UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND"

Transkript

1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. og 26. juni 2008) 9. hæfte Onsdag den 25. juni 2008 kl samledes kommissionen på Viborg Hovedvej i Hedensted Kommune for at afholde en detailbesigtigelsesforretning i anledning af anlæg af motorvejen Ølholm-Vejle for så vidt angår delstrækningen st Til stede var kommissarius ved statens ekspropriationer i Jylland, Mette Plejdrup Nielsen, de af Transportministeriet udpegede medlemmer af kommissionen, tidl. gårdejer Agnes Tellerup, Horsens, og tidl. distriktssekretær Leif Hansen, Vrå, samt Niels Wind-Friis, Vamdrup, og Jytte Holm, Horsens, der af kommissarius er udtaget fra den af kommunerne udarbejdede liste over kommunale medlemmer af kommissionen. Som repræsentant for Hedensted Kommune mødte udvalgsformand Sejr Mortensen. Som repræsentant for Vejle Kommune mødte projektchef Jørgen Lindberg. Den ledende landinspektør, landinspektør Niels Kr. Nielsen, var mødt. Protokollen førtes af fuldmægtig, cand. jur. Helle Johansen.

2 Endvidere var følgende mødt: For anlægsmyndigheden, Vejdirektoratet: Afdelingsleder Svend Kold Johansen, projektleder Niels Jørgen Larsen, landinspektør Poul Mogens Christensen, ingeniør Helle L. Nielsen, ingeniør Sofie Kraft, teknisk assistent Gurli Wendt og ingeniørstuderende Pernille Munck. For Jordfordelingskontoret: Landinspektør Aksel Agger Sørensen. En række af de af anlægget berørte lodsejere og andre interesserede var mødt ved dette og de efterfølgende mødesteder. Anlægsmyndighedens repræsentanter gjorde rede for projektet og oplyste følgende: Forudsætninger Motorvejsstrækningen Riis - Ølholm - Vejle er en del af rute 18, der forløber fra Holstebro over Herning til Vejle. Projektering af rute 18 er vedtaget ved lov nr. 408 af 22. maj Anlæg af strækningen sker i henhold til lov nr. 522 af 7. juni 2006 om anlæg af motorvej mellem Ølholm og Vejle og udbygning af motortrafikvejen mellem Riis og Ølholm til motorvej (rute 18). Strækningen Ølholm Vejle N, etape 6780, er behandlet ved en linjebesigtigelsesforretning den maj Detailbesigtigelsesforretningen vedrører denne etape og omfatter en ca. 7 km lang delstrækning beliggende i Hedensted Kommune (st ) og Vejle Kommune (st ). Med henvisning til det ved linjebesigtigelsesforretningen besluttede, fremlægger Vejdirektoratet følgende projektændringer: Tilslutningsanlægget ved Skanderborgvej udformes med 5-benede rundkørsler. Som støjafskærmning for ejendommene langs Viborg Hovedvej øst for Ulkær etableres en støjvold.

3 Tilslutningsanlægget ved Grejsvej udformes som et B-anlæg og der etableres en dobbeltrettet sti på Grejsvejs sydside. Den dobbeltrettede sti langs Viborg Hovedvej krydser Grejsvej via en tunnel. Forhold til naturbeskyttelsesloven, mv. By- og Landskabsstyrelsen har i brev af 7. marts 2008 godkendt projektet i henhold til 20 i Naturbeskyttelsesloven og Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 11. december 2006, Bekendtgørelse om godkendelse af offentlige vejanlæg og ledningsanlæg m.v. i det åbne land. Godkendelsen er givet på vilkår af, at afværgeforanstaltninger indarbejdes i projektet som forudsat i notatet Notat for 6780 Riis Ølholm Vejle N st , Sammenstilling af krav stillet i 20 princip godkendelse, VVM undersøgelsen 2005 og anlægsloven for opnåelse af endelig godkendelse jf. 20 i Naturbeskyttelsesloven., dateret d. 6. marts Vejdirektoratet har indarbejdet de af By- og Landskabsstyrelsen stillede krav i projektet. I brev af 28. marts 2008 har Hedensted Kommune givet de nødvendige dispensationer i henhold til Naturbeskyttelsesloven og Museumsloven på en række betingelser, som er nærmere beskrevet i dispensationen. I brev af 8. april 2008 har Vejle Kommune givet de nødvendige dispensationer i henhold til Naturbeskyttelsesloven og Museumsloven, som er nærmere beskrevet i dispensationen. Anlægsmyndigheden vil ved anlæggets projektering og udførelse påse, at de i ovennævnte brev stillede betingelser bliver overholdt. I brev af 7. maj 2008 har Vejle Kommune udtalt sig om projektet, jfr. Vejloven 16. I brev af 16. maj og 19. juni 2008 har Hedensted Kommune udtalt sig om projektet, jfr. Vejloven 16.

4 Tegningsoversigt : Detailbesigtigelse Oversigtsplan Udvidelse af E :4.000 Detailbesigtigelse Oversigtsplan Ejendomsforhold :4.000 Detailbesigtigelse Oversigtsplan Ejendomsforhold :4.000 Detailbesigtigelse Plan :4.000 Detailbesigtigelse Plan :400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Motorvej :400/1:4.000 Detailbesigtigelse Længdeprofil :400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Skanderborgvej, til- og frakørselsramper :400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Grejsvej, til- og frakørselsramper Tegn.nr. Rev. Mål Emne Stationering :400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Forlagt Ribevej, Ribevej, adgangsvej, Forlagt Engelgårdsvej og Forlagt Viborg Hovedvej ved Sindbjerg - 1:400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Skanderborgvej øst, Skanderborgvej og Skanderborgvej vest Forl. Viborg Hovedvej ved Lindved og Gl. Landevej - 1:400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Viborg Hovedvej ved Sindbjerg, Gl. Landevej, sti og Forlagt Kofodsvej, sti - 1:400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Forlagt Ulkærvej, Ulkærvej, Afbrudt Ulkærvej og Bavnbjergvej - 1:400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Forl. Grejsvej, Viborg Hovedvej, sti under og- ved Grejsvej, Grejsvej sti, og Privat fællesvej ved Gl. Viborgvej :400/1:4.000 Detailbesigtigelse - Længdeprofil Forl. Grejsvej, Viborg Hovedvej, sti under og- ved Grejsvej, Grejsvej sti, og Privat fællesvej ved Gl. Viborgvej :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit 4-sporet motorvej (28m) med 4m bred midterrabat :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit Enkeltsporet rampe med afrundede skråninger og grøfter :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit Forlagt Ribevej, Forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved, Forlagt Viborg Hovedvej ved Sindbjerg og Gl. Landevej :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit

5 Skanderborgvej øst og Skanderborgvej, Skanderborgvej Vest, Forlagt Ulkærvej, Ulkærvej og Afbrudt Ulkærvej :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit Bavnbjergvej, Viborg Hovedvej Nord og Syd, Grejsvej Øst, Grejsvej og Grejsvej Vest :100 Detailbesigtigelse Normaltværsnit Privat fællesvej og Dobbeltrettet fællessti. Projektbeskrivelse Motorvejsstrækningen Ølholm Vejle udgør den østligste del af den ca. 25 km lange delstrækning af motorvejsanlægget fra Riis til Vejle. I projektet indgår en udbygning af hldv. 60 (E45) på strækningen mellem Vejle N og Hornstrup. Motorvejsstrækningen har mod vest sit udgangspunkt ved skæringen med den eksisterende kommunevej Tørringvej/Ilvedvej, hvor den forbindes med den kommende motorvej Riis Ølholm. Motorvejen tilsluttes den eksisterende hldv. 60 (E45) ved Lysholt. Hldv. 60, Østjyske Motorvej (E45), udbygges fra 4 spor til 6 spor på strækningen fra Vejle N til Hornstrup. Det i denne detailbesigtigelse behandlede vejanlæg omfatter ca km ny motorvej fra st st Den nye motorvej er stationeret fra nord mod syd. Linjeføringen for motorvejen er i overensstemmelse med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. I forhold til linjebesigtigelsesforretningen er der sket følgende ændringer: Linjeføringen for forlagt privat fællesvej Engelgårdsvej er ændret. Med udgangspunkt i det eksisterende terræns ledelinjer etableres faunaunderføring for råvildt i st (st ved linjebesigtigelsen) og faunarør i st (st ved linjebesigtigelsen). Placeringen er fastlagt efter aftale med By- og Landskabsstyrelsen.

6 Tilslutningsanlægget ved Skanderborgvej udformes med 5-benede rundkørsler. Den nordlige tilkørselsrampe tilsluttes den østlige rundkørsel som det 5. ben. Viborg Hovedvej forlægges og tilsluttes den vestlige rundkørsel som det 5. ben. Der anlægges en samkørselsplads med tilslutning til den forlagte Viborg Hovedvej. Det signalregulerede 4-benede kryds på Viborg Hovedvej nedlægges og ombygges til et T-kryds. Kommunevej Ulkærvej forlægges mod syd og tilsluttes Viborg Hovedvej i et 4-benet signalreguleret kryds i stedet for at blive tilsluttet via en rundkørsel. Som støjafskærmning for ejendommene langs Viborg Hovedvej øst for Ulkær (MV st ) etableres en støjvold. Af hensyn til trafiksikkerheden for cyklister udformes tilslutningsanlægget ved Grejsvej som et B-anlæg i stedet for et ruderanlæg, og der etableres en dobbeltrettet sti på Grejsvejs sydside i stedet for enkeltrettede stier på begge sider af Grejsvej. Den dobbeltrettede sti langs Viborg Hovedvej krydser Grejsvej i en tunnel i stedet for at krydse Grejsvej i niveau. Der etableres en samkørselsplads i den vestlige rampekvadrant. Dimensioneringshastighed Dimensioneringshastighed er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Afvanding Private og offentlige vandløb reguleres i fornødent omfang og føres under motorvejsanlægget. Vandsynsforretninger er - i overensstemmelse med vandløbslovens bestemmelser - afholdt inden detailbesigtigelsen og vandsynsprotokoller vil blive fremlagt senest ved ekspropriationsforretningen. Motorvejen udføres med kantopsamling ved nødsporskanter, således at alt overfladevand (ekskl. overfladevand fra midterrabat) tilledes lukkede ledninger eller grøfter via rendestensbrønde. Omlagte hovedlandeveje og kommuneveje afvandes normalt til grøfter i påfyldning og til trugformede forsænkninger med dræn, hvor vejen ligger i afgravning.

7 Afvandingsledninger og grøfter beregnes for en nedbørsintensitet på mindst 140 l/sek/ha. Der regnes kun med afstrømning fra befæstede arealer, og afløbskoefficienten sættes her til 1.0. Forslag til retablering af eksisterende drænledninger og grøfter m.v. udarbejdes i det omfang, som foreliggende oplysninger gør det muligt. Tilslutningsanlæg og tilslutninger Tilslutningsanlæggenes placering er i overensstemmelse med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Kommunevej Skanderborgvej (rute 409) tilsluttes i et fuldt tilslutningsanlæg nord for Lindved. Kommunevej Grejsvej tilsluttes i et fuldt tilslutningsanlæg øst for Grejs. Tilslutningsanlægget udformes som et B-anlæg. Sideanlæg Der er ikke planlagt rasteanlæg på strækningen. Der etableres samkørselspladser i tilknytning til tilslutningsanlæggene ved kommunevej Skanderborgvej og ved kommunevej Grejsvej. Støjafskærmning Der etableres støjvold langs motorvejens østside på strækningen ud for Allesdam (st ) og på en ca. 950 m lang strækning fra forlagt Ulkærvej mod syd (st ). På vestsiden af motorvejen reguleres terrænet som støjbeskyttelse for Ulkær på en ca. 860 m lang strækning fra forlagt Ulkærvej og mod syd (st ) Tværprofil Motorvejens kronebredde er generelt 28,0 m, opdelt i en midterrabat på 4,0 m inkl. 2 nødrabatter à 1,0 m, 2 kørebaner à 8,5 m, afstribet med 2 kørespor á 3,75 m og kantbaner á 0,5 m, 2 belagte nødspor à 2,5 m samt yderrabatter à 1,0 m.

