Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 23. marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 23. marts"

Transkript

1 Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Vi går ind i den sidste uge inden påskeferien. I den anledning hænger Henning alt det glemte tøj op i cykelskuret på mandag. Som sædvanlig, vil det tøj der hænger tilbage næste fredag, blive afleveret til genbrug. Vi har haft en del sygdom i den forløbne uge. Mange elever har været fraværende pga. influenza og heller ikke lærergruppen er gået fri. Vi har heldigvis gode vikarer at trække på, så undervisningen har kunnet gennemføres. Vi håber at vi er igennem det værste og klarer skærene frem til påskeferien. Søndag går turen til skøjtehallen i Århus. Der er ca. 20 elever der har meldt sig til. De er endnu et par ledige pladser. Så hvis I alligevel gerne vil deltage, kan I ringe til Bjarne på tlf Hvis der ikke lige er nogen der tager telefonen, kan der indtales besked. I næste uge tager Lene, Anne Birthe og Jan på kursus på Den Frie Lærerskole. Vores 2 praktikanter, Thomas og Christian overtager undervisningen. Da det er 3 lærere der tager af sted og vi kun har 2 praktikanter er der vikarer der læser nogle af timerne. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 23. marts Birgitte og Jørgen (Jonas 2.kl) Doris og Bjarne (Rebekka 5.kl) Lonnie og Svenne (Simone 4.kl) Pia (Sune 6.kl) Inge Freja 6.kl) Lisbeth og Peder (Astrid 6.kl)

2 31. marts Betalt rengøring Lørdag den 14. april Annette og Jens (Anton 1.kl) Nina og Stephen (Zacharias Bh kl) Helle (Cecilie (Bh kl) Trine og Ronnie (Simon 8.kl) Lisbeth og Henning (Ida 9.kl) Kirstine og Jens (Oliver 5.kl) Husk, i det næste ugebrev I kan læse hvilket rengøringshold, der skal på Vandrehjemmet og have dejlig forårsfrokost. Vi trækker lod til morgensamlingen næste fredag. Byggeriet i storegruppen er i fuld gang. Tak til alle de forældre der har hjulpet med at brække ned. Fredag holder vi et lille rejsegilde for håndværkere, vores dygtige arkitekt og forældrene der har hjulpet til. Spærene er på plads og håndværkerne er i fuld gang. God weekend Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen Hej folkens! Så er det vist på tide at jeg lige giver mig ordentligt til kende. Thomas er mit navn og som nogle af jer sikkert har hørt, lystre jeg også på Thomselomse eller Thommelomsen, det er de kære børn glade ved. Jeg er taget med Krelle hertil, fordi han talte så pænt om skolen og jeg må sige at mine indtryk af Gjerrild og friskolen indtil videre, har været mig en fornøjelse at indtage. Jeg fylder 29 år til Maj. og jeg har godt og vel 8 års erfaring i pædagogisk og terapeutisk arbejde, det har været alt fra børnehave og fritidshjem til socialt belastede børn, unge og voksne. Jeg har været i gang med en terapeutisk uddannelse som jeg vil gøre færdig efter læreruddannelsen. (Det er et godt supplement syns jeg) I min fritid spiller jeg på mine elskede guitarer og læser musik teori. Selvfølgelig laver jeg også lektier og andre spændende sager men det er ikke så vigtigt som musikken. Jeg glæder mig gevaldigt til næste uge hvor jeg for alvor skal lege lærer og jeg tør godt love jer at jeres børn er i kompetente hænder. Jeg er blevet taget rigtigt godt imod af både børn og voksne og jeg er sikker på jeg vil huske min første praktik som en fornøjelig og herlig oplevelse. Tak for det! De lærerigeste hilsener fra Thommelomsen.

3 SFO en. Vi er ved at have rigtig mange tilmeldinger til vores teaterprojekt, men vi vil alligevel gerne have lidt flere med. Derfor må de sidste der ikke er med, gerne overveje en gang til, om det ikke kunne være noget for dem alligevel. Som vi skrev i sidste uge, er det jo ikke kun skuespillere vi har brug for. Der skal bruges både musikere, tømrere, malere og skræddere til sådan et forløb. Så tænk over det!!!! Der er ingen der indtil nu har meldt sig til at hjælpe Ulla med at være i Fritteren onsdag d. 18. april, hvor vi skal på inspirationstur til Roskilde. Det må være en forglemmelse, men vi hører stadig gerne fra jer. Vi skal bruge to forældre fra kl. 12 til 14, (15). Derefter kommer der assistance fra Anders og Kirstine fra 9. klasse. I vores værksted bliver næste uge brugt til at lave påsketing. Der kan klippes og klistres, sys og males. Og mange andre ting der har med påskepynt at gøre. Efter påsken begynder vi at lave rollespilsvåben og udvider stille og roligt med mere udstyr til at gøre skolen og omegnen usikker med. Vi vil være mere og mere udenfor, efterhånden som vejret bliver bedre. Derfor er det nødvendigt, at der er noget skiftetøj i garderoben hvis uheldet alligevel er ude og man kommer i nærkontakt med noget mudder eller en vandpyt. Til sidst vil vi lige minde om, at vi skal have ugesedlerne tilbage inden fredag, hvis jeres børn skal bruge Fritteren de tre dage op til påske. Kommer de ikke, går vi ud fra at børnene holder fri. Hilsen Lone, Heidi, Louise, Malene og Flemming FRUGTORDNING Ja, den glippede lige i sidste uge med frugttilmelding min fejl! De implicerede parter skulle gerne have fået deres penge igen. Næste uge er jo op til påskeferien, så det bliver kun en 3-dages-periode til 7 kr. Tilkendegivelserne m.h.t. ugentlig eller månedlig tilmelding har været ca , med en smule overvægt til månedlig, så efter påske prøver vi med det. En kort runde i elevrådet (som jo er arkitekterne bag ordningen) gav samme udfald. Venlig hilsen Trine FRUGT UGE 13 NAVN: KR. 7.

4 Konfirmandliste Gjerrild den 15. april kl Lykke Boserup, Mågevej 26, Grenaa Michella Brizet, Rimsø Bygade 11, Rimsø. Laura Damborg Fiehn Brokkedalvej 14, Ginnerup Cecilie Balling Hvid Svenningsen, Grenaavej 3, Gjerrild Anna Sørensen, Stokkebro 25, Gjerrild Sofie Wulff Sørensen, Stokkebro 3, Gjerrild. David Møller Carlsson, Mikkel Wævers vej 2, Gjerrild Anders Mørkholt Kjær Kristensen, Toresvej 9, Rimsø. Andy Matias Sefsiek, Jægergården Efterskole, Gjerrild Rasmus Berg Thrane, Stokkebro 99, Gjerrild Gjerrild den 15. april Rikke Hjortshøj Bruun, Krogen 6, Gjerrild. Anne Louise Fanger, Langholmvej 9, Gjerrild Sidsel Larsen, Ørumgårdvej 16, Ørum Julie Katrine Rasmussen,Ved Svalebøgen 4, Gjerrild Rasmus Kristian Jensen, Søndermarken 11, Fjellerup Jonas Kaihøj Kaagh, Møllevangen 44, Bønnerup Andre Melin Nielsen, Skibsbyggervej 15, Bønnerup Mads Schultz Refsgaard, Stokkebro 63, Gjerrild Asbjørn Sejer Sander, Kølbaken 19, Gjerrild. Jeppe Højlund Thommesen, Tornvej 3, Fjellerup Hemmed den 22. april kl. kl Rie Bloch Holm, Plantagevej 8, Bønnerup Isabella Høj Rasmussen, Karens Bakke 5, Bønnerup Laura Bachmann Thomsen, Havet 32. Bønnerup Sofus Glerup Andersen, Plantagevej 5, Bønnerup Anders Kjær Christensen, Hemmedvej 59 B, Hemmed Buster Bukart Hansen, Gjerrild Bygade 40, Gjerrild Kristoffer Damborg Jørgensen, Stokkebro 51, Gjerrild Nicklas Kaagh Sørensen, Møllevang 23, Bønnerup Hemmed den 22. april kl Janis Dundvig, Bønnerupvej 53, Bønnerup Helene Kaagh, Møllevangen 6C, Bønnerup Stine Kristensen, Bønnerupvej 55, Bønnerup Jacob Schou Gleerup, Albertinelund 4, Albertinelund Kim Skødt Hansen, Granhegnet 12, Bønnerup. Daniel Boelt Knudsen, Glæsborg Bygade 20 A 1, Glæsborg. Mark Terndrup Knudsen, Møllevangen 38, Bønnerup Niels Kaagh Mogensen, Marskellet 4, Bønnerup Kasper Bæk Rasmussen, Vestmanvej 4, Bønnerup

5 Firmes katolsk: Bernadette Grant, Marie Hjerteengen, Sostrup firmes i Århus Domkirke 12. maj kl Børnehaveklassen 13 UGE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag fortælletime + dansk Temadag - påske. Vi fortsætter værkstederne fra sidste uge. Påske - opgaver - klippe og klistrer Påske - opgaver - klippe og klistrer Dansk Kristendom Idræt Det har været en dejlig uge med klassen. De har arbejdet godt og koncentreret sig, så det har været en lyst for deres lærer. Ros til dem. Apropos vores snak om at de helst vil være i vores egen klasse, kan jeg fortælle at vi i denne og næste uge er med 1. og 2. til temadag. I onsdags kom flere af dem med deres arbejder, de var startet på om tirsdagen, for at gøre dem færdige. Det er da herligt, at de nu gerne vil være med til de ting der bliver lavet på temadagene. Men jeg bliver nu ved med at fastholde min aftale med de andre lærere, så vi kun er med på de dage, jeg har valgt ud. Vi kommer nok til at bruge lidt tid onsdag på at lave vores H. C. Andersen spil helt færdige. Vi bruger meget tid på snak på klassen og det ser ud til at det virker ganske godt. Så det er en god investering, selvom det nogle gange kommer til at gå ud over dagens opgaver. Men mon ikke de nok skal komme efter det, de er jo nogle dygtigt unger. God weekend Heidi S. Dansk 1. klasse I denne uge har vi haft om bogstavet R. Alle fik et glas vand og skulle prøve at gurgle. Derefter blev der sendt raketter afsted i stor stil. Torsdag lavede børnene arbejdsark og så kom det store øjeblik: En blå læsemappe blev udleveret. Deri kan der læses om Søren og Mette. Der er nogle sider for til på mandag. (Til og med side 6). Thomas er klar til at tage over i næste uge. I den forbindelse har Kirsten og jeg fundet ud af, at vi faktisk skulle have en forældreaften i næste uge. (Det blev meldt ud i begyndelsen af skoleåret.) - Da det ikke kan lade sig gøre, vil vi finde en ny dato et par uger efter påske. Tirsdag er der igen påskeværksteder.

6 I klassens time snakkede vi om drilleri, og hvad det er for noget. Der var mange forskellige gode bud på det. Alle var meget koncentrerede og stille. Snakken kom efter en undervisningsmiljøundersøgelse, som alle børn på skolen har deltaget i. I vil senere kunne få mere at vide enten på hjemmesiden eller i ugebrevet. God weekend og efter næste uge god påskeferie. Vi ses efter påsken. Mange hilsner Anne Birthe 1.klasse matematik: Vi har igen arbejdet med forskellige typer opgaver hvor vi arbejder med at lægge til og trække fra. Vi prøver også at forstå hvad enere og tiere i vores talsystem er samt at bruge 10 og 5-remsen (tabellen). Enkelte blev ikke helt færdige med et par kopisider med regnemaskinen. De må gerne laves færdige til næste uge. De øvrige børn må gerne arbejde videre med et par sider i Rema-bogen. God week-end Kirsten La. 2. klase dansk: Vi har arbejdet med navneord n-ord og t-ord i ental ubestemt og bestemt. Desuden bliver der lavet skriveøvelser og læst. Til mandag er der atter læselektier. God week-end Kirsten La. Matematik 2. klasse I denne uge har vi arbejdet med 5-tabellen og i dag torsdag er der blevet lavet mange regnehistorier, hvor der indgik gangestykker. I kan godt prøve at spørge, om de kan huske nogle af dem. Det giver en god forståelse for, hvad gange er for noget. Nogle af historierne gav nogle ret svære regnestykker. Der er lektier for til næste uge, hvor det er Thomas, der står for timerne. God weekend og senere god påskeferie. Vi ses efter påsken. Mange hilsner Anne Birthe Temadag for Lillegruppen I tirsdags og på tirsdag arbejder vi med temaet påske. I tirsdags blev der fortalt om den kristne påske, og historien om Jesus' sidste dage og opstandelsen. Det var en lang fortælling og med en pause ind i mellem gik det forbavsende godt. Børnene var lydhøre og interesserede. - Da Jesus står helt uden venner er der en fra 1. klasse som siger: Jeg holder nu med Jesus. Derefter blev klasserne delt i 3 grupper, og de vil komme rundt på 3 værksteder. Et med gækkebreve - et med påskeklip og endelig et med nålefilt. De 2 sidste værksteder nås på tirsdag. Mange hilsner Kirsten, Heidi S. og Anne Birthe

7 3. klasse dansk m.m. De fleste har i onsdags fået opdateret deres læsekontrakter og har en aftalt læselektie, som strækker sig helt til næste onsdag. Jeg har talt en hel del med børnene om at med sådan en lang lektie er det nødvendigt at læse lidt hver dag og at det ikke er meningen at man venter helt til tirsdag med at læse lektien til næste dag. Jeg har indtryk af klassen havde forståelse for dette, men hvis jeg tager fejl her, så håber jeg at I bakker op derhjemme. I sidste uge gennemførte alle klasserne en såkaldt trivselsundersøgelse. Både jeg og 3. klasse var lidt overraskede over at det for deres vedkommende, viste sig at omkring halvdelen af klassen en gang imellem bliver drillede af en klassekammerat, så de bliver kede af det. Dette fik vi os en god snak om, hvor vi talte om hvor vigtigt det er at sige fra, at vise at man bliver ked af det og også at man er opmærksom på, om man er kommet til at gøre nogen ked af det og hvad man i så tilfælde stiller op. Men ellers viste undersøgelsen at 3. klasse trives og har det godt. Dejligt at høre at rigtig mange er blevet kæmmet, siden lusesedlen kom ud i mandags. Så vidt jeg har hørt har plagen kun spredt sig til et par enkelte elever. Der har i løbet af ugen blevet klaget over at 3. klasses opførsel overfor vores ellers populære legepatrulje. Det siges at 3. brokker sig og har svært ved at respektere, at det er patruljen som sætter reglerne. Sammen med ugebrevet får klassen en opdateret klasseliste. God weekend og rigtig, rigtig god tur i Kattegatcentret på søndag. Hilsen Elisabeth 3. klasse, matematik Så er vi på banen igen med matematik her efter hele 3 uger! Vi er i gang med noget handelsregning kunne man vel godt kalde det. Det var en svær side, den side 28 der skulle både plusses, ganges og overskues mange steder på siden, men ved fælles hjælp lykkedes det. Vi har således øvet mere plus, specielt med komma og alt det med opstillingen, så man ikke kommer til at lægge 10-ere sammen med 100-ere og ørerne på en helt forkert plads, og det er ikke så enkelt endda, når man skal gøre det på egen hånd, men vi fik lavet nogen sjove indkøbsture sammen, hvor vi var både i Fætter BR, H&M og ude at købe vanvittigt dyre biler. God weekend. Trine

8 4. klasse, engelsk Så sås vi da igen og de havde ikke glemt alt deres engelske heldigvis. Vi har lavet et par øvelser med farver og tal til repetition, og så er vi gået i gang med den nye grundbog for alvor. De skal stadig øve historien om Robin, der driller Sarah. (lytte igennem på cd-en og læse efter individuelle evner) nogen skal koncentrere sig om enkelte talebobler, andre kan læse hele historien jeg giver direktiver, men hvis I forældre fornemmer noget andet derhjemme er det okay at give kontraordrer. Husk at man gerne må lave i Let s do it alt hvad man vil, også hjemme. God weekend. Trine 4. klasse matematik. Jeg var vikar i 4 klasse torsdag og prøvede her at indføre et nyt begreb: Præstationspædagogik. I al sin enkelhed betyder det at eleverne, hvis de svarede forkert, skulle aflevere deres kæreste stykke legetøj. Man taler jo i dagspressen og alle mulige andre steder, at det er vigtigt at måle elevernes præstationer, så måske havde jeg fundet de vise sten. Desværre faldt ideen til jorden, da eleverne efter kort tids overvejelse mente, at deres gameboy, computere og andre legeting, var ejet af forældrene. Så desværre, der var intet at inddrage. Det er nogle kvikke unger. God weekend Bjarne 5. klasse, matematik I denne uge har klassen arbejdet med trivselsprojektet som alle klasser udførte i sidste uge. 5. klasse er ved at tegne og regne diagrammer som illustrerer udvalgte resultater fra undersøgelsen og planen er at udstille og vise det færdige arbejde for resten af skolen. God weekend, hilsen Elisabeth 6. klasse, dansk m.m I denne uge har vi ikke fulgt årsplanen det hele er rykket en uges tid. Vi havde en spændende (syntes jeg) temadag om novellen Tordenøglen af Ray Bradbury, fordi jeg valgte at fortsætte, hvor vi slap i temaugen, nemlig med tanker om fremtiden. Det er så trukket ud her resten af ugen, og vi har jo også de sædvanlige rutiner med diktater og skriftlig for 5./6. Nuvel der er ny stil for til tirsdag efter påskeferien. Forældremødet der er flyttet har endnu ikke fået en ny dato det fik jeg nemlig ikke aftalt med Allan inden han stak af på bryllupsferie, men vi melder ud i næste ugebrev. Det kniber tit hele vejen rundt at have en god frilæsningsbog parat til de minutter vi bruger hver gang vi har dansk. Hvis man ikke er tilfreds med udbuddet i vore frislæsningskurve, må man sørge for selv at få lånt på biblioteket mandag eller fredag (eller en anden dag i fritiden) eller have noget andet med hjemmefra. Jeg hjælper selvfølgelig gerne med at vælge, men jeg går ikke med på biblioteket hver gang, nu de er blevet så store.

9 I musik øver vi i denne tid forskellige rytmer på percussion til playback-bånd. Vi har indtil videre arbejdet med samba og high-life, og jeg er vildt imponeret over hvor disciplinerede de er når der er break, så er der bare break! Vi har også pjattet lidt med at lege Bro bro brille og Tornerose. Det er hyggeligt at se, at næsten alle springer ud og spiller rundbold med hinanden i frikvartererne! God weekend. Trine 6. klasse engelsk og en lille smule om tysk på mandag Vi har travlt med at gøre emnet Horses and riding færdigt, vi har ikke nået helt så meget som planlagt, men vi skal videre med emnet London. Jeg har opfordret alle, der har været i London, til at tage noget med derfra, souvenirs, billeder el. lign. Desværre er jeg der ikke selv til at sætte gang i emnet, for jeg skal med 7./8. klasse til SSP-dag i Glesborg. Heidi C bliver forhåbentlig rask til at komme ind og tage over for mig. De elever, jeg skulle være sammen med over middag, skal sammen med de andre i gymnastiksalen i stedet for at have tysk Kirsten er nemlig også med i Glesborg. Husk derfor alle gymnastik tøjet på mandag! Håber I får en rigtig god weekend alle sammen. Anni 7. klasse dansk Først vil jeg sige tak for sidst til de, der har været til samtale i denne uge det var rart at se jer igen. De fleste har fået deres afleveringsopgave vedr. Neondrengens profeti tilbage, og vi har snakket om, hvordan det generelt er gået. Til den enkelte skriver jeg jo i deres lille hæfte, som de skal gemme og kigge på næste gang, de skal lave aflevering. I er sikkert velkomne til at kigge med, hvis I ikke allerede har gjort det, såfremt I har spørgsmål, er I naturligvis velkomne til at kontakte mig. I næste uge har vi kun dansk alene om torsdagen, for mandag skal de til SSP-dag i Glesborg, som I nok har set i den udleverede folder. Jeg har i skrivende stund ikke helt afgjort med mig selv endnu, om vi tager fat i Science Fiction genren, eller vi skubber det til et senere tidspunkt. Vi skal i fællesskab med 8. klasse til at læse en roman, der hedder Du og du og du af Per Nilsson. De kommer til at læse hjemme og arbejde med den i fællesskab i skolen. Husk også digt til onsdag i fællestimen med 8. klasse. God weekend til jer alle. Anni 8. klasse dansk Først vil jeg sige tak for sidst til de, der har været til samtale i denne uge det var godt at få taget hul på snakken om næste skoleår. Som nævnt vil I modtage en indkaldelse til et forældremøde hurtigst muligt, mødet bliver lige efter påskeferien. Vi arbejder stadig med eventyr, men i denne uge fik vi pludselig mulighed for at se filmatiseringen af romanen Outsideren, som vi læste før efterårsferien. Den chance kunne jeg ikke lade gå fra os, så vi skubbede det andet arbejde lidt, så må vi se at få rundet det andet af i næste uge. Som jeg tidligere har skrevet, har vi arbejdet med det opgavehæfte, der blev brugt til terminsprøven. De har fået tid til at skrive noget i timerne, gjort det færdigt hjemme, givet hinanden positiv kritik, rettet til

10 og så afleveret nogle af opgaverne til mig. De fik en tilbage i sidste uge og endnu en i denne uge, men det er desværre ikke alle, der har lavet dem bl.a. pga. sygdom. Jeg tror det er en god måde for dem at komme igennem disse afleveringsopgaver, så jeg vil blive ved med det med et andet opgavesæt også. Det betyder dog, at I ikke helt kan regne med de afleveringsdatoer, der står i den lille folder, I har fået udleveret. Jeg vil forsøge at holde jer orienteret via ugebrevet, men ellers ved eleverne jo også, hvornår de forskellige skal afleveres. Vi skal i fællesskab med 8. klasse til at læse en roman, der hedder Du og du og du af Per Nilsson. De kommer til at læse hjemme og arbejde med den i fællesskab i skolen. Husk også digt til onsdag i fællestimen med 8. klasse. God weekend til jer alle. Anni 8. klasse. I matematik arbejder vi for tiden med algebra, og det går godt. Det er et af de svære områder inden for matematikken men eleverne hænger godt på. Jeg syntes der bliver arbejdet godt i timerne. I fysik arbejder vi forsat med kemi, og fortiden laver vi forsøg omkring katalysatorer. Vi ses. Jan. Temadag storgruppen. I tirsdag var vi på besøg på Studstrup værket. Det var som altid en god oplevelse, og vi var rundt over det hele med hjelm på og propper i ørene. Eleverne opførte sig som altid eksemplarisk og det fik vi ros for. Hilsen Anni, Krelle og Jan. Storgruppen. I næste uge er jeg på kursus. Krelle tager en del af timerne i 7-8 klasse og resten kommer der vikar på. 9. klasse får vikar hele ugen. Jan. STOREGRUPPEN Nu er der så allerede gået to uger, og der er kun en uge tilbage af min praktik. Lene, Jan og Anne-Birthe tager jo på Ollerup-kursus, så jeg skal derfor have klasserne alene. Vi skal i 9. kl. (dansk) arbejde med dogmefilmen: Festen analysere på den og se, hvad der gemmer sig af bl.a. skjulte hentydninger, følelser, hele familieproblematikken og i det hele taget: filmens budskab! Det glæder jeg mig til.

11 Vi ser filmen i dag (fredag) og snakker så om den i næste uge. Hvad angår matematik i 7. og 8. kl. har jeg fået frie hænder, så vi skal både lave lidt matematik, og måske sniger der sig lidt musik ind over God weekend, KRELLE 9. klasse Engelsk også en halv temadag Først vil jeg starte med at sige tak for sidst til de, der har været til samtale i denne uge det var rart at se jer igen. Vi er startet på emnet om The Amish med at se en kort dokumentarfilm om denne meget anderledes livsstil. Den var godt nok på dansk, men skulle også kun være en igangsætter til resten af emnet, som selvfølgelig er på engelsk. Vi havde en god diskussion om forskellige måder at leve på og hvilken rolle religion spiller her. Det var også tid til aflevering i onsdags og jeg fik 13 af de 17 opgaver, jeg skulle have, så det var en forbedring, selv om vi selvfølgelig gerne vil have den op på 100%. På tirsdag skal vi have en halv temadag med engelsk, og det var min plan, at vi skulle se filmen The witness. Den er imidlertid lidt svær at skaffe hjem, så vi arbejder bare videre i bøgerne og tager så filmen i nogle af de almindelige timer efterfølgende. Husk derfor bøgerne på tirsdag! God weekend til jer alle. Anni 9. klasse. Vi er i gang med at repetere forskellige områder inden for matematikken. Vi har nu ca. 2 måneder til prøven og jeg har opfordret til at få læst i begrebsbogen. I fysik arbejder vi med atomer og stråling, og eleverne skal i næste uge lave en rapport om emnet. Hilsen Jan.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der efterår i luften og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08 Uge 48 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til de forældre der gav

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

Ugebrev 40 Indskolingen 2014

Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Den kommende uge er, som I kan læse i fredagsbrevet PMU uge. Overskriften er Danske sange, og vi skal arbejde med dette på mange forskellige

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15.

Aktuelt. Elever der bliver kørt i Idrætscenteret, skal senest være der kl. 9.15. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Til morgensamlingerne i denne

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober UGEBREV nr. 7 uge 38 Årgang 7 Arbejdslørdag Tusind tak til alle de fremmødte for jeres gode arbejde til arbejdslørdag i sidste uge. Det er dejligt, at I har lyst til at at bakke op om friskolen, så vi

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået endnu en vikar tilknyttet. Hun hedder Inge-Lise og har været på friskolen, da hun var i praktik under sin uddannelse.

Aktuelt. Vi har fået endnu en vikar tilknyttet. Hun hedder Inge-Lise og har været på friskolen, da hun var i praktik under sin uddannelse. Uge37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ugebrevet fra sidste uge blev

Læs mere

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 Sammenlægningsfest Så er det i dag, at vi har sammenlægningsfest med Solbærkrogen. Vi håber at have nogle gode billeder at vise i næste uge. Naturtjek Christine har fortalt

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2 Kære børn og forældre Lemming d 11. august 2017 V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! Ringen omkring flagstangen blev sluttet med børn og

Læs mere

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet.

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet. Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har foråret fundet vej til

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Aktuelt. Fredag den 4.april.

Aktuelt. Fredag den 4.april. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge står der påskeferie

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 37

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 37 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 37 Kære børn og forældre! Lemming d. 11.september 2015 Hurra

Læs mere

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 Arbejdslørdag Husk at bestyrelsen holder arbejdslørdag den 17. september. Det bliver helt sikkert en meget hyggelig dag, og skolen er altid rigtig flot efter arbejdslørdagen.

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8

UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8 Kære forældre Opgaven med at holde sammen på elevernes ting om fredagen, ser ud til at have fundet sin løsning ved, at alle går direkte ind i SFO hver fredag efter sidste

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Ugebrev 23 Indskolingen 2015

Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Efter en dejlig Majfestuge er vi tilbage i hverdagen eller er vi nu det? J Næste uge har vi oprykningsdage på hele skolen. Indskolingen

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7. Nyhedsbrev uge 12-2014. Kalender, kontakt, mm. Bus nyt fra Troels.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7. Nyhedsbrev uge 12-2014. Kalender, kontakt, mm. Bus nyt fra Troels. Nyhedsbrev uge 12-2014 Side 1 Side 2 Side 3 God weekend Bus nyt fra Troels Filur Side 5-6 Side 7 Børnehaven Kalender, kontakt, mm. Side 4 Indbydelse til SKOLEFEST Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave

Læs mere

Aktuelt Denne uge har været lidt kort og ugebrevet er også i en lidt kortere version i denne gang.

Aktuelt Denne uge har været lidt kort og ugebrevet er også i en lidt kortere version i denne gang. Uge 20 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Denne uge har været lidt kort

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode:

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode: Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Frosten bider endnu og vi

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4. Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 4 Kære børn og forældre Lemming d 25. august 2017 Nu er der allerede gået 13 dage af skoleåret! Vi holder nøje regnskab med det i børnehaveklassen

Læs mere

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer

Bilag. Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag Bilag 1: Cirkeldiagrammer Bilag 2: Uddrag af transskriberet interview Uddrag af interview vedrørende Ugeskema gennemført d. 01.04.2016 R= Praktikant (Intervieweren) D= læreren. R: Hvad er så de største

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere