Spilop en Nr. 4 Maj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spilop en Nr. 4 Maj"

Transkript

1 Spilop en Nr. 4 Maj leder

2 Kære spiloplæsere Hvor ord svigter, taler musikken Citatet af H. C. Andersen og taler sit tydelige sprog. Musikskolen er en dynamisk og aktiv institution i det kommunale landskab. Således også på Nordfyn. Musikskolens kontor har i dette forår nærmest været et lokalt bookingbureau for forespørgsler på mangeartede musikalske tiltag. Derfor vil borgerne på Nordfyn møde Musikskolen i mange forskellige sammenhænge: Deltagelse i den netop afholdte Kunstmesse i Boxen ved H. C. Andersen Golf, de mange forårskoncerter, Forårsshow i Borgerhuset den 28. maj, deltagelse i folkeskolernes blokfløjtestævne, arrangør af folkeskolernes korstævne, deltagelse ved kirkekoncert i Guldbjerg Kirke den 2. juni, koncert for Nordfyns Erhverv- og Turist i forbindelse med Vild med vand i Bogense, og flere kunne nævnes. Alt sammen noget der vidner om et højt aktivitetsniveau på Nordfyns Musikskole. Noget som fortsætter ind i næste skoleår. Næste skoleår er under forberedelse i lærergruppe og administration. Af nye tiltag bliver et samarbejde med organisationen Musik og Ungdom, som har udvalgt Nordfyns Musikskole, som værende den musikskole i landet, der skal afvikle New Music Days i efteråret. Nordfyns Musikskole skal således være vært for en workshop hvor unge musikskoleelever, vores egne elever og elever fra andre musikskoler, sammen med fem komponister på tværs af instrumentgrupperne skal skrive egen musik. Et spændende projekt! Et andet tilbud der er under planlægning for sommeren 2017 er en Sommer-musikskole i den første uge af elevernes sommerferie. Hvorfor ikke bruge den første af uge i sommerferien, inden forældrene får sommerferie, i godt selskab med ligesindede på at lave musik? Jeg ønsker alle en varm og smuk sommer! musikskoleleder Lars K. Mortensen

3 Otterup Musikfestival I Aktivitetshusets gård Otterup Musikfestival løb over scenen den 16. april og dermed for 19. gang. Interessen for at opleve de mange musikere på scenen var stor. Der var masser af mennesker forbi i løbet af dagen, for at høre de meget forskellige bands, og en enkelt DJ der optrådte med egen musik. Fra musikskolen var der bands og en DJ med: Døgnrytme Treble Clef Black Basement Mapex og Emil DJ. I løbet af dagen nåede mere end 300 mennesker at mærke stemningen og rytmerne på festivalen. Ud over musikken havde Nordfyns Biblioteker en bod, hvor der blev solgt CD r og magasiner til yderst rimelige priser. Otterup Aktivitetshus solgte smykker og sørgede for, at sultne og tørstige gæster og musikere kunne købe grillpølser og sodavand.der var mange forskellige bands på scenen. Alt fra helt nye, der var på scenen for første gang, til de mere garvede orkeste, der har optrådt på festivalen mindst 5 gange før.

4 Kæmpe Karrusel Dag 2016 Kom til koncert med musikskolens karruselhold Tirsdag d. 31. maj Kl ca. 17. I gymnastiksalen ved Søndersøskolen, Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø

5 Musicalen Snedronningen Jeg har nu, siden d. 4. januar, øvet med at spille til musicalen Snedronningen, sammen med mange andre musikere, og nu langt om længe skal vi til at opføre musicalen i borgerhuset i Søndersø d. 10., 11. og 12. marts. Det har været rigtig sjovt at spille til en musical, man lærer nye musikstykker og nye mennesker at kende. Til musicalen bliver man også udfordret på det instrument man spiller på og får rykket grænser. Der er ingen, der kan undværes og derfor er der ingen, der er vigtigere end andre. Alle har nogle fede stykker, uanset hvor meget det er, og alle stemmer og instrumenter klinger godt sammen, og det lyder rigtigt fedt, når alle spiller sammen. Og så er det jo ekstra fedt, når man har øvet sig længe, at musikken lyder godt og passer til stykket. Samtidigt med at man hygger sig med andre musikere, kommer der også et fællesskab, som bliver stærkere og stærkere, jo mere man spiller og øver sammen. Martin Borup 13 år, cellist i 5 år

6 Inbydelse til Jam, lørdag d. 18. juni Af Andreas Lundsfryd Musikskolen afholder Jam 4 lørdage om året. Det foregår i kælderen under Søndersøskolen - i musikskolens lydstudie, hvor vi spiller musik og hygger med sodavand og sandwich. Vi plejer, at starter med stomp, hvor vi spiller på olietønder, rytmeinstrumenter, hammer, skruemaskine mm. Herefter kommer dagens hovedbegivenhed: Jam. Og hvad betyder Jam egentlig? En Jam session (eller bare Jam) er sammenspil mellem musikere, hvor man ikke har forberedt nogle sange eller øvet på forhånd. Man mødes og ser, hvad der sker. Nogle gange aftaler man nogle akkorder, andre gange tager man udgangspunkt i en bestemt sang. Man kan også bare gå i gang, og håbe det bedste nogle gange går det godt, og der opstår noget nyt ogspændende. Andre gange går det knapt så godt så prøver man bare igen. Jam kan bruges af alle fra nybegyndere til professionelle musikere. Den eneste forudsætninger er, at man har mod på at kaste sig ud i det. Underviserne vil selvfølgelig hjælpe med at sætte musikken i gang, og give gode idéer til, hvad man kan spille. Man kan bruge Jam til at finde på nye numre, at finde nye måder at spille gamle numre, at øve sig i at spille sammen eller bare til at hygge sig.

7 Så hvis du kan tænke dig at jamme med os, og er mellem 12 og 100 år, så tilmeld dig næste Jam hos din musiklærer - eller bare mød op med dit instrument. Det hele foregår som sagt (skrevet) i lydstudiet under gymnastiksalen på Søndersøskolen. Studiet er indrettet til indspilning af musik. Her er mikrofoner, mixerpult, instrumenter og dimsedutter af enhver art. Det er et spændende sted at gå på opdagelse for alle, der er interesserede i musik. Næste Jam er lørdag d. 18. juni kl Det koster 50 kr for sodavand og mad.

8 Nyt fra: Den 9. april i Søndersø Medborgerhus havde Nordfyns Musikforening arrangeret Etnisk koncert. Fra Fyns Stiftidende har vi hentet følgende: Nordfyns Musikforening bragte på ny flygtninge og danskere i samklang og forårshumør under etnisk koncert Der findes øjeblikke, hvor det ubegribelige bliver for stort. Øjeblikke, hvor de ubesvarlige spørgsmål maser sig insisterende, men bedrøveligt på: Hvorfor er det, vi fylder vores verden med krig og ufred? Hvorfor er det, at etnisk oprindelse, religion, kultur og hudfarve får os til at slukke for mangfoldighedens smeltedigel? Den slags øjeblikke indtræder, når et syrisk søskendepar på 13 og 14 år, omgivet af musikalske landsmænd, indtager en scene og toneklart og på fejlfrit dansk fremfører "Jeg ved en lærkerede". Som det skete i går, da Salar Shaiko og hans storesøster Dilber Shaiko, henholdsvis lut- og violinspiller, havde deres store aktier i afviklingen af den etniske koncert i Søndersø Medborgerhus, arrangeret af Nordfyns Musikforening. Med på scenen var blandt andre 58-årige Issa Shahin, lut-spiller, og børnenes far, den 43-årige saz-spiller Muhamad Shaiko, som de og deres mor blev familiesammenført med for syv måneder siden.

9 Børnene går på Sletten Skole og trives efter eget udsagn glimrende i deres nye omgivelser. Deres far, der var engelsklærer hjemme i Syrien, kom hertil for et år siden. Han og Issa Shahin, der var musiklærer derhjemme, er begge i virksomhedspraktik som lærerassistenter på Sletten Skole i den tid, de ikke går på sprogskole i Odense. Fred og frihed Trods en til tider barsk flygtningedebat, der ikke ligefrem rimer på ordet velkommen, har Issa og Mohamad endnu til gode at blive udsat for ubehageligheder. - Jeg har kun mødt venlighed. Alle er meget hjælpsomme - lige fra kommunen til de mange frivillige. Her oplever vi fred og frihed, siger Issa. - Det eneste, der gør ondt er tankerne om alt det, der sker i vores gamle land. Tankerne om vores families hus, som ikke findes mere, fordi det er bombet væk. Og så det danske sprog. Det er svært. Men det kommer. For, som danskerne siger, og det har jeg så lært selv at sige : Ting tager tid, siger Mohamad. Musik er fællessprog Begge er involveret i Nordfyns Musikforening. Fordi de er musikalske, og fordi det giver rigtig god mening, når man kommer som fremmed: - Det skaber fællesskab på tværs af alt. Musik er et fælles sprog. Med det kan alle tale sammen, siger Issa. De mange tilhørere i Medborgerhuset havde heller ikke brug for nogen parlør. De sagde tak for sangen med stående ovationer. Nordfyns Musikskole afholder for første gang forestillingen: Forårsshow - "Da John Hansen blev konge"

10 Nordfyns Musikskole afholder for første gang forestillingen: Forårsshow - "Da John Hansen blev konge" Lørdag d. 28. maj kl Medborgerhuset i Søndersø Forårsshowet er en forestilling, hvor musik, historie og teater bliver kædet sammen til en helhedsoplevelse. Musikskolens performancehold har skrevet manuskriptet frit over H. C. Andersens eventyr "Klodshans", hvor vi bl.a. kommer til at møde herremanden Torben Allan Arne Kristoffer Carl Anders Jensen den 7., Archimedes og Achilles Jensen og selvfølgelig John Hansen, som ridende på "kanelen" jagter kongedatteren med sin ødelagte guitar. Medvirkende: Performance Lab Otterup/Søndersø, Honky Tonky Funk big Band, Musikbølgen, Mapex og De strygende strenge.

11 Forårskoncert i Bogense

12 Forårskoncert Krogsbølle

13 Nordfyns Musikskoles Støtteforening Kære forældre til elever i Musikskolen I musikskolen har der i mange år været tradition for at have en støtteforening. I foreningen vil en engageret gruppe forældre til børn i musikskolen støtte op musikskolens arbejde. Vi vil selvfølgelig opfordre dig til at tilmelde din familie som medlem af støtteforeningen. Som medlem har du nemlig mulighed for at søge om økonomisk støtte, når du skal til fx et musikstævne eller et andet musikarrangement, hvor der er deltagerbetaling og måske transportomkostninger. Hvis din sammenspilsgruppe skal på tur til udlandet kan din lærer søge om et beløb pr. medlem som støtte til turen. Det koster dig 100,- om året at være medlem, men så gælder medlemsskabet til gengæld også hele din familie. Så hvis du har søskende i musikskolen, skal I kun betale ét kontingent. Du kan melde din familie ind i Støtteforeningen ved at betale gebyret via netbank. Vores konto er: Nordfyns Bank -- Reg.nr.: Kontonr Husk at anføre Navn og adresse Lige nu består Støtteforeningens bestyrelse af forældre til elever i Musikskolen, samt musikskolens souschef og en lærerrepræsentant. Vores vigtigste opgave er at tjene penge bla. på salg af kaffe og kage til Musikskolens koncerter. Det har du måske lagt mærke til! Alle de penge vi tjener ind, kan du og de andre medlemmer søge om og dermed få glæde af!! Hav en rigtig god sommer! Mange hilsner fra Støtteforeningen til Nordfyns Musikskole

14 Forårskoncert Søndersø:

15

16 Aktivitetskalender: 28. maj Forårsshow, Søndersø kl maj Kæmpe Karrusel Dag, Søndersø kl juni Sommerafslutning, Otterup kl juni Rock i kælderen kl juni Sidste undervisningsgang sæson 15/16 Musikskolen ønsker alle en dejlig sommerferie 10 august. Første undervisningsgang sæson 16/ september Talentlørdag, Odense 6. oktober Musik Café Scenen åbner igen Spilop en udgives af Nordfyns Musikskole Spilopmager: Trine Larsen Materiale modtages via intra el på tdl@nordfynskommune.dk Næste nummer udkommer september 16 Deadline for indkommende stof 1. september 16

Spilop en. nr 3 - Marts - 2015

Spilop en. nr 3 - Marts - 2015 Spilop en nr 3 - Marts - 2015 Lederen Sæson 2014/15 har indtil videre været meget begivenhedsrig og budt på store forandringer i musikskolen. Således måtte vi halvvejs i året sige farvel til vores leder

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

- Valg af formand - Anni P. Christiansen blev valgt som formand. - Valg af næstformand Søren Høgstedt blev valgt som næstformand.

- Valg af formand - Anni P. Christiansen blev valgt som formand. - Valg af næstformand Søren Høgstedt blev valgt som næstformand. Mødeindkaldelse Møde mellem/i Bestyrelsesmøde i Nordfyns Musikskole 1. Møde nr. Emne Konstituerende bestyrelsesmøde - Musikskolen Mødedato Mødested Møde start/slut 02. februar 2016 Personalerummet - Søndersøskolen

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse

Årsplan. Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse Årsplan Skoleåret 2014/2015 Linjefag 7. 9. klasse 1 Årsplan for Linjefag musik FAG: Musik KLASSE: 7-9 klasse ÅR: 14/15 Lærer: MG August Oktober Opbygning af et fælles repertoire til Spil Dansk Dagen samt

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

Velkommen i Kælderen

Velkommen i Kælderen Velkommen i Kælderen Kære børn og forældre! Vi vil hermed byde dig velkommen i Kælderen på Stolpedalsskolen. Kælderen er en fællesbetegnelse for: DUS 1: 3. klasse DUS 2 (inkl. DUS 2 Aften): 4.- 6. klasse

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Mødeindkaldelse Møde mellem/i Bestyrelsesmøde 2. Møde nr. Emne Bestyrelsesmøde - Musikskolen Mødedato Mødested Møde start/slut 02. maj 2016 Personalerum - Søndersøskolen Kl. 19.00 21.00 Deltagere Anni

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket Nr. 217 december 2017 FiN REVY-START Så er revyen 2018 skudt i gang - og den kom fint fra start. Trods flere afbud var der solid opbakning til tekstmødet 4. december, og mange gode ideer til skægge numre

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Spilop en. nr 4 - Maj - 2013. Nyt fra lederen. side 3 Otterup Musikfestival 2013. Græshopperne vinder flot førsteplads.

Spilop en. nr 4 - Maj - 2013. Nyt fra lederen. side 3 Otterup Musikfestival 2013. Græshopperne vinder flot førsteplads. Spilop en Indhold nr 4 - Maj - 2013 side 2 Nyt fra lederen side 3 Otterup Musikfestival 2013 side 4 side 6 side 7 side 8 side 10 side 12 Græshopperne vinder flot førsteplads Opgavesiden Forårskoncerter

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Kulturskolens katalog i skemaform til Læringsreformen. En musikalsk fortælling om at være som man er

Kulturskolens katalog i skemaform til Læringsreformen. En musikalsk fortælling om at være som man er titel: Dragetøsen En musikalsk fortælling om at være som man er sæt : God plads X X 10 12 13-16 Ved en medarbejder fra Kulturskolen : Ma 150 3 musikere fra musikskolen varighed 45 min Antal lektioner afvikling

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7. 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2016 optager

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne

Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne Idékatalog Randers Musikskole, september 2015 Randers Musikskole tilbyder et samarbejde med folkeskolerne om undervisning, som udvider skolernes musiske aktiviteter.

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole TALENTKLASSE I MUSIK HVAD ER TALENTKLASSER? Musik hele ugen Talentklassen i musik er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk.

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. og 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2019 optager

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps. Sæson 2015/16 Volume 3 Nyhedsbrev Februar Indhold Vinterhilsen...1 Mød tre af underviserne...2 Vil du forandre noget?...3 Kommende arrangementer.4 Om Rock Chok...5 Nyt om sommerskole: MUSIC & ARTS i Sløjfen...5

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014

Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014 Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014 Resumé: Musikskolen har gennemført syv projekter i samarbejde med syv forskellige folkeskoler i Lyngby-

Læs mere

Idékatalog. Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen

Idékatalog. Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Idékatalog Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Hillerøds folkeskoler og musikskolen har igennem mange år haft et særdeles godt og tæt samarbejde, som nu udvides gennem læringsreformen. Dette katalog

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

En fantastisk Futtifestrup Fest

En fantastisk Futtifestrup Fest www.steinerskolen.dk 28. februar 2018 Uge 9 En fantastisk Futtifestrup Fest Alle tænkelige mennesketyper og dyr fyldte den store sal alle spændte på den annoncerede optræden. Allerede præsentationen ved

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3 Kære elever og forældre, Foråret nærmer sig og her i musikskolen glæder vi os over at kunne byde på en buket med nyheder om de kommende måneder - men også om næste sæson 14/15, hvor vi har nye, spændende

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole. En forestilling fra grunden med 5. x. Skoleåret 2013/14

Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole. En forestilling fra grunden med 5. x. Skoleåret 2013/14 Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole En forestilling fra grunden med 5. x Skoleåret 2013/14 Udarbejdet af Henrik Lilleholt Smidt Juni 2014 1 Indhold Baggrund... 3 En

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 KorProjekt 2017 er et landsdækkende korstævne for musikskoleelever i alderen 12-20 år, hvor unge sangere fra alle landets musikskoler kan mødes omkring kormusikken i

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15

Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15 Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15 Evaluering af faget Håndværk 3.-5. kl. 2014-15 De fysiske forhold. Undervisningen i 3.-5. klasse dækker fagene billedkunst, håndarbejde og sløjd. Vi er de

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

LøkkeMagasinet. Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009

LøkkeMagasinet. Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009 LøkkeMagasinet Maj 2009 Forældreundervisningsdagen den 4. juni 2009 Fra jord til bord Planlægningen af dagen er i fuld gang, og styregruppen er ved at samle sig et overblik af tilmeldinger. Der er en overvældende

Læs mere

34. årgang - Marts 2017

34. årgang - Marts 2017 34. årgang - Marts 2017 Så kom der lige et pulver, men nu tror vi at foråret er på vej. En smule sne holder dog ikke KUBI tilbage Davbladet er talerør for Lavuks 5 tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole.

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til en ny sæson med musikalske oplevelser. Instrumentalundervisningen

Læs mere

Målsætning for Gul gruppe menneskeligt/socialt

Målsætning for Gul gruppe menneskeligt/socialt Jeg synes, at Gul Gruppe er en meget åben gruppe. Man har ikke altid lige de samme holdninger, men man skal da i hvert fald ikke være bange for at sige det, man så føler. Emma P (elev i 6. klasse). Målsætning

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7 10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; 300-332; 192(alterg.); 7 Lad os alle bede: Kære hellige ånd, vi beder dig tale til vores hjerte, så vi ser, hvad der rummes

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere