7. Valg af et bestyrelsesmedlem: Claus Hvidman er på valg - modtager genvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "7. Valg af et bestyrelsesmedlem: Claus Hvidman er på valg - modtager genvalg"

Transkript

1 Page 1 of 7 7. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for Schoutgårdens fællesarealer fremlæggelse af Det Grønne Udvalgs forslag til renovering af Schoutgårdens kransbeplantning og øerne i græsplænerne (ved bestyrelsesmedlem Pia Lindinger). Forslaget er vedlagt 5. Fremlæggelse af budget for Valg af kasserer: Lone Carstensen er på valg modtager genvalg 7. Valg af et bestyrelsesmedlem: Claus Hvidman er på valg - modtager genvalg 8. Valg af et bestyrelsesmedlem: Per Skipper er på valg - modtager genvalg 9. Valg af revisor: Per Fuglsang er på valg modtager genvalg 10. Valg af en suppleant Jutta Hørlyck modtager genvalg 11. Valg af en suppleant bestyrelsen foreslår Mette Groth-Andersen 12. Varmemester Theis Jørgensen orienterer om dels tekniske muligheder for at finde lækage i varmesystemet i vore huse, dels om mulighed for at beskytte sig mod stort vandtab ved en installationsændring 13. Indkomne forslag - der er ikke indkommet forslag 14. Eventuelt Formanden bød de fremmødte beboere velkommen til generalforsamling nr. 36 og udtrykte glæde over fremmødet. Herefter gik man over til dagsordenens punkter. Ad 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mette Groth-Andersen til dirigent. Dette blev enstemmigt vedtaget. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i henhold til vedtægterne. Til stede var repræsentanter for 24 huse. Heraf var 3 huse repræsenteret ved fuldmagt. Ad 2 Bestyrelsens beretning om 2012 Beretningen var - ligesom de foregående år - opdelt i 4 afsnit, således at er der var mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer efter hvert afsnit. I referatet vil spørgsmål/kommentarer og svar være skrevet med kursivskrift, så det fremgår, hvad der er beretning, og hvad der er diskussion.

2 Page 2 of 7 1) De grønne arealer m.m. Schoutgården er et grønt miljø, så selvom vi bor tæt, er der jo lys, luft og grønt omkring os. Bestyrelsen er helt bevidst om, at vi skal bibeholde vores Grønne Look men intet varer evigt. En del af jer har sikkert bemærket at et af træerne mod Kirkevej mistede toppen i den kraftige blæst for 14 dage siden. Heldigvis kom ingen til skade denne gang. Bestyrelsen vil opfordre generalforsamlingen til at tage godt imod det forslag til fornyelse, som Det Grønne Udvalg har udarbejdet i samråd med erfarne gartner-specialister. Pia Lindinger fortæller mere om det under dagsordenens punkt 4. Der var ingen kommentarer til dette punkt. 2) Kedelcentralen m.m. Driften af vores kedelcentral har været udramatisk i Kasserer Lone Carsensen vil fortælle om leasingkontrakten, der udløber i 2013, under dagsordenens punkt 3. Desværre har vi stadigvæk en utæthed i centralvarmesystemet. Den er ikke så voldsom, som vi har set de foregående år ca. 80 l i døgnet. Hidtil har alle lækager været i de enkelte huse, så vi er overbevist om, at det også er tilfældet denne gang. Der henvises i øvrigt til dagsordenens punkt 12. Der var ikke kommentarer til dette punkt. 3) Øvrigt Sommerfest Der blev afholdt en yderst vellykket kombination af schoutmarked og gårdfest lørdag den 16. juni Der var 90 muntre gæster ved middagen. Vi holder traditionen vedlige med et nyt schoutmarked og gårdfest lørdag den 22. juni Fastelavnsfest Den 10. februar blev der afholdt tøndeslagning med 50 deltagere i alle aldre og udklædninger. Det flotte vejr gjorde dagen ekstra vellykket. De 2 fastelavnstønder samt flere bægre fastelavnspunch og pølser blev nedlagt under megen munterhed. Der skal lyde en stor tak til Claus, Johnny, Theis, Pia og andre flinke hjælpere for jeres indsats ved sammenkomsterne. Vores hjemmeside Bjarne Erbs i hus nr. 26 har oprettet en sektion i hjemmesiden, som kun beboere i Schoutgården har adgang til. Det betyder rent praktisk, at hvert hus har eget brugernavn og password. En meddelelse om, hvordan man kommer ind på denne sektion, er lagt i jeres postkasse. Den nye sektion indeholder også mulighed for, at man som beboer kan skrive kommentarer - f.eks hvis I har ting, som I vil sælge, bytte eller forære bort. I opfordres til - i forbindelse med at I opdaterer jeres brugernavn/password at oplyse jeres e- mail-addresse. Det vil gøre det hurtigere og nemmere at sende information til jer. Beboere uden addresse modtager fortsat information på papir.

3 Page 3 of 7 Hvorfor flager vi??? Vi har som beboere mulighed for at få hejst flaget på Schoutgårdens flagstang, når vi har en anledning hertil. Det er en tjans som vore flinke flagmestre Kjeld og Torkild tager meget seriøst. Men så kommer der løbende spørgsmål fra alle uinviede hvorfor flager vi egentlig? Det kan man nu se på hjemmesiden. Når man kontakter flagmestrene, sørger de for, at Mette Groth- Andersen får beskeden, så hun kan lægge oplysningen ind på hjemmesiden. Oplysningen fjernes automatisk dagen efter begivenheden. 4) Afsluttende bemærkninger. Vi har set på mulighederne for at installere elektriske solceller på vore huse, men lønsomheden af en installation i Schoutgården er for ringe. Der er udsendt en meddelelse til alle huse, hvor man kan se hvorfor. Til slut: Bestyrelsen, gartneren, varmemestrene og mange engagerede beboere arbejder for, at det skal være attraktivt at bo i Schoutgården. Bestyrelsen opfordrer beboerne til at støtte op om denne indsats, så det fortsat er et attraktivt sted. Der var ikke kommentarer til dette punkt. Ad 3 Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2012 Kasserer Lone Carstensen gennemgik kort det reviderede regnskab, som var udsendt med indkaldelsen til generalforsamlingen, og forklarede noterne i detaljer. Resultatopgørelsen viser et overskud på ,00 kr., som foreslås overført til foreningens formue, der herefter udgør ,00 kr. På forespørgsel om, hvorvidt der findes en øvre/nedre grænse for formuens størrelse, blev svaret, at dette ikke findes. På forespørgsel om, hvorvidt varmebidraget vil blive nedsat, når leasingkontrakten udløber til september blev svaret, at Pia Lindinger vil komme med et forslag til realisering af besparelsen i forbindelse med fremlæggelse af Det Grønne Udvalgs forslag til renovering af beplantningen under dagsordenens punkt 4. Regnskabet blev taget til efterretning. Ad 4 Det Det Grønne Udvalgs forslag til renovering af Schoutgårdens kransbeplantning og øerne i græsplænerne. Schoutgårdens beplantning er på grund af alder ved at vokse os over hovedet. Ved generalforsamlingen i 2012 blev det besluttet at nedsætte et Grønt Udvalg som skulle kortlægge muligheder og priser for renovering af bevoksningen. Udvalget består af: Pia Lindinger Hus nr. 13 Jutta Hørlyck Hus nr. 7 Susanne Fuglsang Hus nr. 15 Jette Hagetoft Hus nr. 17 Aase Jensen Hus nr. 61 Alle er velkommen til at deltage, hvis man har gode ideer eller ønsker.

4 Page 4 of 7 Vi er meget tilfredse med gartner Kents daglige vedligeholdelse af de grønne områder, men da beplantningen som nævnt - er ved at vokse os over hovedet, har udvalget været meget ude at kigge på beplantningen og har fundet, at der skal gribes drastisk ind nu, hvis vores bebyggelse fortsat skal se præsentabel ud. Udvalget har rådført sig med vores gartner Kent samt et professionelt gartnerfirma, som siger, at randområderne (hække og store træer) ikke har været passet korrekt fra starten. De sidste 2 år er der gennemsnitligt brugt kr. pr. år til vedligeholdelse af de grønne områder. I 2013 vil der skulle bruges kr. med den nuværende vedligeholdelsesplan bl.a. udgift til beskæring af træer, som alligevel skal fældes om få år. Udvalget foreslår en 5-års plan med fokus på nedskæring, fældning og genetablering samt fjernelse af øerne på græsplænerne. Men i første omgang fokuseres der på en 2-års plan, hvor de mest nødvendige ting vil blive foretaget, bl.a. renovering af randbeplantningen. Planen for de første 2 år ser således ud: Forår 2013 Hækkene ved stierne mod Hartkornsvej klippes til jorden; oprydning af ikke tilhørende planter, bortkørsel af affald Fældning og bortkørsel af 6 egetræer mod Lodsgården Opstamning af fyr mod Kirkevej Efterår 2013 Fjernelse af øerne ved Lodsgården Barkflis i de nedlagte øer Etablering af 9 frugttræer (8-/10-årige træer med kirsebær, æbler, blommer) Vinter 2014 Randhækkene beskæres kraftigt cm og renses for ikke ønsket beplantning Forår /sommer 2014 Fjernelse af øerne ved Kirkevej Barkflis i de nedlagte øer Løft (opstamning) af egetræer Udgifterne til den foreslåede plan for 2013 er på kr., hvoraf en del af finansieringen tages fra foreningens formue. I 2014 vil udgifterne beløbe sig til kr., der finansieres gennem fastholdelse af de nuværende fællesudgifter samt udnyttelse af leasingbesparelsen fra fyrene. Det er udvalgets mål, at tidsforbruget - og dermed udgifterne - på vedligeholdelse af de grønne områder efter 5-års planens gennemførelse bliver mindre. Pia pointerede, at randhækkene efter nedklipningen ikke vil se pæne ud, men i løbet af 2-3 år vil de være vokset op igen. På forespørgsel om, hvorvidt Lodsgården kan vinde hævd på den del af Schoutgårdens areal, der findes på deres side af den nuværende hæk, svarede formanden, at bestyrelsen har haft et autoriseret landmålerfirma til at foretage en opmåling, og at der er nedrammet skelpæle, samt at bestyrelsen har haft en god dialog med Lodsgården om sagen,så Lodsgården vil ikke vinde hævd på det areal.

5 Page 5 of 7 Beboeren i nr. 8 roste Det Grønne Udvalg for et flot arbejde og en god analyse, men fandt det var uheldigt at blande besparelsen fra leasingafgiften ind i udgifterne til vedligeholdelse af det grønne område. Hertil svarede formanden, at kassereren ville sikre, at der er overblik over økonomien i opgaven. Til bemærkning om, at der i løbet af 2-3 år vil vokse ukrudt op i flislaget omkring træerne, hvor øerne er fjernet, så det vil kræve ekstra vedligeholdelse, svarede Pia, at udvalget vil tage dette ad notam. Til spørgsmål om hvorvidt udvalget havde tænkt på, at det kunne betyde mere vejstøj for beboerne, medens de nedklippede hække mod Hartkornsvej endnu var lave, svarede Pia, at det havde udvalget tænkt på. Beboeren i nr. 1 bad udvalget være opmærksom på, at der ved nedklipning af inderhækken mod Hartkornsvej kunne være risiko for, at området angribes af ukrudt. Pia tog udtalelsen ad notam og vil melde tilbage til nr. 1 efter rådføring med gartnerfirmaet Der var enighed om, at Det Grønne Udvalg skal fortsætte, og der var flertal for, at de foreslåede planer skal sættes i værk. Ad 5 Fremlæggelse af budget for 2013 Lone gennemgik kort budgettet, der var udsendt med indkaldelsen. Budgettet viser et underskud for 2013 på kr., hvilket skyldes udgift til gartnerfirmaet. Beløbet vil blive reguleret ved årets udgang som følge af vedtagelsen af Det Grønne Udvalgs forslag. Varme-, fælles-, og vedligeholdelseskonto-bidrag samt kontingent er uforandret 2.325,00 kr. pr. måned pr. hus. Budgettet blev taget til efterretning. Ad 6 Valg af Kasserer Lone Carstensen blev enstemmigt genvalgt. Ad 7 Valg af et bestyrelsesmedlem Claus Hvidman blev enstemmigt genvalgt. Ad 8 Valg af et bestyrelsesmedlem Per Skipper blev enstemmigt genvalgt. Ad 9 Valg af revisor Per Fuglsang blev enstemmigt genvalgt. Ad 10 Valg af en suppleant Jutta Hørlyck blev enstemmigt genvalgt. Ad 11 Valg af en suppleant bestyrelsen foreslog Mette Groth-Andersen Mette Groth Andersen blev enstemmigt valgt.

6 Page 6 of 7 Grundejerforeningens bestyrelse ser herefter således ud: På valg i Formand Bent Tersbøl 2014 Kasserer Lone Carstensen 2015 Bestyrelsesmedlem Claus Hvidman 2015 Bestyrelsesmedlem Pia Lindinger 2014 Bestyrelsesmedlem Per Skipper 2015 Suppleant Jutta Hørlyck 2014 Suppleant Mette Groth-Andersen 2014 Revisor Morten Erri 2014 Revisor Per Fuglsang 2015 Ad 12 Tekniske muligheder for lækagesøgning i varmesystemet i vore huse. Varmemester Theis Jørgensen oplyste om to muligheder og viste skitser af de to installationsmuligheder: En varmeveksler, der installeret koster ca kr. pr. hus. Men varmeveksleren er ikke afprøvet i vores bebyggelse, og fylder meget i rummet under trappen. Et manometer, der installeret koster ca kr. pr. hus. Det er afprøvet i vores bebyggelse, og det er nemt at betjene. Manometeret skal monteres af et VVS-firma, men den fingernemme gør det selv mand kan evt. selv indkøbe og installere manometeret. Man kan skrive sig på en liste hos Jutta Hørlyck, hus no. 7, hvis man er interesseret i at få installeret et manometer på sit varmesystem. Derefter vil Jutta indhente pristilbud fra to VVSfirmaer. Resultatet vil blive lagt ind på hjemmesiden. Ad 13 Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag.i rette tid, men hus nr. 66 havde indsendt et forslag om etablering af en overdækning ved hoveddøren. Der kan således ikke stemmes om forslaget Det blev oplyst, at en sådan ændring af bebyggelsens udseende formelt skal vedtages af en generalforsamling og derefter godkendes af Kommunen. Hus nr. 66 blev henvist til at få udarbejdet en bygningstegning af overdækningen, gerne af en arkitekt. Derefter kan bestyrelsen evt. få en forhåndsgodkendelse af Kommunen, hvorefter projektet kan forelægges på en generalforsamling for vedtagelse. Ad 14 Eventuelt Mette Groth-Andersen, hus nr. 8, havde erfaret, at der er et rakethul i det nylagte tag på deres carport og udtrykte skuffelse over, at ingen havde vedstået sig uheldet. Det blev påpeget at uheldet ikke nødvendigvis var forårsaget af Schoutgårdens beboere, men måske af et af nabohusene. Per Skipper foreslog, at Mette kunne melde det til sit forsikringsselskab. Annelise, hus nr. 21 gav, udtryk for, at de ofte har problemer med kloakken. Hertil svarede Lone, at kloakken skal spules igennem, hvis der er problemer, og at der findes en højtryksspuler til låns i varmekælderen. Hvis dette ikke kan klare problemet, skal der et professionelt firma på.

7 Page 7 of 7 Herefter takkede dirigenten for god ro og orden. Formanden takkede afslutningsvis dirigenten for veludført hverv. Generalforsamlingen sluttede kl o O o

7. Valg af et bestyrelsesmedlem: Claus Hvidman er fraflyttet Schoutgården. Bestyrelsen foreslår, at Jutta Hørlyck indtræder i bestyrelsen

7. Valg af et bestyrelsesmedlem: Claus Hvidman er fraflyttet Schoutgården. Bestyrelsen foreslår, at Jutta Hørlyck indtræder i bestyrelsen Side 1 af 7 Grundejerforeningen Schoutgården Referat af ordinær generalforsamling 26. marts 2014 Generalforsamlingen blev afholdt i Hollænderhallen mødelokaler Referent Bodil Tersbøl 04. april 2014 Dagsorden:

Læs mere

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2011 og budgettet for 2012. 5. Valg af et bestyrelsesmedlem: Pia Lindinger er på valg modtager genvalg

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2011 og budgettet for 2012. 5. Valg af et bestyrelsesmedlem: Pia Lindinger er på valg modtager genvalg Grundejerforeningen Schoutgården Referat af ordinær generalforsamling 29. marts 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Hollænderhallens mødelokaler Referent: Bodil Tersbøl 11. april 2012 Dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Generalforsamling 2011

Generalforsamling 2011 Generalforsamling 2011 Tirsdag, 19 April 2011 16:42 Skrevet af Bent Tersbøl Grundejerforeningen SCHOUTGÅRDEN Referat af ordinær generalforsamling den 31. marts 2011 Generalforsamlingen blev afholdt i Hollænderhallens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere:

punkt 1- Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Sydkystens Ejendomsadministtation ApS Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Greve Midtby III, afholdt onsdag den 17. maj 2006, kl. 18.30 i Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Birkager

Grundejerforeningen Birkager Grundejerforeningen Birkager Referat af den 33. ordinære generalforsamling den 18. marts 2003. Til stede var 26 personer repræsenterende 18 parceller. Formanden Steen Hansen bød velkommen. Punkt 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051

Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051 Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051 Østerhøj Mødedato: Onsdag den 13. september 2010 Sted: Fælleshuset, Østerhøj Bygade 73A Deltagere: Afdelingsbestyrelsen for Østerhøj, Steen Jørgensen og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere