU-controller (Ver. 10,72) 1: Opstart 2: Opmåling 3: Afsætning Punkter Linier 4: Robotfunktion 5: Satsmåling

Læs mere

ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300

ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300 STRENOMETER INFORMATION ROTATIONSVISKOSIMETER ELCOMETER MODEL 2300 BESKRIVELSE Elcometers 2300 serie af rotationsviskosimetre måler væskers viskositet i overensstemmelse med flere forskellige standarder.

Læs mere

CITIZEN TM CX-85. Strimmelregner. Instruktionsmanual

CITIZEN TM CX-85. Strimmelregner. Instruktionsmanual ITIZEN TM X-85 Strimmelregner Instruktionsmanual BESKRIVELSE AF TASTATUR OG KNAPPER... Slettetast (clear entry / clear) Anvendes til at slette et forkert indtastet beløb. Øvrige indhold af hukommelsen

Læs mere

powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen

powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen Redline = effektivitet Få succes med Leica RedLine Jordens mest imponerende landskaber blev skabt over millioner af år, men det hurtige tempo i

Læs mere

Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden

Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden Herligt produktiv Din nye partner til effektiv rumopmåling Måler i 3-dimensioner med høj præcision. RAUM: 90/0/0 Projek terer punkt for punkt. Gemmer i flere

Læs mere

Leica Disto TM The original laser distance meter

Leica Disto TM The original laser distance meter Leica Disto TM The original laser distance meter NY Digital søger med 3X-zoom Hældningssensor SWISS Technology by Leica Geosystems Hvorfor gøre livet mere besværligt end nødvendigt? Når det kan være anderledes

Læs mere

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Brugervejledning Dansk Tillykke med dit køb af en Leica DISTO. Sikkerhedsanvisningerne findes i et separat hæfte, som følger med denne brugervejledning.

Læs mere

De anvendte symboler i denne brugervejledning har følgende betydning: Hjertelig til lykke med købet af Deres nye Leica Geosystems teodolit.

De anvendte symboler i denne brugervejledning har følgende betydning: Hjertelig til lykke med købet af Deres nye Leica Geosystems teodolit. Leica Theodolite 100 Series Brugervejledning T105/T110 Version 1 3 Dansk Elektronisk teodolit Hjertelig til lykke med købet af Deres nye Leica Geosystems teodolit. Denne brugervejledning indeholder instruktioner

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. Dx1000 Performance med visioner LONG-RANGE-AFSTANDSMÅLERE

Oversigt over produktfamilier. Dx1000 Performance med visioner LONG-RANGE-AFSTANDSMÅLERE Oversigt over produktfamilier Performance med visioner Fordele A NCE MED VISIONER B C D E Innovativ teknologi sikrer pålidelige måleresultater F Når det drejer sig om at måle meget store afstande pålideligt

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II STRENOMETER INFORMATION Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II Elcometer 345 MARK II er en let, bærbar digital lagtykkelsesmåler med vidvinklet (105º) display for nem aflæsning af de gentagelige målinger.

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

Leica Rugby 880 og 870 Pålidelighed og nøjagtighed er ultimativ, når det handler om fald

Leica Rugby 880 og 870 Pålidelighed og nøjagtighed er ultimativ, når det handler om fald Leica Rugby 880 og 870 Pålidelighed og nøjagtighed er ultimativ, når det handler om fald Leica Rugby 880 og 870 Den rigtige laser til enhver opgave på byggepladsen 4 7 8 1 2 1 Kontrol af fald Udfør kontrol

Læs mere

Betjeningsvejledning. Apparatets dele 13

Betjeningsvejledning. Apparatets dele 13 DK Betjeningsvejledning STABILA REC 300 Digital er en receiver, som er nem at betjene, til hurtig registrering af roterende lasere. Med Receiver REC 300 Digital kan der modtages laserstråler fra rotationslasere,

Læs mere

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D III/132dk A BIZERBA AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D A UNIVERSEL PRÆCISIONSSKÆREMASKINE TIL FLEKSIBEL ANVENDELSE. A ERGONOMISK PERFEKT KONSTRUKTION AF SLÆDEN A LAGRING AF AFLÆGNINGSBILLEDET

Læs mere

DG613 / DG813 DG613 / DG813. Rørlægningslaser

DG613 / DG813 DG613 / DG813. Rørlægningslaser Rørlægningslaser Spectra Precision DG813 og DG613, er designet til snævre rør og leverer derfor den mest produktive rørlægning på markedet. Laserne er ekstremt robuste og fungerer fint under krævende underjordiske

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger:

Betjeningsanvisning til model KCVR9NE Installationsanvisninger: Betjeningsanvisning til model Installationsanvisninger: Anvisninger til udtagelse af fedtfilter. Øverste udtagelige rude Nederste udtagelige rude 1) Faser til udtagning af øverste rude: NB: Gå frem på

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Håndholdt laser afstandsmåler

Håndholdt laser afstandsmåler Håndholdt laser afstandsmåler Sikkerhedsforskrifter Læs sikkerhedsforskrifterne og betjeningsvejledningen omhyggeligt inden brug. Læs hele driftsvejledningen og sikkerhedsforskrifterne i denne manual

Læs mere

Rengøringsteknik. Scrubmaster B30 og B45 Kompakte gulvvaskemaskiner. Ideelle og manøvredygtige til små og mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Scrubmaster B30 og B45 Kompakte gulvvaskemaskiner. Ideelle og manøvredygtige til små og mellemstore arealer Rengøringsteknik B30 og B45 Kompakte gulvvaskemaskiner Ideelle og manøvredygtige til små og mellemstore arealer Optimale resultater og perfekt renlighed hver dag B30 og B45 B30 og B45 større effektivitet

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Fuldautomatisk 2-vejs rotationslaser FL 400HA-G. Betjeningsvejledning. Indholdsfortegnelse. 1. Kendetegn og funktioner

Fuldautomatisk 2-vejs rotationslaser FL 400HA-G. Betjeningsvejledning. Indholdsfortegnelse. 1. Kendetegn og funktioner 1. Kendetegn og funktioner Fuldautomatisk med følgende funktioner: Fuldautomatisk 2-vejs rotationslaser FL 400HA-G Betjeningsvejledning 1- Kan bruges til alle lodrette nivelleringer 2- Selvnivellerende

Læs mere

Betjeningsvejledning. Elektronisk theodolit FET 420K

Betjeningsvejledning. Elektronisk theodolit FET 420K 1 2 Betjeningsvejledning Elektronisk theodolit FET 420K VIGTIGT! LÆS DENNE VEJLEDNING, FØR INSTRUMENTET TAGES I BRUG! 1. Kontrollér instrumentet før du tager det i brug. Sørg for at instrumentets funktioner,

Læs mere

Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo. 174 loggerserie. 175 loggerserie. 176 loggerserie. We measure it.

Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo. 174 loggerserie. 175 loggerserie. 176 loggerserie. We measure it. Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo 174 loggerserie 175 loggerserie 176 loggerserie We measure it. Ny generation af dataloggere - funktionalitet og brugervenlighed uden kompromis Den

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

2.0. Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation

2.0. Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation 2.0 Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation 2.0 - hurtig og sikker samling af præisolerede rør Web-baseret dokumentation sikrer overblik over projektets status Multifunktionel svejsemaskine,

Læs mere

Leica DISTO TM D210 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D210 The original laser distance meter Leica DISTO TM D0 The original laser distance meter Indholdsfortegnelse Instrumentopsætning - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Oversigt - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

FZ2011-8 BRUGSANVISNING

FZ2011-8 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-8 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

Afstandsmålere Leica DXT / D3a / D3a BT / D5 / D8 / D2

Afstandsmålere Leica DXT / D3a / D3a BT / D5 / D8 / D2 Side 1 af 7 Afstandsmålere Leica DXT / D3a / D3a BT / D5 / D8 / D2 Artikel: 9677-0375 AVSTÅNDSMÄTARE DISTO D510 D2 D210 D3a X310 D5 D510 D 8 X310 (IP65) X310 (IP65) D510 (IP65) D510 D510 Side 2 af 7 iphone

Læs mere

Brugsvejledning TPL 50 HV

Brugsvejledning TPL 50 HV 1 BRUGSVEJLEDNING TPL 50 HV Serienr.: Ejer: Forhandler: Brdr. A & O Johansen, Rørvang 3, 2620 Albertslund. Forord TPL 50 HV fra THEIS PROFI LASER-serien er en laser med en synlig laserstråle. En stråledeler

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Kommunikation og konstruktion.

Kommunikation og konstruktion. Kommunikation og konstruktion. Profitabelt og ligeud-ad-landevejen Welcome to the world of Machine Control Welcome to the world of Machine Control Den komplette løsning til alle positioneringsog måleopgaver

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Shuttle ULTRALYDS NIVEAUMÅLER BROCHURE DK 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401

Shuttle ULTRALYDS NIVEAUMÅLER BROCHURE DK 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 1 Shuttle ULTRALYDS NIVEAUMÅLER BROCHURE DK 2.10 SHUTTLE BROCHURE 1401 SHUT TLE ANVENDES OVERALT Shuttle adskiller sig fra de fleste andre ultralyds niveaumålere på markedet ved et meget kraftigt ultralydssendesignal,

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Typ. målenøjagtighed ± 1,0 mm Rækkevidde 0,05 op til 300 m X-Range Power Technology Smart Base måle-rækkevidde Horisontal 360 Vertikal 40 til 80 Afstand i m 2, 5, 10 m Typisk tolerance

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

LASER-AFSTANDSMÅLER. stanleyworks.dk

LASER-AFSTANDSMÅLER. stanleyworks.dk LASER-AFSTANDSMÅLER stanleyworks.dk DET PROFESSIONELLE JOB STARTER VED STANLEY Præcise og nøjagtige opmålinger er afgørende for ethvert projekt. Derfor har STANLEY designet en række af laser-afstandsmålere

Læs mere

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport.

