Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads"

Transkript

1 Side nr.: 1 (11) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 30. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 20. april 2013 Herning Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede 2. Valg af dirigent 3. Årsberetning Kontrollantordningen 5. DMU forsikring 6. Regnskab Indkommende forslag 8. Budget, herunder kontingent 9. Valg af: 4 bestyrelsesmedlemmer (2 år) På valg er: Knud Nielsen (genopstiller) Kim Jensen (genopstiller) Henning Romme (genopstiller) Hjalmar Nielsen (genopstiller) 2 suppleanter (1år) 10. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde 11. Eventuelt

2 Side nr.: 2 (11) 1. Registrering af stemmeberettigede: Stemmer Alssund Flyveklub 1 Bornholm Flyveklub 1 DMU Ringsted 2 Ejstrupholm Flyveklub 1 Herning Motorflyveklub 2 Horsens Flyveklub 2 Lolland-Falster Motorflyveklub 3 Midtjysk Flyveklub 1 Nordvestsjællands Flyveklub 1 Politiets Flyveklub 1 Randers Flyveklub 4 Roskilde Flyveklub 7 Sindal Flyveklub 2 Sæby Flyveklub 1 Thisted Flyveklub 1 Tønder Flyveklub 2 Vamdrup Flyveklub 1 Viborg Flyveklub 2 I alt Det maksimale antal stemmer: 35 stemmer repræsenterende 18 klubber af 41 mulige. 60 mulige. DMU s formand, Knud Nielsen bød velkommen og udtrykte glæde over det store fremmøde og det fine flyvevejr. Knud orienterede om at overlæge Susanne Josephsen, Trafikstyrelsen vil fortælle om de nye medical regler og at FLYV redaktør, Rune Balle desværre var blevet forhindret i at komme og fortælle om FLYV i sin nye form. Susanne Josephsens indlæg kommer ind som pkt. 9a i dagsordenen. 2. Valg af dirigent Rene Byrholt blev valgt som dirigent og konstaterede at repræsentantskabet var lovligt indvarslet og beslutningsdygtigt. 3. Årsberetning Formand, Knud Nielsen henviste til den skriftlige beretning som er udsendt og kan hentes på og knyttede følgende bemærkninger til beretningen:.

3 Side nr.: 3 (11) Medlemmer: Som oversigten viser, er der en tilbagegang til 1069 medlemmer ved årsskiftet, det skyldes sikkert at klubberne har udmeldt de træge medlemmer som ikke har betalt til tiden. Ligeledes er der blevet ryddet op i klubbernes medlemmer da vi har udsendt medlemslister til gennemsyn. Der er enkelte klubber der har konstateret at de betalte for medlemmer som de ikke havde. Det er vores indtryk at overgangen til helårlig betaling dels har betydet at der er blevet ryddet op og dels at det er blevet mere enkelt for klubberne og DMU at administrere medlemmerne. I dag er der 1109 medlemmer. Som vi også har nævnt i beretningen, er det skuffende at se folk der indmelder sig for at opnå en billig PPL prøve for derefter straks at udmelde sig igen. Bestyrelsen har drøftet hvordan der kan dæmme op for denne svingdørs trafik, vurderingen blev at det må være op til klubberne at fastholde disse medlemmer. KDA s økonomi I forbindelse med økonomi har vi skrevet en del om KDA s situation og jeg vil ikke komme yderelige ind på dette, ud over at konstatere et alvorligt svigt og en mangel på rettidig omhu i bestyrelsen for KDA Service ApS Denne bestyrelse er ikke identisk med KDA s bestyrelse, ud over sammenfald med en enkelt person. Flyforsikring Flyforsikringsaftalen med Sirius kører fortsat fint, der er pt. 55 fly i ordningen. Jeg finder anledning til at gøre opmærksom på, at når der sammenlignes med andre tilbud skal man huske på at de 20 % rabat for skadesfri år først kommer til udtryk efter et års forsikring. Vi har set sammenligninger som vores tidligere forsikringsmægler foretager og må konstatere at disse indeholder deciderede forkerte oplysninger, så tilbud fra denne side kræver gennemgang med en tættekam. Husk at hvis en forsikring er så billig at det er for godt til at være sandt, så viser det sig som regel at det er det også når man når frem til år 2 og må acceptere en voldsom præmiestigning. Sirius har vist sig at have stabile præmier og vores aftale er lige fornyet, aftalen er indgået for en 5 årig periode. QBE ønsker ikke længere at forsikre fly med optrækkelig understel men Sirius gør det gerne. Aftale med Shell Hvis I ikke allerede har et carnet kort, vil jeg opfordre jer til at benytte jer af muligheden og benytte kortet flittigt, kun derved kan vi motivere til bedre rabataftaler.

4 Side nr.: 4 (11) Trafikstyrelsen Vores deltagelse i Trafikstyrelsens møder er meget nyttige og de punkter vi bringer op tages alvorligt og behandles seriøst. SERA SERA () træder i kraft i september 2014, der er 18 punkter hvor der åbnes mulighed for at udforme nationale regler, Trafikstyrelsen har bedt om vores input til de 18 punkter. Den 8. april trådte de nye FCL regler i kraft og vi har rent ud sagt puklet med at få en ATO manual klar til godkendelse. En del af manualen er udarbejdet i fællesskab med de berørte unioner, koordineret af KDA. Resten er udarbejdet af Henning Romme, Merete Strandberg og med god hjælp fra Brian Pastoft og Henning Andersen. Materialet er indsendt til godkendelse i Trafikstyrelsen, men mere herom under punkt 4 i dagsordenen. Vi har bemærket at nogle flyveskoler allerede har taget hul på at udlove LAPL skoling, dette kan kun lade sig gøre under en ATO og ikke som Reg. Fac. Rådet for større flyvesikkerhed DMU s bestyrelse har tidligere overvejet om man skulle fortsætte i rådet og drøftet muligheden for at påvirke til øget aktivitet. Øjensynligt er der kommet forøget aktivitet, senest med GAP arrangementerne som er blevet rost meget, så vi forbliver i dette råd med en repræsentant. AOPA Samarbejdet med AOPA fungeret rigtig godt, som en del af jer har opdaget ligger vores medlemskartotek nu på Motorflyvningens Fællessekretariats hjemmeside og det har været en stor forenkling. Vi opfordrer kraftigt alle medlemmer til at logge ind og opdatere adresse, o. lign. Log ind foregår på Af de udsendte medlemskort er der kommet ca. 45 tilbage hvor adressen er ukendt. DULFU Samarbejdet med DULFU fungerer også fint og jeg kan meddele at Hans Havsager har forladt formandsposten efter lang og tro tjeneste. Ny formand er Per Horn som tillige også er DMU medlem, så det lover godt, EPFU EPFU (European Powered Flying Union) har som nævnt fået en ny præsident, Rene Meyer og allerede nu kan vi konstatere en stærkt forøget aktivitet EAS Vi deltog i det årlige EAS (Europe Air Sports) møde, som blev holdt i København. EAS fejrede ved den lejlighed 25 års jubilæum, Til slut en tak til bestyrelsen for et som sædvanlig godt og fornøjeligt samarbejde i det forløbne år og ikke mindst tak til vores uundværlige unionssekretær.

5 Side nr.: 5 (11) Poul Vedersø, Roskilde Flyveklub nævnte at Roskilde Flyveklubs DMU fraktion har haft en medlemsnedgang på ca. 35, som bl.a. skyldes FLYV og overgangen til helårsbetaling, de er nu tilbage på 246 medlemmer. Poul Vedersø spurgte om der var andre klubber som har problemer med optællingstidspunktet. Knud Nielsen, DMU orienterede om at medlemstallet opgøres pr. 31/12 i henhold til DMU s vedtægter. Poul Vedersø, Roskilde Flyveklub har man fået afklaret formuleringen på TS hjemmeside vedr. EU certifikater. Det blev besluttet at bringe emnet op under pkt. 4 Årsberetningen blev godkendt uden yderligere kommentarer. 4. Kontrollantordningen Henning Romme orienterede: Ordningen har nu eksisteret i ca. 2 år. I 2011 afholdt vi lidt under 100 prøver. I 2012, hvor vi også fik rettighed til genudstedelse, nåede vi kun op på 50 prøver, det billede hænger sammen med det fald i motorflyvningen som Trafikstyrelsen også fremlagde på unionsmødet i sidste uge. De nye regler pr. 8/4-13 betyder at Flight Examiners (kontrollanter) kan operere frit, vores nuværende kontrollanter har tilkendegivet at de ønsker at fortsætte på vores ordning som hidtil. I 2006 skrev jeg et læserbrev til FLYV om røveri på Maribo, hvor vi havde 2 prøver og fornyelse af et instruktørbevis til en samlet pris på ca Det var et forsøg på at protestere overfor Trafikstyrelsen, men de store flyveskoler bakkede ikke op og det løb ud i sandet. Sammenfaldende med artiklen blev jeg valgt ind i DMU s bestyrelse og Merete Strandberg blev ansat som unionssekretær. Det resulterede i at jeg blev kendt blandt visse personer i Trafikstyrelsen og jeg inviterede den daværende direktør for SLV på en introduktionsdag til GA flyvning og det affødte en god og tæt dialog med fremadrettet og åbnede op for etablering af kontrollantordningen i DMU og sprogtestvirksomheden i KDA regi. Det har betydet i en voldsom besparelse på PPL prøver og sprogtest. Selesagen for nogle år siden satte vi også et stort fingeraftryk som sparede mange flyejere for en del penge. Jeg synes vi har nået langt siden Formuleringen om EU certifikat på Generelt for alle certifikatindehavere er der ikke de store ændringer. Reg. Fac. kan fortsætte indtil 8/4-15, alle uddannelser under JAR skal være afsluttet inden 8/ LAPL er trådt i kraft pr. 8/4-13, men det kræver en godkendt ATO at starte LAPL. Aerobatic kræver også pr. 8/4-13 en godkendt ATO.

6 Side nr.: 6 (11) DMU har indsendt ATO manualer til godkendelse hos Trafikstyrelsen den 8/4-13. Dette giver de nuværende Reg. Fac., som ønsker det, mulighed for at tilslutte sig DMU s forventede ATO. Hvis man som flyveklub, tilknyttet DMU, selv ønsker at få godkendt egen ATO er det muligt at få DMU s universale ATO udleveret og tilrette denne og efterfølgende indsende den til godkendelse i Trafikstyrelsen. ATO materialet består af 3 manualer, i alt 200 sider. Registreringsformularen for Reg. Fac. fyldte i sin tid et A-4 ark, en ansøgningsformularen til en ATO er på 15 sider. Trafikstyrelsen har været med på sidelinien under udarbejdelse af vores ATO, så vi forventer at godkendelsesprocessen ikke bliver så omfattende og dermed omkostningerne begrænsede. I september indkaldte vi via KDA til et møde hvor vi inviterede Trafikstyrelsen, Ole Lynggaard med for at være på forkant med hvordan vi skulle håndtere de kommende FCL regler. Det blev besluttet at KDA skulle fungere som koordinator i processen og de berørte unioner skulle i fællesskab tilrettelægge udformningen af det overordnede ATO materiale (OMM). Dansk Ballon Union valgte at udforme en enkelt ATO, men DMU s vurdering var at motorflyvere er individualister og derfor var der behov for at man selv kan få godkendt sin egen ATO, men at DMU vil arbejde for at få godkendt en ATO som et tilbud til de flyveklubber/reg fac som ønsker at operere under denne. DMU s bestyrelse vurderede også at man ikke skulle gå efter egen instruktøruddannelse da vi så kunne risikere at skulle udforme en kompleks ATO. Knud Nielsen og jeg har været med i arbejdsgruppen. Vi løb lidt ind uoverensstemmelse med KDA. Den OMM (Operation Management Manual) som blev udarbejdet i et samarbejde unionerne i mellem, med KDA som koordinator, tog KDA efterfølgende copy right på. Vi havde brug for en universal OMM hvor vi kunne tilrette i forhold til DMU s ATO. Trafikstyrelsen har ligeledes bekræftet at der ikke kan godkendes en ATO med materiale fra flere forskellige organisationer. Trafikstyrelsen er i færd med at kigge på vores materiale og vi håber på at være klar med en ATO i slutningen af maj. Per Horn, Thisted Flyveklub spurgte om DMU står for uddannelse af LAPL instruktører. DMU har ikke kapacitet til at uddanne LAPL instruktører, det bliver formentlig en af de større flyveskoler. Dem der i dag skoler PPL/CPL må også skole LAPL Knud Andersen, Sindal udtrykte at det var et fantastisk stykke arbejde DMU havde præsteret. 5. DMU forsikring Der henvises til pkt Regnskab Kim Jensen orienterede: I forhold til resultatet 2012 har vi måttet udmelde Allerød Flyveklub og Læsø Flyveklub pga. re-

7 Side nr.: 7 (11) stance. Det har i alt kostet os ca kr. i manglende kontingentindtægter. Vi har indgået en aftale med AOPA om at DMU s sekretariat skal overtage nogle opgaver, kr. herfor i indtægter er ikke effektueret i 2012, da processen er gået langsommere end planlagt. Til trods for vores manglende indtægt er vi kommet ud af 2012 med et lille underskud.. Jeg vil opfordre kassererne i klubberne til at man kontakter mig hvis der er en uoverensstemmelse i opkrævningen frem for selv at rette i det opkrævede beløb. For yderligere henviser jeg til den skriftlige beretning. Peder Ottesen, Nordvestsjællands Flyveklub - DMUtur regnskabet indgår i DMU s regnskab og vi ser at der er overskud. I budgettet indlægger man kr., var det ikke en ide at man lægger det ind over balancen så DMUturen får glæde at det overskud? Paul Harrison, - sidste års overskud var eksorbitant, jeg havde ikke forudset at vi fik en klækkelig rabat pr. 21. gæst for hotelværelserne og buslejen blev også lavere end forventet. I år forudser vi ikke et overskud. Regnskabet blev godkendt uden yderligere kommentarer. 7. Indkomne forslag Forslag til vedtægtsændring fremsendt af DMU s Bestyrelse I 4 foreslås indsat følgende bestemmelse: DMU kan udnævne æresmedlemmer som er DMU kontingentfrie. Æresmedlemmer udnævnes af repræsentantskabsmødet. Motiveret forslag til udnævnelse af æresmedlemmer indsendes til repræsentantskabsmødet i henhold til fristerne for indsendelse af forslag jf. 5. I 8 stk 5. Behandling af indkomne forslag. Ny tekst foreslås: Behandling af indkomne forslag, herunder udnævnelse af eventuelle æresmedlemmer. Der var ingen spørgsmål/kommentarer til forslaget. Forslaget blev vedtaget. Forslag til udnævnelse af æresmedlemmer fremsendt af DMU s bestyrelse: Bestyrelsen foreslår følgende udnævnt som æresmedlemmer: 1. Louis Rovs Hansen kendt som Rovs, Sæby Flyveklub.

8 Side nr.: 8 (11) Rovs har i en meget lang årrække ydet en fantastisk indsats både for DMU/KDA og for sin lokale flyveklub både som formand i den lokale klub, som sekretær i DMU s bestyrelse og som medforfatter til en. Planlægning af DMU turen har også i flere år været en opgave som blev løst med megen ekspertise og var en overgang ved at skifte navn til Rovs Rejser. 2. Vagn Jensen, Randers Flyveklub Vagn var en af stifterne af DMU og har faktisk uafbrudt siden været involveret i DMU, først i DMU s bestyrelse i en lang årrække og siden i DMU Sport konkurrenceflyvning. Vagn har beklædt viseformandsposten og også en tid formandsposten i FAI CIAG og har arrangeret flere succesfulde verdensmesterskaber i Danmark. Vagn s økonomiske talent har ved alle verdensmesterskaber i Danmark ført til et solidt overskud som nu kommer konkurrenceflyvningen til gode. Han har også været medlem af KDA s bestyrelse i en årrække. Forslaget blev vedtaget uden kommentarer og med klapsalver. Vagn og Rovs udtrykte stor taknemmelig for æresmedlemskabet og at det har været givende og interessant at være med i arbejdet. 8. Budget, kontingent Budget og kontingent har været behandlet på formandsmødet i efteråret og vi har budgetteret med et mindre overskud på og vi fastholder uændret kontingentsats, som behandlet på formandsmødet. Budgettet blev godkendt uden kommentarer. 9. Valg Valg af bestyrelsesmedlemmer: På valg er: Knud Nielsen (genopstiller) Kim Jensen (genopstiller) Henning Romme (genopstiller) Hjalmar Nielsen (genopstiller) Rex Andersen, Roskilde Flyveklub stillede tvivl om Kim Jensen s valgbarhed, da Roskilde Flyveklub ikke ønskede at opstille Kim Jensen som repræsentant for Roskilde Flyveklub. Horsens Flyveklub meddelte at de gerne ville opstille Kim Jensen som repræsentant. Der var ikke andre klubber som opstillede repræsentanter. Alle 4 kandidater til bestyrelsen blev genvalgt. Valg af suppleanter

9 Side nr.: 9 (11) Der var ikke andre forslag til suppleanter. Jacob Pedersen og Rasmus Nielsen blev genvalgt. Partner Revision og Ejgil Jespersen blev genvalgt som revisorer. Knud Andersen, Sindal Flyveklub jeg skal ikke kloge mig på vedtægter, men jeg vil gerne give udtryk for hvordan jeg har følt denne proces, hvor man under mødet fra Roskilde Flyveklub s side kommer med sådan en mistillidserklæring overfor Kim. Det er yderst urimeligt at stille Kim og alle andre i sådan en situation. Sørg for at få disse spørgsmål afklaret hjemmefra. Rex Andersen, Roskilde Flyveklub jeg har kontaktet Knud og gjort opmærksom på pågældende den 20. februar d.å. Knud Nielsen Rex har ganske rigtigt ringet mig op og givet udtryk for Kim ikke genopstillede hvilket jeg betvivlede og senere fik afkræftet. Han havde også alternative forslag til kandidater man gav ikke konkret udtryk for at man ville gå mod Kim s kandidatur. Kim Jensen - jeg synes også det er en urimelig situation man sætter repræsentantskabet i. Kim læste op af en mail fra Roskilde Flyveklub af 13. februar d.å., hvor Roskilde Flyveklub har givet tilsagn til at Kim Jensen repræsenterer Roskilde Flyveklub. 9a. LAPL medical v/susanne Josephsen Udpluk fra indlægget: Susanne har siden 1994 været cheflæge i SLV/Trafikstyrelsen. Sideløbende har Susanne egen praksis. Susanne er DK s præsentant i EASA på medical området og fungerer som inspektør i andre EU lande sammen med en embedsmand fra EASA. Helbredskrav til kabine personale og til LAPL har været til stor diskussion i EASA regi. Vi bruger en del tid på piloter som ønsker at skifte medlemsland, vi havde oprindeligt en forventning om at når EASA kom, var regelsættet fælles for alle lande. Forudsat lægen opfylder kravene og har tilstrækkelig kundegrundlag, kan alle læger der ønsker det blive flyvelæge i dag. Der er i dag pt. ca. 25 flyvelæger. Fordelen ved de nye regler i EASA er at vi igen har fået en kattelem, dvs. en passus paragraf, hvor piloterne kan godkendes, hvis man vurderer at det de fejler ikke indbefatter et flyvesikkerhedsmæssigt handicap.

10 Side nr.: 10 (11) LAPL medical Startede med inspiration fra USA, hvor sport pilot certifikater (SPL) kom frem. Havde man et amerikansk kørekort kunne man opnå medical til SPL. Problemet i EU er at man ikke har standardiserede helbredskrav på kørekort. I UK er helbredskrav til kørekort meget mere detaljeret. UK har i EASA regi lagt hårdt pres på at medical bør varetages af praktiserende læger, der har været langt større tradition herfor i UK. LAPL medical er en hyldevare for enhver flyvelæge i Danmark pr. 8/4-13. Forskelle på Class II og LAPL medical Umiddelbart er der iflg. Susanne ikke mange forskelle. I dag kan man godt få udstedt en class II når man er medicineret med Maravan (blodfortynding), forudsat at man selv tjekker sin INR og ligger indenfor grænseværdierne. Der er på LAPL ikke noget krav om EKG, hvilket Susanne ikke mener er optimalt, da man fratager muligheden for at se symptomer på begyndende hjerte/kredsløbs problemer. På LAPL kan man nøjes med at gå til helbredsundersøgelse hver andet år, når man er over 50, frem for hvert år på Class II. Personer med diabetes II kan i dag opnå Class II medical. Men insulinkrævende sukkersyge har været en stopklods tidligere og man kigger på problematikken i EASA pt. Aero Medical Center Flyvemedicinsk Klinik på Rigshospitalet lukkede i februar og der er ved at blive etableret et AeMc på Glostrup Sygehus, forudsat at det bliver godkendt. Flyvemedicinsk Klinik er i gang med at tage stilling til hvad der skal se med de journaler der ligger. En idé kan være at bede flyvemedicinsk klinik om at journalen overleveres til din nuværende flyvelæge eller alternativt kan man søge aktindsigt og selv opbevare sin journal. Iflg. Susanne er der rigtig mange vigtige oplysninger i journalen hvis der senere skal ske en udredning. Susanne opfordrede til at man ved sygdom tager kontakt til sin flyvelæge for at få afklaret i forhold til sin medical. Ved eventuel indlæggelse er det i dag flyvelægerne som skal informeres herom. Henning Romme opfordrede til at når Trafikstyrelsen eller flyvelæger sender breve til certifikatindehavere bør det formuleres i et sprog som er forståelige og uddybende frem for blot at henvisning til paragraffer i FCL. Jacob Pedersen nævnte at der i EASA regelsættet ligger der en mulighed for at egen praktiserende læge kan udstede LAPL medical. Susanne mente at det udelukkende er UK der har tilsluttet sig det. I UK har man et system hvor journalen altid følger ens praktiserende læge.

11 Side nr.: 11 (11) Jacob Pedersen spurgte om han kunne får foretaget en helbredsundersøgelse i UK og anvende den i Danmark. Susanne svarede at enhver EASA godkendt flyvelæge kan udstede en medical som er gyldig i alle EU lande. 10. Fastsættelse af sted for næste års repræsentantskabsmøde Næste års repræsentantskabsmøde blev fastlagt til lørdag den 12. april. Stedet fastsættes af bestyrelsen. 11. Eventuelt Henning Romme orienterede om at DMU i det forløbne år igen har oplevet at certifikatindehavere har været indkaldt til en kammeratlig samtale hos Trafikstyrelsen og det så viser sig at der sidder et stort panel af repræsentanter fra Trafikstyrelsen. Henning opfordrede til at hvis man bliver indkaldt til en samtale i Trafikstyrelsen i forbindelse med en uheldig flyve situation at man tager en bisidder til samtalen, da det kan være rart at der er en anden som kan give en vurdering af hvad der er blevet sagt. DMU stiller gerne med en bisidder. Knud Nielsen Bornholms Flyveklub har tilbudt at være vært til formandsmødet i efteråret, jeg hører gerne input her til. Henning Romme orienterede om detaljer for den kommende DMUtur. Thomas Schülein, Alssund Flyveklub Sønderborg Lufhavn har udvidet åbningstiderne og tilbyder gratis landingsafgift sommeren over, så jeg opfordrer stærkt til at I besøger Sønderborg Lufthavn, så vi kan opretholde de udvidede åbningstider til fordel for privatflyvningen. Henrik Christiansen fortalte at han blot har været med i DMU s bestyrelse i et år, men at det er en ren ære at være med og opleve hvor flittig og velfungerende en bestyrelse det er. Knud takkede Rene Byrholt for en formidabel mødeledelse, deltagerne for et rigtig godt møde og ønskede alle en god tur hjemover. Rene Byrholt, dirigent Knud Nielsen, formand Referent: Merete Strandberg 24/04/13

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 31. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 12. april 2014 Viborg Flyveplads Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn

Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Protokol over DMU s Ekstraordinære Repræsentantskabsmøde Søndag den 26. juni 2011 Odense Lufthavn Dagsorden: 1. Forslag til vedtægtsændringer, jf. vedlagte bilag 1. 2. Forslag fra DMU s bestyrelse: Repræsentantskabet

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Referat af DMU formandsmøde 12. oktober 2013 Roskilde Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Hjalmar Nielsen Henning Romme Ivan Svendsen Paul Harrison Rasmus Nielsen Jacob Pedersen Flyveklubber: Alssund

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 34. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 22. april 2017 Roskilde Flyveklub Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Side nr.: 1 (7) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 33. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 16. april 2016 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Sekretariatet Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 29. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 21. april 2012 Vojens/Skrydstrup Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for AOPA DMU

Vedtægter for AOPA DMU Vedtægter for AOPA DMU 1 Navn Unionens navn er AOPA DMU. Navnet afspejler unionens ophav som en fusion af Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) samt Dansk Motorflyver Union (DMU). AOPA DMU er ved

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse:

Vedtægter for DMU. Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn. Forslag til tilføjelse: Vedtægter for DMU Nuværende vedtægter Ændrings forslag Begrundelse 1, Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union. Tilføjelse i parentes (DMU) 2, Hjemsted Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg.

Revideret NordAls Flyveklub. 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK Nordborg. Revideret 29.04.17 NordAls Flyveklub 1 Klubbens navn er NordAls Flyveklub Klubbens hjemsted er Pøl Flyveplads, DK- 6430 Nordborg. 2 Klubbens formål er at fremme enhver form for privatflyvning. 3 Klubben

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (10) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 26. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 25. april 2009 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år)

Unionshåndbog. Organisation. Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn. - 2 suppleanter (1år) Side nr.: 1 (9) 260 Protokol fra Seneste repræsentantskabsmøde Protokol over DMU s 27. Repræsentantskabsmøde Lørdag den 24. april 2010 Odense Lufthavn Dagsorden 1. Registrering af de stemmeberettigede

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Vedtægter for Fransklærerforeningen

Vedtægter for Fransklærerforeningen Vedtægter for Fransklærerforeningen 1 Navn Foreningens navn er "Fransklærerforeningen" (Association des Professeurs de français du Danemark). 2 Formål Foreningens formål er at tjene undervisningen i fransk.

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

KZ & Veteranfly Klubben

KZ & Veteranfly Klubben KZ & Veteranfly Klubben (Stiftet 31. maj 1969) Vedtægter: 1 Navn Klubbens navn er: KZ & Veteranfly Klubben 2 Formål Klubbens formål er: a) at værne om de i Danmark af Skandinavisk Aero Industri ved V.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Status over de kommende EASA Part FCL regler m.m.

Status over de kommende EASA Part FCL regler m.m. Referat DMU Seminar for Registered Facilities Tid/sted: Deltagere: Ordstyrer: Referent: Den 5. november 2011, Odense Lufthavn. Trafikstyrelsen, Registered Facilities, DMU Flight Examiners og DMU bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BALLONUNION

VEDTÆGTER FOR DANSK BALLONUNION VEDTÆGTER FOR DANSK BALLONUNION 1. NAVN 1. Navn: Dansk Ballonunion (DBu). Internationalt anvendes: Balloon Federation of Denmark. 2. Stiftet: Den 20. september 1981. 3. Hjemsted: Den til enhver tid valgte

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn

Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Referat af DMU formandsmøde den 31. oktober 2009 Odense Lufthavn Deltagere: DMU s bestyrelse: Knud Nielsen John Madsen Kim Jensen Hjalmar Nielsen Knud Pinholt Jens Kongsbak Louis Rovs Hansen Flyveklubber:

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy

Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy Vedtægter gældende for Ølstykke Karate Academy Side 1 af 6 1 KLUBBENS NAVN: Klubbens navn er Ølstykke Karate Academy. Grundlagt på stiftende generalforsamling d. 22. februar 1988. 2 KLUBBENS HJEMSTED:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994

Vedtægter. Fredericia Billard Klub. Stiftet. 17. maj 1994 Vedtægter Fredericia Billard Klub Stiftet 17. maj 1994 1 KLUBNAVN Klubbens navn er Fredericia Billard Klub. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme billardsporten. 3 MEDLEM AF ORGANISATIONER Fredericia

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE Gældende fra d. 25 marts 1982. Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, 2011. MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE. 1 Klubbens navn er: MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB Klubbens hjemsted er svæveflyvecentret

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten og færdselssikkerheden, og skal til stadighed virke

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub

Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Vedtægter for VULF - Vestjyllands UL Flyveklub Klubbens navn, hjemsted og tilhørsforhold 1. Stk. 1. Klubbens navn er VULF - Vestjyllands UL Flyveklub (herefter VULF) Stk. 2. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 5. juli 2010, kl. 17.00 KDA-huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Hans Havsager, formand (HH) Helge Hald (HE)

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub Navn Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub 1 Klubbens navn er Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub (FFF). Klubbens hjemsted er Frederikssund. Formål 2 Klubben er en amatørorganisation, hvis

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DANSK GYROKOPTER UNION, DGU Dato: 11. februar 2012 Sted: Philip Nathansen, Aarhus Deltagere: Brian Mollerup, Mikkel Palmbo, Philip Nathansen, Carsten Svendsen, Peter Palmbo,

Læs mere

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Maribo Svømmeforening indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 27. september 2017 kl. 16.00 i foreningens

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Forslag til klub vedtægter

Forslag til klub vedtægter Forslag til klub vedtægter Nuværende vedtægter Forslag til ændringer Begrundelse 1. Klubbens navn er XX Flyveklub. Dens hjemsted er XX Flyveplads. Klubbens formål 2. Klubben har til formål at fremme motorflyvningen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere