Danske virksomheders kreditværdighed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danske virksomheders kreditværdighed"

Transkript

1 Januar 2015 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode BISNODE A/S Adresse: Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg Telefon: , Website:

2 Resume 2014 sluttede med et generelt løft i Kreditværdigheden indenfor dansk erhvervsliv. Ved årets udgang udgjorde andelen af AA-ratede (Høj kreditværdighed) og AAA-ratede virksomheder (Højeste kreditværdighed) tilsammen 40,3 % hvilket er en stigning på 3,6 procentpoint fra starten af året. I løbet af 2014 faldt den samlede andel af virksomheder med C-rating (Kredit frarådes) og B-rating (Kredit mod sikkerhed) med 2,1 procentpoint til 24,4 % af alle virksomheder. Alle brancher oplevede en stigning i andelen af AAA ratede virksomheder, og de tre brancher der har klaret sig bedst målt på tilvækst i AAA-ratede, er Råstofudvinding, Fremstillingsvirksomhed og Transport og godshåndtering. Konkurserne faldt i december måned, og 2014 sluttede med i alt konkurser hvilket er 22 % lavere end året før. De store fald vi har set i starten af året er dog aftaget, og konkurserne er ved at finde et mere stabilt niveau. Forventninger til 2015: Med den forbedrede kreditværdigheden ved udgangen af 2014, forventes et fortsat svagt fald i konkurserne i Den lave rente og faldet i olieprisen giver udsigt til økonomisk fremgang i 2015, og en nylig gennemgang af danske virksomheders regnskaber viser, at virksomhederne har fået bedre styr på omkostningerne, og således er klar til profitabel vækst. Det forventes at kreditværdigheden blandt danske virksomheder vil udvikle sig positivt i løbet af Der er dog risici som skal iagttages, herunder situationen i Ukraine samt et scenarie med økonomisk opbremsning i det øvrige Europa.

3 AAA-rating skalaen Bisnodes kreditvurderingssystem AAA er en statistisk ekspertmodel, som hjælper din virksomhed med at undgå kredittab. Modellen bygger på specialiseret erfaring med kreditgivning kombineret med 25 års statistisk materiale og fanger en stor del af alle konkurser. Kreditvurderingen er et udtryk for sandsynligheden for, at en given virksomhed kommer i betalingsproblemer. Bisnodes kreditvurdering er udtrykt ved en bogstavkode, som er enkel at anvende og forstå. Bisnodes rating-skala løber fra AAA, som udtrykker den højeste kreditværdighed, til C som udtrykker den laveste kreditværdighed. Diagram 1 Rating-kategorier og risiko 7,00% 6,00% 5,00% 4,00% 3,00% 2,00% 1,00% 0,00% Sandsynlighed for konkurs, tvangsopløsning eller rekonstruktion i løbet af 12 måneder 0,21% 0,39% AAA - Højeste kreditværdighed AA - Høj kreditværdighed 1,20% A - Kreditværdig 3,00% B - Kredit mod sikkerhed 5,86% C - Kredit frarådes Diagrammet ovenfor illustrerer, hvordan risiko for at en given virksomhed kommer i betalingsproblemer stiger med en ringere kreditvurdering ved Bisnode. I kategorien AAA med lavest risiko, er konkursandelen ca. 1 af 500 virksomheder årligt, mens konkursandelen i kategorien C med højest risiko er cirka 1 af 17 virksomheder. Dermed er der store forskelle på risiko efter, hvordan en virksomhed er kategoriseret. De overordnede processer for generering af en rating er som følger: 1. Data indsamles løbende fra mange forskellige kilder. 2. Informationer testes for forklaringsevne og modeller konstrueres. 3. Et vægtet score-system opbygges efter variablernes forklaringsevne. 4. En rating genereres efter antal opnåede point i score-systemet. Overordnet vægtes variablernes hovedområder efter følgende prioritering: 1. Økonomi (Seneste regnskab, nøgletal, mm.). 2. Ejerforhold (Virksomhedsform, moderselskab mm.). 3. Betalingserfaring (fakturaoplysninger, betalingshistorik mm.). 4. Grunddata (Grundlagt år, juridiske forhold mm.).

4 Forekommer der ændringer i ovennævnte forhold, foretages der automatisk en ny kreditvurdering, hvilket betyder, at ratingen opdateres dagligt. Du kan læse mere om Bisnodes rating her:

5 Kreditværdigheden i dansk erhvervsliv Kreditværdigheden i dansk erhvervsliv måles med Bisnodes AAA-rating skala. Nedenfor er vist fordelingen på ratingkategorierne per ultimo december Diagram 2 Fordelingen af virksomheder på rating-kategorier 7,9% 15,8% AAA 8,6% AA 32,4% A 35,3% B C 2014 sluttede med en fortsat fremgang i kreditværdigheden blandt danske virksomheder. Andelen af AA-ratede (Høj kreditværdighed) steg fra 32,2 % til 32,4 % i december måned og blandt de AAA-ratede (Højeste Kreditværdighed) var der en fremgang på 0,1 procentpoint til i alt 7,9 % af alle virksomheder. Andelen af C-ratede (Kredit frarådes) oplevede en måned med et fald på 0,1 %, og således ligger 15,8 % af alle virksomheder i den mest risikofyldte rating kategori. Andelen af B-ratede (Kredit mod sikkerhed) faldt med 0,2 procentpoint til 8,6 % af alle virksomheder. Andelen af virksomheder med A-rating (Kreditværdig) er uændret på 35,3 %. Diagram 3 Udvikling i andele af rating-kategorier 2010 til ,0% 45,0% 40,0% 35,0% 30,0% 25,0% 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% AAA AA A B C 0,0%

6 Udviklingen i rating fordeling over de seneste år ses tydeligst ved at andelen af A ratede virksomheder er faldet, mens der er sket en stigning i især AA-ratede men også AAA ratede. Diagram 4 Andel og tilvækst i C-ratede virksomheder fordelt på branche i december % 30% 25% 20% 15% 10% 5% 0% 1% 0% -1% -2% -3% -4% -5% -6% -7% Andel C-ratede Ændring år-år i %-point Som vist ovenfor er der sket et jævnt fald i andelen af virksomheder i den mest risikofyldte kategori, C-rating. Der er dog forholdsvis store forskelle i udviklingen på tværs af brancher. Således er der tre brancher 1 der skiller sig ud med en nettotilgang af C-ratede virksomheder de seneste 12 måneder: Råstofudvinding, El-, gas- og fjernvarmestyring samt Sundhedsvæsen og sociale foranstaltninger. Det er dog positivt at konstatere at de store brancher som Fremstilling, Bygge- og anlæg samt Engros- og detailhandel alle har haft en faldende andel af C-ratede virksomheder. Den mest risikofyldte branche ved udgangen af 2014 er Overnatningsfaciliteter og restaurations-virksomhed efterfulgt af Kultur forlystelser og sport. 1 Enkelte branchekategorier klassificeret vha. NACE kan fremstå som uhensigtsmæssige at rate. Dog eksisterer der underkategorier i NACEklassifikationen, hvori virksomheder er hensigtsmæssige at rate. Dette gælder f.eks. for NACE-kategorien Offentlig forvaltning og forsvar; socialsikring.

7 Diagram 5 Andel og tilvækst i AAA-ratede virksomheder fordelt på branche i december % 20% 15% 10% 5% 0% 3,5% 3,0% 2,5% 2,0% 1,5% 1,0% 0,5% 0,0% Andel AAA-ratede Ændring år-år i %-point Af diagram 5 ovenfor fremgår at hvilke brancher der er bedst repræsenteret i den bedste rating kategori, AAA per december Ved årets udgang havde samtlige repræsenterede brancher oplevet en positiv nettotilgang af virksomheder i den højeste rating kategori. De brancher der har haft den største tilgang i årets løb er Råstofudvikling, Fremstillingsvirksomhed og Transport og godshåndtering. Samme brancher ligger samtidig blandt dem med den højeste andel. Med andre ord er de bedste brancher blevet bedre. Trods en generel fremgang ser vi igen at Kultur forlystelser og sport samt Hotel og overnatningsfaciliteter halter efter de øvrige brancher. Tallene viser desuden at landbruget trods en lille fremgang i AA ratede fortsat ligger blandt de brancher med færrest virksomheder i den bedste rating kategori.

8 Konkurser I december måned var der 350 konkurser, hvilket er et markant fald fra måneden før, som dog skyldes at november måned traditionelt ligger højt. Sammenlignet med december sidste år er der tale om et mindre fald på 4 %. Den tendens vi hidtil har set i fjerde kvartal, med at faldet i konkursniveauet er ved at flade ud er således fortsat. Tabellen nedenfor viser at årets første tre kvartaler bød på fald i niveauet % sammenlignet med året før, mens det samlede fald i fjerde kvartal kun var på 6 % Ændring år/år 1. kvartal -29% 2. kvartal -26% 3. kvartal -29% 4. kvartal -6% Nedenfor er vist antallet af faktiske konkurser fordelt på måned. Diagram 8 Oversigt over månedlige konkurstal 2008 til 2014 Faktiske konkurser Måned Middel Januar Februar Marts Maj Juni August September November December måneder Middel

9 Januar Januar Januar Januar Januar Januar Januar Nedenfor er vist det samlede antal konkurser for hele året sammenlignet med tidligere år: Diagram 9 Oversigt over konkurser år til dato Januar - December År Antal konkurser, faktiske Ændring år/år 12% -16% 2% -6% -22% I hele 2014 var det konkurser, hvilket er et fald på 22 % sammenlignet med Hvis vi sammenligner med 2010 hvor konkurserne toppede ligger 2014 hele 37 % under i absolutte tal. Da der er forholdsvis store forskelle på konkursniveauet per måned er der nedenfor vist 12 måneders løbende gennemsnit samt sæsonjusterede konkurser. Diagram 10 Sæsonjusterede konkurser og løbende gennemsnit per måned Konkurser - sæsonjusteret 12 mdr. løbende gns. Figuren ovenfor viser, at både det løbende gennemsnit af konkurser er fortsat nedad i løbet af Det sæsonjusterede konkurstal kravlede en smule opad i oktober og november, men faldt igen i december. Nedenfor er vist hvordan de enkelte brancher har klaret sig i december måned de seneste 5 år:

10 Diagram 11 Konkurser fordelt på branche for december måned 2010 til 2014 Branche Antal konkurser for december måned Landbrug, jagt, skovbrug og fiskeri Råstofudvinding Fremstillingsvirksomhed El-, gas- og fjernvarmestyring Vandforsyning; kloakvæsen, affaldshåndtering og rensning af jord og grundvand Bygge- og anlægsvirksomhed Engroshandel og detailhandel; reparation af motorkøretøjer og motorcykler Transport og godshåndtering Overnatningsfaciliteter og restaurationsvirksomhed Information og kommunikation Pengeinstitut- og finansvirksomhed, forsikring Fast ejendom Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester Offentlig forvaltning og forsvar; socialsikring Undervisning Sundhedsvæsen og sociale foranstaltninger Kultur forlystelser og sport Andre serviceydelser Private husholdninger med ansat medhjælp; husholdningers produktion af varer og tjenesteydelser til eget brug, i.a.n. Ekstraterritoriale organisationer og organer Uoplyst Total På trods af et generelt fald i antallet af konkurser i december måned var den kendetegnet ved en stor spredning i niveauet i de forskellige brancher. Landbrugssektoren havde en skidt afslutning på året med 14 konkurser i december, hvilket er mere end en fordobling i forhold til sidste år. I hele 2014 var der 111 konkurser indenfor landbruget mod 122 sidste år, så trods alt en samlet forbedring. Transportsektoren havde ligeledes en kedelig afslutning på året med 18 konkurser mod 4 året før. Her er der dog også tale om en december måned i 2013 med et ekstraordinært lavt antal konkurser.

11 Hele 2014 bød på 166 konkurser mod 202 i 2013 svarende til et fald på 18 %. Byggebranchen slutter året flot med et fald i konkurstallet på 36 % og slutter året med et samlet fald på 25,6 %. Betalingsanmærkninger 2 Nedenfor er vist de seneste måneders udvikling i betalingsanmærkninger i Debitor Registret: Diagram 12 Betalingsanmærkninger i Debitorregistret Januar December 2014 Jan Okt Nov Dec Registreringer - personer Registreringer - virksomheder REGISTRERINGER I ALT Skyldnere - personer Skyldnere - virksomheder SKYLDNERE I ALT Kreditorer År til dato har der været en samlet nettotilgang i Debitorregistret på registreringer, svarende til en stigning på 1,6 %. For personer var tilgangen på svarende til en stigning på 2,4 %, mens der er sket et fald i registrering indenfor virksomheder på registreringer, hvilket svarer til et fald på 3,6 %. Ultimo december 2014 var det gennemsnitlige antal registreringer per skyldner 1,9 for personer og 1,2 for virksomheder, og andelen har været nogenlunde uændret henover året. Tilgangen i antal kreditorer har været på i løbet af året. Om Bisnode Bisnode er Nordens største og hurtigst voksende udbyder af kredit- og forretningsinformation på erhverv og privatpersoner. Informationen benyttes til kreditvurdering, risikostyring samt til salgs- og marketingtiltag. Bisnode blev etableret i 1908 og opererer i hele Europa. Selskabet er en del af Bisnode-koncernen, som er Europas førende leverandør af forretningsinformationer. Vores database er verdens største og indeholder mere end 220 millioner virksomheder. Bisnode er repræsenteret i 19 europæiske lande med cirka ansatte og en omsætning på 3 milliarder. Bisnode samlede i 2013 de tidligere brands D&B, Greens Erhvervsinformation og Soliditet under samme navn, og med 2 Fakta om registrering: Debitor Registret foretager registrering af gæld på personer og virksomheder i henhold til Persondatalovens 23, stk. 3 og Datatilsynets bestemmelser. Gældsposten skal være større end kroner, og der skal foreligge en skriftlig erkendelse eller taget retsligt skridt.

12 opkøbet af Debitor Registret i starten af 2014, tilbyder Bisnode nu kreditvurderinger af både virksomheder og private i Danmark, Norden og Verden, samt compliance og marketingsværktøjer. For mere information kontakt: Martin Stabell Titel: Risk Management Specialist Tlf.: martin.stabell@bisnode.com Læs mere på:

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed 2014 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed November 2014 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode BISNODE A/S Adresse: Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg Telefon: 7022 0410, E-mail: customercare@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Juli 2014 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Bisnode BISNODE DANMARK A/S

Juli 2014 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Bisnode BISNODE DANMARK A/S 2014 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode BISNODE DANMARK A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Oktober 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed December 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed December 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo november 2012 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (Kredit frarådes) 17,4 % af den samlede virksomhedsmasse

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit Februar 2014 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Januar 2014 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Oktober 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo september 2012 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (Kredit frarådes) 17,6 % af den samlede virksomhedsmasse

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Februar 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo januar 2013 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (Kredit frarådes) 17,4 % af den samlede virksomhedsmasse 1.

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit Maj 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.soliditet.dk

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit April 2013 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, website: www.soliditet.dk

Læs mere

Analyse af Bog- og forlagsbranchen i Danmark

Analyse af Bog- og forlagsbranchen i Danmark November 2013 Analyse af Bog- og forlagsbranchen i Danmark Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website:

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Januar 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume I sammenligning med ultimo 2010 har der, over sommeren, været en tydelig bedring i dansk erhvervslivs kreditværdighed. Den

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit December 2013 Analyse af restaurationsbranchen Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Marts 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume I februar 2012 er andelen af C-ratede virksomheder 17,6 %, hvilket er tilnærmelsesvis samme niveau som i februar 2011, hvor

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed April 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume I marts 2012 er andelen af C-ratede virksomheder 17,6 %, hvilket er tilnærmelsesvis samme niveau som i marts 2011, hvor denne

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed August 2011

Danske virksomheders kreditværdighed August 2011 August 2011 Danske virksomheders kreditværdighed August 2011 Analyse fra Soliditet 1 Resume Resumé: For første gang siden ultimo 2010 ser vi at dansk erhvervslivs kreditværdighed er blevet ringere. Fra

Læs mere

Marts 2014 Analyse af Fremstillingsbranchen

Marts 2014 Analyse af Fremstillingsbranchen Marts 2014 Analyse af Fremstillingsbranchen Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com

Læs mere

September 2011 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Soliditet

September 2011 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Soliditet September 2011 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Resumé: Efter en periode med bedring i dansk erhvervslivs kreditværdighed, i forhold til ultimo 2010, er den positive

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit September 2013 Analyse af bygge- og anlægsbranchen i Danmark Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk,

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed September 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo August 2012 1 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (Kredit frarådes) 17,8 % af den samlede virksomhedsmasse

Læs mere

Analyse fra Bisnode Credit

Analyse fra Bisnode Credit Oktober 2013 Analyse af hoteller og overnatningsfaciliteter i Danmark Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk,

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i omfanget af revisionsanmærkninger september 2012. København, september 2012. www.fsr.dk

ANALYSE. Udvikling i omfanget af revisionsanmærkninger september 2012. København, september 2012. www.fsr.dk København, september 2012 Udvikling i omfanget af revisionsanmærkninger september 2012 ANALYSE www.fsr.dk 1 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen

Læs mere

1. Antal etablerede selskaber

1. Antal etablerede selskaber Analyse af Iværksætterselskaber. Der vil i denne analyse blive set på Iværksætterselskaber () sammenlignet med Aktieselskaber (), Anpartsselskaber () og Øvrige selskaber hvor det giver mening. Ved øvrige

Læs mere

Analyse af Superligaklubberne i Danmark

Analyse af Superligaklubberne i Danmark Januar 2014 Analyse af Superligaklubberne i Danmark Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website:

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed August 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo juli 2012 1 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (Kredit frarådes) 17,9 % af den samlede virksomhedsmasse 2,

Læs mere

Danske virksomheders kreditværdighed

Danske virksomheders kreditværdighed Juli 2012 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Ultimo juni 2012 udgjorde andelen af C-ratede virksomheder (kredit frarådes) 17,2 % af den samlede virksomhedsmasse 1. Det

Læs mere

Oktober 2011 Analyse af danske virksomheders likviditet. Analyse fra Soliditet

Oktober 2011 Analyse af danske virksomheders likviditet. Analyse fra Soliditet Oktober 2011 Analyse af danske virksomheders likviditet Analyse fra Soliditet 1 Resume Mange af landets små og mellemstore virkosmheder er pressede fra flere sider. Kunderne kræver længere betalingsfrister

Læs mere

Søborg, 3. juni 2011. Danske virksomheders kreditværdighed

Søborg, 3. juni 2011. Danske virksomheders kreditværdighed Søborg, 3. juni 2011 Danske virksomheders kreditværdighed Juni 2011 Resumé: Danske virksomheders kreditværdighed er for 5. måned i træk i fremgang fra lavpunktet i 2010. Maj måneds tal er på linje med

Læs mere

Virksomheder med bedste kreditratings kan hjælpe Danmark ud af krisen

Virksomheder med bedste kreditratings kan hjælpe Danmark ud af krisen Side 1 (6) Søborg 2012-02-03 Virksomheder med bedste kreditratings kan hjælpe Danmark ud af krisen Kreditvurderingsbureauet Soliditet fremhæver eksporterende virksomheder som muligt økonomisk lokomotiv

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Januar Side 1 af 10.

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Januar Side 1 af 10. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Januar 2014 www.fsr.dk Side 1 af 10 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer

Læs mere

Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 3. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Oktober 2015.

Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 3. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Oktober 2015. Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 3. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Oktober 2015 Side 1 af 11 OM FSR ANALYSE FSR - danske revisorer udarbejder løbende analyser

Læs mere

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 1. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S April 2015 Side 1 af 9 OM FSR ANALYSE FSR - danske revisorer udarbejder løbende analyser

Læs mere

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Februar 2016 www.fsr.dk Side 1 af 9 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN. 3. kvartal Side 1 af 8.

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN. 3. kvartal Side 1 af 8. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN 3. kvartal 2013 www.fsr.dk Side 1 af 8 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske virksomheder I SAMARBEJDE MED EXPERIAN.

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske virksomheder I SAMARBEJDE MED EXPERIAN. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske virksomheder ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN www.fsr.dk FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen

Læs mere

Gazellerne i Midtjylland 2017

Gazellerne i Midtjylland 2017 Gazellerne i Midtjylland 2017 Gazeller I Midtjylland 2017 Vi har modtaget ajourførte data far Børsen, som har ført til, at Midtjylland har fået yderligere tre Gazeller i 2017 ift. tidligere udmelding (dato),

Læs mere

10 år efter finanskrisen

10 år efter finanskrisen FSR ANALYSE / SEPTEMBER 2018 10 år efter finanskrisen Overskud vs. underskud fordelt på brancher 10 år der gået siden Lehman Brothers krakkede i september 2008 og satte gang i de kædereaktioner, der blev

Læs mere

Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Juli 2015.

Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Juli 2015. Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2015 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Juli 2015 Side 1 af 9 OM FSR ANALYSE FSR - danske revisorer udarbejder løbende analyser og

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S JUNI Side 1 af 9.

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S JUNI Side 1 af 9. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S JUNI 2014 www.fsr.dk Side 1 af 9 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer

Læs mere

Flere små selvstændige kører med underskud

Flere små selvstændige kører med underskud FSR ANALYSE / APRIL 2017 Flere små selvstændige kører med underskud De større selskaber klarer sig fortsat godt 2016 blev det første år siden 2012, hvor andelen af selskaber med underskud er steget. Stigningen

Læs mere

Arbejdspapir om alder ARBEJDSPAPIR OM ALDER 2010

Arbejdspapir om alder ARBEJDSPAPIR OM ALDER 2010 ARBEJDSPAPIR OM ALDER 2010 1 Forord Der er ændret på opbygningen af sstatistikken fra arbejdsskadestatikken i i forhold til tidligere. I stedet for det tema, som er indgået i arbejdsskadestatistikken siden

Læs mere

For en nærmere analyse af fordelingen på køn, alder og regioner henvises til de særskilte arbejdspapirer herom.

For en nærmere analyse af fordelingen på køn, alder og regioner henvises til de særskilte arbejdspapirer herom. Forord Der er ændret på opbygningen af årsstatistikken fra arbejdsskadestatikken i år i forhold til tidligere år. I stedet for det tema, som er indgået i arbejdsskadestatistikken siden 2002, er der i tilknytning

Læs mere

Få er midlertidigt ansat i Danmark

Få er midlertidigt ansat i Danmark Få er midlertidigt ansat i I er relativt få ansat på en midlertidig ansættelsesordning. I EU er det omkring pct., der er ansat midlertidigt. I er det knap pct. Ser man på aldersgruppen -34-årige, er tendensen

Læs mere

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 4. kvartal 2014 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Januar 2015 www.fsr.dk Side 1 af 8 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte

Læs mere

FAKTAARK Experian konkursstatistik maj 2010

FAKTAARK Experian konkursstatistik maj 2010 FAKTAARK Experian konkursstatistik maj 20 Kommentarer til regionale konkurser Der har i maj måned 20 været 542 konkurser. Sammenlignet med maj 20, hvor der var 5 konkurser, svarer det til en stigning på

Læs mere

BISNODES RATING. Ratingmodel og Ratingprincipper BISNODE

BISNODES RATING. Ratingmodel og Ratingprincipper BISNODE BISNODES RATING Ratingmodel og Ratingprincipper BISNODE Adresse: Gyngemose Parkvej 50, 8. sal, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website: www.bisnode.com Generelt om

Læs mere

Konkursanalyse i modebranchen

Konkursanalyse i modebranchen August 2012 Konkursanalyse i modebranchen Analyse fra Soliditet 1 Introduktion I forbindelse med modeugen i august 2012 har Soliditet udarbejdet en analyse med henblik på at undersøge udviklingen i den

Læs mere

JUNI 2011 Dansk detailhandel. Analyse fra Soliditet

JUNI 2011 Dansk detailhandel. Analyse fra Soliditet JUNI 2011 Dansk detailhandel Analyse fra Soliditet 1 Indledning Soliditets seneste analyse viser, at den danske detailhandel er så hårdt ramt, at 25 % af butikkerne er på vej mod konkurs. Det er især de

Læs mere

Konkursanalyse Marts 2013

Konkursanalyse Marts 2013 Indhold: Regionale konkurser Branche opdelt Løbende gennemsnit Geografisk opdelt Om Experian Kontaktinformationer Branchedefinitioner Kommentarer til regionale konkurser Der har i ts måned 20 været 483

Læs mere

Konkursstatistik. Experian s konkursstatistik for Maj 2011 indeholder følgende: Kommentarer til regionale konkurser

Konkursstatistik. Experian s konkursstatistik for Maj 2011 indeholder følgende: Kommentarer til regionale konkurser 11 Experian s konkursstatistik for 11 indeholder følgende: Regionale konkurser Konkurser fordelt på brancher Udvikling i det løbende gennemsnit Udviklingen i nyetablerede selskaber Nyetablerede selskaber

Læs mere

Nordjyske virksomheders brug af jobrotation

Nordjyske virksomheders brug af jobrotation Nordjyske virksomheders brug af jobrotation Privat jobrotation i alle nordjyske kommuner Alle nordjyske kommuner har godkendt jobrotation i private virksomheder. I alt 388 virksomheder har gjort brug af

Læs mere

ANALYSE

ANALYSE Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 3. kvartal 2014 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Oktober 2014 www.fsr.dk Side 1 af 8 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for

Læs mere

FAKTAARK EXPERIAN KONKURSSTATISTIK JULI 2010

FAKTAARK EXPERIAN KONKURSSTATISTIK JULI 2010 FAKTAARK EXPERIAN KONKURSSTATISTIK JULI 20 Kommentarer til regionale konkurser Der har i juli måned 20 været 519 konkurser. Sammenlignet med juli 20, hvor der var 457 konkurser, svarer det til en stigning

Læs mere

Konkursanalyse, juli 2012

Konkursanalyse, juli 2012 Konkursanalyse, juli Der har i juli måned været konkurser. Sammenlignet med juli 2, hvor der var 8 konkurser, svarer det til en lille stigning på,2. Det er Bornholm, Midt- og Vestjylland og Nordjylland,

Læs mere

FAKTAARK Experian konkursstatistik april 2010

FAKTAARK Experian konkursstatistik april 2010 FAKTAARK Experian konkursstatistik april 20 Kommentarer til regionale konkurser Der har været 575 konkurser i april 20. Sammenlignet med april 20, hvor der var 455 konkurser, svarer det til en stigning

Læs mere

ANALYSE. Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2014 I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Juli Side 1 af 9.

ANALYSE. Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2014 I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S. Juli Side 1 af 9. Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 2. kvartal 2014 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S 2014 www.fsr.dk Side 1 af 9 FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte

Læs mere

Analyse af Iværksætterselskaber.

Analyse af Iværksætterselskaber. Analyse af Iværksætterselskaber. Der vil i denne analyse blive set på Iværksætterselskaber (IVS) sammenlignet med Aktieselskaber (A/S), Anpartsselskaber (APS) og Øvrige selskaber (ØSF) hvor det giver mening.

Læs mere

Hvad har vi opnået? Resultater for 2012 2013

Hvad har vi opnået? Resultater for 2012 2013 H Hvad har vi opnået? Resultater for 2012 2013 Match, interesse og ingen interesse i Akademikerkampagnen hele DK 32% 28% Match Interesse Ingen interesse 40% Note: Tallene er angivet i procent Phonerkampagnen

Læs mere

Konkursanalyse, oktober 2012 inklusiv månedens nyetableringer Oktober 2012 Kommentarer til regionale konkurser

Konkursanalyse, oktober 2012 inklusiv månedens nyetableringer Oktober 2012 Kommentarer til regionale konkurser Konkursanalyse, ober 20 Oktober 20 Kommentarer til regionale konkurser Der har i ober måned 20 været 516 konkurser. Sammenlignet med ober 20, hvor der var 443 konkurser, svarer det til en stigning på 16,5%.

Læs mere

583 konkurser og 1.666 nye selskaber i september

583 konkurser og 1.666 nye selskaber i september PRESSEMEDDELELSE 4. oktober 2010 Ny analyse fra Experian: 583 konkurser og 1.666 nye selskaber i september I løbet af september er 583 virksomheder gået konkurs. Det er en stigning på 19,5 pct. sammenlignet

Læs mere

, , ,89...

, , ,89... Tabel 4 Ind- og udbetalinger i 2013 Indbetaling Kommune 1.189.087.991,91 946.379.397,85 432.767.200,00 26.340.268,80 10.436.079,76 38 Indsamling, behandling og bortskaffelse af affald; genbrug 110.875,23....

Læs mere

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN. 2. kvartal 2013.

ANALYSE. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber I SAMARBEJDE MED EXPERIAN. 2. kvartal 2013. Udvikling i underskud og egenkapital i de danske selskaber ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN 2. kvartal 2013 www.fsr.dk FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark.

Læs mere

Offentlig høring om en mulig revision af forordning (EF) nr. 764/2008 om gensidig anerkendelse

Offentlig høring om en mulig revision af forordning (EF) nr. 764/2008 om gensidig anerkendelse Offentlig høring om en mulig revision af forordning (EF) nr. 764/2008 om gensidig anerkendelse Felter med en skal udfyldes. Navn E-mailadresse Indledning 1 Hvis en virksomhed lovligt sælger et produkt

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE 1. februar 2010

PRESSEMEDDELELSE 1. februar 2010 PRESSEMEDDELELSE 1. februar 2010 Ny konkursanalyse fra Experian: Konkurskurven flader ud Antallet af konkurser i dansk erhvervsliv er ved at stabilisere sig. 469 virksomheder gik konkurs i januar, og antallet

Læs mere

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S

I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S Overskud, underskud og egenkapital i de danske selskaber, 1. kvartal 2016 ANALYSE I SAMARBEJDE MED EXPERIAN A/S April 2016 Side 1 af 9 OM FSR ANALYSE FSR - danske revisorer udarbejder løbende analyser

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE Den 2. juli 2010

PRESSEMEDDELELSE Den 2. juli 2010 PRESSEMEDDELELSE Den 2. juli 2010 Ny analyse fra Experian: Fortsat flere konkursramte virksomheder 569 virksomheder gik konkurs i juni måned. Det er både flere end måneden før og en stigning på 14 pct.

Læs mere

Konkursanalyse, september 2012

Konkursanalyse, september 2012 Kommentarer til regionale konkurser Der har i tember måned 20 været 421 konkurser. Sammenlignet med tember 20, hvor der var 443 konkurser, svarer det til et fald på 5,0%. Det er kun Færøerne og Østjylland,

Læs mere

Konkursanalyse 2015. Flere tabte jobs ved konkurser i 2015

Konkursanalyse 2015. Flere tabte jobs ved konkurser i 2015 Flere tabte jobs ved konkurser i 2015 Resumé: Samlet gik 4.029 virksomheder konkurs i 2015. Dermed er konkurstallet stort set identisk med 2014, hvor 4.049 virksomheder gik konkurs. Det viser udtræk fra

Læs mere

Header text Total markedsanalyse

Header text Total markedsanalyse Firmanavn SoftInform ApS Kilde Salesoptimizer DK med Greens data Dato 31. december 2011 fil testfile.xlsx Indhold Resultat af emneprioritering...2 sudvælgelsens resultat...2 sanalyse på Firmatype...2 sanalyse

Læs mere

Antallet af konkurser falder igen

Antallet af konkurser falder igen PRESSEMEDDELELSE De mørke skyer over dansk erhvervsliv er ved at lette: Antallet af konkurser falder igen 4. august 20 I juli måned er 457 virksomheder gået konkurs. Det er dermed anden måned i træk, at

Læs mere

Konkursanalyse Figur 1: Udvikling i antal konkurser og sæsonkorrigeret antal konkurser, 2007K1-2016K4*

Konkursanalyse Figur 1: Udvikling i antal konkurser og sæsonkorrigeret antal konkurser, 2007K1-2016K4* 2007K1 2007K2 2007K3 2007K4 2008K1 2008K2 2008K3 2008K4 2009K1 2009K2 2009K3 2009K4 2010K1 2010K2 2010K3 2010K4 2011K1 2011K2 2011K3 2011K4 2012K1 2012K2 2012K3 2012K4 2013K1 2013K2 2013K3 2013K4 2014K1

Læs mere

Antal konkurser

Antal konkurser 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Antal konkurser 1857 1851 1790 1695 1818 2265 2453 2452 2531 2423 1990 2386 3856 5879 6662 5644

Læs mere

Oktober 2011 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Soliditet

Oktober 2011 Danske virksomheders kreditværdighed. Analyse fra Soliditet Oktober 2011 Danske virksomheders kreditværdighed Analyse fra Soliditet 1 Resume Resumé: Efter en periode med bedring i dansk erhvervslivs kreditværdighed, i forhold til ultimo 2010, er den positive trend

Læs mere

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Indholdsfortegnelse Generelle nøgletal Tabel 1: Femårsoversigt, indtægter, udgifter og omkostninger Tabel 2: Ind- og udbetalinger i 2015 Tabel 3: Elevtilgang og bestand

Læs mere

Konkursanalyse, november 2012 inklusiv månedens nyetableringer November 2012 Kommentarer til regionale konkurser

Konkursanalyse, november 2012 inklusiv månedens nyetableringer November 2012 Kommentarer til regionale konkurser Konkursanalyse, november Kommentarer til regionale konkurser Der har i november måned været 8 konkurser. Sammenlignet med november, hvor der var 6 konkurser, svarer det til et fald på 9,. Det er Færøerne,

Læs mere

581 virksomheder konkurs i oktober

581 virksomheder konkurs i oktober Ny konkursanalyse fra Experian: 581 virksomheder konkurs i oktober 3. november 20 581 danske virksomheder er gået konkurs i løbet af oktober måned. Det er det næsthøjeste antal virksomheder, der er gået

Læs mere

Stadig færre konkurser størst fald i byggebranchen

Stadig færre konkurser størst fald i byggebranchen Ny analyse fra Experian: Stadig færre konkurser størst fald i byggebranchen Den 4. april 2011 For fjerde måned i træk er antallet af konkurser i dansk erhvervsliv for nedadgående. 496 virksomheder gik

Læs mere

Konkursanalyse Færre konkurser i 2017 Iværksætterselskaber booster konkurstal

Konkursanalyse Færre konkurser i 2017 Iværksætterselskaber booster konkurstal Færre konkurser i 2017 Iværksætterselskaber booster konkurstal Konkurstallet for december 2017 slog alle rekorder, hvilket bidrog væsentligt til, at antallet af konkurser i andet halvår 2017 ligger 21,5

Læs mere

Erhvervsliv holder stand konkurstal falder for 10. måned i træk

Erhvervsliv holder stand konkurstal falder for 10. måned i træk September 20 Erhvervsliv holder stand konkurstal falder for. måned i træk Danske virksomheder ser ud til at holde pusten under det historisk lave indenlandske forbrug, viser nye tal fra analysevirksomheden

Læs mere

Flere konkurser i marts

Flere konkurser i marts PRESSEMEDDELELSE Flere konkurser i marts 2.april 2009 I marts måned har 486 danske virksomheder drejet nøglen om, hvilket er en stigning på 132,5 pct. i forhold til marts sidste år, hvor 209 virksomheder

Læs mere

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Indholdsfortegnelse Generelle nøgletal Tabel 1: Femårsoversigt, indtægter, udgifter og omkostninger Tabel 2: Ind- og udbetalinger i 2017 Tabel 3: Elevtilgang og bestand

Læs mere

Konkursanalyse december 2017

Konkursanalyse december 2017 December 2017 Kommentarer til regionale konkurser Der har i december 2017 været 1.380 konkurser, hvilket er en stigning på hele 93,8 % sammenlignet med december 2016, hvor der var 712 konkurser. Hovedstaden

Læs mere

Dårlige finansieringsmuligheder

Dårlige finansieringsmuligheder Januar 213 Dårlige finansieringsmuligheder koster arbejdspladser Af konsulent Nikolaj Pilgaard De sidste to år har cirka en tredjedel af de mindre og mellemstore virksomheder oplevet, at det er blevet

Læs mere

INTEGRATIONSGRUNDUDDANNELSE: DELTAGELSE OG AFGANG. Februar 2018

INTEGRATIONSGRUNDUDDANNELSE: DELTAGELSE OG AFGANG. Februar 2018 INTEGRATIONSGRUNDUDDANNELSE: DELTAGELSE OG AFGANG Februar 2018 Opsummering Antallet af registrerede IGU-forløb stiger fortsat med ca. 70-80 forløb pr. måned. Der er en mindre stigning i andelen af kvindelige

Læs mere

Risiko for konkurs rammer øst for Storebælt

Risiko for konkurs rammer øst for Storebælt 25. maj 2009 FAKTAARK Risiko for konkurs rammer øst for Storebælt 1. Resumé fra pressemeddelelse Mens jyske virksomheder i det seneste års tid har været spændt hårdest for konkursvognen, er det nu særligt

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE 7. april 2010

PRESSEMEDDELELSE 7. april 2010 PRESSEMEDDELELSE 7. april 2010 Ny konkursanalyse fra Experian: Antallet af konkurser slår alle rekorder Det er historisk hårde tider i dansk erhvervsliv: 656 virksomheder gik konkurs i marts 35 pct. flere

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE 2. marts 2010

PRESSEMEDDELELSE 2. marts 2010 PRESSEMEDDELELSE 2. marts 2010 Ny konkursanalyse fra Experian: Flere konkurser i februar 533 virksomheder gik konkurs i februar 16 pct. flere end i februar sidste år, hvor 460 virksomheder måtte dreje

Læs mere

Hver tredje iværksætter er forsvundet

Hver tredje iværksætter er forsvundet PRESSEMEDDELELSE Ny konkursanalyse fra Experian: Hver tredje iværksætter er forsvundet 2. oktober 20 Langt færre danskere tager springet fra lønmodtager til iværksætter. I løbet af årets første ni måneder

Læs mere

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag

AUB Statistik Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag Indholdsfortegnelse Generelle nøgletal Tabel 1: Femårsoversigt, indtægter, udgifter og omkostninger Tabel 2: Ind- og udbetalinger i 2016 Tabel 3: Elevtilgang og bestand

Læs mere

Flere konkurser i yderområderne

Flere konkurser i yderområderne PRESSEMEDDELELSE Ny analyse fra Experian: Flere konkurser i yderområderne 2. september 2010 I løbet af august er 421 virksomheder gået konkurs, hvilket er en stigning på mere end 17 pct. sammenlignet med

Læs mere

Flere konkurser i yderområderne

Flere konkurser i yderområderne PRESSEMEDDELELSE Ny analyse fra Experian: Flere konkurser i yderområderne 3. september 2010 I løbet af august er 421 virksomheder gået konkurs, hvilket er en stigning på mere end 17 pct. sammenlignet med

Læs mere

Et år med faldende konkurstal vækker svag optimisme

Et år med faldende konkurstal vækker svag optimisme Et år med faldende konkurstal vækker svag optimisme Antallet af konkurser blev i årets løb nedbragt med 5,2, men ligger stadig højt. Privatøkonomien præges af afdrag på lån, ledighed og forsigtigt forbrug,

Læs mere

Konkursanalyse Flere ældre virksomheder går konkurs

Konkursanalyse Flere ældre virksomheder går konkurs Flere ældre virksomheder går konkurs Samlet gik 4.029 virksomheder konkurs i 2015. Dermed er konkurstallet stort set identisk med 2014, hvor 4.049 virksomheder gik konkurs. Det viser udtræk fra Danmarks

Læs mere

Konkursanalyse marts 2015

Konkursanalyse marts 2015 Konkursanalyse ts 20 Marts 20 Kommentarer til regionale konkurser Der har i ts 20 været 408 konkurser, hvilket er en stigning på 20,4 % sammenlignet med ts 20, hvor der var 339 konkurser. For anden måned

Læs mere

Fortsat færre konkurser men også færre nye virksomheder

Fortsat færre konkurser men også færre nye virksomheder Ny analyse fra Experian: Fortsat færre konkurser men også færre nye virksomheder Den 4. maj 2011 For femte måned i træk er antallet af konkurser faldende. 462 virksomheder gik konkurs i april 2011, og

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE Den 2. december 2009

PRESSEMEDDELELSE Den 2. december 2009 PRESSEMEDDELELSE Den 2. december 20 Nye konkurstal fra Experian: Højeste antal konkurser nogensinde 599 danske virksomheder er gået konkurs i november måned. Det er det højeste antal virksomheder, der

Læs mere