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport. 03-10-2013 Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision,

Læs mere

RS PRO - The Interior Sensor System

RS PRO - The Interior Sensor System RS PRO 500 RS PRO 1000 RS PRO SYSTEM - vores højfrekvens-teknologi, er konsekvent udviklet til professionelle krav RS PRO SYSTEM lys når der er brug for det, decentrale lysstyring nyeste højfrekvens teknologi

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk.

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk. Datablad Niveautransmitter 2.1 NY Tision 1 1, Div sorer e s s a l n K dte se n e k d Go Tlf.: 69 20 70 Fax: 69 20 71 DK 2.1 Shuttle 0708 Da vore produkter er under løbende udvikling, kan der forekomme

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

Leica Lino. Præcise, selvnivellerende punkt- og linje-lasere

Leica Lino. Præcise, selvnivellerende punkt- og linje-lasere Leica Lio Præcise, selvivellerede pukt- og lije-lasere Opsæt, tæd, klar! Med Leica Lio er alt i lod og perfekt lige Leica Lios projekterer lijer eller pukter med milimeterøjagtighed, så du har hædere fri

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

DAN TWINCA EASY. Brugervejledning

DAN TWINCA EASY. Brugervejledning DAN TWINCA EASY Brugervejledning EASY BrugerVejledning DK.doc Version 1.00 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Start og manuel fodring... 4 Opstart...4 Indtastning af talværdier i menuen...4 Automatisk

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie

DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie DURMA CNC hydraulisk saks med variabel klippevinkel VS Serie DURMA VS serie hydraulisk pladesaks har variabel klippevinkel, som bevirker, man kan klippe smalle strimler uden vridninger. Automatisk justering

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1 1. Tekniske specifikationer: Tændes ved pres på vægten eller ved tryk på SET knappen Betjening: UNIT, UP, DOWN, SET knapper Kapacitet max. 180 kg. Enheder: lb/kg Decimaler: 0,2 lb / 0,1 kg. Højde: cm.

Læs mere

(2 DØRE, 100 NØGLER)

(2 DØRE, 100 NØGLER) BESKRIVELSE Vprox 100 er et avanceret adgangskontrol-system baseret på Videx unikke Coded Key, der giver mere end 4 milliarder kombinationer. Systemet kan kontrollere to uafhængige døre og gemme op til

Læs mere

Ideen bewegen mehr. XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT

Ideen bewegen mehr.   XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT Ideen bewegen mehr www.aat-online.de XXL-LINE Specialudstyr fra AAT AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de info@aat-online.de

Læs mere

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel

2007/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel 2007/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold KING-METER Bruger manual J-LCD Indhold 1. Forord 2. Udseende og størrelse 2.1. Materiale og farve 2.2. Display størrelse og installation 3. Funktionsoversigt og knap funktion 3.1. Kort introduktion til

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053293 Infrarødt termometer Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Infrarødt termometer - Varenr. 9053293 Beskrivelse: Infrarødt termometer.

Læs mere

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet Indhold: 1 Lysdioder og symboler...3 2 Betjening af systemet...5 2.1 Tilkobling...5 2.2 Frakobling...5 2.3 Overfaldsalarm...6 2.4 Alarmstop...6 2.5

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

WELDING INTRODUCTION

WELDING INTRODUCTION WELDING INTRODUCTION 1 DANROBOTICS din partner i robotløsninger Med os ved din side får du en troværdig samarbejdspartner med stor faglig ekspertise og knowhow. Vi har integreret robotter i alle brancher

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås Montage- og brugsvejledning for fjernbetjening Læs vejledningen grundigt og gem den Læs vejledningen grundigt igennem, før du tager fjernbetjeningen i brug. Opbevar vejledningen til senere brug og giv

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage.

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED Video LED Video skærm i fuld farve Formålet med LED Video skærme er at vise billeder og animeret indhold i fuld farve (16.777.216 farver). Vi

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig

ARTEMA HYBRID. Danmarks nye kvalitetsterminal. underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig ARTEMA HYBRID Danmarks nye kvalitetsterminal underskriftsterminalens afløser dankortterminal som læser chip og magnet samtidig DATABLAD for ARTEMA HYBRID Egenskaber Alt i én Artema Hybrid er en alt i én-terminal

Læs mere

Gode råd om professionelle lasere og måleværktøjer

Gode råd om professionelle lasere og måleværktøjer Gode råd om professionelle lasere og måleværktøjer Bedre kvalitet til Bygge & Anlæg og industri! Professionelle måleværktøjer sparer tid og penge Se aktuelle månedstilbud på AT Artwork 04-2007 Denne tryksag

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

(ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD.

(ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD. DENVER TCM-210 Betjeningsvejledning (ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD. (FORSIGTIG( Hvis apparatet ikke anvendes i overensstemmelse

Læs mere