F.A.Q. - Mobile Pay Online

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F.A.Q. - Mobile Pay Online"

Transkript

1 F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit kort? Hvad koster det at betale med Mobile- Pay i en webshop? Lægger webbutikkerne ikke bare gebyret over på mig som forbruger? Hvilke kort kan jeg tilknytte MobilePay til nethandel? Kan jeg have flere kort tilknyttet MobilePay, så jeg har mulighed for at bruge et bestemt kort, når jeg handler på nettet? I betalingsvinduet vælger du, at du ønsker at betale med MobilePay. Herefter indtaster du dit mobilnummer. På din telefon vil du nu modtage en anmodning om betaling af beløbet til netbutikken. Log på MobilePay, og kontrollér, at beløbet og modtageren er korrekt. Herefter swiper du for at godkende, at betalingen trækkes direkte på det kort, du har godkendt til nethandel i MobilePay. Du vil nu modtage en kvittering på, at betalingen er sendt. Ja. Når du betaler med MobilePay i en onlineshop, slipper du for at indtaste alle dine kortoplysninger. Det eneste, du skal for at betale med MobilePay, er at indtaste dit mobilnummer i webshoppens kurv. Herefter sker betalingen nøjagtig, som du kender den fra MobilePay. Der er intet gebyr for at betale med Mobile- Pay, når du handler. Butikken vil dog stadig opkræve det almindelige kortgebyr. Onlinebutikkerne må ikke lægge gebyret for MobilePay over på forbrugerne. Der kan dog som ved almindelige netkøb fortsat godt være fx gebyrer for selve kortbetalingen. Lige nu kan du bruge MasterCard, VISA, VISA Electron samt Maestro, men Danske Bank arbejder hårdt på også at få tilknyttet Dankort og VISA/Dankort. Ja, der er mulighed for at have flere kort tilknyttet MobilePay. Når du tilknytter et ekstra kort, vil du blive bedt om at markere, hvilket kort der skal benyttes, når du handler på nettet. Det vil dog være være det samme kort, der altid benyttes til køb på nettet.

2 Hvad er beløbsgrænsen, hvis jeg bruger MobilePay, når jeg handler på nettet? Er der en årlig beløbsgrænse for betaling via MobilePay ved nethandel? Jeg har spørgsmål til, hvordan jeg bruger MobilePay til nethandel. Hvem kan jeg kontakte? Jeg har ikke fået mine varer, som jeg har købt på nettet. Hvem kan jeg kontakte? Der er trukket et forkert beløb via MobilePay. Hvem kan jeg kontakte? Hvilke typer kort kan jeg bruge til betaling via MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg fortryder købet af en vare på nettet? Hvad koster det mig at bruge Mobile- Pay, når jeg handler på nettet? Hvordan kan jeg se, om jeg skal betale et kortgebyr til netbutikken? Der er ikke nogen beløbsgrænse, når du bruger MobilePay ved køb på nettet. Har du en beløbsgrænse på det kort, du bruger, er det denne, der gælder. Der er ikke nogen beløbsgrænse, når du bruger MobilePay ved køb på nettet. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en beløbsgrænse på det kort, du har tilknyttet MobilePay til nethandel. Du er velkommen til at ringe til Danske Bank, Support Direkte, på , hvis du har spørgsmål om MobilePay og brugen af MobilePay til nethandel. De svarer både på tekniske og praktiske spørgsmål og kan også spærre din adgang til MobilePay, hvis din telefon er blevet stjålet. Du skal kontakte den virksomhed, du har købt varen af. Du kan også finde information om indsigelser på Finansrådets hjemmeside. Du skal kontakte den virksomhed, du har handlet hos. Alternativt kan du kontakte din kortudsteder (typisk din bank). På nuværende tidspunkt er det muligt at benytte følgende kort til betaling med MobilePay på nettet: MasterCard, VISA, VISA Electron og Maestro. Du kan ikke tilknytte Dankort og Visa/Dankort til MobilePay Online. Du skal kontakte den netbutik, du har købt varen af. Det koster ikke noget at bruge MobilePay, men der kan være et kortgebyr til netbutikken. Inden du godkender et køb, vil du tydeligt blive oplyst om et eventuelt kortgebyr, og det vil være en del af den samlede købesum.

3 Hvorfor kan jeg have problemer med at gennemføre en betaling? Hvornår bliver beløbet trukket på min konto, når jeg bruger MobilePay til betaling ved nethandel? Er det sikkert at bruge MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvordan ved jeg, om jeg kan betale med MobilePay i en netbutik? Hvorfor er der forskel på, hvor meget jeg kan betale via MobilePay i fysiske butikker og i netbutikker? Du vil altid få besked i MobilePay med det samme, hvis en betaling ikke kan gennemføres. Det kan f.eks. skyldes: 1) Du har tastet dit nummeret forkert ved betalingen 2) at du ikke har slået MobilePay til nethandel til, eller at de kort, du har registreret, ikke kan bruges til nethandel. Hvis du har flere kort registreret i din Mobilepay app, skal du have VISA, VISA Electron, Maestro eller Mastercard aktiveret. Dankort og Visa/Dankort kan ikke bruges til betaling via MobilePay ved nethandel. Netbutikken må trække beløbet på dit kort, når de sender varen til dig. Tidspunktet for, hvornår beløbet trækkes på din konto, afhænger desuden af, hvornår kortudstederen modtager transaktionen. Det er lige så sikkert at bruge MobilePay, når du handler på nettet, som når du bruger dit kort. Faktisk er betaling med MobilePay ofte mere sikkert end kortbetalinger.dine kortoplysninger er nemlig beskyttet i MobilePay app en, og man kan kun få adgang til oplysningerne ved at indtaste den firecifrede kode til MobilePay og eventuelt også en kode til telefonens tastaturlås. Du vil tydeligt kunne se MobilePay-logoet i forbindelse med betaling til en netbutik, hvis butikken tilbyder betaling med MobilePay. Der er tale om to forskellige typer betalinger. I den fysiske butik er der tale om en almindelig MobilePay overførsel og her er der en beløbsgrænse på kr. pr. dag og kr. pr. år. Når du bruger MobilePay til betaling på nettet, betragtes betalingen som en kortbetaling, hvor MobilePay blot hjælper med at overføre kortoplysningerne til netbutikken. Det betyder, at der ikke er nogle beløbsgrænser, som du ellers kender det fra MobilePay. Hvis der er beløbsgrænser tilknyttet dit kort, er de selvfølgelig stadig gældende.

4 Får jeg en kvittering for betalinger via MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvis jeg oplyser mit mobilnummer til en netbutik, kan jeg så være sikker på, at butikken ikke bruger mit mobilnummer til markedsføring? Hvordan tilføjer jeg et ekstra kort? Hvad er forskellen med VISA/Dankort og VISA? Når du bruger MobilePay til betaling på nettet, får du en kvittering for beløbsanmodningen i MobilePay. Du får en kvittering for selve varekøbet af netbutikken. Butikken må kun bruge dit mobilnummer til markedsføring, hvis du selv aktivt giver samtykke specifikt til det. Du kan tilføje et ekstra kort under Indstillinger - Betalingskort i MobilePay appen. Har du et kombineret VISA/Dankort, vil dette altid blive betragtet som værende et Dankort, når du bruger kortet i Danmark. Bruger du VISA/Dankortet i udlandet, vil det bliver betragtet som værende et VISA kort. Et rent VISA-kort vil altid blive betragtet som værende et VISA-kort, uanset om du bruger det i Danmark eller udlandet. Rene Visa-kort er ikke særlig udbredte i Danmark.

5 F.A.Q. - Mobile Pay Online Webshop-ejer Hvordan får jeg MobilePay i min webshop? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke længere ønsker MobilePay Online i min netbutik? Jeg har brug for hjælp til MobilePay Online. Hvem kan jeg kontakte? Hvordan kan jeg se, at kunden har betalt? Hvordan giver jeg kunden en kvittering for varekøbet? Kan alle bruge MobilePay, når de betaler for varer på nettet? Er det sikkert for virksomheder at bruge MobilePay Online? Skal min virksomhed være kunde i Danske Bank for at få MobilePay Online? Din virksomhed skal have en aftale om MobilePay Online med en Payment Service Provider (f.eks. Wannafind) og en kortindløser (p.t. Teller). Derudover er det en forudsætning, at du er skiftet til den nyeste version af Wannafinds betalingsvindue. Du skal kontakte Wannafinds supportafdeling på enten tlf eller wannafind.dk. Du kan kontakte Wannafinds supportafdeling på enten tlf eller wannafind.dk. Den enkelte betaling vil fremgå som en MobilePay-betaling i butiksadministrationssystemet. På samme måde, som du gør i dag. Kunden får desuden en kvittering på overførslen fra kortet til butikken i MobilePay. Alle, som har MobilePay, kan benytte appen til betaling på nettet, hvis de har aktiveret MobilePay til nethandel. MobilePay-brugerne skal tilknytte et kort, der kan bruges til betaling via MobilePay, når de handler på nettet, det vil sige MasterCard, VISA, VISA Electron eller Maestro. Dankort og Visa/Dankort kan ikke bruges til betaling via MobilePay på nettet. Ja, det er lige så sikkert som at tilbyde kortbetaling. Nej, virksomheden skal blot have en aftale om MobilePay Online med sin Payment Service Provider (Wannafind) og en aftale med en kortindløser (Teller)

6 Hvordan hænger MobilePay Business og MobilePay Online sammen? Hvad hvis kunden har brugt MobilePay med et stjålet/falsk kort? Hvornår bliver pengene sat ind på min virksomheds konto? Hvor og hvordan administrerer virksomheden MobilePay Online? Kan MobilePay Online benyttes til online BtB-handel? Kan udenlandske netbutikker bruge MobilePay Online? Hvad er fordelen ved at bruge Mobile- Pay til betaling ved nethandel i stedet for f.eks. VISA/Dankort eller Master- Card? Kan jeg bruge CaptureNow/Instant- Capture med MobilePay Online? Der er tale om to selvstændige løsninger. Begge løsninger er til virksomheder og gør det muligt for privatkunder at betale med MobilePay i virksomheder. Der er dog tale om to forskellige løsninger, hvor MobilePay Business er til brug i fysisk handel i en butik, mens MobilePay Online er til brug i netbutikker. Betaling via MobilePay svarer til betaling med kort, og derfor gælder der de samme regler og procedurer som ved kortbetalinger. Betaling via MobilePay svarer til betaling med kort, og derfor er tidspunkt for, hvornår pengene går ind på kontoen, det samme som ved kortbetalinger. Man kan se en oversigt over MobilePaybetalingerne i det administrationssystem, som virksomhedens Payment Service Provider stiller til rådighed. Nej, MobilePay Online er kun til virksomheder med onlinesalg til privatpersoner, der betaler med MobilePay (som er en app til privatpersoner). Nej, MobilePay Online er kun for danske onlinebutikker. Det er et kendt problem for mange netbutikker, at en relativt stor andel af deres kunder ikke fuldfører købet, men forlader indkøbsvognen, når de når til betalingen. Det skyldes ofte, at kunden ikke lige har sin pung og sit betalingskort ved hånden. Derimod har de fleste altid deres mobiltelefon ved hånden, og derfor vil det være nemmere for kunden at bruge MobilePay til betalingen og virksomheden får solgt varen. MobilePay har næsten 2 mio aktive brugere, som nu får mulighed for at bruge appen til at betale nemt online. Ja.

7 Kan jeg lave abonnementsbetalinger/ recurringpayments med MobilePay Online? Hvordan håndterer vi evt. fortrydelseskøb foretaget via Mobile- Pay? På nuværende tidspunkt er det ikke muligt Med MobilePay er det en kortransaktioner, der ligger bag, så I håndterer det på sædvanlig vis ved at refundere, som I plejer. Den ny forbrugeraftalelov siger, at vi er forpligtet til at tilbagebetale på samme måde, som købet er foretaget. Hvor finder jeg MobilePay-logoer og -bannere til brug i min webshop? På MobilePay har brugerne registreret deres kort, så ved MobilePay transaktioner er det derved også betalingskort, der anvendes. På Danske Banks hjemmeside.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

REGLER FOR VISA/DANKORT

REGLER FOR VISA/DANKORT REGLER FOR VISA/DANKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I det følgende kan du læse de regler, der gælder for Visa/Dankort. 1 Regler for Visa/Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse

Læs mere

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført

Læs mere

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013 Aarhus 4. Juni 2013 Handelsbetingelser iposen ApS Brendstrupgårdsvej 102 DK-8200 Århus N kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Skærmene summer i de danske hjem med spil, homebanking og e-mails til venner og familie. Men i de

Læs mere

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER FOR PERSONERS KØB AF SAMLERMØNTER OG SEDLER TIL PRIVATT BRUG VIA WEBSHOPPEN ELLER TELEFONISK, HERUNDER BETINGELSER FORR PERSONERS ABONNEMENT PÅ ÅRLIGE MØNTSÆT TIL PRIVAT BRUG

Læs mere

Teenagere. og penge Teenagere. og bank

Teenagere. og penge Teenagere. og bank Teenagere og penge Teenagere og bank Der sker meget i teenage-årene. Personligheden udvikles og trangen til selvstændighed vokser. Helt naturligt gælder det også penge. Teenagere og bank Mange børn er

Læs mere

Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014

Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014 Svar på de 20 påståede rejsekort fælder i Ekstra Bladet den 21. november 2014 Bilag 2. december 2014 1. Glemmer at checke ud Folk bliver konstant pålagt bøder på 50 kr. for at glemme at checke ud. I hundredvis

Læs mere

God mobilstil 4JUNIOR

God mobilstil 4JUNIOR God mobilstil 4JUNIOR Hvad er cool at bruge mobilen til, og hvad skal du undgå? Varenr. 9045418 Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din mobil til Verden

Læs mere

DIGITAL POST TIL BORGERNE

DIGITAL POST TIL BORGERNE FAKTAARK DIGITAL POST TIL BORGERNE Indholdsfortegnelse OM DIGITAL POST... 2 Obligatorisk Digital Post i 2013 og 2014... 2 Hvad kalder vi Digital Post-løsningen?... 2 Fysisk brev med information om obligatorisk

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger Fysisk handel De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af trans aktioner med betalingskort, og heldigvis går langt de fleste godt. Men selv

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 13 E-mail: webshop@notabene.dk CVR-nr.: 19860647 Notabenes almindelige salgs-

Læs mere

BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM

BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM BRUGERREGLER FOR SPAR NORD BANKS MASTERCARD DEBIT PROGRAM brugerregler_mastercarddebit_10.13.indd - Spar Nord Bank A/S - CVR-nr. 13 73 75 84 side 1 af 8 Definitioner Korttyper Privatkort MasterCard Debit,

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Internethandel og post- og telefonordre

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Internethandel og post- og telefonordre Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger Internethandel og post- og telefonordre De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af transaktioner med betalingskort, og heldigvis går langt

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Velkommen til Coop Bank

Velkommen til Coop Bank Coop Bank Velkommen til Coop Bank Kære medlemsvalgte, Som du sikkert ved, har Coop åbnet en bank Coop Bank. Det har vi gjort, fordi bank står rigtig højt på ønskelisten, når vi spørger Coops medlemmer,

Læs mere

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere

1264 i 2013. af Susan Vestergaard, 1264.dk. De mest populære indlæg på facebook-siden: Debet og kredit: Hvad er det? www.facebook.

1264 i 2013. af Susan Vestergaard, 1264.dk. De mest populære indlæg på facebook-siden: Debet og kredit: Hvad er det? www.facebook. 1264 i 2013 af Susan Vestergaard, 1264.dk De mest populære indlæg på facebook-siden: www.facebook.com/regnskabstips Udgivet december 2013 Indholdsfortegnelse Øehmm, hvor er indholdsfortegnelsen henne?..

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din netbank bedre at kende.

Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din netbank bedre at kende. Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank

Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Kom godt i gang med Netbank Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din Netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere