Fundats for Den frie Lærerskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fundats for Den frie Lærerskole"

Transkript

1 Fundats for Den frie Lærerskole Navn, hjemsted og formål 1 Den frie Lærerskole er en selvejende institution med hjemsted i Ollerup i Svendborg kommune. 2 Den frie Lærerskoles baggrund er traditionen efter N.F.S. Grundtvig og Kr. Kold, og den arbejder på grundlag af det syn på skole, menneskeliv og folkeliv, som udspringer heraf. 3 Ud fra ovenstående er det skolens formål at: - uddanne lærere til friskoler, efterskoler og højskoler samt andre skoleformer, - inspirere til folkeoplysning, aktivt medborgerskab og global forståelse - inspirere til at deltage i og lede forenings- og netværksarbejde - tilbyde og udvikle videreuddannelse 4 Skolens læreruddannelse er eksamensfri. Der udstedes afgangsbevis med personlige udtalelser om studieaktiviteter. 5 Den frie Lærerskole skal have et system til kvalitetssikring og resultatvurdering af uddannelsen og en eventuel videncenterfunktion, og er forpligtet til at informere herom på en lettilgængelig måde. Det systematiske kvalitetssikringsarbejde skal gøre det muligt at dokumentere resultaterne og kvaliteten af institutionens uddannelsesaktiviteter og skal samtidig sikre, at uddannelsen gennemgår en kontinuerlig udvikling. Økonomisk grundlag 6 Den frie Lærerskoles aktiver og passiver, herunder dens ejendomsbesiddelser og prioritetsgæld, skal fremgå af skolens årlige status. 7 Den frie Lærerskole drives ved tilskud fra staten, ved betaling fra de studerende og ved indtægtsgivende virksomhed i øvrigt.

2 2 8 Et eventuelt driftsoverskud tilfalder skolen og skal anvendes til fordel for denne. Den del af skolens egenkapital, der ikke er bundet i fast ejendom og inventar med videre og i øvrigt ikke er nødvendig til skolens drift, skal anbringes efter de til enhver tid gældende regler herom. Skolens ledelse 9 Den frie Lærerskole ledes af: 1. Tillidsmandskredsen 2. Styrelsen 3. Forstanderen Tillidsmandskredsen 10 Den frie Lærerskole bygger som institution på tillidsmandskredsen, der er en kreds af mennesker, der er optaget af skolens formål, historiske baggrund og aktuelle virke. Det er tillidsmandskredsens opgave at støtte og styrke Den frie Lærerskoles virke gennem overordnede beslutninger på tillidsmandsmøderne i henhold til nærværende fundats samt ved almindelig folkelig oplysning om skolens formål og virke. 11 Tillidsmandskredsen består af mindst 101 medlemmer, der vælges for en 4-årig periode. Genvalg kan finde sted. Såfremt et medlem af tvingende grunde må udtræde af kredsen i valgperioden, foretager valggruppen suppleringsvalg. Medlemmerne vælges af følgende grupper: Tillidsmandsmødet min. 52 repræsentanter Elevforeningen for Den frie Lærerskole 20 repræsentanter Frie Fagskoler Folkehøjskolernes forening i Danmark Efterskoleforeningen Dansk Friskoleforening Danske Gymnastik & Idrætsforeninger De ansatte på DFL De studerende på DFL 5 repræsentanter i alt 101medlemmer.

3 3 Valget af tillidsmænd på tillidsmandsmødet sker efter bestemmelserne i 12. De øvrige valggrupper afgør selv valgmåden, men valget skal være gennemført og bekendtgjort for Den frie Lærerskoles styrelse senest 1.juli efter valgåret. Valgperioden gælder fra det første ordinære tillidsmandsmøde efter valgåret og fire år frem. Valgåret er kalenderåret. 12 Tillidsmandsmødet vælger hvert år mindst 13 tillidsmænd. Genvalg forudsætter skriftligt tilsagn senest 3 uger før tillidsmandsmødet. Nye kandidater skal foreslås skriftligt ved mødets begyndelse. Hver tillidsmand kan højst foreslå en kandidat. Valget mellem de opstillede kandidater sker ved skriftlig afstemning, hvor kun fremmødte tillidsmænd har stemmeret. De kandidater, der har opnået 50% af de afgivne stemmer, er valgt. Opnår 13 kandidater ikke 50% af stemmerne, er de kandidater med de herefter højeste stemmetal valgt indtil tallet 13 nås. Hver tillidsmand skal afgive 13 stemmer i alt, fordelt på 13 kandidater. De to, som er tættest på at opnå valg, udpeges som 1. og 2. suppleant. Valget gælder fra tillidsmandsmødets afslutning. 13 Tillidsmandsmødet er skolens øverste myndighed. Tillidsmændene er alene bundet af deres overbevisning. 14 Der holdes ordinært tillidsmandsmøde hvert år den første lørdag i september. Møderne indkaldes af formanden ved almindeligt brev, eller anden sikker forsendelsesmåde til medlemmer med mindst 3 ugers varsel og holdes på Den frie Lærerskole. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden, samt oplyse om de sager, der kommer til behandling. Dagsordenen skal mindst omfatte: 1. Valg af dirigent, protokolfører og stemmetællere 2. Styrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Forstanderen aflægger beretning til orientering 4. Fremlæggelse af årsrapport til orientering 6. Valg af tillidsmænd 5. Behandling af indkomne forslag 10. Eventuelt 7. Valg af styrelsesmedlemmer 8. Valg af 2 stedfortrædere for styrelsesmedlemmer 9. Valg af den folkevalgte revisor

4 4 Forslag, som medlemmerne måtte ønske behandlet på tillidsmandsmødet, skal være formanden i hænde senest 14 dage før tillidsmandsmødet, og de skal i deres helhed bekendtgøres for tillidsmændene senest 8 dage før tillidsmandsmødet. 15 Ekstraordinært tillidsmandsmøde afholdes, når 3 styrelsesmedlemmer eller 1/3 af tillidsmændene ønsker det. Indkaldelse skal ske som ved ordinært møde. Mødet afholdes på Den frie Lærerskole. Begæring om ekstraordinært møde skal ske skriftligt til formanden og med opgivelse af de emner, der ønskes behandlet. Ekstraordinært møde skal afholdes senest 30 dage efter, at begæringen er fremsat. Styrelsens formand har ansvaret for udarbejdelse af dagsorden. 16 Afgørelse på tillidsmandsmødet træffes, hvor intet andet er nævnt, ved almindeligt flertal. Ingen kan afgive mere end en stemme. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Alle valg til styrelsen, beslutninger vedrørende ændringer i fundatsen samt beslutning om opløsning af institutionen skal foregå ved skriftlig afstemning. Alle andre beslutninger skal træffes ved skriftlig afstemning, såfremt dirigenten foreskriver det, eller mindst 5 medlemmer forlanger det. Ændring af fundatsen kræver, at mindst 2/3 af de tilstedeværende medlemmer stemmer for forslaget, samt at uddannelses- og forskningsministerens godkendelse opnås. Styrelsen 17 Styrelsen har over for tillidsmandskredsen det overordnede økonomiske ansvar for skolen. Den udøver sit ansvar i samråd og samarbejde med forstander og forretningsfører, der er ansvarlige for at tilvejebringe fyldestgørende beslutningsgrundlag for styrelsen. Forstanderen ansættes og afskediges af styrelsen. Vilkårene for ansættelse fastlægges i en kontrakt, der ligger inden for rammerne af de centralt fastsatte eller aftalte regler. Styrelsen skal i øvrigt for tillidsmandskredsen og Uddannelses- og Forskningsministeriet påse, at skolen drives i overensstemmelse med sit formål og efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler. 18 Styrelsen består af 11 medlemmer. De 7 vælges af og blandt tillidsmandskredsens medlemmer for 3 år ad gangen, idet der hvert år vælges 2 medlemmer, hvert 3. år dog 3 medlemmer. 1 medlem udpeges af elevforeningens bestyrelse, 2 vælges af og blandt skolens medarbejdere og 1 vælges af og blandt de studerende.

5 5 Styrelsens medlemmer skal være personligt myndige. Der bør tilstræbes en afbalanceret sammensætning af kvinder og mænd. Styrelsen konstituerer sig selv og fastlægger selv sin forretningsorden. Forstander og forretningsfører deltager i styrelsesmøderne uden stemmeret. 19 Forslag om valg af styrelsesmedlemmer og suppleanter skal fremsættes skriftligt. Ethvert valgbart medlem af tillidsmandskredsen er forpligtet til at modtage valg, men kan efter en periodes udløb udtræde af styrelsen. Såfremt et styrelsesmedlem ikke opnår valg til tillidsmandskredsen, må vedkommende udtræde af styrelsen ved valgperiodens udløb. 20 Styrelsen holder møde mindst 4 gange årligt og i øvrigt så ofte formanden, forstanderen i forening med et styrelsesmedlem eller 3 styrelsesmedlemmer finder det fornødent. Styrelsen indkaldes af formanden, normalt skriftligt med mindst en uges varsel. Samtidig med indkaldelsen skal der gives meddelelse om, hvilke sager der kommer til behandling. Styrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 6 medlemmer er til stede, heraf enten formand eller næstformand. Ved eventuel stemmelighed bortfalder forslaget. Forvaltningslovens kap. 2 om inhabilitet gælder for styrelsens medlemmer. 21 Den frie Lærerskole tegnes af formanden eller i dennes fravær af næstformanden i forening med forstanderen. Ved køb, salg og pantsætning af fast ejendom samt prokura kræves dog samtlige styrelsesmedlemmers underskrifter. Køb, salg og pantsætning, der udgør en større sum end 10 % af den samlede offentlige vurdering af skolens samlede ejendom, skal desuden godkendes af tillidsmandsmødet. Tillidsmandsmødet skal ikke godkende låneomlægninger. 22 Styrelsens drøftelser og beslutninger nedfældes i en forhandlingsprotokol, som underskrives af styrelsesmedlemmerne. Enhver mødedeltager er berettiget til kort at få sin afvigende mening indført i protokollen som mindretalsudtalelse. Formanden og forstanderen har ansvaret for gennemførelsen af de trufne beslutninger. Forstanderen 23 Forstanderen har under ansvar over for styrelsen den daglige ledelse. Forstanderen skal indgå i en dialog med tillidsmandskredsen om de overordnede retningslinjer for den pædagogiske ledelse.

6 6 24 Forstanderen ansætter og afskediger personalet, herunder lærerne. Enhver ansættelse skal ske på kontrakt, der ligger inden for rammerne af de centralt fastsatte eller aftalte regler. 25 Forstanderen repræsenterer i det daglige Den frie Lærerskole udadtil, og har ansvaret for at vedligeholde og udbygge skolens kontakt til de frie skoler og de folkelige bevægelser og foreninger. Intern arbejdsfordeling 26 Skolens arbejds- og kompetencefordeling fastlægges i en intern aftale, som årligt revideres. Aftalen godkendes af styrelsen efter forhandling med forstanderen. 27 Alle lærere og forstanderen danner et lærerråd, hvis kompetence fastlægges i den interne aftale. 28 Alle ansatte og alle studerende danner et stormøde, hvis kompetence fastlægges i den interne aftale. Regnskab og revision 29 Den frie Lærerskoles regnskabsår følger finansåret. Udarbejdelse af årsrapport skal være i overensstemmelse med regler fastsat af uddannelses- og forskningsministeren. 30 Årsrapporten skal revideres af de 2 valgte revisorer, hvoraf den ene skal være statsautoriseret revisor. Styrelsen vælger den statsautoriserede revisor. Den anden revisor vælges på tillidsmandsmødet (jf. 14). De to revisorer vælges for ét år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Revisionen skal ske i overensstemmelse med de af uddannelses- og forskningsministeren til enhver tid fastsatte regler herom. 31 Tillidsmænd, ansatte samt studerende ved Den frie Lærerskole har ret til indsigt i skolens budgetter og regnskaber.

7 7 Ophør 32 Skolen nedlægges, såfremt den ophører med at drive virksomhed i henhold til sit formål, eller såfremt det viser sig umuligt at gennemføre driften. Nedlæggelsen skal besluttes på et ekstraordinært tillidsmandsmøde, hvor mindst 2/3 af de fremmødte tillidsmænd stemmer for nedlæggelsen. Opnås et sådant flertal, indkaldes til et nyt møde tidligst 30 dage og senest 60 dage senere, hvor beslutning om nedlæggelse kan endelig besluttes af halvdelen af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Det påhviler styrelsen at give Uddannelses- og Forskningsministeriet meddelelse om skolens nedlæggelse. Det påhviler endvidere den siddende styrelse i tilfælde af ophør at fungere videre, indtil den økonomiske opgørelse af skolens aktiver og passiver er gennemført efter loven eller er overgået til behandling i skifteretten eller ved en af Uddannelses- og Forskningsministeriet godkendt likvidation. Styrelsen har ansvaret for bevarelsen af skolens aktiver, og for at den økonomiske opgørelse i anledning af skolens nedlæggelse foretages efter loven, samt for, at skolens nettoformue anvendes til formål med tilknytning til de frie skoler og de folkelige bevægelser efter tillidsmandsmødets bestemmelse og Uddannelses- og Forskningsministeriets godkendelse. Vedtaget på tillidsmandsmødet den 7. september 2013 Ditte Marie Thejsen, dirigent Troels Borring Lynge Korsgaard Louise Frandsen Ingvar Hansen Henrik Knudsen Peter Bendix Pedersen, formand Lone Binzer, næstformand Lisbeth Østergaard Anja Rykind-Eriksen Inger Bergeon Lotte Signora Hansen

Fundats for Den frie Lærerskole

Fundats for Den frie Lærerskole 1 Fundats for Den frie Lærerskole Navn, hjemsted og formål 1 Den frie Lærerskole er en selvejende institution med hjemsted i Ollerup i Svendborg Kommune 2 Den frie Lærerskoles baggrund er traditionen efter

Læs mere

Stk. 1. Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution.

Stk. 1. Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for den selvejende institution Gødvad Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Gødvad Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Skolen er oprettet i 1981 og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Gribskov efterskole

Vedtægter. Gribskov efterskole Vedtægter Gribskov efterskole April 2018 1 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag Gribskov efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Gribskov efterskole er oprettet i august 1983,

Læs mere

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Skyum Idrætsefterskole 1: Værdigrundlag Skyum Idrætsefterskole baserer undervisningen og samværet på værdier

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

Vedtægter for Karise Efterskole

Vedtægter for Karise Efterskole Vedtægter for Karise Efterskole 1 Hjemsted, værdigrundlag og formål Hjemsted Stk. 1. Karise Efterskole (tidl. Brumbassen) er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er

Læs mere

Vedtægter for Sorø Gymnastikefteskole

Vedtægter for Sorø Gymnastikefteskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Institutionen Sorø Gymnastikefterskole er en uafhængig selvejende institution, som er hjemmehørende på adressen Topshøjvej 50, 4180 Sorø. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Brande Højskole af 1993.

Vedtægter for den selvejende institution Brande Højskole af 1993. Vedtægter for den selvejende institution Brande Højskole af 1993. s.1. 1: Hjemsted og formål Stk.1: Stk.3: Brande Højskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution med hjemsted i Brande kommune

Læs mere

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Brøruphus Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende. Undervisnings- institution. Svenstrup Efterskole

Vedtægter. For den selvejende. Undervisnings- institution. Svenstrup Efterskole Vedtægter For den selvejende Undervisnings- institution Svenstrup Efterskole 1 Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Svenstrup Efterskole 1 Hjemsted og formål. stk. 1 stk.. 2 Svenstrup

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS 1. HJEMSTED, FORMÅL, VÆRDIGRUNDLAG OG MÅLSÆTNING Stk. 1 Hjemsted Skals Efterskole er en uafhængig selvejende

Læs mere

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE Vedtægter for den selvejende institution KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE 1. Hjemsted og formål... Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole er en selvejende institution. Institutionen er oprettet den

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution. Vesterlund Efterskole

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution. Vesterlund Efterskole Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Vesterlund Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Vesterlund Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Hoptrup Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2.

Læs mere

Vedtægter for Testrup Højskole. Hjemsted og formål. Stk. 2 Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune.

Vedtægter for Testrup Højskole. Hjemsted og formål. Stk. 2 Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune. Vedtægter for Testrup Højskole 1 Hjemsted og formål Testrup Højskole er en uafhængig og selvejende institution. Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune. Testrup

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1 Kongenshus Efterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Skolen er oprettet den 13. januar 1983

Læs mere

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Hjemsted og formål 1. Vokslev Friskole er en selvejende institution med hjemsted i Nibe Kommune, Nordjyllands

Læs mere

Vedtægter for Sorø Gymnastikefterskole.

Vedtægter for Sorø Gymnastikefterskole. Vedtægter for Sorø Gymnastikefterskole. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Institutionen Sorø Gymnastikefterskole er en uafhængig selvejende institution, som er hjemmehørende på adressen Topshøjvej

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1: Kongensgaard Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2: Institutionen

Læs mere

Vedtæger for den selvejende institution

Vedtæger for den selvejende institution Vedtæger for den selvejende institution Gymnastikefterskolen Stevns 1. Hjemsted, værdigrundlag og formål Stk. 1. Gymnastikefterskolen Stevns er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

6. ORDINÆR GENERALFORSAMLING.

6. ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Side 3 af 8 sendes til offentlig myndighed. Endvidere gælder indsigten revisionsprotokoller, der er forelagt bestyrelsen.skolens årsrapport sendes fra skolen senest 14 dage før generalforsamlingen. 5.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Staby Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SALLING EFTERSKOLE. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag.

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SALLING EFTERSKOLE. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SALLING EFTERSKOLE. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1. Salling Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Skolen blev grundlagt

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole

Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Bernstorffsminde Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution TOMMERUP EFTERSKOLE

Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution TOMMERUP EFTERSKOLE Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution TOMMERUP EFTERSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Tommerup Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2.

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

Vedtægter. for. Den selvejende institution GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE Vedtægter for Den selvejende institution GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE 2 1 - Hjemsted og formål Gerlev Idrætshøjskole er en uafhængig selvejende institution med hjemsted i Gerlev, Slagelse Kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution 1. Hjemsted, formål og værdiggrundlag Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for. Svendborg Medie- og Sportsefterskole. Vedtaget på Generalforsamlingen 2017

Vedtægter for. Svendborg Medie- og Sportsefterskole. Vedtaget på Generalforsamlingen 2017 Vedtægter for Svendborg Medie- og Sportsefterskole Vedtaget på Generalforsamlingen 2017 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag. Svendborg Medie- og Sportsefterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

BRØNDBY IDRÆTSEFTERSKOLE

BRØNDBY IDRÆTSEFTERSKOLE Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution BRØNDBY IDRÆTSEFTERSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Brøndby Idrætsefterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Brøndby

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Lunderskov Efterskole

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Lunderskov Efterskole Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Lunderskov Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Lunderskov Efterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Institutionen er oprettet

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution SILKEBORG EFTERSKOLE. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag.

VEDTÆGTER for den selvejende institution SILKEBORG EFTERSKOLE. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. VEDTÆGTER for den selvejende institution SILKEBORG EFTERSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1. Silkeborg Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Efterskolen for Scenekunst

Efterskolen for Scenekunst Vedtægter for Efterskolen for Scenekunst 1. Navn, Hjemsted, formål og værdigrundlag Efterskolen for Scenekunst er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen er oprettet den 1. August

Læs mere

1 Hjemsted, formål og værdigrundlag

1 Hjemsted, formål og værdigrundlag 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag 1. Brejning Efterskole er en privat, uafhængig selvejende institution. 2. Brejning Efterskole er oprettet den 20. april 1996 og har hjemsted i Børkop Kommune. Brejning

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution HASLEV FRI FAGSKOLE

VEDTÆGTER for den selvejende institution HASLEV FRI FAGSKOLE VEDTÆGTER for den selvejende institution HASLEV FRI FAGSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1. Haslev Fri Fagskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE. Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212

VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE. Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212 VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212 Vedtægter for den selvejende institution Vrigsted Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vrigsted Efterskole

Læs mere

Efterskolen Epos Vedtægter

Efterskolen Epos Vedtægter Efterskolen Epos Vedtægter 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Efterskolen Epos er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den 5. februar 2014 og

Læs mere

Vedtægter for Odense Friskole

Vedtægter for Odense Friskole Vedtægter for Odense Friskole 1. Hjemsted og formål. stk. 1 Odense Friskole, CVR nr. 62354615, Hjallesevej 2, 5000 Odense C, der er oprettet i 1863, er en selvejende uafhængig institution med hjemsted

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag 1 Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 2 Idrætsefterskolen Ulbølle er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SUNDEVED EFTERSKOLE

VEDTÆGTER FOR SUNDEVED EFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR SUNDEVED EFTERSKOLE Vedtaget på generalforsamlingen den 13. april 2008 og den 13. maj 2008 Side 1 af 9 VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SUNDEVED EFTERSKOLE. 1. HJEMSTED OG FORMÅL.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution: Ågård Efterskole. 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag

Vedtægter for den selvejende institution: Ågård Efterskole. 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Vedtægter for den selvejende institution: Ågård Efterskole 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag stk. 1 Ågård Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. stk. 2 Ågård Efterskole er

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Sportsefterskolen Sjælsølund

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Sportsefterskolen Sjælsølund Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Sportsefterskolen Sjælsølund 1. Hjemsted og formål Sportsefterskolen Sjælsølund er en uafhængig og Selvejende undervisningsinstitution. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER. For HØJSKOLEN MØN. levende ord og levende billeder

VEDTÆGTER. For HØJSKOLEN MØN. levende ord og levende billeder VEDTÆGTER For HØJSKOLEN MØN levende ord og levende billeder 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Højskolen er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen er oprettet den 27. januar

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål.

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION EFTERSKOLEN SOLBAKKEN. 1. Hjemsted og formål. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål. Stk 1. Efterskolen Solbakken er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk 2. Institutionen havde

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

HASLEV IDRÆTSEFTERSKOLE

HASLEV IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR HASLEV IDRÆTSEFTERSKOLE 1. HJEMSTED, VÆRDIGRUNDLAG OG FORMÅL. 1) Haslev Idrætsefterskole er en uafhængig og selvejende institution, oprettet i 1891, beliggende Bregentvedvej 10, 4690 Haslev

Læs mere

Vedtægter For den selvejende undervisningsinstitution Blidstrup Efterskole

Vedtægter For den selvejende undervisningsinstitution Blidstrup Efterskole Vedtægter For den selvejende undervisningsinstitution Blidstrup Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk.1. Blidstrup Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk.

Læs mere

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole. Vedtægter

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole. Vedtægter Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole Vedtægter Vedtægter for Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution " Idrætsefterskolen Klintsøgaard"

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution  Idrætsefterskolen Klintsøgaard Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution " Idrætsefterskolen Klintsøgaard" 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1. "Idrætsefterskolen Klintsøgaard" er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Ollerup Efterskole Sang & Musik

Vedtægter for den selvejende institution Ollerup Efterskole Sang & Musik Vedtægter for den selvejende institution Ollerup Efterskole Sang & Musik 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Ollerup Efterskole Sang & Musik er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for New Nordic Youth Efterskolen for iværksætteri S/I

Vedtægter for New Nordic Youth Efterskolen for iværksætteri S/I Vedtægter for New Nordic Youth Efterskolen for iværksætteri S/I 1. Hjemsted og formål Stk. 1. New Nordic Youth Efterskolen for iværksætteri er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HALVORSMINDE EFTERSKOLE OG HALVOR FRI FAGSKOLE

VEDTÆGTER FOR HALVORSMINDE EFTERSKOLE OG HALVOR FRI FAGSKOLE VEDTÆGTER FOR HALVORSMINDE EFTERSKOLE OG HALVOR FRI FAGSKOLE Vedtaget på ordinær generalforsamling den 22. april 2015 1 HJEMSTED, FORMÅL OG VÆRDIGRUNDLAG Halvorsminde Efterskole og Halvor Fri Fagskole

Læs mere

Rantzausminde Efterskole. Vedtaget på Generalforsamlingen 2014. Stk. 1 Rantzausminde Efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution.

Rantzausminde Efterskole. Vedtaget på Generalforsamlingen 2014. Stk. 1 Rantzausminde Efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for Rantzausminde Efterskole Vedtaget på Generalforsamlingen 2014 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag. Rantzausminde Efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Rantzausminde

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Roskilde Fri Fagskole

VEDTÆGTER for den selvejende institution Roskilde Fri Fagskole VEDTÆGTER for den selvejende institution Roskilde Fri Fagskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1. Roskilde Fri Fagskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1

V E D T Æ G T E R. For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Stk. 1 V E D T Æ G T E R For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Askov Højskole og Efterskole også kaldet Flors Højskole er ved fundats af 10. maj 1898

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Skals Efterskole Kærvej Skals CVR-nr

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Skals Efterskole Kærvej Skals CVR-nr Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Skals Efterskole Kærvej 11 8832 Skals CVR-nr. 12693648 1 HJEMSTED, FORMÅL, VÆRDIGRUNDLAG OG MÅLSÆTNING Hjemsted Skals Efterskole er en uafhængig selvejende

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Over institutionens aktiver og passiver ved stiftelsen udarbejdes status (åbningsstatus) pr. I. august 1993.

Over institutionens aktiver og passiver ved stiftelsen udarbejdes status (åbningsstatus) pr. I. august 1993. Vedtægter for den selvejende institution Studenterkurset & Kostskolen i Sønderjylland. l Studenterkurset & Kostskolen i Sønderjylland er en selvejende institution medhjemsted i Nørre-Rangstrup Kommune,

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE VEDTÆGTER For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE 1 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Femmøller Efterskole Musik, Dans og Teater er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2 Femmøller

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Gellerup Højskole

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Gellerup Højskole Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Gellerup Højskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Gellerup Højskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen er oprettet

Læs mere

Vedtægter for DesignEfterskolen.

Vedtægter for DesignEfterskolen. Vedtægter for DesignEfterskolen. DesignEfterskolen er stiftet af skolekredsen bag DesignEfterskolen, Nykøbing Falster. 1. Hjemsted og formål og værdigrundlag. 1. stk. 1. DesignEfterskolen, Nykøbing F er

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vestjyllands Højskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution

Vedtægter for den selvejende institution Vedtægter for den selvejende institution 1 2 Vedtægter for den selvejende institution Skamlingsbanke Efterskole. Hjemsted, formål og værdigrundlag. Skamlingsbanke Efterskole er en uafhængig og selvejende

Læs mere

Vedtægter. VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE OG VEJLE IDRÆTSEFTERSKOLE

Vedtægter. VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE OG VEJLE IDRÆTSEFTERSKOLE Vedtægter. Den selvejende institution VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE OG VEJLE IDRÆTSEFTERSKOLE -DEN JYSKE IDRÆTSSKOLE - 2-1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Vejle Idrætshøjskole (VIH) og Vejle Idrætsefterskole

Læs mere

Højskolen for Bevidsthedsudvikling

Højskolen for Bevidsthedsudvikling Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Højskolen for Bevidsthedsudvikling 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Højskolen for Bevidsthedsudvikling er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole. Hjemsted og formål og værdigrundlag

V E D T Æ G T E R. For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole. Hjemsted og formål og værdigrundlag V E D T Æ G T E R For den selvejende institution Askov Højskole og Efterskole 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag Stk.1. Askov Højskole og Efterskole - også kaldet Flors Højskole - er ved fundats af

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Haarby Efterskole - sprog og sport.

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Haarby Efterskole - sprog og sport. Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Haarby Efterskole - sprog og sport. l. Hjemsted og formål Stk. I Haarby Efterskole - Europaskolen for sprog og idræt er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER VEDTÆGTER For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Femmøller Efterskole Musik og Teater er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WALDEMARSBO EFTERSKOLE

VEDTÆGTER FOR WALDEMARSBO EFTERSKOLE 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Waldemarsbo Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.. Institutionen er oprettet den 19.januar 1978 og er hjemmehørende i Fakse Ladeplads i

Læs mere

Vedtægter for Frøstruphave Efterskole

Vedtægter for Frøstruphave Efterskole Vedtægter for Frøstruphave Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Frøstruphave Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Skolen er oprettet af Kirkelig Forening for Indre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Vestbirk Musik- og Sportsefterskole.

Vedtægter for den selvejende institution Vestbirk Musik- og Sportsefterskole. Vedtægter for den selvejende institution Vestbirk Musik- og Sportsefterskole. 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vestbirk Musik- og Sportsefterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Tjele Efterskole

Vedtægter for Tjele Efterskole Vedtægter for Tjele Efterskole Revideret og godkendt 12-09-2011 Vedtægter for den selvejende institution Tjele Efterskole Hjemsted, formål, og værdigrundlag. 1 Stk. 1. Tjele Efterskole er en uafhængig

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE

Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE 1 Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE 1. Hjemsted og oprettelse. Den alternative Skole er en selvejende og uafhængig grundskole i henhold til lov om friskoler og private grundskoler

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE.

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Nøvlingskov Efterskole, der er oprettet ved stiftende repræsentantskabsmøde den 9. sept. 1982, er en uafhængig,

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

VOSTRUP EFTERSKOLE - Skole for Musik og Teater

VOSTRUP EFTERSKOLE - Skole for Musik og Teater VOSTRUP EFTERSKOLE - Skole for Musik og Teater 16.05.02 Vedtægter for den selvejende institution: VOSTRUP EFTERSKOLE SKOLE FOR MUSIK OG TEATER 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Vostrup Efterskole

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For den selvejende undervisningsinstitution. Phønix Efterskole

VEDTÆGTER. For den selvejende undervisningsinstitution. Phønix Efterskole VEDTÆGTER For den selvejende undervisningsinstitution Phønix Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Phønix Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Efterskolen er oprettet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole Vedtægter for den selvejende institution Thyland Idrætsefterskole Indholdsfortegnelse: Hjemsted, formål og værdigrundlag side 2 Skolekreds side 2 Skolens drift side 3 Generalforsamlingen side 3 Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION, BRÅSKOVGÅRD EFTERSKOLE.

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION, BRÅSKOVGÅRD EFTERSKOLE. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION, BRÅSKOVGÅRD EFTERSKOLE. 1. Hjemsted og formål og værdigrundlag. Bråskovgård Efterskole er en uafhængig, selvejende institution med hjemsted i Juelsminde Kommune.

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt

Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt Vedtægter for Ørbæk Midtpunkt 1 Foreningens navn og hjemsted Den almennyttige forenings navn er: Ørbæk Midtpunkt. Institutions hjemsted er: Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, Nyborg Kommune 2 Formål Ørbæk Midtpunkts

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Gribskov efterskole

Vedtægter. Gribskov efterskole Vedtægter Gribskov efterskole april 2007 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag. Gribskov efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Gribskov efterskole er oprettet i august 1983,

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende institution. Gram Efterskole

Vedtægter. for den selvejende institution. Gram Efterskole Vedtægter for den selvejende institution Gram 1. Hjemsted, formal og værdigrundlag Gram er en uafhængig selvejende institution. Institutionen er oprettet den 18. juli 1997 og har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen

Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Vedtægter for Hjernesagen Landsforeningen for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup. Telefon 36 75 30 88 E-mail: admin@hjernesagen.dk 1. Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole.

Vedtægter. - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole. Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Den danske Husflidsefterskole i Skjern I daglig tale Dhe, Skjern Efterskole. 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Den danske Husflidsefterskole i Skjern

Læs mere