Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 28. februar 2011, kl , på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 28. februar 2011, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden"

Transkript

1 Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 28. februar 2011, kl , på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og protokolfører. 2. Formandens beretning Kassereren aflægger revideret regnskab Kassereren forelægger budget for Indkomne forslag. Der var indkommet 2 forslag fra Villiam Grønbæk, Kobberholm 10 til ændring af vedtægterne. Jævnfør nedenstående i referatet forkastede Generalforsamlingen at behandle de indkomne forslag fra Villiam Grønbæk; da disse ikke på nogen måde var seriøse forslag som kan indarbejdes i en forenings vedtægter. 6. Valg til bestyrelsen, efter tur afgår: a) Finn Küseler (modtager genvalg) b) Dieter Sønnichsen (modtager genvalg) 7. Valg af suppleant til bestyrelsen: a) Svend Jørgensen (modtager genvalg) 8. Valg af revisor og suppleant, efter tur afgår: a) Orla H. Jensen (modtager genvalg) b) suppleant Bent Clausen (modtager genvalg). 9. Eventuelt. Generalforsamlingen sluttede kl Der deltog 38 andelshavere, samt 4 ægtefæller til andelshavere. Endvidere deltog vandværkets regnskabsfører Markus Jepsen med ægtefælle. Formanden Frits Friedrichsen (efterfølgende FFF ) bød velkommen og ledede valg af dirigent og protokolfører. 1. Valg af dirigent og protokolfører. Som dirigent blev valgt Svend Jørgensen, Avnbøløsten. Som protokolfører blev valgt Povl C. Callesen, Brobøl. Svend Jørgensen konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet, og gennemgik derefter dagsorden. Villiam Grønbæk (efterfølgende i referatet forkortet VG) spurgte om hans indsendte forslag var med på generalforsamlingen; dette kunne dirigenten bekræfte. Der var ingen bemærkninger til indvarslingens lovlighed eller yderligere til dagsorden.

2 2. Formandens beretning. Motorvejen. FFF startede med at konstatere at 2010 i høj grad havde indfriet vandværkets bange anelser med hensyn til driftsforstyrrelser i f.m. KMG Kliplev Motorway Group A/S s arbejde med anlæggelsen af den nye motorvej mellem Kliplev og Sønderborg. Allerede midt i januar 2010 blev det første store brud konstateret i Kobberholm. Efter 3 dages søgning blev bruddet på ledningen lokaliseret; ledningen lå desværre kun ½meter fra en 6 drænledning så vandet sprøjtede lige over i drænet i stedet for som normalt at stige op med en oversvømmelse til følge. Dette var dog kun begyndelsen på en hel del flere ledningsbrud, som alle kan henføres til motorvejsbyggeriet. Det er især andelshaverne i Bojskov området der har måttet stå model til mange af afbrydelserne og de gener som det medfører. Vandværket står ret magtesløse over for det, idet entreprenørerne har fået udleveret masser af kort og oversigter over ledningerne. Og, på trods af at de tidligere enten har gravet dem fri, eller havde beskadiget dem, så både kører de over dem eller graver dem over samme sted endnu engang, selvom entreprenøren må vide af ledningen er der. Man kan næsten fristes til at tro at de ser på det som at det er billigere bare at køre på og så reparere bagefter, frem for at begynde at søge inden de graver. Til deres forsvar skal så siges at vandværkets kort ikke er målefaste de svinger endda en hel del, men når man én gang har lokaliseret en ledning så burde det med dagens teknik ikke volde noget som helst besvær at finde den igen. I den forbindelse har vandværket meddelt KMG, at fra og med 2011 da beregner vandværket sig et administrationsgebyr på 10 % af regningen på reparationsomkostningerne idet ledningsnettet forringes hver gang der laves brud på den. Almen drift. I årets løb er der udpumpet m 3, og faktureret m 3, hvilket giver et spild på 7,3 %. Vandværket må have et spild på 10 % før der skal afregnes afgift til staten på spild. Derudover har vandværket fornyet indvindingstilladelsen på M3 så det passer meget godt sammen, idet der normalt ikke så mange brud som i 2010 og desuden skal vandværket betale kr. 0,31 pr m 3 man har indvindingstilladelse til. Vandværket fremlægger for år 2010 et regnskab med en stor positiv afvigelse, årsregnskabet viser et overskud på mod et budgetteret underskud på En del af afvigelsen skyldes for højt skønnede omkostningerne til ledningsbrud i f.m. motorvejrsbyggeriet. Derudover er der ikke udskiftet så mange målere som forventet og bestyrelsens studietur blev udsat fra 2010 til Vandværket har fået én ny andelshaver, det er SydEnergi nede på Truenbro; så der er nu i alt er på 536 andelshavere.

3 Der er taget 8 vandanalyser i årets løb; et par gange med for højt indhold af jern i vandet. Det er blevet fjernet igen; hvilket foregår på den måde at vandværkets samarbejdspartner, Vand Schmidt, kommer og justerer på behandlingsanlægget typisk på iltningen og så tager Vand Schmidt selv en vejledende prøve hvorefter vandværket så efter typisk 14 dage kontakter Eurofinns analyse laboratorium for at få dem komme og tage en autoriseret analyse. Det hele foregår i tæt samarbejde med kommunen og både kommunen, vandværket og formanden får analyse resultatet pr. mail samtidigt og hvis der er uregelmæssigheder så aftaler formanden forløbet med kommunen således at de er med indover fra starten af. Fra tid til anden dukker der i medierne historier op om fund af rester af sprøjtemidler i drikkevandet. Senest har Roundup, et middel som alle kender, været i mediernes søgelys, fordi der er fundet rester af nedbrydningsmidlet, de overskred grænseværdierne i 9 tilfælde i 2009 i grundvandsprøverne. Bl.a. derfor har Miljøminister Karen Ellemann udvidet listen over sprøjtemidler som der skal kontrolleres for fra 23 til 32. Der planlægges 4 underføringer af vandledningen under motorvejen og endvidere vil et par af tilkørselsvejene også krydse vandværkets ledninger. Omlægningerne er endnu ikke færdige hvorfor der også i indeværende år 2011 kan forventes nogle ledningsbrud og andre driftsforstyrrelser. Faktisk planlægges omlægningen af den første vandledning allerede i morgen, den 1. marts 2011; hvornår resten kommer, er endnu umuligt at få at vide. I 2011 skal der udskiftes 42 målere og der skal tages 8 til 10 vandprøver. Der er nogle som har foreslået vandværket om man ikke kunne foretage målerindberetningen pr. tlf., hvor man trykker sig igennem en masse menuer for til sidst at taste målerstanden. Det vil kræve at vandværket investerer i noget dyrt programmel og vil i sidste ende resultere i flere omkostninger end i dag, så vandværket har valgt at bliver ved aflæsningskortene. I sommer 2010 var der indbrud på vandværket, hvor ukendte gerningsmænd afmonterede en rude i vinduet ind til værkstedet og her stjal en motoriseret hækklipper og en ditto buskrydder. Vandværket investerede efterfølgende i nyt udstyr samt en ny plænetraktor. OG, sidste mandag, den 21. februar 2011, da Jøgge var oppe på vandværket opdager han et stort hul i hegnet ud mod Philipsborgvej og ser masser af spor i sneen hen mod værkstedet. Jøgge må konstatere at vandværket igen er blevet offer for et tyveri, denne gang har de stjålet hækklipperen, buskrydderen, plænetraktoren, alt værktøj samt værkstedsbordet. Tyveriet er anmeldt og politiet har været ude for at tilse åstedet og for at tage fingeraftryk og DNA, og sagen er nu afgivet til forsikringen.

4 Grønbæk sagen. FFF fortalte at han på sidste års generalforsamling orienterede om, at han og Dieter Sønnichsen aflagde Villiam Grønbæk (VG) et besøg midt i februar 2010 for at orientere ham om at de penge VG skulle have udbetalt i henhold til dommen ville blive overført til vandværkets advokat som så ville ekspedere dem videre til VG; desuden orienterede formanden den gang VG om at han skulle have vand, samt at Sundeved VVS var mødt op sammen med de to repræsentanter for vandværkets bestyrelse for straks at montere et vandur hos VG. Da VG hørte at det var Sundeved VVS blev vandværkets repræsentanter og Sundeved VVS omgående afvist med den begrundelse at Sundeved VVS havde været med til den ulovlige afbrydelse af vandet hos VG. Derefter kørte vandværkets repræsentanter derfra med uforrettet sag, de kunne ikke få lov til at medvirke til at der blev monteret et vandur. Næste besøg aflagde vandværket så hos VG i maj 2010, hvor man, for at vise god vilje og med ønsket om at få sagen afsluttet, imødekommer VGs ønske om at bruge et andet VVS firma. Derfor er VVS firmaet Witt og Søn, så med sammen med vandværkets repræsentanter; men endnu engang bliver vandværket afvist og får ikke lov til at montere vanduret i målerbrønden, idet VG forlanger vanduret monteres inde i hans kælder hvortil han hidtil har nægtet vandværket adgang. FFF oplyser man ikke vil montere et vandur inden døre, i kælderen, hos en forbruger som yderst sjældent aflæser vanduret, eller i hvert fald indsender aflæsningsresultatet, samt som nægter vandværket adgang til at besigtige det og som kun betaler hvad han vil, når han vil, det vil være en fuldstændig uforsvarlig handling af vandværket, som man ikke kan gå med til. Derfor kører repræsentanterne for vandværket og VVS firmaet igen fra VG, denne gang med et brev fra VG. I dette brev skriver VG, FFF citerer Etablering af vandur i brønden og fjernelse af vanduret i kælderen må afvente til retten har talt angående spørgsmålet om brønden skal fjernes citat slut. FFF oplyser desuden af VG har anket dommen afsagt den 1. februar 2010 af retten i Sønderborg, til Vestre Landsret, idet han næsten forlanger kr i erstatning. FFF oplyser endvidere at VGs første advokat trak sig. Derefter fik han en ny advokat, som også er væk. VG har derefter frist til at finde en ny advokat inden 23. februar Det er status lige nu i sagen mellem VG og Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. FFF sluttede sin beretning med at takke vandværkets leverandører og samarbejdspartnere for et godt samarbejde, samt ikke mindst takke sine bestyrelseskollegaer og regnskabsføreren for en god og loyal indsats for vandværket i Efter FFFs beretning spørger dirigenten om det er OK at vente med debat om formandens beretning til kassereren har aflagt revideret regnskab for Dette bifalder de fremmødte, med undtagelse af én, hvorfor formandens beretning sættes til debat.

5 Villiam Grønbæk (VG) bad om, og fik, ordet. VG fortæller at han ikke vil have besøg af Fa. Sundeved VVS da det var det firma der i januar 2007 ulovligt trængte ind på VGs grund. VG oplyser at han kun han har ret og pligt til at bestemme hvem der skal være det VVSfirma som vandværket må benytte og VG vil ikke tillade at det er bestyrelsen der kontrolaflæser hans vandur; det må en anden gøre. VG vil ikke have et vandur i brønden men mener at vandværket skal acceptere at vanduret monteres i kælderen. Efterfølgende orienterede FFF om at VG 2 gange i 2010 har nægtet vandværket adgang til at åbne for vandet. Eigil Madsen, Ullerup, spørger herefter hvem der ejer de vandure som et på vandværkets ledningsnet i f.m. de enkelte husstande. FFF oplyste at det er vandværket der ejer vandurene, samt at det jævnfør vandværkets regulativ et vandforsyningens personale, eller det firma som vandværket rekvirerer dertil, det har ret til at installere vandurene. FFF oplyste endvidere at man ikke yderligere ville kommentere VG sagen, da det intet er nyt i sagen og der verserer en retssag. Erik Dobby Callesen mente at han da selv aflæste sit vandur, og spurgte til hvorfor VG ikke også bare selv kunne aflæse sit vandur. Dertil svarede FFF at vandværket altid havde lov til at kontrollere aflæsningerne og at man også gjorde i forskellige årsager og tvivlstilfælde. Thomas Hansen fortalte så at han da gerne ville have besøg af vandværkets repræsentanter for tjek om vanduret var ordentlig og korrekt aflæst, da han gerne ville have besøg af ordentlige folk. Preben Hansen mente også at det var nødvendigt at et vandur var installeret på en sådan måde, fx i en målerbrønd, at det var let at komme til, da vandværket jo af forskellige årsager indimellem skal skifte et vandur. Derefter var der ingen yderligere bemærkninger til formand Frits Friedrichsens beretning hvorfor beretningen blev taget til efterretning og godkendt af alle andelshavere, undtagen VG som ikke kunne godkende beretningen. 3. Kassereren aflægger revideret regnskab for Såvel driftsregnskab 2010 med noter, som statusbalance pr. 31. december 2010, var udleveret på papir til deltagerne i generalforsamlingen. Driftsregnskab 2010, med noter, blev gennemgået af kasserer Hans Jørgen Daabeck. Driftsregnskabet viste Samlet indtægt på kr Samlet udgift på kr Årets overskud kr

6 Statusbalancen balancerer med kr og udviser en egenkapital pr. 31. december 2009 på kr Efter kassererens aflæggelse af regnskab sætter dirigenten regnskabet til debat. Helge Haje Matthiesen spørger til hvad de under Vandindvinding omtalte kr. 0,31 var for noget. FFF forklarede hvorfor; en afgift til det offentlige. Erik Dobby Callesen spurgte til om vandværket ikke kunne spare på elafgifterne. FFF svarede at vandværket kørte så energiøkonomisk som muligt og derfor ikke kunne spare mere på el-afgifterne. Regnskabet blev herefter godkendt ved håndsoprækning; der var ingen der stemte imod. 4. Kassereren forelægger budget for Budget 2011 var udleveret på papir til deltagerne i generalforsamlingen. Budget 2011 blev gennemgået af kasserer Hans Jørgen Daabeck. Budgettet viste Samlet indtægt på kr Samlet udgift på kr Forventet overskud kr Efter kassererens aflæggelse af budget sætter dirigenten budgettet til spørgsmål/debat. Der blev spurgt til lønreduktionen på budgettet. Dette skyldes en 2-årig aftale om løn. Der blev spurgt om hvorfor der ikke var budgetteret med udgifter til reparationer af vandledninger i f.m. Motorvejsbyggeriet. FFF forklarede at ledningsnettet var tinglyst, hvorfor KMG-entreprenøren skal betale alle udgifter til reparation. Der blev spurgt til budgetlagte udgifter til advokatbistand. Bestyrelsen oplyste at dette budget var afsat til VG-sagen Dette medførte at flere af andelshaverne sagde at VG bare kunne betale sit vandforbrug som alle andre gør så ville der ikke være udgifter til advokatbistand. Hertil bemærkede VG at han ville køre nye krav mod vandværket hvorfor han da bestemt syntes det var en god ide at vandværket budgetterede med sådanne advokatudgifter. Herefter blev budget 2011 taget til efterretning af generalforsamlingen.

7 5. Indkomne forslag. Der er indkommet 2 forslag fra VG. Dirigenten Svend Jørgensen oplæser de 2 indkomne forslag fra VG. Forslag 1) Skal foreningen uden undtagelse overholde foreningens vedtægter og regulativ, landets love og bestemmelser for vandværker og andre relevante og afsagte domme? Ifald generalforsamlingens flertal besvarer punkt 1 med et Nej, bedes følgende punkt forhandlet på generalforsamlingen: Forslag 2) Bestyrelsen og generalforsamlingen har ret til at overtræde foreningens vedtægter og regulativ, landets love og bestemmelser for vandværker og andre relevante og hvad der anses for at være god skik og orden, og at undlade efterlevelse af afsagte domme. Bestyrelsen og generalforsamlingen er fri til at vælge hvilken den vil overtræde og kan frit vælge at gøre det for kun ét, eller få eller alle medlemmer af vandværket. Dirigenten Svend Jørgensen spurgte VG om han havde kommentarer til forslagene; det havde VG ikke. Peter Beck Hansen, Junkershof, spørger derefter til sagen generelt og direkte VG om forslag til vedtægtsændringer, idet Peter Beck Hansen mente at enhver forslagsstiller bør argumentere for sine forslag Herefter vil VG have ordet; og dirigenten giver VG ordet. VG redegør herefter for hvordan hans mening er til hele sagen. Vandværket har i flere gange udøvet hærværk ved at lukke for vandet, da vandværket har påstået at VG ikke har betalt for vandet; hvorfor VG igen selv har åbnet for vandet. Vandværket har 2 gange fejlagtig opkrævet kr. 340 hvorfor VG ikke mere vil betale noget til vandværket, før sagen om de fejlagtig opkrævede 2 gange kr. 340 er ordnet. Vandværket har overtrådt landets love i mere end 4 år. VG mener at vandværket slet ikke er interesseret i at overholde landets love. VG forklarer at vandværkets bestyrelse bryder ind på privat grund og ulovligt nedgraver en målerbrønd som man ønsker vandur monteret i. VG har ikke fået vand og lovning på vand, og det er en trussel mod privatlivets fred. VG mener at Avnbøl Ullerup Vandværk er terrorister, samt at alle de fremmødte er terrorister. (Bemærkningerne om terroristerne råbes meget højt. I den forbindelse begynder flere af de andre fremmødte andelshavere at udtrykke deres foragt for den måde som VG fremturer og beskylder såvel vandværket som de fremmødte.)

8 Herefter beder dirigenten VG om at holde en sober tone og ikke råbe i og ad forsamlingen. Hvorefter VG igen farer op og råber I er alle, ja ja, gæt selv et meget slemt ord der beskriver Jer. VG sætter sig ned, men siger samtidig af vandværket vel har planer om at lukke for vandet til ham i 60 år endnu. Derefter rejser VG sig igen og fortæller at de sidste 3 års generalforsamlinger i 2008, 2009 og 2010 er foregået på en sådan måde at bestyrelsen burde være smidt ud for længst, samt at en syns- og skønsmand var kritisk over for bestyrelsens og vandværkets opførsel. Dirigenten forklarer at retten har talt og der er afsagt dom. VG rejser sig igen og fortæller at han ikke vil rette sig efter retten og på den måde som vandet igen skal lukkes op på; VG vil bestemme hvordan måler skal installeres og hvilket VVS firma som vandværket skal anvende, samt hvem der må komme. Dirigenten stopper herefter debatten og forespørger om generalforsamlingen vil godkende at behandle de 2 indkomne forslag. Herefter udtaler flere sig til forslagene, og mener at der hverken er hoved eller hale i disse forslag, at de er kryptiske. Generalforsamlingen besluttet ikke at behandle forslagene ud fra at disse ikke på nogen måde kan indarbejdes i en lovlig forenings / i vandværkets vedtægter. Dirigenten lukker punkt 5, indkomne forslag, hvorefter VG farer op igen og bliver ved med at anklage forskellige af de fremmødte andelshavere og bestyrelsesmedlemmer for uduelighed; hvorefter VG pludselig forlader generalforsamlingen og salen. Der blev ro i salen!!! 6. Valg til bestyrelsen, efter tur afgår: a) Finn Küseler (modtager genvalg) Finn Küseler blev genvalgt til bestyrelsen. b) Dieter Sønnichsen (modtager genvalg) Dieter Sønnichsen blev genvalgt til bestyrelsen. 7. Valg af suppleant til bestyrelsen: a) Svend Jørgensen (modtager genvalg) Svend Jørgensen blev genvalgt som suppleant. 8. Valg af revisor og suppleant, efter tur afgår: a) Orla H. Jensen (modtager genvalg) Orla H: Jensen blev genvalgt som revisor. b) suppleant Bent Clausen (modtager genvalg). Bent Clausen blev genvalgt som revisorsuppleant.

9 9. Eventuelt. Under eventuelt er ordet frit, alt kan blive drøftet og givet orientering om, men intet kan vedtages. Eigil Madsen, tidligere mangeårig formand for vandværket, fortalte om hans sidste år som formand. Et medlem spørger om VG ikke kan nægtes adgang til generalforsamlingen; da medlemmet mener at der i andre foreninger, fx en idrætsforening, ikke kan deltage et medlem i en generalforsamling, når dette medlem ikke betaler kontingent. Dirigenten forklarer at man jfr. Vandforsyningslovene ikke kan udelukke en andelshaver fra generalforsamling, selv om denne ikke betaler for vandforsyning. Preben Hansen, Avnbøl, fortæller på hele generalforsamlingens vegne, eller rettere på vegne af de andelshavere der nu er tilstede, at bestyrelsen har generalforsamlingens 100 procents opbakning i den verserende VGsag. FFF takkede for generalforsamlingens tilslutning til dette. Herefter var der ikke flere der ønskede ordet under punkt 9, Eventuelt. Dirigenten Svend Jørgensen takkede de tilstedeværende for god ro og orden under generalforsamlingen. Formanden Frits Friedrichsen takkede de fremmødte andelshavere fordi de kom og deltog, og for opbakningen til bestyrelsens arbejde i det hele taget, samt takkede dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen, og endelig protokolføreren for det skrivearbejde han nu skulle hjem og i gang med. Hefter klappede alle og vi gik over til maden, sild og pålæg, samt frikadeller og rødkål. Det smagte godt. Povl C. Callesen Protokolfører Den 28. februar 2011.

Formanden Frits C. Friedrichsen (efterfølgende FFF ) bød velkommen og ledede valg af dirigent og protokolfører.

Formanden Frits C. Friedrichsen (efterfølgende FFF ) bød velkommen og ledede valg af dirigent og protokolfører. Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 27. februar 2017, kl. 19.30, fællesmødelokalerne på BAKC, Bakkensbro 6, Ullerup, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 27. februar 2012, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 27. februar 2012, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 27. februar 2012, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og protokolfører.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 22. februar 2010, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 22. februar 2010, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 22. februar 2010, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og protokolfører.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 25. februar 2013, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden

Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 25. februar 2013, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 25. februar 2013, kl. 19.30, på Marina Fiskenæs i Gråsten, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og protokolfører.

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted side 2 2 Formål side 2 3 Medlemmer side 2 4 Medlemmernes

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ Selskabet er stiftet den 17. maj 1938 som et interessentskab og i 2010 omdannet til et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING

VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING VEDTÆGTER FOR HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. januar 1989, er et interessentskab, hvis navn er Harlev Framlev Vandforsyning. Selskabet har hjemsted i Århus

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Vedtægter for Lohals Vandværk

Vedtægter for Lohals Vandværk Vedtægter for Lohals Vandværk Navn 1 Selskabet, der er stiftet den 21. december 1932, er et andelsselskab, hvis navn er Lohals Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lohals i Langeland Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse Formanden bød velkommen. Generalforsamling - Referat Afholdt 8. marts 2016 - Store Merløse Hallen Til Generalforsamlingen var fremmødt 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. 1. Valg af dirigent a. Arno Mark

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Den 24. juli 2018 kl. 19.00 til 20.30 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Strandmarkens Vandværk på Fru Petersens Café, Østermarie, med følgende

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Referat fra ordinær generalforsamling i Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. afholdt på Hotel Stevns den 20. marts 2018. Til stede ved generalforsamlingen var 30 personer,

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere