Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betingelser for MobilePay by Danske Bank"

Transkript

1 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra den 21. marts 2014 MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter Når du tilmelder dig, indgår du en aftale med Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, CVR-nr , om brug af MobilePay. Vores -adresse er: 2. Forudsætninger for indgåelse Du skal være fyldt 18 år, være myndig og have en mobil enhed, f.eks. en smartphone eller en tablet for at kunne indgå en aftale om MobilePay. Hvis du er mellem 15 og 18 år, kan du dog indgå aftalen, hvis alle de beløb, du overfører via MobilePay, er tjent ved selverhverv. MobilePay må ikke anvendes erhvervsmæssigt. 3. Hvad er MobilePay MobilePay er et e-pengeprodukt, der kan benyttes til at betale varer/ tjenesteydelser eller til at overføre penge til en anden person via en mobil enhed. Du kan også anmode om penge fra en anden MobilePay-bruger. Læs mere om anvendelsesmulighederne i pkt Når du overfører penge i MobilePay, sker der først en elektronisk pengeoverførsel fra dit betalingskort til din MobilePay. Derefter videreføres pengene straks til modtagerens MobilePay, hvorfra beløbet overføres til modtagers bankkonto. Med MobilePay undgår du derfor at skulle udveksle korteller kontonummer eller at benytte kontanter, hvis du skal overføre beløb til en anden MobilePay-brugereller betale i en fysisk forretning eller til en velgørende organisation, som modtager betaling via MobilePay. 4. Tilmelding For at tilmelde dig skal du have et dansk mobilnummer en mobil enhed (f.eks. smartphone eller tablet) et dansk kreditkort eller debetkort udstedt til dig. Du kan se de kort, vi for tiden accepterer, ved at klikke på dette link en dansk bankkonto i dit navn en -adresse.

2 For at tilmelde dig, skal du downloade MobilePay i App Store, Windows Phone Store eller Google Play til din mobile enhed. Første gang, du starter MobilePay, skal du gennem en tilmeldingsprocedure, hvor du undervejs vil blive bedt om at indtaste dit navn indtaste en -adresse læse og acceptere betingelserne bekræfte dit mobilnummer med en aktiveringskode indtaste dit kortnummer og dine kontooplysninger oprette en selvvalgt kode. Herefter er du tilmeldt MobilePay. Når du tilmelder dig MobilePay, accepterer du derudover, at Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser forbrugere gælder for MobilePay. det navn, du har registreret dig med, vises til den MobilePay-bruger, du enten vil sende beløbet til eller modtage beløbet fra. Du accepterer derudover, at dit mobilnummer vises. Det gælder også, selvom der er tale om hemmeligt nummer. det navn, du har registreret dig med, vises til den forretning eller velgørende organisation, du betaler. Du accepterer derudover, at de sidste 4cifre i dit mobilnummer vises. Danske Bank kan hæve betalingen og de gebyrer, du evt. skal betale for brugen af MobilePay, på dit kort se mere under punkt 9.4. Danske Bank registrerer dit og modtagers mobilnummer, kontonumre, beløb samt dato for transaktionen se mere under punkt 17 Danske Bank sætter elektroniske spor til brug for afviklingen af driften af MobilePay og til udarbejdelse af statistik se mere under punkt Aktiveringskode og selvvalgt kode Første gang, du registrerer dig i MobilePay, skal du bekræfte dit mobilnummer med en tilsendt aktiveringskode og oprette en selvvalgt kode. Den selvvalgte kode må ikke være identisk med pinkoden på det kort, du registrerer i MobilePay. Vi anbefaler samtidig, at du ikke bruger en kode bestående af ens eller fortløbende tal. Efterfølgende kan du åbne din MobilePay med den selvvalgte kode. Glemmer du koden, kan du lave en ny direkte i MobilePay under Hjælp. Når du først har åbnet app en, skal du ikke bruge kode for at sende eller modtage penge.

3 Under indstillinger kan du ændre din selvvalgte kode eller det mobilnummer, som din MobilePay er knyttet til. 6. Registrering af betalingskortoplysninger og kontonummer Når du tilmelder dig MobilePay, skal du indtaste dit kontonummer for at oprette dig som bruger. Kontoen skal være en dansk bankkonto, der føres i danske kroner. Vi gemmer denne oplysning i vores systemer. Hver gang, du modtager penge i MobilePay, sendes de videre fra MobilePay til den konto, du har registreret. Du skal også indtaste dine betalingskortoplysninger (kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre) for at oprette dig som bruger. Når du overfører penge, bliver beløbet trukket på dit betalingskort og indsat på din MobilePay som beskrevet i punkt Eventuelle gebyrer bliver også trukket fra dit kort. Via det tilmeldte mobilnummer kan der således trækkes penge direkte på din MobilePay og dermed direkte på dit kort. Når der trækkes penge på betalingskortet, søger Danske Bank autorisation hos din kortudsteder. Det er kortudsteder, der afgør, om der kan ske betaling fra kortet. Afviser din kortudsteder betalingen, bliver overførslen af penge via MobilePay afvist. Bemærk, at kortudsteder kan opkræve gebyr for brug af kortet. Danske Bank bruger DIBS Payment Services til lagring af dine kortoplysninger. DIBS Payment Services er certificeret af Nets som leverandør af betalinger, og dine data opbevares i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder (Payment Card Industry Data Security Standard). Du kan læse mere om sikker betaling på Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på din mobile enhed eller hos Danske Bank. Du kan selv ændre det tilknyttede betalingskort eller den tilknyttede bankkonto. Det gør du direkte i MobilePay. Du er selv ansvarlig for, at dine oplysninger om betalingskort og bankkonto er korrekte. Vi forbeholder os ret til at lukke for din brug af MobilePay, hvis oplysningerne uanset af hvilken årsag viser sig ikke at være korrekte. 7. Øvrige forpligtelser Du er forpligtet til at sikre, at de oplysninger, du angiver ved tilmeldingen, er korrekte og opdaterede. Det gælder f.eks. kortnummer, kontonummer, mobilnummer og -adresse. Banken kontrollerer det ikke.

4 Din MobilePay er personlig og må kun bruges af dig. Du må ikke oplyse dine koder til andre, skrive dem ned eller opbevare dem på din mobile enhed. MobilePay må kun benyttes til lovlige formål. MobilePay må ikke bruges til at anmode om overførsler hos andre i et omfang, der chikanerer modtager. Vi forbeholder os ret til at spærre din MobilePay, hvis vi mener, at der er tale om chikane. Du har selv ansvar for, at du har indtastet korrekt -adresse. Du er selv ansvarlig for, at det mobilnummer, du sender penge til, er ejet af den tiltænkte modtager, og du skal selv kontrollere, at beløbet er korrekt. Banken kontrollerer det ikke. Du er også selv ansvarlig for at oplyse korrekt mobilnummer til personer, der vil overføre penge til dig, og du er selv ansvarlig for at sikre, at du har knyttet den rette konto til din MobilePay. Banken kontrollerer heller ikke dette. For at forhindre misbrug af MobilePay skal du opbevare din mobile enhed, så andre ikke kan få uhindret adgang til at bruge din MobilePay. Hvis det er muligt, bør du låse enheden med kode eller tastaturlås. Koden må ikke oplyses til andre. Du har pligt til at legitimere dig over for Danske Bank, hvis det kræves af hensyn til gældende lovgivning. 8. Fortrydelsesret Efter forbrugeraftalelovens 17 kan du fortryde denne aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesretten bortfalder, inden fristen udløber, når aftalen efter din udtrykkelige anmodning er blevet opfyldt af begge parter. Det vil ofte være tilfældet f.eks. med betalingsoverførsler. Det betyder, at hvis du først har overført beløb via MobilePay, kan du ikke fortryde dem. Fortryder du aftalen, skal du blot ringe eller skrive også gerne på mail til Danske Bank, Support Direkte. Du kan se kontaktinformationerne på Læs mere i Fortrydelsesret. Du er også velkommen til at ringe til os på (+45)

5 9. Funktioner, brug af MobilePay, gebyrer mv. 9.1 Funktioner MobilePay giver dig blandt andet mulighed for at overføre penge til andre MobilePay-brugere via dit tilknyttede mobil nummer anmode om penge fra andre MobilePay-brugere via dit mobilnummer betale for varer og tjenesteydelser i tilmeldte fysiske forretninger overføre penge til tilmeldte velgørende organisationer, der tager imod MobilePay se en liste over gennemførte betalinger se en liste over overførselsanmodninger følge med i dit forbrug slå visse funktioner til eller fra. MobilePay kan kun benyttes til transaktioner i danske kroner. Du kan læse mere om alle funktioner, herunder om, hvordan du kan slå visse funktioner til/fra i MobilePay under Hjælp eller på dk/mobilepay. Danske Bank kan løbende ændre og/eller tilpasse funktionerne. 9.2 Maksimalt forbrug Du kan højst overføre/modtage danske kroner pr. kalenderår med MobilePay. Der er fastsat et dagligt maksimum for overførsel. Du kan se dette maksimum og følge det i MobilePay under Beløbsgrænser. 9.3 Gennemførsel af betalinger med MobilePay Sådan overfører du penge via MobilePay til en anden MobilePay-bruger Når du vil overføre et beløb til en anden MobilePay-bruger, skal du indtaste det ønskede beløb og mobilnummer på betalingsmodtageren. Du kan også indtaste en besked til modtageren. Du skal godkende betalingen ved at slide knappen Send penge. Beløbet trækkes på dit registrerede betalingskort og overføres elektronisk til din MobilePay. Herfra overføres beløbet til modtagers MobilePay, og derefter overføres beløbet elektronisk til modtagerens registrerede bankkonto. Der er forskellige tidsfrister for, hvornår et beløb vil være til rådighed for modtageren. Du kan læse mere om fristerne ved at klikke her. Når du har gennemført en betaling, får du en kvittering på skærmen, som du kan finde igen under Aktiviteter.

6 Du kan se oplysninger om dine transaktioner på MobilePay under Aktiviteter i en periode på op til 13 måneder fra transaktionens foretagelse. Modtageren kan med det samme se, at overførslen er registreret i sin MobilePay under Aktiviteter. Det er modtagers sikkerhed for, at Mobile- Pay-overførslen er gennemført, og at beløbet vil blive sat ind på modtagerens registrerede bankkonto. Hvis modtageren af beløbet ikke er oprettet som MobilePay-bruger, bliver der oprettet en ventende betalingsordre. Den ventende betalingsordre ligger klar til gennemførsel i 30 kalenderdage. Hvis modtager ikke opretter sig som MobilePay-bruger inden da, vil betalingsordren blive slettet. Betalingsordren bliver også slettet, hvis du uanset af hvilken årsag ophører som MobilePay-bruger, eller hvis betalingskortet lukkes. Du kan selv sende en sms til modtager om den ventende overførsel fra MobilePay. Danske Bank giver ikke besked. Du kan se dine ventende betalingsordrer under Aktiviteter. På dit kontoudskrift for den konto, der er tilknyttet dit kort, kan du også følge dine betalinger fra MobilePay Sådan anmoder du om en overførsel via MobilePay fra en anden MobilePay-bruger Når du vil anmode en anden MobilePay-bruger om at sende et beløb til dig, skal du indtaste beløb og den pågældendes navn eller mobilnummer. Du kan også indtaste en besked til den MobilePay-bruger, du vil anmode om at sende et beløb til dig. Send anmodningen ved at slide knappen Anmod om penge. Herefter får modtager besked om din anmodning og mulighed for at acceptere denne. Når det er sket, bliver beløbet overført til din MobilePay og derfra til din registrerede bankkonto. Du kan se din bekræftelse på anmodningen under Aktiviteter. På dit kontoudskrift for den konto, der er tilknyttet din MobilePay, kan du også følge dine indbetalinger fra MobilePay Sådan betaler du for varer og tjenesteydelser i fysiske forretninger eller overfører penge til velgørende organisationer via MobilePay Vil du betale for en vare eller tjenesteydelse i en fysisk forretning eller overføre penge til en velgørende organisation, der tager imod MobilePay, skal du følge den fremgangsmåde, forretningen eller den velgørende organisation anviser. Du skal bekræfte overførslen ved enten at slide knappen Send penge eller Accepter anmodning. Når du har gennemført en betaling, får du en transaktionskvittering, på din mobiltelefon, som du kan finde igen under Aktiviteter.

7 Du kan se oplysninger om dine transaktioner i MobilePay under Aktiviteter i en periode på op til 13 måneder. Når du vælger modtager, er på bekræftelsesbilledet, ser din kvittering eller din aktivitetsliste vil du kunne se det logo, som butikken evt. har valgt at tilknytte. Hvis du overfører penge til en velgørende organisationen, skal du være særlig opmærksom på, at der sædvanligvis ikke er nogen fortrydelsesret MobilePay må ikke bruges til handel på internettet Du må alene bruge MobilePay til betaling for varer og tjenesteydelser i fysiske forretninger. MobilePay må ikke bruges til fjernsalg, herunder handel på internettet Fejl og mangler Banken har intet ansvar for eventuelle fejl og mangler ved de varer eller tjenesteydelser, som forretningerne leverer. Hvis du ønsker at klage over fejl eller mangler ved de varer eller tjenesteydelser, du har betalt for, skal du kontakte forretningen. 9.4 Gebyrer Danske Bank opkræver p.t. ikke gebyr for brug af MobilePay. Du skal dog betale omkostninger til din teleudbyder for brug af din mobile enhed, og din kortudsteder kan opkræve gebyr for brug af dit kort. Danske Bank kan indføre og ændre gebyrer for brug af MobilePay med to måneders varsel. Ændringer og indførelse af gebyrer sker bortset fra varslingsfristen i øvrigt i overensstemmelse med reglerne i bankens Almindelige forretningsbetingelser forbrugere. Danske Bank kan desuden vælge at differentiere gebyrer for brug af MobilePay ud fra, om du har tilmeldt dig Danske Banks kundeprogram, placering i kundegruppe, valg af kundepakke og øvrige produkter. Hvis Danske Bank opkræver gebyr for brug af MobilePay, vil det fremgå af kvitteringsbilledet, hver gang du laver en transaktion i MobilePay. Du kommer kun til at betale et eventuelt gebyr for at overføre penge ikke for at modtage penge. Når du accepterer denne aftale, accepterer du samtidig, at Danske Bank ved eventuel indførsel af et gebyr må hæve gebyret på dit registrerede betalingskort. 10. Kontrol af posteringer Du har pligt til løbende at kontrollere dine MobilePay-posteringer i app en.

8 Opdager du betalinger, som ikke stemmer overens med dine kvitteringer for de enkelte træk, eller som du ikke mener at have foretaget, skal du give os besked snarest muligt vær dog opmærksom på tidsfristen i punkt 12. Du kan altid se gennemførte transaktioner under Aktiviteter. 11. Tilbagekaldelse af betalinger, som du har godkendt (autoriserede betalinger) Når du har godkendt betalingen, kan du ikke tilbagekalde den. 12. Tilbageførsel af betalinger, som du ikke har godkendt (uautoriserede betalinger) Hvis du mener, der er gennemført betalinger via MobilePay, som du ikke har godkendt, medvirket til eller foretaget, skal du kontakte Danske Bank snarest muligt, efter du er blevet opmærksom på den uautoriserede betaling. Når vi vurderer, om du har kontaktet os i rette tid, vil vi lægge vægt på din pligt til løbende at gennemgå og kontrollere posteringerne på din MobilePay. Under alle omstændigheder skal du henvende dig til os senest 13 måneder efter, at beløbet er trukket via MobilePay. Vi vil herefter hurtigst muligt undersøge din indsigelse. Viser undersøgelsen, at andre uberettiget har brugt din MobilePay, refunderer vi beløbet til dig med det samme. 13. Dit Ansvar MobilePay er et personligt produkt og må kun bruges af dig. Det er dit ansvar at sikre, at modtageren af betalingen, herunder mobilnummeret og beløbets størrelse, er korrekt angivet. I tilfælde af at MobilePay har været misbrugt af en anden person, vil vi dække tabet, medmindre du har handlet svigagtigt eller har undladt at opfylde dine forpligtelser med vilje (med forsæt) eller har undladt at spærre MobilePay, jf. punkt I så fald hæfter du for hele tabet. Du er ikke ansvarlig for tab, der opstår, efter vi har fået besked om, at MobilePay skal spærres. Du hæfter heller ikke for tab, hvis du ikke har haft mulighed for at spærre MobilePay på grund af forhold hos Danske Bank.

9 14. Danske Banks ansvar Du kan læse om Danske Banks ansvar i Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. 15. Spærring 15.1 Danske Banks spærring af MobilePay Danske Bank har ret til uden varsel at spærre for din adgang til at benytte MobilePay, hvis kortet, der er tilknyttet MobilePay, lukkes eller spærres betingelserne for MobilePay ikke overholdes (misligholdelse) det mobilnummer, der er tilknyttet MobilePay, er blevet misbrugt eller formodes misbrugt du har modtaget penge via MobilePay, der ikke er blevet autoriseret af ejeren af den MobilePay, som pengene er overført fra vi i øvrigt har en formodning om, at der er foretaget uautoriserede overførsler fra din MobilePay. Når vi har spærret for adgangen til MobilePay, får du en med besked om årsagen samt datoen og tidspunktet for spærringen Din spærring af MobilePay Du skal snarest muligt kontakte os for at spærre for brug af MobilePay, hvis mobiltelefonen, SIM-kortet eller det tilknyttede betalingskort er tabt eller stjålet eller hvis du har mistanke om det. du opdager eller har mistanke om, at din MobilePay er blevet misbrugt. Du spærrer din MobilePay ved at ringe til os på (+45) og oplyse dit mobilnummer. Vi svarer døgnet rundt. Når vi har fået besked, lukker vi for adgangen til at bruge MobilePay, og du får en mail med besked om årsagen, datoen og tidspunktet for spærringen. 16. Opsigelse/ophør 16.1 Din opsigelse af MobilePay Du kan opsige din MobilePay-aftale med Danske Bank uden varsel. Det kan ske enten skriftligt eller telefonisk. Hvis du ikke længere ønsker at benytte MobilePay, f.eks. hvis du overdrager mobiltelefonen eller nedlægger telefonabonnementet, er det særligt vigtigt, at du husker at opsige aftalen om MobilePay. Bemærk, at det ikke er nok at slette app en for at opsige din aftale med os.

10 16.2 Danske Banks opsigelse af MobilePay Danske Bank kan med to måneders varsel opsige aftalen om MobilePay. I tilfælde af misligholdelse kan vi ophæve aftalen uden varsel. Hvis du ikke har benyttet MobilePay i seks måneder, forbeholder banken sig ret til at lukke aftalen. 17. Registrering/beskyttelse af personlige informationer Når du bruger MobilePay, accepterer du, at vi registrerer dit og modtagers mobilnummer, kontonumre, beløb samt dato for transaktionen. Både når du sender og anmoder om penge, sender vi en besked om beløb, det navn, du har registreret og mobilnummer samt dato for transaktionen sammen med din eventuelle besked til modtager. Hvis du betaler til en forretning eller en velgørende organisation viser vi ikke hele dit mobilnummer, jfr. pkt. 4.Oplysningerne opbevares hos Danske Bank, og de bruges til bogføring, MobilePay-oversigt og ved en eventuel senere fejlretning. Vi videregiver i øvrigt kun oplysningerne, hvor lovgivningen kræver det eller til brug for retssager om krav. Oplysningerne opbevares i det år, de registreres, og i de følgende fem år. Hvis du vælger at bruge funktionen i MobilePay, der anvender din aktuelle lokation, accepterer du, at vi viser dig butikker i nærheden, hvor du kan betale med MobilePay. Danske Bank gemmer eller deler ikke dine lokationsdata på nogen måde. 18. Elektroniske spor Når du tilmelder dig og efterfølgende bruger MobilePay, accepterer du, at Danske Bank opsamler følgende informationer, som du efterlader som elektroniske spor ved din brug af MobilePay Hvilke skærmbilleder i app en du har været på Hvilken mobil enhed du bruger Hvilket operativsystem du har Hvilken ip-adresse du har Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med, at vi afvikler driften og til at udarbejde statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre MobilePay. Disse elektroniske spor kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger om dig. Ingen informationer gives videre eller sælges til tredjepart. Når du har downloadet og installeret app en samt tilmeldt dig MobilePay, har du accepteret, at du afgiver elektroniske spor. Af tekniske årsager er det ikke muligt at bruge MobilePay uden brug af elektroniske spor. Du skal afinstallere app en, hvis du ikke længere ønsker, at der sættes elektroniske spor. Husk at opsige din MobilePay-aftale telefonisk eller skriftligt, hvis du ikke længere ønsker den.

11 19. Kontakt/kundeservice Du kan kontakte Danske Bank, Support Direkte via MobilePay eller ved at finde telefonnummeret på Support Direkte kan hjælpe dig med MobilePay og spærre for MobilePay. 20. Ændringer Vi kan ændre disse betingelser uden varsel, hvis ændringerne er til fordel for dig. Hvis ændringerne ikke er til fordel for dig, kan vi ændre dem med to måneders varsel. Ændrer vi betingelserne, får du besked direkte i din app-. Du kan læse betingelserne i din app., printe eller downloade dem herfra, ligesom du kan vælge at sende dem til din -adresse. Ændrer vi betingelserne, skal du, senest inden ændringerne træder i kraft, give os besked, hvis du ikke ønsker at være bundet af de nye betingelser. Hører vi ikke fra dig, betragter vi det som din accept af ændringerne. Hvis du meddeler, at du ikke ønsker at være bundet af de nye betingelser, anser vi aftalen om MobilePay for at være ophørt på det tidspunkt, de nye betingelser træder i kraft. 21. Lovvalg og værneting Aftalen og enhver tvist, der udspringer af denne aftale, er underlagt dansk ret. 22. Tilsyn Du kan finde oplysninger om Danske Banks tilladelser og det tilsyn, banken er under, i Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. 23. Klagemuligheder Du kan læse om dine klagemuligheder i Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. 24. Garantifonden for indskydere og investorer Du kan læse om Garantifonden for indskydere og investorer i Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. 25. Nyt eksemplar af betingelserne Mister du disse betingelser, eller har du af en anden grund behov for et nyt eksemplar, kan du altid finde den seneste version i din app, ligesom du kan finde den samt ældre versioner på Du er også velkommen til at kontakte Danske Bank, Support Direkte se kontaktinformationer på

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 5. november 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 25. april 2016 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 14.11.2016 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 15.08.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Regler for Mobilpenge Gældende fra 10. januar 2012. Reglerne for Mobilpenge er et sæt særvilkår, som supplerer bankens til enhver tid gældende almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay A1. Aftalens parter Når du tilmelder dig MobilePay, indgår du en aftale med Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, CVR-nr. 61 12 62 28. Vores mailadresse er: info@mobilepay.dk.

Læs mere

Swipp - Regler for selvbetjening

Swipp - Regler for selvbetjening Swipp - Regler for selvbetjening Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks internetbank for privatkunder med forenklet

Læs mere

Bruger betingelser for Airwallet

Bruger betingelser for Airwallet Bruger betingelser for Airwallet Forbrugere Indledning Gælder fra den 02.02.2019 Airwallet er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af Airwallet IVS (i det følgende kaldet Airwallet Denmark. A1.

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

Brugerregler for Swipp - Privat

Brugerregler for Swipp - Privat Brugerregler for Swipp - Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde,

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som

Læs mere

Swipp er tiltænkt privatpersoner. Swipp-overførsler kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål.

Swipp er tiltænkt privatpersoner. Swipp-overførsler kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål. Regler for Swipp Gældende fra 8. august 2013 Reglerne for Swipp er særlige regler, som supplerer Alm. Brand Banks Almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante regler for betalingsinstrumenter

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Regler for selvbetjening - Swipp Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Regler for selvbetjening - Swipp Bestemmelserne om afsendelse af Swipp -overførsler /-betalinger ophører den 25. november 2015. For Swipp-overførsler /-betalinger afsendt inden den 25. november 2015 finder

Læs mere

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Swipp Kundeservice kan kontaktes på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00, helligdage kl. 10.00 15.00 eller ved at sende mail til kundeservice@swipp.dk. TILMELDING

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Gældende fra 9. september 2015 Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For Swipp-overførsler/-betalinger afsendt

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R - F O R K U N D E R M E D B U S I N E S S O N L I N E (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Regler for Swipp - privat

Regler for Swipp - privat Side 1 Reglerne for Swipp angivet nedenfor er særlige regler for privatpersoners brug af Swipp, som supplerer Sådan handler Jyske Bank - generelle forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

REGLER FOR SWIPP - PRIVAT

REGLER FOR SWIPP - PRIVAT Version 1.5-16.02.2014 Når du har godkendt en Swipp-overførsel/-betaling, sender Fynske Bank en bekræftelses-sms til modtager om overførslen/betalingen. Dit Kaldenavn, dit mobilnummer og beløbet fremgår

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) 1 Hvad kan du bruge Netbank til? Du kan fx bruge følgende

Læs mere

Brugerregler for Swipp privatkunder

Brugerregler for Swipp privatkunder Læs om Gældende pr. 13. juni 2014 Brugerregler for Swipp privatkunder Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. BANK_00071

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank)

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank) Bestemmelserne om afsendelse af Swippoverførsler/betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swippoverførsler/betalinger afsendt inden den 15. december 2015 finder brugerreglerne fortsat anvendelse

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 1. januar 2018 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 01.10.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Mobilpenge udsteder Hovedkontor: Lån & Spar Bank A/S, CVR13538530, Højbro Plads 9-11, 1200 København K, E-mail lsb@lsb.dk Ret til at fortryde aftalen vedrørende Mobilpenge. Kontohaver/bruger har mulighed

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Gældende fra den 31. maj 2015 Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-kontooverførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1, 1620 København V merkur@merkur.dk Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For

Læs mere

Regler for Swipp - privat

Regler for Swipp - privat Alm Brand Bank Regler for Swipp - privat Gældende fra 16. februar 2014 Version 1.5 Reglerne for Swipp angivet nedenfor er særlige regler for privatpersoners brug af Swipp, som supplerer Alm. Brand Banks

Læs mere

Brugeregler for Swipp Privat

Brugeregler for Swipp Privat Brugeregler for Swipp Privat BankNordik Húsagøta 3 Postboks 3048 110 Tórshavn Email: kundi@banknordik.fo Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 1. juni 2019. Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E

B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E Gælder fra den 1. januar 2018 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

Regler for Sydbank hævekort. november 2009. Tlf. 70 10 78 79

Regler for Sydbank hævekort. november 2009. Tlf. 70 10 78 79 Regler for Sydbank hævekort november 2009 Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk Regler for Sydbank hævekort Sydbanks almindelige forretningsbetingelser, som udleveres ved etablering af kundeforhold,

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra november 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra november 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. 1 Danske Mobilbanks anvendelsesmuligheder Du skal være opmærksom på, at der er

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp - app Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage et beløb. I

Læs mere

Regler for selvbetjening edankort

Regler for selvbetjening edankort Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle råd ved handel på nettet 2. Særlige råd ved

Læs mere

Swipp-overførsler/-betalinger kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål.

Swipp-overførsler/-betalinger kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål. Version 1.5-16.02.2014 Regler for Swipp - privat Reglerne for Swipp angivet nedenfor er særlige regler for privatpersoners brug af Swipp, som supplerer Kreditbankens almindelige forretningsbetingelser,

Læs mere

Betingelser for Danske Netbank år

Betingelser for Danske Netbank år Betingelser for Danske Netbank 15-17 år Danske Netbank 15-17 år er Danske Banks internetbaserede homebanking-system for 15-17- årige privatkunder. Her kan du læse om de betingelser, der gælder, når du

Læs mere

Brugerregler for Swipp med betalingskort

Brugerregler for Swipp med betalingskort Brugerregler for Swipp med betalingskort Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave pengeoverførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om

Læs mere

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-kontooverførsler uden at kende modtagers kontonummer. Swipp kan også bruges

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 25. maj 2018 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

Regler for Mobilpenge (brugerregler)

Regler for Mobilpenge (brugerregler) Regler for Mobilpenge (brugerregler) BankNordik Amagerbrogade 25 2300 København S Telefon: +45 76 97 80 00 Email: kontakt@banknordik.dk Hjemmeside: banknordik.dk Fortrydelsesret gælder alene for privatkunder

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv NemID

Regler for Netbank Erhverv NemID Regler for Netbank Erhverv NemID Du kan få onlineadgang til Netbank i Nordea på flere forskellige enheder, fx via din computer (Netbank), mobiltelefon (Mobilbank) eller tablet (Mobilbank). Læs mere om

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Du kan få udleveret et kort i tilknytning til en konto i GB. Se dog pkt. 5. Kortet kan bruges som hævekort og som betalingskort.

Du kan få udleveret et kort i tilknytning til en konto i GB. Se dog pkt. 5. Kortet kan bruges som hævekort og som betalingskort. Kortholderregler for Akiliut / U18 pr. 01-11-2009 1. Definitioner Kortudsteder: GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk. Benævnes i det følgende som GB. Korttype: AKILIUT et hæve og betalingskort, der

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Læs om Gældende pr. 19. maj 2016 Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til -konto-overførsler uden at kende modtagers kontonummer. Swipp kan ogsa

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra den 28. november 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra den 28. november 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. 1 Danske Mobilbanks anvendelsesmuligheder Danske Mobilbank indeholder i vidt omfang

Læs mere

Regler for Mobilpenge (brugerregler)

Regler for Mobilpenge (brugerregler) Spar Nord Bank A/S Skelagervej 15 Postboks 162 DK - 9100 Aalborg CVR.nr. 13737584 Telefon: +45 96 34 40 00 Hjemmesideadresse: www.sparnord.dk Mailadresse: sparnord@sparnord.dk Fortrydelsesret gælder alene

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15 17 år Gælder fra den 1. januar 2018 Danske Mobilbank 15 17 år er Danske Banks digitale løsning for 15 17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner.

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBIL-/TABLETBANK TIL NETBANK ERHVERV Gælder fra den 7. december 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBIL-/TABLETBANK TIL NETBANK ERHVERV Gælder fra den 7. december 2012 Her kan du læse om de betingelser, der gælder for Danske Banks elektroniske bankløsning for mindre erhvervsdrivende til mobile enheder, som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. Lov om betalingstjenester

Læs mere

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk Regler for hævekort Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk 1. Brugerregler for Hævekort Disse brugerregler gælder for anvendelse af dit hævekort. I

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank)

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Søby-Skader-Halling Sparekasse, Vestersøvej 1, 8543 Hornslet Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

Tillægsaftale om Mobilpenge

Tillægsaftale om Mobilpenge Side 1 af 6 Dokumentnummer 2012-03-14-15.09.56.836195 Tillægsaftale om Mobilpenge A. Kontohaver og SALLING BANK A/S, Frederiksgade 6, 7800 Skive, sb@sallingbank.dk har dags dato i henhold til Aftale om

Læs mere

Regler for Pengeklog barnets første mobilbank

Regler for Pengeklog barnets første mobilbank Regler for Pengeklog barnets første mobilbank Indledning og formål Jyske Banks Pengeklog er en app, der sætter dig i stand til at hjælpe dit barn med at opnå god økonomisk forståelse og gode pengevaner.

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING

GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING # et godt sted at være GENERELLE REGLER FOR SELVBETJENING ERHVERV Gældende pr. 01.01.2018 Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder

Læs mere

Generelle regler for selvbetjening

Generelle regler for selvbetjening Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder Du kan anvende selvbetjening til de funktioner, som fremgår af den separate selvbetjeningsaftale,

Læs mere

Generelle regler for selvbetjening

Generelle regler for selvbetjening Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder Du kan anvende selvbetjening til de funktioner, som fremgår af den separate selvbetjeningsaftale,

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet.

1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet. Regler for Dankort Gældende pr. 1. november 2009 Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort 2 Hvad kan du bruge kortet til? 3 Opbevaring af kort og PIN-kode 4 Brug af kortet 5 Kontrol af posteringer på din

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv med brugere

Regler for Netbank Erhverv med brugere Regler for Netbank Erhverv med brugere Regler for Netbank Erhverv med brugere gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) Det er muligt at få onlineadgang

Læs mere

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY Gældende fra den 5. december 2018 Når du accepterer disse tillægsbetingelser, downloader og bruger Google Pay, indgår du samtidig en aftale med Google

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Banktorvet 3 6900 Skjern post@skjernbank.dk

Banktorvet 3 6900 Skjern post@skjernbank.dk Side 1 af 12 Brugerregler Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort 2 2 Hvad kan du bruge kortet til? 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode 3 4 Brug af kortet 4 5 Kontrol af posteringer på din konto

Læs mere

Hævekort, brugerregler

Hævekort, brugerregler Hævekort, brugerregler Gode råd om dit hævekort Hævekort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes og misbrug i forbindelse med brug af hævekort er da også forsvindende lille. Du kan selv være med

Læs mere

Brugerregler. Dankort

Brugerregler. Dankort Brugerregler Dankort Gældende fra 30. oktober 2013 PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Brugerregler - Dankort BRUGERREGLER - DANKORT 1. Regler for Dankort Disse brugerregler

Læs mere

Regler for Dankort. Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk. 1. Regler for Dankort

Regler for Dankort. Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk. 1. Regler for Dankort Regler for Dankort Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk 1. Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort.

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank forbrugere

Betingelser for Danske Mobilbank forbrugere Betingelser for Danske Mobilbank forbrugere Gælder fra den 20. august 2018 Danske Mobilbank er Danske Banks digitale løsning til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner. For at kunne bruge Danske

Læs mere

Regler for interne hævekort

Regler for interne hævekort Gode råd om interne hævekort Regler for interne hævekort Opbevar dit interne hævekort forsvarligt Kontrollér med jævne mellemrum at du ikke har mistet det. Det er lige så personligt som pas, kørekort,

Læs mere