Valgavis. Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE Kandidat til posten som næstformand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgavis. Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014. Kandidat til posten som næstformand"

Transkript

1 Valgavis BILAG TIL DAGSORDENENS PUNKT 6, 7 OG 8, REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg er god til at få folk i tale og lytte til de ideer, som afdelingsbestyrelserne kommer med. Jeg har fokus på, at selskabsbestyrelsen arbejder for at udvikle og fremtidssikre Boligselskab Sjælland og at vi bakker op om de ting, vi har sat i gang og holder fast i dem. Til daglig er jeg leder i en daginstitution og har meget stor respekt for andres kompetencer. Det er nødvendigt at respektere hinandens arbejdsområder og stole på, at folk gør deres bedste. Samtidig gør min nysgerrighed også, at jeg løbende stiller spørgsmål til, om vi gør tingene godt nok. Hvad er du mest stolt af at have gennemført som næstformand i selskabsbestyrelsen? Jeg er stolt af vores mentorordning. Nogle af os i selskabsbestyrelsen tager ud og hjælper nye afdelingsbestyrelser med at komme godt fra start. En bestyrelse kan også bruge os, hvis de har brug for en saltvandsindsprøjtning. Mentorerne yder et bidrag til afdelingens arbejde, og tager samtidig nye ideer til udvikling af beboerdemokratiet med hjem. Jeg var ordstyrer på de valgaftener, som selskabet arrangerede op til kommunalvalget sidste år. Jeg blev forundret over, hvor lidt politikerne ved om vores sektor og deres mulige indflydelse. Politikerne var overraskede over vores organisation og alt det, vi ville og kunne. Jeg kunne tænke mig, at vi afholdt intro-aftener for nyvalgte politikere, så de helt fra starten får et solidt kendskab til os og alle de kvaliteter, vores sektor har. Vi skal fortsætte det store arbejde med at påvirke den politiske dagsorden og tage det rum, som vi fortjener. Vi skal være synlige mange steder, fordi vi er en mangfoldig beboergruppe. Vi skal have fokus på, hvordan vi kommer mere i medierne også med de positive historier. Vi skal blande os i debatter. Det er vigtigt, at vi skaber det reelle og nuancerede billede af, hvem vi er, og hvad det vil sige at bo alment. I dag bliver vi nemt sat i bås. Vi skal kigge efter trends og tendenser for at være på forkant med udviklingen i sektoren. Det skal sammen med input fra beboere, afdelingsbestyrelser og ansatte samles til at forme den fremtidige strategi, som vi skal have skudt i gang. Det arbejde glæder jeg mig meget til. Det er en stor udfordring for hele sektoren at finde midler til at få renoveret vores boliger, så de også kan lejes ud i fremtiden. Vi skal have størst mulig indflydelse på at skabe gode og attraktive boliger i trygge bebyggelser.

2 Annette Sørensen Blommehaven, Viby Sj. Jeg har et godt netværk i branchen, fordi jeg har siddet i bestyrelsen siden Jeg holder mig hele tiden opdateret og ved, hvad der foregår. Og så bringer jeg min samfundsbevidsthed med ind i selskabsbestyrelsen. Jeg er stolt af at have været med til at skabe mere åbenhed i boligselskabet. Vi har i dag en langt større åbenhed, end jeg var vant til i det gamle boligselskab. De beboervalgte får i dag mere at vide. Den øgede åbenhed har medført, at der er kommet nogle skeletter frem. Der foregik ting, vi ikke var klar over. Nogle af de skeletter er jeg ikke stolt af, men jeg er tilfreds med, at det kommer frem, og at vi nu tager hånd om tingene. Jeg er tilfreds med, at vi har sat os det ambitiøse mål at blive Danmarks bedste boligselskab. Men jeg bliver først rigtigt stolt, når vi kommer i mål. Vi skal nå vores mål om at blive Danmarks bedste boligselskab. Selskabets boliger skal føres up to date samtidig med, at udgifterne holdes nede, så den almindelige borger stadig har råd til at bo hos os. Vi skal have kommunerne til at tage ansvar og følge op på de boligsociale problemer. Samtidig må vi nok forberede os på at skulle samle flere op, der falder økonomisk igennem i forbindelse med kontanthjælpsreformen. For huslejen stiger for alle. Og den stiger mere, end boligsikringen stiger. Bo Larsen Bjergmarken, Holbæk Jeg har gennem mange år deltaget i bestyrelsesarbejde i boligorganisationer. Jeg har stor arbejdsenergi og kan fastholde fokus på igangværende sager. Jeg vil bidrage til at løfte boligselskabets image ved at skabe åbenhed og fokus på beboerdemokratiet. I min afdeling har vi set på, hvordan vi kunne nedbringe vores udgifter og har fundet en billigere løsning på rengøring. Jeg har også medvirket til at synliggøre beboerdemokratiet i afdelingen, hvilket har bevirket, at beboerne er blevet mere interesserede i afdelingen og dens udvikling. Jeg er også med til at oprette et debatforum for alle afdelinger i området. Beboerdemokratiet skal gøres synlig i alle afdelinger, så der bliver medbestemmelse i alle projekter. Gennem åbenhed kan vi opnå større ansvar og større politisk engagement i de enkelte afdelinger. Vi skal have bæredygtige boliger til en pris, der er til at betale. Bestyrelsen skal også igangsætte en udvidelse af selskabet. Vi har et parallel-samfund i mange afdelinger, som primært består af ikke-integrerede udlændinge, der ikke deltager i beboerdemokratiet. Det betyder, at en lille gruppe bestemmer over den store gruppe. Jeg er sikker på, at blandede afdelingsbestyrelser ville løse dette. Boligselskabet har mange boliger, der ikke har været vedligeholdt i mange år, man har ladet stå til for længe, og derfor bliver renoveringsarbejdet meget dyrt, hvilket betyder, at folk ikke har råd til at bo der. Og at bygge nyt kan være for dyrt, fordi kvadratmeterpriserne er steget de senere år.

3 Bodil Bundgaard Nørreled, Holbæk Det betyder meget for mig, at jeg er med til at binde afdelingerne i Holbæk og Tølløse sammen med resten af Boligselskabet Sjælland. At vi får skabt en fælles fremtid. Jeg arbejder også for, at afdelingsbestyrelserne bliver inddraget mere i det daglige arbejde fx efter markvandringen. Det er jo dem, der ser, hvad der foregår. Jeg var stor fortaler for, at beboerbetjeningen kom ud i områderne. Områdekontorerne fungerer nu som små enheder, der klarer sagerne, uden at de skal ind over Roskilde hver gang. De lokale områdemøder vi har afholdt med afdelingsbestyrelserne bl.a. i Holbæk og Tølløse, har også været en stor succes. Vi skal styrke samarbejdet imellem afdelingsbestyrelser og selskabsbestyrelse. Dialogen skal blive bedre. Vi skal også have en endnu større gennemsigtighed, så det er helt tydeligt, hvad man betaler for. Vi skal arbejde videre med de mål og planer, som vi har vedtaget i selskabsbestyrelsen og sørge for, at de bliver ført ud i livet. Vi skal arbejde mere for, at vi bliver behandlet som husejere. Vi skal have flere tilskud og bedre lånemuligheder. Vi skal også være bedre til at markere os, og til at blive hørt af politikerne. Vi skal have lavet boligsikringsloven om. Og så skal vi passe på, at vi ikke bliver et socialkontor, som nogle kommuner forsøger at gøre os til, ved at lægge opgaverne over på os. Lisbeth Blom Møller Borup Nord I, Borup Jeg har været HR-medarbejder i 45 år i Arbejdsskadestyrelsen, så jeg ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed at have tilfredse medarbejdere. Tilfredse medarbejdere yder en ekstra indsats, der kan ses på bundlinjen. Jeg går også meget op i, at tingene er i orden. Vi er professionelle og skal fremstå sådan. I min afdeling har vi fået nye badeværelser. Mens arbejdet stod på, havde jeg mulighed for at deltage i byggemøderne, og jeg er sikker på, at det var med til at forhindre konflikter og misforståelser, da jeg kunne bidrage med beboervinklen. Vi har også fået en ny legeplads sammen med en anden afdeling her i Borup. Den er stort set vedligeholdelsesfri og bliver brugt flittigt. Legepladsen er med til at skabe liv, og at gøre afdelingen attraktiv. Fremtidssikring af vores boliger, så det også er attraktivt at bo hos os i fremtiden. Vi skal også gøre en stor indsats for miljøet bl.a. ved f.eks. at nedgrave affaldscontainere. Og så er det meget vigtigt, at vi er med der, hvor tingene sker, så vi får indflydelse. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at markere os politisk. Vi skal sørge for, at Landsbyggefondens penge bliver brugt på det, de er beregnet til. Og så skal huslejen holdes på et fornuftigt niveau, så folk fortsat har råd til at bo alment.

4 Mia Stoltz Nielsen Ringparken, Roskilde Nina Vinther Lundgren Bækgårdsvej, Borup Jeg er meget bevidst om at repræsentere alle i Boligselskabet Sjælland. En af mine styrker er, at jeg kan se tingene fra alle sider. Jeg er god til at danne mig et overblik over de forskellige sager, og bestræber mig på at vurdere både gevinster og ulemper. Jeg har en kritisk sans, og jeg har mine meningers mod. Jeg sidder i miljøudvalget og var med til at oprette klimapuljen på 20 millioner kr. til energitiltag, der gavner miljøet og afdelingernes økonomi. Gennem mit fokus på udfordringer omkring klima og miljø har jeg været med til at sørge for, at vi i dag har en klimaog miljøkonsulent ansat i boligselskabet. For at blive Danmarks bedste boligselskab mener jeg, at vi skal skabe landsbyagtige afdelinger. Et sted med plads til alle, hvor man kan bo fra man bliver født til man dør. Der skal være mindre boliger og tilgængelighedsboliger, men også større boliger med 4, 5 og måske også 6 værelser. Vi skal arbejde på at gøre flere boliger familievenlige. Vi skal kunne tiltrække folk, for hvem alternativet er at købe en bolig. Sektoren skal ikke finde sig i at blive tromlet af forskellige regeringer, der tilgodeser boligejere. Vi skal også kæmpe for, at Landsbyggefondens penge bliver brugt til det, de er beregnet til. Og så er vores aldrende boligmasse en stor udfordring. Jeg er nysgerrig og har gåpåmod. Jeg stiller spørgsmål ved tingenes tilstand. Jeg sætter mig godt ind i sagerne og følger op på tingene, for det skal gøres ordentligt. Og så har jeg jo efterhånden stor erfaring med bestyrelsesarbejde jeg har siddet i bestyrelsen siden Jeg var med til at bestemme, at vi skulle have en ny direktør. Det medførte et stort og positivt skifte i selskabet på alle måder bl.a. fordi vi har fået ansat flere højtkvalificerede medarbejder, der er med til at løfte selskabet. Jeg er næstformand i uddannelsesudvalget, hvor vi planlægger, hvilke kurser vi skal tilbyde afdelingsbestyrelsesmedlemmerne. Det er så utrolig vigtigt, at alle i en afdelingsbestyrelse er godt klædt på til bestyrelsesarbejdet, og kender beboerdemokratiets muligheder og regler. Ansættelsen af gældsrådgiveren er jeg stolt af at have været med til. Han har virkelig gjort en forskel. Vi skal fortsætte arbejdet med at få politikerne i tale, så vi er med der, hvor beslutningerne træffes. Sidste år, op til kommunalvalget, arrangerede vi valgaftener, hvor vi gik politikerne på klingen. Vi skal gøre mere af den slags. Vi skal fokusere på miljørigtige løsninger, og fortsat gøre en stor indsats for at få vores boliger renoveret. Den største udfordring må være at få fremtidssikret vores boliger, så de også kan lejes ud i fremtiden.

5 Richard Damgaard Jensen Kløverparken II, Roskilde Jeg har været brandmand i 40 år de sidste 6 år i Roskilde som indsatsleder og brandteknisk byggesagsbehandler. Jeg har derfor et godt overblik, og bliver ikke revet med af andres forvirring. Jeg føler et stort ansvar for det, jeg laver, og når jeg går ind i noget, går jeg ind i det 100 procent. Gensidig respekt betyder meget for mig, og jeg kan tale med alle og er god til at lytte. I min afdeling har vi haft problemer med byggesjusk. Det har vi fået rettet op på sammen med vores områdeleder. Vi har også fået styr på økonomien, så vi i dag har en sund afdeling. Det er vi stolte af i vores bestyrelse. Jeg har været med til at arrangere, at afdelingsbestyrelserne i vores område jævnligt mødes og udveksler erfaringer. Det fungerer rigtig godt. Vi har en respektfuld og konstruktiv dialog. Nybyggeri og renovering. Det er vigtigt, at vi får bygget nyt. Men vi skal tænke os godt om og bygge der, hvor vi ved, der vil være efterspørgsel på boliger. Vi har også mange gamle bygninger, der virkelig trænger til at blive renoveret. Vi skal arbejde for, at boligselskabet bliver lidt bedre til at overholde deres aftaler. Og så skal vi styrke dialogen med vores folk, så vi passer godt på vores medarbejdere. Vores største udfordring er at sørge for, at vores boligmasse er i en forsvarlig stand, og at boligerne er til at betale. Stig Lysdal Haraldskær/Egelund, Roskilde Jeg har været aktiv i bestyrelser i boligbevægelsen siden 70erne, og har oplevet meget og ikke mindst lært en masse. Udsagn som Det har vi prøvet før bider ikke på mig for beboermassen er en helt anden i dag, end den var dengang. Jeg kan, som hidtil, være med til at skabe en fremtid for Boligselskabet Sjælland. Jeg kender også en hel del til lovmassen omkring almene boliger både forfra og bagfra. Jeg er stolt af at have været med til at skabe en helt ny boligorganisation med de glæder og bump, der har været og at have været med til at ansætte vores driftige direktør, Bo Jørgensen. Jeg er også stolt af i 70 erne at have forvandlet en kedelig varmecentral med kulopbevaring og traktorer i Ringparken til et velfungerende aktivitets- og beboerhus. At skabe trygge og gode rammer for alle, både beboere og ansatte. En god kommunikation, der føres på en sober måde. At vi satser på grønne og miljøvenlige løsninger, så vi f.eks. får løst regnvandsproblematikken, som de har gjort i Augustenborg i Malmø. Kontanthjælpsreformen og den fortsatte arbejdsløshed. En del af vores beboere har problemer, og det har selskabet dermed også. Reformen vil føre til udsættelser og hvad så? Vi kan ikke stoppe med at vedligeholde vores boliger, så huslejen vil alt andet lige stige. Vi skal arbejde på at løse dette, både i Boligselskabet Sjælland og også i Boligselskabernes Landsforenings repræsentantskab, som jeg i sidste måned blev genvalgt til.

6

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, Maj 2016 Bodil Nielsen Blegdammen, Roskilde Kandidat til posten som næstformand Jeg bidrager med mit kendskab til branchen, min indsigt i organisationen og med

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 24. maj 2012 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 2. maj 2012 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 23. april 2014 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 14. maj 2014 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 23. april 2014 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9

Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 7, 8 & 9 Jan René Petersen Ellebæk, Svogerslev Kandidat til posten som formand Jeg kan bidrage med mit engagement og min viden om vores boligselskab og den almene

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

13/6 Folkemøde på Bornholm 26/6 Roskilde byråd besigtiger Æblehaven/Rønnebærparken og Ringparken. Er der andre kommentarer end de som kom efter mødet?

13/6 Folkemøde på Bornholm 26/6 Roskilde byråd besigtiger Æblehaven/Rønnebærparken og Ringparken. Er der andre kommentarer end de som kom efter mødet? Konstituerende Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt dagsordenspunkt,

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7

REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ Valgavis. Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 REPRÆSENTANTSKABSMØDE MAJ 2017 Valgavis Bilag til dagsordenens punkt 6 & 7 VALGAVIS Jan René Petersen Ellebæk, Svogerslev Kandidat til posten som formand Jeg vil fortsat bidrage til en god dialog, der

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 2. juni 2012 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 2. juni 2012 kl. 10.00 Roskilde, d. 22. juni 2012 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 2. juni 2012 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde. Der blev

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016-2020 Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO INDHOLD Mission - Vision - Værdier Mission.... 3 Vision... 3 Værdier.... 3 VIBOs værdier Rummelighed.... 4 Tryghed.... 4

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016 2020 Mission vision - værdier for Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 INDHOLD Mission - Vision - Værdier MISSION... 3 VISION... 3 VÆRDIER... 3 VIBOs værdier RUMMELIGHED... 4 TRYGHED...

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2016

Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2016 Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2016 Pkt. 4: Aflæggelse af organisationsbestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år Mundtlig beretning ved Steffen Morild, formand

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012 Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Knud Villy Mogensen 500

Læs mere

Sundby-Hvorup Boligselskab

Sundby-Hvorup Boligselskab Sundby-Hvorup Boligselskab Oplæg.. Hvem er jeg, Tanker on fremtidsanalyser. Lidt om SHB Hvordan vi har gjort det. Hvad fik vi ud af det. Tanker. Involvering/ejerskab /helhedstænkning er nødvendig for analysen.

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Efter en udfordrende og spændende etablering af det nye administrationsfællesskab i BO-VEST er det nu tid til at udstikke en fælles kurs for det fremtidige

Læs mere

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland. Roskilde, den 27. april 2016 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

Læs mere

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningprogram 2016-2020 Indledning Arresø Boligselskab blev stiftet den 1. januar 2011, efter en sammenlægning mellem Ølsted Andelsboligforening og

Læs mere

Forslag til mødedatoer udsendt pr. mail den 28. maj 2013 og vedlagt som bilag 2.

Forslag til mødedatoer udsendt pr. mail den 28. maj 2013 og vedlagt som bilag 2. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Jens Frederiksen L = lukket dagsordenspunkt O = offentligt dagsordenspunkt 1. O Opfølgning fra

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 16. maj 2013 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 23. april 2013 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

3B s repræsentantskabsmøde 2011

3B s repræsentantskabsmøde 2011 3B s repræsentantskabsmøde 2011 30. maj 2011 kl. 18 CPH Conference - DGI-byen - Tietgensgade 65 - København 1 Repræsentantskabsmøde Indhold Side Dagsorden... 3 Dagsorden - punkt 3: Organisationsbestyrelsens

Læs mere

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup

Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Aftale for Boligselskabet AKB, Taastrup Parterne aftaler herved Målrettet at arbejde for at opfylde aftalens indhold. Aftaleholderen er ansvarlig for at levere det aftalte indhold samt at opfylde de vedtagne

Læs mere

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s vision 2020 2 Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s VISION 2020 3 "Vi er lejernes første valg!"...sådan siger omverdenen om AAB, når vi kigger dybt i krystalkuglen

Læs mere

Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland Boligselskabet Sjælland Fordelingsafdeling 1-260 Regnskab 1. januar 2015-31. december 2015 BOLIGSELSKAB: TILSYNSFØRENDE KOMMUNE: LBF-nr.: 240 KOMMUNENUMMER: 265 NAVN: Boligselskabet Sjælland Roskilde kommune

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland. Roskilde, den 13. april 2018 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

Læs mere

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER BEBOERE ANBEFALER BOLIG- SELSKABET SJÆLLAND SOM

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab Målsætningsprogram for 2017 2021 Herlev Boligselskab Herlev Boligselskab www.herlev boligselskab.dk v/kab Vester Voldgade 17 1552 København V Målsætningsprogram 2016 2020 1 Indledning Herlev Boligselskab

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet

FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet FORRETNINGSORDEN for repræsentantskabet Som retningslinjer for repræsentantskabsmøder gælder sammen med boligselskabets vedtægter følgende bestemmelser: Repræsentantskabets opgaver 1. Repræsentantskabet

Læs mere

Endelig dagsorden ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 20. maj 2017 kl Roskilde, den 10. maj 2017

Endelig dagsorden ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 20. maj 2017 kl Roskilde, den 10. maj 2017 Roskilde, den 10. maj 2017 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 11. april 2017 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Fremtidens mål for SAB

Fremtidens mål for SAB . Fremtidens mål for SAB Første overordnede bud fra konferencen på BLOX 10. juni et godt afsæt der skal tilpasses, udbygges, nuanceres og kvalificeres hen over efteråret Konsulenter: Christian Berg Larsen

Læs mere

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION I VAB 2020 STRATEGI & VISION I VAB Være et attraktivt og eftertragtet boligselskab....med en god og sund boligmasse i trygge rammer. Forskellige boligstørrelser, indretninger og pris vil sikre, at der

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

Ledere og Chefer 31.08.07

Ledere og Chefer 31.08.07 Ledere og Chefer 31.08.07 Information Jeg har adgang til den information, som jeg har brug for i mit arbejde. Mine lederkolleger er gode til at give information. Min chef er god til at informere. Mine

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Frivillighedspolitik. Bo42

Frivillighedspolitik. Bo42 Frivillighedspolitik Bo42 Vedtaget på repræsentantskabsmøde afholdt den 4. juni 2013 Forord En af Bo42 s bestyrelses fornemste opgaver er at være med til at skabe og udvikle gode rammer og muligheder for

Læs mere

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland. Roskilde, den 11. april 2017 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland.

Læs mere

Mødet i marts indstilles flyttet til 29/3. og dermed FU møde 17/3 kl

Mødet i marts indstilles flyttet til 29/3. og dermed FU møde 17/3 kl Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Ingen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt dagsordenspunkt,

Læs mere

Som bilag vedlægges endvidere oversigt over arrangementer i BL s kreds 2.

Som bilag vedlægges endvidere oversigt over arrangementer i BL s kreds 2. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Lisbeth Blom, Annette Sørensen, Richard D. Jensen og Henriette Larsen L = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

Vision & Mission. Vision & Mission

Vision & Mission. Vision & Mission Vision & Mission Vision & Mission 2018-2022 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Det gode naboskab

Læs mere

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven I, II og III Bygaden Ole Rømers Vej Grønnehaven Nørreby Sønderby

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP AKB Taastrups afdelinger i Høje-Taastrup Taastrupgård Blåkildegård Taastrup Valhøj Taastrupgård Opførelsesår: 1972 913 boliger, etagebyggeri Blåkildegård Opførelsesår:

Læs mere

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

En stærk boligorganisation i Århus på vej?

En stærk boligorganisation i Århus på vej? En stærk boligorganisation i Århus på vej? 2019-10-10 Passer ALBOA og Århus Omegn sammen? En stærk boligorganisation i Århus på vej De to bestyrelser i ALBOA og Århus Omegn har i bestyrelsesmøder den 10.

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet Parkvænget 25 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 Direkte: 46 30 47 88 www.bosj.dk 18. maj 2011 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2018-2021 Målsætningsprogrammet er delt op i de værdier, som Bomidtvest driver virksomhed efter, samt en række målsætninger, som skal gøre det attraktivt at være lejer og ansat i Bomidtvest.

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde

offentligt referat Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning kl. 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Helene Obel,

Læs mere

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Vi har siden sidste repræsentantskabsmøde den 21. maj afholdt 6 hovedbestyrelsesmøder, 2 byggemøder, et målsætningsmøde,

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2015

Trivselsundersøgelse 2015 Trivselsundersøgelse 2015 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 56 Inviterede 67 Svarprocent 84% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6 Din arbejdsplads'

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Parkvænget 25 Postboks 269 4000 Roskilde Telefon: Fax: Direkte: www.bosj.dk 27. april 2011 46 30 47 00 46 30 47 57 46 30 47 88 I henhold til selskabets

Læs mere

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet . Koden til internettet er: Stauning Fremtidens mål for SAB 10 november - Arbejdermuseet Konsulenter: Anette Kristensen og Christian Berg Larsen cbl@modusplus.dk Tlf: 22263238 Program 10.00 Velkomst ved

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

3. L Gennemgang af revisionsprotokollat v. Benny Lundgaard, PWC. Regnskab for Boligselskabet Sjælland fremsendes fredag som bilag 2.

3. L Gennemgang af revisionsprotokollat v. Benny Lundgaard, PWC. Regnskab for Boligselskabet Sjælland fremsendes fredag som bilag 2. Selskabsbestyrelsesmøde (regnskabsmøde) Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning kl. 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen.

Læs mere

2. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 2. kreds 2010. Kandidatliste for 2. kreds 2010 1

2. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 2. kreds 2010. Kandidatliste for 2. kreds 2010 1 2. kreds Forslag til valg af repræsentanter Kandidatliste for 2. kreds 2010 Kandidatliste for 2. kreds 2010 1 2 Kandidatliste for 2. kreds 2010 Tryk: Quickly Tryk. Forsidefoto: Alex Tran Du kan nå det

Læs mere

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Prisen pr. deltager er kr. uden deltagelse i middag og overnatning.

Prisen pr. deltager er kr. uden deltagelse i middag og overnatning. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen Afbud: Jeanette G. Nielsen, Amalie Rothman, Gæster: ingen. Kommende arrangementer:

Læs mere

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem. Målsætningsprogram frem mod 2015

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem. Målsætningsprogram frem mod 2015 BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Målsætningsprogram frem mod 2015 BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Fordi vores boligområder handler om menneskers hjem, skal

Læs mere

3B s repræsentantskabsmøde 2009

3B s repræsentantskabsmøde 2009 3B s repræsentantskabsmøde 2009 24. juni 2009 kl. 18 Imperial Hotel - Vester Farimagsgade 9-1606 København V 1 Repræsentantskabsmøde Indhold Side Dagsordenen... 3 Dagsordenen punkt 3: Bestyrelsens forslag

Læs mere

Værdigrundlag Ishøj Skole

Værdigrundlag Ishøj Skole Værdigrundlag Ishøj Skole Ishøj Skole er skolen for alle, præget af åbenhed, gensidig tillid og respekt for hinanden. Vi ønsker, at alle til stadighed skal være i en proces, der er kendetegnet ved videns-

Læs mere

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup O punktsmåling Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Udviklingsafdelingen 04-03-2013 O punksmålingen er gennemført i 2013, hvor der er omdelt spørgeskemaer

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Heidi Guldhammer Larsen

Læs mere

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Målsætningsprogram frem mod 2019 BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Glostrup Boligselskabs boligafdelinger er attraktive. Velplaceret

Læs mere

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man er medlem af afdelingsbestyrelsen. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde mere information

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

100 år er ingen alder

100 år er ingen alder Strategi 2015-2018 100 år er ingen alder 100 år er ingen alder AAB nærmer sig de 100 år, men det er ingen alder. Kompetente medarbejdere og beboervalgte, har skabt en udviklingsorienteret og værdibaseret

Læs mere

Thomas Kirkeskov. Dialog skaber kultur

Thomas Kirkeskov. Dialog skaber kultur FSB 2. december 2014 Få beboerne med! Præsentation Arbejde: Dansk Røde Kors / Ungdommens Røde Kors Dansk Ungdoms Fællesråd Landbrug & Fødevarer KFUM-Spejderne i Danmark Frivilligt: Fajabefa KFUM-Spejderne

Læs mere

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 ØSTJYSK BOLIG Søren Frichs Vej 25 8000 Aarhus C østjyskbolig.dk 86 15 66 88 info@ojba.dk Målsætningsprogrammet udgives af Østjysk Boligs Organisationsbestyrelse INDHOLD INDLEDNING

Læs mere

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB Indhold AAB s sociale ansvar - principielt... 1 Respekt for beboerdemokratiet... 2 Fremtidssikring... 2 Nybyggeri... 2 AAB s sociale ansvar - konkrete

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Roskilde, d. 23. april 2013 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI 2009 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Boligsocial medarbejder side 3-4 RVV side 4 Vækst med omtanke side 5 Konkurrenceevne side

Læs mere

Afdelingerne har med undtagelse af nedenstående alle godkendt budgetterne:

Afdelingerne har med undtagelse af nedenstående alle godkendt budgetterne: Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Richard Jensen

Læs mere

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE INDHOLD Indledning 3 Handlingsplan 2017 5 Pejlemærke 1 5 Pejlemærke 2 9

Læs mere

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION Baggrund P Da VK-regeringen trådte til, blev det skrevet ind i regeringsgrundlaget, at man ville give de almene beboere mulighed for at købe deres bolig P Et embedsmandsudvalg blev nedsat for at forberede

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 Styrket dialog og fælles løsninger Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 1. Styrket dialog og fælles løsninger For andet år i træk afholdte Randers Kommune i samarbejde med RandersBolig en boligkonference

Læs mere

Omdannelse af almene boligområder

Omdannelse af almene boligområder Omdannelse af almene boligområder -helhedsplaner og boligsociale indsatsområder Helhedsplaner styrk samarbejdet! D. 01. december 2016 Bolig Hjørring Boligorganisationer Boligselskabet Vesterlund (afdeling

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. September 2007 Indhold side Hvad er fremtidssikring? 4 Introduktion til handleplanen 6 Afdelingens vision 7 Handleplanen:

Læs mere

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING BEBOERSAMMEN- SÆTNING NYBYGGERI NYBYGGERI DET BYSTRATEGISKE SPOR DET BOLIGSOCIALE SPOR NYBYGGERI TRYGHED ORGANISERINGS- SPORET..

Læs mere

Thomas Kirkeskov. Dialog skaber kultur

Thomas Kirkeskov. Dialog skaber kultur FSB 22. oktober 2015 Få beboerne med! Præsentation Thomas Kirkeskov Arbejde: Dansk Røde Kors / Ungdommens Røde Kors Dansk Ungdoms Fællesråd Landbrug & Fødevarer KFUM-Spejderne i Danmark Frivilligt: Fajabefa

Læs mere

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME?

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME? BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME? Liv Jørgensen og Christina Krog BLs 7. kreds, 2. november 2018 Eftermiddagens videre program FNs Verdensmål og BLs målsætningsprogram

Læs mere

Francisco Ortega gennemgik selskabets resultater på det boligsociale område. Tabet i Filosofparken udgjorde i 2009 kr.1,7 mio. og i

Francisco Ortega gennemgik selskabets resultater på det boligsociale område. Tabet i Filosofparken udgjorde i 2009 kr.1,7 mio. og i Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen Afbud: Jeanette Gotlieb, Gæster: Francisco Ortega (Paco), Lotte Helt L = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Parkvænget 25 Postboks 269 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 Direkte: 46 30 47 88 www.bosj.dk 2. august 2010 Afholdt lørdag

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK HOLBÆK KOMMUNE for Kære medarbejder i Holbæk Kommune Vores personalepolitik har til formål at udvikle Holbæk Kommune som en attraktiv arbejdsplads.

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BLANDT BEBOERE I AFDELING 10 I LINDHOLM Hvordan oplever du at bo i din boligafdeling? BOLIGER TIL ALLE Sundby-Hvorup Boligselskab er et af Nordjyllands største almene boligselskaber

Læs mere

4. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 4. kreds 2010. Kandidatliste for 4. kreds 2010 1

4. kreds. Forslag til valg af repræsentanter. Kandidatliste for 4. kreds 2010. Kandidatliste for 4. kreds 2010 1 4. kreds Forslag til valg af repræsentanter Kandidatliste for 4. kreds 2010 Kandidatliste for 4. kreds 2010 1 2 Kandidatliste for 4. kreds 2010 Tryk: Quickly Tryk. Forsidefoto: Alex Tran Du kan nå det

Læs mere

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte.

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Karen Schou Andersen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt

Læs mere

Dagsorden. Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Roskilde, den 17. maj 2018

Dagsorden. Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Roskilde, den 17. maj 2018 Roskilde, den 17. maj 2018 Endelig indkaldelse til ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, indkaldes der herved til ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet

Læs mere