Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup"

Transkript

1 Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej Faaborg Telefon: Mail: Hjemmeside: 1. Lovgrundlag Seniorcenter Egebo er en afdeling under BO & AKTIV. Seniorcenter Egebo er et botilbud efter ABL 105 med støtte efter 83 & 85 i SEL og hertil et internt dagtilbud efter 104 i SEL for voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Visitering sker til begge tilbud på Centeret. BO & AKTIV er henhørende til Socialudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune. 2. Brugergruppe Borgergruppen er personer med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Aldersgruppen er fra 50 år og opefter der er ingen nedre grænse. Det kan såvel være de fysiske som de kognitive funktioner der afgør, om det er det rigtige tilbud. Brugergruppen har brug for hjælp og støtte for at klare en normal hverdag.

2 Seniorcenter Egebo retter sig mod borgere, som ikke kan bo alene i selvstændigt beliggende bolig. Borgerne har tiltagende brug for pædagogisk personale tæt på sig til støtte og vejledning i forskellige situationer, samt behov for samværstilbud med andre ligestillede. Der vil typisk være øget behov for pleje. I samarbejde med myndighed vurderes det, om det er en korrekt indplacering i forhold til 83 støtte. 3. Fysiske rammer Seniorcenter Egebo ejes af et boligselskab og Faaborg-Midtfyn Kommune har anvisningsret til boligerne. Seniorcenteret er opbygget som en række lejligheder med udgang til gangareal, der er bygget sammen med fælles opholdslokaler. Lejlighederne er på 65 m2, inkl. andel i fælles opholdsrum. Lejlighederne rummer en forgang/køkken, stue, soveværelse og handicapvenligt badeværelse. Væggen mellem stue og soveværelse kan flyttes, således at henholdsvis stue og soveværelse kan gøres mindre eller større, alt efter borgerens behov. I alle lejligheder er der loftskinner i soveværelset, hvor der kan monteres lift. Lejlighederne har udgang til egen terrasse fra stuen. I midten af bebyggelsen med direkte udgang fra det store fælles køkken /alrum- er der en dejlig sydvendt terrasse og gårdhave. Gårdhaven rummer en vandkunst og højbede. Stierne på området giver en naturlig anledning til en spadseretur eller fører til Seniorcenterets petanqbane og område med pluk-selv højbede. 4. Personale På Seniorcenter Egebo er der ansat en afdelingsleder. Personalegruppen består af ca. 21 medarbejdere i deltidsstillinger svarende til ca. 14 fuldtidsstillinger. Heraf to nattevagter. Der er én vågen nattevagt på arbejde ad gangen. Ud over faggruppens grunduddannelse som socialpædagoger, social og sundhjælpere og assistenter, er der personale med særlige kompetencer. Der er bl.a. uddannet demenskoordinatorer, nogle med neuropædagogisk uddannelse, forflytningsvejleder og KRAP kompetencepersoner. Deres funktion er at være tovholdere og yde sparing til kollegerne og borgerne. Seniorcenter Egebo modtager studerende i praktik fra University College Lillebælt, samt Social- og Sundhedsskolen. Personalet er organiseret under SL, FOA & DS. Den er flest socialpædagoger blandt de ansatte. Der modtages desuden personer i fleksjob og i arbejdsprøvning.

3 5. Idegrundlag og målsætning. Det pædagogiske arbejde omkring borgerne tager sit udgangspunkt i Lov om Social Service og i Faaborg-Midtfyn Kommunes Handicappolitik samt de politiske beslutninger, der er truffet herudfra og de økonomiske rammer, som Seniorcenter Egebo er bevilliget. For at indfri de fastsatte mål og for at udnytte de økonomiske rammer bedst muligt i forhold til beboernes ønsker og behov, er arbejdet på Seniorcenter Egebo baseret på et fælles værdigrundlag. Et værdigrundlag, der med loyalitet for Faaborg Midtfyn Kommunes værdier, er skabt i et fællesskab mellem medarbejdere og ledelse i BO & AKTIV. Overordnede mål: På Seniorcenter Egebo arbejdes der ud fra en fælles faglig referenceramme KRAP. Menneskesynet i KRAP har fokus på borgernes ressourcer og tager udgangspunkt i, at borgerne kan udvikle sig og udnytte sine kompetencer. Et gennemgående kerneelement i KRAP er anerkendelse og validering. Når medarbejderne anerkender borgernes grundvilkår, ønsker og behov samt udviser forståelse for borgernes tanker, følelser, fortællinger og handlinger, er det muligt at møde borgeren med realistiske forventninger, som er forudsætning for forandring og udvikling. Målet er, at vi ud fra en validerende og anerkendende tilgang justerer vejledningen, støtten, hjælpen og omsorgen i forhold til den enkeltes behov. Vi har en vision om, at vi kan skabe enestående rammer for vores borgere. - Vi arbejder efter en fælles faglige referenceramme KRAP kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik - Vi har høj faglighed og viden om demens i forhold til mennesker med varige funktionsnedsættelser - ressourcepersoner der er specialister på området. - Vi har faglige og etiske refleksioner i forbindelse med pædagogikken og i forbindelse med støtten til personlig pleje. - Vi giver borgerne forskellige oplevelser i hverdagen og har gode traditioner. - Den enkelte medarbejders kompetencer kommer i spil, for at berige såvel hinanden som vores borgere. - Der er en tydelig koordineret indsat i et tværfaglig miljø.

4 6. Tilbuddets ydelser Seniorcenter Egebo tilbyder en tryg og forudsigelig hverdag. Der gives omsorg, støtte og hjælp til at udvikle færdigheder ud fra borgernes ønsker og kompetencer. Personlig hjælp og pleje, samt hjælp til nødvendige praktiske opgaver ydes efter visitation fra betalingskommunen. Her opererer Seniorcenteret med 7 differentierede takster. Vi tilbyder ledsagelse til lægeundersøgelser, tandlæger og i forbindelse med behandling på sygehus og indlæggelser. Ønsker sygehuset vores assistance under indlæggelsen imødekommes dette og afregnes time for time efter samarbejdsaftaler med regionen. Derudover tillige ledsagelse til frisør, indkøb o. lign efter borgerens ønsker og formåen. Vi tilbyder at planlægge ferieture, weekendophold og ledsagelse med ekstern udbyder. Planlægningen vil foregå sammen med borgeren og efter borgerens ønsker. På Seniorcenter Egebo er der et internt 104 aktivitetstilbud og samværstilbud Aktivitetscaféen, som kan benyttes af alle. Borgernes ønsker inddrages i planlægningen af relevante aktiviteter og gøremål. Der er beboermøde en gang om ugen, hvor borgerne kan komme med ønsker og ideer. 7. Handleplaner Den pædagogiske handleplan tager afsæt i Myndighedsplanen efter SEL 141. Borgerne på Seniorcenter Egebo deltager i handlemøder og inddrages i udarbejdelsen af den pædagogisk handleplan. På møderne udarbejdes en administrationsaftale og der træffes afgørelse, om der skal bevilliges 83 støtte. Handlemøder afvikles mindst hvert andet år. I de modsatte år gennemfører myndighed et opfølgningsmøde. Kontaktpædagogen udarbejder mål og delmål i samarbejde med borgeren. Delmål oprettes i NEXUS så der kan effektmåles og dokumenteres. Dokumentationen omkring borgerens tilbud føres i NEXUS. 8. Hverdagen og traditioner Hverdagens rytme tager udgangspunkt i borgernes ønsker, opgaver, behov og færden. Cafeen tilbuddet - er åbent fra 8.30 til 12.00, og bliver flittigt benyttet af Egebos borgere. Der kan i formiddagstimerne ydes støtte og vejledning til forskellige personlige ønsker, opgaver eller aftaler. Det kan være besøg hos forskellige specialister, opgaver der skal ordnes i borgernes lejligheder m.m.

5 Der er mulighed for hjemmetimer (én til én timer) med ca. tre ugers intervaller. Timernes indhold tilrettelægges individuelt ud fra beboerens ønsker og behov. Her klares f.eks. frisør, indkøb og andre aktiviteter. På Seniorcenter Egebo holdes årets traditioner i hævd. Følgende er eksempler: Fastelavnsfest Egebos fødselsdag i maj, med deltagelse af borgere samt personale med musik, sang og dans. Udflugt til Egeskov Sommerfest hvor borgers pårørende er inviteret Grillaftner Høstfest Loucia-optog fra nærmeste skole Fødselsdage med god mad og evt. musik Julefrokost for borgere og personale med musik og sang. Vi har på Seniorcenter Egebo en støtteforening "Egebos Venner. Foreningen laver arrangementer for og med vores borgere. Der er nedsat en bestyrelse i foreningen. Der arrangeres årligt ca. fire - fem hyggeeftermiddage med kaffe og brød og et underholdende indslag - sang og musik. Der er en forårs- og en efterårsfest med spisning og underholdning. Det er arrangementer, som Egebos borgere er inviteret til sammen med medlemmerne af foreningen. 9. Brugerindflydelse På Seniorcenter Egebo har borgerne generelt indflydelse på egen handleplan, hverdagens indhold, ferie og fritidsaktiviteter. Beboermøder afholdes ugentligt. Borgerne har ansvaret for indvendig vedligeholdelse af egen lejlighed og bestemmer selv, hvorledes denne skal indrettes og fungere. Beboeren har ansvaret for, at lejligheden indrettes og rengøres under hensyntagen til, at boligdelen også er en arbejdsplads.

6 Der er oprettet et fælles Pårørenderåd i BO & AKTIV efter retningslinjer vedtaget i Faaborg- Midtfyn Kommunes Socialudvalg. 10. Praktiske oplysninger Borgere på Seniorcenter Egebo modtager pension og betaler selv for deres livsførelse (f.eks. husleje, varme, transport og kost). Der kan søges boligstøtte. Takster ændres årligt og findes på hjemmesiden for FMK. Aktuel takst Seniorcenter Egebo døgn 1161,- kr. Aktuel takst Aktivitetscenter Egebo 542,- kr. pr. dag 11. Henvisning og visitation Hvis en borger ønsker at blive visiteret til Seniorcenter Egebo, skal der rettes henvendelse til vedkommendes sagsbehandler i bopælskommunen. Sagsbehandleren skal i samarbejde med borgeren eller dennes pårørende udfylde et henvisningsskema, som sammen med kommunens indstilling sendes til Fagsekretariatet for Sundhed og Omsorg i Faaborg-Midtfyn Kommune. Der kan klages over afgørelserne. Klager over optagelse og flytning indbringes til Det Sociale Nævn. Klager over behandling og lignende under opholdet kan rettes til forstander Birgit Søgren Nielsen eller Fagsekretariatet for Handicap & Omsorg i Faaborg-Midtfyn Kommune. Ved henvisning og visitation skal der rettes henvendelse til Fagsekretariatet Sundhed og Omsorg i Faaborg-Midtfyn Kommune. 12. Kvalitet: I BO & AKTIV tilrettelægges indsatsen ud fra en værdibaseret og anerkendende tilgang. Der arbejdes i fællesskab mellem medarbejdere og ledelse om at udvikle den faglige praksis. Der udarbejdes årligt en dialogbaseret aftale, der angiver de faglige indsatsområder for BO & AKTIV det kommende år. Ved afslutningen af året udarbejdes en evaluering. Der følges løbende op på delmål for borgerne i NEXUS. Minimum hvert 2. år afholdes handlemøde med borgeren og de involverede parter. Her udarbejdes eventuelt nye delmål og tilbuddets egnethed i forhold til borgeren vurderes. Fagligheden omkring borgeren dokumenteres fortløbende i NEXUS. BO & AKTIV er underlagt fagligt tilsyn af Socialtilsyn Midt i Silkeborg Der udarbejdes månedsvis budgetopfølgning til Faaborg-Midtfyn Kommunes Økonomistab.

7 Der gennemføres årlige dialogmøder mellem Faaborg-Midtfyn Kommunes Socialudvalg og institutionslederne. 13. Adresser m.v. Webside: Ledelse Forstander: Birgit Søgren Nielsen Pugesøvej Faaborg Mail: Tlf Afdelingsleder Inge Vester Egeparken Kværndrup Mail: Tlf

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72 53 8070 Mail: boaktiv@fmk.dk 1. Lovgrundlag Seniorcenter Egebo er en

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72 53 06 82 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.boogaktiv.fmk.dk 1. Lovgrundlag

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72530682 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk

Læs mere

Servicedeklaration for. Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62

Servicedeklaration for. Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62 Servicedeklaration for Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62 BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72530682 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk

Læs mere

Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62

Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62 Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62 Lovgrundlag: Bofællesskabet Egeparken 62 drives i henhold til almenboligloven 105 stk. 2 med støtte efter 83 og 85 i Serviceloven. 83 a Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Lovgrundlag: Lundens Bofællesskab drives i henhold til 107 i Serviceloven. 107, stk. 1: Kommunalbestyrelsen kan tilbyde midlertidigt ophold i boformer til personer,

Læs mere

Servicedeklaration for Pegasus

Servicedeklaration for Pegasus Servicedeklaration for Pegasus Bo - & aktivitetstilbuddet Pegasus i Faaborg er organiseret under Bo & Aktiv. Lovgrundlag: Pegasus ligger på Pugesøvej 22 54 i Fåborg, og er et Bo-, Aktivitet- & Samværstilbud

Læs mere

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et overskueligt bymiljø.

Læs mere

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD Afdeling / ydelse Bofælleskabet Aubo Aubo Dagtilbud Bo og Aktiv Pegasus Pugesøvej 22-54 5600 Faaborg Tlf.: 72530682 Leder af Bo og Aktiv Birgit

Læs mere

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et overskueligt bymiljø.

Læs mere

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset består af en villa, som er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et

Læs mere

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Bofællesskaberne Kærsangervej Kærsangervej 68, 68a og 36 8800 Viborg. Tlf. nr.: 87 87 73 14 Leder: Kim Ulrik Tranekjær

Læs mere

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Praktiske oplysninger K.H. Kofoedsvej 16, 4970 Rødby Tlf. 24 82 68 82 Forstander: Kjeld Saul Hjemmeside: bnsydlolland.blogspot.com E-mail: bnsydlolland@regionsjaelland.dk

Læs mere

Servicedeklaration Katrinehaven Nord

Servicedeklaration Katrinehaven Nord Servicedeklaration Katrinehaven Nord Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Botilbuddet Katrinehaven, Nord Katrinehaven 1 8800 Viborg www.katrinehaven.viborg.dk Leder: Mette Schrøder Tlf.nr.: 87 87 72 01

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA Lundagerhaven 2 9330 Dronninglund Telefon: 9945 5470 Afdelingsleder: Anne Danstrup E-mail: anne.danstrup@99454545.dk Telefon: 9945 5867 Præsentation

Læs mere

Servicedeklaration Katrinehaven Syd

Servicedeklaration Katrinehaven Syd Servicedeklaration Katrinehaven Syd Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Botilbuddet Katrinehaven, Syd Katrinehaven 1 8800 Viborg Tlf.nr. Mail: www.viborg.dk/katrinehaven Afdelingsleder: Tove Gejl Leder

Læs mere

ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning

ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Ydelsen i botilbud, der er oprettet i henhold

Læs mere

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Lovgrundlag Målgruppe Levering af ydelsen

Læs mere

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud TOFTEN. Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud TOFTEN. Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune Døgnpsykiatri Servicedeklaration Botilbud TOFTEN Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune Indholdsfortegnelse Lovgrundlag 1 Borgergrupper 2 Fysiske rammer 3 Personale 4 Værdier

Læs mere

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Følstruphusene Lov om Social Service 85. Ydelseskatalog

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Følstruphusene Lov om Social Service 85. Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Ydelseskatalog Indhold Indledning... 1 Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov... 2 Formål... 2 Målgruppe... 2 Døgntakst... 2 Personaledækning... 4 Visitering...

Læs mere

107 - midlertidige botilbud

107 - midlertidige botilbud Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for 107 - midlertidige botilbud Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Det overordnede formål med et midlertidigt botilbud er at sikre støtte til borgere,

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015 Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken Leverandør Frederikshavn Kommune Botilbuddet Koktvedparken Koktvedparken 3-11 9900 Frederikshavn Leder: Gitte Hviid Christiansen Faglig funktionsleder: Jens

Læs mere

Servicedeklaration Katrinehaven Syd

Servicedeklaration Katrinehaven Syd Servicedeklaration Katrinehaven Syd Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Botilbuddet Katrinehaven, Syd Katrinehaven 1 8800 Viborg www.katrinehaven.viborg.dk Konstitueret leder: Kim Ulrik Tranekjær Søgaard

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11 SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11 Brandur Allé 11 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5459 Afdelingsleder: Annemette Stenberg Christensen E-mail: annemette.s.christensen@99454545.dk Præsentation

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA Lundagerhaven 2 9330 Dronninglund Telefon: 9945 5470 Afdelingsleder: Dorte Lassen E-mail: dorte.lassen@99454545.dk Telefon: 4177 8491 Præsentation

Læs mere

Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik.

Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik. Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik. Neuropædagogisk fagspeciale. Næstved Kommune 1 Fagspecialet neuropædagogik - er Næstved Kommunes tilbud til mennesker med erhvervet senhjerneskade og deraf

Læs mere

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Ungdomskollegiet Tårnly Egeskovvej 4 8800 Viborg www.taarnly.viborg.dk Tlf.nr.: 87 87 72 15 Mobil: 24941303 Mail: tarnly@viborg.dk

Læs mere

Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg

Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg Ydelsesbeskrivelser for CFD Pædagogisk og Sundhedsfagligt Område Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Boliglovens 105,2 og Lov om Social Service

Læs mere

Brandur Allé er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Brandur Allé er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. SERVICEDEKLARATION BRANDUR ALLÉ 5 OG 11 Brandur Allé 5 og 11 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5459 Afdelingsleder: Rikke Thomasberg E-mail: rikke.thomasberg@99454545.dk Telefon: 20965243 Lovgrundlag Brandur

Læs mere

Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108)

Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108) Myndighedsafdelingen Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108) Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 12. november 2013 Acadre doc. 150820-13 1. Indledning

Læs mere

ABL 105 samt SEL længerevarende botilbud med døgndækning

ABL 105 samt SEL længerevarende botilbud med døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Godkendt i Socialudvalget 1. december 2016. Gyldig pr. 1. januar 2017 Formål Ydelsen i botilbud,

Læs mere

Vejledende serviceniveau for. ophold i midlertidige botilbud. på handicap- og psykiatriområdet 2018/19

Vejledende serviceniveau for. ophold i midlertidige botilbud. på handicap- og psykiatriområdet 2018/19 Vejledende serviceniveau for ophold i midlertidige botilbud på handicap- og psykiatriområdet 2018/19 Indholdsfortegnelse Vejledende serviceniveau for midlertidige botilbud på handicap- og psykiatriområdet.

Læs mere

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 30. april 2014 Servicelovens 107 Lovgrundlag Hvem kan modtage ydelsen (målgruppe)? Hillerød Kommune tilbyder

Læs mere

KVALITETSSTANDARD FOR fabos Krogen

KVALITETSSTANDARD FOR fabos Krogen Odder Kommune KVALITETSSTANDARD FOR fabos Krogen Overordnet formål med indsatsen: dækker ydelsen? med indgår i 85/83 i Serviceloven Støtte til voksne, som har en varig betydelig nedsat funktionsevne, og

Læs mere

Servicedeklaration Fynbohus

Servicedeklaration Fynbohus Servicedeklaration Fynbohus Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Den selvejende Institution Fynbohus Nørregade 3, Vammen 8830 Tjele Tlf.nr.: 87 87 88 55 www.fynbohus.viborg.dk Leder af Handicapområdet:

Læs mere

Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12

Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12 Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12 Indhold: Hvad kan vi tilbyde Målgruppe Boligerne Støtten til beboerne Det ligger vi vægt på Dagligdagens rytme Personalet Dagtilbud

Læs mere

Servicedeklaration. Palleshave Bo- og Aktivitetscenter

Servicedeklaration. Palleshave Bo- og Aktivitetscenter BILAG 3 Servicedeklaration Palleshave Bo- og Aktivitetscenter 1. Beskrivelse af tilbud Palleshave Bo- og Aktivitetscenter er beliggende på en grund (ca. fem tdr. land) i skønne landlige omgivelser. På

Læs mere

Servicedeklaration for. Æblehaven. Bo- og Aktivitetscenter

Servicedeklaration for. Æblehaven. Bo- og Aktivitetscenter Servicedeklaration for Æblehaven Bo- og Aktivitetscenter Praktiske oplysninger: Fjordvej 160 6000 Kolding Tlf.: 99443000 Centerleder: Torben Bøeg-Jensen Mail: Torben.Boeg-Jensen@soc.regionsyddanmark.dk

Læs mere

Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord

Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord Lovgrundlag Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord Lov om Social Service 85. Kommunen skal tilbyde hjælp, omsorg eller støtte samt optræning og hjælp til udvikling af færdigheder til personer, der har

Læs mere

Kvalitetsstandard for dagtilbud til voksne

Kvalitetsstandard for dagtilbud til voksne Kvalitetsstandard for dagtilbud til voksne med senhjerneskade efter Servicelovens 103-104 Udarbejdet af: Elsebeth Elsted Dato: Fremlægges til godkendelse på SOU den 19. juni 2017 Version nr.: 4 (erstatter

Læs mere

Telefon: Telefon:

Telefon: Telefon: SERVICEDEKLARATION POLARIS/LILLESTJERNEN Adresse: Nordens Alle 74, 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5260/ 9945 5261 Polaris Lillestjernen Afdelingsleder: Anne Danstrup Afdelingsleder: Annemette S. Christensen

Læs mere

KVALITETSSTANDARD FOR fabos Hjørnet gruppe 1-2

KVALITETSSTANDARD FOR fabos Hjørnet gruppe 1-2 Odder Kommune KVALITETSSTANDARD FOR fabos Hjørnet gruppe 1-2 Overordnet formål med indsatsen: indgår i 85/83 i Serviceloven.Støtte til voksne, som har en varig betydelig nedsat funktionsevne, og som derfor

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN Nordens Allé 72-74 9700 Brønderslev Telefon: 99 45 52 40 Afdelingsleder: Rikke Thomasberg E-mail: rikke.thomasberg@99454545.dk Præsentation af tilbuddet:

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskaberne 4. marts 2015

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskaberne 4. marts 2015 Ydelsesbeskrivelse Bofællesskaberne Leverandør Frederikshavn Kommune Bofællesskabernes administration Gl. Skagens Vej 13 9900 Frederikshavn Leder: Anne Mette Mortensen Faglig leder: Lene Pix Faglig leder:

Læs mere

Nordstjernen er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Nordstjernen er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. SERVICEDEKLARATION NORDSTJERNEN Adresse: Nordens alle 72-74 Telefon: 99455240 Afdelingsleder: Rikke Thomasberg E-mail: rikke.thomasberg@99454545.dk Telefon: 99455243-20965243 Lovgrundlag Nordstjernen er

Læs mere

Skaboeshus, 5800 Nyborg

Skaboeshus, 5800 Nyborg Ydelsesbeskrivelser for Center for døve Pædagogisk og Sundhedsfagligt Område. Skaboeshus, 5800 Nyborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Kontaktoplysninger Lov om Social Service 108

Læs mere

Støtte og hjælp i længevarende botilbud med døgndækning

Støtte og hjælp i længevarende botilbud med døgndækning Center for Særlig Social Indsats Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 83 og 85 Støtte og hjælp i længevarende botilbud med døgndækning Kronborghus, Kronborgsund samt SPUC: Boligerne

Læs mere

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud Solskrænten

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud Solskrænten Døgnpsykiatri Servicedeklaration Botilbud Solskrænten Indholdsfortegnelse Lovgrundlag 1 Borgergrupper 2 Fysiske rammer 3 Personale 4 Værdier og målsætninger 5 Tilbuddets ydelser 6 Handleplaner 7 Hverdagen

Læs mere

Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus

Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Den selvejende Institution Fynbohus Nørregade 3, Vammen 8830 Tjele Tlf.nr.: 87 87 88 55 www.fynbohus.viborg.dk Leder af Handicapmrådet:

Læs mere

Kvalitetsstandard for botilbud til midlertidige ophold (SEL 107) Indhold

Kvalitetsstandard for botilbud til midlertidige ophold (SEL 107) Indhold kesocial og Sundhed Svinget 14 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 Fax. 62 22 99 79 social@svendborg.dk www.svendborg.dk Kvalitetsstandard for botilbud til midlertidige ophold (SEL 107) Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107)

Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107) Myndighedsafdelingen Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107) Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013 Acadre doc.: 150839-13

Læs mere

Længerevarende botilbud med døgndækning Boligerne på Granstien (Lindevang)

Længerevarende botilbud med døgndækning Boligerne på Granstien (Lindevang) Center for Særlig Social Indsats Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 108 Længerevarende botilbud med døgndækning Boligerne på Granstien (Lindevang) Godkendt i Socialudvalget

Læs mere

Fredensborg Kommune Ældre og handicap. Kvalitetsstandard for 108 botilbud Lindegården

Fredensborg Kommune Ældre og handicap. Kvalitetsstandard for 108 botilbud Lindegården Fredensborg Kommune Ældre og handicap Kvalitetsstandard for 108 botilbud Lindegården 2009 Værdigrundlag Lindegården arbejder ud fra Fredensborg kommunes værdigrundlag. Vi er fokuserede og udadrettede.

Læs mere

Ydelseskatalog. Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen. Center for Specialundervisning

Ydelseskatalog. Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen. Center for Specialundervisning Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen Center for Specialundervisning Aktivitets- og Samværstilbuddet Regnbuen Nødebovej 38, 3490 Fredensborg Lov om Social Service 104, Lov om Social Service 86 stk 2

Læs mere

Kvalitetsstandard for psykiatriområdet lov om social service 107. midlertidigt botilbud Damtoften 6B, 1. sal.

Kvalitetsstandard for psykiatriområdet lov om social service 107. midlertidigt botilbud Damtoften 6B, 1. sal. Kvalitetsstandard for psykiatriområdet lov om social service 107. midlertidigt botilbud Damtoften 6B, 1. sal. Udarbejdet af: Sundhed og Handicap Dato: Oktober 13 Sagsid.: Tone Version nr.: 2 Kvalitetsstandard

Læs mere

Jernbanegade. Intranote / Forvaltninger / Borger & Arbejdsmarked / Social & Tilbud / Kvalitetsstandarder/Servicedeklarationer / Handicap

Jernbanegade. Intranote / Forvaltninger / Borger & Arbejdsmarked / Social & Tilbud / Kvalitetsstandarder/Servicedeklarationer / Handicap Page 1 of 6 Intranote / Forvaltninger / Borger & Arbejdsmarked / Social & Tilbud / Kvalitetsstandarder/Servicedeklarationer / Handicap Jernbanegade Kvalitetsstandard/Servicedeklaration for : BOFÆLLESSKABET

Læs mere

Servicedeklaration for. Æblehaven. Bo- og Aktivitetscenter

Servicedeklaration for. Æblehaven. Bo- og Aktivitetscenter Servicedeklaration for Æblehaven Bo- og Aktivitetscenter Praktiske oplysninger: Fjordvej 160 6000 Kolding Tlf.: 75 51 00 35 Forstander: Tove Noesgaard Mail: Tove.Noesgaard@soc.Regionsyddanmark.dk hjemmeside:

Læs mere

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Lov om Social Service 108. Ydelseskatalog

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Lov om Social Service 108. Ydelseskatalog Ydelseskatalog Boligerne på Skovstien 2-6 Lov om almene boliger 108 Indhold Indledning... 1... 2 Formål... 2 Målgruppe... 2 Døgntakst... 2 Visitering... 2 Bocentrets rammer... 3 Individuel plan... 3 Handleplansmøder...

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den 1 Indholdsfortegnelse 1. Lovgrundlag og målgruppe 2. Botilbud/leverandører 3. Kvalitetsstandardens

Læs mere

Hjerneskadeområdet. Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade

Hjerneskadeområdet. Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade Hjerneskadeområdet Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade Social og Arbejdsmarked Skredsande et botilbud til borgere

Læs mere

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE. Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE. Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter Odder Kommune KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter med indgår i Overordnet formål med indsatsen

Læs mere

Servicedeklaration for Lunden

Servicedeklaration for Lunden Servicedeklaration for Lunden Lovgrundlag: Lunden drives i henhold til 52, 84 og 107 i Serviceloven. 52: Kommunalbestyrelsen skal træffe afgørelse om foranstaltninger efter stk. 3, når det må anses for

Læs mere

Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud

Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 30. april 2014 Servicelovens 108 og lignende boformer (Støtte i boformer efter Almenboliglovens 115) Lovgrundlag

Læs mere

Center for Udvikling og Støtte. Ydelseskatalog for Boligerne på Herlufdalsvej Lov om Social Service 107

Center for Udvikling og Støtte. Ydelseskatalog for Boligerne på Herlufdalsvej Lov om Social Service 107 Center for Udvikling og Støtte Ydelseskatalog for Boligerne på Herlufdalsvej Lov om Social Service 107 Udarbejdet 1. marts 2015 1 Ydelseskatalog for Boligerne på Herlufdalsvej Indhold Indledning... 3 Formål...

Læs mere

Boligerne, Oktobervej 22, 22B 1., 22C 1., 26, 28, 2860 Søborg 2018 FAKTUELLE OPLYSNINGER

Boligerne, Oktobervej 22, 22B 1., 22C 1., 26, 28, 2860 Søborg 2018 FAKTUELLE OPLYSNINGER Ydelsesbeskrivelser for CFD Sociale tilbud Boligerne, Oktobervej 22, 22B 1., 22C 1., 26, 28, 2860 Søborg 2018 FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Boliglovens 105,2 og Lov om Social Service

Læs mere

Bogfinkevej er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Bogfinkevej er et botilbud til borgere med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. SERVICEDEKLARATION BOGFINKEVEJ Adresse: Bogfinkevej Telefon: Afdelingsleder: Anne Danstrup E-mail: anne.danstrup@99454545.dk Telefon: 4020 5294 Lovgrundlag Bogfinkevej er et botilbud til borgere med betydelig

Læs mere

Servicedeklaration for. AutismeCenter Region Syddanmark. Afdelingerne på Kirkevej Hus A, Hus C og Værkstedet

Servicedeklaration for. AutismeCenter Region Syddanmark. Afdelingerne på Kirkevej Hus A, Hus C og Værkstedet Servicedeklaration for AutismeCenter Region Syddanmark Afdelingerne på Kirkevej Hus A, Hus C og Værkstedet Praktiske oplysninger Kirkevej 14, A,B,C 5772 Kværndrup Tlf.: 99442929 Forstander: Torben Bøg-Jensen

Læs mere

Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen

Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen Page 1 of 5 Intranote / Forvaltninger / Borger & Arbejdsmarked / Social & Tilbud / Kvalitetsstandarder/Servicedeklarationer / Psykiatri Birkevangen Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen Socialpsykiatrisk

Læs mere

Servicedeklaration for. AutismeCenter Region Syddanmark

Servicedeklaration for. AutismeCenter Region Syddanmark Servicedeklaration for AutismeCenter Region Syddanmark Afdelingerne på Kirkevej Hus A, Hus C og Værkstedet Praktiske oplysninger Kirkevej 14, A,B,C 5772 Kværndrup Tlf.: 99442929 Forstander: Torben Bøg-Jensen

Læs mere

Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden

Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden Adresser og telefonnumre - Støttecenter Fruerlunden Fruerlunden 67 5700 Svendborg Telefon: 62229177 - Psykiatrileder Ellen Christensen Telefon: 6223 3960

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften Lovgrundlag 105, stk. 2 i Lov om almene boliger 85 i Lov om Social Service 83 i Lov om Social Service Bemærk, at ydelserne leveres på baggrund af døgntakst,

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Bofællesskabet Lundagervej Lundagervej 40-42 9330 Dronninglund Leder Rita A Nielsen Tilsynsrapport af 22. oktober

Læs mere

Kvalitetsstandard. Overskrift. Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne.

Kvalitetsstandard. Overskrift. Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne. Kvalitetsstandard Overskrift Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne Handic ap Lov om almene boliger 105 og Servicelovens 85 Modtagere Botilbud i

Læs mere

Udkast til Kvalitetsstandard for varetagelse af senhjerneskadeområdet

Udkast til Kvalitetsstandard for varetagelse af senhjerneskadeområdet Udkast til Kvalitetsstandard for varetagelse af senhjerneskadeområdet Udarbejdet af: Sten Dokkedahl Dato: 18-12-2008 Sagsid.: Version nr.: 4 Kvalitetsstandard for varetagelse af senhjerneskadeområdet Område

Læs mere

Bofællesskab Langebjerg 3

Bofællesskab Langebjerg 3 Bofællesskab Langebjerg 3 2 Bofællesskab Langebjerg 3 Til hver bolig er der desuden et udendørs skur til opbevaring. I stueplan er der et stort fællesrum, et køkken og et kontor til medarbejderne. Det

Læs mere

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for midlertidigt botilbud Serviceloven 107

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for midlertidigt botilbud Serviceloven 107 Fredensborg Kommune Ældre og Handicap Kvalitetsstandard for midlertidigt botilbud Serviceloven 107 2015 Indledning I Fredensborg Kommune tilbydes borgere med betydelig nedsat fysisk og/eller psykiske funktionsevne

Læs mere

Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Lov om Social Service 104 Udarbejdelse November 2017 Social- og sundhedsafdelingen samt tilbud og

Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Lov om Social Service 104 Udarbejdelse November 2017 Social- og sundhedsafdelingen samt tilbud og Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Lov om Social Service 104 Udarbejdelse November 2017 Social- og sundhedsafdelingen samt tilbud og Godkendelse Revidering Acadre dokument nr. 174406-17 myndighed

Læs mere

Servicedeklaration for Lundens aflastning

Servicedeklaration for Lundens aflastning Servicedeklaration for Lundens aflastning Lundens aflastning er organiseret under Bo & Aktiv Lovgrundlag: Lundens aflastning drives i henhold til 52, 84 og 107 i Serviceloven. 52: Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften

Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften Ydelsesbeskrivelse Bofællesskabet 6. sal, Bytoften Lovgrundlag 105, stk. 2 i Lov om almene boliger Amtskommunerne kan overlade til kommuner, selvejende institutioner og almene boligorganisationer at være

Læs mere

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 2 Bofællesskab Bregnerødvej 55 57 Om Bregnerødvej 55 57 Bofællesskab Bregnerødvej ligger i Birkerød tæt på offentlige transportmidler. Der bor seks voksne borgere i bofællesskabet,

Læs mere

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Serviceloven 107. Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden.

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Serviceloven 107. Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Kvalitetsstandard Overskrift Midlertidige botilbud Socialpsykiatri Serviceloven 107 Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Modtagere Midlertidigt botilbud Borgere med

Læs mere

Bofællesskab Langebjerg 3

Bofællesskab Langebjerg 3 Bofællesskab Langebjerg 3 2 Bofællesskab Langebjerg 3 Til hver bolig er der desuden et udendørs skur til opbevaring. I stueplan er der et stort fællesrum, et køkken og et kontor til medarbejderne. Det

Læs mere

Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie

Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie 1 Indledning. Socialministeriets krav om udarbejdelse af kvalitetsstandard for botilbud egnet til ophold er hjemlet i 139 i lov

Læs mere

Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Boligfællesskabets fordele er mange

Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Boligfællesskabets fordele er mange 1 Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Beboerne på Vestereng er både under 50 år og over 50 år. Nogle flytter ind, fordi de ikke længere trives i botilbud med yngre beboere, der måske

Læs mere

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Serviceloven 108

Fredensborg Kommune Ældre og Handicap. Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Serviceloven 108 Fredensborg Kommune Ældre og Handicap Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Serviceloven 108 2015 Indledning I Fredensborg Kommune tilbydes borgere med betydelig nedsat fysisk og/eller psykiske

Læs mere

Social- og Sundhedscenteret. Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud

Social- og Sundhedscenteret. Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Social- og Sundhedscenteret Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud 2 Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Formålet med hjælpen Formålet med ophold i længerevarende botilbud er: - at du

Læs mere

Kvalitetsstandard for Praktisk hjælp og servicepakker På botilbud indenfor handicap og psykiatriområdet

Kvalitetsstandard for Praktisk hjælp og servicepakker På botilbud indenfor handicap og psykiatriområdet Kvalitetsstandard for Praktisk hjælp og servicepakker På botilbud indenfor handicap og psykiatriområdet Udarbejdet af: Sten Dokkedahl Dato: 15-12-2014 Sagsid.: std Version nr.: 4 Kvalitetsstandard for

Læs mere

Ydelseskatalog Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen Lov om Social Service 104

Ydelseskatalog Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen Lov om Social Service 104 Indhold... 1 Indhold... 1 Indledning... 1... 2 Formål... 2 Målgruppe... 2 Takster... 2 Brugerbetaling... 2 Kørsel... 3 Visitering... 3 Regnbuens rammer... 3 Individuel plan... 3 Handleplansmøder... 3 Opfølgning,

Læs mere

Servicedeklaration for Pegasus i Faaborg

Servicedeklaration for Pegasus i Faaborg Servicedeklaration for Pegasus i Faaborg Pegasus. Bo & Aktivitetscenter Pugesøvej 22-54 5600 Faaborg Telefon: 72 53 06 82 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk Lovgrundlag: Pegasus

Læs mere

Virksomhedsbeskrivelse

Virksomhedsbeskrivelse Virksomhedsbeskrivelse Indhold 1. Virksomhedsbeskrivelse... Side 3 2. Grundlaget for Bofællesskabet Kirsten Marie... Side 4 3. Institutionens grundlæggende opgaver... Side 4 - Formål - Målgruppe 4. Institutionens

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET LUNDAGERVEJ

SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET LUNDAGERVEJ SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET LUNDAGERVEJ Lundagervej 40-42 9330 Dronninglund Telefon: 9945 4482 Afdelingsleder: Dorte Lassen E-mail: dorte.lassen@9945454.dk Telefon: 4177 8491 Præsentation af tilbuddet:

Læs mere

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85. Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85. Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Kontaktoplysninger Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85 Skaboeshus Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg Tlf.: 44391330/27282519 e-mail:nyborg@cfd.dk

Læs mere

Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Servicelovens 104

Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Servicelovens 104 Udarbejdelse Kvalitetsstandard Aktivitets- og samværstilbud Servicelovens 104 Januar 2016 Social og Handicap, Ældre og Handicap, Samstyrken, Lunden og Socialpsykiatrien Godkendelse 19 april 2016 Udvalget

Læs mere

Servicedeklaration for Limfjorden Bofællesskabet Auktionsvej

Servicedeklaration for Limfjorden Bofællesskabet Auktionsvej Servicedeklaration for Limfjorden Bofællesskabet Auktionsvej Adresse: Auktionsvej 41, 7760 Hurup Leder: Lene Mouritsen Telefon: 99172666 E-mail: Limfjorden@thisted.dk Fax: 99172674 Indhold Hvad kan vi

Læs mere

Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn

Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn Haderslev Kommune September 2015 Målgruppebeskrivelse NyBo Døgn Målgruppen er borgere i alderen 18-65 år, som har erhvervet en hjerneskade som følge af: Blødning eller blodprop i hjernen Hovedtraume Betændelse

Læs mere

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Kopi fra Tilbudsportalen Re-godkendelsen omhandler alle temaer i kvalitetsmodellen: Uddannelse og beskæftigelse, Selvstændighed og relationer,

Læs mere

Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud

Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Fredensborg Kommune Ældre og Handicap 31 Kvalitetsstandard for længerevarende botilbud Serviceloven 108 2016 1 Indledning I Fredensborg Kommune tilbydes borgere med betydelig nedsat fysisk og/eller psykiske

Læs mere

Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63

Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63 Bofællesskab Biskop Svanes Vej 63 Biskop Svanes Vej 63 Biskop Svanes Vej 63 er et bofællesskab organiseret under Socialområdet, Teglporten Socialpædagogisk Center. I Bofællesskabet bor fortrinsvis borgere

Læs mere

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Virksomhedsleder Hanne Steen Tlf. 25363231 Mail: hst@cfd.dk. Stedfortræder Karina Milton Tlf. 51315343 Mail: kbn@cfd.

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Virksomhedsleder Hanne Steen Tlf. 25363231 Mail: hst@cfd.dk. Stedfortræder Karina Milton Tlf. 51315343 Mail: kbn@cfd. Lovgrundlag: Serviceloven 85 FAKTUELLE OPLYSNINGER Kontaktoplysninger Støttecenter Hovedstaden Jernbanevej 10-12 2600 Glostrup Tlf. 44391310 Fax: 44391311 Mail: hst@cfd.dk Virksomhedsleder Hanne Steen

Læs mere

Kvalitetsstandard for længerevarende tilbud i almenboliger (Almenboligloven 105)

Kvalitetsstandard for længerevarende tilbud i almenboliger (Almenboligloven 105) Social og Sundhed Socialafdelingen Svinget 14 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 social@svendborg.dk www.svendborg.dk Kvalitetsstandard for længerevarende tilbud i almenboliger (Almenboligloven 105) Indhold

Læs mere