8 Tværprofiler for veje, som ombygges eller forlægges, er forhandlet med de respektive vejbestyrelser og fremgår af de særlige bestemmelser. Afrømning af nedlagte vejstrækninger Alle nedlagte vejstrækninger opbrydes og terrænet bringes i en form og tilstand, som hænger sammen med de omliggende arealer. Generelle bestemmelser Fritrumsprofil Den frie højde over kørebanen er i overensstemmelse med ministeriets vejregler generelt fastsat til 4,5 m for veje og 2,5 m for stiforbindelser. Byggelinjepålæg Byggelinjepålæg er i overensstemmelse med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Ved rundkørsler fastlægges byggelinjeafstanden til 25 m fra yderste kørebanekant. Oversigtsarealer Oversigtsarealer er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Vedligeholdelse Vedligeholdelse er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Arbejdsareal Arbejdsareal er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Vildthegn Der opsættes vildthegn i samråd med Skov- og Naturstyrelsen, Trekantsområdet. Faunapassager Tilgrænsende ejendomme kan pålægges servitut, der sikrer vildtets mulighed for passage af motorvejen, såsom ledelinjer, beplantning, mm. Faunapassager må ikke anvendes som overkørsel eller overgang/gennemgang for mennesker, husdyr eller maskiner, herunder til landbrugsdrift. Dette gælder dog ikke hvor faunapassagen er sammenfaldende med kommunevej, privat fællesvej eller offentlig sti.

9 Erstatningsbiotoper Der kan etableres erstatningsbiotoper. Placering og udformning sker i samråd med Vejle Kommune, Hedensted Kommune og By- og Landskabsstyrelsen. Der kan pålægges servitut til beskyttelse af erstatningsbiotoper. Færdselsrettigheder Der pålægges servitut om adgang over ejendomme i forbindelse med tilsyn, vedligeholdelse og oprensning af regnvandsbassiner og faunapassager m.v. Øvrige forhold Vejbestyrelsesforhold De i lov nr. 522 af 7. juni 2006 nævnte omklassifikationer og eventuelle øvrige ændringer i vejbestyrelsesforholdene finder sted efter nærmere forhandling mellem de implicerede vejbestyrelser. Udgiftsfordeling Vejanlægget på den aktuelle strækning projekteres og anlægges af Vejdirektoratet. Overdragne arealer Afskårne, eksproprierede arealer, skråninger og regulerede arealer med anlæg større end eller lig med 5 samt aflagte vej- og vandløbsarealer, der efter arbejdets udførelse vil kunne nedlægges, søges normalt tillagt tilgrænsende ejendomme. Anlægsmyndigheden kan ikke oplyse, hvorvidt der findes flyvehavre i overdragne, aflagte vej- og vandløbsarealer, i overdragne, eksproprierede arealer og i midlertidigt benyttede arealer. På aflagte overdragne vejarealer, hvori der findes ledninger, tinglyses ledningsdeklaration på ledningsejerens foranledning. Jordfordeling For den omhandlede motorvejsstrækning er der ved jordfordelingskontorets mellemkomst udarbejdet forslag til jordfordeling.

10 Dette er sket ved, at der for en række afskårne arealer m.v. er opnået bindende tilbud fra tilgrænsende lodsejere om, at de vil afgive og/eller modtage disse arealer på vilkår, der fastsættes af Ekspropriationskommissionen. I jordfordelingen indgår desuden arealer fra ejendomme, der tidligere er eksproprieret i deres helhed. Tilbuddene er afgivet for tiden indtil den 1. oktober Den egentlige gennemgang vedrørte kun strækningen st Projektets indflydelse på de enkelte ejendomme blev herefter gennemgået for kommissionen og de fremmødte lodsejere, der havde lejlighed til at udtale sig. Herefter afsluttedes mødet. Mette Plejdrup Nielsen /Helle Johansen Torsdag den 26. juni 2008 kl fortsattes forretningen på Tørring Hus, Tørring. Til stede var kommissarius og de samme øvrige kommissionsmedlemmer som i går. Den ledende landinspektør mødte på ny og protokollen førtes som i går. Anlægsmyndigheden, Vejdirektoratet, var repræsenteret som i går. Kommissionen drøftede projektet i lyset af de bemærkninger der fremkom ved gårsdagens mødesteder i marken. De væsentligste bemærkninger var følgende: Ud over de ejendomme, der af anlægsmyndigheden er foreslået totaleksproprieret blev der fra 7 lodsejere fremsat ønske om totalekspropriation af deres ejendomme på grund af forventede betydelige nærhedsgener fra den kommende motorvej. Kommissionen drøftede hver enkelt anmodning indgående. Blandt andet under hensyn til, at Vejdirektoratets repræsentanter for den ene ejendoms vedkommende efter besigtigelsen i marken nu kunne anbefale en totalekspropriation, kunne kommissionen imødekomme 2 af de fremsatte ønsker om totalekspropriation. Herud-

11 over anmodede Vejdirektoratet om totalekspropriation af yderligere en ejendom, hvilket kommissionen kunne imødekomme. Vedtagelsen om totalekspropriationerne er indarbejdet i nedenstående særlige bestemmelser. De enkelte lodsejere, der har fremsat anmodning om totalekspropriation vil modtage direkte besked om kommissionens beslutning. Flere lodsejere stillede spørgsmål til de på planen angivne regnvandsbassiner. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at der er tale om en skitsemæssig udformning og omtrentlig placering på planen. Ved den endelige projektering af bassinerne vil der i videst muligt omfang blive taget hensyn til de under besigtigelsen fremkomne bemærkninger og ønsker fra lodsejerne. Lodsejerne ved forlagt Ulkærvejs tilslutning til Viborg Hovedvej anmodede om, at den planlagte tilkørsel fra Ulkærvej til ejendommene ikke udføres, men at den eksisterende ind- og udkørsel direkte til Viborg Hovedvej opretholdes. Vejdirektoratet oplyste, at der påtænkes etableret en venstresvingsbane i det signalregulerede kryds på Viborg Hovedvej, hvilket gør det trafiksikkerhedsmæssigt farligt såfremt ind- og udkørsel via Viborg Hovedvej til de to berørte ejendommen opretholdes. Kommissionen drøftede spørgsmålet og besluttede at tiltræde det af Vejdirektoratet fremslagte projekt for Ulkærvej. En lodsejer udtrykte ønske om, at den planlagte cykelsti ved Viborg Hovedvej ved Gl. Landevej sti føres helt frem til Missionshuset og at den planlagte vigeplads for cyklister flyttes længere ned i vejens sving. Vejdirektoratet oplyste i den forbindelse, at det ikke er en del af projektet at føre cykelstien videre, men at kommunen må stå for den del. Vigepladsens placering er valgt af trafiksikkerhedsmæssige årsager. Kommissionen drøftede spørgsmålet og besluttede at tiltræde det af Vejdirektoratet fremlagte projekt for cykelstien og vigepladsen. Vedrørende stiforløbet ved forlagt Kofodsvej oplyste Vejdirektoratet, at man fortsat vil arbejde med en afklaring af det præcise forløb ud fra hensyn til de lodsejere, der eventuelt har behov for en vendeplads. Kommissionen godkendte herefter såvel projektet som det fremlagte forslag til jordfordeling på den omhandlede strækning. Kommissionen fastsatte følgende:

12 Særlige bestemmelser HEDENSTED KOMMUNE Motorvejen (st ) St Kommunevej Vejlevej afbrydes. Der etableres vendeplads på venstre side af motorvejen. St Hele ejendommen matr.nr. 34b og 35b Ølholm By, Langskov med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives eventuelt. St m.b.s. Hele ejendommen matr.nr. 33c Ølholm By, Langskov med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives. St m.h.s. Hele ejendommen matr.nr. 40d Hvolgård Hdg., Langskov med påstående bygninger eksprorprieres. Bygningerne nedrives. St m.v.s. Der anlægges eventuelt en privat adgangsvej for ejendommen matr.nr. 34b og 35b Ølholm By, Langskov. Vejen udføres med 3,50 m bred grusbelagt kørebane og 0,75 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 5,00 m. St Privat fællesvej afbrydes. St Hele ejendommen matr.nr. 8b Låge Hdg., Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives. St m.v.s, Hele ejendommen matr.nr. 39b V. Ørum By, Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives Hele ejendommen matr.nr. 8c, 8d og 8e Låge Hdg., Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives.

13 St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 6a Låge Hdg., Sindbjerg eksproprieres. St Kommunevej Ribevej afbrydes. St Forlagt kommunevej Ribevej føres over motorvejen. Vejen udføres med 5,00 m bred belagt kørebane og 1,50 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 8,00 m. Forlagt Ribevej St Vejen tilsluttes den eksisterende Ribevej. St v.v.s. Forlagt privat fællesvej Engelgårdsvej tilsluttes i et T-kryds. Vejen udføres med 4,00 m bred grusbelagt kørebane og 0,75 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 5,50 m. Forlagt Engelgårdsvej St Kommunevej Ribevej afbrydes. St v.h.s. Privat adgangsvej tilsluttes. St Privat adgangsvej afbrydes. St v.v.s. Privat adgangsvej tilsluttes. St v.h.s. Privat adgangsvej tilsluttes. St

14 Vejen tilsluttes den eksisterende Engelgårdsvej. Forlagt Ribevej fortsat St v.h.s. Privat adgangsvej tilsluttes eventuelt, jfr. Motorvejen st St Kommunevej Ribevej afbrydes. St Vejen føres over motorvejen. St Vejen tilsluttes Viborg Hovedvej i et T-kryds. Motorvejen fortsat St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 25a V. Ørum By, Sindbjerg eksproprieres. St m.v.s. Der etableres et regnvandsbassin. St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 6a Låge Hdg., Sindbjerg eksproprieres. St Privat fællesvej Engelgårdsvej afbrydes. St m.v.s. 2 afskårne arealer af matr.nr. 6a Låge Hdg., Sindbjerg eksproprieres. St m.h.s. Hele ejendommen matr.nr. 5a Låge By, Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives. St Der etableres et faunarør.

15 St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 4b Låge Hdg., Sindbjerg eksproprieres. St Der etableres en 4,00 m høj og 6,00 m bred faunaunderføring. St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 3b Låge Hdg. Sindbjerg, af matr.nr. 6a og 6b Sindbjerglund, Sindbjerg og hele matr.nr.. 24b Sindbjerglund, Sindbjerg eksproprieres. St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St Der etableres et faunarør. St m.b.s. Hele ejendommen matr.nr. 13a, 13e, 17b Lindved By, Sindbjerg, 1b og 3p Hesselballe By, Uldum og 2a og 2q Sindbjerglund, Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives. St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 4a Sindbjerglund, Sindbjerg eksproprieres. St Der etableres et faunarør. St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St Kommunevej Skanderborgvej afbrydes. St Forlagt kommunevej Skanderborgvej føres over motorvejen. Der etableres et fuldt tilslutningsanlæg, udformet som et ruderanlæg. De østlige ramper tilsluttes forlagt Skanderborgvej og forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved i en 5-benet rundkørsel. Rundkørslen udføres med

16 en midterø-diameter på 40,00 m, et 2,60 m bredt overkørselsareal, et 6,40 m bredt cirkulationsareal og en 2,00 m bred yderrabat. I alt 31,00 m. De vestlige ramper tilsluttes Skanderborgvej og forlagt Viborg Hovedvej ved Sindbjerg i en 5-benet rundkørsel. Rundkørslen udføres med en midterø-diameter på 40,00 m, et 2,60 m bredt overkørselsareal, et 6,40 m bredt cirkulationsareal og en 2,00 m bred yderrabat. I alt 31,00 m. Skanderborgvej Øst Vejen udføres med 7,50 m bred belagt kørebane inkl. kantbaner og 2,50 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 12,50 m. St Vejen tilsluttes den eksisterende Skanderborgvej. St Vejen tilsluttes rundkørslen. Skanderborgvej (mellem de 2 rundkørsler) Vejen udføres med 7,50 m bred belagt kørebane inkl. kantbaner og 2,50 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 12,50 m. St Vejen tilsluttes rundkørslen. St Vejen føres over motorvejen. St Vejen tilsluttes rundkørslen. Skanderborgvej Vest Vejen udføres med 6,40 m bred belagt kørebane inkl. kantbaner og 2,00 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 10,40 m. St Vejen tilsluttes rundkørslen. St v.v.s.

17 Viborg Hovedvej tilsluttes i et T-kryds. Den eksisterende belægning på Viborg Hovedvej opbrydes i v.v.s. så vejen fremstår med 5,00 m bred belagt kørebane og 1,50 m yderrabat i v.v.s. Viborg Hovedvej St Viborg Hovedvej tilsluttes Skanderborgvej/Riberlundvej i et T-kryds. St v.h.s. Kommunevej Nørbjergvej tilsluttes i et T-kryds. St v.h.s. Gl. Landevej, sti tilsluttes. St Vejen fortsætter som privat fællesvej frem til indkørslen til matr.nr. 13d Lindved By, Sindbjerg. Skanderborgvej Vest fortsat St Vejen videreføres i Riberlundvej. Viborg Hovedvej ved Sindbjerg Vejen udføres med en 8,00 m bred belagt kørebane inkl. kantbaner og 2,50 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 13,00 m. St Vejen tilsluttes den eksisterende Viborg Hovedvej. St v.h.s. Der etableres en samkørselsplads. St Vejen tilsluttes rundkørslen. Forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved Vejen udføres med en 8,00 m bred belagt kørebane inkl. kantbaner og 2,50 m brede yderrbatter, i alt en kronebredde på 13,00 m.

18 St Vejen tilsluttes rundkørslen. St Kommunevej Gl. Landevej tilsluttes i et T-kryds. St Gl. Landevej sti føres under den forlagte Viborg Hovedvej. Stien udføres med 3,00 m belagt kørebane og 0,80 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 4,60 m Gl. Landevej sti St Stien tilsluttes den eksisterende dobbeltrettede sti langs den indsnævrede Viborg Hovedvej St Viborg Hovedvej afbrydes. St Stien føres over motorvejen. St s.h.s. Dobbeltrettet sti langs forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved tilsluttes i et T- kryds. Stien udføres med 3,00 m bred belagt kørebane og 0,80 m brede rabatter, i alt en kronebredde på 4,60 m. Dobbeltrettet sti langs forlagt Viborg Hovedvej St Stien tilsluttes Gl. Landevej Sti. St Stien tilsluttes eksisterende dobbeltrettet sti langs Viborg Hovedvejs vestside. Gl. Landevej sti fortsat St Stien føres under forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved.

19 St Stien tilsluttes Gl. Landevej. På modsat side af Gl. Landevej anlægges en vigeplads for cyklister. Forlagt Viborg Hovedvej ved Lindved fortsat St Vejen tilsluttes den eksisterende Viborg Hovedvej. Motorvejen fortsat St m.h.s. Hele den ubebyggede landbrugsejendom matr.nr. 3k Sindbjerglund, Sindbjerg eksproprieres. St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 8bh, 2 afskårne arealer af matr.nr. 8bg og afskåret areal af matr.nr. 6h Lindved By, Sindbjerg eksproprieres. St Vejen krydser Energinets 400 kv luftledning. St Kommunevej Gl. Landevej afbrydes. St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 8bg Lindved By, Sindbjerg eksproprieres. St Gl. Landevej sti føres over motorvejen på en 4,60 m bred bro. St Viborg Hovedvej afbrydes. St m.v.s. Der etableres et regnvandsbassin. St Kommunevej Kofodsvej afbrydes.

20 St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 6h og 33c Lindved By, Sindbjerg eksproprieres. St Forlagt Kofodsvej føres over motorvejen som en sti. Stien udføres med 3,00 m belagt kørebane og 0,80 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 4,60 m. Broen udføres 4,60 m bred. Forlagt Kofodsvej St Stien tilsluttes den eksisterende Kofodsvej ved tunnelen under Viborg Hovedvej. Vejdirektoratet undersøger, hvor stien skal starte (st. 0.00) og om der skal etableres vendeplads. St Stien føres over motorvejen. St Stien tilsluttes den eksisterende Kofodsvej. St Stien afsluttes ved kommunevej Nørrebjergvej. Motorvejen fortsat St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 20 Lindved By, Sindbjerg eksproprieres. St m.v.s Der etableres en støjvold. St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St Der etableres et faunarør.

21 St m.b.s. Hele ejendommen matr.nr. 5a, 3d, 18c, 19b og 20b Ulkær By, Sindjerg med påstående bygninger samt den bygningsløse ejendom matr.nr. 8c m.fl. Holtum By, Grejs eksproprieres. Bygningerne på matr.nr. 5a m.fl. Ulkær By, Sindbjerg nedrives. St Forlagt Ulkærvej føres over motorvejen. Vejen udføres med 5,00 m belagt kørebane og 1,50 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 8,00 m. Forlagt Ulkærvej St Vejen tilsluttes den eksisterende Ulkærvej. Tilslutningens placering undersøges nærmere. St v.h.s. Afbrudt Ulkærvej tilsluttes i et T-kryds. Vejen udføres med 5,00 m belagt kørebane og 0,75 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 6,50 m. St Vejen føres over motorvejen på en 8,00 m bred bro. St v.h.s. Vænge til Ulkærvej tilsluttes i et T-kryds. Vænget udføres med 4,00 m belagt kørebane og 0,75 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 5,50m. Der etableres spærring, således at der ikke er forbindelse mellem vænget og rastepladsen på matr.nr. 17e Ulkær By, Sindbjerg. St Eksisterende dobbeltrettet cykelsti krydser. Vigepligtsforholdene reguleres med signal. St Vejen tilsluttes Viborg Hovedvej i det signalregulerede kryds sydvest for Lindved. Det signalregulerede kryds ombygges. Motorvejen fortsat St m.h.s. Terrænet reguleres som støjbeskyttelse for Ulkær By. St m.v.s. Der etableres en støjvold.

22 St m.h.s. Hele ejendommen matr.nr. 5e Ulkær By, Sindbjerg med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives. St Kommunevej Ulkærvej afbrydes. Der etableres vendeplads på højre side af motorvejen. St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 4a Ulkær By, Sindbjerg eksproprieres. St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 29a Grejs By, Grejs eksproprieres. VEJLE KOMMUNE Motorvejen (st ) St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 4a Grejs By, Grejs eksproprieres. St m.h.s. Hele ejendommen matr.nr. 28a og 28d Grejs By, Grejs med påstående bygninger eksproprieres. Bygningerne nedrives eventuelt. St Der etableres et faunarør. St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St Forlagt kommunevej Grejsvej føres over motorvejen. Der etableres et fuldt tilslutningsanlæg, udformet som et B-anlæg. De østlige ramper tilsluttes forlagt Grejsvej i et T-kryds. De vestlige ramper tilsluttes forlagt Grejsvej i en 3-benet rundkørsel. Rundkørslen udføres med en midterø-diameter på 30,00 m, et 2,60 m bredt overkørselsareal, et 6,40 m bredt cirkulationsareal, en 3,00 m bred skillerabat og 3,00 m bred dobbeltrettet sti i rundkørslens sydvendte halvdel og 2,00 m brede yderrabatter. I alt 32,00 m. Forlagt Grejsvej udføres med 8,00 m be-

23 lagt kørebane inkl. kantbaner, 3,00 m skillerabat, 3,00 m dobbeltrettet sti og 0,80 m yderrabat i vejens højre side samt 2,00 m yderrabat i vejens venstre side. I alt en kronebredde på 16,80 m. Forlagt Grejsvej St Vejen tilsluttes den eksisterende Grejsvej. St Der etableres en rundkørsel. St v.v.s. Der etableres en samkørselsplads. St Vejen føres over motorvejen. St v.v.s. De østlige motorvejsramper tilsluttes i et T-kryds. St v.h.s. Den dobbeltrettede sti i vejens højre side tilsluttes Viborg Hovedvej, sti ved Grejsvej i et T-kryds. St Viborg Hovedvej, sti ved Grejsvej føres under vejen. Stien udføres med 3,00 m belagt kørebane og 0,80 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 4,60 m. Viborg Hovedvej sti ved Grejsvej St Stien tilsluttes den eksisterende dobbeltrettede sti på vestsiden af Viborg Hovedvej. St s.v.s. Stien deles og den østlige delstrækning føres frem til rundkørslen, hvor den krydser Viborg Hovedvej i midterhellen nord for rundkørslen.

24 St Stien føres under Forlagt Grejsvej. St s.h.s. Grejsvej sti tilsluttes i et T-kryds. St Stien tilsluttes den eksisterende dobbeltrettede sti på vestsiden af Viborg Hovedvej. Forlagt Grejsvej fortsat St Vejen tilsluttes Viborg Hovedvej og Bavnbjergvej i en rundkørsel. Rundkørslen udføres med en midterø-diameter på 30,00 m, et 2,60 m bredt overkørselsareal, et 6,40 m bredt cirkulationsareal og 2,00 m brede yderrabatter. I alt 26,00 m. I rundkørslens nordøstlige hjørne etableres en 1,50 m bred skillerabat og 3,00 m dobbeltrettet sti mellem kørebane og yderrabat. Bavnbjergvej ombygges og tilsluttes rundkørslen. Vejen udføres med 5,00 m belagt kørebane og 2,00 m brede yderrabatter, i alt en kronebredde på 9,00 m. Bavnbjergvej St Vejen tilsluttes rundkørslen. St Vejen tilsluttes den eksisterende Bavnbjergvej. Motorvejen fortsat St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 4a Grejs By, Grejs eksproprieres. St Kommunevej Grejsvej afbrydes. St m.v.s. Afskåret areal af matr.nr. 15q Grejs By, Grejs eksproprieres. St Privat fællesvej afbrydes.

25 St m.h.s. Der etableres et regnvandsbassin. St m.h.s. Afskåret areal af matr.nr. 6q Hornstrup By, Hornstrup eksproprieres St m.h.s. Der udføres en terrænregulering således at højden under den nye dalbro bliver mindst 6,00 m som faunapassage for kronvildt. St m.h.s. Der etableres en privat fællesvej med vendeplads ved Gl. Viborgvej. Vejen udføres med 4,00 m grusbelagt kørebane og 0,75 m brede yderrabatter. I alt en kronebredde på 5,50 m. Vejens niveau tilpasses den terrænregulering der udføres i forbindelse med etablering af et dalstrøg under de 2 parallelle dalbroer. St Der etableres en ca. 85 m lang dalbro. Hermed afsluttedes forretningen. Mette Plejdrup Nielsen Leif Hansen Niels Wind-Friis Jytte Holm Agnes Tellerup / Helle Johansen Udskriftens rigtighed bekræftes. Helle Johansen

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 28. og 29. maj 2008) 8. hæfte Onsdag den 28. maj 2008 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 7. november 2006) 7. hæfte Tirsdag den 7. november 2006

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND ØLHOLM VEJLE N (Linjebesigtigelsesforretningen den 30. og 31. maj 2007) 4. hæfte Onsdag den 30. maj 2007 kl. 19,30 samledes

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN KLIPLEV SØNDERBORG (Detailbesigtigelsesforretning den 14. og 15. november 2007) 12. hæfte Onsdag den 14.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 10. april 2008 og den 16. og 17. april 2008) 12. hæfte

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Linjebesigtigelsesforretning den 30. og 31. marts 2006) 3. hæfte Torsdag den 30. marts 2006

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM CYKELSTI VED SKIVEVEJ (Besigtigelsesforretningen den 3. november 2015) 24. hæfte Tirsdag

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM (Besigtigelsesforretningen den 23. og 24. april 2008) 1. hæfte Onsdag den 23. april 2008 kl.

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND HADERUP OMFARTSVEJ (Linjebesigtigelsesforretningen den 4. og 5. oktober 2017) 1. hæfte Onsdag den 4. oktober 2017 kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Anlæg af nyt tilslutningsanlæg på Fynske Motorvej ved Odense SØ 1. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af en dobbeltrettet cykelsti på hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn ved Lumsås

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 10. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 36.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 11. oktober 2011 Udbygning af Motorring 4 mellem Taastrup

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af Hønsinge Omfartsvej 1. hæfte Besigtigelsesforretning den 20. januar 2016 Onsdag den 20. januar

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 3. hæfte Detailbesigtigelsen den 23.,

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg Delstrækning 47.6 49.94 Helstrupvej til Nørretanderupvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. december 2011 11/14315-1 Hanne Breinholm hbs@vd.dk 7244 2525 MOTORRING 4 410 TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL ST. 9.800 14.200 ALBERTSLUND

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST. 9.829 11.194 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg

Læs mere

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup Borgermøde Haderup Omfartsvej 1. oktober 2014 i Haderup Dagsorden for mødet 19.00-19.15 Velkomst og indledning Finn Stengel Petersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Herning Kommune Karsten Kirk

Læs mere

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ RU T E E 2 0 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg samt hovedkontor i København.

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 8. hæfte Detailbesigtigelse den 28. og 29. september samt 5. og 6. oktober 2011 Anlæg af Frederikssundmotorvejen

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER AARHUS - GRENAA (Besigtigelsesforretningen den 25. april 2018) 6. hæfte Onsdag

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 8. marts 2011. Anlæg af Slagelse Omfartsvej, Etape 2

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 31. oktober samt 1. og 8. november 2011 Udvidelse af

Læs mere

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25.juni 2012 M10-5123-007-0 Søren Ungstrup svu@ramboll.dk 5161 6255 M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL ST. 126.30

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 1. hæfte

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 2,40 4,00 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 77. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning, ekspropriation og

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 4,0 7,70 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

DERFOR HAR VI BYGGET MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE

DERFOR HAR VI BYGGET MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE 1 MIDTJYSKE MOTORVEJ & E45 VED VEJLE DERFOR HAR VI BYGGET Motorvejsstrækningen mellem Riis og Vejle er en del af Midtjyske Motorvej mellem Herning og Vejle, mens motorvejsstrækningen mellem Hornstrup og

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTERVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM (Linjebesigtigelsesforretningen den 27. og 28. januar 2014) 2. hæfte Mandag den 27. januar

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Etablering af stitunnel med tilhørende rampeanlæg på hovedlandevej 522, Ballerup Byvej.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af støjskærm ved Sundbrovej, Svendborg 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 3.-4.

Læs mere

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes MOTORVEJSÅBNING: ODENSE-SVENDBORG Svendborgmotorvejen færdiggøres og åbnes Svendborg er nu forbundet med det øvrige motorvejsnet anlæg af 35 km motorvej fra Odense til Svendborg er afsluttet. Trafikanterne

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør (projekt)

Læs mere

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune Aftenens ordstyrer Trine Sick Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 29.- 30. marts 2011. Opgradering af hovedlandevej 119

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015 Tilslutningsanlægget ved Ødisvej Borgermøde den 24. marts 2015 Program Velkomst Udvalgsformand Knud Erik Langhoff, Kolding Kommune Projektgennemgang Projektleder Niels Koefoed, Vejdirektoratet Afdelingsleder

Læs mere

Sagsnr

Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Notat om prissætning af infrastruktur i Tingbjerg Københavns Kommune har med budget 2013 igangsat et arbejde med at analysere mulighederne

Læs mere

CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN

CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN Til Aarhus og Syddjurs kommuner Dokumenttype Teknisk rapport Dato Januar 2014 CYKELSTI MELLEM HORN- SLET OG LØGTEN LINJEFØRING ALTERNATIVER CYKELSTI MELLEM HORNSLET OG LØGTEN LINJEFØRING ALTERNATIVER Revision

Læs mere

UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN

UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN AARHUS KOMMUNE UDBYGNING AF RAVNSBJERGVEJ SAMT TILSLUTNING TIL AARHUS SYD MOTORVEJEN ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk SAMMENFATNING,

Læs mere

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens.

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens. Dato 23. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04087-36 Side 1/6 Ekspropriation til anlæg af cykelsti, Vodskovvej Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Dato 3. juli 2014 Sagsbehandlere Hanne Wærum Lene Mikkelsen Mail lmk@vd.dk Telefon 7244 2200 Dokument 14/07412-1 Side 1/3 Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Niels Juels Gade 13

Læs mere

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: PROJEKTBESKRIVELSE UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen August

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 3. hæfte Ekspropriationsforretningen den 21. juni 2011. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 1. hæfte Linjebesigtigelse den 8. og

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad Besigtigelse oktober 2018 Station 169.670 182.300 Vejdirektoratets deltagere Projektchef Robin Højen Madsen Ingeniør - vej Per Øster Ingeniør

Læs mere

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg 1 Projektet Længdeprofil Tidsplan for delstrækningen Aulum-Snejbjerg (st. 40-49.94) 2014 2015 2016 2017 2018 Anlægslov Forundersøgelser og arkæologi Linjebesigtigelse Jordfordeling Detailbesigtigelse Motorvejen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 6.-7. december 2011. Anlæg af Nykøbing Falster Omfartsvej

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 26. og 27. marts 2014) 2. hæfte

Læs mere

UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE

UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE UNDERSØGELSE AF KØRSEL MED MVT MELLEM JUELSTRUPPARKEN OG PORSBORGPARKEN, 9530 STØVRING, REBILD KOMMUNE FORUDSÆTNINGER Køremåde A: Der køres med MVT type 3. 15 km/t og 30 cm tillæg. Køremåde B: Der køres

Læs mere

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Til Vejdirektoratet Dokumenttype Vejteknisk rapport Dato Januar 2012 UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Revision [xx] Dato 2012-01-31 Udarbejdet

Læs mere

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station:

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station: Oversigtsplan 6620-1251 Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1:25.000 25-04-2013 JA Station: 24.550-29.800 Planer 6620-4103 Projekt til anlæg - plan 1:1000 A 11-03-2014 JA 6620-4104 Projekt til anlæg - Plan

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Ellidshøj 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511-2014 Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511 Dato: September 2014 Oplag: 50 Tryk: Vejdirektoratet Grundkort: Copyright Geodatastyrelsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 17. august 2010. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges.

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges. NOTAT Projekt Forlængelse af Johannes Jørgensens Vej Projektnummer 1331400089 Emne Til Fra Forprojekt Svendborg Kommune Orbicon/ Mie Haugsted Flindt Udgivet 21-01-2015 Revideret 1. Baggrund Som en del

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Holstebro og Mejrup (st. 10,2-16,6) og Nordre Ringvejs forlængelse Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen HOLSTEBRO Holstebro- motorvejen

Læs mere

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 11920 Syd om Regstrup Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 Dagsorden 1. Velkomst og status på projektet 2. Oldtidsfund ved Skovvejen v/ museumsinspektør Lone Claudi- Hansen, Museum Vestsjælland 3.

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

NOTAT G Fjordforbindelsen. Bevillingsansøgning til anlægsprojekter. anlægsprojekter.

NOTAT G Fjordforbindelsen. Bevillingsansøgning til anlægsprojekter. anlægsprojekter. NOTAT 05.01.02-G00-1-16 Fjordforbindelsen. Bevillingsansøgning til anlægsprojekter. Fjordforbindelsen. Bevillingsansøgning til anlægsprojekter. Finansiering af kommunale anlægsprojekter afledt af Fjordforbindelsen.

Læs mere

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI

SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Til Allerød Kommune Dokumenttype Notat Dato August, 2012 SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI SANDHOLMGÅRDSVEJ NY STI Revision Dato 2012-08-16 Udarbejdet af Jan Villumsen Kontrolleret af cw Godkendt af Beskrivelse

Læs mere

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig Vejdirektoratet Niels Juels gade 13 1059 København K Sendt elektronisk til: nkk@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at etablering af

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Notat 29. marts 2012 Revideret 30. jan. 2014 CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Projekt nr. 207450 Dokument nr. 123762000 Version 1 Udarbejdet af MSZ Kontrolleret af PTK Godkendt af CWI Fase 2-programmering

Læs mere

66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST)

66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. marts 2011 11/02670-8 Jørgen Nielsen jn@vd.dk 7244 2372 66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST) ST. 32.000 38.200 SILKEBORG KOMMUNE Thomas

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018 Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest Informationsmøde 16. maj 2018 Program Velkomst Gennemgang af projektet og tidsplanen Ekspropriation Støjbekæmpelse langs statsvejene 20

Læs mere

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl NOTAT Projekt Cykelsti ved Videbæk Projektnummer 1351600082 Kundenavn Ringkøbing-Skjern Kommune Emne Teknisk notat af 11/01-2017 Til Fra Kvalitetssikring Mogens Dahl Kresten Lysholdt-Andersen KIRK 1/8

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Svenstrup 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999 Motorvejen Vodskov Jyske Ås Oktober 1999 Motorvejen Vodskov - Jyske Ås Forord Motorvejen fra Vodskov til Jyske Ås åbnes for trafik den 17. oktober 1999. Motorvejen er et led i forbindelsen fra Vodskov

Læs mere

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 PROGRAM 12.30 Velkomst og præsentation Formål med mødet Strategi for udbud og overvejelser - ved

Læs mere

REBILD KOMMUNE NY NIBEVEJ SYD OM STØVRING

REBILD KOMMUNE NY NIBEVEJ SYD OM STØVRING Til Rebild Kommune Dokumenttype Rapport Dato August 2015 REBILD KOMMUNE NY NIBEVEJ SYD OM STØVRING REBILD KOMMUNE NY NIBEVEJ SYD OM STØVRING Revision 2 Dato 2015-08-20 Udarbejdet af MLE Kontrolleret af

Læs mere

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL Til Næstved Kommune Dokumenttype Rapport Dato Juli, 2010 NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL VANDSYNSPROTOKOL Revision 1 Dato 2010-07-15 Udarbejdet af ADAS Kontrolleret af SVU Godkendt af MTV Beskrivelse

Læs mere

Ledningsprotokol H Jord- og belægningsarbejde. H060 Østjyske motorvej Sydvendte ramper TSA 53 Skanderborg S E45.

Ledningsprotokol H Jord- og belægningsarbejde. H060 Østjyske motorvej Sydvendte ramper TSA 53 Skanderborg S E45. sprotokol H06022.20 Jord- og belægningsarbejde H060 Østjyske motorvej Sydvendte ramper TSA 53 S E45 Marts 2016 H06022 Sydvendte ramper ved tilslutningsanlæg 53 S E45 sprotokol - Skema til teknisk aftale

Læs mere

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017 CYKELSTI THISTED HILLERSLEV Borgermøde den 15. juni 2017 DAGSORDEN Baggrunden for cykelstien Projektet Tidsplan Arealerhvervelse Spørgsmål BAGGRUNDEN FOR CYKELSTIEN Trafiksikkerhed og tryghed Vejens bredde

Læs mere

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti langs Faxevejs og Rønnedevejs sydside fra Rønnede til Faxe, afholdtes

Læs mere

Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé

Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé Notat Dato: 29.03.2019 Projekt nr.: 1010242 T: +45 2880 4964 E: jeli@moe.dk Projekt: Hvidovre Hospital Emne: Notat nr.: 1 Ombygning af signalreguleret kryds på Kettegård Allé Rev.: 0 1 Formål og baggrund

Læs mere

Udskriftafforhandlingsprotokollen

Udskriftafforhandlingsprotokollen Udskriftafforhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 27. oktober 2011 Trafiksanering af hovedlandevej 170, Rønne-Nexø,

Læs mere

Indstilling vedrørende anlæg af motorvej mellem Ølholm og Vejle og udbygning af motortrafikvejen mellem Riis og Ølholm til motorvej (rute 18)

Indstilling vedrørende anlæg af motorvej mellem Ølholm og Vejle og udbygning af motortrafikvejen mellem Riis og Ølholm til motorvej (rute 18) Erhvervsudvalget TRU alm. del - Bilag 101 Offentligt Transport- og Energiministeriet 1. Kontor Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København K Indstilling vedrørende anlæg af motorvej mellem Ølholm og Vejle

Læs mere

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m.

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m. sprotokol - skema til teknisk aftale Side 1 af 6 s-ejer Spildevand Spildevand BLUKS-01 Spildevand KST 1.190 1.435 3 Ø40 mm sejeren oplyser, at ledningen langs sydsiden af Ødisvej mellem Tværford og Ødisvej

Læs mere

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE)

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Dagsorden 1. Velkomst 2. Baggrund Anlægslov og VVM-undersøgelser 3. Status for Ringvejen v/holbæk Kommune 4. Tidsplan

Læs mere

Projektet Holstebromotorvejen, delstrækningen Ljørring - Sinding

Projektet Holstebromotorvejen, delstrækningen Ljørring - Sinding 1 Projektet Længdeprofil 2014 2015 2016 2017 2018 Anlægslov Linjebesigtigelse Forundersøgelser (arkæologi, geoteknik) Jordfordeling Detailbesigtigelse Ekspropriation af hele ejendomme Ekspropriation, broer

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af Den nye bane København-Ringsted 198. hæfte Møde den 17. december 2018 Solrød Kommune Mandag

Læs mere

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1.

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1 9. juli 2010 TVO/sb Indhold 1 Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Revisionsprocessen... 2 1.3 Revisionsgrundlaget... 2

Læs mere

Vejdirektoratet. 8 maj 2017

Vejdirektoratet. 8 maj 2017 Vejdirektoratet 8 maj 2017 Vejdirektoratet Har ansvaret for statsvejnettet, som består af: Er en del af: Vores opgaver består primært af: Motorveje Motortrafikveje Hovedlandeveje Broer Planlægning Vi undersøger

Læs mere