Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Juni Nr årgang. Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Juni Nr. 2 42. årgang. Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red."

Transkript

1 Foto: Karl Kristian Zacho 2015 Juni Nr årgang VELLERUP SOMMERBY Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red.

2 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele ved at benytte Ejendomsmæglerfirmaet Ege Vi kan bl.a. nævne 7 gode grunde: Dynamisk boligsalg fra 3 Ege butikker Stort lokalkendskab Salg af: Helårsboliger, lejligheder, fritidshus og nedlagte landbrug Solgt eller gratis Højt uddannet personale Købermægler Team 36 års erfaring Mads Ege Christiansen Statsaut. Ejendomsmægler MDE Tlf Lene Bruun Statsaut. Ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Statsaut. Ejendomsmægler MDE Ege Bramsnæs Bygaden 18, 4070 Kirke Hyllinge Statsautoriseret og uafhængig ejendomsmægler T: @eges.dk

3 Formandens Rubrik Kære medlemmer, Generalforsamlingen i 2015 er nu overstået, og jeg vil gerne takke alle vore medlemmer for deres store interesse for den netop gennemførte generalforsamling, og specielt de mange fremmødte. Der var i alt 178 stemmeberettigede medlemmer og næsten 300 fremmødte i alt. Det er det næststørste antal i mine år som formand. Generalforsamlingen blev gennemført på bedste vis i en god og saglig atmosfære - næsten. Som bekendt havde Niels Ingvorsen, Fyrvænget 2, forud for generalforsamlingen uddelt en skrivelse med et indhold af grundløse beskyldninger imod formanden, bestyrelsen, revisionen, vejentreprenøren og en række andre personer, der på en eller flere måder ikke sympatiserer med Niels Ingvorsen. Indholdet i den omdelte skrivelse var blot gentagelser fra mindst 150 sider af samme slags fremstillet de seneste 1½ år. Næsten samtlige fremmødte på generalforsamlingen godtog på ingen måde Niels Ingvorsens fremførte synspunkter, og kvitterede med en anmodning Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni til bestyrelsen om at indlede en straffesag imod ham. Dette har bestyrelsen nu taget skridt til, og har afholdt møder med foreningens advokatforbindelse. Her har vi drøfte det eller de tiltag, der skønnes at kunne tjene fællesskabets interesser bedst. Helst havde jeg set, at Niels Ingvorsen ville indse, at han har næsten alle imod sig, og at vi dermed kunne undgå rets skridt, men dette var desværre ikke en mulighed. Bortset fra tilfældet Ingvorsen blev alle frembragte sager behandlet sagligt og korrekt. Der er i forbindelse med vedtagelsen af de forskellige forslag påbegyndt den konkrete sagsbehandling, og en status på det igangværende arbejde kan forventes i næste nummer af foreningsbladet. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle vore medlemmer og gæster i sommerbyen en god sommer. Med venlig hilsen Allan Kirkestrup Foreningsformand

4 4 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Juni: Ekstra pleje af græsplænen. Den gødes event. 2.gang. Opbind stauder, der vælter og fjern døde blomsterstande. Fjern mælkebøtter og ukrudt i græsplænen. Klip havens hække brug snor for at få en lige hæk. Dæk jordbærrene til, så fuglene ikke for smag for dem. Havekalenderen Juli: Buske og træer beskæres nu. Det er det bedste tidspunkt, da planterne er i vækst. Bind tomater og agurker op og nip dem. Læg net over Kirsebærrene. Ting i drivhus og køkkenhave kan nu høstes. Vand kun, hvis det er absolut nødvendigt. For meget vand kan betyde, at planterne ikke danner ordentlig rodnet, som gør det sværere at klare tørke. August: Græsplænen gødes for 3 gang. Godt at male træværk. Sidst på md. anlægges event.ny græsplæne. Plantning af stedsegrønne planter. Red.

5 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Afbrænding af haveaffald Frederikssund Kommune Afbrænding af haveaffald er ikke længere tilladt. Dog er det tilladt med bål på Sankt Hans aften d. 23. juni - og bålet må altså gerne indeholde haveaffald. Det er også tilladt at bruge grill og brænde rent og tørt træ af på særligt indrettet bålplads (snobrøds bål). Der må altså ikke brændes haveaffald i Vellerup Sommerby. Massage og Zoneterapi Få løsnet op i spændinger og få ny energi. Forkæl dig selv eller én du holder af. Jeg har arbejdet med fysiurgisk massage og zoneterapi i 15 år og tilbyder endvidere hotstone massage, hvor der arbejdes med varme lavasten. Jeg har briks til gravid massage. Jeg glæder mig til at forkæle dig. Massage og Zoneterapi v. Vivi Pedersen Mejsevænget 98 Vellerup Sommerby Tlf.:

6 6 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

7 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Skal du ha SOLGT dit fritidshus? Så ring til os allerede i dag, og få en GRATIS og uforpligtende salgsvurdering.

8 8 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Akut tlf. nr Mennesker og dyr! Er du i tvivl og gerne vil have lidt vejledning ang. din evt. sygdom, så ring på akut tlf. nr. 1813, hvor en sygeplejerske vil vejlede dig. Er du så uheldig at påkøre et dyr, så ring akut tlf. nr til dyrenes vagtcentral, hvor man vil give dig et råd til, hvad du skal gøre. Red.

9 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Midsommerbål i Vellerup Sommerby lørdag den 20. juni 2015 Program: 21.00: Fakkeltog afgår fra vandværket : Bålet tændes : Båltale, sange udleveres samt is til børnene. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

10 10 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Den lille seddel til opslagstavlen Frederikssund Kommune Rådhuset Torvet 1, 3600 Frederikssund Hjemmeside: Skorstensfejer Søren Bryde Dong Energy Kundeservice el Nærmeste politi: Frederikssund politistation Ambulance 112 Lægerne Birkevej, Skibby Lægehuset, Valmuevej, Skibby Kloakvagt, Frd.Sund (Akut kloakproblem)

11 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Arbejdsgruppe Campingpladsens fremtid Kære medlemmer, På årets generalforsamling blev der bl.a. behandlet forslag til en fremtidig udnyttelse af arealerne ved campingpladsen, og det blev besluttet at der skulle udarbejdes en samlet projektplan som grundlag for en senere beslutning. Det blev fra medlemskredsen foreslået, at der blev nedesat en arbejdsgruppe til udarbejdelsen af den ønskede plan, og som det blev sagt: arbejdsgruppen behøver ikke nødvendigvis udelukkende bestå af bestyrelsesmedlemmer. Jeg forestiller mig selvfølgelig at forslagsstilleren Thomas Brixtofte og Christine Clemann vil deltage, men ud over dette håber jeg på deltagelse af eet bestyrelsesmedlem og 3-4 personer mere. Jeg skal venligst anmode interesserede om at tilmelde sig arbejdsgruppen ved kontakt til undertegnede. Med venlig hilsen Allan Kirkestrup Jeg er ganske enig med generalforsamlingen i dette, og jeg skal derfor anmode interesserede om at kontakte undertegnede med henblik på dannelse af en arbejdsgruppe som nævnt.

12 12 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

13 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Vi holder af mad Hovedgaden Skibby Tlf Hovedentrepriser Ombygninger Tilbygninger Renoveringer Tagetager Køkkener Døre Vinduer VENSLEV TØMRER & SNEDKERENTREPRISER APS Bygaden 2 B I 4050 Skibby I Tlf

14 14 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

15 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Stærevænget 71, 4050 Skibby Mejsevænget 87, 4050 Skibby Mejsevænget 30, 4050 Skibby Skadevænget 75, 4050 Skibby Spurvevænget 66, 4050 Skibby Falkevænget 19, 4050 Skibby Storkevænget 29, 4050 Skibby 8 Gøgevænget 20, 4050 Skibby 9 Ørnevænget 25, 4050 Skibby 10 Tjørnevænget 41, 4050 Skibby 11 Hybenvænget 9, 4050 Skibby 12 Fjordvænget 25, 4050 Skibby 13 Tranevænget 12, 4050 Skibby 14 Fyrvænget 19, 4050 Skibby Nærmeste hjertestarter Service & InformaPon Hjertestarter.dk Sosgroup.dk

16 16 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Tlf

17 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Hjertestartere i sommerbyen Vellerup Sommerby SOS hjertestartere i Vellerup Sommerby Det er vigtigt at hjertestarterne installeres jævnt fordelt i sommerbyen, derfor er SOS Group igang med at kontakte ejere af huse der har den mest optimale placering I forhold til at alle beboere og gæster skal have adgang til hjertestarterne. Der bliver ialt installeret 13 stk. hjertestartere i udendørsskab. Placeringen vil fremgå af foreningens hjemmeside samt på hjertestarter.dk Nedenfor er en gennemgang af typiske spørgsmål vedrørende hjertestarter. Hvad er en SOS hjertestarter? En SOS hjertestarter er et meget simpelt apparat, som via to elektroder kan analysere en persons hjerterytme og afgive et elektrisk stød til genopretning af hjerterytmen. Hvad står AED for? SOS hjertestartere til lægfolk betegnes også AED. Det står for Automatisk Ekstern Defibrillator. Hvordan ved jeg, at der er hjertestop? Ved hjertestop mister personen hurtigt bevidstheden og der vil ikke være nogen tegn på liv. Hvis personen heller ikke har normal vejrtrækning, er der tale om hjertestop. Når du har placeret stød- elektroderne på personen, vil AED en analysere om der et behov for at afgive et stød. Hvem kan betjene en AED? SOS hjertestartere eller AED er designet til at blive brugt af lægfolk dvs. personer uden nogen form for sundhedsfaglig uddannelse. De er nemme og sikre at betjene. Ved hjælp af stemmevejledning, tekstbeskeder og grafiske illustrationer bliver førstehjælpere guidet igennem forløbet. Er det lovligt at betjene en AED? Sundhedsstyrelsen bekendtgjorde på AED konferencen den 18. marts 2003, at lægfolk kan og må betjene hjertestartere, og anbefaler at apparaterne udbredes i Danmark. Kan man komme til skade? Indbyggede mekanismer i AED en sikrer, at man ikke kan gøre nogen skade. AED en giver kun mulighed for at afgive elektrisk stød, når den genkender bestemte signaler, som kun optræder ved hjertestop. Der er imidlertid kun få forholdsregler man skal tage, fx. må man ikke røre patienten, når der afgives et elektrisk stød. Hvor kan hjertestartere være til nytte? Hjertestop indtræffer i alle aldersgrupper og ofte uden forvarsel. Det er umuligt at udstikke præcise retningslinjer for hvor hjertestartere bør installeres. Steder der geografisk har lang kørevej for ambulancerer, vil typisk være egnede steder at opsætte AED er. Steder hvor der er mange mennesker samlet, er også egnede for placering af AED er. Nødvendigt med undervisning? Der er ingen krav om uddannelse, men det anbefales, at personer der skal betjene en AED gennemgår et kort kursus i brug af hjertestarter sammen med hjertemassage. Yderligere information kan fås her :

18 18 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

19 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Afhentning af storskrald. Næste dato er 16. juni for afhentning. Tilmeldingsfrist er 14. juni 2015 mellem 7.00 og Ved travlhed først næste dag. Red. Tlf

20 20 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Danmarks mest energieffektive luft-/vand varmepumpe * Bosch Compress 6000 AW er testet af Teknologisk Institut og er nr. 1 på Energistyrelsens varmepumpeliste som Danmarks mest energieffektive luft-/ vand varmepumpe Vi har præcis den energieffektive Bosch varmepumpe, der passer til dit behov! Luft-/luft varmepumpe idéel til somerhuset Salg & Service Installationer v/ David Kofoed Varmepumper Certified Tlf Solvarme Climate Partner

21 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Aflevering af grenaffald I forbindelse med vores midsommerbål vil bålpladsen være åben lørdag den 13.juni, samt 20.juni fra , hvor det vil være muligt at aflevere grenaffald i begrænset omfang. (ingen rødder) Dog vil bommen blive lukket, når bålet skønnes stort nok. Det begrænsede omfang skyldes som bekendt fra et kommunalt påbud. Bestyrelsen. Kom til Skibby og få inspiration til hus og have Havemøbler, motorredskaber, haveredskaber og selvfølgelig det rigtige arbejdstøj. Have og plantecenter hvor vi også har eget blomsterbinderi. Gode pakeringsforhold Tømmerhandel med alt i byggematerialer, døre, vinduer, gulve o.m.a. Byggecenter med værktøj, isenkram, malervarer, VVS, lamper og boligindretning o.m.a. Stort køkken- og badcenter. SØNDAGSÅBENT kl Hovedgaden 1A 4550 Skibby Tlf Fax Byggecenter og tømmerhandel har åbent: Man-fre Lør Søn- og hell Havecentret har åbent: Man - fre Lør Søn- og helligdage 10-14

22 22 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 KVIK LEVERING JYLLAND SJÆLLAND Vojens Brørup Fredericia Haderslev Høruphav Venslev Odense Rødekro Toftlund Vejen H. C. Vej 8, Skibby

23 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni Biksen. 6 stk. termoruder 3 stk. 2-lags og 3 stk. 3 lags. Mål: 76cm x 132 cm Passer til Ganløsehus, model Strandgården. Kan afhentes mod min. 2 fl. god rødvin ell. højstbydende. Skjoldager, Skadevænget 5 Mobil Biksen. 2 laser kaminovne til salg. Heatmax nypris 1789,- nu 600,- Black nypris 1395,- nu 500,- Virker upåklageligt. Indbygget med timerprogrammering. Guldberg, Spurvevænget 66 Mobil Næste års generalforsamling bliver afholdt lørdag den 16. april 2016 på Produktionsskolen Skuldelevvej 24, Skibby Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

24 24 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

25 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

26 26 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

27 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

28 28 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Støj!!! Græsslåning og brug af andre støjende maskiner er kun tilladt på nedenstående tidspunkter: Hverdage og Lørdage og Søn-helligdage Deadline! Husk, at sidste frist for indlæg til næste blad er Den Red. HUSK! Formanden er åbent hus den 1. lørdag i måneden fra kl , dog ikke første lørdag i december, januar og juli måned. Red.

29 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015 Det sker i omegen! /6: Hornsrock Musikfestival. 3 dage med liveoptræden af nogle af de dygtigste amatørmusikere og bands i landet. Endvidere masser af børneaktiviteter, spændende boder samt god mad og kolde drikke. Selsøvej 16, Skibby. Entré 7/6: Tour de Merløse. 5 km gang løb og cykling 12 km. Løb og cykling på blandet underlag og 31 km. Cykling på asfalt. Arr. Store Merløse bylaug. Formand Jørn Jørgensen, Bakken 7, Store Merløse. Kr. 30,- 12/6: Burnin Red Ivanhoe. I mere end 45 år har de været et fast begreb i dansk musik. Gimle, Helligkorsvej 2, Roskilde. Entré 140,-+gebyr. Kl /6: Åbent hus hos mikrobryggeriet Hornbeer Entré. Du ser bryggeriet og smager øl direkte fra tanken flasken. Der er mulighed for at købe. Man får udleveret et smagsglas. Gunhilds galleri er åbent og du kan se alle malerierne, som bl.a. er blevet til etiketter på ølflaskerne. Hornsherredvej 463, 4070 Kirke Hyllinge. 18/6: The Spirit of New Orleans. Spiller tradionel jazz, så det svinger. Foran Sillebroen, Nygade i Frederikssund Fri entré 19/6-12/7: Årets vikingespil Hroar og Helge Dramatisk historie fra vikingernes verden med drabelige fægtekampe, dramatik og kvinder der slås. Bill. Frederikssund turistbureau /6: De store årlige vikingemarked på Kalvøen/vikingebopladsen. Der sælges masser af forskellige sager samt mad i boderne, alle vikingerelateret. Aktiviteter for både børn og voksne. Gratis adgang og parkering. 20/6: Midsommerbål, båltale, fakkeloptog og gratis is til børnene. Vellerup Sommerby ved verdens ende, den store parkeringsplads. Se tider foran i bladet. 23/6: Sankt Hans på fjorden med s/s Skjelskør. Se bålene blive tændt fra søsiden Voksne 130,- børn 80,-. Frederikssund trafikhavn, Havnepladsen, Frederikssund. 25/6: Byfest i Jægerspris Kræmmermarked, forskellig underholdning, Amerikanerbiler og Fede Finn og funny boys. Masser af spisesteder. Entré. 27/6: Fællessang på Charlie. TV-optagelser fra kl , men der er adgang til Prøverne fra kl på Slangerup Speedwaybane, Frederikssund Kommune. Billet i forsalg 50,- og ved indgangen 75,- Børn og unge u. 18 år-gratis. 14/7: Byparkkoncert i Roskilde The Savage Rose. Byparken, Louisevej, Roskilde. Kl Fri entré. 26/7: Selsø slot. Den store kagedag. Hør om kager i gamle dage og tag din bedste hjemmebagte kage med og deltag i konkurrencen om, hvem der kan bage den mest historiske kage, den lækreste og smukkeste kage. Indlevering inden kl Vinderen kåres kl bill. Købes ved indgangen.

30 Ras DANMARK DEJLIGST LØRDAG D.2 koncert med Rasmus Nøhr ved Verdens Ende, V Selvfølgelig skinner solenj men... I tilfælde af voldsom regn tages forbehold for aflysning. Tjek løbende info: Facebook/K u Støt op om D og køb mad o bandet er be u Tag tæppet u og kom og ny alle de frivill u u Pladsen åbnes k ca. tider: Ras spi Herefter hygge u u u u u u Menu: Kyllingesandwis 2 grillede pølse 2 skiver glasere Øl, sodavand og Tilkendegiv v om i deltage på, at vi har u STØT LOKALT, o kage og popcor

31 KL.16 ellerup, for enden af Birkebækvej SPONSORER: oncert med Rasmus Nøhr og orkester d anmark Dejligst g drikkevarer på stedet, da løn/lommepenge til tinget af salget på mad og øl nder armen, medbring familien, vennerne, naboerne d musikken, udsigten, og fællesskabet sammen med ige hænder/sponsorer, der gør dagen mulig l. 16 Find en plads J mus spiller 1.akt sning og hygge mus spiller 2.akt (klap vildt og inderligtj ) og afslapning. Pladsen lukkes kl. 22 SLAGTER ANDERS KIRKE HYLLINGE KØDCENTRAL BYGADEN 45, 4070 KIRKE HYLLINGE h, bacon, karrydressing kr. 35,- r med brød kr. 40,- t skinke, kartoffelsalat og salat/dressing kr. 75,00 MENY HOVEDGADEN 34, 4050 SKIBBY vin sælges enligst på facebooksiden, r i arrangementet og ved køb af mad, så i er sikre købt nok hjem. verskud går til Skibby Kino ved køb af kaffe/te, n STØT LOKAL ØL

32 32 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni /8: Skibby byfest og kræmmermarked i Idrætshallen/plads. Tivoli, øltelt, grill og masser af underholdning. Fri entré. 15/8: Gadekærsfest i Skuldelev. Revy og dans til levende musik. Kl /8: Markedsdag i Slangerup. Hele midtbyen bliver en stor markedsplads med mange forskellige aktiviteter. Hoppeborge, karruseller og aktivitetsbane. Endvidere lappe- og madmarked. 22/8: Rasmus Nøhr koncert på den store parkeringsplads for enden af Birkebækvej. Se program andet sted i bladet. Kl God sommer. Red. Foreningens rabatter er ikke til parkering. De fleste af vores medlemmer er helt klar over, at der ikke må parkeres på foreningens rabatter. Det skal selvfølgelig ikke tages så bogstaveligt, når man har gæster, men som regel skal rabatterne holdes fri for parkering. Desværre tror en del af medlemmer, at rabatten tilhører parcellen og lader hånt om bestemmelserne i ordensreglementet. Der er desværre også medlemmer, som når de får en venlig påmindelse demonstrativt sørger for at parkere i rabatten hver eneste dag. Allan Kirkestrup.

33 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

34 34 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

35 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

36 36 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

37 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

38 38 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

39 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

40 40 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

41 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

42 42 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

43 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

44 44 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

45 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

46 16 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

47 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

48 18 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

49 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

50 20 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

51 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

52 22 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

53 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

54 24 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

55 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

56 26 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

57 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni

58 28 Vellerup Sommerby nr. 2, 42. årgang, juni 2015

59 Medlemsblad: Lis Guldberg, ansvarshavende redaktør Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf Foreningen: Grundejerforeningen Vellerup Sommerby Giro: Foreningsformand: Allan Kirkestrup, Mejsevænget 69, 4050 Skibby Tlf Næstformand: Henning Nørskov, Hybenvænget 71, 4050 Skibby Tlf Afdelingsformænd: Afd. 1: Mejsevænget og Stærevænget Erling Sass, Stærevænget 45, 4050 Skibby Tlf Afd. 2: Skadevænget og Ørnevænget Per Bjerregaard Rasmussen, Skadevænget 12, 4050 Skibby Ishøj Østergade 22,10-1, 2635 Ishøj Tlf Afd. 3: Hybenvænget, Lindevænget og Fjordvænget Henning Nørskov, Hybenvænget 71, 4050 Skibby Tlf Afd. 4: Fyrvænget og Tjørnevænget Knud Nielsen, Tjørnevænget 41, 4050 Skibby Tårnbypark Alle 73, 3. th Kastrup Tlf Afd. 5: Gøgevænget, Tranevænget, Storkevænget og Solsortevænget Torben Jarnit, Gøgevænget 20, 4050 Skibby Tlf Afd. 6: Spurvevænget og Falkevænget Preben Guldberg, Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf Vandværket. Vellerup Sommerby Vandværk Birkebækvej, 4050 Skibby Driftsleder: Preben Guldberg, Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf

60 Ved varig adresseændring: retur til : Mejsevænget 69, 4050 Skibby

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 42. årgang. Et blomsterflor i Tjørnevænget. Red.

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 42. årgang. Et blomsterflor i Tjørnevænget. Red. Foto: Karl Kristian Zacho 2015 September Nr. 3 42. årgang VELLERUP SOMMERBY Et blomsterflor i Tjørnevænget Red. 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele ved at benytte Ejendomsmæglerfirmaet

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til generalforsamlingens dagsorden pkt. 9: (1, 2). Der er yderligere forslag fra medlemskredsen 1. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vellerup Sommerby. Marts Nr. 1 41. årgang. Foto: Karl Kr. Zacho

Vellerup Sommerby. Marts Nr. 1 41. årgang. Foto: Karl Kr. Zacho Foto: Karl Kr. Zacho 2014 Marts Nr. 1 41. årgang Vellerup Sommerby Vellerup Vig Et medlem kom forbi og så dette mærkelige fartøj. Det kaldes Amfibie-hangglider og ses ikke meget herhjemme. Se endvidere

Læs mere

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Marts Nr. 1 42. årgang. Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red.

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Marts Nr. 1 42. årgang. Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red. Foto: Karl Kristian Zacho 2015 Marts Nr. 1 42. årgang VELLERUP SOMMERBY Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red. 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele

Læs mere

VELLERUP SOMMERBY. God sommer. Juni Nr. 2 43. årgang. Eskilsø klosterruin fra 1100-tallet.

VELLERUP SOMMERBY. God sommer. Juni Nr. 2 43. årgang. Eskilsø klosterruin fra 1100-tallet. God sommer 2016 Juni Nr. 2 43. årgang VELLERUP SOMMERBY Eskilsø klosterruin fra 1100-tallet. Man er velkommen til at besøge Eskilsø året rundt og følge stien, der blandt andet fører til kirkeruinen. I

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Vellerup Sommerby. September Nr. 3 41. årgang. Foto: Karl Kristian Zacho

Vellerup Sommerby. September Nr. 3 41. årgang. Foto: Karl Kristian Zacho Foto: Karl Kristian Zacho 2014 September Nr. 3 41. årgang Vellerup Sommerby Så lavede kommunen oprydning af gamle både på stranden og i vandet. De blev opmagasineret på parkeringspladsen ved verdens ende.

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 Indhold : Udvalg til lovliggørelse af Øresundsparken. Side 1 Katte Side 2 Ny mailadresse Side 2 Indlæg Side 2 Hvad er

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle

Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Generalforsamling 12. maj 2018 Fårevejle Forsamlingshus Kalundborgvej 23, Fårevejle Ad 1. Valg af dirigent Tom Christensen Tom bød velkommen til de 27 fremmødte, heraf var der 20 stemmeberettigede, og

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Møllehøj Information

Møllehøj Information Møllehøj Information Meddelelser fra Festudvalget Festudvalget består af: Loppemarked i Laden 16 juni 2019 mellem kl. 11.00 og kl.15.00 Lone Tlf. 23632500 Alice Tlf. 28475760 Dorte Tlf. 22119601 Planlagte

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter

Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter N O T A T Regionernes svar vedr. refusion af udgifter ved brug af privat hjertestarter Med baggrund i en sag fra Region Midtjylland spurgte Danske Regioner regionerne, om de refunderer udgifter forbundet

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE Interessant for både fastboende og tilflyttere EDC Ege i Roskilde, Lejre og Bramsnæs Roskilde Fjord Munkholm Broen Roskilde Domkirke Vikingeskibsmuseet Ledreborg Sagnlandet Lejre ROSKILDE FJORD KIRKE HYLLINGE

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune Kære sommerhusejer / borger Fra den 27. april 2009 får vi ens affaldsordninger i hele kommunen. Det betyder, du skal aflevere dit affald på en ny

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr. 9 31. årgang Oktober 2006. Morre. 10 km

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr. 9 31. årgang Oktober 2006. Morre. 10 km Til samtlige husstande Mejdal Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS Nr. 9 31. årgang Oktober 2006 Skautrup 10 km Morre STØT VORE ANNONCØRER DE STØTTER OS! 96 11 11 00 Midt- og Vestjyllands største gardinudvalg

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen afholdt på Islev Skole den 23.september 2015 fra kl. 19.00 21.00 1. Valg af dirigent: Søren fra 27B blev valgt. 2. Formanden berettede om, at

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

19. Årgang nr. 2 2007i

19. Årgang nr. 2 2007i 19. Årgang nr. 2 2007i Et sikkert forårstegn: Bakken åbnes KILDEVÆLD udgives af: Kilden, Kristne Motorcyklister Danmark ISSN 0909-797X Klubadresse: MC Kilden DK Brobyvej 50, 4180 Sorø Telefon: 57 64 84

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 2 M A J DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 2016 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 25. maj FOLKETINGET Onsdag den 8. juni ZOO Lørdag den 9. juli HANDICAP STRAND Lørdag den 30. juli SKOVTUR Torsdag den 25. august LØVFALDSTUR

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr årgang Juni Morre. 10 km

Til samtlige husstande. Mejdal. Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS. Skautrup. Nr årgang Juni Morre. 10 km Til samtlige husstande Mejdal Nybo Halgaard Grydholdt huse TVIS Nr. 6 31. årgang Juni 2006 Skautrup 10 km Morre 96 11 11 00 Midt- og Vestjyllands største gardinudvalg v/ KUMO MØBLER GARTNERIVEJ 48-50 TLF.

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 40. årgang

VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 40. årgang Foto: Karl Kristian Zacho 2013 September Nr. 3 40. årgang VELLERUP SOMMERBY Primo juni var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg på Orø med kongeskibet Dannebrog, som her ses med øen i baggrunden.

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Nyhedsbrev Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk Bestyrelsen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Velkommen til Gl. Østengaard

Velkommen til Gl. Østengaard Velkommen til Gl. Østengaard Dette er en velkomst guide til nye husejere i grundejerforeningen Gl. Østengaard samt et par nyttige informationer Indhold Velkommen... 2 Godt naboskab... 3 Oversigt over grundejerforeningen...

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Grundejerforeningen Skovgårde. www.skovgaarde.dk. Medlemsblad - 1. Årgang 2011. Bliv medlem

Grundejerforeningen Skovgårde. www.skovgaarde.dk. Medlemsblad - 1. Årgang 2011. Bliv medlem Grundejerforeningen Skovgårde www.skovgaarde.dk Medlemsblad - 1. Årgang 2011 Bliv medlem så vi kan stå stærkt over for kommunen, og andre myndigheder. Deltag i foreningens arbejde og arrangementer. Tjen

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 10. oktober HØSTFEST Onsdag den 4. november MORTENSBANKO Lørdag den 5. december JULEBANKO 2016 Lørdag den 9. januar NYTÅRSFEST Bindende

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 35. årgang nr. 3 September 2011 Resumé af referatet fra generalforsamling Læs hele referatet på www.beringsminde.dk Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19.00 afholdte Grundejerforeningen

Læs mere

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS NYHEDSBREV Faglig udvikling I Støttekontaktgruppen har vi fokus på den faglige udvikling. I foråret har vi afholdt MUS for det faste personale, hvor de har haft mulighed

Læs mere

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Aktivitetskalender for 2017 Hyggeeftermiddage Hyggeeftermiddag i samarbejde med kirken kl. 14.30-16.30 på præstegården. Pris 2 inkl.

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 1 FEBRUAR 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. marts Forårsbanko fra kl. 18.30-22.00 Onsdag den 18. april Tøj- og fra kl. 19.00-22.00 Aloe Vera-party Onsdag den 9. maj Sangaften

Læs mere

HLR-AED kursus. Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering

HLR-AED kursus. Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering HLR-AED kursus Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering Kursusmål Efter dette kursus vil du være i stand til at demonstrere hvordan du: Undersøger en bevidstløs person Giver hjertemassage

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere