Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i."

Transkript

1 Produkterne Der findes ca produkter som man kan købe gennem LR. Produkterne er af en høj kvalitet, men til en pris som er attraktiv og som alle har råd til. Dette er p.g.a. LR ser sekundært på flakoner / emballage Ingen reklameomkostninger Ikke nødvendig at opbygge eget lager Ingen fordyrende mellemled Ingen personaleomkostninger Varerne sælges direkte fra fabrik til forbruger Man slipper for butik og lagerleje Danmark er et af de 28 europæiske lande LR er repræsenteret i. Alle LR s produkter er allergitestet så meget det lader sig gøre. Produkterne er dermatologisk testet, dvs. ikke testet på dyr, men på mennesker. Produkterne indeholder mange naturlige tilsætningsstoffer, så som Vitaminer (A, B6, E og F) Aloe Vera betændelseshæmmende, fugtighedsbevarende og plejende. Azulen anti-allergisk virkning. Ginseng-ekstrakt forbedrer hudens spændstighed, forebygger rynker. Collagen medicinsk brugt til udglatning af rynker / operationer. Liposomer små kugler som virker i dybden af huden. Ferskenolie har en glattende virkning. Hvedekimekstrakt modvirker UV-stråling, luftforurening. Emballagen er miljøvenlig. Den kan brændes uden at det afgiver skadelige gasser. Der bliver også brugt 30% genbrugsglas i flakoner / glasemballage. Fabrikken som ligger i Ahlen i Tyskland er totalt på m2, og har over 700 ansatte. Blandt dem arbejder flere af Europas førende biokemikere og dermatologer. LR s Eau de Parfum fås i 25 dufte til hende og 15 til ham, indeholder 12-17% parfumeolie, og fås med samme duft i parfume, bodylotion, deospray, badeolie, deocreme, sæbe og shower/bathing gel, og for mænd også i deostick, after-shave, after-shave balm, pre-shave og barberskum.

2 Den bedste reklame er anbefaling Lad os tage et eksempel: Når du køber en flaske shampoo fra LR, og denne shampoo tilfredsstiller alle dine krav til produktet, samtidig med at den er billig i indkøb, ville du da have betænkeligheder ved at anbefale den Shampoo videre til dine nærmeste venner og bekendte? Ikke det? Så siger LR: For en anbefaling som medfører køb, skal DU have en belønning. Hvis denne person igen anbefaler produktet videre til andre, og dette medfører køb, så skal du også have en belønning. For havde du ikke anbefalet produktet til person A, så kunne denne ikke have anbefalet produktet videre til person B. Dette er LR Marketing i en nøddeskal. Når du køber et produkt af LR, køber du disse til engrospris + moms. Du spekulerer måske på hvordan det er mulig at fordele al den bonus, som skal fordeles over et stort antal forhandlere? I engrosprisen (uden moms) er der altid inkluderet 47% som går til LR, og 53% som bliver udbetalt i forskellige typer bonus. Det er altså indenfor disse 53% at du får din del af kagen. Nedenfor ser du hvordan et produkt er bygget op prismæssigt. 36,5% Bonusser (se bonustabel og eksempler) 19,5% Biler, Rejser, etc. 47% Altid til LR Fordelene ved at drive dit eget MLM-firma er: Du kan starte dit firma op, på deltid, uden at opgive dit almindelige arbejde Minimal investering Du tjener penge med det samme ved at sælge produkterne videre Du kan arbejde fra hjemmet med minimale omkostninger Du opnår skattefordele, får fradrag for rejser, transport, materialer osv. Mand og kone kan arbejde sammen Ubegrænset vækst og indtjeningspotentiale Der er selvfølgelig ingen 100% garanti for at blive rig med MLM, men hvis du lærer nogen få grundprincipper om MLM og derefter praktiserer dem, vil du blive overrasket over at du er blevet endnu et af det voksende antal mennesker, som har opnået økonomisk uafhængighed gennem Multi Level Marketing.

3 Tænk hvis Du ejede dit eget liv. Havde egen virksomhed hvor du selv bestemte hvornår og hvordan du ville arbejde. Hvor virksomheden klarede sig godt mens du var på ferie eller lavede de ting du lige nøjagtig ønskede. Tænk hvis Du havde tjent penge hver gang du anbefalede noget videre. Tænk hvis Du havde en forretning hvor kunden købte igen og igen -hele livet igennem. Tænk hvis Du havde muligheden for at købe forbrugsvarer direkte fra fabrikken, og slippe for fordyrende mellemled som importør, grossist og butik. Tænk hvis Dine produkter var lige så gode, eller måske bedre end alle konkurrenternes varer Disse tanker er essentielle i det du vil læse på de følgende sider. Det er nemlig tankerne bag konceptet som hedder: LR Marketing ( MLM ) Multi Level Marketing eller LR-Marketing er et koncept i 28 lande, som flytter produkterne fra fabrikken direkte til forbrugeren. Dette er et unikt system som gør det muligt for den almindelige forbruger selv at blive forhandler og dermed købe produkter til en lavere pris til eget forbrug, og have muligheden for at sælge produkterne videre til andre, med fortjeneste. Forhandleren tilbyder andre forbrugere muligheden for at blive forhandlere, så de også kan købe ind til en lavere pris. For at sige det helt enkelt; Du tjener penge ved at hjælpe andre med at spare penge. Til slut bliver det et stort netværk af forhandlere som bruger produkterne, sælger videre til andre og introducerer forretningsmuligheden til andre. Nøglen til at tjene penge er at man modtager bonus af de produkter som bliver solgt af enhver ny forhandler som man bringer ind i indkøbsorganisationen, samt de personer som disse bringer ind osv. Kan det betale sig at blive involveret i LR-Marketing? Hvis du nogensinde har haft et ønske om at blive økonomisk uafhængig, er svaret helt klart JA. Vore bedste forhandlere tjener penge, de tjener vældig mange penge. Hvor meget der kan blive ud af det hele, kan du få vide ved at læse de følgende sider med eksempler og udregninger. For at du ikke skal tro at dette er useriøst, bliver vi nødt til at gå igennem hele konceptet. Opskrift Lad os sige at du har en god kageopskrift. Denne giver du videre til 5 personer. Ved at disse også kender 5 personer osv., vil der om nogle få måneder være ganske mange som kendte til din kageopskrift. Måske sker der noget i retning af dette: Totalt ville 780 (udover dig selv) personer kende til din kageopskrift. Af disse ville du selv kende 8-10 personer. Resten ville være venner af venners venner. Hvor stor sandsynlighed er der for at du snakker med 5 personer i løbet af de næste to måneder?

4 Gennemsnitsindkøbet til en person over 18 år af LR s produkter er i overkanten af 250,- kr. pr. måned. Lad os sige at det ikke var en kageopskrift du anbefalede, men at det var LR s varer, og at gennemsnittet ikke var 250,- men bare 200,- kroner. Du ville da være en indirekte årsag til en omsætning for LR på 780 x kr. 200 = kroner Fra før ved vi at 36,5% går direkte ud i bonus til LR s forhandlere som har anbefalet produkterne videre til andre. Altså skal kroner fordeles til LR s forhandlernet. Siden alle disse køb kan tilbageføres til dig, er det klart at du skal have størstedelen af bonuspengene. I dette tilfælde skal du have 10850,- kroner, men før vi går nærmere ind på beregningen af dette tal, skal vi se lidt på, hvordan du kommer i gang. Når du tegner dig som forhandler, skal du være klar over at du ikke binder dig til noget som helst. Der er ikke noget krav om at du skal formidle muligheden videre til andre, Der er heller ingen krav om at du skal sælge eller at du skal sidde inde med et varelager. Du har ganske enkelt fået muligheden for at købe kvalitetsvarer til grossistpris, altså uden fordyrende mellemled. Nogen er tilfredse med det, og stopper der. Hvis du derimod vælger at give muligheden videre til nogen af dine venner, naboer, familie eller arbejdskammerater, så kan du samtidig med at spare penge, også begynde at tjene penge. Til at begynde med er det ikke meget, men bare giv det lidt tid, så kan det blive til mere en hvad du på forhånd turde drømme om. Dette skal jeg forsøge at vise gennem en del eksempler, og komme med en sammenfatning af bonussystemet i LR. Sammenfatning af bonussystemet i LR Der er i hovedtræk 6 forskellige måder at tjene penge på som LR-forhandler: 1. Ca % avance ved salg % mængderabat % differencebonus % specialbonus ,5% årsbonus % dybdebonus af 21% linier i down-lines BONUSTABEL FOR MÆNGDERABAT OG DIFFERENCEBONUS DKR. PV % = 21% = 16% = 14% = 11%

5 = 9% = 6% = 3% PV er en international betegnelse som angiver produktets værdi uafhængig af valuta og kurser. For at blive berettiget til mængderabat og differencebonus, må du have sådan som tabellen viser, eller flere PV. Eks.: Du køber varer ind for 1.750,- kroner (ca. 437,5 PV), af tabellen herover ser du at du er berettiget til 3% mængderabat. 1. Du har en fortjeneste på 30-50% af indkøbsværdien på eget salg. 2. Du får 3-21% bonus af indkøbsprisen på eget salg (se tabellen ovenfor). 3. Differencebonus er bonus af forskellen mellem den samlede indkøbsværdi (dvs. dig selv + alle konsulenterne i din struktur) og indkøbsværdien i den enkelte gruppe. Dette bliver vist i eksemplerne på de næste sider. 4. 7% af din første 21% gruppe (kræver en restomsætning fra alle dine andre grupper på PV, altså at du havde holdt dig selv på 21% uden 21% gruppen) Er restomsætningen mellem og opnås 7% af det aktuelle beløb. Er restomsætningen under , har du ikke krav på specialbonus. 5. 7,5% ved to - tre 21% grupper (kræver en restomsætning fra alle dine andre grupper på PV, altså at du havde holdt dig selv på 21% selv uden 21% grupperne) Hvis restomsætningen er under opnås ved de to 21% grupper 7,5% af 50% af disse to gruppers indkøb, og ved tre 21% grupper 7,5% af 70% af disse tre gruppers indkøb. 6. 8% fra og med fire 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 7. 8,5% fra og med syv 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 8. 9% fra og med ti 21% grupper (ingen krav til restomsætning). 9. 9,5% fra og med femten 21% grupper (ingen krav til restomsætning) % fra og med tyve 21% grupper (ingen krav til restomsætning) % årsbonus fra og med en årsomsætning på 4 millioner kroner, derefter +0,5% for hver 4 millioner i årsomsætning til du har nået 2,5%. Årsbonussen bliver fratrukket omsætning der allerede er udbetalt bonus for. 12. Biler Se eksempler i teksten. 13. Rejser fra niveauet hvor du begynder at få 21% grupper under dig.

6 LR-MARKETING FRITID MED VÆRDI

7

8

9 Det første du bør gøre er, at lave en liste over alle som du kender, arbejdskolleger, slægt og venner. Derefter kan du give den fordel du selv har fået videre; nemlig at købe direkte fra fabrikken uden fordyrende mellemled. Disse personer vil selvfølgelig også give den samme fordel videre, noget som igen kan føres tilbage til dig. Alt dette skal du belønnes for, ifølge LR-marketing systemet. Yderligere er det vigtigt at sætte sig et mål. Dette mål bør være konkret og målbart. Eks.: inden to måneder skal du have 5 nye forhandlere, og lært disse hvordan de skal gøre, når de anbefaler LR s produkter videre. Inden fire måneder skal du ha hjulpet dine 5 oprindelige forhandlere i din 1. linje med at finde 5 forhandlere hver. Efter disse fire måneder vil, som regel, dine oprindelige 5 klare sig på egen hånd, og du kan da koncentrere dig om at finde nye forhandlere til din 1.linje. Det er altid vigtigt at tage sig af nye forhandlere, sådan at de bliver i stand til at anbefale produkterne videre på egen hånd. Uden at tage sig lidt af dem i starten, kan de nemt stoppe op. Det er derfor vigtigt bl.a. at gennemgå bonussystemet flere gange. Bed altid nye forhandlere ringe til dig hvis der er noget de spekulerer over. Tilbyd også at tage med den nye forhandler ud, for at lægge ideen om LR-Marketing frem for andre, hvis forhandleren føler sig usikker. Som LR-forhandler vil du også blive inviteret på kursus og seminar som omhandler både produkterne og bonussystemet. Alle kan ikke lære alt med det samme. Giv det lidt tid til at falde på plads. Succes kommer ikke på en nat Husk altid på, at skal du lykkes virkelig godt med LR, er det ikke bare at knipse med fingrene og vips så er du millionær. Det er fuldt muligt at blive millionær indenfor to år med LR, men så kræver det også en indsats udover det sædvanlige. Du kan imidlertid tjene en månedsløn på kroner om et par år, selv med en indsats på bare 5-10 timer ekstra om ugen. I Danmark hvor LR har eksisteret i 16 år, og der er mange konsulenter som tjener over hundrede tusinde kroner om måneden. Indenfor MLM kommer belønningen altid for de som holder ud. Du vil tjene lidt i begyndelsen, og mere senere. Brug produkterne selv For at kunne anbefale produkterne til andre, er det vigtig at du bruger dem selv. Det er vanskeligt at anbefale et produkt uden selv at have prøvet det. Når du bliver LR-forhandler, binder du dig ikke til noget som helst mindste køb om måneden, men for at få udbetalt bonus skal du købe for minimum 100 PV. Du vil imidlertid hurtigt finde ud af at LR s varer, er af en utrolig høj kvalitet i forhold til sammenlignelige produkter, og til en så fordelagtig pris at du vil købe dem til privat brug (husk at du køber alle produkterne til engrospris). Hvis du er en af dem som har en drøm du ønsker at virkeliggøre, og du kan lide idéen om MLM, er du hjertelig velkommen som LR-forhandler.

10 Biler, rejser, seminarer etc.. Når du har bygget dig selv op til at være 21%, bør dit næste mål være, at holde 6 af grupperne under dig, bonusberettiget 6 måneder i træk, samtidig med at du selv er 21%. Det har ingen betydning hvor høj en bonus disse grupper har. Det kan være hvad som helst fra 3% og derover. Det gælder om at holde det stabilt i 6 måneder i træk ( Det er klart du har lov at øge din omsætning ). Klarer du dette har du opnået en bil fra bil konceptet. Det er fuldt ud muligt at bygge en struktur op, til at have bil inden et år. Husk, at blive 21%, kræver kun en gruppeomsætning på kroner pr. måned. Har du 300 mand i din organisation, fordelt på 6 grupper, er dette bare et gennemsnit på 200 kroner pr. forhandler. Ikke mere end det som går til privat forbrug i gennemsnit. Når du har 4 personer under dig som også er 21% og du selv har totalt 12 bonusberettigede linjer (eller mere) og dette holdes stabilt gennem 6 måneder kan du bytte din bil til en større bil. Lyder dette for fantastisk Selvfølgelig lyder det fantastisk, men det er normalt hårdt arbejde som ligger bag. For at nå så langt kan du bare tænke tilbage på den omsætning du har genereret til LR. Du holder 4 grupper á 21%, altså en minimumsomsætning på i måneden pr. gruppe, samt du selv har en restomsætning på minimum kroner fordelt på dine andre grupper. Du har bevist overfor LR at du klarer at holde dette stabilt, altså er der ingen grund til at tro at du pludselig skulle falde i omsætning på dine grupper. Har du denne organisation vil din årsindtægt ligge et sted mellem ,- og ,- kroner. Karrierestige : Hvad kan du tjene med LR?

11 Guld-Orgaleder 6 måneder i træk 7 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** GOL-nål, GOL-diplom, Edb-opkobling, GOL-bil Platin-Orgaleder 6 måneder i træk 10 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** POL-nål, POL-diplom, Edb-opkobling, Vice-Præsident 6 måneder i træk 15 x 21% linier med PV restgruppeomsætning Årlig bonus ca: kr Ekstra** VP-nål, VP-diplom, Edb-opkobling, Præsident 6 måneder i træk, 20 x 21% linier Årlig bonus ca: kr ubegrænset Ekstra** P- nål, P-diplom, Edb-opkobling, Præsidentbonus 0,5% Senior-Præsident 6 måneder i træk 25 x 21% linier Årlig bonus ca: kr ubegrænset Ekstra** SP-nål, SP-diplom, Edb-opkobling, Præsidentbonus 0,5% + Præsident-Top-bonus 0,5% Som min. OL har du muligheden for at kvalificere dig til eksklusive rejseseminarer. ** frivillige ekstraydelser fra LR. Spørg Alt det du har læst i denne skrivelse er skrevet af en helt almindelig forhandler sådan som du nu har fået tilbud om at blive. Hvis du skriver til kan du stille spørgsmål om hvad det måtte være, enten om der snart skal arrangeres kursus om LR-Marketing i dit område, eller hvis der er noget du ikke forstår i bonusordningen. Får du ikke fat i nogen med din opringning, vil din sponsor altid stå klar til at besvare spørgsmål. Kan han/hun ikke svare, så får du vedkommende til at spørge sin sponsor osv. HELD OG LYKKE MED DIN LR-FORRETNING LR s slogan: Feel good. Look great

Velkommen til en introduktion af:

Velkommen til en introduktion af: Velkommen til en introduktion af: LR LR Health & Beauty systems - din fremtidige forretningspartner Hvad kan du læse om på de næste sider: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Indtjening eks.

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne

Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne Velkommen til en Introduktion af Vegas Cosmetics og mulighederne Vegas Cosmetics Tyskland Vegas Cosmetics Portugal Vegas historie: Start 2003 - Tyskland (+ Portugal) Start 2014 - Danmark Total omsætning

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition)

3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) 3. Tjen penge med WellStar Opdater plan fra 1. marts 2008 3.1. Pris- og PV-/ BV-lister, Produkter (inkl. forklaring og definition) Begrebsforklaring: 1. Bruttoavance (BA): Avance fra indkøb til salg af

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål

Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål Vegas-partner Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål Her er en række spørgsmål, som vi gennem vores arbejde som Vegas-partner ofte støder på. Hvad er Vegas Cosmetics? Vegas Cosmetics er en international

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

Regnetest B: Praktisk regning. Træn og Test. Niveau: 9. klasse. Med brug af lommeregner

Regnetest B: Praktisk regning. Træn og Test. Niveau: 9. klasse. Med brug af lommeregner Regnetest B: Praktisk regning Træn og Test Niveau: 9. klasse Med brug af lommeregner 1 INFA-Matematik: Informatik i matematikundervisningen Et delprojekt under INFA: Informatik i skolens fag Et forskningsprogram

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

MARKETINGSPLAN. Company of the year 2015

MARKETINGSPLAN. Company of the year 2015 MARKETINGSPLAN Company of the year 2015 The European Direct Selling Association Seldia honours LR with the Astra Award Company of the Year 2015 Hjerteligt tillykke kære forretningspartner! Med din beslutning

Læs mere

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft

10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft 10 tips til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft af Hans Ussing Tip nr. 1 Få overblik over din arbejdskraft lige nu Gennemgå aldrene på dine medarbejdere og gruppér dem i følgende grupper:

Læs mere

INSPIRATION TIL INVITATION

INSPIRATION TIL INVITATION INSPIRATION TIL INVITATION Når vi inviterer andre til at se på produkter / forretningsmulighed, er det afgørende, at de mærker du blot ønsker at VISE dem, hvad du personligt brænder for. Vores opgave er

Læs mere

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale

Sådan finder du din virksomheds vækstpotentiale 3 sikre steps til din virksomheds vækst Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer har du sandsynligvis stiftet bekendtskab med en forretningsplan. En del interessenter som banken, potentielle

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning

DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning DONG og Goldman Sachs: Det ligner en dårlig forretning Statens salg af DONG til Goldman Sachs vil indirekte staten koste 6,86 mia. kr., hvis DONG børsnoteres med 50 procent værdistigning. Kun hvis DONGs

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com

Velkommen. til forretningsmuligheden igennem. www. EliteGreenTec.com Velkommen til forretningsmuligheden igennem Firmaet EliteGreenTechnologies kan tilbyde dig en unik forretningsmulighed igennem vores kundeportal www.elitegreentec.com samt vores partnerportal www.my-egt.com

Læs mere

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Første møde med Poul Bendixen d.16-11-09 uge 47 Kaufman ideen: Kaufmann har været i tankerne De er lidt mere lokal, men mere den frække hund! Nerve vil gerne

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOAafdeling

7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOAafdeling 6. oktober 2016 Lokalløn 7 ud af 10 af FOAs medlemmer fik ikke hjælp af deres tillidsrepræsentant eller lokale FOA-afdeling til at aftale løn ved deres nuværende ansættelse, og 36 procent af medlemmerne

Læs mere

ØKONOMI. Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2. Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4

ØKONOMI. Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2. Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4 ØKONOMI Økonomiafdelingen - kasseopgørelse 2 Resultatopgørelse i en produktionsvirksomhed Årsregskabet 2012 - omsætningsfordeling 4 3 Oms 3,9b Årsregnskabet 2012 balancens aktivside 5 Årsregnskabet 2012

Læs mere

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab.

VELKOMMEN TIL NU SKIN. Tillykke med din beslutning om at gøre os selskab. KOM I GANG VELKOMMEN TIL NU SKIN Nu Skin skiller sig ud ved at demonstrere, at vi har de bedste folk, de bedste produkter, den bedste kultur og den bedste mulighed inden for direkte salg, hudpleje samt

Læs mere

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto

Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende fakto 1 Er det vi stræber efter! Vi ved vores vision er ambitiøs, men vi er overbeviste om, at vores store kundefokus i fremtiden vil blive en afgørende faktor. Vi skal sammen sikre, at det netop er Elgiganten

Læs mere

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6.

Økonomi. ECCO Sko A/S 2. Store tal i koncernregnskabet 3. Butiksregnskabet 4. Butiksdriften 5. Ejerforhold i detailledet 6. Økonomi ECCO Sko A/S 2 Store tal i koncernregnskabet 3 Butiksregnskabet 4 Butiksdriften 5 Ejerforhold i detailledet 6 Fra ko til sko 7 damkjær & vesterager 1 ECCO Sko A/S ECCO er en familieejet virksomhed

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

"50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa

50+ i Europa Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa 1 8 Husstands-ID Person-ID Interviewdato: Interviewer-ID: Respondentens fornavn: "50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa Spørgeskema som De selv skal udfylde Respondenter

Læs mere

"50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa

50+ i Europa Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa 1 8 Husstands-ID Person-ID Interviewdato: Interviewer-ID: Respondentens fornavn: "50+ i Europa" Undersøgelsen af helbred, aldring og tilbagetrækning i Europa Spørgeskema som De selv skal udfylde Respondenter

Læs mere

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6

Om undersøgelsen... 3. Respondenter... 4. 1. Konferencer for medarbejderne... 5. 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 - Medierapport 2010 Indhold Om undersøgelsen... 3 Respondenter... 4 1. Konferencer for medarbejderne... 5 2. 94 pct. planlægger konferencer i år... 6 3. Typiske konferencedeltagere... 7 4. Vil have alt

Læs mere

Opgaver til modul 4 Excel 97

Opgaver til modul 4 Excel 97 Opgaver til modul 4 Excel 97 De følgende opgaver kan løses ved hjælp af Microsoft Excel 97, eller med Excel 6.0 og 7.0. Opgaverne svarer i indhold og sværhedsgrad til de opgaver, som du kan få stillet

Læs mere

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen

Dropshipping. Dennis Wormark Larsen Dropshipping Dennis Wormark Larsen Dropshipping Er du på vippen til at begive dig ud på et webshop-eventyr, har du sikkert allerede bemærket, at der er rigtig mange ting at have styr på. Indkøb af varelager

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Valutaterminskontrakter

Valutaterminskontrakter Valutaterminskontrakter Valutaterminskontrakter bliver mere og mere brugt indenfor landbruget. De kan både bruges til at afdække en valutarisiko, men også til at opnå en gevinst på en ændring i en given

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK

Bliv franchisetager. Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Bliv franchisetager Køb din egen food truck og bliv en del af en kæde i vækst FOOD TRUCK Salg af spydstegte BBQ kyllinger, sandwich og tilbehør Salg af frisksmurte sandwich, friskbrygget kaffe og kage

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken?

Et sundt SAMFUND. En sund KROP. Et sundt SIND. En sund ØKONOMI. En sund FAMILIE. Hvorfor Nikken? Et sundt SIND En sund KROP En sund FAMILIE Et sundt SAMFUND En sund ØKONOMI Hvorfor Nikken? ØKONOMI SAMFUND FAMILIE KROP SIND Vores filosofi Her hos Nikken bygger vi vores forretningsmodel på det grundlæggende

Læs mere

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen. Bilag E - Lisbeth 0000 Benjamin: Yes, men det første jeg godt kunne tænke mig at høre dig fortælle mig lidt om, det er en almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Så hvad laver du i løbet af en almindelig

Læs mere

Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005

Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005 Tale ved Teknologirådets konference om Balancen mellem arbejdsliv og andet liv. Fællessalen, Christiansborg d. 5.4.2005 Hvordan der kan skabes bedre balance mellem arbejdsliv og andet liv er og bør altid

Læs mere

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus.

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus. 1 HARRY FILM Hos Elgiganten har du alle tiders mulighed for at forme din egen karriere og du vil i din tid hos os, blive udfordret på både personlige og faglige kompetencer. Du er lige nu i gang med CAT

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra

I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra I en alder, hvor andre begynder at tænke på pensionen, startede fransklærerinden og diplomatfruen Anne Wright sin egen butik med lækre øko-varer fra alverdens lande. 14 IVÆRKSÆTTEREN NOVEMBER 2006 Lærerindens

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Når man skal kalkulere et stykke kød, kan det gøres på et skema. Som eksempel har vi valgt en forfjerding, se side 169.

Når man skal kalkulere et stykke kød, kan det gøres på et skema. Som eksempel har vi valgt en forfjerding, se side 169. Kalkulation Hvad skal et stykke kød egentlig koste? Skal det være billigere end konkurrentens, eller skal der være en anstændig fortjeneste på det? Det kan man ikke finde ud af ved at lave en kalkulation,

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

10-En ting du ikke kan skjule.

10-En ting du ikke kan skjule. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 10-En ting du ikke kan skjule. Du vil sikkert give mig ret i at vi

Læs mere

Investpleje Frie Midler

Investpleje Frie Midler Investering Investpleje Frie Midler Investpleje Frie Midler 1 Investpleje Frie Midler En aftale om Investpleje Frie Midler er Andelskassens tilbud til dig om pleje af dine investeringer ud fra en strategi

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

DEN STORE FEST. Tales of Glory

DEN STORE FEST. Tales of Glory Jesus indbyder til fest i Himlen. De, der siger ja tak til indbydelsen; får lov til at være med 1 DEN STORE FEST Tales of Glory Til brug i dit hjem Målgruppe: 2 9 år Bibeltekst: Lukas 14, 15-24 Rekvisitter:

Læs mere

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten Elevtekst til programmet Afbetal Indhold af elevteksten 1. Køb på afbetaling 2. Rentefoden beregnes eller ydelsen beregnes 3. To andre beregninger 4. Pas på gebyrerne! 5. Opgaver 1. Køb på afbetaling Når

Læs mere

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: + oplæring Ansøgt om Bevilget apr. 2014 mv. Bevilget sep. 2014 mv. Bevilget apr. 2015 mv. Bevilget sep. 2015 Bevilget apr. 2016

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

LIFESTYLE ABONNEMENT - BEST PRACTICE

LIFESTYLE ABONNEMENT - BEST PRACTICE LIFESTYLE ABONNEMENT - Workshop Hvad gør de butikker, der har haft gode resultater med Lifestyle Abonnement? Hvad kan vi gøre i vores butik for at øge salget? INTRODUKTION Vi har samlet de metoder, som

Læs mere

Generationsskifte i din virksomhed økonomi eller psykologi?

Generationsskifte i din virksomhed økonomi eller psykologi? Generationsskifte i din virksomhed økonomi eller psykologi? Af Søren Braskov, erhvervspsykolog og partner i HumanAct Hvem skal føre virksomheden videre og hvordan? Generationsskifte i en familieejet virksomhed

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CAND.MERC.AUD.-STUDERENDE Sommereksamen 2010 Skriftlig prøve: 18296 Skatteret og 31088 Skatteret II Varighed: 4 timer Hjælpemidler: alle ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

ECCO. Informationsteknologi Niveau: C. Casebaseret eksamen juni 2012

ECCO. Informationsteknologi Niveau: C. Casebaseret eksamen juni 2012 Casebaseret eksamen juni 2012 Informationsteknologi Niveau: C Klasse: Lærer: xxx William Pedersen ECCO http://www.ecco.com/da-dk/ http://www.emu.dk/erhverv/merkantil_caseeksamen/ecco/it/it_logistik.html#indhold9356999

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje.

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. Det er tæt på Adriaterhavet nær Dubrovnik. Jeg har en kone og to drenge, som var

Læs mere

FAKTION: REKLAMEANALYSE

FAKTION: REKLAMEANALYSE FAKTION: REKLAMEANALYSE OVERBLIK OVER TEKSTEN PRÆSENTATION Dette er en analyse af en reklame for produktet Naturcreme, der er en rynkecreme. Se reklamen ovenfor. Reklamen er fra maj 2011. GENRE 1 Denne

Læs mere

BG Indsigt. Familieanalyse. Hvem kan alligevel nå at få efterløn med de nye regler? Pension. 24. januar 2007

BG Indsigt. Familieanalyse. Hvem kan alligevel nå at få efterløn med de nye regler? Pension. 24. januar 2007 24. januar 2007 Familieanalyse BG Indsigt Pension Hvis du har spørgsmål til analysen, er du velkommen til at kontakte: Anne Buchardt 39 14 43 03 abuc@bgbank.dk Hvem kan alligevel nå at få efterløn med

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Spilleregler for. Bingo

Spilleregler for. Bingo Spilleregler for Bingo gældende fra 15. maj 2014 Generelt 1. Bingo er betegnelsen på et talspil bestående af 75-90 numre, hvoraf der i hvert spil udtrækkes et givent antal numre. 2. Bingo kan spilles via

Læs mere

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet Professor Torben M. Andersen fra Aarhus Universitet er tidligere overvismand og var formand for den kommission, den tidligere regering havde nedsat for at kule grave problemerne i det danske pensionssystem.

Læs mere

Sektion H/i. Version B

Sektion H/i. Version B Sektion H/i Version B 1 Filter: Hvis IP er en mand... 1 Gå til spm. HF1 Hvis IP er en kvinde... 2 Gå til spm. HF2 HF1 KORT A. Nu vil jeg kort beskrive nogle forskellige personer. Lyt til hver beskrivelse

Læs mere

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53

Forord...1. 4. Konkurrencegenet vågner... 29. 5. Iværksætteri er også et fag...41. 6. Forretningen eksploderer...53 Bog 1 af 3 Forfattere : Casper Blom og journalist Carsten Lorenzen Udgiver, salg og distribution: Casperblom.dk Forlag: Video2web.dk Korrekturlæsning: Maria Jensen Sat med The Serif 10/14 pt Trykt hos:

Læs mere

Forklar, hvad en indkomst er for noget, og hvor den kan komme fra.

Forklar, hvad en indkomst er for noget, og hvor den kan komme fra. Grøn opgave Salg og service, niveau F Kasper og Christina er lige flyttet sammen, og nu skal de have styr på privatøkonomien for det næste år. Økonomi er imidlertid noget, Kasper og Christina ikke har

Læs mere

Fund raising til VolNepal

Fund raising til VolNepal Fund raising til VolNepal 1. INTRODUKTION Hvis du læser dette tænker du nok på at lave et fund raising event og støtte VolNepal Tak! Events er en god måde at give din støtte til vores rbejde på. De hjælper

Læs mere

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen / Summer exams 2010 Ordinær eksamen / Ordinary exam Skriftlig prøve / Written exam: 25055 Moms- og afgiftsret Varighed / Duration: 3 hours / timer Hjælpemidler

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

EGO Clean Oil. Rent Indeklima - Ingen Partikelforurening

EGO Clean Oil. Rent Indeklima - Ingen Partikelforurening EGO Clean Lights EGO Clean Oil Rent Indeklima - Ingen Partikelforurening Undersøgelser de senere år har vist, at vokslys og almindelig petroleumsbaseret lampeolie udsender flere partikler end trafikken

Læs mere

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af Jobmål Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af styringen. Sådan er det også med jobsøgning. AS3 3 Jobmål

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby Nævnet har modtaget klagen den 10. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Fabrikken Eithtsde A/S fremstiller køkkenarmaturer, som den primært sælger til VVS-installatører og til store forretningskæder.

Fabrikken Eithtsde A/S fremstiller køkkenarmaturer, som den primært sælger til VVS-installatører og til store forretningskæder. Dette opgavesæt indeholder løsningsforslag til opgaverne: Stedprøve April 2000 Det skal her understreges, at der er tale om et løsningsforslag. Nogle af opgaverne er rene beregningsopgaver, hvor der skal

Læs mere

Transskribering af interview med Nanna

Transskribering af interview med Nanna Transskribering af interview med Nanna [00:00:09.15] Interviewer 1: Der er lige noget formalia som jeg er nødt til at sige. Samtalen bliver optaget sådan så vi kan bruge det i vores speciale og du bliver

Læs mere

Velkommen til din logbog!

Velkommen til din logbog! Logbog for: Junior Velkommen til din logbog! Denne bog er til dig, der skal træne med Hukommelsesleg Flex. I logbogen får du information om arbejdshukommelsen. Du får at vide, hvordan træningen foregår,

Læs mere

Eksponentielle sammenhænge

Eksponentielle sammenhænge Eksponentielle sammenhænge Udgave 009 Karsten Juul Dette hæfte er en fortsættelse af hæftet "Lineære sammenhænge, udgave 009" Indhold 1 Eksponentielle sammenhænge, ligning og graf 1 Procent 7 3 Hvad fortæller

Læs mere

Min forretning. Mit VENO. Min succes.

Min forretning. Mit VENO. Min succes. Min forretning. Mit VENO. Min succes. En hel stak ideer til mig Hos mig tårner der sig krav, erfaringer og spørgsmålstegn op. En kunde ønsker dit. Den samlede kundekreds foretrækker dat. Tendensen svingede

Læs mere

En museumsudstilling kræver mange overvejelser

En museumsudstilling kræver mange overvejelser En museumsudstilling kræver mange overvejelser Forfatter: Michaell Møller, Cand. mag. Int. i Virksomhedskommunikation med specialisering i Dansk Indledning Når danskerne i dag går på museum skal det være

Læs mere

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien

Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Førende producent af system- og glasvægge i Skandinavien Facts Repræsenteret i de fleste lande i Europa gennem forhandlere Foruden Europa også forhandlere i Mellemøsten, Afrika, Indien og Asien - i alt

Læs mere