NAVN OG HJEMSTED 1. Selskabets navn er Asaa Fjernvarme a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Asaa.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NAVN OG HJEMSTED 1. Selskabets navn er Asaa Fjernvarme a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Asaa."

Transkript

1 NAVN OG HJEMSTED 1 Selskabets navn er Asaa Fjernvarme a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Asaa. FORMÅL 2 Selskabets formål er at anlægge og drive et decentralt kraftvarmeværk i Asaa by til forsyning af andelshavernes ejendomme med varme og varmt brugsvand. 3 Selskabet vil på bedste og billigste måde levere den fornødne varme til andelshavernes ejendomme og vil efter bedste evne opretholde en uforstyrret normal forsyning. samt afhjælpe eventuelt opståede skader eller fejl på anlægget så hurtigt som muligt. Selskabet påtager sig dog intet ansvar for mulige driftsforstyrrelser FORSYNINGSOMRÅDE OG MEDLEMSKREDS 4 Selskabets forsyningsområde er fastlagt i den kommunale varmeplan for Asaa by. Enhver ejer af fast ejendom indenfor selskabets forsyningsområde er berettiget til at blive optaget som andelshaver i selskabet, mod at vedkommende, forpligter sig til at betale den nedennævnte tilslutningsafgift og i øvrigt efterkomme selskabets til enhver tid gældende vedtægter og de af selskabets bestyrelse til enhver tid fastsatte vilkår for levering og brug af varme. Samtlige ejendomme indenfor selskabets forsyningsområde har adgang til tilslutning på ensartede vilkår, enten tilslutningen sker straks ved selskabets stiftelse eller senere. Selskabets bestyrelse kan såfremt særlige forhold måtte give anledning dertil, tillade en ejendom delvis tilslutning til kraftvarmeværket. 5 Selskabets kedelcentral og decentrale kraftvarmeenhed er beliggende i Asaa. Hovedledningsnettet nedlægges i de offentlige gader eller fortove i overensstemmelse med Dronninglund kommunes og Nordjyllands amts derom meddelte tilladelser og direktiver. Andelshaverne skal tillade, at fordelingsledningerne efter omstændighederne lægges gennem ejendommene mod bedst mulig retablering. Det decentrale kraftvarmeværk med kedelanlæg og ledningsnet indtil og med hovedafspæringsventilerne i de tilsluttede ejendomme, samt måleranlæg, er selskabets

2 ejendom og vedligeholdes af selskabet Yderligere ledningsføring imellem hovedafspæringsventilerne og anlæg i de enkelte ejendomme bekostes, ejes og vedligeholdes af de pågældende grundejere. Ændringer og reparationer på selskabets anlæg i hele sin udstrækning må kun foretages af installatører, som er autoriseret af selskabet. Konstateres fejl på anlæg eller ledningsnet, skal vedkommende, der konstaterer fejlen hurtigst muligt rette henvendelse til varmemesteren. KAPITAL 6 Den til selskabets formål nødvendige anlægs- og driftskapital tilvejebringes ved: 1) En tilslutningsafgift. 2) Et eller flere Iån for hvilke, der forventes stillet kommunegaranti af Dronninglund kommune mod pant i selskabet og alle dets aktiver. Lånene søges optaget således, at de kan amortiseres over en årrække på år. Yderligere gældsstiftelse må kun ske med den garanterede kommunes godkendelse. Tilslutningsafgiften fastsættes en gang om året af bestyrelsen. under behørig hensyntagen til de garanterende myndigheders krav. Tilslutningsafgiften erlægges ved stikledningens indføring i den pågældende ejendom. Senere forøgelse af en tilsluttet ejendoms etageareal ved tilbygning eller ved inddragelse af rum, der ikke medregnes til etageareal, skal omgående meddeles selskabet. Fast afgift betales i forhold til det således ændrede beregningsgrundlag (beregnes efter BBR). Ved kommunale udstykninger (byggemodning) og tilfælde efter bestyrelsens skøn, skal tilslutningsafgiften erlægges a conto af hensyn til selskabets likviditet. UDGIFTSFORDELING 7 Den samlede variable varmeudgift fordeles på andelshaverne på grundlag af det konstaterede varmeforbrug i vedkommende regnskabsår. De øvrige udgifter til selskabets drift til opvarmning, alle øvrige forbrugsuafhængige udgifter, samt eventuelle henlæggelse fordeles på grundlag af ejendommens etageareal som en fastafgift efter følgende retningslinier: 1) Erhvervsejendomme institutioner og udlejningsejendomme med fælles varmemåler fordeles særskilt på grundlag af ejendommenes etageareal. 2) Øvrige ejendomme. Denne gruppes samlede andel af den faste afgift beregnes på grundlag af ejendommens samlede etageareal og fordeles saledes: A) En grundafgift fordeles ligeligt på hver måler. B) Arealafgiften fordeles forholdsmæssigt på grundlag af de tilsluttede ejendommes etageareal (BBR). Den faste afgift kan max. udgøre 45% af totalbudgettet. For utraditionelle bebyggelser kan bestyrelsen træffe andre afgørelser. Det skal af driftsregnskabet fremgå, hvor stor den del af de faste afgifter. der er særskilt beregnet.

3 På grundlag af selskabets budget for vedkommende regnskabsår opkræves a conto beløb efter bestyrelsens bestemmelser, indtil endelig opgørelse og fordeling af udgifterne finder sted ved regnskabsårets afslutning. Betaler en andelshaver ikke sin skyld til selskabet senest en måned efter påkrav, kan bestyrelsen foranledige varmeforsyningen afbrudt. Andelshaveren er forpligtet i denne anledning at give selskabets repræsentant adgang til den tilsluttede ejendom. Genoptagelse af varmeforsyningen kan gøres betinget af, at alle forfaldne afgifter m.v. med påløbne renter samt de med afbrydelsen og tilslutningen forbundne udgifter er betalt. REGNSKABSÅR 8 Selskabets regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni. Bestyrelsen eller generalforsamlingen kan ikke uden kommunalbestyrelsens samtykke træffe beslutning om overførelse af et års driftsunderskud til et andet, så længe eventuelle kommunegaranterede Iån løber. Der kan ikke udbetales udbytte til andelshaverne. HÆFTELSEN 9 Den enkelte andelshaver er deltager i selskabet i forhold til den af ham indbetalte tilslutningsafgift og hæfter kun med den således indbetalte kapital. En af långiver eller selskabet betinget panteret i andelshavernes ejendomme for det med kommunegaranti optagne Iån skal tillige tjene til sikkerhed for kommunens eventuelle udgifter som følge af kommunens garantiforpligtelse. De til enhver tid værende ejere af de til selskabet tilsluttede ejendomme er hver især forpligtet til efter de i 7 fastsatte bestemmelser gennem de årlige afgifter at betale den på deres ejendom beregnede andel af den faste afgift. I tilfælde af ejerskifte, har såvel den tidligere ejer, som den nye ejer pligt til omgående at underrette selskabet. Indtil en sådan underretning er givet og aflæsning af måler har fundet sted, hæfter den tidligere ejer for ejendommens forbrug. I øvrigt er det den til enhver tid værende ejer af den tilsluttede ejendom, der hæfter for forbruget, hvad enten dette vedrører ham eller en evt. 3. mand, der bruger eller har brugt ejendommen. Såfremt ejendommen ejes af flere personer i forening, hæfter disse solidarisk for ejendommens forbrug. UDTRÆDEN AF SELSKABET 10 Andelshaverne er berettiget til med et års varsel at udtræde af selskabet ved et regnskabsårs udløb dog kun hvis den kommunale varmeplan for Asaa by tillader dette.

4 Udtrædende andelshavere har ikke krav på udbetaling af nogen andel af selskabets formue. 11 I tilfælde af selskabets opløsning eller likvidation er medlemmerne ejendomsberrettigede til selskabet i det forhold, i hvilket de har indbetalt tilslutningsafgifter, se 6. Andelshavernes andele kan ikke gøres til genstand for arrest, udlæg eller anden form for retsforfølgning fra de enkelte andelshaveres kreditorers side, og kan ikke inddrages i en andelshavers eventuelle konkursbo, medmindre der er truffet beslutning om selskabets opløsning, og at selskabets kreditorer er dækket. GENERALFORSAMLING 12 Generalforsamlingen er selskabets øverste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i september måned. Generalforsamlinger afholdes i Asaa. Generalforsamlingen indkaldes med 8 dages varsel ved brev til hver andelshaver med oplysning om dagsorden. Ved indkaldelse til ordinær generalforsamling skal regnskabet for det afsluttede regnskabsår vedlægges. Dagsorden for ordinær generalforsamling skal indeholde følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer 6. Valg af suppleanter 7. Valg af revisor 8. Eventuelt Det reviderede regnskab fremlægges til eftersyn på selskabets kontor senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag om vedtægtsændringer skal ligeledes være fremlagt samme sted 8 dage før generalforsamlingen. Eventuelle forslag fra andelshaverne, som ønskes optaget på dagsordenen, skal være bestyrelsen i hænde senest 5 dage før generalforsamlingen. Andelshaverne har 1 stemme for hver ejendom med selvstændig tilslutning. Det er dog en forudsætning for stemmeudøvelse, at der pr. 1 september samme år ikke henstår uberigtigede restancer. Har ejendommen flere ejere, kan kun den ene afgive stemme på generalforsamlingen. Stemmeret kan udøves ved fuldmagt, ingen kan dog afgive mere end 1 stemme i alt gennem fuldmagt. Alle afgørelser træffes ved simpel stemmeflertal uden hensyn til de mødtes antal. Ved vedtægtsændringer kræves dog, at mindst halvdelen af selskabets andelshavere er repræsenteret, og at mindst 2/3 af de repræsenterede stemmer for vedtægtsændringen.

5 Er generalforsamlingen ikke beslutningsdygtig med hensyn til vedtægtsændringer, indkaldes med mindst 8 dages varsel og højest 4 ugers varsel til en ny generalforsamling, som er beslutningsdygtig uden hensyn til de repræsenteredes antal, medens hver vedtægtsændrings vedtagelse ligeledes kræver 2/3 majoritet. 13 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder det fornødent, eller når mindst 1/3 af andelshaverne skriftligt fremsætter ønske herom ledsaget af forslag. som ønskes behandlet. Ekstraordinære generalforsamlinger indvarsles som bestemt for de ordinære generalforsamlinger med mindst 8 dages varsel. Hvis ekstraordinær generalforsamling kræves af andelshaverne, skal indkaldelse ske inden 1 måned fra modtagelsen af kravet. BESTYRELSEN 14 Bestyrelsen består af 5 medlemmer valgt af generalforsamlingen for 4 år. Hvert 4. år afgår 2 medlemmer, medens der de øvrige år afgår 1 medlem. Rækkefølgen bestemmes første gang ved lodtrækning. generalforsamlingen vælger endvidere hvert år 2 suppleanter. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er mødt til indvarslet møde. Bestyrelsen skal føre forhandlingsprotokoi og deri indføre trufne afgørelser. I samme protokol indføres generalforsamlingens forhandlinger og vedtagelser, der skal underskrives af generalforsamlingens dirigent. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Valgbar til bestyrelsen er enhver andelshaver, som har stemmeret, eller enhver person. som ved ansættelse eller som bestyrelsesmedlem er tilknyttet selskaber eller institutioner, som aftager varme fra selskabet. Bestyrelsen afgør eventuelle stridsspørgsmål om valgbarhed endeligt. Bestyrelsen har ret til at dispensere fra disse bestemmelser. 15 Bestyrelsen har den daglige ledelse af selskabet og alle dets anliggender. Den antager og afskediger varmemester og andet personale, herunder regnskabskyndig medhjælp til kassereren og træffer aftaler om lønninger og øvrige ansættelsesvilkår. Bestyrelsen bestemmer selv sin forretningsorden og fastsætter selv sine møder, dog skal der afholdes mindst 4 bestyrelsesmøder hvert år. REVISOR 16

6 Regnskabet skal revideres af en statsautoriseret revisor som vælges på den årlige generalforsamling. TEGNING AF SELSKABET 17 Selskabet tegnes af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf det ene skal være formanden eller næstformanden. Ved køb eller salg af fast ejendom samt pantsætninger tegnes selskabet af den samlede bestyrelse. Ved tinglysning eller aflysning, meddelelser om rykningspåtegninger og lignende på servitutbestemmelser tegnes selskabet dog som nævnt i stk. 1. SELSKABETS OPLØSNING 18 Opløsning at selskabet kan kun ske på en generalforsamling, der er indkaldt med dette for øje, og når mindst halvdelen af selskabets andelshavere stemmer herfor. Er der ikke givet møde af mindst halvdelen at andelshaverne, indkaldes der til ny generalforsamling, hvor selskabets opløsning kan vedtages, når mindst 3/4 af de mødte stemmer herfor. Så længe eventuelle kommunegaranterede Iån løber, kan opløsning af selskabet kun ske med kommunalbestyrelsens godkendelse. Dronninglund kommune skal være berettiget til at overtage selskabet, såfremt kommunens garantiforpligtelse bliver aktuel. Besluttes selskabets opløsning, skal der på samme generalforsamling vælges en likvidationskomite, der på bedste måde søger at realisere dets aktiver og udlodder eventuelt overskud til andelshaverne i det forhold i hvilket de har indbetalt tilslutningsafgifter. Ved udtræden under andre forhold end opløsning af selskabet har den eller de udtrædende andelshavere ikke krav på andel i selskabets formue. TVISTER 19 Opstår der tvist mellem en andelshaver og selskabet, skal en sådan tvist afgøres ved voldgiftskendelse. Den pågældende andelshaver og bestyrelsen vælger hver en voldgiftsmand. Forinden sagens behandling påbegyndes, udpeger voldgiftsmændene i forening en opmand. Kan voldgiftsmændene ikke enes om valg at opmand, udpeges denne af dommeren i Sæby. Den, der ønsker voldgift udmeldt, skal senest 1 måned efter, at tvisten er opstået, eller det omstridte krav er gjort gældende, skriftligt meddele modparten ønsket om voldgift og oplysning om valg af voldgiftsmand.

7 Hvis modparten ikke inden 14 dage derefter skriftligt har givet oplysning om sin voldgiftsmand, er den første part berettiget til selv at udpege den anden voldgiftsmand. Voldgiftskendelsen skal afsiges senest i måned efter, at sagen er optaget til kendelse. Voldgiftsretten bestemmer selv procedureformen. OFFENTLIGE MYNDIGHEDER 20 Dersom Dronninglund kommune som betingelse for at yde garanti for de nødvendige Iån til anskaffelse og drift af selskabet m.v. stiller betingelser, som er i strid med nærværende vedtægter, er bestyrelsen bemyndiget til uanset foranstående regler for vedtægtsændringer, at foretage ændringer i vedtægterne. Dersom andre myndigheder stiller krav om selskabets drift, som er i strid med nærværende vedtægter, er bestyrelsen ligeledes bemyndiget til uanset foranstående regler for vedtægtsændringer, at foretage ændringer i vedtægterne. IKRAFTTRÆDEN 21 Foranstående vedtægter træder i kraft den 1. juli Vedtaget på generalforsamlingen den 4. oktober 1994, opdateret den 18. maj Poul Nielsen Knud Erik Thomsen Knud Erik Johansen Hans Henrik Thomsen Torben Aagaard Jensen

Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø

Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø 1 Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø (7.januar2004/ 26.maj 2004 ) 1 Selskabets navn er Præstø Fjernvarme a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar) Selskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VEMB VARMEVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR VEMB VARMEVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR VEMB VARMEVÆRK A.M.B.A. Stiftet 23. januar 1962 Indholdsfortegnelse: 1..Selskabets hjemsted. 2..Selskabets formål. 3...Forsyningsområde. 4..Anlægs og Driftskapital. 5..Betaling. 6..Regnskabsår.

Læs mere

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Brovst Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Brovst. 2. Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø

Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø Vedtægter for Præstø Fjernvarme a.m.b.a. Jomfrustræde 7, 4720 Præstø Godkendt på 2. ekstraordinær generalforsamling den 11. juni 2014 Tilrettet den 1. oktober 2014 efter Vordingborg Kommunes indsættelse

Læs mere

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A.

Vedtægter. Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. Vedtægter for Svendborg Fjernvarme A.M.B.A. www.svendborgfjernvarme.dk Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål og forsyningsområde... 3 3. Andelshavere/varmeaftagere... 3 4. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål og forsyningsområde... 2 3 Andelshaverne... 2 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... 2 5 Udtrædelsesvilkår... 3 6 Deklarationer... 3 7 Generalforsamling...

Læs mere

2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem disse anlæg at drive fjernvarmeforsyning i Arden by.

2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem disse anlæg at drive fjernvarmeforsyning i Arden by. 1 Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Arden Varmeværk a.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Arden Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1. Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg samt gennem

Læs mere

Vedtægter for. Dagnæs-Bækkelund Varmeværk

Vedtægter for. Dagnæs-Bækkelund Varmeværk Vedtægter for Dagnæs-Bækkelund Varmeværk a.m.b.a. Indholdsfortegnelse. 1. Navn, selskabsform og hjemsted... side 1 2. Formål og forsyningsområde... side 1 3. Andelshavere/Varmeaftagere... side 2 4. Andelshavernes

Læs mere

VEDTÆGTER for Haarby Kraft Varme A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er HAARBY KRAFT-VARME A.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER for Haarby Kraft Varme A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er HAARBY KRAFT-VARME A.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) VEDTÆGTER for Haarby Kraft Varme A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er HAARBY KRAFT-VARME A.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1.2 Selskabets hjemsted er Haarby, Assens kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a.

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. (Revideret pr. 1. januar 2007) 1. 1. Selskabets navn er Thorsø Fjernvarmeværk A.m.b.a. 2. Selskabets hjemsted er Favrskov Kommune. 2. 1. Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter. Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten. Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk.

Vedtægter. Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten. Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk. Vedtægter Hadsten Varmeværk A.m.b.A. Toftegårdsvej 30A. 8370 Hadsten Tlf. 86 98 11 55. info@hadstenvarmevaerk.dk. www.hadstenvarmevaerk.dk Dagsorden 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål

Læs mere

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er BRAMMING FJERNVARME A.m.b.A. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE Selskabets formål er energiproduktion

Læs mere

3.1 Som andelshaver kan optages en fysisk eller juridisk person, såfremt denne er:

3.1 Som andelshaver kan optages en fysisk eller juridisk person, såfremt denne er: 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Aulum Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Herning Kommune 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1 Selskabets formål er at etablere fjernvarmeanlæg og på bedste

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune.

1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Svebølle-Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Svebølle Viskinge Fjernvarmeselskab A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Bjergsted kommune. 2 Formål og forsyningsområde.

Læs mere

Dronninglund Fjernvarme A.m.b.a.

Dronninglund Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter Dronninglund Fjernvarme A.m.b.a. 1 Selskabets navn er Dronninglund Fjernvarme A.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Brønderslev Kommune. 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a

FJERNVARME. Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a FJERNVARME Vedtægter for Skårup Fjernvarme a.m.b.a Skårup Fjernvarme Traverskiftet 1 5881 Skårup Tlf. 62 23 13 48 Fax 62 23 18 35 e-mail: fjernvarme@skaarupmail.dk www.skaarup-fjernvarme.dk Vedtægter side

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde

VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde VEDTÆGTER FOR HARBOØRE VARMEVÆRK A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboøre Varmeværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Lemvig Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Give Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Vejle Kommune.

1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Give Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Vejle Kommune. INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Navn og hjemsted 2 Formål og forsyningsområde 3 Andelshaverne 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 5 Udtrædelsesvilkår 6 Deklarationer 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER AUNING VARMEVÆRK

VEDTÆGTER AUNING VARMEVÆRK VEDTÆGTER FOR AUNING VARMEVÆRK A.m.b.A. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er: Auning Varmeværk A.m.b.A. Dets hjemsted er Auning, Norddjurs Kommune. 2 Formålet med selskabet er at tilvejebringe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A. Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 46567.17.37./av VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A. November 2012 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål... 3 2. Vandværkets forsyningsområde... 3 3. Andelshavere

Læs mere

LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter. Revideret 3. oktober 2013.

LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter. Revideret 3. oktober 2013. LØKKENSVEJENS KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. Vedtægter Revideret 3. oktober 2013. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Løkkensvejens Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Hjørring Kommune. 2

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010 VEDTÆGTER Gældende pr. 1. januar 2010 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål og forsyningsområde 3 3 Andelshavere / vandaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba

Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba Vedtægter for Ræhr Fjernvarme Amba 1.1 Selskabets navn er Ræhr Fjernvarme Amba. 1 Navn og hjemsted 1.2 Selskabets hjemsted er Ræhr by, Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted Ærøskøbing Vandværk, der er stiftet den 22. maj 1951, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) 1 Selskabet har hjemsted i Ærøskøbing

Læs mere

Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba.

Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba. Vedtægter for Ølgod Vandværk Amba. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Vandværkets navn er Ølgod Vandværk Amba. 1.2 Ølgod Vandværk Amba er et selvstændigt andelsselskab med begrænset ansvar. 1.3 Ølgod Vandværk Amba.

Læs mere

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hanstholm Varmeværk Amba. 1.2 Selskabets hjemsted er Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

Vedtægter. for. Søndervig Vandværk

Vedtægter. for. Søndervig Vandværk Søndervig Vandværk Vedtægter for Søndervig Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 11. februar 1938, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er SØNDERVIG VANDVÆRK. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter for Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Værum-ørum Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Langå Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1.

Læs mere

Ans Kraftvarmeværk A.m.b.a. VEDTÆGTER For. R141125_VEDTAEGTER for Ans Kraftvarmevaerk Amba.docx s. 1/7

Ans Kraftvarmeværk A.m.b.a. VEDTÆGTER For. R141125_VEDTAEGTER for Ans Kraftvarmevaerk Amba.docx s. 1/7 VEDTÆGTER For Ans Kraftvarmeværk A.m.b.a. R141125_VEDTAEGTER for Ans Kraftvarmevaerk Amba.docx s. 1/7 1. Selskabets navn er Ans Kraftvarmeværk a.m.b.a. Selskabets hjemsted er Ans by. 2. Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. Navn og hjemsted. Formål og forsyningsområde

VEDTÆGTER FOR. LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. Navn og hjemsted. Formål og forsyningsområde VEDTÆGTER FOR LOHALS VARMEFORSYNING A.m.b.A. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Lohals Varmeforsyning A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Langeland Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er: Aulum Vandværk a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabet har hjemsted i: Herning Kommune. 1 2 FORMÅL I overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Vedtægter. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen Toftlund

Vedtægter. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen Toftlund Vedtægter Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Østerdalen 3 6520 Toftlund Side 2 10-10-2006 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. ----------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

fjernvarme - naturligvis

fjernvarme - naturligvis Vedtægter for Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Vedtaget 16. februar 2011 fjernvarme - naturligvis Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted...s 3 2 Formål og forsyningsområde...s 3 3 Andelshavere

Læs mere

Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter

Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter Kværndrup Fjernvarme A.m.b.a. Vedtægter Indholdsfortegnelse Paragraf Side 1. Navn og hjemsted 2 2. Formål og forsyningsområde 2 3. Andelshavere 2 4. Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar 3 5. Udtrædelsesvilkår

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

Vedtægter. For. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. Navn og hjemsted. 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a

Vedtægter. For. Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. Navn og hjemsted. 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a Vedtægter For Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a 1 Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a 2. Selskabets hjemsted er Aulum-Haderup Kommune 2 Formål og forsyningsområde 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1. navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Stavtrup Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Stavtrup 8260 Viby J. -

Læs mere

Vedtægter VAARST-FJELLERAD. Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter VAARST-FJELLERAD. Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter VAARST-FJELLERAD Kraftvarmeværk A.m.b.a. November 1992 Tilrettet af Aalborg Kommune marts 1993 1 2 Vedtægter for VAARST-FJELLERAD Kraftvarmeværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER. HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A.

VEDTÆGTER. HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A. VEDTÆGTER HVAM GL. HVAM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hvam Gl. Hvam Kraftvarmeværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Hvam i Viborg kommune. 2. Formål og forsyningsområde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 30. november 1964, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Grimstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Helle Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a.

Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. Vedtægter for Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 7 Generalforsamling 2 Formål og forsyningsområde 8 Bestyrelsen 3 Andelshaverne 9 Selskabets ledelse 4 Andelshavernes hæftelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lindholm Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a.

VEDTÆGTER. VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a. VEDTÆGTER FOR VEJBY-TISVILDE FJERNVARME A. m. b. a. 1 Navn og hjemsted...3 2 Formål og forsyningsområde...3 3 Andelshavere...3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...3 5 Udtrædelsesvilkår...3

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Marielyst Vandværk Gældende fra 28. juli 2012 Vedtægter for Marielyst Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 20. april 1936, er et andelsselskab, hvis navn

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. For. Thorsminde Varmeværk A.m.b.a. Havnevej 11. 6990 Ulfborg. Tlf. 97497313

Vedtægter. For. Thorsminde Varmeværk A.m.b.a. Havnevej 11. 6990 Ulfborg. Tlf. 97497313 Vedtægter For Thorsminde Varmeværk A.m.b.a. Havnevej 11 6990 Ulfborg. Tlf. 97497313 1. Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Thorsminde Varmeværk A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Holstebro kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 18. december 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Vollerup Strands Vandværk. 1 Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. Vedtægter for : Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. ===================================== Navn. 1. Selskabets navn er Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREENLAB SKIVE BIOGAS LEVERANDØRSELSKAB AMBA

VEDTÆGTER FOR GREENLAB SKIVE BIOGAS LEVERANDØRSELSKAB AMBA Resenvej 85 7800 Skive Telefon 96 15 30 00 mail@landbo-limfjord.dk www.landbo-limfjord.dk J.nr.:15955/ VEDTÆGTER FOR GREENLAB SKIVE BIOGAS LEVERANDØRSELSKAB AMBA 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er

Læs mere

Vedtægter. Ribe Fjernvarme

Vedtægter. Ribe Fjernvarme Vedtægter Ribe Fjernvarme Vedtægter for RIBE FJERNVARME Amba. 1. Navn og hjemsted: Selskabets navn er Ribe Fjernvarme Amba. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. Formål og forsyningsområde: Selskabets

Læs mere

Vedtægter Hjallerup Vandforsyning

Vedtægter Hjallerup Vandforsyning Vedtægter Hjallerup Vandforsyning 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 10.10.1932 er et andelsselskab, hvis navn er Hjallerup Vandforsyning, har hjemsted i Brønderslev Kommune. 2 Formål Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TRANBJERGGÅRDENS VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet, stiftet den 9. maj 1962, er et andelsselskab, hvis navn er Tranbjerggårdens Vandværk. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A.

VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A. VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A. 1 Selskabet, der er stiftet den 17. marts 2009 eller når vedtagelse med fornødent stemmetal er opnået på en efterfølgende ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a.

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. VEDTÆGTER Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1. Selskabets navn og hjemsted. 1.1. Selskabets navn er Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Frederikssund Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A.

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR ESBØNDERUP VANDVÆRK A.M.B.A. Vedtægter for Esbønderup Vandværk A.M.B.A. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet som interessentskab den 6. januar 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nørre Alslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Lohals Vandværk

Vedtægter for Lohals Vandværk Vedtægter for Lohals Vandværk Navn 1 Selskabet, der er stiftet den 21. december 1932, er et andelsselskab, hvis navn er Lohals Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lohals i Langeland Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a.

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nr. Kongerslev Kærs Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a. Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR HIRTSHALS FJERNVARME a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hirtshals Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Hirtshals i Hjørring Kommune. 2 Formål og forsyningsområde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet RØRBÆK VANDVÆRK 1 Selskabet, der er stiftet i 1933, er et andelsselskab, hvis navn er Rørbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Guldborgsund Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hvalsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK 2004 VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK Lillegade 11, 2670 Greve 1 1 navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet 19. februar 1937, er et andelsselskab, hvis navn er Greve Landsby Vandværk Selskabet har

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter. Hadsund Vandværk

Vedtægter. Hadsund Vandværk Vedtægter for Hadsund Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hadsund Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015

Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Vedtægter Gældende fra 30. marts 2015 Tølløse Vandværk A.m.b.a. Sofievej 11 4340 Tølløse Telefon: 59186083 E-mail: mail@ktvand.dk www.ktvand.dk CVR:12681615 Kvarmløse-Tølløse Vandværk Sofievej 11 4340

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VINDING VANDVÆRK A.m.b.a

VEDTÆGTER FOR VINDING VANDVÆRK A.m.b.a VEDTÆGTER FOR VINDING VANDVÆRK A.m.b.a navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet i 1934 er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinding Vandværk A.m.b.a. 1 Selskabet har hjemsted i Vejle

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere